Soros Györgynek semmi se szent, ha politikai haszonszerzésről van szó – hangsúlyozta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn a Facebook-oldalán.

Kovács Zoltán: a magyar emberek demokratikus döntése, hogy nem a Sorosék szája íze szerinti pártok vannak többségben
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Kovács Zoltán azt írta: hétfőn a Project Syndicate nevű Soros-blog egy öninterjút közölt "saját mecénásával",

Soros Györggyel, illetve "az ő kedvenc brüsszeli szóvivőjével, a magyarok nagy barátjával", Guy Verhofstadt-tal.

Kiemelte: a "még véletlenül sem összehangolt" cikkekben Orbán Viktor miniszterelnököt diktátornak és populistának nevezik. Guy Verhofstadt európai parlamenti képviselő pedig a "koronavírus-törvényt Hitler felhatalmazási törvényéhez hasonlítja".

Kovács Zoltán úgy fogalmazott: "érdekes elképzelés valakit diktátornak titulálni, amiért nem osztja Soros megszállottságát a nyílt társadalom eszméjével kapcsolatban, vagy amiért az Országgyűlés kezébe adja a döntést a veszélyhelyzet végének meghatározására".

Az, hogy ott nem az ő szájuk íze szerinti pártok rendelkeznek többséggel a magyar emberek demokratikus döntése

- tette hozzá, kiemelve: "élharcos demokrataként talán illene ennek nagyobb tiszteletet adni ennek a ténynek".

"Amit pedig ők populistának igyekeznek bélyegezni, azt Abraham Lincoln után úgy lehet összefoglalni, hogy a népből, a néppel, a népért: az emberektől kapott felhatalmazással, az emberekkel együtt, az emberekért" – szögezte le az államtitkár.

"Eközben Soros a hazájának tekintett Európa eladósítását szorgalmazza örökjáradék kötvény formájában"

- emelte ki Kovács Zoltán, aki szerint "jól látható, hogy a spekulánsnak semmi se szent, ha (politikai) haszonszerzésről van szó".

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Milyen demokratikus döntésről beszélsz te marha??? kicsit megtoltak titeket az idegen bérszavazók,aminek lehetetlen a hitelesítése...arról nem beszélve hogy csak orbánisztánban olyan furcsa a matematika hogy a 48% az kétharmad!!!már egész Európa hány tőletek...kivéve a 2 millió agyhalott vérprimitív szavazótáborotokat!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Milyen demokratikus döntésről beszélsz te marha??? kicsit megtoltak titeket az idegen bérszavazók,aminek lehetetlen a hitelesítése...arról nem beszélve hogy csak orbánisztánban olyan furcsa a matematika hogy a 48% az kétharmad!!!már egész Európa hány tőletek...kivéve a 2 millió agyhalott vérprimitív szavazótáborotokat!!!
CsipkeRózsa
Orbán Viktor nem Soros beszélgetése miatt diktátor, hanem saját jogán az.

Nem Soros tette azzá, ő csak a kezdő lökést adta meg Orbánnak, azzal, hogy segítette politikai indulását.
Nessy
Tessen mondani a milliárdokért megvásárolt levelezőtagozatosokkal együtt elért 49%-ra méltóztatik gondolni??? A fidesz féle választási törvény alapján történő szavazással, voks turizmussal, plusz egy lojális informatikai program segítségével? A kamu pártokat ki ne felejtsük, a lenyúlt milliárdjaikkal együtt! Erre tetszik olyan büszke lenni??
DR Eric CARTMEN
A mai napra kirendelt sorosozó sötét. Felkészül dajcstompika !
tudode
Elképesztő az, hogy azok koldulnak a "tiszteletért", akiknek a vezére már a székházmutyinál elvesztette azt!
.
Nem megelégedve a gyűjtögetéssel, megszabadította a bennszülötteket a vérrel áztatott jogaiktól is!
.
Ez aztán a virtus!
.
Különben az un. magyarok 22% voksot ajándékoztak őféleségének fűszerezve a határon túliak voksaival is, ami nélkü ELLENZÉK alias fityisz egál lenne, amúgy számszakilag!
RonaGyuri
Zotyóka te csak tudod! Hisz kaptál eleget Sorostól! =))
Gyütt Mönt
Tanultam történelmet, Hitler is demokratikus választás útján került hatalomra. Ctrl+c, Ctrl+v. Egyébként Soros!
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: csak a tény kedvéért: a kezdő lökést az MSZMP-KB adta meg neki!!! =))
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Igen, nem gondoltam vissza, csak a Sorostól számítottam az időt.
RonaGyuri
@RonaGyuri: sőt Orbán esetében még a csapata sem bűnös, lévén ők csak finanszíroztak egy tanfolyamot, amire még csak nem is szelektáltak, elfogadták a hazai ajánlásokat!
lampa laz
Ugatnak, marnak a házőrzők, mert ezt a nagy "munkával" összerakott birodalmat most már nem engedik ki a mancsukból. Az az állítólagos 2,5millió többségben 3 kg.krumplis"demokratikusan" döntő idióta választotta meg ezeket a tetveket és nem a magyar emberek.
csak úgy....
én azért csípem ezt a zolit,mert neki a szeme sem rebben mikor lódít..

www.youtube.com/watch?v=IhS9ISvKsV4
Sámannus
Ez a fószer a saját bűzös szájától beszél félre.Előbb leszopja Sorost, majd letámadja. Szájat meg ritkán mos mert ez követelmény a nernél.
verőce21
A meggyőző fölénnyel választást nyert kormánypártokat érdekes elképzelés diktátornak titulálni, amiért nem osztják Soros megszállottságát a nyílt társadalom eszméjével kapcsolatban.
Vagy amiért az Országgyűlés kezébe adják a döntést a veszélyhelyzet mértékének meghatározására.
Nyírfa
@Shikari: Most éppen anyázott valaki, hogy ilyen ocsmányul beszélsz?
Nyírfa
@verőce21: Meggyőző fölélny! :DDD Egész napra jut ma a kacagásból! :))
csak úgy....
@verőce21: A meggyőző fölénnyel :) a cigány és csóró magyar 5kg krumpliért a "külhoni" ,-biztosan többért csak azt nem áruljátok el...
te miböl vetted a tallini pecót?
csetere
@Pálinkás Pál: @Pálinkás Pál: Mondja ezt egy olyan ember, akit Soros taníttatott! Jobb kocsmára költötte volna a pénzét, mint ilyen kétszínő barmokra:
csak úgy....
@Nyírfa: tudod ! a shikari csak egy álértelmiségi ...,hogy is híjják.
justhpeter
Ha olyan jó ez a rendszer, hogy akárki megláthassa, akkor ez az 1 bites manus miért támad mindenkit olyan veszettül ?
csak úgy....
@justhpeter: megszokásból ! ellenség nélkül a fidesz nem tud létezni.
RonaGyuri
@verőce21: meggyőző fölény egyértelműen a diktatórikus rezsimek sajátja!!! =))
RonaGyuri
@justhpeter: mert ők árnyékboxolnak! =))
kereső
"Demokratikus"???- demokratikus viszonyok között lebonyolitott választás során nem hal le a választási szoftver szavazszámlálás közben,.Nincsenek részeredmények- csak a fideSS 2/3., miközben a tek+rendőrség körbeveszi a választási székházat, a parlamentet. Demokratikus viszonyok között nem indulnak kamu pártok - lenyúlva milliárdokat a választási pénzből. Demokratikus viszonyok között pártok kampányolnak egyenlően hozzáférve a sajtónyilvánossághoz, és nem a kormány propaganda minisztere finanszirozza a kormánypárt kampányát- kormányhirdetésnek álcázva. Demokratikus viszonyok között ellenőrizhető a levélben történő szavazás, és a választási névjegyzék.Demokratikus viszonyok között minden párt leváltható demokratikus választáson- na ez meg főleg nem igaz a fideSS-re.Csak ennyi röviden. Miról beszélsz zotya? Ráadásul anyukád nem tanitott meg arra, hogy nem xarunk abba a tányérba, amelyből enni kaptunk? Alja ember vagy te is.
Nyírfa
@csak úgy...: Nem akarom bántani, de még ál is csak szeretne lenni. :)
Nyírfa
@kereső: Tudom már, kire emlékeztet Cecília asszony, a Pálffy Ilonkára! :))
csak úgy....
@Nyírfa: de azért azt nem vitathatod,hogy hülye a gyerök! több okból is kifolyólalag!:)
az idegen szavak szótárát bémagolta és ha választékos akar lenni,akkor nekünk annyi.
human
Magyar emberek döntése? Talán inkább a "győztes mindent visz" választási rendszeretek eredménye.
Nyírfa
@csak úgy...: Amit ő bemagolt, azt mi gyakorlottan használjuk, a maga helyén, a maga idejében. Nem görcsölünk. :)
RonaGyuri
@Nyírfa: nem azért, de ezt én már a megjelenése óta emlegetem; mindkettő ócska pártkatona, amit tetéz az igen gyér szellemi képességekkel és előnytelen megjelenéssel! =))
Zsopiale
Aha persze te mocskos hazug náci hazaáruló seggnyaló idióta patkány a kurva anyád. Legfeljebb ha 2 millió magyar megfélemlített, megtévesztett, megzsarolt illetve megőrült szerencsétlen magyar döntése... ABSZOLÚT NEM REPREZENTÁLJÁK A MAGYAR NEMZETET... Sorossal meg csak ti foglalkoztok mert, mert ha nyáj immunitás nem is, de csorda idiotizmus már bőven kialakult a náci hazaáruló kretén söpredéketekben...
csak úgy....
@Nyírfa: már nincsenek ambicióim,lényeg az,hogy ne legyek butább az egyesült államok elnökénél,erikksonnál és a kedvenc shikarimnál! föl is kötném magam..
Nyírfa
@RonaGyuri: Pártkatonák...ennél találóbb meghatározást keresve sem találnánk. De ki ne maradjon a sorból a fidesz amazonja, Varga Judit és a mindig rendetlen Novák Kati. Csak Kati, a Katalin túl szép hozzá.
Nyírfa
@csak úgy...: Mindig megnevettetsz. :) Tudom, már mondtam. :) Megnyugtatlak, nem vitted túlzásba. Az említett uraknál csak okosabb lehetsz, de Mészárosnál már rezeg a léc! : :)
Grafix69
Büdös retkes faszszopó aki a Soros pénzen kupálódott ki a Dzsipu sorból demokratikusan.
Borsodi
Igen a Ti szátok íze szerint van minden ezért kell nekünk ennyi szart ennünk.
csak úgy....
@Nyírfa: tudom a lölö! szerintem ö a leg nagyobb gáz (os) az orbáni imperiumban..
csipetke
Milyen demokratikus döntésről beszél a szőrmók?A demokráciát már rég elásta a gazdája a kertvégibe a stadion mellé.Soros legalább a pénzével segít az embereknek,a fideszről ugyanez nem mondható el.Milliárdokat szarnak el a tv,és rádió hirdetésekre,óriásplakátokra,amin hirdetik a röhejes mentőcsomagjukat.De ezért még senki nem kapott a boltban kenyeret.A fidesz kézzelfoghatóan még senkin nem segített a járvány miatti helyzetben.
És hogy az emberek döntése,hogy a 2/3-al garázdálkodnak a nyakunkon 11 éve?Nem annyira a többség döntése,hanem a fideszes alaptákolmányé,a fidesz-mateké,és a bérszavazóké
verőce21
Az ellenzéki varjúk károgása hatásosabb lenne, ha karóra húznák őket...:)
csak úgy....
@csipetke: az ö demokráciájuk,ami szerint csak ök a demokraták és ezt születésileg lehet örökölni,pld.ha elhunyt XY elvtárs,akkor a családból bárki pótolhatja a pártban a gazdaságban és örökölheti az érdemeit! lényeg,hogy jó elvtárs legyen...
naponta köpi a fidesz szembe saját magát.
csak úgy....
@verőce21: csak kivülröl szemlélö kritikus vagyok,velem mi a terved? :)
szarban is lennétek ellenzék nélkül,nem lenne bünbak !
Nyírfa
@verőce21: Vigyázz, még megkaphatod.
csak úgy....
@Nyírfa: ne bátsd a fát mert ö is érez..
namihami
@csak úgy...: @Nyírfa: Én a karóra húzást esetleg vállalom. (persze, ha hagyományos óráról van szó) A karóBa húzás maradhat a kétmillió plusz hatszázezer hívőnek és az imádottjaiknak.
Legfeljebb ketyegek, amíg a rugó vagy az elem bírja.
volvós
Zolicica !!! Egy hányinger vagy, egy takony abban a tangabugyiban amit a
PRIDE feszkón hordtál, és még azóta sem mostad ki, büdös vagy kivül-belül.
csak úgy....
@namihami: akkor megoldottuk a vergöszke 21 et! :)
kokopelli
Hála a Net-nek,már egész Európa ismeri a FIDESZ csaholását,és az is,hogy a csahosok a G.Soros pénzén
másztak ki a ß@rból,és megtanulták,hogyan kell késsel-villával enni!Azt is,hogy nem az abroszba taknyoznak,
hanem a zsebkendőbe! A szinvonalukon látszik,hogy évek óta nem jut eszükbe más ellenkép csak a Soros!
Elkezdhetnék végre a "Párhuzamos Gyulát" is szapulni ! (;-))
verőce21
Gyökér ellenzék, országromboló bolsik!
A baloldal, minden esetben a történelemben, csak az ostoba csőcseléket tudta maga mellé állítani, és ez meg is látszik rajtuk. A habzó szájú, bangoneszabotundijakubinuspeter nevű sz@rcsomó az emblémájuk.
Nem ér a szavuk, és senkit nem érdekel.
Aki Én
@verőce21: Ezzel szemben a tény az, hogy jelenleg több ,,balos" van a fidesz-kdnp-ben, mint az ellenzékben összesen.
Meg az, hogy az ellenzék csalások és közpénz százmilliárdok nélkül kapott annyi szavazatot, mint orbánék.
Meg az, hogy minden felmérés, és persze te is azt igazolja, hogy a fideszesek ostobák.
De hiszen milyen butának kell lenni ahhoz, hogy valaki annyit lásson a történésekből, mint te?
Bolsikról, meg komcsikról pofázol, miközben minden felső utasításra, parancsra történik, mindenhova párt delegáltat állítanak, megy a hazug propaganda ezerrel. Mindez teljhatalommal való felruházásban, másra mutogatva.
Tovább is van, mondjam még?
Nyírfa
@namihami: Valahol, valami elpattant bennük, vagy báb állapotában kifejletlen maradt az a képességük, hogy nyitottak legyenek a világra, amelyben élnek, de, ami ennél is fontosabb lenne, hogy ezt empátiával tegyék. Rettenetes lehet együttérzés nélkül élni, mindig sóvárogni az elismerés után , mindig elkurvulni a vélt hatalom kis pillanataiért.
Orbán történelmi pályafutása csupán egy szempillantás milliomodrésze, s bár személyes életében ezek évtizedek,ő ennyi idő alatt sem tudott említésre méltót alkotni. Csak az ágaskodásra tellett, mindig pipiskedik, hogy észrevegyék, mindig kiabál, hogy meghallják a hangját, mindig azt lesi, mit emelhet el. És mindezért még tiszteletet is követel. Pedig elsőként önmagát kellene, ha tudná, hogy azt hogyan.
A követői be nem teljesült álmokat kompenzálnak, lehunyt szemmel dédelgetik az illúzióikat - csak látni ne kelljen, mert akkor szembesülni kéne az általuk is teremtett világ értéktelenségeivel. A haszonlesők tobzódása - orbán-féle tőkésosztály - pedig az ügyvédek, ügyészek, bírák számára szép, kerek büntetőjogi kategória.
Nyírfa
@Shikari: perfekt
De miért kell ilyen durva köntösbe csomagolni? Fennen hirdeted a magyarságtudatodat, mégis, a nyelvünk szépsége mellett elsiklasz, pedig, akinek valóban fontos a hazája, az bírja a nyelvét, mondhatom, nem középiskolás fokon.
Szerinted miért vált szállóigévé, hogy a stílus maga az ember?
Nem arról van szó, hogy kesztyűvel fogd meg a kávés csészét, és elegánsan tartsd el a kisujjad, hanem annak a kulturáltságnak az igényéről, amellyel megtiszteled elsősorban önmagadat, az életedet. Pompás érzés, kár, hogy ritkábban sikerül, mint szeretném, de, legalább tudom, milyen.
Nyírfa
Az a perfekt nem oda kívánkozott, kéretik nem figyelembe venni. :)
Gyütt Mönt
Kovács Zoltán szívesen bújik a magyarok mögé (élő pajzs), holott jó részük román vagy ukrán bérszavazó. Remélem ennek véget vetünk egyszer s mindenkorra.
verőce21
@Aki Én: (09:50) Mondjad még!
Mert odáig rendben van, hogy egy buta bolsi vagy...! De képtelen vagy azt is felfogni, hogy a fejlett demokráciában, mint nálunk van, az együtt induló szövetségre leadott szavazatok száma dönti el a kormányalakítás lehetőségét!
Aki Én
@verőce21: Már az sincs rendben, hogy ilyen buta vagy! Hogy bolsi, vagy komcsi, vagy libsi..., az mindegy is, mert látszólag a vegyes korcsosulást kedveled, ami éppen az, ami akar, ami éppen az aktuális érdeke.
Egyetlen ,,fejlett demokráciában" sincs olyan választási törvény, mint nálunk, egyetlen európai államban sem derült fény annyi csalásra, mint nálunk.
Ettől persze a tény, az tény marad. orbánnak nincs, és sosem volt többségi támogatottsága.
verőce21
@Aki Én: Egy szerencsétlen Kretén vagy, aki saját magyarázkodásába gabalyodik mindig!
Kár terád a szó, Lúzer!
Aki Én
@verőce21: ...nem csodálom, hogy nincsenek érveid :)
Buta, mellőzött lúzer vagy, aki kevés eszét sem használja.
Nyírfa
@Shikari: Azt mondod, amilyen az adjisten, olyan a fogadjisten. Az idézett adjistenedre milyen választ vársz? Köszönetet?
Ne viccelj, Shikari. Ha nem veszed komolyan magad, hogyan és miért figyeljen bárki a mondandódra? Az öncélú trágárság nem mondanivaló, és ez kivétel nélkül minden megszólalásra igaz.
Shikari, az ember dühe normális, ha olyasmit tapasztal, ami ellen lázong a lelkiismerete, amitől felmegy benne a pumpa. Az indulatnak is szabad, sőt, kell hangot és teret adni, de mindenki rendelkezik önkontrollal...nagy baj, ha ez átszakad, főleg, ha természetessé válik a gátnélküliség.
A durvaság miatt többször is szót emeltem, de nem vagyok csősz. Arról az oldalról, ahol nagyban megy az adok-kapok, elmegyek. Nekem van egy példaképem, indiai: ő Ghandi. Igaz, hogy meggyilkolták, de az a harc, amit megvívott, és ahogyan megvívta...nem kell felmagasztalnom, ő ott van, ahol a szeretet lakozik.
solidedge
Úgy tudom hogy 2018-ban az ellenzékre leadott szavazatok száma több volt mint a Fidesz-KDNP-re. Tehát a szöveg úgy hangzik helyesen hogy a magyar emberek demokratikus döntése hogy a Sorossal szimpatizáló pártok vannak többségben. De nem várom el a Kovács féléktől hogy értsék a hazánkban végbemenő folyamatokat. Ehhez több ész kellene.
Nyírfa
@Shikari: Ez egyértelmű válasz,köszönöm az őszinteségedet, nagyra értékelem. Viszont a Te világod olyan élesen elhatárolódik az enyémtől, hogy értelmes párbeszédet kezdeményezni értelmetlen.
Az ellenségem soha nem leszel, de az ellenfelem voltál is, vagy is, és maradsz mindaddig, amíg a Bayer-mintához igazodsz. Sajnálom.
kissé felnőttem
demokratikus döntése? ja ott alig csal valaki értem ?
külön gyorsitott átkelőkkel?
és az innen fizetett 3-400 ezres nyugdijasok utaztatása taxizással?ez is demokratikus?és nem politikai haszonszerzésnek minősithető ? na kinek az? vizsgálhatta ezt valaki ? ja nem volt fontos ?. a hallgatás meg erről igencsak ? olyan lóláb féle ám .
kereső
@kokopelli: 08:04. Viccölsz idegenbe szakadt Hazánkfia? Ezek késsel-villával? Ne má'!
ómió
Sőt! Az efftársi kékcédulásdi se trendi már!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.