Földi László titkosszolgálati szakértő volt a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorának vendége, és arról beszélt, hogyan használják ki a fiatalokban megbúvó lázadó szellemet a titkosszolgálatok írja az Index.

Van egy olyan trend, ami tudatosan megbontja a társadalom értékrendszerét. Az identitást, a családokat, a nemeket. Ennek egyik alappillére az idősebbek viszonya a fiatalokhoz.

Akik ezeket szálakat mozgatják, azok el tudják érni, hogy a fiatalok kevésbé tiszteljék az időseket, ők pedig kevésbé tiszteljék a fiatalokat.Ez nem baloldali kérdés, hanem összességében a társadalom támadásáról van szó

– fejtette ki a szakértő, majd arról is szót ejtett, hogy szerinte van-e létjogosultsága annak, hogy megvonják az idősektől a választójogot.

A demokrácia alapvető joga a szavazati jog. Egy nemzet lényege az összefogás. Nem lehet korlátozni az idősek szavazati jogát, és hergelni ellenük a fiatalokat, ahogy az ifjabbakét sem szabad lejjebb vinni. Az idősek régebben komoly élettapasztalatokkal rendelkeztek, noha sokan közülük írni sem tudtak. Ezt nem szabad megbontani, mert a társadalom alapelveinek megbontásával a nemzetnek is vége

– mondja Földi László, aki úgy véli, hogy aggályos, ha az idősek nem vesznek részt a társadalmi kommunikációban, ami manapság már szinte csak az interneten zajlik.

A társadalmi gondolkodás az interneten történik, ami ma még beláthatatlan következménnyel járhat. Ezekben az idősek nem vesznek részt. Ez egy ömlesztett információcunami, amit mindenkinek szűrni kell.

Le kellene kapcsolni az internetet

Ezt egy szűk csoport irányítja, a gépet pedig másodpercek alatt bárkit képesek befolyásolni. Nyilván ez nem fog megtörténni, ezt mindenki butaságnak tartja, de én nem látok más logikát.

Hír:Index
Kép:MTI

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ugyan már! A kormány uszítja a fiatalokat az idősek ellen. Nyomatják ész nélkül a nyufdíj emeléseket és a minimál béren tengódő nem azt látja,hogy az a nyugdíj emelés tul. kép. csökkentés,mert az árak messze felette vannak az emeléseknek. Ők csak azt látják,olvassák,hogy emelnek a "nyuggereknek" arról nem beszélve,hogy pont a kormánypropaganda hírdeti,hogy az idősebb korosztály a Fideszes szavazó. Ez annyiból igaz,hogy a falvakban,tanyákon élő emberek legnagyobb része idős,és se internet se kábeltévé. Néhol még áram sem. Na ezek az idősek a templomba járnak hírekért,ahol a papok kb. annyira hitelesek,mint a Fidesz. Már nem mise van a tempomokban,hanem agitációs propaganda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Az emberi ostobaságra jó lenne már gyógymódot találni. Nem ártana védőoltást is kifejleszteni, mert határozottan fertőző.
Peller Anikó
Hát kapcsold le bazmeg, minek neked otthon internet, csak húzd ki a dugót.

Az internetet ma egy szűk csoport irányítja, és ezt úgy hívják gévan kormányzat.
Málna
@Nessy: Igen. A propi kommentszekciója ékes példa erre.:-)
FerKat
Mi kell ahhoz, hogy valaki ilyen okos legyen? Irány vissza a sötét középkorba?
silber13
Ez egy óriási boméág pont akkora, mint aki kitalálta. Átgondolatlan, elmebajra utaló kijelentés.z ilyen eszementeket örömmel alkalmazza MÁV krampácsoló munkakörökbe.
ómió
Az anarcholiburnyák mocsokterjesztésre időnként ráférne!
TollerBela
Ezt a műmájer horthysta-fasiszta ivadékot minek ennyit szerepeltetni ? Ő is darabban számolja az embereket. Nem okos, nem is mond semmi okosat . Sőt, kifejezetten baromnágokat ad elő itt az internettel kapcsolatban.
kissé felnőttem
hát ha neked itt és most ez kell akkorHogyan is lesz a digitális oktatás R-1 el na hogy tudd ez mi is?
R 105 , D nézz utána 22 kg os adóvevő 4-5 tudott egymással forgalmazni, ha de ha telepiteni sem tudta a baka ? akkor eregy el ( eredj el ) 6 kmétert és nézd meg mit töketlenkedik ott, Másik Orbán egyszer már kipróbálta ezt kicsiben lett is láz azonnal meg gáz is, hergeld te is őket akkor bukás 1000 % neki a generációt probléma létezik, de aki akarja az tudja kezelni csak egyet ne !!! politikával összeszarozottana, össze mosva ! mobiltornyokat is lekapcsoltathatod? akkor jönnek az indián füstjelek de mért kéne mingyárt az őskorba kőkorszaki szakit játtszani orbánnak igy jóbb lesz mennyivel.???
Nessy
"Kevésbé tiszteljék az időseket.." Tessen mondani, ki is mondta a parlamentben, hogy "az idősek felélik a fiatalok jövőjét" ? Na, ettől aztán nagyon leszünk "tisztelve" a fiatalok által. Különben a tisztelet nem az interneten olvasottakból adódik, vagy nem adódik, hanem ahogy viselkedik , él valaki! És ez bizony vagyon, pártállás, hit és hatalom független.
Tudom, hogy ezt sokan nehezen fogadják el, de parancsszóra nem lehet valakit, vagy valamit tisztelni!
Gazella
Téged kell lekapcsolni!! Internet nélkül maga a parlament birka nyáj se tud meg lenni.
istván irén
A propaganda televíziót meg Téged kellene végre lekapcsolni. Fáj, hogy az embereknek van hol tájékozódni nem csak az ostoba propagandát és uszítást hallgatják nap estig. Pont ti vagytok akik egymásnak feszítitek a különböző korosztályokat.
Béla333
A '22-es választás előkészítése folyik...
Nincs internet, nincs információ. Ha esetleg választási csalás lesz, nem szeretné a maffia, hogy az emberek a neten szervezkedjenek...
Béla333
Ja! És Putyinék is ebben settenkednek...
sokanvagyunk
Internet nélkül a kutya se tudná, ki is az a Földi László - hát még ha titkosítanák őt vagy harminc évre.
cikicakk55
Ugyan már! A kormány uszítja a fiatalokat az idősek ellen. Nyomatják ész nélkül a nyufdíj emeléseket és a minimál béren tengódő nem azt látja,hogy az a nyugdíj emelés tul. kép. csökkentés,mert az árak messze felette vannak az emeléseknek. Ők csak azt látják,olvassák,hogy emelnek a "nyuggereknek" arról nem beszélve,hogy pont a kormánypropaganda hírdeti,hogy az idősebb korosztály a Fideszes szavazó. Ez annyiból igaz,hogy a falvakban,tanyákon élő emberek legnagyobb része idős,és se internet se kábeltévé. Néhol még áram sem. Na ezek az idősek a templomba járnak hírekért,ahol a papok kb. annyira hitelesek,mint a Fidesz. Már nem mise van a tempomokban,hanem agitációs propaganda.
Józsipapa
ez az okostojás már vetekszik parraghal...
Al X
A hülyék aránya állandó a népességen belül. Politikai szándék és behatás kérdése, hogy mennyire érvényesülhetnek. Az ellenség keresés folyamatos, mindenki hibás, mindenki ellenük van, de ők tökéletesek. Cirmos csacsi legyek, ha valaha is megértem azt a rezsimet, amelyik a degeneráltakra épít, az izgága értelmiségit elnyomja!
silber13
Ha lekapcsoltatnád a netet úgy a fiatalság,mint az oligachák viribus unitis eltennének láb alól! És ez jogos lenne,
NKF
Ennyi ésszel. nem is lehet más csak szakértő!Eddig hol szakértett,tuja valaki?
simmering73
@Málna: Az anarchoilliburnyák fajkretén kommentszekcióra gondolsz?
solidedge
Minden diktatórikus hatalom vágyálma az internet betiltása. Miért is?
Havanagi
Milyen szakértő ez? Elfog a hányinger,amikor meglátom.Sötét,buta,mórikálja magát a tv-ben,mint egy buzi,többnek akarja látszatni magát,de átsüt rajta a NULLASÁG.
geopapa
Sztem Földi László szakértőnek látszó tárgyat kellene lekapcsolni. A társadalom és a technikai haladás vidáman folyna nélküle.
Ami a nemzedéki ellentéteket illeti: a fiatalság mindig és mindenütt szükségszerűen keresi, hogy tud beilleszkedni a számára készen kapott társadalomba, megvalósítani magát, sikeres és kellemes életet élni. A baj csak annyi, hogy ez a mi felvilágosulatlan abszolutizmusnak minősíthető társadalmunkban lehetetlen. Mondhatja-e az atya fiának jó lelkiismerettel: dolgozz szorgalmasan, légy becsületes, akkor boldogulsz? Értékvesztett, szervezetlen társadalom a miénk, ahol a gazember boldogul. Ezért nem várhatjuk el ifjaink megbecsülését, mert ilyen társadalmat teremtettünk nekik, vagy hagytunk nyakukba szakadni, ami nem mentesít a felelősség alól.
Qqberci
Szerinte Földit kellene alaposan tökönrúgni, hogy elmenjen a kedve a hülyeségek hirdetésétől...
szép új világ
Azt hiszem, hogy az ilyen szakértők miatt tartunk ott ahol tartunk. Talán az internet lekapcsolásának egyetlen előnye az lenne, hogy az ilyen sötét gyökerek nem tudnának a nyilvánosság előtt tündökölni.
Gyanítom,. hogy az internet ellenessége a technika analfabétizmusából fakad, hasonlóan a csuti lótolvajhoz, akinek minden olyan eszköz kezelése problémát okoz, amin több gomb van mint egy kardigánon.
verőce21
"Nyilván ez nem fog megtörténni, ezt mindenki butaságnak tartja" ! - éppenhogy tagadja az internet lekapcsolását...!
jesz
lekapcsolás helyett inkább a több ezer moderátort kellene motiválni..nem elég hatékonyak.
gina
Akik itt befolyásolnak azok a fidesz mocskos patkányok,, élen az elmebeteg hitler utánzat Viktorral. tünj a fenébe te agyalágyult azemét
gina
A legjobb ha betiltják a kormánypárti mocskos provokáló oldalakat Demokrata, 888.hu és hasonló szenny oldalakat
Rockxy
mivel demokrácia van, a net is cenzurázott.
mindenkinek van maszkviselési joga, és ha friss levegőt akar venni, akkor fizetnie kell érte.
de a maskarát továbbra is hordani kell, szoval nem éri meg kekeckedni az elmebajjal.
és éjszakai nem kóricálhat az utcán.
és a vakcinakártya sem a makk hetes.
colibri
Meg lehet próbálni a netet kikapcsolni... elvégre Parragh is benyögte az ipa beszüntetését és mint szakértői jó tanácsot orbán 50 %-ban már alkalmazta is. Ezt is ki lehet próbálni..., aztán ha az előző netadós tüntetésnél még nagyobb balhé kerekedik... hát akkor nem lesz szerencséjük. Nem is bánnám, ha akár ezen az áron egyből el is lennének takarítva a kormányrúd mellől... elvégre a tele pohár is túlcsordul egyszer.
silber13
@verőce21: Nem a tagadás világlik ki a szövegből.. Ez a jó pontokért minden aljasságra képes.
silber13
@ómió: Igazad lehet. elsősorban téged kellne kikapcsolni!
Gazella
@gina: sajnos nem fogják betiltani ezeket a szennylapokat; hisz narancs médialakájok.
Gazella
@colibri: nekem is a netadó tüntetés ugrott be egyből.
Gazella
Van egy bibi... fastbukon szokott osztogatni a dagadék.. meg húlyült gondolatokat a híveinek.. ha lekapcs internet no faszbuk. Meghal a dagadék birkanyáj etetés hiánya miatt.
Saját lövedék kis ívben gyorsan vissza megy a feladónak.
justhpeter
Mivel az államigazgatás - ami szarul működik - fele az internettől függ, Földi baromsága csak egy primitív provokáció, egy fideSS-nyalonc szellemi szintjelzője. Földihez és a többi istenverte fideSSbaromhoz képest a csótány is akadémikus. Bár, ha meggondolom, ideje lenne beválasztani a fideSS elnökségébe, aztán az egész elnökségi elitet - Orbán, Lala, Sziszi, Kubatov, Földi és Katika naccsága - benevezni egy szellemi olimpiára. Onnan biztosan kijönnének egy negatív teszttel.
kereső
Tényleg- le kell kapcsolni. Ezt követően megbénul a magyar államigazgatás, a gazdasági éllet szereplői nem adnak bevallást, nem tudnak igényelni támogatást, . A sok-sok Kormányablaki ügyintéző útilapu- innnetől kezdve nincs személyi iagzolvány, útlevél, lakcimkártya, nincs táppénzigénylés, nincs csed...etc.

Földi elvtárs maga!!! egyszerűen hülye.Nem tudja, hogyan működik a világ.
csipetke
Hol látja ez a süket fazon,hogy a fiatalokat az idősek ellen uszítja az internet? Tulajdonképp ennek a kormánynak szerencséje,hogy a legtöbb idős ember nem netezik,mert akkor informálódhatnának egykettőre a kormány viselt dolgairól. Így viszont az m1-en,és a Kossuth rádión (amit százmilliárdokért tartunk fenn kimondottan orbánnak) szocializálódó idősek így tudnak istenként tekinteni a csútigömböcre,és benyalják az összes hazugságát. Ez csak hasznos a kormánynak. A fiatalokat meg már nem tudja beetetni az orbán-bagázs, net ide,vagy oda. Mellesleg,ha valóban "lekapcsolnák" a netet, néhány óra múlva a fidesz bagázst kicsontozná a dühös tömeg. Lásd:-netadó,amit nem is mertek meglépni
surdilloFUJT
@durbincs: ...nnaaa idétlen baromállat szarosfarok megint ide evett e jó q..va nénikéd???Mi a faxot böfögsz te szellemi toprongy,töröld meg a vezír hátsójából kihúzott szaros nyelved,ássad elmagad!!!
Dr Beviz Elek
De akkor nem is lehetne őket otthon tartani!!!
balos
Javasolom,hogy a 380ra kössék ezt a gyökeret,hátha megvilágosodik!
Peller Anikó
@surdilloFUJT: "@durbnincs: ...nnaaa idétlen baromállat szarosfarok megint ide evett e jó q..va nénikéd??? Mi a faszot böfögsz te szellemi toprongy, töröld meg a vezír hátsójából kihúzott szaros nyelved, ássad elmagad!!!"

Ezt nem értem, ez a q..va nénikéd a kurva anyád döglött fidesz szégyene halfarok akar lenni? Ja, igen, most már dereng valami így újaraolvasva.
ómió
@silber13: A világ valósága mindig csípi az efftársi szemeiteket?
csak úgy....
@ómió: ha a fidesz és te vagy a valóság akkor ne is csodálkozz efftárs!
silber13
@ómió:világ??? Me valóág,:?.-)))))))))))))))))))))))))))) Azt sem tudod, melyik szó mit jelent!!:-)))) Mert buta pimitív bunkó vagy, miként a fideszes horda!:-))))))))))
biokatus
Egyáltalán, tudja az az ember mi a net?
nezelodo
Ez a kiválóság kicsiben kezdte a lekapcsolást, először csak a Postabank örző védő cégét "kapcsolta le" saját magának és hálából kapott hozzá néhány milliárdot az autópályák nyomvonalának lőszermentesítésére. Szóval a szimat vezér ért a lekapcsoláshoz...
ómió
@silber13: Buta, primitív bunkót láttál a tükörben, szarkupac!? És már magadat se ismered meg? "Haladsz"!
ómió
@csak úgy...:Ezt az elmeosztályon deliráltad, fajgörény!? Akkor, értem!
jesz
ezt megrendelésre mondta, tesztelni akarják a népet...nem Földi nem ért hozzá, hanem az, aki ezt a hülyeséget akár percekre is beveszi...

internetet lekapcsolni egyenlő a kormány és a gazdaság bukásával.

szóval ez csak népkóstolgatás volt
NKF
Kapcsolja már le valaki ezt a faszt!Úgy hülye ahogy van
namihami
Ez még a brezsnyevi vagy már a putyini doktrina?
karma1
A kis hulyenek vissza kene mennie az altalanos iskola elso osztalyaba, es ott behatoan foglalkozni az "Ur ir" orokerteku tomondattal, mert ha csak egy kicsit is foglalkozna a modern technikaval, akkor tudna, hogy ha lekapcsolja az internetet, akkor mar holnaptol csorghetheti a keszpenzt a kozertben, mert megszunne azonnal peldaul a kartyas fizetes, a NAV lehuzhatna klotyon szinten az egesz rendszeret, amit az online bekotott penztargepek leallasaval valosithatna meg, stb.
Nem lenne legi iranyitas, a mento-tuzolto-rendorseg ujra a kurblis-bedugos telefonkozpontokon keresztul lenne csak elerheto, de a mobilozasnak is betenne,.
Honnan szednek elo ilyen "szakertoket" ezek a faxkalapok? Csak valamelyik muzeum vitrinjebol tehettek, mert ilyen oskovuletek mar nem nagyon szaladgalnak kozteruleten
kokopelli
Éljen ez a Földi L...három hétig lúgkövön! "Könyvégetés light", az Adolf H-t megszégyenítve!? Mivel azok a
rohadt könyvek a hibásak!
@karma1: úgysem érti a nyomorult,ha csak ennyire jutott!! Talán azért,mert a "Net bá' " eddig mindíg válaszolt
neki!? (;-))
kokopelli
@sgl: ...az előző barom "durbincsot" próbálja itt "eladni"! Egyre gyengébb a "durbincs" kínálat! Nem tudják,hogy
"egy okos ember bolondozhat,de egy bolond "durbincs" ne okoskodjon!" (;-))
1984
Szerintem elmegyek Földiért és a szart is kiverem belőle - tiktokban.
1984
Földi László, kihívlak egy ketrecharcra. Mutasd meg mit tudsz.

Milyen titok az, amelyikről mindenki tud?
Amiről mindenki tud, az már nem titok - te hülye fasz!
1984
Elmegyek Földiért - kurvára titokban!

Kija faszom ez a Földi egyáltalán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.