Elegáns és szexi fekete miniruhában tündökölt Vajna Tímea Cannes-ban. Andy Vajna filmügyi kormánybiztos, filmrendező és felesége napok óta a Cannes-i Filmfesztiválon tartózkodik – írja a Blikk.

Vajna Timi a közösségi oldalain több fotót is megosztott az elmúlt napokban. Rajongóit pedig az is érdekli, hogy Tímea milyen tervezésű ruhákat visel Cannes-ban.

Vajna Tímea megosztotta ezt a fotót.

 

#hungarianmovie #cannes #cannes2016

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Egyik rajongója pedig megkérdezte tőle, hogy milyen modell az a fekete miniruha, amelyet visel. Tímea nem habozott a válasszal: elárulta, hogy Victoria Beckham ruhát visel. A ruha piros színű változatát lehet az interneten rendelni, az ára egyébként 1829 euró (576 ezer forint).

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Van miből, pénztárgép nuku, milliárdok a zsebbe a nemzet hörcsögének((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Van miből, pénztárgép nuku, milliárdok a zsebbe a nemzet hörcsögének((
Törölt felhasználó
Napi kérdés: Hány híres színêsz spermáját lehet kimosni a ruhából, mire elveszti színét a ruha?
karma1
Markus Laszlo felejthetetlen kabarejelenetenek kerdesevel elve: "Mi a fene kerul ezen a ruhan (fotelon 2000 ) 576 ezer forintba?"
Es kb. ugyanazt kellene csinalni a ruhaval is, mint amit Markus Laci csinalt a fotellel: apro darabokra szedte szet, hogy megnezze, vajon mi kerulhetett rajta ennyibe?
pbalage
@karma1: ez ugye ugyanaz a sztori, amelyik az "Ezt az aranyló sárga folyadékot nevezed te húslevesnek"-kel indul? (ez családi emlék, minden vasárnap ezzel indult :))
simmering73
Ez a rongy 576 ezer? De ízlése sincs a viselőjének.
ágimami
Könnyű ilyen képeket posztolgatni, ilyen háttérrel!! Bár igaz, helyezkedni tudni kell és ez neki nagyon jól megy!
Egy a baj, gyorsan elfelejtette, honnan jött!!
Ha nincs vajna aki felkarolja, most hol is lenne, melyik utcasarkon???
Szánalmas egy nő, de jól csinálja!!! (perszer minden gyomor kérdése!!!)
papa.49
@TASzSz: Egy biztos nem egy hajléktalan))))))))))))))
Törölt felhasználó
@TASzSz: Új férj nem lesz, erre szerződött a pocokkal, hogy vele nem kell szexelnie, bárkivel kúrhat, de a Hollywood image-t fent kell tartania, hogy ő még potens és ilyen felesége van:)
Levendula
A Hádában Szombaton 199.- Ft egy kiló használt ruha.
Egy ilyen kacatot 100 forintért lehet venni...
Csizmás Kond
Ruha ide vagy ruha oda...öt már tényleg csak a ruha teszi...
vadnarancs
Én meg 300 Ft-os kínai alsó gatyában tolnám!
Cicamama55
Damu Roland felesége, Vajna felesége...Ismert férjek nélkül azt sem tudnánk, hogy a világon van...
wagabund
@Csizmás Kond: ...ösmerjük be(ha szemlesütve is), valamit nagyon tud(hat) a naccsasszony...
Csizmás Kond
@wagabund: ...nem tudom...de őszintén szólva kéne a fa@omnak...:)
RonaGyuri
@wagabund: elnézve a társait, leginkább az, hogy semmitől sem undorodik! =))
Ez vagyok
Én kíváncsi vagyok, hogy annyit ér-e belül, mint kívül.
KERKA
Gyerekek! Írja már meg nekem valaki, hogy ez a nő mikor és hol volt modell, vagy szépség királynő, mi által lett kiválasztott? Én ugyan semmi nyomát nem találom:))
volvós
...és neki mennyiért " tolták " be anal, orál ???
justhpeter
A ruha önmagában egy rongy. A benne lévő hölgy adja a ruha értékének nagy részét. Jelen esetben kirívóan alacsonyra kell értékelném a ruhát, azonban nem az anyagár és a szabó munkája alapján. Sajnos a hölgy nem tud értéket adni a ruhának.
Csizmás Kond
@KERKA: elírtam elnézést...hát a Vajna farkán...
papa.49
@KERKA: A Lyukó bányai úton ott volt ,,modell,,)))))))))))))
KERKA
Volt egy ugyan ilyen ruhám, persze nem ennyire kivágottan, csak szerényen. (amikor még minden évben bálba jártunk) 1. évben így hordtam.! 2.-ik évben varrattam hozzá egy ezüst lurex kabátkát. 3 .év, egy fehér boa a nyakamban.! 4. ik év egy sötétkék csipkekabáttal. 5. évben egy sárga csipkekabáttal. 6.évben egy tűzpiros boleróval.
A hetedik évben bepörögtem, és kiégettem a vasalóval. Végre kaptam egy újruhát:))
perfekt
Ez- az a nő, aki halmozza az élvezeteket-és élvezi a halmazokat.Az biztos ,hogy lakása falait a bejárattól a padlásig , tele aggathatja az öreg bika szarvaival.
szmeagol
@ziziplanet: Memár!
Van olyan, aki gerjed rá? :-)
perfekt
@papa.49: Szia:A Lyukói út hol van?A pesti sarkokat ismerem:-))
papa.49
@perfekt: Miskolcon és a városból vezet ki Lyukó bányára, ez egy bánya, meg a lakótelepe volt... Még most is látni néha egy ,,sarkcsillagot,, ácsorogni az út mellett, ami jó pár km. .. A spiné t meg onnan szalajtották...
nezelodo
Majd leveszi róla valaki, és akkor már ugyanolyan lesz mint egykor volt...
soljanka
576 ezer...Nos, ez rohadt kevés ahhoz, hogy megengedjem az Endinek, hogy megérintsen.
papa.49
@soljanka: Figyelj lehet mikor megérinti a Timcsikét utána kezet is mos mert kitudja mit fogott, ki fogta milyét)))))))))))))))))))))))
papa.49
@Horizont: Na azért ha dobálja a 20 ezreseket csak szuszoghatna néhányat, vagy akkor se???Mondjuk 1 szusszanás 2 20 ezres???
papa.49
@Horizont: Nem akartalak megbántani ezzel, én miattam akár a hazugovics de még inkább az oroszlán fülébe is suttoghat, bár szerintem az is átszokik a ,,vega kajára,, ha meglátja a pocokfejűt)))))))))))))))
papa.49
Nem ő tolja, hanem tolják)))))))))))))))
egyvandor
Hja ha fizetjük akkor miért ne tenné!
Nil
kéne rá egy cetli,mert különbet tudok venni egy turiban vagy egy bolhapiacon lényegesen olcsóbban
egyvandor
@ziziplanet: Ennek a ruhájára már nem úgy kerülnek azok a sejtek hogy neki fizetnek, mi fizetjük a ner-en keresztül, hogy legyen némi élete is.
egyvandor
@Nil: Neki direkt az kell hogy minél drágábban vehesse. Csak nem hagyhatja, hogy ott rohadjon az általunk összedobott pénz a párnacihában!
namihami
Ráadásul ez a hülye qrva még a pofáját se tudja tartani és csak dicsekedni meg a kóbor fütyik után koslatni tud.
Ha már Bundipapa olyan hülye, hogy nem tudja visszafogni, akkor legalább szólhatna a Damurolinak. Ő már tudja kezelni a csajt.
egyvandor
@papa.49: Ez addig nem hajléktalan amíg nem bánja ha "korpás a haja". Előfordult rendszerváltás utáni történetünkben egy párszor, hogy fényűző életet élt fidesz feleség hamar nincstelenként az utcán találta magát.
egyvandor
@namihami: Ezekben nincs önkontroll, erkölcsi gátak ezek belehalnának, ha nem dicsekedhetnének. Ilyenek a suttyók.
Borsodi
Jól teszi ha kihasználja a vén szart,apja vagy inkább nagyapja lehetne,hiába a szép ruha a vagyon jó gyomor is kell és homályos látás papót nézni .
Desischado
Hülye, sznob önimádó rihe. A ruháról meg annyit, hogy Mrs Beckham-nek egyetlen cucca sem kéne, ha milliárdjaim is lennének, mert sz@rok. Saint Laurent, Vera Wang, Versace, hirtelen ezek jutnak az eszembe, akik tudnak ruhát tervezni, nem az ilyen Victoria Beckham, vagy Stella McCartney féle tehetségtelen bugrisok. Azért veszik a nyomorék ruháikat, mert az státusz szimbólum, ahogy ennek az ingyenélő qrvának is.
bakegya
A rendszámát elfelejtette a nyakába akasztani a rendező nagypapi!
lampa laz
Aztán ki nem ßarja le hogy hány dolláros rongyban feszít, attól még a palán-csík marad.
verőce21
Jó látni, ha olyan nő veszi magára a ruhát akin mutat is.
Feraj49
Már idegesítő ez a timipicsa állandó szerepeltetése a médiában.Ide ment,oda ment,ilyen ruháéban,ezzel ebédelt,ki a fa...mat érdekel ? Már rohadtul bosszantó ! Most sem olvastam el,mert már a címtől is hányingere van az embernek.Vannak hasznosabb emberek akikről semmit nem írnak,és csak csodálkozunk ! Pl. a világbajnok ugróköteles csajszi.
JAJMÁR
Jé, hasonló ruhám van - szombaton esküvő lesz nálunk - csak ahol itt nincs semmi, az enyém azonos színű - sötétkék - csipke, elől hátul. Talán az anyagában lehet elérés, mert egyébként az enyém szebb. Ja, és egyedi is :) blézer és cipő pedig bézs színű. Amúgy az egész nincs 50e Ft.
Törölt felhasználó
@Borsodi: Ja az üszkös lábát borogatni...Amúgy ezek szerintem tényleg nem is találkoznak. Tényleg csak arra van Timike, hogy úgy tűnjön még áll a cerka. Amikor kórházba került a pocok ez akkor is kiment valahová imádni magát. Ezek írtak egy vagyonnyilatkozatit és, hogy amíg él a vénfasz addig "szerződéses" callgirl-ként nőveli a presztizsét. Ez egy más világ, ha össze vissza kúr az asszony de hozzád megy haza az menőbb, mint ha ha csak veled..:) Elég megnézni a hollywoodi, Cannes-i parádézást, mindenkinek lóg a csőcse, heréje a ruhából... Itt már a birtoklás nem emberi tulajdonságok alapján megy, hanem ki a nagyobb és pénzesebb celeb ahhoz mennek haza..:)
nyanya001
Ilyen rongyom nekem is van, ott lóg a szekrénybe 30 éve, 500 forintért varrták meg :))
bakegya
@JAJMÁR: hát ez nagyon "cuki",valahogy mi is úgy vagyunk vele,mindíg az a legszebb ,a legjobb "ami a miénk..."!-és most durva leszek,nekünk sokkal szebb lányaink vannak-magasak,szőkék és még okosabbak is, mint hogy mindent megmutassanak!
JAJMÁR
@bakegya: 11:33 Grat. :) Hát, persze, sok szép és szebb nő van az országban, mint ez a magamutogató felszínesség.
nyanya001
@ziziplanet: Cerka ? :)) hihihihi
Talán még mosogató rongynak se lenne jó :)
Draba
Felvehet bármilyen ruhát,attól még egy fasztarisznya marad.
evacica
Timike nem tudja visszafogni magát! Drágán fizet ezért a flancért! Ami meg azt illeti a mi pénzünkön flancol ő is!
advocat
Rosszul mehet Vajnának, ha csak egy "ilyen" ruhára futja. Lehetne nagyvonalúbb. Jobb helyeken csak egy gomb (valami jobb szénalapú anyagból) kerül ennyibe. Vagy többe.
advocat
Bocsánat! Most olvasom - alaposabban - hogy csak egy V. B. ruha untánzatára futja. Rendelés on-line. Mert azért jobb helyen az ilyen megjelenésre nem on-line rendelnek cuccot. Tényleg csórók. Mondhatnám parvenük. Ott.
sgyuri2003
Nem vettétek észre az igazi magyar abszurdot. Rajongói vannak a FaceBookon.
Őt még megértem, van annyi pénz...
De rajongani érte, az már tényleg az alja.
nemjoezigy
@JAJMÁR: @sgyuri2003: igazatok van.
Én nem szoktam a natúr, külcsínnel foglalkozni, mert az többnyire genetika, de aki oda van ezért, az képzelje el egy átlagos, hétköznapi ruhában (és még csak nem is munkásruhát írok), esetleg a tetteit, és mindjárt máshogy látja ezt a !
csapnivalo
Egy bizonyos jövedelemszint és kor fölött ilyen a fekete ruhás ápolónő.
qrfly
lassan fel kell venni a kapcsolatot a dobókatával ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.