Mialatt férje a Balaton Soundon mulatott, Sarka Kata elköltözött tőle. A Bors információi szerint Hajdú Péter felesége hatalmas teherautókkal szállíttatta el holmiját. Úgy tudni, a két gyereket is vitte magával.

Sarka Kata elhagyta Hajdú Pétert

Hajdúné, aki nem cáfolta, de nem is kommentálta a Bors értesülését, állítólag az éttermük fölöttt lévő irodáját is elköltöztette. A Nakama & Partners nevű cég, amelyet Kata nemrég Rogán Cecíliával közösen alapított, Budán működik tovább.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
A "Gáborzsazsák" számára 1 (azaz egy) db. férj a fogyóeszköz kategóriába tartozik. ...Ámbár jövő héten kibékülnek, és megint lesz témája a bulvárlapnak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A szívem szakad meg érte. Ezek szerint holnaptól egy hajléktalan-szállón lesz kénytelen tengetni a napjait? A gyerekek mennek államigondozásba?
Ugyan már, ez a most is ""jól férjhezmenő"" asszonykának sikerült és ezzel együtt sikerülni fog jól megalapozni a jövőjét. És biztos vagyok abban is, hogy rövid időn belül ismét rá fog találni az ""örök életre szóló"", tehát pár hónapig/évig tartó örök szerelem.
Persze ez az első eset, még sose hallottunk ilyenről.
szaboria1
Túlnőt Péterkén már Péter is mehet a levesbe. Majd a Roggyant feleséggel fog madám lenni.
lampa laz
Én azé aszondom, hogy jó lesz szorossan felkötni azt a csipkés tangabugyogót, mert hajdú ezt a brenyát nem fogja simán benyelni. Bosszúálló féreg ez a javából.
coni
Pedig megvolt a közös nevező. A butaság...
moareka
Hát erre mondják, hogy a pénz nem minden...
Nem kellett volna a harácsolás helyett szerényebben , és nem a kirakatban élni?
Már pedig a celebnek nevezett sors ilyen, egyszer fent, egyszer lent...
Gondolom az ingyenélő barátnők akik szelfiznek orrba-szájba,- élvezik Andy meg Tóni könnyen szerzett "pénzecskéjét"- okosabban állnak a jólétet biztosító párjaikhoz...
Hajdút meg nem kell félteni, jól megírta volt műsorvezető társ a könyvében, milyen alattomos, hátulról jövő gerinctelen alak...
eugen4402
A "Gáborzsazsák" számára 1 (azaz egy) db. férj a fogyóeszköz kategóriába tartozik. ...Ámbár jövő héten kibékülnek, és megint lesz témája a bulvárlapnak...
Hellcat
@Horizont: Majd ha öreg pocok megmurdelt és rászáll a vagyon ...majd akkor lesz hírtelen szerelmes másba másfél másodperc mély gyászolás után. Ugyan olyan aranyásó kurvák ezek is mint a zimányi csak ezek már profi szinten művelik.
Nil
Hozzá se akart menni - eddig bírta.
dr. prédikátor
Hát nem is tudom.! Most akkor mit csináljak a hir hallatán?Ríjjak e bánatomban, vagy kardomba dőljek/ De nincs/Mi lesz most velünk? egy ribi elköltözött na és???Hát ilyen a kurvinkó celebek élete!!!
sokanvagyunk
...pedig szép pár voltak - megérdemelték egymást. :)
eszegfu
Nem nagyon kedvelem ezt a házaspárt. Sajnos sokan elválnak, de ők még ebből is talán "üzletet" csinálnak...a 2 igazán gyönyörü gyerekük sérül azt hiszem a legjobban, őket sajnálom. Az pont nem biztos, hogy Sarka Katának csak ugy magától megy majd az üzleti vállalkozása, hiszen mindent a férje "tolt alá". Most majd elválik: tényleg barátnője Cecilia asszony?!
wagabund
ajaj... hosszú pereskedés elé néz a hölgy...a férje nem hagyja annyiban...milliárdos az ürge, úgyhogy fussa a legjobb ügyvédre..nembaj ha kizárták a kamarából, csak jó tanácsot adjon..például...szerintem...

pedig nagyon szereti ám a feleségét...
...egyszer a művésznő vezetés közben sminkelt a visszapillantóban...naná, hol máshol?...mire észrevette, hogy előtte megállt a sor(egy hídon), késő volt satuzni, egy kicsit igazított a kasznin...
...mit tesz ilyenkor egy igazi szerető férj? na mit?..
...hát elmeséli a bulvárban(nagy büszkén) hogy vett a feleségének egy böszme nagy terepjárót, hogy legközelebb még véletlenül sem sérülhessen meg a szent asszony...

én a hír olvastán felsírtam...érdekes módon az nem zavart senkit, hogy mi lesz azzal, akibe beleszáll a naccsasszony, de most már egy tankkal?

nos ez a veszély elmúlt, indul a vagyonmegosztás..

illetve, mint előttem írták, lehet hogy a bulvár, és több milliós bevétel kedvéért kibékülnek...mert kacsa volt az egész...

na? ki mire tippel?
eszegfu
@Horizont: Őszintén mondom én erre nem is gondoltam! Viszont állatira meglepődtem Majkán -- én nem kedvelem -- és a feleségén! Láttam a 2. babájukkal egy rövid videót, ahol az anyuka énekel a picinek... látszik, hogy nem először hallja -- vagyis nem "cukiságból" csinálja -- mert nagyon jóizüen kacag... igazán jó volt látni, hallani! Most átértékelem Majkáékat magamban.
Csizmás Kond
...szerintem csak a kupit költöztette arrébb...
Fradigege
Az egész hajdú egy mű. Ez, hogyan udvarolhatott anno? Elment a kata. Én hajdú helyében buli, csajok, mindenféle habzsi-dőzsi lenne. 2 gyerek már meg van. Kit érdekelne.
RonaGyuri
@Horizont: tényleg nem lehet egy napon említeni! Lévén, hogy akár mennyire is egy elviselhetetlen személy (egyébként mindkettő), de Hajdu egy képzett szakember, míg a Majka nevű csak egy sötét bunkó!
prime777
A nő ahogy kialakította a saját kis egzisztenciáját már lépett is le.
Egy olyan beképzelt bájgúnárral együtt létezni mint a hajdú szerintem nem lehetett könnyű.
vadnarancs
Hozd magaddal a Cilit Katika és hancúrozzunk egy nagyot! Nem lepődnék meg, ha a Rogánnéval költözne össze. Annyi pénzt loptak már, hogy nem tudják mit csináljanak jó módjukban...
eszegfu
@Horizont: Az az igazság, hogy nálam mindegyik a nem szeretem kategória, tehát valahogy egy lapra kerültek... de Majkát családjához, gyerekeihez való viszonya miatt most értékelem.
RonaGyuri
@Horizont: hogy jó, pláne szuper jó az a te véleményed, míg az hogy egy műveletlen, korlátolt bunkó az tény! =))
magyarbakancs
Ez mért hír?
@zarnirá ,hogy elhagyta a férjét vagy nem.
karma1
Miert kell ennek a luvnyanak allandoan a cimlapon szerepelni? Eddig csopogott toluk a media, egymas kezebol-szajabol ettek, mara bejott a "haragszom rad" - mindenki oldja meg az eletet, ahogy tudja,. Hulye firkasz nem talal semmi irnivalot.
karma1
@Horizont: 09.31-re: Megmondom: pontosan 5 perccel azelott, hogy a Nemzet Horcsogenek az utolso fillerje is kisetal a bugyellarisabol. Na mondd mar, legfeljebb tevedek 5000 forintot es egy orat...:o))) De az a nagy es orok szerelem is csak a papi bukszajaig tart majd ,... Vagy a szivinfarktusaig... oszt jonapot...
magyarbakancs
@karma1: Cölöpöknek mindig teret ad a média.
Okádnom kell az ilyen hírtől.
Veleda
@eszegfu: Mondjad már meg, hogy jön a képbe a Majka, amíg ezt meg nem írod, nem tudok ebédelni.
De siess a válasszal, mert rohadtul éhes vagyok.:))

Nem adok még 6 hónapot sem, és az asszonyka szépen visszasomfordál a luxus kéglibe:))
RonaGyuri
@Horizont: bocs de nem az a gond, hogy egyszerű, bár inkább primitív, de ráadásul arrogáns, nagyképű és pofátlanul rongyrázó is!
eszegfu
@Veleda: Tudom, hogy elég hülye a gondolatmenetem... de nekem Hajduéknál a gyerekei jutottak elsőként az eszembe...a gyerekekről meg Majka gyerekei, akikről ma láttam egy kis videót. Jó étvágyat!:)
Veleda
@eszegfu: Ja? szóval akkor semmi lepetye nincs közöttük? Ó, mekkorát csalódtam.:))
eszegfu
@Veleda: Most nincs! De még lehet...:)
sokanvagyunk
Amit a bulvár ad a celebeknek, azt később kamatostul visszaveszi - saját választás.
RonaGyuri
@Horizont: nem mondtam, hogy bármi jót lehetne mondani a Hajdúról, de ez a Majka még nála is sokkalta lentebb van!
vukkocska
Hajdú Péter most legalább megtudja, milyen az, amikor más magánéletében vájkál, gusztustalanodik. Igaz, állítólag ő sokat fizetett ezért. Most megtudhatja, milyen az ingyen információ. Kéri, ne vájkáljanak az életben, kerüljék el az újságírók. Kívánom, tapadjanak rá minél jobban, hadd tudja meg, mit művelt a sok szerencsétlennel, amikor ott zokogtak a mikrofonja előtt, ő meg olyan álságos pofát vágott.
RonaGyuri
@Horizont: félreérted én mindkettőt utálom! Majdnem olyan mint a Gyurcsány és az Orbán! =))
nezelodo
Nahát el van rontva a napom, biztos a Cilikével bútorozik össze, ha az kirúgja a maffiózó urát. A Laláéknál már bejött valami hasonló.
Csodálkozó
Kábé annyira érdekes/fontos hír ez nekem, mint a macskámnak a BUX index ingadozása.
lampa laz
@Horizont: hát nem olyan régen még azt nyilatkozta, hogy a petya mellett érett felnőtté, és oda volt a házasságától, de úgy látszik túlnőtt rajta rendesen, a magasságot illetően nem volt nehéz dolga. Ha elválnak esetleg, az oda vezető út nem lesz rózsaszirommal tele szorva.
A palán-csik is megszerzett magának 1pár saját céget a hólyag segítségével, ezért mer nyugodtan palizni, bulizni, ezt a vén hülyét megalázni ezzel. Na, de ki nem szarja le ezeket a celeb dögöket. Mindegyik megérdemli a saját sorsát.
kakaósbögre
az hogy leszarom nem fejezi ki teljes mélységében azt amit érzek.
Manhattan
Ez egy hatalmas, nagy Nemzeti tragédia! ))
Tódor
...így a Hajdu család IQ-ja merfeleződött, tehát egy számjegyű lett...
Senkiházi médiahulladékok. Hülye vagyok, a faszé' baszok el rájuk ennyi időt.
papa.49
@Mirabilis: Kinőtte a pacalképűt, ennyi...
papa.49
@Mirabilis: Ebben igazad van csak ugye a hölgyike tovább lépett, új pálya, új pacák, stb...
Manhattan
Aszondják, Sarkakata összejött Cecíliával. )))
papa.49
@Mirabilis: Én se tudom, csak a tapasztalat mondja, ha egy nő elcuccol a családi fészekből, ahol minden földi jóval körül van véve akkor felbukkant valaki a háttérben...
Jozefina
Felháborító, hogy erről a két idiótáról szólnak a hírek napról napra!!! Ezek még a válásukból is pénzt csinálnak. Egyszerűen nem kellene az újságoknak foglalkoznia velük??? Kit érdekel, hogy mit csinálnak, vagy ennyire szegényes az újságírók fantáziája, hogy ennél fontosabb, társadalmat érintő hírt nem találnak??? Ez már szegénységi bizonyítvány!!!
Mangu
@Jozefina: Gondolom, nem rég kezdtél el olvasni híreket, de ne izgulj, lesz ez még rosszabb is nekünk, nekik meg jó üzlet (média mogulok). A média csak ezekkel van tele. Egy jól szervezett agymosó gépezet működik, mely globalizált. Természetesen egyre nagyobb a "moslékot" igénylők, fogyasztók tábora és nem véletlenül.
prime777
De akkor ez most már tényleg biztos?
Szóval 100,hogy ez így is van?
Mert ez a bizonytalanság tönkretesz mindenkit szerintem. :D
Elhagyta vagy nem hagyta el ezt a "szép" embert?
Sarka most már mehet vissza dopeman roma haverjaihoz.
Mert azokat szereti a csáje. :D
Bár azok ruppótlanok,viszont dugsizni jó lesz az neki.:D
Gemüs52
Nagyon elszomorodtam,majdnem elsírtam magam .
justhpeter
@Gemüs52: Erős akarattal talán tudsz uralkodni magadon.
Yoda69
Amig Hajdu dolgozott, addig sarki Kata suttyomban kiramolta a lakast, es elrabolta a gyerekeket is. Nem irigylem Hajdut, keresnie kell egy jo ugyvedet.
Gondolom most orokre megtanulja: Soha ne bizz meg egy prostiban.
Vizual
Azt hiszem sokan örülnek mert a saját sorsukat látják. Én meg csak somolygok. De ezek éppen olyan nagy senkik mint bárki más. Pénz ? Ismerjük honnan van.
Cicamama55
Hajdú hátán lassan felkúszott, kikupálódott, s most már meg tud állni a saját lábain! Kváncsi vagyok Vajna asszony mikor szegődik mellé...
papa.49
@Cicamama55: Mihelyt a pocokképű feldobja a bakancsot...
wagabund
hátkéremszépen hatalmas fordulat a zügyben...

Valami Damu nevezetű , nőverésért elítélt híres celeb levelet írt Hajdúnak... ...melyben nehezményezi Hajdú úgy általjában is, meg a feleségével szemben is...

na, nyájas olvasó? ugye ez már fáj?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.