Jászberényben és Budapesten kérdezgette a járőkelőket a 24.hu stábja arról, hogy szerintük jó ötlet lenne-e egy miniszterelnök-jelölti vita.

A kérdésre ki-ki politikai hovatartozása alapján válaszolt, a Fidesz-szimpatizánsok hitükben megingathatatlannak tűnnek, és volt, aki azt mondta,

ha Orbán vitázik Márki-Zay-val, akkor őt maga mellé emeli. Erre pedig semmi szükség.

Egy fanatikus hölgy úgy fogalmazott, számára csak egyetlen miniszterelnök létezik, és az Orbán Viktor. Másikuk arra mutatott rá (némi képzavarral). hogy az ellenzéki jelöltnek

a kisujja sem ér fel Orbán Viktorhoz.

Az ellenzéki érzelműek szerint fontos lenne egy vita, hiszen így lehetne a két rivális gondolatait ütköztetni. Orbán azt is megkapta tőlük, hogy annyira gyáva, hogy nemcsak Márki-Zay-val, hanem egy újságíróval sem mer vitázni.

Márki-Zay Péter vasárnap jelentette ki, hogy vitára hívja Orbán Viktort. A Fidesz részéről válaszként egyelőre csak egy vérszegény gyurcsányozásra futotta.

Forrás: 24.hu

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
És a ""kinyírnám"" hol marad? Ezek a nyuggermamik se a régiek már.
kulabombaafityiszre
Lesz itt sírás-rívás amikor a rezsicsökkentés bedöglik,az infláció meg elszabadul,mert az imádott mihályuk biztos,hogy elcseszi az egészet.
Lepényleső
...talán így jó neki,- a túlnyomó többséggel szemben,akinek abból nincsen egy sem?
( A kórházi ágyon,- ha egyáltalán baj esetén bekerülhet - felszínre kerülne az értelem?)
csak úgy....
ezt a bekattant öregecskéktöl való kérezösködést be kéne tiltani!
-vagy ha nem sikerül,mert azt a törvény tiltja,akkor minden hülye öreg után,jöjjön egy fidelitaszos fiatal hülye az arab számok elleni tiltakozásával ,-olyan bocis shikaris ..
KavehazMagazin
Tényleg csak egy miniszterelnök van. És több nem is lesz. A fogalom nem keverendő a miniszterelnök-JELÖLT-tel. :)
kormanyos63
@namihami: Én a "savas" bácsit hiányoltam!
De félre a viccel, orbán olyan gyáva, hogy senkivel nem mer kiállni vitára!
Amikor 2006-ban kiállt Gyurcsány ellen, akkor Fletó felmosta vele a padlót!
Nem is értem, hogy MZP miért vette biztosra, hogy a csuti pszichopata lótolvaj ki fog állni ellene vitázni!4
vitriol
Ha lenne vita , akkor tiszta képet kaphatnának az emberek arról, hogy melyik min.elnöktől mi várható. orbán csak semmitmondó ígéreteket fogalmaz meg / "M.o. előre megy", meg "folytatjuk"/ Ezek nem adnak egyértelmű jövőképet, nem tudom, hogy mire utal, az ország további kirablására, vagy a lopások folytatására?
namihami
@KisTehen: 19.16: Ezt melyik Orbánimádótól hallhattad? Mert a ""kinyírás"" a fidesznyuggermamik interpretációja. A ""savazás"" pedig a fidesznyuggerpapa szép perspektívája.
A lámpavas hol is hangzott el?
Emmersson71
Szerencsétlen nő, meg fog halni április 3.-án...
vacsi
"Márki-Zay Péter vasárnap jelentette ki, hogy vitára hívja Orbán Viktort."
Szánalmas ez az ember! Orbánnak a kisujja is többet ér nála.
bence
Utca embere ! Neked adom viktort az egész családjával együtt ! Lehetőleg jó messzire vidd innen !
csak úgy....
csacsi @vacsi: ,téged valszeg.- eddíg csak az orbán ujjazott... :)
Macskaszem
@vacsi: amennyit lopott a zorbán, még a kisujjába is a mi pénzünk van. A tied is te hatökör.
jesz
ajaj...azt mondják a tudós hozzáértők, hogy a Neandervölgyi kihalásával párhuzamosan megjelent a homo sapiens...egyes vélemények szerint csak simán agyonütötte az " értelmes ember" a neandervölgyit, oszt jónapot...

Eltelt pár tízezer év, felfejlődtünk a homo sapiens sapiens dicső címig, ennek örömére pár százmillió halottat sikerült felmutatni áldozatként...

most ott tartunk, hogy holmi jelentéktelen emberek miatt egymást lámpavassal fenyegetjük?...marhajó, mondhatom...
Peller Anikó
@bence: Ha ez a mami az utca embere, akkor ő lehet az utcanő. Gondolom régebben. De viheti.
Eladott Ország
Valószínű, hogy a maminak a családon belül a NER oszlopos tagja lehet valaki és van a tejben mit aprítania, vagy nyaktól felfelé gyenge. Ha valaki tájékozódik és nem csak a kormánypropagandát olvassa, ilyen baromságot nem mond.
namihami
@KisTehen: 19.28:. Hol? Nikor?
Mert a kinyírásról és a savról videó van. A lámpavas melyik médiumban is volt?
verőce21
Hiába no, a dr. Miniszterelnök Úr, az doktorminiszterelnökúr...! :)
csak úgy....
@verőce21: ha te mondod farkasom..:) -neked sok múlik rajta...
solidedge
Mama kérhet kártérítést az M1-től. A kormány propaganda tévéjének permanens nézése súlyos agykárosodást okozott nála.
orsos vendel
dr orsos megvette a jegyeket a repulöre a Magyar Emberek penzeböl, Kazaztanba !!!n April 04 megint a felszabadulas unnepe lesz !!!
Nessy
Azért ennyire nem demens az idős korosztály zöme! Az öreg asszony már előre haladott állapotban van, szegény!
tothjani
Nyugdíjastól mit várjunk? Sajnos sok köztük az elmebeteg!!
Én ismerek olyat akinek a lánya munkanélküli bár valami kis segélyt kap az unokája németben dolgozik, de a vén rohadék gyalázza az unokáját hogy miért megy ki hiszen ott kihasználják.
Viszont az undoritó patkány nem támogatja sem a saját gyerekét sem az unokáját hanem sír hogy a 160 ezer forintos nyugdíjából alig tud megélni.
Nessy
@tothjani: De ott totyog a békamenetben! Ilyenkor szégyenlem a korosztályom némelyikét.
surdilloFUJT
ÉRDEKES ! a fidesseseknek a vitáról egyből Gyurcsány ugrik be!HÁT IGEN ,NAGYON FELMOSTA A CSUTIVAL A PADLÓT!!!
Sámannus
Nekem jó lenne egy orbán-putyin vita is. röhöghetnénk egy jót amikor a putyin bocskorát csókolgatja. sivickot köp rá és a mandzsettájával fényesíti, mint egy pucer.
Istenakinincsen
@kulabombaafityiszre:ma, 19:12
Az infláció már elszabadult.Egyre szarabb a forint.
Sámannus
A nyanyátol meg kéne kérdezni kinek a nevében ilyen lelkes rajongó. az unokája, vagy akit járvány el vitt közülünk.Csak azért hogy mennyi emberség maradt még benne.
Duke Ellington
A Márki Zay köré vezényelt pártkatonák közül a kedvencem a Gréczi Zsolt. Ő már legalább valami kézzel foghatót produkált!
Yoda69
Az ilyen fideSS majmokat lehetetlen meggyozni.
Azt kell kihangsulyozni hogy O1G egy gyava fereg es nem mer kiallni vitazni.
A bizonytalanokra kell ramenni (8%) ok fogjak eldonteni mi legyen Magyarorszag jovoje:
1 Ellenzek: szabad demokratikus elet es fejlodes az Europai Unioban
2 fideSS: kommunista diktatura az oroszok es a kinaiak csatlosakent
Nos remelem az ertelmesebb embereknek egyertelmu a valasz.
RonaGyuri
Ugye a nyanya erre gondolt?

A derék matyar média arról harsog, hogy 24.hu videójában az „utca embere” szerint „Nekem, amíg élek, Orbán Viktor legyen a miniszterelnök”

Az interjú persze felér egy tanulmánnyal, sőt igazából a firkászi szándék is megérne egy misét. Ahogy van mit elgondolkodni Őfenesége tegnapi interjúja kapcsán is. Persze akadnak szép számmal – legtöbbjük okkal és joggal – amiket a média felkap és elgondolkodik rajta.
Azonban szerintem a legelgondolkodtatóbb az a Párt központi napilapja beszámolója „Orbán Viktor: Csak az minősül oltottnak, aki megkapta a harmadik oltást is”. Pontosabban a mellékelt – mint tudjuk az általában felér ezer szóval, de ez most itt 10ezerrel is:
cdn.magyarnemzet.hu/2022/01/htBCIbF_RP5CB5Hv-F6yJUDWAAnF0dG7GDqG2VHSfu8/fill/850/478/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYzOTM1YjZlNzFmZTRmZGVhODBkZmNiNjE1NTczOTYz.jpg
vacsi
@Macskaszem: Lehet. De miből gonodlod, hogy a többi párt nem ebben hajt?
Toller Béla
Az agymosás egyetlen hatékony ellenszere a valagbarúgás ! Tessenek kipróbálni !
fergeteg
Nem senki. Beépített liberálbolsevista ügynök.
Választások után börtön Márki elvtársnak. A felforgató szarkavarásáért.
ómió
Ezt aztán a választáson is tessenek, ám, beikszelni!
Havanagi
Az Orbán hívőknek egyezik az értékrendjük az Orbánéval.Tehát: tetszik nekik/részesülnek belőle a mérhetetlen lopás, a csak egy telefonba kerülő diploma,vizsga,a hazugságok garmada,a gyűlöletkeltés,az eltulajdonlás,rágalmazás,stb,stb.Persze,hogy azt szeretnék,hogy ez így is maradjon.Ezek a PISA teszten bizony nem mennének át.
telegdilaci
@Rizikó:Ezek az agy mosott Fidesz szekta tagok! nem hiszem el hogy ekkora az Isten állatkertje fel sem fogják hogy Orbánnak van veszítenivalója!
vacsi
@csak úgy...: Eddig nem vettem rólad tudomást, de most megírom: ha a Fidesz ellenzéke ilyen mocskos szájúakból áll, akkor köszönöm szépen, én nem kérek belőlük! Egyikükből sem! És bizony, sokan vagyunk így!
vacsi
@Horizont: hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi

Bosszantó, igaz? Azt elhiszem! Úgyis nekünk lesz igazunk!
csak úgy....
csacsi @vacsi: csókold meg a mocskosszájú bayer zsoltit!
kissé felnőttem
mi meg ha gond ha nem másképp látjuk aki meg azt irta bujjon a seggébe 1 - el tőbb vagy kevesebb ugyan ?még szerencs hogy nem mindenki hegylakó .
ómió
@bakcsubakka: Ennyire várnád már a háromszoros gázáremelést meg a 700 Ft-os benzint, bolsiék elmebetege!? Ekkora "efftársi izgatottsággal", hogy ilyen delíriumaid vannak? A népzsebelő moslékkoalíciótok takarodója lesz beikszelve, ahol képzeletben még a minimálbért is eltörölheti majd Maki efftársad!
ómió
@bakcsubakka: Szóval, minden egyes gyagyás efftárs számára a világméretű inflációs hullámot a "Zorbán vezényli", vagy csak a magadfajta elmeosztályon ápoltaknak? Ha meg ő árstopot vezet be, akkor ti, a gyagyásbolsi "élcsapat" , általános támadást intéztek ellene, mert, ugye, ti - a "piac pártján állva" - inkább mégis az ötszörös árat fizetnétek! Ahogy ez a "farhát hisztériátoknál" is volt! És mondd csak, a Lenin szobor nem szakadt még rátok? Vagy az is kivárja előbb, hogy te, mint buzi bolsi köcsög előbb az anyádat ejtsed teherbe? Megértem! Hogy meg mit kaptam a Fidesztől!? Nézzük! Nem nyulta le egy havi fizumat, mint a bolsi tetübandád! Nem nyulta le az öregem 2 havi nyugdíját, ahogy a bolsi tetübandád! Nem emelte évente kétszer a gáz árát, ahogy a bolsi tetübandád! Sőt! Azzal indított, hogy 25%-kal csökkentette azt! Nem döntötte csődbe a hazámat, ahogy a bolsi tetübandád és nem talált ki számomra (is) extra sarcokat, ahogy anno a bolsi tetübandád! Egyébként - Márki efftársadat hallva - most is ugyanerre készül! Aki meg a pénzünket "szívlapáttal lopta", az is a bolsi tetübandád volt, aki 14000 milliárddal úgy növelte meg "nyócév" alatt az államadósságot, hogy azon semmit nem vett, semmit nem épített és senki/semmit nem támogatott! Ergo "csak" ellopta! Ennek a kamatai mára megduplázták az államadósságot, amit ti azért a Fideszre próbáltok hazudni! Ez a te mocsokbolsi tetübandád, amelyik most ugyanúgy folytatná, ahogy abbahagyta! Deliráld csak a "győzelmeteket"! Az a magyar, amelyiknek egy kávéskanál esze van, no meg még nem is szuicid, az nem fog rátok szavazni, bolsi fajkretén, bárhogy mocskolódtok is! De, hogy még a tetves bolsiságotokat is a másikra próbálod hazudni, az már az "efftársi csúcs"! Legalább, azért, előtte a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat, ugye el szoktad énekelni? Mert ez az önmagatok másrahazudása úgy lehet, ám, csak "bolsihiteles"!
kissé felnőttem
Vidd haza ! cselédlány helyett aztán legalább jut nekünk másik mint ahogy a furulyásnak a kabaréban van másik van másik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.