Nekünk Magyarország biztonsága az első, ezért Magyarország nem áll háborúban senkivel – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című pénteki műsorában.

Orbán kétségbeejtő adatokat közölt reggel a Kossuth rádióban – Magyarország el fog veszíteni 3764 milliárd forintot ebben az évben

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A kormányfő emlékeztetett: a háború kezdete és a magyar választási kampány nagyjából egybeesett, és a kampány egy olyan időszak, amikor nyíltan, egyenesen kell beszélni. Ezért a magyar vezetők rá voltak kényszerítve, hogy világosan és egyenesen fogalmazzák meg, hogy mit akarnak – magyarázta.

Úgy vélte, "a baloldal meg is mondta, hogy azt fogja tenni, amit a nemzetközi közösség mond", tehát ha a baloldal lenne kormányon, "akkor mi is úgy nyakig állnánk a háborúban, mint a németek".

"Mi pedig azt mondtuk, hogy van magyar nemzeti érdek", amely szerint Magyarország maradjon ki a háborúból, és így a választáson az emberek választottak háború és béke között is – mutatott rá. Hozzátette: a békét választották.

A miniszterelnök kiemelte: "az elején kimondtuk, hogy ez nem a mi háborúnk", ez egy olyan háború, amelyet lokalizálni kellene, nem pedig nemzetköziesíteni. Magyarország nem sodródik bele a háborúba, és ha a kormány véletlenül ebbe az irányba szeretne lépéseket tenni, szembetalálná magát a népakarattal

- jelentette ki.

Elmondta: minden eszközt felhasználnak, hogy "belekényszerítsenek bennünket a háborúba, és a nyugatiak által pénzelt magyar politikai szereplők ezt az álláspontot képviselik is". A baloldal folyamatosan támadja a kormányt, "amiért kimaradunk a háborúból, de világossá tettük, hogy nekünk Magyarország biztonsága az első, ezért Magyarország nem áll háborúban senkivel" – fogalmazott. Hozzáfűzte: tűzszünetet és béketárgyalásokat akarunk.

Megjegyezte:

az elemi emberi, erkölcsi érzés is azt követeli, hogy "mindent tegyünk meg annak érdekében, hogy befagyjon a front, legyen egy tűzszünet és kezdődjenek tárgyalások".

Orbán Viktor kitért rá:

a nemzeti konzultáció mint módszer, mint a politikai részvétel egy fajtája hungarikum, ezt nem csinálják máshol.

2010-ben gazdasági válság volt az országban és az volt a kérdés, hogy milyen módszerrel lehet azt "a nemzeti egységet vagy többséget legalább" fenntartani, amely a válságkezeléshez szükséges, mert nem lehet mély gazdasági válságot az emberek támogatása nélkül jól kezelni – magyarázta. Hozzátette: ráadásul jött az alkotmánymódosítás is.

Közölte:

ezért gondolták ki a nemzeti konzultációt, amely a demokráciának a választások utáni élő formáját testesíti meg.

A kormányfő kifejtette: a konzultációból világos, hogy a magyarok azt gondolják, a szankciók az ukránoknak nem segítenek. Az oroszokat nem kényszerítik térdre, "viszont iszonyatos károkat okoznak nekünk", Európának, az európai gazdaságnak, benne Magyarországnak is – mutatott rá.

Azt mondta:

ebben az évben Magyarország el fog veszíteni 3764 milliárd forintot, ami az elmaradt növekedés.

Tehát a szankciók majdnem akkora veszteséget okoznak a magyar gazdaságnak, mint az összes magyar ember által fizetett személyi jövedelemadó – magyarázta.

Hangsúlyozta: az emberek tudják, értik a súlyos károkat és elutasítják a szankciókat.

Arról is beszélt, hogy most megint újabb szankciós tervek vannak, már a nukleáris atomiparra akarják kiterjeszteni, amit nyilvánvalóan meg kell vétózni. Nagy csata lesz, és "a tárgyalási asztalnál elért eredményeimhez nagyon fontos, hogy világos legyen", nem a magyar miniszterelnöknek van gondja a szankciókkal, hanem egy egész nép áll egységesen szemben velük – mondta. Hozzáfűzte:

nekem nagy segítség, sőt talán a siker első számú föltétele egy ilyen sikeres nemzeti konzultáció

Bár Brüsszelből bírálat érte a résztvevők számát, "szerencsére az amit ők mondanak, az nem oszt és nem szoroz". Hozzátette: a tárgyalóasztalnál azonban a miniszterelnököt kell legyűrni, ami annál nehezebb, minél erőteljesebben fogalmazzák meg a véleményüket az emberek.

Hozzátette: a magyar emberek azt akarják, hogy a hangjukat Brüsszelben is meghallják. Nyugat-Európában azonban nincs tere az emberek hangjának. Ahol a nép hangja ellentétes a hivatalos háborúpárti állásponttal, azt megpróbálják elnyomni, nem létezőnek tekinteni. "Nyugat-európai országokban úgy próbálják levezényelni ezt a háborús időszakot, hogy a lehető legkevésbé zavarja őket az emberek hangja" – jelentette ki.

Kijelentette:

Nyugat-Európában a média is egyszínű, kilencven százalék feletti arányban globalista és liberális, amit tehát a média negligál, az lényegében nincs.

Magyarországon a nyilvánosság sokkal sokszínűbb – tette hozzá –, a magyar olvasó hozzáfér a háború liberális, globalista megközelítéséhez, és a nemzeti alapú, konzervatív megközelítéséhez is.

Áttérve a baloldali kampányfinanszírozás kérdésére, a kormányfő az ügy legnagyobb tanulságának azt nevezte, hogy nemcsak dollárbaloldal van, hanem dollármédia is.

Kijelentette: a baloldal a legfontosabb kérdésekben, különösen a nemzetközi ügyekben rendre olyan álláspontot képvisel, ami rossz Magyarországnak, a többi között a migráció, a gender vagy a háború és a szankció kérdésében.

Arra most kaphattuk meg a választ, hogy miért teszik ezt: mert ezért kapják a pénzt. Azért képviselik ezeket az álláspontokat, mert fizetik őket – tette hozzá.

Ennél durvább dolog talán nincs is, mint hogy az ember a saját hazája helyett pénzért a megbízói érdekét képviselje

- fogalmazott.

Hozzátette: mindezt azért kell látni, mert a jobboldal nem adhatja fel a reményt, hogy fontos kérdésekben teljes nemzeti egységre törekedjen.

A miniszterelnök reményét fejezte ki, hogy kiderül majd, kik adták a pénzt. A forrás behozatalának technikája már ismert: egy Soros Györgyhöz köthető hálózaton keresztül érkezett – mondta, hozzátéve: a tényfeltárás végén nem lehet az ügy mellett elmenni anélkül, hogy védelmi rendszerek épülnének jogszabályok által olyan politikusok ellen, akik pénzzel megvásárolhatók.

A miniszterelnök kijelentette azt is: a magyar kormány nem fog támogatni olyan szankciós intézkedést, amely növelné az inflációt.

A kormányfő a legfontosabbnak az energia kérdését ítélte, hozzátéve: az Oroszországgal szembeni szankciók nem érinthetik a nukleáris energiát. Emlékeztetett: Magyarország az olaj behozatala esetében korábban már kivételt ért el.

Bár a kormány visszaadta a 13. havi nyugdíjat, jelentősen emelte a minimálbért, a családosoknak pedig visszaadott egyévnyi befizetett adót – mindez a miniszterelnök szerint helyes volt –, az emberek számára azonban a bolt valósága a napi realitás – mutatott rá Orbán Viktor.

A kormány ezért küzd az infláció ellen, "beadta a vakcinát", amely már dolgozik is a magyar gazdaságban. Az infláció februártól vagy márciustól csökkenhet, az év végére pedig egy számjegyűre mérséklődhet – ismertette.

A jegybank és az kormány összehangolja a lépéseit ennek érdekében – hangsúlyozta.

Forrás: MTI

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
"Ütnek, vernek, rúgnak, harapnak bennünket,"
Ki az az elvetemült, aki hajlandó lenne beléd harapni? Még cápák is undorodva menekülnek előled'
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
"Ennél durvább dolog talán nincs is, mint hogy az ember a saját hazája helyett pénzért a megbízói érdekét képviselje" :)
üdvözlet kinából és a volt cccp. böl , akiknek az érdekeit nem teljesen ingyen de te képviseled!
sikerült is faxán gajra vágnod magyarországot ,most meg mindenki másra maszatolod a nyilvánvalót! -pedíg te tetted ezt viktor!
Nessy
Vadászeb legyek, ha értem, hogy sem a régióban, sem az unióban nem áll senki olyan pocsékul, mint kis hazánk. Sehol nincs vészhelyzet, csak nálunk, pedig más országok is határosak Ukrajnával. Tessen mondani nincs egy hangyafülnyi gond a csodás gazdaságpolitikánkkal, kormányunkkal? Az állásfoglalásunkkal, mi is benne vagyunk a hábotúba!
sunoge
Puhoska, lassan lejár az időd, jön a valóság, a mellébeszélésnek vége.
bencemacska
"Ütnek, vernek, rúgnak, harapnak bennünket,"
Ki az az elvetemült, aki hajlandó lenne beléd harapni? Még cápák is undorodva menekülnek előled'
sunoge
A baj az, hogy igenis háborúban állsz, a saját népeddel szemben.
Nessy
@sgl: És ő érti? Vagy megvadulna, egy ilyen pénteki szózattól?? :-))))
Gazella
Köszönje saját magánaknez a geci és a kormány..
jáger laszló
Akkor most a Soros baloldali milliárdos vagy jobboldali,hogy ennyire kell utálni!!!
A fene se ismeri ki magát ezek között a fránya
milliárdosok között,mert már annyian vannak mint égen a csillag!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
sunoge
A hír helyesen: A kétségbeejtő orbán adatokat közölt a saját rádiójában. Kossuth forog a sírjában.
Yeromos
Mi nem sodródunk bele a háborúba nint a Németek (tudtommal nem sodróttak bele) csak minden eszközzel támogatjuk az orosz agresszorokat. És ezzel támogatjuk a háború folytatását.
Yeromos
Mondjuk kb. 3000 milliárd forintott loptak el anno a nyudíj kasszákból, Amit ígéretük szerint azóta sem vezetnek egyéni számlán. Talán most vissza kéne adni. Ezeknek a tetveknek nem számít, hogy belerokkan az ország akkor is az oroszokat támogatják.
Bődületes
"a kampány egy olyan időszak, amikor nyíltan, egyenesen kell beszélni". Ez mit jelent annak fényében, hogy már a következő hónapokban is teljesen mást csináltak? Igaz, az nem szerepel mondatban, hogy "Igazat is kell mondani".
Qqberci
@Yeromos: Plusz a stadionokra elment további 1000 milliárd és ez még csak az apraja!...
Peller Anikó
Valóban Magyarország veszíti el és pontosan miattad teállat.
Aki Én
Imádom, amikor -a már nem annyira fiatal, de annál kommunistább- orbán baloldalazik :)
fergeteg
Igen,ott van 10 ezer milliárd a párnája alatt.
De géppisztolyos őrök állnak már 10 km-re a tartózkodási helyétől. Úgyhogy a bolsi bal ellenzéknek
felkopik az álla.
Na jó marhapörköltes,libamájas ebédhez kivánjunk egymásnak jó étvágyat.
justhpeter
Orbán egy jellem nélküli ostoba barom, aki a 12 év kudarcát szeretné másra kenni.
Szerinte az Unió a sáros meg a hazai baloldal. Az az Unió, emlyik az összes lopkodását 12 évig hagyta finanszírozta és az a baloldal, amelyből 12 év alatt a levegőt is kiszorította. Szembe kellene néznie azzal a ténnyel, hogy az Unió pénzével és a 4X2/3-dal is vesztésre áll, akkor ő is és a kormánya is csak egy rakás szar.
Gregoryx
Mozog a szája: HAZUDIK.

1933. július 14-én új törvényt fogadtak el a népszavazásról, amely gyakorlatilag lehetetlenné tette azt a weimari köztársaságban bevett gyakorlatot, hogy a nép a társadalom életében legfontosabb kérdésekről népszavazást kezdeményezzen. Ehelyett bevezették a népi konzultáció intézményét, amelynek értelmében a kormány saját kezdeményezése alapján konzultálhatott a néppel bizonyos kérdésekről. Népszavazást pedig csak olyan kérdésekről tartottak, amely esetében borítékolható volt a rendszert támogató szavazatok elsöprő többsége.
Gregoryx
"A propaganda az egyszerűsítés műfaja, nem intellektuális műfaj.”
” Mindig a legalacsonyabb értelmi képességűekhez kell szólni, úgy biztosan célbaér"
Gregoryx
@Gregoryx: Lemaradt: J. Goebbels

Ha már, akkor ugyaninnét: "Akkorát kell hazudni, hogy az már hihető legyen"
Gregoryx
Orbán: "Nyugat-Európában a média is egyszínű, kilencven százalék feletti arányban globalista és liberális, amit tehát a média negligál, az lényegében nincs."
Adolf Hitler:
„A liberális korszak már rég eltűnt, mindenütt összeomlóban van a demokratikus államforma is, amely teljes kudarcot vallott. Könyörtelen harcot hirdetek ez ellen a kivénhedt társadalmi rend ellen, és ezt a harcot a legrendíthetetlenebb hittel folytatjuk.”
Terminátor
Hun vannak a pártos trollok?
A zakót felvettük.
Nem kéne valamin javítani!
izéke
@sgl: ajjaj ha erdélyi akkor kire szavazott?
Gregoryx
”Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani ... Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik."

Hermann Göring
Sámannus
Te szaroskám jobban örülsz a dollárnak, mint majom a faszának. Kizárólag ezt irigyled. Vonulj ellenzékbe, és kaphatsz Sorostól!
gina
Aljas cigány,, neki az érdeke a mocskos gyilkos Putyin oldalán állni, tönkre vágja ezt az országot, ilyen mocskos elmebeteg vezetöje van ennek a szegény országnak, ez a nép meg is érdemli
Nessy
@Gregoryx: Hasonlóképpen fogalmazott Platon, pár ezer éve. "A lebutított és félelembe tartott emberek előtt lehet a megmentő szerepében tetszelegni!"
gina
Ha magyatországot támadná meg bármelyik állam ugyanezt hirdetnéd te retkes zsiros emberi véglény??? te nem éremelsz mást csak egy golyót .. undoritóm már nincsenek normális gondolatai ,csak a pénz és hatalom, ezen fogsz megbukni szemét muzsikus
balos
@Nessy: Amit csinál a fideSSes gecik "társulata" a néppel ,azt csinálta néró is!Cirkusz és "kenyér"!Igaz a kenyér egyre drágább,de a plebs így szereti!
Jozefina
Az a baj, hogy saját magával is háborúzik!! Normális ötlete nincs!!! A régi betanult nótát fújja a hívek fülébe!!!
Toller Béla
De hiszen, ha a kormánynak fogalma lenne a vakcináról, úgy általában ! Mit akar ez nekünk beadni ? Brüsszel miatt van válság ? A háborút a NATI idézte elő? Ukrajna nekiment Oroszországnak ? Magyarorzságon demokráia van? Ezek mind a vakcinája elemei lennének ?
amortizáltok
Arany János mindezt úgy fogalmazta meg a Welszi Bárdok- ban hogy " Te tetted ezt király. " ja hogy miattad és a galádságaid miatt, MI nem kapjuk meg igy te sem tudod eldorbézolni , se nagyban sem kicsiben. Jót ne várj mert a nép sem fog a mennyekig emelni még egy fohász erejéig sem. Gyözőn az igazság . végre mert elég volt belőled ennyi.
simmering73
A németek már nyakig háborúban állnak? Mit meg nem tud az ember ettől a gyagyástól.
amortizáltok
hát olvasva még a KACSÁINK is megdöglőttek ezt az alantos dumát.
amortizáltok
melyik reaktorba mászkált ez a pasas sugárzik maximálisan
csagyi
@Őrnagy: pl:a számunkra előnytelen gáz-olaj szerződésekkel,a pátriárka mosdatással,az oligarháik simogatásával,a 30 évre titkosított szerződésekkel,stb.
Yeromos
@Őrnagy: Te a vöröshadsereg őrnagya vagy, ha jól sejtem.
Eladott Ország
@Őrnagy: Nem elég, hogy '56-ban itt voltak a ruszkik , szétlőtték és kirabolták az országot! "1944. AUGUSZTUS VÉGE ÉS 1945. MÁJUS VÉGE KÖZÖTT KÖZEL EGYMILLIÓ MAGYART HURCOLTAK EL KÖZÜLÜK MINDEN HARMADIK, VAGYIS 300-350 EZER HONFITÁRSUNK VESZTETTE ÉLETÉT" , és ezek után a ruszkik seggét nyalod, te baromállat! Nem magyar ember vagy, te szarházi! Takarodj a qrva anyádba b+! Olyan hazaáruló gazember vagy, mint a szélhámos, és politikai prostituált román cigányod, te gané! Akasztófára valók vagytok!
VASTAGBŐR
Lehet így kell bejelenteni hogy le lessz nyúlva ... mostmár kicsit keményebb lenyúlások

"nemcsak dollárbaloldal van, hanem dollármédia is"

Meg euró lenyulós forint jobboldal ... jobboldali tálaló információs portálokkal ...
jáger laszló
Gorbán most félreveri a tam-tamot amiért/az utóbbi 12 évért/kristálytisztán ő a felelős
Ezt már nem kenheti Gyurcsányra sem a migránsokra, se Sorosra!!
Ez az ő sara!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
jáger laszló
Az őrnagy már +érdemelne 1 alezredesi,vagy ezredesi kinevezést .mert mindent olyan tisztán lát az üveggömbjében ahogy azt elvárják!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
terlasz
A szokásos csúsztatás, hazudozás, ami sajnos már alig jut át az ingerküszöbünkön. A hívek persze isszák a szavait.
Lepényleső
...ők veszítik el nem az ország,- nekünk az eddigiekből sem jutott más csak a csalárdság?
Helyette nekünk újabb adóterhek,nekik felvett hitelek,- mely nekünk lesz újabb adóság?
telegdilaci
@sgl:Ez egy hihetelenűl aljas,hazug hiteltelen gazember,azt hiszi mindenki idióta és elhiszi ezeket a hazug szövegeket,éppen Ő vádolja baloldali dollár médiát,ami nem létezik,a közpénzből milliárdokért hazugságot szajkózó Fideszes média viszont létezik már szinte az összes média az Ő kezükben van,engem ez jobban felháborít mert mindannyiunk pénzéből hazudoznak néznek hülyének,bennünket,már akit lehet,elég sokára jutott eszébe hogy mégis kellene a Brüsszeli támogatásokat,mivel annak a hitel kamata sokkal kedvezőbb mint a Kínától felvett giga hitel kamata Orbán egyértelműen első perctől alkalmatlan Miniszterelnöknek,egy Uszító,megosztó Személyíség!
Yeromos
@Őrnagy: őrnagy elvtárs, veled ellentétben elég jól ismerem az europai vezetékrenszereket es az energia kereskedelmet. Szóval jelenleg is kapunk Lng gázt horvátország felől, horvátoknak van lng termináljuk és mi öszevagyun kötve a horvát vezetékkel. Részei vagyunk az európai földgáz hállózatnak, tudunk gázt szállítani, szerbiából, ausztriából, romániából, szlovákiából ukrajnából, és horvátországból. Úgy, hogy mielőt mantrázod a komcsi elvtársaid kampányszövegét, javaslom tályékozódj . Az adatokat ellenőrìzheted a MEKH , Ensog, esetleg az Fgsz honlapjain. És mellesleg még annyit, hogy jelenleg az eu piacon 58 euro a gáz ára az elvtarsaid a ma inapig 200 euró feletti áron számolnak.
jáger laszló
Indulhat az újabb nk valami eszement témában/például a magyar fegyverkezésről/,hogy eltereljék az emberek figyelmét a valóságról!!Játék a homokozóban felnőtteknek!!csak ennyi
barátilag
J.L.
Németh István
@sgl: @Dr. Proktor: @jáger laszló: @Yeromos: @Lepényleső: Megdöbbentő, hogy minő hülyék vagytok! Az igaz valós tényeket miként és minő aljas módon hazudjátok össze-vissza és keve-ritek a szart a nagyon hülye értelmezésre képtelen agyatokkal! Saját magatok is tudjátok mindezt amit leírtam, így nem is cáfolok semmit mert tudván tudjátok a valósságot! Miként azt is, hogy a ballibkó oldal és így ti a nyalós megnyilvánulásotok - a hazaárulás tényét megvalósítva folyama-tos károkozásként érvényesül és gátolja az ország közös érdekeltségű fejlődését!
Az irigység csúcsfokán jártok, mert a moslék gazdáitok felismerték >> hiába hoznak létre árnyék-szék kormányt képtelenek arra, hogy a valósságokra alapozva olyan koncepcióval álljanak elő amely a nemzet generális MÉG JOBB HELYZETBE kerülését idézheti elő! Ezzel szemben aljas a nemzet polgárait alázó, butító, valójában a politikai demagógiának indáján csüngő hazugság ára-dattal, és hamis igérvényekkel próbáltok valamiféle eredményt elérni! CSAK AZT FELEJTITEK EL, hogy a szűken számolva 16 éves ballibkó uralom alatt az országot, a magyar nemzetet si-kerűlt teljesen tönkretenni, az értékeit kiárusítani >> az utolsó, a legutolsó pillanatban az Orbán-kormány húzta el a szakadék széléről a nemzetet! Ezt ti soha nem fogjátok túllicitálni! A gazdáitok csa és kizárólag elvett a néptől, kiforgatta apolgárokata vagyonaiból! ÉS vana pofátokon bőr megszólalni??
A lényeg >> az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu aljas nemezeteket pustító, buzi, korrupt vezetése menjen a börtönbe - akasztásilag!
Yeromos
@Németh István: Az országot 12 év alatt sikerült tönkre tennetek. Gyakorlatilag a gazdasági társadalmi mutatókba már csak Bulgáriát előzzük meg. USA-NATO banda helyett jöjjenek a kominsta Orosz és Kinai testvéreid, elvtársai? Nem hibátlan rendszer a demikrácia de jelenleg nincs nála jobb. Lényegesen jobb mint a nemzeti köntösbe bújtattott komunista diktatúra amit orbán épít.A 12 év alatt a rabló banda gyakorlatilag ellopta a nemzeti vagyon negy részét, kitermelte a kiskrályokat Mészáros, Tiborc, orbán családok stb. mlliárdos vagyona valyon miből van, bitosan becsületes munkából. Orán azzá vált ami ellen fiatalon harcolt. Buzi korrupt vezetés, mert ügye a FIDESZbe nincs szájer, borkai kelta. Polt, és a többi korruptól nem is beszélve. Az a különbség, hogy az EU-ban ha valaki lebukik korrupcióval az büntetik, kivetik maguk közül, ti komcsik meg bujtatátok és mindent eltusoltok.
gina
Ezt az elmebeteget már régen el kellett volba távolitani a politikából,,ez csak zabálni és lopni tud a barma
gina
@Németh István: Ilyen gyengeelméjüre mint te is épiti a hatalmát a zsiros cigány, ekkora idiótákat csak ebben az országban találni,,, menj az utcára sepregetni ,,oda való vagy a sok korlátolt szektahivövel együtt,,,
Yeromos
@Németh István: még annyit a komcsi kormányodat azen a héten már a második hitelminősìtö minősitette le, hogy is van az a szakadék meg a széle. Ki viszi csődbe az országot?
ómió
Hát, bizony, ránk nézve is kétségbeejtő, amit a brüsszeli efftársak művelnek!
jáger laszló
Olvasva a german nyelvű emberünket
nem tudom,hogy most dugába dőljek vagy magamba roskadjak olyan jó tanácsokkal tud szolgálni!!!??
Nem is tudom,hogy akkor libsikomcsináciamcsihülye vagyok vagy mi!!??most próbálom szét
válogatni a címkéimet!!!
nehezen megy mert nem tudok disztingválni köztük!!csak ennyi
barátilag
J.L
Dr. Proktor
@Németh István: Pista, Pista, hát már megint elgurult a gyógyszered?
Ne hidd el az utasítást, ne várj a következő időpontra, azonnal vedd be az adagod...
Németh István
@sgl: @Yeromos: @jáger laszló: @Dr. Proktor: @gina: TI AZ ÉSZ KIRÁLYAI, KIRÁLYNŐI aztat mondjátok meg, hogy hogyan van, lehet,hogy az Orbán Viktor és csapata, no meg jómagam is komcsi vagyok - az állításotok szerint - és ugyanakkor a gyurcsány-dobrev meg mint kommunista aljadékok érvényesítik a valójukat4 valami nagyon nem stimmel! Véleményem, hogy elhúzhattok a nagyon zavaros agyú náthás büdös picsába a fejlett gondolatiságaitokat csillogtató agytalansá-gotokkal!
A valós témához >> a média cím szerint >> ha at eu járandóságot megkapjuk akkor az egynsúly helyre áll! Ha nem mert az ursula nemzetírtó hadműveletének nyalósai folyamatosan tüsténked-nek akkor az adósság bizony növekedni fog! és annak felelősseit hazaárulás címén vastag jog-alapság okán fe lehet majd akasztani! meg fog történni >> '56-ban is lámpavason függő aljas gazemberek fülébe, szájába százasokat tömködtek ez mog fog ismétlődni akár veletek is!
De a lényeg az usa-nató szemét moslék armada takarodjon Európából, az Eu. vezetése, az aljas európai nemzetek gyilkosa meg takarodjon a sittre! - akasztásilag!
telegdilaci
@sgl: Ahhoz képest hogy Orbán szerint mi nem háborúzunk senkivel az EU-val folyamatos harcban áll,közben meg tartja a markát az EU-pénzekért mert igen nagy X@RBAN-vagyunk,nagyon kell az a pénz,azt gondolja Orbán hogy az Ország többsége az Ő folyamatos hazugságait,hallgatja? vannak az agyatlan hiveiktől normálisabb gondolkodó Emberek is akiknek nem Ő az Istenük és már azt sem hisszük el neki amit kérdez,aki gondolkodni képes és nem manipulálható,hazugsággal nem irányítható az Hiteles forrásból tájékozódik,mivel a kormány hazugságot szajkózó propaganda elhallgatja az igazságot!
gina
@ómió: Ja a rossz Brüsszel hogy nem eszi meg egy elmebeteg zsiros cigány hazugságait, veled együtt bugris,, takarodó vissza a román putriba
neverland
@Németh István:Húzödik egy személyzerüthiányos problna- incs semnmi hozzáfűznivalód?
A faszszopó vodafone felkeresett.
Nme kell nekem tőletek semmi, ti gecik!
drrotf
A konzultációról azt mondta hogy hungarikum.Lehet hogy az, mert csak mi magyarok alkalmazunk ilyen módszert.Hogy miért?Valószínű sehol máshol nem a döntések után kérdezik meg az ország népét, csak azért, hogy megerősítsék a döntést, nem kérdezik sehol máshol az ország egy személyben felelős vezetői az embereke, hogy "Jól döntöttünk ugye?"A vészhelyzet után Orbán kijelentette hogy minden döntést Ő hoz meg és Ő a felelős a döntések helyességéért.Ezt az Országházában jelentette ki az ország nyilvánossága előtt, és ezzel vállalta a döntéseiért való felelősséget, és ezt a felelősséget már semmiféle módon nem tudja áthárítani az emberekre!Ezekkel a konzultációs kérdésekkel akar védelmet szerezni a sok helytelen döntéséért?A bátor utcai harcos már nem bízik magában és konzultációs sajtpapírokkal akar védekezni?Az olyan, tényleg életbe vágó kérdésekben pedig ,hogy milyen környezetben akarnak az emberek élni, akarják-e hogy a jó termőképességű földjeiket és az életet adó vizüket akkumulátor gyárak foglalják el pedig nem kívánja a nép hangját meghallgatni, mert rendre megakadályozza egy ,egy népszavazás kiírását.Nem az " Én mindent jobban tudok" szelleme vakítja el ezt az embert, és az itt élők véleményére tesz egy nagyot?Nem az effajta magatartás is hozzájárul ahhoz hogy mélyül a szakadék az ország és az EU között?Felmerült már ebben az emberben az a kérdés, hogy az embereknek az-e a fontos, hogy most az országba behozzon számolatlanul olyan beruházásokat amelyek talán a foglalkoztatást biztosítják , de az ezen a földön való élést a jövőben lehetetlenné teszik, mert a földet elpusztítja azzal amit most ide akar telepíteni ?
nejlontacskó
" A kormányfő emlékeztetett: a háború kezdete és a magyar választási kampány nagyjából egybeesett, és a kampány egy olyan időszak, amikor nyíltan, egyenesen kell beszélni. "
A büdös kurva anyádat, te ribancarcú hazug GECI!!
Életedben nem volt egy igaz szavad, és még ki mered jelenteni, hogy egyenesen kell beszélni?
csipetke
Ha orbanescu maga is elhiszi ezt a sok zakkant baromságot,akkor igen nagy a baj...Ez az ember elvan a bugyuta kis buborékjában, és elképesztő sok zagyvaságot hord össze. Gondolom, a birkái áhitattal hallgatják, és tapsikolnak a gyönyörtől...
Dr. Proktor
@drrotf: Álmom hogy olyanok legyünk mint Svájc, minden fontosról népszavazzunk és ne is tudjuk hogy ki a miniszterelnök, csak tegye jól a dolgát...
ómió
@gina: Látom, élsz-halsz a brüsszeli tetvesbolsi efftársaid által az egekbe "szankcionált" energiaárakért, trippeles vagina! Mocsokbolsi hazudozás helyett inkább vakargasd!
telegdilaci
@sgl:Nem értem a Miniszterelnök úgy érzi jól magát ha folyamatosan hazudik,miért nem vállalja be egyszer végre a saját hibáit,nem kellene mindig mást hibáztatni meg baloldalízni,hogy ha a baloldal lenne akkor mi lenne ezek csak találgatások célozgatások,a valóság elferdítése,aki gondolkodik és nem a hazugság propagandából tájékozódik ezeket a blődségeket,nem hiszi el
telegdilaci
@drrotf:Normális Ember nem akar belefolyni egy háborúba,még a dollárbaloldal sem,és az sem igaz hogy van dollármédia van viszont közpénzből fent tartott kormány propaganda Médiája Magyarországnak,amit sajnos hogy csak a kormány hazugságainak agymosására használják,már számtalan,Média és nyomtatott sajtó áll a kormány rendelkezésére ami igen jelentős túl súly az ellenzéki médiával szemben! bár a kormány mást állit!
telegdilaci
@nejlontacskó:Látszik hogy ki támogatja a Háborút,Miért nem határolódik el Putyintól egyértelműen,a Nemzeti inzultáció egy Baromság felesleges pénzpocsékolás,aminek semmi értelme ráadásúl a lakosság többsége nem is küldte vissza,még a Hithű Fideszes szavazók közül sem küldték sokan vissza! egyébként is olyan semmit mondó baromságra kellett volna szavazni ami semilyen következménye nincs az EU-ra nézve egyébként saját magát nevetteti ki hogy azokra akarja a Nemleges válaszokat,amiket megszavazott!
drrotf
Én arról írtam, hogy mindenáron kell-e az országnak olyan beruházás, amely a megvalósítása helyben élők ellenzését váltja ki mert a környezetet , a tájat a beruházás élhetetlenné teszi.Arról írtam, hogy a helyben élőknek nincs meg az a joga amire Orbán az ország vonatkozásában állandóan hivatkozik, hogy mi magyarok döntjük el hogy kivel élünk együtt, hogy kit engedünk az országba, és milyen törvényeket hozunk.Azt gondolom, hogy ha az országot megilletik ezek a jogok akkor a községekben a városokban élőket is megilleti az a jog ,hogy eldöntsék, hogy mi épüljön a termőföldjeiken, az hogy milyen környezetben neveljék fel a gyermekeiket!A konzultációknak meg csak akkor van értelmük, ha azokat a döntés előtt figyelembe veszi a döntést hozó, és nem akkor amikor már a beruházás elkezdődött!A szakmai kérdéseket a vízfelhasználásról , az energiáról, a környezet károsításról pedig a nagy nyilvánosság előtt kell lefolytatni, mert a helyben élőket csak így lehet megnyugtatni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.