A Fidesz és a KDNP frakciója arra kérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt az európai uniós szankciókról – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője a két kormánypárt közös frakcióülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón csütörtökön Balatonalmádiban.

Nemzeti konzultációt indít a Fidesz az Oroszország elleni EU-s szankciókról

Kocsis Máté hangsúlyozta: azért kezdeményezték a nemzeti konzultáció indítását – amelynek középpontjában az energiaszankciók állnak majd –, hogy legyen módjuk a magyar embereknek ebben az ügyben is elmondani, hogy mit gondolnak.

Forrás: MTI

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Es gondolom ezt akarja ez a barom lobogtatni Brusszelben. Ezek a rohadt bolsevik moszkovitak sosem adjak fel a hazaarulast es az Unio bomlasztasat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Mária anyám márcsak ez hiányzott ! Ha összegyüjtik jó lesz fűteni. o1G
Pálinkás Pál
micsoda kamu duma...ez a buzzancs igazán irritáló...pont erre kell most milliókat kidobni,igaz kocsis köcsög?..
Yoda69
Es gondolom ezt akarja ez a barom lobogtatni Brusszelben. Ezek a rohadt bolsevik moszkovitak sosem adjak fel a hazaarulast es az Unio bomlasztasat.
csak úgy....
a 3 leg fölöslegesebb dolog a világon, a pápa pötse az apáca csecse és a nemzeti konzultáció!
Peller Anikó
@Yoda69: ha a puttyogónak lenne még annyi ideje, hogy eltaposja ukraínát, majd ungaríját és a többi oroszlakta államot -mivel már voltak itt pár évig- akkor nem tudom mit szólna ez a féregtoll eszese tökese banda vagy akár a magyarok fideszreszavazó krémje.
lampa laz
Elmentek a redvás pcsba, ha már az embereket is ilyen aljas dologra akarjátok rávenni. Elég nagy szégyen már az is, h a világban megvetéssel néznek ránk a regnáló politikusok moszkvabarát megnyilvánulásai miatt. Orbán és szíjjártó elég sorscsapás nekünk ebben a kérdésben. Minden normálisan gondolkodó az oroszokat ítéli el a háború kapcsán és támogatja a szankciókat. Orbán ezzel is hűségét és elkötelezettségét karja bizonyítani putyin felé.
kereső
Legyen Máté. De az eredményeket állapitsa mmeg egy tőletek , és a kormánytól teljesen föggetlen ellezéki politikusokból és a civil szervezetek képviselőiből álló grénium. A grénium kijelöléésébe nem szólhattok bele. Ha nem igy lesz, akkor bármilyen eredmény is születik- ha ti állapitjátok meg, az csak is kizárólag a ti véleményteket tükrözheti- az csak hazug lehet!! És ezzel akartok "házalni" Brusselesnél, ezzel a goebbelsi kitalációval?? Aljas, hazugok vagytok. Orbán miért nem áll fel az EP-ben, az állam-és kormányfők tanácsában vállalva a saját véleményét?? Jah, hogy schegget csinálna a szájából, mert mindent megszavazott eddig. Arról miért nem beszéltek?? Ezt kapta eligazitásul Szentpétervárott a mult héten???
117
1: Visszavonja Brüsszel a szankciókat?

¤ Igen
¤ Igen

Az 1 millió szavazóból 2 millióan Igen-nel szavaztak, ezért a fényestekintetű Orbán elvtárs, pajtásnak mán megint igaza lett. Azért, hogy ez kiderüljön, elégettünk 2- 5 milliárd forintot válság idején. De megerősítést nyertünk, hogy még mindig sok birka van Matyarországon. Eresztények, Sing Hallelujah...

Mindenki boldog?
Igeeeeen!
Akkor jóóóóóóóó! Orbán a házban!

"Come on
Happy people, come on
Jam with me, oh Lord
Sing this song, come on, come on, come on
Happy people, singing people, party people
Happy people, jamming on the party session
Oh Lord

Sing Hallelujah!
Sing Hallelujah!

Happy people come on
Happy people come on"

www.youtube.com/watch?v=CWCycC0P5AM
gina
Elmebeteg rohadék kormány amiröl fontos lenne , iskola egyetem Áfacsökkentés arról kuss van, mi az amit akar ez a szemét kormány???, ki az EU ból, ez a magyar nép meg is érdemli hogy kizsákmányolják ,ezek a rohadt tolvaj patkányok, undoritó az egész
polgarb
Hogy a f...ba bírják ezeket a baromságokat röhögés nélkül előadni?!Ki a tököm kíváncsi az agyhúgyköves orbán hívők véleményére?Esetleg a tehén.Hol vagy riska?
gina
@KisTehen: Buta segg vagy ilyenek véleménye kell ,azért vagyunk a legalja balkán te elmebeteg
117
Ezt a tenyérbemászó patkány arcot!
134.bátor
Most már elèg belőletek!!! Ezzel is lopni akartok,a legutóbbi is 6 milliárdba került nekünk!!! A kèrdèsek meg termèszetesen úgy lesznek feltève,hogy az csak nektek kedvezzen! Ha megîrjuk ,amit gondolunk,azt is meghamisîtjátok,lehazudjátok a csillagokat is az ègről!! Hitvány,undorîtó banda!!
134.bátor
@kereső: Teljes mèrtèkben egyetèrtek Veled!!!
gina
Erröl konzultálj seggnyaló kis csicska " A német élelmiszer-infláció 17 százalék, míg az árstopos magyar 31, vagy annál is több "" most mi van szemét banda???
balos
Ez a kis köcsög vázának képzeli magát,hogy virágot akar a farába helyezni?
117
@KisTehen: 1532

Cinikus, mindent kiforgató buta fasz vagy (az 5000 Ft az 5000Ft)
vitriol
Legalább ilyenkor találjon orbán jobb helyet a pénznek, ahelyett, hogy a felesleges konzultációs papírokkal telepakoltatja velünk a szemeteseket! Eddig sem szolgált jó ügyet a kormányzati "levelezés", de sok pénzt vitt el, s a végén a kormány olyan választ hazudott, amilyen neki tetszett! A magyarokat ezzel már nem tudja hülyének nézni, de az Uniót sem!
namihami
Kell a pénz a szervezőknek és a lebonyolítóknak.
Már közeleg a fűtési szezon és a gáz nem olcsó.
Esetleg a napkollektorok árát is fizetni kell.
Nessy
Az eredmény a szokásos! A magyarok 110%-a egyetért a kormánnyal, és Orbánnal! Kár a drága papírért!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Álljatok elém gazemberek testőr nélkül, majd elmondom mit gondolok rólatok!
Al X
Nyugodtan elküldhetik a konzultáció eredményét már most, mert úgyis mindenki tudja, hogy csalnak!
Macskaszem
Ne adjon az unió egy vasat se ezeknek, mert ilyen, és még ilyenebb hülységekre b@sszák el.
nejlontacskó
Ha jól válaszolok, mármint, ha Orbá akarom mondani Putyinnak tetsző válaszokat jelölök be, kaphatom ingyen, vagy legalább ötöd áron az orosz földgázt?
Egyébként, ha ez nem opció, akkor egy jó válasz, hány rubel?
Rockxy
semmi értelme egy ilyen "párbeszéd"nek mert elég egyértelmű a szankciók hatása.
de ezek el tudják intézni, hogy több milliárdba kerüljön egy ilyen "konzultáció."
és vajon kinek a zsebébe kerül ez a pénz?

rumble.com/v140f1q-nyugat-eurpa-tknszrta-magt.html
Al X
A "bátor utcai harcosunk" nem meri azt kockáztatni, hogy a szankciók fenntartása mellett szóljon a konzultáció eredménye, mert rosszPutyin elzárja a csapokat, vagy a Csúti Cipolla kiesik valamely ablakon, mint az orosz oligarchák nemkívánatos része mostanában.
Havanagi
Geci orbán,te agyatlan,nem kellene 19-re lapot húzni!!!A végzet kísért,remélem utól is ér !
Baker
Az ellenzék által kezdeményezett népszavazásnál lennének ilyen bátrak rohadék narancsék!
csipetke
Miért nem a fidesz/ orbán-féle elképesztően elcseszett gazdaságpolitikáról lesz konzultáció?Azt sokan kitöltenénk...
Ez a háború tökjó orbánnak,mert erre aztán mindent IS rá tudnak fogni...
csipetke
@csipetke: ...és persze a tanároknak,és az egészségügyi dolgozóknak nincs pénz béremelésre, de erre az újabb bugyuta orbán-féle nemzeti inzultációra ismét elsz@rnak kb 1 milliárdot. A vár körüli sokmilliárdos építkezésről, agyatlan fakivágásokról ne is beszéljünk. Csak mert a sámlihuszár szőlőskertet akar a vár tövében.Ebben a helyzetben,amikor az embereknek kellene inkább a segítség, ide megintcsak sokmilliárdot csesznek el. És csodálkoznak,hogy az EU nemszívesenad pénzt egy ilyen tolvaj,urizáló,pazarló bandának...
kereső
Ha jól "rémlik"- Magyarország felmentést kapott a csővezetékes orosz olajembargó alól. A gáz szállitás meg nem is volt szankcionálva- egyenlőre az oroszok nem tartják be a szerződéses kötelezettséget. Tavaly októberben irta alá druzsba pjotr az új 15 évre szóló gázszállitási szerződést az oroszokkal, az után tüntették ki decemberben a druzsba kitüntetéssel, amely a legnnagyobb kitüntetés amelyet külföldi megkaphat. Akkor most miről is konzultálna a fideSS?? Ja, hogy hhazugságaikkal ellentétben mégis csak hatnak a szankciók, mert nincs szabad utazás, nincs nyugaton elrejtett orosz oligarcha vagyon, nincs nyugati fejlett techmológia, nincs szabad pénzáramlás. Putyin orrát beleverték a saját x@rába, és orbán, mint hű moszkovita most ez ellen ágál-és hazudozik. És rákölt erre a hazugság cunamira 10 milliárdot. Neki megéri valószinűleg. És az országnak???,
T-Boly
máté.máté ! Hogy van az,hogy nem hányod le magadat az undortól ?
Látom ,ma is fiús napod volt.
T-Boly
@KisTehen: már megint itt baszod a vén,bibircsókos ülepű anyádat,te tetű pacal alapanyag?
Dől belőled a metán,meg az ostoba faiskolai diploma.
Kuss !
Nyírfa
A kormány Magyarország ellen konzultáltat a magyarokkal. Ez olyan tipikusan magyar attitűd, ami, szerintem, rajtunk kívül egyetlen népre sem jellemző. Mindegy, nekünk annyi; nemzethalál, megvetés: az árulókat jobb helyeken kerülik, mint a pestist.
Éljen az orosz-orbán barátság, éljen a haza, menjetek haza.
Ja: ma is lezuhant egy orosz a magasból. Orbán már nemcsak golyóállóval, hanem ejtőernyővel is fel lesz szerelkezve.
Ki tudja, mikor lesz ő a soros.
Nessy
Tessen mondani egy már az unióban is hónapokkal előbb megszavazott témáról, mi értelme van kis hazánkban "konzultálni"?? Halottnak napszemüveg! Kit fog érdekelni egy, talán 15%-s visszaküldési arányú, papírköteg? Ja, majd online egy kis programmal egy óra alatt akár százat is el lehet küldeni. Már legutóbb is működött!
kereső
@Nyírfa: @Nessy: A szankciók megszavazása előtt miért is nem "konzultált" orbán az ő népével? Akkor , és ott egyedül-egy személyben döntött. Most a szájából schegget csináláshoz kell a nép megerősitése? Hogy legyen kire ráfogni???a saját gerinctelen becstelenségét?
Aki Én
Gondolom olyan okos és semmitmondó kérdésekkel, hogy
-akarja-e, hogy a gáz ára a tízszeresére emelkedjen?

Az az igazság, hogy ezt a kb. 1,5 milliós szektán kívül senki nem kajálja már be.
Nyírfa
@kereső: 08.01

A valódi konzultáció nyílt, személyes lenne, vita keretén belül. Hogy erre 2006. óta nem hajlandó, önmagáért beszél.
Mélyen megvetem a sunyiságát.
Tegnap összeszedtem magam, és az esti híradóban meghallgattam Kocsi Mátét. Vártam, hogy a végén egy karlendítéssel és Heil, Orbánnal zárja a nehezen kinyögött agitációt.
ómió
Megint megkérdezi a "népet"!? Pedig, hát, ez igazán nem efftársi!
Nessy
@kereső: Tudod, nagyon irigylem a gerinctelen embereket! Nincsenek csigolya problémáik!
kereső
@sgl: Szavak, szavak, szavak...Katalin egy súlytalan diszpinty, orbán árnyékában. Bármit mond is nincs jelentősége.
bence
Nemzeti konzultáció címszó alatt , újabb milliárdokat loptok el a néptől ! Nálatok az a szó , hogy ELÉG !!! nem létezik !
bencemacska
@kereső: Ő a kiegészítő. Varga Judit egyedül kevés.
Ez egyenesen következik O1G ideájából: 2 nő csak ér annyit, mint egy fügyi!!!
madlaci66
Szóval orbánc eldöntötte, hogy lesz konzultáció, majd szól a seggnyalóknak, hogy kérjétek már tőlem, hogy legyen konzultáció. Mégiscsak demokrácia van, vagy hogyis hívják. fidess módra...
Aki Én
@ómió: Megkérdezik a népet? Miután mindent megszavazott?
Nem előtte kellett volna? vagy az nem lenne efftársi, te agyhalott balfasz?
Ezt pont a buta fajtád miatt teszik, közpénz milliárdokért.
Hogy lehetsz te ennyire ostoba suttyó?
ómió
@Aki Én: Ne szard össze magad, bolsiék fajkreténje! Ha a "nép" - esetleg - kevesellné a brüsszeli efftársaid "felbojkottált" és általa nyögött inflációját és támogatná a tetvesbolsi "szankcióitokat", a kormány is azonnal támogatni fogja! Mire tippelsz, fogyottagyú bolsi idióta?! Egy tippet megér, nem!?
Aki Én
@ómió: Az egy dolog, hogy már tavaly nyár végén olyan áremelkedés, infláció volt nálunk, meg történelmi mélyponton lévő forint, hogy csak na, de miért szavazta meg a gazdád a szankciókat, ha utólag megkonzultálja?
Miért hazudja háborús, majd szankciós inflációnak az elbaszott gazdaságpolitikáját?
Hogy lehet, hogy a kormányfő soha, semmiért nem hibás, semmiért nem felel? Csak akkor, ha más a kormányfő.
Megmondom.
Tisztában van a képességeitekkel, pontosan tudja, hogy buták vagytok és mindent, de tényleg mindent bekajáltok.
Nem nagyon érted ezt sem, igaz?
ómió
@Aki Én: Ennyire mellbevágtak téged a covid, a háború, az efftársi "bojkottjaitok" meg még az aszály inflációi is, hogy mindet azonnal a "Zorbánra" hazudd? És a "Zorbán elbaszott gazdaságpolitikája" már egész Európát, sőt, a világ nagy részét is inflációba dönti!? Csak nem a világ ura lett a "Zorbán"!? Legalább "egészségesebbeket" próbálj hazudni, ha más nem jön ki belőled! Efftársilag nem megy!? Amúgy meg, hallottál már olyanról, hogy valaki a saját korábbi döntését megerősítve is szeretné látni!? Még nem? Talán a több olvasás, kevesebb hazudozás segíthetne! Vagy a magadfajta bolsi gyagyásoknál ez totál kizárt!?
117
Ha megint kell nekik székletminta, megkapják, mint üveggolyót.
Aki Én
@ómió: Egész elképesztő, hogy mit össze nem hordasz.
Tavaly ársapka, ma már ,,aszály infláció"?
Arról nem beszélve, hogy az eu-ban mi állunk a legszarabbul.
Te tényleg nem értesz semmit, vagy fizetnek azért, hogy ekkora barmot csinálj magadból?
A stílusodból, egysíkú, fejlődésképtelen szóhasználatodból ítélve, te tényleg ennyire sötét seggnyaló vagy.
Jozefina
Már megint az adófizetők pénzével hazárdíroznak!!! Ezek a "Nemzeti konzultációk" éppen olyanok, mint Putyin népszavazásai a megszállt Ukrán területeken. Mind hamisítottak, félrevezetőek, semmi értelmük!!!
ómió
@Aki Én: Csak nem a "múltat már végképp eltörölted", bolsiék gyagyása!? Helyette meghazudod nekünk, hogy az eu-ban mi állunk a legszarabbul? Ez a Lenin Rendedhez, vagy az 5-éves terved teljesítéséhez kellett, bolsiék fajkreténje!? Sürgesd az agydonorodat, amihez könnyebbség, hogy neked már egy kutyáé is előrelépés lehetne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.