Vérfrissítésre van szükség az Európai Parlamentben – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán: "aki belénk harap, annak erős fogsorral kell rendelkeznie, mert nem fogjuk ezt tűrni"

Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2018. december 7-én. MTI/Szigetváry Zsolt

"Látom rajtuk a ciklus végi fáradtság jeleit", de a jövő évi EP-választás után lesznek új képviselők, és "szerintem javulni fog a demokrácia minősége" – fogalmazott a kormányfő.

Az úgynevezett migránsvízum kérdésében Orbán Viktor azt mondta: "elég vicces", hogy egy ügyben addig kell újra és újra szavazni, amíg a bürokraták szerint helyes eredmény meg nem születik.

Feltette ugyanakkor a kérdést, hogy miért tűrik el ezt az EP-képviselők, akiktől az emberek azt várják, hogy álljanak ki az őket odaküldők érdekei mellett.

Próbálnék én itt, a magyar parlamentben ilyeneket csinálni, nem csak az ellenzék, de még a saját frakciótagjaim is fellázadnának

- tette hozzá.

Semmilyen demokrácia sem tökéletes, a magyar sem, de a brüsszeli még messzebb van ettől

- fogalmazott.

A Guy Verhofstadttal, a Liberálisok és Demokraták Szövetsége EP-frakciójának vezetőjével fennálló vitára úgy reagált: ez jól rátapint a nyugat-európai és közép-európai országok demokráciája közötti különbségre.

"Nekik egy ilyen elfáradt intézményes demokráciájuk van (...), és ha az elit úgy látja, hogy megtámadják, akkor megsértődik. Nekünk ez a luxus nem adatott meg, hogy ne támadjanak bennünket: 1990 óta vagyok parlamenti képviselő, 13. éve vagyok miniszterelnök, minden reggel azzal kelek, hogy derékon vágnak" – fejtette ki.

Hozzátette: "itt életben kell maradni minden támadással szemben", "itt az ember nem királykodhat, itt utcai harcosként az evidensen jó döntésekért is meg kell harcolni".

Kijelentette:

a Sargentini-jelentéssel megtámadták Magyarországot, és "mi legalább akkora erővel támadtunk vissza – de ha lehet, inkább nagyobbal –, mint ahogy megtámadtak bennünket".

A kormány nem tűri el, hogy rombolják az ország tekintélyét, becsületét – közölte, megjegyezve:

aki belénk harap, annak erős fogsorral kell rendelkeznie, mert nem fogjuk ezt tűrni

Azzal kapcsolatban, hogy a kormány megbízásából Brüsszel utcáit járó, a figyelmet a bevándorlási politika következményeire felhívó plakátos kisteherautót rendőrök állították meg, és leszereltették róla a Guy Verhofstadtot ábrázoló feliratot, a kormányfő úgy reagált:

a demokráciában az életerő ma Kelet-Közép-Európában erőteljesebb, mint Nyugat-Európában

A családok védelméről szóló nemzeti konzultációval kapcsolatban Orbán Viktor hangsúlyozta:

újabb és újabb segítségeket kell nyújtani a fiataloknak a gyermekvállaláshoz, hogy úgy érezzék, ezzel nem romlik, hanem javul az életük minősége.

A gyermeknevelés "kétségkívül küzdelmes, kétségkívül helyt kell állni, kétségkívül anyagiakkal is jár", de ha azt lehet érezni, hogy a költségvetés is mellettük áll, "otthonteremtésben, bérben, adórendszerben, gyesben, gyedben, bölcsődékben segítséget nyújt", akkor érdemes vállalni – fejtette ki.

Felidézte a migrációs nemzeti konzultációt is, amelyen a legnagyobb volt a részvétel, amit úgy értékelt, hogy az emberek életösztöne jól működik Magyarországon, érezték, hogy a magyaroknak nagy erővel kell felállniuk a brüsszeli támadásokkal szemben.

A magyar gazdaság állapotáról szólva a miniszterelnök arról beszélt, hogy 2010-zel szemben – amikor legyengült, kivéreztetett volt az ország – mára erőteljes, növekedni tudó, az embereknek munkát adó, ütésálló nemzetgazdaság lett a magyar.

Ennek a kulcsa az volt – mondta –, hogy a kormány meghirdetett egy másfajta gazdasági rendszert, a magyar modellt, amely mellé az emberek is odaálltak. Az elért gazdasági eredményt figyelemreméltónak nevezte, kiemelve, hogy a gazdaságpolitikát a magyarok tehetségére és szorgalmára építették, ami meghozta az öt százalék fölötti növekedést.

Továbbra is hinni kell abban – folytatta Orbán Viktor –, hogy a szorgalom és a tehetség fenntartja a bővülést, a vezetők pedig nem kényelmesedhetnek el, nem szabad azt gondolni, hogy most már a bab is hús, hanem újabb és újabb erőfeszítéseket kell tenni a következő sikerekhez.

A nemzetközi összehasonlításokat úgy kommentálta: nem indokolatlanok az összevetések, de "a többiek nem nagyon érdekelnek, nekik megvan a saját életük (...), nem érdemes méricskélni".

"Azt akarom, hogy a magyarok (...) saját logika mentén érezzék magukat sikeresnek, érezzék úgy, hogy van értelme annak, amit tesznek, és ne másokkal összevetve" – mondta, hozzátéve:

sohasem érdemes a külföldiek életelvárásaival, fejlettségével meghatározni a saját életünk minőségét és céljait.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy még rengeteg tennivaló van, ezek közé sorolta, a szakképzés területét, a kis- és középvállalkozók vállalatvezetési képességének javítását és a bérek emelését, amelyhez pedig mindenképpen javítani kell a versenyképességet.

Az egészségügyi szakdolgozók napokban bejelentett béremelésével kapcsolatban a kormányfő azt mondta: a forrásfelhasználás sorrendjének meghatározásakor az egészségügyi szakértők az ápolónők helyzetének javítását említették az első helyen, úgy érzik ugyanis, talán ez a legkritikusabb pontja az ágazatnak. Jelezte, Varga Mihály pénzügyminiszterrel hosszú órákon át dolgoztak ennek teljesíthetőségéért, és végül egy négy évre felosztott – 70 százalékot meghaladó – béremelési programot hirdettek meg.

Forrás: MTI

140 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
A népnek több foga van, mint a bűnbandádnak...
magyarbakancs
Kérdezem szerényen a zárt osztály kulcsa kinél van?
Eladott Ország
Te szarházi bűnöző cigány, neked már nem fogsor kellene, hanem kötél!
kereső
@magyarbakancs: és ehhez mit szólsz- ez nincs benne a fenti tudósitásban,
444.hu/2018/12/07/orban-minden-reggel-azzal-kelek-hogy-derekon-vagnak-hogy-valahol-megtamadnak

Egyébként ne a zárt osztály kulcsát keresd,hanem egy másik intézményét-az is zárt,de szép ,hogy úgy mondjam "ragyogó" neve van.
SystemError
Ezt majd a sitten Viktor.,amúgy is sittes duma. ! A legjobb benne, hogy azzal nem foglalkozik, hogy mi az igazság, csak ha beléd kötnek...Koszos maffiózó féreg lettél!
Hari
Ezt még Rákosiék is megirigyelnêk. Csak azt nem értem, miért vállalkozik mintegy ötszáz ezer magyar öngyilkosságra, és a fertőbe???
GeoCravker
Alig burkolt fenyegetés az ellenzőinek is.
Rákosi és Goebbels elvtársak ajánlásával
Aki Én
Hiteltelen gyáva alak az, amelyik csak a saját, kisajátított és közpénz százmilliárdokból fenntartott médiájában mer beszélni, válaszolni a felszopó előre leírt kérdésire.
Ha becsületes, igaz ember lenne, akkor lennének igazi sajtótájékoztatók, ahol kérdezni is lehet. Mint minden valódi demokráciában. De ő tudja a legjobban, hogy egy átlagember is megcáfolná minden szavát.
Itt ez a helyzet:

,,ILYEN EGYSZERŰ A FIDESZ TRÜKKJE: SOHA NE BESZÉLJ A VALÓSÁGRÓL!

„Ha a cáfolatoktól félünk, jobb, ha csak meséket mesélünk.” John Gay örökbecsű mondása a Nemzeti Együttműködés Rendszerében nyer igazán értelmet, hiszen a Fidesz semmitől sem fél jobban, mint a cáfolatoktól. Ennek szellemében olyan mesemondók lettek a kormányzati propagandáért felelős kommunikációs szakemberek, akik megóvják a kabinetet és az embereket is attól, hogy valós tényekkel kelljen szembesülniük. Ha tehát elrugaszkodunk a valóságtól, akkor nincs is mit számon kérni rajtunk. Ez a Fidesz nagy varázslata."

szeka.blog.hu/2017/12/01/ilyen_egyszeru_a_fidesz_trukkje_soha_ne_beszelj_a_valosagrol
dr. prédikátor
"13. éve vagyok miniszterelnök, minden reggel azzal kelek, hogy derékon vágnak" – fejtette ki.A retkes cigány kurva anyádat!!! nem derékon hanem fejbe kellene már vágni , mocskos szemét geci!!!
GeoCravker
@dr. prédikátor: De, derékon. Baltával
Eladott Ország
Orbán Viktor viharvert veterán (ő volt kedves így becézni saját magát) besétált a közpénzrádióba és igyekezett a migránskártyákkal, az ENSZ-szel, a brüsszeli bürokratákkal, a bevándorláspárti erőkkel, a szűnni nem akaró harcban állással, és a várható támadások visszaverésével elhomályosítani a hívek agyát. Tökéletes diagnózisa ez a gumicsizmás, műveletlen suttyók uralmának. A Kossuth nevű közpénzrádió stúdiójában olyan kurva sűrű a tömjénfüst, hogy alig látni a mikrofonállványt.Úgyhogy várom a mocsári médiagóliát legújabb sirámait annak kapcsán, hogy már George Clooney felesége, emberi jogi ügyvéd is támaggya szép hazánkat, amennyiben Észak-Koreához hasonlította Magyarországot.
sokanvagyunk
Házi riportere elé máskor is bátran leülhet, nem fog váratlan kérdésbe ütközni.
Eladott Ország
Mindenesetre az önfelkent vezér arról ordibált, hogy márpedig ő a magyar embereket képviseli és akkor sem engedünk be migránsokat és kész. Merthogy meg akarja büntetni Magyarországot a sorosista migránsbarát banda, de ő nem enged. Amúgy meg mennyire szemét dolog már, hogy el akarják venni Magyarország szavazati jogát. Mert ő (mármint ő, Orbán Viktor, aki azonos az országgal, ha jól értettem) soha a büdös életben nem tenne olyat, hogy elhallgattassa a vitapartnereit. Ezen a ponton kezdtem erősen sajnálni, hogy egyrészt nem szeretem a pálinkát, másrészt fényes délután nem illik berúgni. Orbán Viktor a szólásszabadság védelmezője… édesjóistenem, Ő Magyarország.Van persze védelmezője is a mi büszke vezérünknek. Ütős érvei vannak neki. Szerinte Orbánt nem Hófehérke és a hét törpe választotta meg, márpedig akkor azt csinál, amit csak akar. Szerintem is van ez annyira jó érv, mint a migráncsok kontra korrupció, migráncsok kontra demokrácia, migráncsok kontra akármi, bármi és minden.
RonaGyuri
jellemző a hazai elmeorvosokra, hogy egy sem akad aki felordítson: Ácsi a király mezítelen! =))
tudode
ŐSZENTSÉGE a rendszerváltás reménysége volt, és egy paranoiás, zsibizős HÁJPACNI lett belőle.
.
Ki a fenének van EZEKRE gusztusuk, ill. az EU bacilusára, akkor, amikor úgy elhúzódnak tőle a zemberek, mintha leprás lenne
.
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg
.
Undorkeltő!
Clavigo
Szánalmas ez a csüngőhasú Ordító Egér.Kis köcsög muszkavezető...
kereső
@verőce21: éljen! Kenyéren ,vizen, -megdolgozva azért IS! a szegedi Csillag egyszemélyes márkás lakosztályában egyenként 1000 életfogytigra itélve.
Zeta
2006 ban is csak feltüzelte a verőlegényeket!
Mért nem állt ki , legalább akkor "csapatai" élére?
Akkor is a "függöny mögött" lapult.
A konfliktusok elől mindig elbújik a magyar emberek mögé, rájuk hivatkozva! Most talán, az új törvénnyel többen észreveszik, hogy nem a sokat szidott multik ellen van.
Fradigege
Ő beléjük maximum. Belém aztán nem harapnak. Gyík vajda.
Pálinkafőző Rézüst
gyáva kis senki... a suliban is a Méjszaroslölö védte meg... Most meghálálta neki, a strómanjának tette...
verőce21
A liberalizmus megszünteti a demokráciát.
verőce21
Veszedelmes fordulatot vett a liberalizmus az utóbbi három évtizedben. Ennek jeleit a korunk világában tájékozódni kívánó ember szinte nap mint nap tapasztalja. Intolerancia, a politikailag korrekt beszédmód erőszakos kiterjesztése a szólásszabadság rovására, gőgös felsőbbrendűségi tudat hangoztatása, stb. Olyan összefüggésekre kell felhívjuk a figyelmet, amelyeknek elméleti kihatásai vannak. Nevezetesen arra, hogy ”demokrácia és liberalizmus nem természetes szövetségesei egymásnak. Azért nem, mert a liberalizmus alapjaiban elitista eszme, míg a demokrácia plebejus, vagyis népi indíttatású gondolat.”

Ezen ellentmondásos kapcsolat hangoztatása azért is fontos, mert a közgondolkodás szinte automatikusan egybe szokta kapcsolni a két fogalmat, holott jellegük, mint ahogy a fenti idézet is mutatja, erősen különbözik egymástól. Ennek szellemében megvonható ezen összefüggés mérlege: ”A liberalizmus a »fent«, míg a demokrácia a »lent« filozófiája és gyakorlata.
Másfelől a liberalizmus az egyént és a kisebbségek jogait védi, a demokrácia viszont a többség uralmát hangsúlyozza.”
Aki Én
@verőce21: Akkor orbán a Liberális Internacionálé alelnökeként már régen megszüntette? Hogy lehetsz ennyire ostoba ember?
Aki Én
@verőce21: ,,Intolerancia, a politikailag korrekt beszédmód erőszakos kiterjesztése a szólásszabadság rovására, gőgös felsőbbrendűségi tudat hangoztatása, stb. Olyan összefüggésekre kell felhívjuk a figyelmet, amelyeknek elméleti kihatásai vannak."

Tökéletes jellemzés a mai kormányról.
Ide toltad ezt a buta írást, de a ,,szerző" komoly fogalomzavarban van.
Olyan mélyen és ostobán belelovalja magát a propagandába, hogy arra már csak ti, lebutított hazaárulók vagytok fogékonyak.
Egyszer ha igényed lesz rá, azért keress rá a liberalizmus jelentésére.
Vannak tények, amit a buta és aljas propaganda sem képes megváltoztatni.
Na, mondjuk ez titeket nem szokott zavarni.
Nessy
Azért az "erős fogak" mellé nem árt jó pár doboz Bilagit!
Orbánhoz kígyómarás elleni szérum sem árt! Lehet, hogy a kígyónak lenne rá szüksége?
csak úgy....
@Aki Én: Mit vársz töle? a fidelitas ugyan úgy müködik,mint régen a KISZ.
zengik a dalt üde mámoros ajakkal...
csipetke
Hja,úgy kéne viselkedni/dolgokat intézni,hogy ne adjanak okot arra a bizonyos harapásra.De ezek?!Mint az elefánt a porcelánboltban,törnek-zúznak,kapkodnak,egyik hülyeséget csinálják a másik után.Na és,ha mégis harapnak,mit csinál orbán,földhöz veri magát?
csak úgy....
orbán,nem európai politikus ! orbán, csak egy síma európai szarkeverö...

Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben:
"Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
bencemacska
Ki az a marha, aki egy ilyen vén rinocéroszt akar rágcsálni, mint te vagy???
Nessy
@bencemacska: Amilyen vastag bőr van a képén, meg biztos másutt is, csak hentes késsel lehet benne kárt tenni!
Clavigo
@bakcsubakka: :)))))))))))))))))))))DDDDDDDDDDDDDDDDD :))))))))))))))))))))))))))9
Gauntlet
Bárcsak úgy kelnél, hogy hátba vágnak ! Mini Hitler !
desiro
Hát viktorka tévedsz, van az a basketball ütő amit TE SEM TUDSZ MEG RÁGNI, ROHADT KÖCSÖG!!!
kokopelli
@csak úgy...: A Havelnak igaza lehet a mondat első felében,de a második felében
téved!Ha "Európa" nem a népét nézné,már rég eltüntették volna a politikai porondról!
kissé felnőttem
a kigyó is beleharap a sajátjába mért lennél különb? fogtok még vonyitani
csak úgy....
@kokopelli: Egy ,-állítólag a magyaroktól, demokratikus úton választott faßiról van szó!
Szerinted? ,-erre mit léphet európa? Max. egy béke és kitartás ,legyen veletek .
kokopelli
@kereső: ..ez úgy szólt gyerekkoromban,hogy "éljen,éljen,éljen!... három hétig lúgkövön!"
csak úgy....
@Horizont: Szerintem is, ez a dologban a leg félelmetesebb! Egy agyilag zakkant ,kormányozhat és a slepp kussol,mert döl hozzá a lé...
Sonikella
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
verőce21
Végezetül, a népek demokráciájához az illiberális demokrácia jóval közelebb áll, mint a liberális demokrácia.
csak úgy....
@verőce21: végezetül, de nem utolsó sorban !:) szerinted mi az,mit jelent az illiberális demokrácia? ha má hozzád közelebb áll...
verőce21
@bakcsubakka: (19:27) Mit nem értesz, Vakvarjúúúúúú?
Pedig te a tisztességesebb hazaárulók közül való vagy.
verőce21
@Mirabilis: (19:32) "...most demokrácia, vagy illiberális demokrácia?" - A kettő fedi egymást, szinte ugyanaz, a valódi, népek demokráciája.
Az illiberális ellentéte a liberálisnak. Bárki bármi mást próbált itt korábban (és a jövőben is) belemagyarázni.
tulipan
@verőce21: Az illiberális az ünkényuralom = diktatúra szépítő, fedőszava! Nem demokrácia!!!
csak úgy....
@verőce21: vagy te vagy a cs.tibi laci tibi ,vagy együtt háltatok az éjjel és megfertözött ezzel a nagy ÉDSZ el! :)
tudode
Az "Ember tragédiját" adják elő EZEK, akikn kis híján JOG-ÁSZOK, nem mond semmit, de hogy nem mond, hogy KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL hoznak érvénytelen jogszabályokat, magánemberként MATATNAK az ország BUK-SZÁJÁBAN!
.
Rajtuk kivül SENKINEK nem szörpög az alfelük úgy, mint nekik, mert tudatában vannak azzal, hogy valójában KALÓZKODNAK, félelemkeltéssel terelik el magukról a figyelmet!
.
Ha a VILÁGHÁLÓ megörökítette HADICSELÜKET attól kezdve, hogy 2010 után KIDOLGOZOTTAN, Horn Gyula 4/5-ös alkotmányozási jogával SALÁTATÖRVÉNYBE bele síbolták a 2/3-al való alkotmányozási jogukat JOG-ÁSZ raffinációval, visszaélve szakmai és PARLAMENTI KÉPVISELŐI esküjükkel:
.
A VILÁGHÁLÓ szerint:
.
az alaptörvény közjogilag érvénytelen.
----Nagyjából 5 060 találat (0,46 másodperc)
www.google.hu/search?q=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=Az+&aqs=chrome.2.69i57j69i61j69i59j69i60j69i61j69i59.3909j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------
.
magyarország nevű állam jogilag nem létezik
----- Nagyjából 99 600 találat (0,38 másodperc)
www.google.hu/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Ma&aqs=chrome.0.69i59j69i60j69i57j69i59j69i61j69i60.4689j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
----------------------------
.
Ha az amerikaiak tudják, az egész világ tudatában van azzal, hogy
.
---- NINCS MAGYAR ÁLLAM, A HELYÉT BŰNSZERVEZET FOGLALTA EL
nepszava.us/nincs-magyar-allam-a-helyet-bunszervezet-foglalta-el/
-----------------------
.
És ők merészelnek fenyegetőzni, akik visszaélnek a laikus társadalom hiszékenységével!
creativehun
Immáron sokadszorra fogalmazódik meg bennem a kérdés:édes,jó Istenem...ki az az agyatlan barom aki ezekre szavaz?
SystemError
@verőce21: 19:42 Írod hogy:

"
A kettő fedi egymást, szinte ugyanaz, a valódi, népek demokráciája.
Az illiberális ellentéte a liberálisnak. Bárki bármi mást próbált itt korábban (és a jövőben is) belemagyarázni.
"
Az egyetlen jelző, ami a különbséget jelzi abban, amit írtál, hogy "a valódi". Nem gondolod, hogy nem kéne megosztani az országot. Ki dönti el, hogy mi a valódi? Nem erre voltak az a jogállami intézmények? Vagy mostantól az a jog, hogyha a többség azt gondolja, hogy a föld lapos, akkor holnaptól lapos...?
Röviden ezt a jogállamban önbíráskodásnak hívták...

"Az illiberális ellentéte a liberálisnak"

Jaj, hát ez a kedvencem.. Egy olyan eszméről beszélünk, aminek tartalma sincs, csak valaminek a tagadása. Ráadásúl arra tematizálva, hogy ez azt jelenti, hogy az ellentéte. Mijen önmeghatározás az ilyen? :)

Az "il" fosztóképző, tehát "nem olyan", nem az ellentéte. Gondolom az megy, hogy a a hideg ellentéte a meleg. Ettől még a langyos nem is hideg és nem is meleg és fordítva..

Amennyiben ezek után is ragaszkodsz, hogy a "hited " tartalomnélkülisége létező valami a populizmust leszámítva és tegyük fel, hogy az ellentéte ként kell értelmezni, akkor feltevésed szerint:

Liberális(szabad) ellentéte a korlátozott vagy zárt. Nyilván önmagában egyik sem fekete vagy fehér. Szóval az illiberális valamiben te el fogod fogadni a rád vonatkozó korlátozásokat és visszaéléseket 5-10 év múlva? Most csak az ellenzéket írtjág ki, ami nem fáj az igazságérzetednek, ezt értem, de mit gondolsz mi lesz ebből, nem láttál még ilyet?
csak úgy....
@bakcsubakka: Nyugi-nyugi! ezek,csak a durbincs genetikailag elbuzerált és herélt, bányakecós egerei ploiestiböl! magtalanok !
Yoda69
Mondja ezt az a geci aki mar 30 eve rontja a levegot a Parlamentben.
orban, itt vagy az aki mar elmehetne nyugdijba, mielott bortonbe.
verőce21
@Mirabilis: (20:45) "...tanulatlan"? - Majd pont tőled tanulok, te Tanulatlan némber!

Csak, hogy lásd, mennyire alájátszottál magadnak a "tanulatlan fejeddel", - ezt linkelted a vikiből: "...az illiberális demokrácia a nyílt társadalom eszméje helyett a nemzeti szuverenitást és a hagyományokat tartja fontosabbnak, a melegházasság helyett pedig a klasszikus családmodellt népszerűsíti.
Ebben az értelmezésben a liberalizmus fogalma nem azonos a demokrácia fogalmával (sőt, egyes liberális irányzatok egyenesen antidemokratikusak)" - Na Brávó!

Mintha csak én írtam volna! Lehet tapsolni, trombitaszó, mindjárt jönnek az oroszlánok! :)
verőce21
@bakcsubakka: (21:01) Te, ebben a szabolcskás jókedvedben, olvasd el azért, amit itt fentebb írtam, 22:31-ben. Mindjárt magadhoz is nyúlhatsz, örömödben! :)
cikicakk55
" Feltette ugyanakkor a kérdést, hogy miért tűrik el ezt az EP-képviselők, akiktől az emberek azt várják, hogy álljanak ki az őket odaküldők érdekei mellett.

Próbálnék én itt, a magyar parlamentben ilyeneket csinálni, nem csak az ellenzék, de még a saját frakciótagjaim is fellázadnának
Ennél sokkal durvább és igazságtalanabb dolgokat is megcsinál és a saját párttársai némán tűrik.Meg sem nyikkannak,inkább tapsolnak, pedig ha lenne egy olyan gép,ami kivetítené az agyakban képződő válaszokat,véleményeket,Lehet,hogy Orbán lepődne meg a legjobban.A saját párt társai csak a haszonnal törődnek.Ameddig Orbán hozza a pénzt,addig tapsolnak,hurráznak,őrjöngenek örömükben.Az egész Fidesz kormány olyan mint egy dominó sor.Egyet seggbe billentenek és mind borul,dúl,szétesik,söpri magával az egészet.Már az röhej,hogy több mint tíz éve nem áll szóba ellenzéki vezetőkkel,ellenzéki újságírókkal.Nem megy el olyan vitára,ahol az ellenzék is ott van. Fél,rettenetesen fél,mert tudja magáról,hogy képtelen összefüggően értelmesen beszélni. Na de a diktatúrát nem lehet értelesen megmagyarázni az embereknek.
verőce21
@SystemError: (20:45) Ez a "langyosvizes" példád olyan sánta, mint a féllábú hadirokkant, aki mankóval jár és azt mondja, "kicsit sánta vagyok". Nem illik bele semmilyen képbe és magyarázatba.
Figyelmedbe ajánlom, tanult Vikipédia szerkesztőnk meghatározását, amit fentebb idéztem, 22:31-ben. Hozzáfűzöm még a befejezését is, "az illiberalizmus nem a demokrácia ellen irányul.[3]"
Desischado
@kereső: Pontosan ezt szeretném én is!
Mit tenne, ha valódi kérdéseket kapna? Gondolom, a "riporter" is szájbarágós, előre megbeszélt kérdésekkel jött. Vakarta a fejét, mikor a béremelésről volt szó az egészségügyben. De érdekes, akkor nem vakarta a fejét, mikor a saját béremelésüket kellett megszavazni! Arra rögtön volt pénz, milyen érdekes!
division
@Eladott Ország: Azért Észak Korea még odébb van, és nem támaggya, hanem támadja. Ezt még elírni sem lehet véletlenül...:-)
Grafix69
@division: Amint olvasom írásaidat , itt az elmúlt pár évben a Te véleményed is elég sokat változott .
RonaGyuri
Orbán estet a tűréshatárral

A sok bornírt baromság mellett majdnem elsikkadt

„A kormány nem tűri el, hogy rombolják az ország tekintélyét, becsületét” – mondta sok más mellett Őfenesége tegnap reggeli szóhasmenésében. A mondat majdnem elsikkadt mert a szegény kis dagadt törpe nyöszörgéseiben sok eltűznivalójáról panaszkodott, nem is beszélve sok, más baromságról.
Nos ami az ország tekintélyét és becsületét illeti az valóban a béka feneke alatt leledzik, az ő és bandája ádáz rombolásának eredményeként. S ami pedig a tűrést illeti nem biztos, hogy az EPP és az EU sokáig tűri azt amit Orbánék művelnek, sajnos ezt az isten-adta népről nem igazán mondhatjuk el! =))
Eladott Ország
@division: NER kompatibilis, f@sszopó. Mert ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig!" Észak- Korea még nem odébb van, hanem sajnos itt van. Egyébként meg leszarom a fideszes pofádat támaggyákkal, vagy támadjákkal együtt, vagy nélküle.
kereső
@RonaGyuri: amióta az EPP kinyilvánitotta ,hogy nincs napirenden a fidesz kizárása, inkább benn kell tartani a pártszövetségben,mert igy "jobban tudják kontrollálni,és vissza tudják tartani",azóta az ágyúgolyó hatványozottan gurul.Szócsövei már nyiltan fasiszta szöveget nyomnak,és orbán a tegnap reggeli szózatában nyiltan fenyegetett mindenkit, a "belé merészel harapni". Nos szerintem itt tartunk most, ami az Eu-t-és az EPP-t illeti. A CEU-t milyen simán elengedték- bár gondolom ehhez kellett navracsicska "simitó,kimagyarázó" közreműködése,meg a Daul féle jóbarátok.
SystemError
@verőce21: Nem az írtam, hanem hogy az nem a liberalizmus ellentét, ha nyelvtant nézzük..Fogalmi problémák vannak a "nem olyan" és az "ellentét" között. Bocs ezzel nem tudok mit kezdeni...azt belátom, hogy fekete-fehér-szürke példája nem elég szemléletes, ha valaki nem akarja érteni.. Az hogy valami nem 1 az nem jelenti, hogy "-1"., mert lehet 2-3-4-5-6, stb, de azt is leírtam, hogy nem a demokáciát tetted ellentétbe, hanem liberális-illiberális... Beszélhetünk arról is, hogy milyen is a "nem szabad" demokrácia, mert ezt is fogalomként kezelitek, de dobnál egy wikipédiát arról, hogy mi is az illiberális demokrácia..:)
SystemError
@verőce21: Remélem leszel olyan bölcs, hogy nem azt a wikipédiát dobod rá, ami a "lelkes" magyar követők készítettek és így kezdődik: "Az illiberális demokráciának több értelmezése is létezik." és csak Orbán Viktor van benne, mint példa. Valamint így végződik az értelmezés:

Az illiberális demokráciák széles spektruma létezik, a közel liberális demokráciáktól a diktatúrákig.

Bocs ez nem meghatározás, hanem maszatolás, amire minden rá lehet fogni valami ellentéteként "piározva" Ügyes Habonyi kommunikáció, de tartalma nincs, arra találták, hogy bármi ellen legyen pozíciója a populizmusnak! Hogy lásd nem kötözködés a célom, nekem az is válasz, ha azt mondod te a populizmus részében hiszel. Az valami, azt meg lehet fogni még, ha nem is értek vele egyet.. De ez a fosztóképzős önmeghatározás tartalmatlan és nevetséges ebben a formában. prolihergelésre jó meg ígérgetésre és arra, hogy ezen a "címen" önkényuralmat építsenek, de ne kelljen még a saját szabályaiknak sem megfelelni, amiről ügye még filozófiai "énkép" sincs..:)
magyarbakancs
@verőce21:Éljen Orbán Viktor és Kormánya! :) igazad van éljen .
Börtönben.
De mimnél előbb ez a GANGESZI Magyar.
tulipan
@durbincs: Na ne már,Ne már, -a Ploesti fizetett narancsos-recska meg majd adnak neki ? a hörgős pöttöm bányahiéna? elszívatnakk sokadjára ? a banyalikbólkinembuvó -1000km-re Picsogó ? hát ha ez a fizetett beszéló,30IQ-jával ? akkor szokás szerint megint csak,a narancsos gazdának vetit ?
kokopelli
"Pro Patria et Liberte!" vagy fideszül "...Illiberte?"
A régi vicc szerint:
"Haver nem érted?..elmagyarázom neked!"
"Hülye!Elmagyarázni én is tudom,de nem értem!"... lásd fityisznyaloncok!
JAJMÁR
Sajnos folytatódik a lejtmenet szerintem is. Értelmezéseken lehet vitatkozni, de nem a szavak, hanem a tettek jellemeznek. Főleg, ha olyan ellentétben állnak, hogy hamis magyarázkodást ig3nyelnek. A szavak már súlytalanok.
@verőce21:
verőce21
@JAJMÁR: (09:12) Írtam én a tettekről is már fentebb! "Mintha csak én írtam volna! Lehet tapsolni, trombitaszó, mindjárt jönnek az oroszlánok! :)"

Láthatod, milyen szabolcskás, árvalányhajas jókedvre derítettem a propis keménymagot. Akarom mondani, "B-közepet" (balf@sz köménymagot) :)
division
@Grafix69: Így van, de a helyesírásra elég érzékeny vagyok, főleg amikor valaki folyton csak kritizál:-))
division
@Eladott Ország: Messze nem vagyok már annyira Fideszes mint voltam, csak ha valaki állandóan bírál meg szid akkor írjon helyesen, egy ilyen hibát még a 4. osztályos gyerekeim sem vétenek (igaz, ők járnak nyelvtan órákra). A stílusod pedig továbbra is csak simán mocskolódó, lehet te nem csak a nyelvtan órákra nem jártál be? :-)
tulipan
@Shikari: Héé, Te Vándorcigégy, már megint leittad magad Durbincs koma páleszével s együtt és most együtt ábrándoztok??? :))))))
tulipan
Az (Eu) Parlament aggályai a következő kérdésekre vonatkoznak VALÓJÁBAN:
(1) az alkotmányos és a választási rendszer működése;
(2) az igazságszolgáltatás és más intézmények függetlensége, valamint a bírák jogai;
(3) a korrupció és az összeférhetetlenség;
(4) a magánélet védelme és az adatvédelem;
(5) a véleménynyilvánítás szabadsága;
(6) a tudományos élet szabadsága;
(7) a vallásszabadság;
(8) az egyesülési szabadság;
(9) az egyenlő bánásmódhoz való jog;
(10) a kisebbségekhez tartozó személyek – köztük a romák és a zsidók – jogai, valamint
a kisebbségekkel szembeni gyűlölködő kijelentésekkel szembeni védelem;
(11) a migránsok, menedékkérők és menekültek alapvető jogai;
(12) a gazdasági és szociális jogok.te higagyú, vérbunkó román?
tulipan
@Shikari: A NARANCSOS ÚJKOMMUNISTA! Most, itt, még,minden vonalon, ez a tolvaj, csúszó-mászó, féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is. aki tagja vagy és szapolod azokat, akik LÁTNAk, nem csak hozzád hasonlóan BAMBULNAK, űzi mocskos, RABLÓ, kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, akik mindezzel egyetértenek, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás együttvéve és példaképetekhez, a náci Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot!!! Nem tudhatom, mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor, a teljes reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj és vigyázz, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül.”
volvós
@tudode: dec.7 11:31
A temetés alatt több TEK-es volt körülötte civilben, mint a gyászoló tömeg. És valóban kerülték az emberek ezt a leprást, meg a mosónö rabszolga feleségét !!! A népszerűség jele. A szokásos nyakkendő és kabátigazítás, a gyakori szájnyalogatás... és a zsebreb@szott kéz csak azért maradt el, mert a kabáthoz nem fért hozzá...Jellem ???
verőce21
@Mirabilis: (19:21) "...demokrácia, vagy illiberális demokrácia? - szinte ugyanaz, a kettő fedi egymást" – ezt nem idézted, pedig szintén ott van.

(Én vagyok én, te vagy Te. Ki a hülye, én vagy Te?) :)
vukkocska
Na, már a fog is harceszköz lett? Jaj istenem, más már rég kényszerzubbonyban lenne.
tudode
@volvós: .
A Fidesz megalakulása is humbuk volt sztem, a több száz rajongóból aláíratták 37-el az ívet, a kemény mag kiválasztotta maguk közül a leggátlástalanabbat, aztán többen ráfaragtak a sompolygásra! Fodortól kezdve Illés Zoltánon át Simicskáig.
.
Az egyik portál vette a bátorságot, és megvbizsgálta HOVÁ LETTEK ehhez, már akkor is mentálisan beteg emberhez csapódottak:
.
----- Mi lett a 37 Fidesz-alapítóból?
.
index.hu/belfold/2018/03/29/fidesz_alapitas_bibo_rajk_szakkolegium_alapitok_alapito_nyilatkozat_alairok/
.
Mintha már "csak" egyedül állna a vártán a RÉGI CSIBÉSZEK közül, és vele fogják a TELJHATALMÁVAL elvitetni a balhét, hiszen KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENÜL teszi egyeduralkodóként azt, amelynek tanúi vagyunk!

.

.
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló félfaroknyi Sügér!Há' má' Te is elkoptál : Az a Ploesti bányakecó nem véd meg? mit vergődisz ? Hisz Te nem vagy egy boa ? csak egy sima gyűrűsféreg ? /gyengébbeknek giliszta ? / hát tartsd magad mindig ehhez ? Hja, magyarul nem tanítottak Ploestiben ? Az a ronda romány Ákkcentusod , bizony leleplez, szerencsétlen román zombi
division
@Eladott Ország: Úgy látom nagyon magadra ismertél te rakás szerencsétlenség:-))
verőce21
Ki kell irtani az Európa Parlamentből a liberális szellemet!
("Kísértet járja be Európát – a kommunizmus kísértete.")

A liberalizmus az egyént és a kisebbségek jogait védi, a demokrácia viszont a többség uralmát hangsúlyozza.” – ezért a kettő ellentéte egymásnak.
Sőt a liberalizmus megöli a demokráciát.
SystemError
@verőce21: "Ki kell irtani "??? Eddig te nem voltál ilyen primkó, bocs nem a politikai hovatartozást értettem ez alatt. Cseréltetek Shikakával nick-et? Eddig ő nyomta ezt és most "visszafogottabb" ?
papa.49
Te agyalágyult majom pont ezt teszed, de ne szarjál be még inkább senki leszel az uniós parlamentben, mint eddig voltál !!!
Vedd észre, hogy az emberek a világban NEM KÉRNEK BELŐLED !!!
SystemError
@durbincs: Érdekes, hogy te(ti) mindig megjelensz, ha egy-két név kerül szóba. Na húzzál innen fostos kis IT-s!.
Eladott Ország
@division: ma, 11:13 , Húzzál el a kurva anyádba, te fideszes szarházi! A cikkhez szóljál hozzá, hogy bazdmeg az anyádat, te tróger! Ki kíváncsi rád, anyádmajma! FaszkalaP!
division
@Eladott Ország: Ritkán mondok ilyet, de szívesen beverném a mocskos pofádat most már. Nagyon túllősz már a célon, jobban teszed ha leállsz, és ezt most nagyon komolyan mondom. Én nem szoktalak anyázni, bennem van intelligencia, de neked ez láthatóan nem adatott meg. Meg is látszik a stílusodon hogy csak egy gépkocsivezető voltál világ életedben.
JAJMÁR
@verőce21: Összerizsàztàl mindent, amúgy okoskodó fidesznyik módra, ez tèny... :)
mackoka46
Miért mondja ezt nekünk ez a lisztes lábú farkas ?
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló félfaroknyi Sügér!Há' má' Te is elkoptál : Az a Ploesti bányakecó nem véd meg? mit vergődsz itt ? Hisz Te nem vagy egy boa ? csak egy sima gyűrűsféreg ? /gyengébbeknek giliszta ? / hát tartsd magad mindig ehhez ? Hja, magyarul nem tanítottak Ploestiben ? Az a ronda romány Ákkcentusod , bizony leleplez, szerencsétlen román zombi
CsipkeRózsa
Nem mindenkinek van egy milliárdjainkkal fizetett fogorvosa.
Grafix69
@durbincs: Soros recska ám az öregapád fasza te kretén :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
tulipan
@tulipan: zigorúan a fent leírt sorrendben (a listád szerint,de egem kihagyva )szopjál le mindenkit ! Helyettem fogjál a Dankó soron egy ótvaras cigány gyereket !
Téged a magyar nyelv ellen szándékosan,előre megfontolt,aljas módon elkövetett ,sorozatos erőszak miatt ,legalább kétszáz évre kellene a börtökecóban letöltendő közösségi köcsögként leültetni:
More ! Csak legalább egy mondatot próbálj magyarul leírni ! Nem megy? Nem megy,mert nem vagy magyar! Poesti lakos maradsz te örökre a teknővájók gyöngyszeme !
tulipan
@durbincs: csak ennyi midtál azzal a marék szotyi ésszel kiizzadni ? ide,.te narancsops seggnyaló félfarok?? hát nem keltettél valami csalódást , tudjod-e ? 1m20-as Taknyos Sivárius ? ö
Te a Pocsék kopott kukásember ? mit keresel még mindig itt ?csak nem akarhatod tán azt a rettenet műveltségesdet, ami nincs, ott fitogtatni, a bámyában. Ploestiben, a 30IQ-dal ? MENJÉL MÁ'!
verőce21
@Mirabilis: (17:59) Te összekevered már azt is, ki mit írt. Meg a szezont a fazonnal.
És hozzászólásaidból főleg az indulat hiányzik. :)
tulipan
@durbincs: @durbincs: Mi a hézag, Te narancsos seggnyaló félfalroknyi Sügér?
:a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokba ? Péntek este? Ploesti bányaIpari hulladékkám? Mi a francot keresel Te itt? Hord el magad,degenera gumbolett ..!!!
HIRDETŐS STRICI , azt JÓL MEGY A BOLTOD !!!? vagy még ehhez is hülye vagy??: hallottál már valaha a HIGENIÁRÚL? mert orbitál büdös,s rettenet kulás a szád ám, azt ápolnikell ám?.. s rendszeresen mossál fogat+öblögess is Te bánya-ápolt ? Hisz a kosz ott se sértődős ám ?...
Nyüves Herélt ? megszollintva az 1-gyik volt lepusztult (müvésznevén) ?...
Te rúzsos-rúzsos púderos, tűsarkús nőimitátor ? A többi 30IQ-s ripacsneveiddel, pl. Shikari, Csizmás Kond, stb.
kokopelli
@Mirabilis: nem kell velük vizázni,mert a határontúliak kevesebb zséért gályáznak,és ol-
csóbb a Fidesznek is!Meggyőzni nem lehet,akkor sem ha a csuti a liberalizmus nagy szó-
noka volt!Jó fogsor kell az ellenségnek,amikor a ß@rba úgysem harap bele senki!A ha-
sonlatai annyira primitívek,mint anno az "Adolf-papá"-nak volt!Se füle se farka,de a karzat
erőltetve röhög rajta!
tulipan
@Durbincs:Te ostoba, sötét narancsos segglyuknyyaldosó félfasroknyi Sügér! Ugyebár Te nagad vagy az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban, ahol előbb kimászztál a mocsárból, majd rakonyként lógicálsz a javerjaiddal a bényaöszvérvizeletpálasz mértéktelen nyakalása közben, bémuljátok Shikarival a narancsos haverjaitok falakon levő meztelen fényképeit? Majd elbódúlva firkálatjátok a parancsba kapott listiátokat! Hordjátok el magatokat,degenera gumbolettek ..!!!
Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX STRICIK!!!? Te túlóraérintett ... Hja, ebben a"útszéli" szakmában, bizony...?
tulipan
@kokopelli: Tök igazad van!!! Ezt igazolják az itteni "propagandistáik" is! Se hús, se hal - oatobs lények!
tulipan
@Durbincs:Te ostoba, sötét narancsos segglyuknyyaldosó félfasroknyi Sügér! Ugyebár Te nagad vagy az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban, ahol előbb kimászztál a mocsárból, majd rakonyként lógicálsz a javerjaiddal a bényaöszvérvizeletpálasz mértéktelen nyakalása közben, bémuljátok Shikarival a narancsos haverjaitok falakon levő meztelen fényképeit? Majd elbódúlva firkálatjátok a parancsba kapott listiátokat! Hordjátok el magatokat,degenera gumbolettek ..!!!
Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX STRICIK!!!? Te túlóraérintett ... Hja, ebben a"útszéli" szakmában, bizony...?azt a különítményes múltad, még ki se lett beszélve ? Te minivirslis,a lexikontól nem nő 5 cm-re ám a répád ? nem tudtad ?az ezüst colostokod meg behomályosodik az ötperces mérésektől ? azt hogy kezeled ezeket, ha rád jönnek az epilepsziás rángásaid? na akkor meg indul a zseb-hoki ? titokba ? a gyűszű-kékkel ?
azt utána nyugszik is a pöttöm bicebóca mi, torzszüttke? narancsos..nyálgép
tulipan
@Durbincs: Te ostoba, sötét narancsos segglyuknyyaldosó félfasroknyi Sügér! Ugyebár Te nagad vagy az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban, ahol előbb kimászztál a mocsárból, majd rakonyként lógicálsz a javerjaiddal a bényaöszvérvizeletpálasz mértéktelen nyakalása közben, bémuljátok Shikarival a narancsos haverjaitok falakon levő meztelen fényképeit? Majd elbódúlva firkálatjátok a parancsba kapott listiátokat! Hordjátok el magatokat,degenera gumbolettek ..!!!
Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX STRICIK!!!? Te túlóraérintett ... Hja, ebben a"útszéli" szakmában, bizony...?azt a különítményes múltad, még ki se lett beszélve ? Te minivirslis,a lexikontól nem nő 5 cm-re ám a répád ? nem tudtad ?az ezüst colostokod meg behomályosodik az ötperces mérésektől ? azt hogy kezeled ezeket, ha rád jönnek az epilepsziás rángásaid? na akkor meg indul a zseb-hoki ? titokba ? a gyűszű-kékkel ?
azt utána nyugszik is a pöttöm bicebóca mi, torzszólüttke? narancsos...nyálgép!
tulipan
@durbincs: A magyar kifejezőkészséged még hagy némi kívánnivalót, ha svéd szavakat használsz!, még csak nem is rományt :)
kokopelli
@tulipan: (tegnap 06:59)
,,weder Fisch,noch Fleisch"?...dann bleibt ein Haufen Scheiße? (;-))
tulipan
DR Eric CARTMEN
... Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket, és mi ezt szó nélkül hagyjuk. Piros pötty van a fenekükön, pávatoll áll ki belőle, nem tudják, ha Kósa mond valamit Debrecenben, attól a tőzsde megmozdul Londonban. Ezek akarják a 21. században a maguk képre formálni a világot.
Európa közepén minden ellenállás nélkül tudnak tönkretenni és felszámolni egy országot. A butaságot unortodoxiának nevezik, a diktatúrát demokráciának, a lopást megvédésnek, a veszteséget nyereségnek. Semmi máshoz nem értenek, csak a hazugsághoz: mondd az ellenkezőjét annak, ami van. Ha az ellenzék kormányoz, akkor üvölts, hogy lejáratják Magyarországot, ha már az ENSZ-ben is az Orbán-kormány fasizmusáról beszélnek, mondd azt, hogy a szabadsághoz bátorság kell. A szabad világból való kirugdosást nevezd az igazi szabadságnak.."
kokopelli
@tulipan: valaki írta az emberi tulajdonságot ismerve:
"Ember kűzdj és bízva bízzál!"... a mocskosabb fele az emberiségnek ezt
lovagolja meg!..
Harapjon rajta a szomszéd "dán dogja"! (..ha az OV-t már beoltották)
tulipan
@Durbincs: Te ostoba, sötét narancsos segglyuknyyaldosó félfasroknyi Sügér! Ugyebár Te nagad vagy az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban, ahol előbb kimászztál a mocsárból, majd rakonyként lógicálsz a javerjaiddal a bényaöszvérvizeletpálasz mértéktelen nyakalása közben, bémuljátok Shikarival a narancsos haverjaitok falakon levő meztelen fényképeit? Majd elbódúlva firkálatjátok a parancsba kapott listiátokat! Hordjátok el magatokat,degenera gumbolettek ..!!!
Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX STRICIK!!!? Te túlóraérintett ... Hja, ebben a"útszéli" szakmában, bizony...?azt a különítményes múltad, még ki se lett beszélve ? Te minivirslis,a lexikontól nem nő 5 cm-re ám a répád ? nem tudtad ?az ezüst colostokod meg behomályosodik az ötperces mérésektől ? azt hogy kezeled ezeket, ha rád jönnek az epilepsziás rángásaid? na akkor meg indul a zseb-hoki ? titokba ? a gyűszű-kékkel ?
azt utána nyugszik is a pöttöm bicebóca mi, torzszólüttke? narancsos...nyálgép koma moderálj már ? nem az X-2 van ? a bányába ? Te Ploesti,bányatahó, egy rettenet förmedvény?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.