Az erről szóló tervezetet Varga Juditnak, Pintér Sándornak, Rogán Antalnak, Gulyás Gergelynek, Varga Mihálynak és Navracsics Tibornak kell előkészíteniük.

A 444 cikke szerint a hétfő esti Magyar Közlönyben jelent meg a kormányhatározat, amely szerint a kormány egy olyan független hatóságot hozna létre, ami az európai uniós források felhasználását érintő jogellenességek és szabálytalanságok megelőzése, felderítése és kijavítása érdekében működne.

Korrupciós hatóságot hoz létre az EU nyomására a kormány

Fotó: Illusztráció/Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

A kormányhatározatban az is szerepel, hogy a kormány 

"a Magyarországgal szemben megindított eljárás keretében hozott korrekciós intézkedésként egyetért egy olyan független hatóság létrehozásával, amely általános rálátással rendelkezik, és

beavatkozik azokban az esetekben, ahol a hatóság álláspontja szerint a feladat és hatáskörrel rendelkező hatóságok nem tették meg a szükséges lépéseket olyan csalás, összeférhetetlenség, korrupció és egyéb jogsértés vagy szabálytalanság megelőzésére, felderítésére és kijavítására, amely hátrányosan érintheti az uniós költségvetéssel való hatékony és eredményes pénzgazdálkodást vagy az Unió pénzügyi érdekeinek védelmét, különös tekintettel a közbeszerzési eljárások keretében végrehajtott európai uniós pénzügyi támogatásokra”.

A kormányhatározat értelmében az Orbán-kormánynak szeptember 30-ig kell javaslatot tennie az országgyűlésnek a hatóság (2022. november 21. napja előtti) létrehozásához és működéséhez szükséges, a hatóság függetlenségét garantáló törvény elfogadására.

A lap szerint a visszatartott uniós források hazahozataláért felelős Navracsics Tibor már korábban jelezte, hogy a kormány kötelezettséget vállalt egy új Korrupcióellenes Munkacsoport december 1-ig történő létrehozására oly módon, hogy abban kormányzati és nem kormányzati szereplők létszám és szavazati jog tekintetében paritásos alapon (tehát egyenlően) vesznek majd részt. Ezen munkacsoport működéséhez az új, még létrehozás előtt álló korrupcióellenes hatóság fog adminisztratív támogatást adni. 

Az új korrupcióellenes hatóságról szóló tervezetet Varga Judit, Pintér Sándor, Rogán Antal, Gulyás Gergely, Varga Mihály és Navracsics Tibor minisztereknek kell előkészíteniük az "Európai Bizottsággal, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezettel (OECD) és más hazai és nemzetközi szervezetekkel konzultálva, a nemzetközi standardokbak megfelelően és a jó gyakorlatokat felhasználva".

Forrás: 444.hu

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

madlaci66
Fidess hozna létre független akármit???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ezt remélem nem veszik be..." Az új korrupcióellenes hatóságról szóló tervezetet Varga Judit, Pintér Sándor, Rogán Antal, Gulyás Gergely, Varga Mihály és Navracsics Tibor minisztereknek kell előkészíteniük " ez röhejes...ez egy vádlotti névsor lesz...
Béla333
"Korrupciós hatóságot hoz létre az EU nyomására a kormány"

És hogy ez a gittegylet jól működjön, annak szakmai vezetője a már bizonyított Polt Peti lesz...!
lampa laz
Mitől és kitől lesz független ez a mondva csinált hatóság ebben a korrupt országban? polt, varga + varga, rogán, na ne nevettessük ki magunkat még jobban. Ezeknek már rég ülni kellene egy cella mélyén. Remélem ezt sem veszi be tőlük az EU.
madlaci66
Fidess hozna létre független akármit???
Dr. Proktor
Független Korrupciós Bizottság ebben a kleptokráciában?
Régen nevettem ilyen jót!
Néro2
Polt Péter vezetésével. Vagy valami másik véglényével. Anyádat kábítsd te tolvaj G.
kereső
Független!!! Kitől-és mitől lesz független??? Ebben a rendszerben, amelyben mindig mindenben egy személy dönt mindenről és mindenkiről?? !!! Kacag a májam. És, ha ezt az EB(brüsseles) beveszi, szamarabb a szamárnál.
Béla333
Egyféleképpen lenne hiteles ez a tervezett gittegylet: ha az Unió küldene tagot a működés felügyeletére.
De ez nyilván jönne a szöveg: ez a szuverenitásunkat sértené, ergo a maffiának ezért nem lenne megfelelő.
Nehogymár ne lehessen lopni, hát nem ezért nyertek a választáson...
nezelodo
Akár vidáman indulhatott volna a napom ettől a hírtől, de sajnos több mint tíz éve nyílt színen lopja el hivatalból a maffiakormány a javainkat.
Ezen a tortán már csak hab lenne, ha ezt a gittegyletet a Völner, a Simonka a Mengyi Roland a Rogán, a Polt, a Boldog stb vezetné, zászlóanyának jó lenne a Lévai nagyasszony. A zászlóra pedig a masnit legalább a Mészéros Lölö, és a Nemzeti Vejkó kötné a Rasival, és az Andikával.
Toller Béla
A magyar jogrendről teljesen független, új hatóságnak semmi értelme sincsen. A rálátás a disznóságokra már megvan, intézkedni kellene, vádat emelni, elbírálni és büntetni ! Demokráciát kellene bevezetni, a hatalmat megosztani, stb. Szerintem zavarják el ezt a javaslatot a tevőjével együtt ! Hülyének nézi a világot !
Qqberci
Ahol nem megy flottul a korrupció, ott majd a bizottság segít...
Dr. Proktor
@Béla333: Van az a pénz amivel az akaratgyenge függetlent függővé lehet tenni...
Magyarországon ez úgy terjed mint az influenza vagy a covid!
szép új világ
Nem kell itt létrehozni semmiféle szervezetet. Be kell lépni az uniós ügyészségbe és kész.
Az egész olyan mintha a BKV a bliccelőkből alakítanának jegyellenőr társaságot.
Dr. Proktor
Lemaradt: nagyon gyengénél kis pénz, kicsit erősebbnél nagyobb pénz, erős akarattal pedig akár stadionok, játékvasút, hatvanpuszta...
balos
@nezelodo: Vágóm a kötelet hozzá,amit a nyakukra teszünk jó szoros "masnival"!Iemerek jó asztalost aki csuda szép "erdélyi" mintás zsámolyt csinál alájuk!
Eladott Ország
Majd a fidesz csókosokkal kitöltik a korupciós hatóságot. A köpcös gecinek és bandájának egy eurócentet sem szabad adni. A maffiaállam nem reformálható, irreverzibilis. Gazdaságilag kell megfojtani Orbán rendszerét, még annak árán is, hogy ez a magyar népnek fog a legjobban fájni, igaz most is mi szívunk.
Yoda69
Kerulgeti a fideSS a belepest a korrupcio elleni ugyeszsegbe, mint macska a forro kasat. Pedig ez egyrtelmu, de ki nem mondott elvaras az Unio részéről. Erre mar rajohettek volna a fijuk azzal az esszel ami nekik van.
Németh István
A korrupció szemét mocskos dolog! DE erre egy hivatalt létrehozni az még mocskosabb! Az Eu-nak semmi se drága a az igazság glóriája alatt amit az ursula vezette eu. elkövet azt kellene kivizsgálni és asok milliárdos eu-rós pénz ki-dobálásokat megvizsgálni! Mocskos szajhát kilóra megvették a zelenszkíjék hogy suskát és támogatást adjon nekik a háború a népirtás ösztönzésére! >>>>
Sámannus
Azt hiszen Ez a fegyver visszafelé fog tüzelni egyfolytában, mert költségvetéssel meg el fog szaladni a cica.
Putyin háborúját pénzeli a csüngőhasú, bármit is teszünk. az ő léte a mi vesztünk, de fordítva nem igaz.
Eladott Ország
A semmin ülünk kilopták alólunk az országot. Az Európai Ügyészség elutasítása nem egyéb, mint az intézményes köztörvényes bűnözés egyértelmű beismerése.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273825588_481522553594704_7408468894463143306_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=k7Aj5fkJGEAAX_UYpxI&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-yQ94VDFQ_7oHj7iRMfMLGZbDEfpftMu--qfjq7t195A&oe=631B39B4
„Mi vagyunk a jogállamiság utcai harcosai , forradalmárai (...) Ez nem politikai program, ez az életünk része.”(Orbán)
Ekkorát lódítani minket néznek hülyének, vagy azokat akik ezt el is hiszik.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273470317_2013817402156317_5069275348432334112_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=KjS4jNI3KGEAX9FM3Xy&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8sRJy0k5YvJxIVJ6toIYJKdX2xt6jk-95zaMjuQkCCYQ&oe=631BA895
Néro2
@Qqberci: Megmondják , hogy kell és lehet még többet lopni .
Néro2
Majd ha Hadházi lesz az elnök és ő válogatja össze a tagokat akkor térjünk vissza rá. Fityma tolvajokból tolvajfogó bizottságot
összeállítani az fából vaskarika. Ebben a csutilandi trágyadomban két becsületes fitymát nem találni nem ,hogy egy bizottságra valót.
Nessy
Független Korrupciós bizottság kis hazánkban? Akiket majd Orbán nevez ki? Van pár korrupcióval érintett fidesz képviselő szabadlábon, ők pont megfelelnek bizottsági tagoknak! Kóbor apácák megtévesztése!
Dr. Proktor
Azért van annak valami diszkrét bája amikor a tolvaj nevezheti ki a rendőrt...
Pálinkás Pál
az uniónak alapfeltételül kéne szabni az európai ügyészséghez való csatlakozást..
Csizmás Kond
Szerintem amíg bizottságot bizottságra , hivatalt hivatalra stb neveznek ki hoznak létre addig csak a semmittevés, a mások által megkeresett jövedelem hígul.
namihami
Keresve se találhatnánk alkalmasabbat! A tudás, párosulva a gyakorlattal...
És majd bebizonyítja, hogy rablóból lesz...a mégjobb rabló--ha sajátmagát is ő ellenőrizheti.
Yoda69
@Pálinkás Pál: Az Unio nem kenyszerithet senkit sem a belepesre, de elegge egyertelmuve tettek hogy ez az elvaras. Szerintem ok is jot rohognek azon az otleten, hogy a fideSS kinevez egy "fuggetlen" bizottsagot a korrupcio ellen. Ezzel a pavatanccal is elmegy 1-2 het, meg kozelebb jon a lejarti hatarido, aztan csak bedol a forint.
szaboria1
NAVRACSIS is csak dumált, mert az idén már nem lesz lové be is ismerte. Orbán beláthatná megbukott.
Dr. Proktor
@KisTehen: Ők csak lehajoltak az aprópénzért... Tóth csaba több mint gyanús, node Tordai Bence 130 millás luxuspalotája? Minden jobb valóvilág szereplő és NER kegyenc jobb kecóban lakik...
Apropó, tanultál valaha viszonyszámokról? Tudod mi a különbség a millió és a milliárd között? Nézz utána, nem késő ökörből tínóvá válni!
Peller Anikó
@Dr. Proktor: A millió és a 10 ezer milliárd között.

@KisTehen: 8:35, pofám leszakad, most kimondtad az igazságot: csak az ellenzéket.

"Orbán V. Vagyona 1800-2000 milliárd forint + Svájci és offshore bankszámlák. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott közpénzből.. Ezek egy része Felesége, Apja, Tiborc és Strómanjai, Mészáros L, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár A, Barkász S, Kékessy D, Vajna, Habony, Vitézy T. nevén van. Pénzét Svájci és Hongkongi Bankokban tartja. Saját nevén van a XII.Cinege utcában egy háza, amit 2002.V-ban vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken. A házat 2004.I-2005.XII. kőzőtt 90 millióért átépitették 420 nm-re. 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy Kastélyt, tőbbszáz ha földdel. 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 M-ért, ahol Felesége és Apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és előttűk van Lévainak 6 ha földje. 1993-ban a Fidesz Székház eladásából /697 M/ vásárolta Apja Bányáit. 1997-ben Felesége nevére vásárolt 8 ha szőlőt Tokajon, melyre Orbán 2001-ben 41 M ft állami támogatást adott 2001.IX. Felcsúton Felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en. 2008.VIII-ban a XI.Gellérthegyen 91 nm-es lakást vett Ráhelnek, 40 M-ért. 2011-ben a mellette levő 66 nm-es lakást is megvette Fiának, Garancsi nevére Orlay u 3. 2.emelet. 2001.IX-2010.IV. kőzőtt 38 ingatlant vásárolt Felesége nevére. 2011-ben Apja nevére vásárolta meg a Hatvanpusztai József Főherceg Majorságát 13 ha-on, 5 Műemlék épűlettel és Viztoronnyal. A Majorságot 2012-ben felújitották és átépitették Tőbbszáz M-ért Lévai vezetésével. Pintér S-al kőzősen vásároltak egy Horvátországi szigetet, az Adrián. 2013-ban Apja nevére vásárolt az Alcsutdobozi Rézhegyen Őrőkpanorámás nyaralót. 2016.III. Barátja Bőjte Cs, nevére vásárolta meg a Gyergyószárhegyi Lázár Kastélyt. Tiborc nevére vásárolta: a Keszthelyi Jachtkikőtőt, Fűrdőház, Recepció, Bár 515 nm, részben állami Bankhitelből. A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha terűleten 175 Luxusapartmant...
Peller Anikó
A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha terűleten 175 Luxusapartmant épitenek. 165 ha földet Mányban, 497 M-ért, és 193 ha, 261 M-ért Bicskén.2015.I. Pálinkafőzdét vettek. 2014.XII. Seregélyesi Kastélyt. 2015.IX. A volt Postabank Székházat a József Nádor téren. Informatikai cégeket. 2015.IX. Bodajki Hochburg - Lamberg Kastélyt, 29 M-ért. 2015.XII. Turai Schossberger báró Kastélyát, 10 ha Parkkal, 98 szoba, Pálmaház, 200 M-ért. 2016.II. Városligeti Fasorban Spitz Villát, 40 szobás. 2016.X. Mahart Székház Tropicana épűletét, 2 milliárdos állami hitelből. 2016.XI. Komáromi ipari Parkban ingatlant, 1 milliárdért. 2016.XII. Visegrádi Kastélyszállót. 2017. Dorottya utcában és a Nagymező utcában Luxushotelt. Pollack Mihály téri Mélygarázst."

És az utolsó 5 év még benne sincs a felsorosolásban. Érdekelne például a 94 tonna fekete szén holléte amelyet a MNB trezorjában őriztek még tavaly júniusban is amikor azt megtekintette azovi.

Na és faszparasztok a manyupot még nem is említettem. Az cirka 3000 milliárd. Tudod az hány nokiás doboz faszparaszt?

m.facebook.com/istvan.orsos.5095/posts/pfbid06vnV3gzHqsBY5848kNDTUnHQX1T815RWB58VqZE7kU7zthZuk9m31T8zDEZnB5VVl?d=m%3E
Németh István
@Peller Anikó: sajnos te egy nagyon hülye >> a te szavaddal élve >> faszparaszt vagy!
Peller Anikó
@Német István: 4 elemivel könnyen hülyének tűnhet akár bárki is libatömő úr.
ómió
Akkor, kezdhet is mindjárt Maki efftársék "mozgalma" nyugati pénzkitömésével!?
szaboria1
@Németh István: A barom te vagy akkor szólj ilyen hangnemben ha én is így szólok. A másik hozzám se szólj.
szaboria1
Más fórumokon nem engedik meg az ilyen hangnemeket ott a moderátor működik.
Peller Anikó
Navracsics Tibor szerint a kormány most kötelezettséget vállalt egy új Korrupcióellenes Munkacsoport 2022. december 1-jéig történő létrehozására úgy, hogy

abban kormányzati és nem kormányzati szereplők létszám és szavazati jog tekintetében paritásos alapon vesznek részt,

és annak működéséhez most létrehozandó korrupcióellenes hatóság nyújt adminisztratív útmutatást amely tervezetet Varga Juditnak, Pintér Sándornak, Rogán Antalnak, Gulyás Gergelynek, Varga Mihálynak és Navracsics Tibornak kell előkészíteniük.

Ezzel biztosítható a további szabadrablás és az Eu ügyészséghaz való NEM csatlakozás a fidesz házatája szerint, bruhhahahahaha
dr. prédikátor
A KORRUPCIÓS BIZOTTSÁG TAGJAI EGYTŐL EGYIK HITHŰ FITYMASZOS LESZ!!! MÉSZAROS, ARROGÁNS TONYÓ, MEG A TÖBBIEK!!!
volvós
A " korrupciós hatóság " hivatalos titulusa : ALI BABA ÉS A 40 RABLÓ !!!
Yoda69
@Peller Anikó: Szep kis lista. Lesz mit rekviralni.
Peller Anikó
@Német István: Arra még sohasem gondoltál, hogy mekkora hülye vagy?

Az már kifejezetten vicces amint egy iskolázatlan szőröstalpú román cigány osztja az észt egy számára idegen országban, ahol valamilyen tévedés folytán befogadták és a lehető legvadabb módon akarja megerőszakolni az itt lakókat.

Neked tényleg putyinnál a helyed, eltévesztetted a házszámot.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Peller Anikó: Anikó, gondolkodni ő?? Mivel? Kihipózták az agyát, ha egyáltalán volt neki.
colibri
Hiába hozza létre a kétszázadik új hivatalt, ha megy tovább a lopás, nem változik semmi. Ez elsősorban az EU átverése és nem utolsó sorban a neres haverok jól fizető zsíros állásba juttatása! Ha ezt Brüsselben beveszik, hát lelkük rajta.
csak úgy....
a fidesz nem politizál, ök alkotni,hazudni és lopni szoktak.. :)
kereső
@sgl: Éééééééééééééés, felébredtél, rájöttél, hogy bilibe lóg a kezed(ünk). Azt csiripelik a verebek a küszöbön,hogy ennek a bizottságnak a létrehozását orbán viktor rogánbűnözőantalra és vargavölneresjudit-ra bizta.
Na, erről ennyit...
Tonyróma
Az egyszemélyes hatalom létrehoz egy új Korrupcióellenes Munkacsoportot.
Nagyon kell már az a lóvé!
HAHAHA
gina
És OV cigány barátai a biróság tagjai, ismerjük ezt már te szemét patkány
kereső
@sgl: Nekem semmi...
"Szóval rendben lesz ez.
- bassza+ álmodtam,-"
Macskaszem
Függrtlen hatóságot fideszgenyákból? És az unió ezt el fogja hinni?
Németh István
@madlaci66: @Macskaszem: @kereső: @gina: @sgl: @Tonyróma: mi van nemzetárulók!? Most ebben reménykedtek, hogy az államnak nektek, mindenkinek többe fog kerülni az állam háztar-tási kényszerkiadás?
Tudjátok ez minimálisan is mennyi egy központi, majd megyei stb. iroda felszerelése, annak a folytonos képzés, stb. személyzetének a bére??? Ez havi minimális alapon egy milliárd Ft. Másfél-két millcsi között egy ellenőr sem kereshetne, de ez is hangsúlyozom, talán a kezdő államszolgai pénz! Eszeteknél vagytok? A következő lépés, hogy egyszerű adminisztratív intézkedéssel az Eu. központhoz csatolják, és azt, és úgy állapítanak meg mindet ahogy a központ diktál! Ez nem a demokratikus irányítási mezsgye ez a diktatórikus kényszerpálya alapjainak lerakása! De ti hülyék vagytok és nem tudtok gondolkozni! DE meghagyom, hogy a kormányunk sem >> HA ezt az un. korrupciós vizsgáló szervezetet az Eu. utasítása alapján létrehozza! >> a saját nemzetének, nem a kormány tagjainak, hanem a nemzetének a sírját ássa!
fergeteg
Olyan mint telefonon Juliska az Egészségközpontból.
fergeteg
Nektek ugyanannyiba kerül a lángos és a kannás vörös is.
Hiába a Központ.
Németh István
A szitok és az alázás helyett ha gondolkoznátok, hogy miből lesz a kisegér, ha az egér nem kefél! Akkor azt mondanám, hogy reményteljes a helyzet! Ugyan is ezek a hírek nem véletlenül vannak be, vagy feldobva! Aztán a gondolat - tettek reményében (ugye az Eu vezetése részéről) befészkeli magát az emberek a KÖZ agyába, akkor, ha hozzászoknak akkor akár érvényesíthetővé is válik!
Nem akarnám túlbonyolítani a helyzete, de a KÖZ megdolgozásához ma már fejlett technikai eszközök pszichés levezetések állnak rendelkezésre! szinte pontosan kiszámítható az emberi viselkedés, reagálás! EZ A TÉMAKÖR IS ODA TARTOZIK!!! De sajnos ti nagyon hülyék vagytok,tinektek gondolatotok sincs egy húgy agyú senkiházi szar banda vagytok! >> csak anyázni alázni tudtok- ráadásul azt és olyanokat akik tudomásotokra hozza a frankót, a tényeket!
Németh István
Az Eu célja a globalizációs folyamatba való beillesztése EURÓPÁNAK # megvalósítani az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOKAT, tönkre vágni a nemzeteket . a nemzetiségeket az abszolút diktatúra bevezetése >>> csak vegyétek figyelembe, hogy egyre több az un. Eu. egyszemélyi döntés "az eu. vezetése így határozott" stb. ez nem működhet! Nem egy egyszemélyes seggfej irányítása mondja, mondhatja meg, hogy a nemzetiségek miként, és hogyan éljenek! Nem a "kínai egyenruhás" időszakot írjuk - mint csu-en-laj, vagy a nagy mao-ce-tung idejében.
Tessetek észrevenni, hogy az abszolút hatalom megszerzése irányába mozdul el minden > az ukránoknak úgy adott pénzeket és úgy vette fel hitelt az AMF-től az ursula, hogy senki meg nem szavazta! kijelentette a tényt, a segélyt (nem is hitelt) és mindenki kussolt! Mi ez rémuralom első lépése! Ami pedig a fizetési kötelezettségét jelenti az Eu,-nak azt visszatartja akár a nemzetek kárára is ahol emberek akár tanítók és bérből fizetésből élők is élnek!!!
Miféle állatkertek gondolkozni nem tudó barmok élnek körülöttünk???
ISTENKE, segíts értelmet adni az embereknek nevezett teremtményeidnek!
Béla333
Legyen a bizottság vezetője Hadházy!
Akkor hihetünk abban, hogy korrupció ellenes, de egy Rogán-Varga Judit-Olajos Sanya féle emberkékkel az csak adnak a szarnak egy pofont.
Tonyróma
@Németh István: Könnyű mostanság megkapni a nemzetáruló címkét,ha valakinek nem tetszik,a másik ember véleménye ugye!SOS orvost!
csak úgy....
@Németh István: baxod pisti ,te ezért kapx valamit vagy te csak úgy ingyen hülye? :)
Istenakinincsen
@Béla333: Ha hiteles és megbízható vezetőt keresnének a "bizottság" vezetőjének akkor a legjobb választás Hadházy lenne...de az urak nem ilyet keresnek. Lojális pártkutyák kellenek a további hazudozáshoz és lopáshoz. Ez már tényleg nagyon durva, hogy ennyire hülyének néznek mindenkit, de tudják hogy teljhatalmuk van, egypártrendszer van és ezért azt csinálnak amit akarnak.
Istenakinincsen
@Németh István: Pista nem lehet hogy te vagy a hülye? Kapjál már a fejedhez nnaa! Rajtad kívül még két hülye húgy agyú senkiházi szar anyázik itt ,de ez a kisebbik baj. Te magadat alázod nem látod? Hagyd most az EU-t meg a világ fájdalmát.
Sepregessünk egy picit a saját házunk táján...ebben a picsányi országban.
" az abszolút diktatúra bevezetése" ...Igen az első választás elvesztése óta ezen dolgozik a fideSS maffia hazánkban.
"Tessetek észrevenni, hogy az abszolút hatalom megszerzése irányába mozdul el minden"...Igen észrevettük!!!
percsi
Húha, megszűnik a korrupció? Ebből Eus pénz nem lesz! Nem is értem, ezek azt hiszik, hogy az Euban nem ismerősek ezek a ...!
Németh István
@Istenakinincsen: Szóval csak az emberi hülyeségem mondatja NEKED és a HASONLÓKNAK! >> Magyarország állam! Mint ilyen az államszerkezetnek működési rendje van! Nálunk már több mint 1000 éves! Ebbe az államrendbe illeszkedik az ellenőrzések megszervezése és működése! Ez MŰKÖDIK is, de ha nem, vagy elnéző erre működik a nemzeti - un. polgári - érzékenység amely akár pártok, különböző szervezetek útján ad hangot a nemtetszésének! EZ!!! ha tetszik hanem egy intézkedési kényszerkört von maga után! TEHÁT egy egység, egy államszervezet a maga SZUVERENITÁSA ALAPJÁN MŰKÖDIK! ÉS tegyük hozzá eredményesen!!
Na most erre be akar lépni, egy ezen szervezeti egység feletti hatóság - irányítási, akár beszámoltatási központ >> ez az EU, vezetése! NOS > Egy vezetési, irányítási hierarchia alapvetően az önös érdekviszonyainak megfelelően kíván működni! Azt támad meg, azt szervez át amit akar, határoz meg tevékenységi irányokat! TEHÁT beavatkozik egy NEMZET szuverenitásába! Ez kell nektek?
Az ügyészséggel ugyan ezt akarták kialakítani - nem fogadtuk el, - most jönne a korrupciós bizottságosdi; majd jön a fejlesztési, beruházási hatóságosdi; aztán az uburka méret, forma; meg a libatömési, a disznóetetési hatóságosdi!
Sajnos és nagyon elítélem a kormány ezen igyekezetét, hogy egy újabb a hivatalok felett álló olyan hivatalt hozzunk létre amely egyrészt nagyon sok pénzbe kerül, másrészt azt a hivatalt egy sajátos külföldi érdekeltségű szervezet irányítja (hangsúlyozom ami nekünk, de minden nemzetnek meglehetősen sokba kerül!!!) NEM beszélve arról, hogy a nemzetbiztonsági kockázat is jelentősen növekszik! Nem az Eu-s befizetések összegét növelik, hanem az Eu-s érdekeket szolgáló kiadások nemzeti fizetési kényszerét emelik! ÓRIÁSI ALJASSÁG!
Tessetek arra gondolni, hogy egyértelműen a globalizációs törekvéseket akarják érvényre juttatni! Ez egy központi (világ) irányítási rendszer azoknak a kezébe akik azt sem tudják hogy adott esetben pl. Magyarország hol van! ÉS ez nem vicc >> vegyük a...
Németh István
@Istenakinincsen: ebben a "picsányi országban" a te hiedelmeid ellenére rendezett államvezetési struktúra működik! vannak hibák kétségtelen DE ezeket magának a mi államunknak a kormányunknak a képviselőinknek kellene kézben tartani! >> nem a zavarkeltések eszközeivel hanem a nemzeti érdekek érvényre juttatásával!
DIKTATÚRÁT emlegetsz te ősbarom! Nálunk? Akkor mi van a németeknél és mindenfele a világban ahol a média is cenzúrázva van! A polgároknak fingjuk nincs mi történik az országukban mi magyarok előbb értesülünk a történésekről, mint ők maguk! Az a bajod, hogy ahhoz hogy megélj dolgoznod kell!? Ez a diktatúra; vagy az, hogy ne szarj az utcán mert nem illik, ne lopj, ne ölj, stb.? Te barom fasz éltél már diktatúrában?? Fingod nincs róla! Most akar az Eu. diktatúrát érvényesíteni, mert rájött, hogy csak ez által tud létezni a dilettáns vezetése! Azt akarod visszahozni, vagy valaki is, amiből sikerült kimásznunk, azt akarod, hogy a nemzeti indentitásodat is sárba tapossák! rabszolga legyél önként és dalolva itt a saját hazádban??
TE EGY OLYAN CÍMERES ÁLLATFAJ VAGY HOGY TÉGED IRTANI KELL!
Peller Anikó
"Noha Navracsics Tibor miniszter nyilatkozatszinten nem zárkózott el az Európai Ügyészséghez csatlakozástól sem, a kormány ezt nem lépi meg."

hvg.hu/360/20220906_korrupcio_hatosag_europai_ugyeszseg_ligeti_miklos_orban_kormany_eu

- Miért is nem?
- talán azért mert akkor veszélybe kerülne az a horribilis méretű lopott holmi ami a fideszéra alatt elveszítette közpénz jellegét.
Istenakinincsen
@Németh István: TE EGY OLYAN CÍMERES ÁLLATFAJ VAGY HOGY TÉGED IRTANI KELL!
Nekem semmi bajom te ökör. dolgozok és a jég hátán is megélek:)) Az, hogy ne szarj az utcán mert nem illik, ne lopj, ne ölj, stb., alapvető emberi erkölcsi kötelesség(lenne). A fideSS vezetési, irányítási hierarchia alapvetően az önös érdekviszonyainak megfelelően kíván működni! Azt támad meg, azt szervez át amit akar, határoz meg tevékenységi irányokat! Az EU nem a " NEMZET szuverenitásába" avatkozik be te félnótás! Az EU-s pénzek felhasználását szeretnék tisztán látni, hogy ne a maffia kezébe kerüljön. Jogos és érthető elvárás ugye? Nyilván tisztába vannak vele, hogy mi folyik itt...és hová kerülnek a közpénzek.
Dr. Proktor
@Peller Anikó: Mondjuk azt Ligeti Miklós szerint végleg elvesztette, de a további lopásokat, akarom mondani a közpénzek magánosítását, meg kell akadályozni!
Sajnos ez csak az EU-s pénzek esetén lehetséges, a magyar államháztartás továbbra is szabadon fejhető marad...
Dr. Proktor
@KisTehen: ... a kis halak!
A nagyok vígan lubickolnak a milliárdokban...
Apropó, van eszed? Használd...
Dr. Proktor
@KisTehen: Helyes, de jó célra használd, ne fake news terjesztésre!
Dr. Proktor
@KisTehen: A kis halak? Mi van a nagy halakkal, akik nem milliókat hanem milliárdokat síboltak?
Azok Orbán körül lebzselnek...
Gondolkodj, nem okoz fejfájást!
Lepényleső
Furcsaságként;
létezhet valahol a világban véletlenül olyan,hogy az ilyen tervezetet olyan készíti elő,aki az egyik fő elkövető,
aki a megbízást adja az pedig a másik fő,- ezért a fejük emiatt sem nagyon fő?
Istenakinincsen
Kecskére bízták a káposztát...farkasok vigyáznak a kecskékre...tigrisek őrzik a farkasokat...vadkutyafalka,medvék és a krokodilok óvják a tigriseket...a medvéket megvédik a vadkutyafalkák...van még tovább is és a kóró nem ringatja már a kismadarat:)
vitriol
orbán csak egybeterelte a maffiatagokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.