Hiszen "annyit hazudtak már a magyaroknak migránsügyben", hogy nem csoda, ha rettegnek. Igen, éppen ezt mondta.

A miniszterelnök szerint semmi kivetnivaló nincs abban, hogy Őcsényben tiltakoznak a menekült gyerekek táboroztatása ellen, mert szerinte annyit hazudtak már a magyaroknak "migránsügyben", hogy nem hiszik el, hogy csak gyermekek érkeznének.

Valakik annyit hazudtak már

A tallinni uniós csúcsra érkező Orbán Viktor magyar újságíróknak nyilatkozva arra kérdésre, hogy mit gondol arról, hogy Tolna megyei Őcsényben a helyiek tiltakoztak az országban legálisan, menekült státuszban tartózkodó gyermekek táboroztatása ellen, kijelentette: "semmi kivetnivalót" nem talált benne.

Orbán: nagyon helyes, hogy az őcsényiek hangosan kiálltak a menekültek ellen

Nem akarnak az emberek migránsokat befogadni, "nem akarnak az országba és nem akarnak a falujukba". "Annyit hazudtak már nekik migránsügyben, hogy nem hiszik el, hogy csak gyerekek fognak jönni" – közölte.

De tényleg, olyan sokat hazudtak már

Mint mondta, "a magyar ember szereti a gyerekeket", és az elesetteket mindig szívesen segíti, de "annyit hazudoztak migránsügyben, hogy ha azt mondják, hogy gyerekek fognak jönni, arra azt mondja a magyar: először gyerekek, aztán a szülők, aztán családegyesítés, és ott vagyunk a bajban".

Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket – jelentette ki a kormányfő.

Mi is történt Őcsényben eddig?

2017. szeptember 26: miután kiderült, hogy a kis Tolna megyei falu egyik panziójában legálisan az országban tartózkodó, hivatalosan is menekültnek számító családok üdülnének egy-egy hétre, a helyiek közt kitört a pánik. Falugyűlést hívtak össze, halállal fenyegették a panzióst és kiszúrták a kocsija kerekeit.

2017. szeptember 27: az országos sajtóvisszhangot kapott eset annyira cikissé vált a falunak, hogy a polgármester belengette a lemondását.

2017. szeptember 27: bár ezt igazából nem is úgy gondolta, a balhé ürügyén inkább a politikai ellenlábasaival akart leszámolni. Ekkoriban szólalt meg a panzió tulajdonosa is, akinek humanitárius gesztusa – a kormány eddigi gyűlöletkampányának hatására – az egész ügyet kiváltotta. Mint elmondta: a falusiak a terrortól való félelmükre hivatkozva terrorizálták őt – de most akkor vajon kik a terroristák...?

2017. szeptember 28: mindeközben a második falugyűlésen hoppon maradt a polgármester: a képviselő-testület elfogadta a lemondását.

2017. szeptember 28: Lázár János szerint sem a gyűlöletpropaganda tehet arról, aminek Őcsény a legvilágosabb kórképe: hogy az ország szándékosan tudatlanságban tartott lakossága mára retteg mindenkitől, aki idegen.

Fotó: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda, Szecsődi Balázs

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Válasz 2 variációban:
1. Jövőre Őcsényben 10000 fős stadion épül
2. Szégyen, hogy ez az emberszabású miniszterelnök lehet valahol Európában!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
3dwhite
Otthon kellene ezt, mi nem vagyunk csalàdteràpiàs intézmény.
namihami
Ezt mondta. Miért is nem lepődünk már meg ezen (se)?
Pálinkafőző Rézüst
Vikike, mit irigykedsz, ti is így szivárogtatok ide be...
Sziszifusz
Ez kell az agymosottaknak !
Nem elég nagy még a gyűlölet. A miniszterelnök "rátesz még egy lapáttal".
Igen, valakik sokat hazudtak már migránsügyben , és a nemzeti konzultációs baromsággal tovább folytatják . Valakik akik katasztrófába sodorják Magyarországot.
tudode
Szerencsés ez a falusi gyerek, hogy NEM KELLETT ÁTÉLNIE akár a polgárháború, akár a világháború borzalmait.
.
Aki nélkülözés, háború borzalmait átélő GYERMEKEKRŐL így merészel nyilatkozni, az EGYÉB ALJASSÁGRA IS KÉPES!
.
És képeSS, mint EGY MÉRGEZETT EGÉR!
Yoda69
Hiszen "annyit hazudtak már a magyaroknak migránsügyben", hogy nem csoda, ha rettegnek. – közölte.
A mondat helyesen:
Hiszen "annyit hazudtunk már a magyaroknak migránsügyben", hogy nem csoda, ha rettegnek.
justhpeter
Orbán egy ostoba, hazudozó tolvaj, aki ezzel a hazudozással maga gerjesztette a gyűlöletet. Remélem még megérem azt, amikor az épeszű magyarok megunják a nyomort, a lopkodást, a hazudozást és soha nem látott ünnepségsorozattal végső búcsút vesznek Orbántól és a fideSStől.
staro2
Válasz 2 variációban:
1. Jövőre Őcsényben 10000 fős stadion épül
2. Szégyen, hogy ez az emberszabású miniszterelnök lehet valahol Európában!
solidedge
A gyűlöletkeltés rám is hatással van. Gyűlölöm Orbánt.
papa.49
Igen PONTOSAN TE VOLTÁL AZ CSUTIGECI aki állandóan riogatja a népet a migránsokkal !!!
quadrocopter
A szarházi Genyó elfelejtette, hogy akikről megtagadták az öcsényi kirándulást, azokat pont a rezsimqrmány fogadta be!
Elmehibbant szarházi!
nemfideszes
"Migráns" ügyben egyedül csak ti hazudtok, méghozzá folyamatosan, te gané!
"Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket "
Remélem akkor is ez lesz a véleményed, amikor a nép öntudatra ébred, és ásóval, kaszával hajtja el a tetves maffia bandádat, veled együtt!
dodóka
Nyilatkozni nem akarok, de köpni tudnék erre a barna dagadtra, de kúrva nagyot...
human
@staro2: Az ország szégyene. Akárhogy is szépítjük Európából nézve előbb utóbb egyenlőségjelet tesznek az ország lakossága és Orbán politikája közé.
bakegya
Na jól van,ŐCSÉNYBE LESZEL MAJD KITELEPÍTVE...Nehéz böjtbe fogsz te még a pereputtyal és a maffiavezérlő karoddal éhen szomjan döglődni-csakkk ezt érdemelnéd-ez tényleg elment hazulról!!!-hogy választhatta ez az ország újra ezt az ocsmány gondolkodású véglényt miniszterelnökének ez a mai MAGYARORSZÁG!
division
Csepp a tengerben ez ahhoz képest ami rövid időn belül fog történni migráns téren Európában. Pár év és mi leszünk kisebbségben, és ennek semmi köze Orbánnak vagy a Fidesznek.
Nessy
@bakegya: Nem az Ország, csak 2 millió itthoni és több százezer levelezőtagozatos hívő. Viszont van egy olyan "kiváló" általuk elfogadott választási törvény, hogy 44 % = 2/3!
Nessy
@division: Nem ez lesz pár ezer év alatt az első eset Európában! Az akkori " barbárok" rombolták le a görög - római birodalmat, kultúrát.
Mi viszont a Kereszt égisze alatt gyilkoltuk az arabokat, felszámoltuk az inka birodalmat, kultúrát. Ez olyan, mint az inga. Hol erre leng ki, hol arra! Sőt, népirtáshoz ma már "barbárok" sem kellenek, megoldjuk egymás közt! Lásd Világháborúk!
simmering73
"annyit hazudtak már a magyaroknak migránsügyben"
Jól mondod more. Éjjel nappal hazudtatok és hazudtok. Őcsény viszont megérdemli a stadiont. Sőt a felcsúti kisvasút is elérhetne odáig.
Nessy
@simmering73: A bicikli utat, a sportcsarnokot, egy - két kilátót, lakóparkot is megérdemelnek! Esetleg Lőrinc barát Felcsúthoz csatolja!
nevemnick
Tényi volt fideszes országos feljelentő elvti figyelmét felhívnám arra, hogy Magyarország illegitim miniszterelnöke és illegitim kormánya rémhírterjesztés miatt felelősek a gyengeelméjűek egészségi állapotának jelentős romlásában, amelynek hozadéka az egészségügy pénztelensége, ezért BŰNÖSÖK.
1magyar
@division: Igen, egyedül Orbán és a fidesz nem tud sokat tenni a megszállás ellen, de azért próbálkoznak. Amit nagyon helyeslek.
Nőkön és gyerekeken kívül még háborús országból sem engednék be senkit.
division
@nemkati: Ez meg egy vérbeli liberális megnyilvánulás volt.
karma1
Amikor Magyarorszag regnalo miniszterelnoke egy adott embercsoportot uszit egy masik ellen, akkor az nem mas, mint egy naci taho.
a nagy peldakepe, a lobanyai horthy miklos is erosen antiszemita volt, hat jol megfelelet hitler csicskasanak lenni.
Nem csinal mast PP (putyin pincsije) sem, csak uszit, megoszt, es a keletkezett helyzetet szervesen beleepiti a politikajaba...
bencemacska
@staro2: ma, 12:43
Hol van ez már az "emberszabásútól"?
Az rá már nagyon hízelgő kifejezés!!!
maci0427
Migránsok...? Én még mindig a hazai "kisebbségeknél" vagyok leragadva,azoknak az életvitelüknél...! Gondolom,hogy vagyunk így egy páran !
staro2
@human: Ettől félek én is.Már vannak erre utaló jelek.
RonaGyuri
tessék mondani ez miért is nem merítené ki az uszítás tényállását???
nezelodo
Miniszterelnök úr, ha már sokallja, hogy oly sokat hazudtak nekünk migráns ügyben, akkor hagyja abba!
Amúgy meg nagyon szarul érzem magam, mint állampolgár, mert ha a magyar állam törvényei így szavatolják az oltalmazott státuszban itt tartózkodó menekültek jogállását, akkor mi is így számíthatunk a törvények ránk vonatkozó betartásában a hatalom, jelesül most az Ön részéről?
Tudom, így számíthatunk, (ebben az esetben még uszít is), a törvények betartására és az Ön adott szavára, számtalanszor bebizonyította. Tudja ahogy a pofánkba mondta, jönnek az ügyvédek, és elintézik, oszt jónapot.
cikicakk55
Túlságosan is jól sikerült a Magyar nép félelmét gyűlöletté változtatni. Sajnos nem csak a tényleg illegálisan,papírok nélkül hzánkra zúduló embertömeget vettük egy kalap alá a terroristákkal,hanem a Magyart a Magyarral szeben is egyre erősebb a gyűlölet. Elég az online újságok hozzászólásait elolvasni. A FideSS a migránsok ellen hangolja a népet,még az ellenzék a Fidest,de a többi pártot is igyekszik a nép gyűlöletének kitenni.. Lassan 2 éve már arról szól a média minden csatornája,hogy mindenki ellenség,minden országgal harcolnunk kell,mert minket gyűlölnek. Még mi egyre bőszebben gyűlöljük már a szomszédainkat is,addig a kormány teljes gőzzel rabolja ki és el a jövőnket
nemkati
@division: Liberálisként annak veszem. Bár sokan szitokszóként használják, én őszintén vállalom, hogy a gondolkodásom liberális, és ebbe főleg a gyűlölet nem fér bele - ami ma nagy divat lett.
Pálinkafőző Rézüst
""A gyenge diktátor. A gyenge terrorista. Az erő kultuszában – a folytonos 'harc' kultuszában – él, mert ő gyenge. Nem engedheti meg magának, hogy elismerje a másikat. Nem élvezheti a másik másságát. Az ilyen ember szerint mindenkinek – és mindennek – olyannak kell lennie, mint ő. A többi számára fenyegető és ellenség. Csak akkor nyugszik meg, ha az egész világ körülötte: ő. Mert belül nincs meg. Ott – ahol lennie kellene – hiányzik az énmag.”" /Vekerdy Tamás/
division
@nemkati: Ez érdekes, mert a gyűlölet ott van jobb és baloldalon is, benned is, legfeljebb nem veszed észre. Valakit g...i - nek nevezni nem éppen a szeretet szinonimája:-)
lampa laz
"3.) A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehér” propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a „szürkét” (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezeknek karöltve azon kell munkálkodni, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegeknek legalább egy részét elhessentsék a nemzet feje felől. A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.

6.) Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt."

Az Orbán-izmus 10 parancsolatából 2 pont. Akkor most ki a hazudós görény, te elkorcsosodott agyú gnóm.
nemkati
@division: Oké, bevallom, van, aki kivívja az utálatomat. (A liberális nem feltétlenül baloldali, ezt most tőlem kellett megtudnod?) A hazug, tolvaj rablókat, az országot tönkretevőket nem tudom szeretni, de nagyon tudom utálni. A jelzőt pedig kölcsönöztem attól, aki nagyon fején találta a szöget.
Most pedig vallj színt: te szereted ezt az 0rbánt és társait? Most ne beszéljünk vagy beszéljünk a migránspolitikájáról, de leginkább az elmúlt 7-8 évbeli tetteiről, vagy akár az első kormányáról.
quadrocopter
A Napi.hu összehasonlította a költségvetés kiadásait 2010-2015 között. Az jött ki, hogy:

egyre drágábban működik az állam
befagytak a szociális, oktatási, egészségügyi kiadások
jelentősen nőttek az egyéb gazdasági támogatások(“rezsicsökkentés”)
több pénz kell az államadósság finanszírozására.
A legdurvább pénzköltés a gazdaság államosításánál figyelhető meg. Öt évvel ezelőtt az állam gazdasági célú kiadásai még csak 2462 milliárdra rúgtak évente, idén ez már 4172 milliárd forint lesz, vagyis a növekedés 69 százalékos. Csak az elmúlt hónapokban két bankot is vett a kormány – ez pedig még súlyos milliárdokba fog kerülni az adófizetőknek.

Ide tartozik a “rezsicsökkentés” ára is: megháromszorozódott – évi 39 milliárdra emelkedett – az energiapolitikai kiadások számlája.

Oktatás

A legfájóbb terület az oktatás. Ha egy ország a jövőjébe akar befektetni, akkor jól teszi, ha az közoktatást fejleszti. Az Orbán-kormány azonban ezzel a vélekedéssel teljesen ellentétes oktatáspolitikát folytat.

Drasztikusan csökkent az alapfokú oktatás támogatása: míg 2010-ben még 881 milliárdot költöttek erre, idén már csak 370 milliárd forint jut – igaz, eközben fordítottan nőtt az egyéb oktatás – így az alapfokú oktatás költségeinek csökkenése a mutatottnál kisebb lehet – de az irányt jól jelzi. A középfokú oktatási kiadások évi 352 milliárdról, 217 milliárdra csökkentek, míg a felsőoktatás támogatása beragadt a 2010-es szinten: jövőre 485 milliárdot költenek erre a célra.
division
@nemkati: Ma általában a baloldal van liberálisnak titulálva, ezért írtam így. Én ilyet nem mondanék pártra hogy szeretem, legfeljebb egyetértek az intézkedéseikkel, törvényeikkel. Nem tehetek róla hogy eddig egyik pártot sem utáltam igazából, az ember nem feltétlenül tőlük kell függjön, de a mostani kormány a holdudvar gazdagodásán kívül számomra semmi rosszat nem csinált (ahogy az előző sem), és nekem csak ez számít. Lehet egy párt tolvaj úgy is hogy közben ad is, de lehet úgy is hogy csak magának vesz el, ez a nem mindegy. Oké, vannak dolgok amin változtatnék azért, több pénzt raknék az egészségügybe, oktatásba, na de majd jövőre:-))
nemkati
@quadrocopter: Nem tudtál jobban elkeseríteni, mint amennyire eddig is elkeserített a baromfidesz baromkormányzása. Minden nappal milliárdokkal teszi tönkre az országot, és nagyon nehezen visszafordítható folyamatokat indít el nem csak az anyagi, hanem minden más téren. Már nincs remény, hogy a jövő évi választásokig el lehetne őket zavarni innen, de legalább akkor muszáj!!! Minden nappal óriásit rombolnak ezek az országon!!
nemkati
@division: Jövőre? Ha jól értem, szemet hunytál a Fidesz-kormány gaztettei fölött, némi ejnye-bejnyével, de alapból egyetértesz a politikájukkal. Mi lesz szerinted jövőre, ha Isten ments ezek maradnak? Én megmondom: folytatják!
division
@nemkati: Ahogy én is folytatom az eddigi életemet. Ugyanezt tenném ha a Jobbik nyerne is.
quadrocopter
@division: Orbán liberálisként került a parlamentbe, a 90-es évek elején "néppártiként" nem került volna be!
tothjani
Orbán elöbb-utobb kivégezteti az 56-os e-Migránsokat is!
Bár az nagyrészt Amerika szégyene, hogy a sok terrorista szökevényt befogadta! :(
division
@quadrocopter: Ez kétségtelen, de az ember olykor hibázik és változtat később:-) Az a probléma hogy a liberalizmus nem lenne feltétlenül rossz, csak vannak akik azzá tették, vagy mondjam úgy hogy a liberalizmust többféleképpen is lehet értelmezni?
kulabombaafityiszre
A zorbán egyszerre kakál,és eszi amit kikakált,úgy melegében.
A magyar kormány adott ezeknek az embreknek menekült státuszt,így olyan jogokkal rendelkeznek,mint bármelyik magyar állampolgár.
Ennek ellenére mondja a csuticsüngőhasu:"Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket."
Bárki aki nem helyesli a mutyimaffia ténykedését magyar állampolgárként erre számíthat.
1984.
quadrocopter
@division: A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadságot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. (wiki)

Nem lehet tobbféleképpen értelmezni, mint ahogyan az illiberalizmust sem.
reagens
Az a szomorú, hogy Orbánnak ebben igaza van. Valóban a migránsok erőszakosságát, mocskait, beilleszkedést tagadó magatartását igyekeznek elhazudni és a folyamatos hazudozás csak ömlik!
Magasan képzett tevepásztorok? Nem akarnak dolgozini, nyelvet tanulni, erőszakosan követelőznek és a tizede sem menekült. Eszük ágában nincs hazamenni!

Miért is kell akkor hazudozni róluk és sajnáltatni őket?
Zeta
Az ember ,aki sohasem hazudik!
Vagy elfelejtette , mit hazudott a migránskról!
nemkati
@quadrocopter: Te is liberális vagy? :DD Örülök!!!

@division: -nak nincs igaza, a liberalizmust csak egyféleképpen lehet értelmezni. A liberalizmus legfőbb értéke, hogy minden véleményt meg kell hallgatni, és arra az álláspontra helyezkedni, ami a legtöbb és legkülönfélébb érdeket képes érvényesíteni, az egyének és a közösségek vonatkozásában.

Ez szöges ellentétben áll a Fidesz mai politikájával, ami nem hallgat meg egyetlen véleményt sem, nem vesz figyelembe egyetlen ellenérdeket sem, hanem mégcsak nem is szemellenzős módon elzárkózik a más vélemények elől, hanem csak egyetlen érvet tud elfogadni, azt, ami kizárólag az ő érdekeivel azonos. Ráadásul ezek az érdekek hátrányosan érintenek sokakat, nem egyszer a többséget, de ez mit sem számít náluk.

Hát ez a különbség a liberalizmus és az illiberalizmus között. 0rbán és kormánya nézete nem csak illiberális, de antidemokratikus is. Aki ezt nem ismeri fel, az vagy nagyon ostoba, vagy nagyon érdekelt az elfogadásában.
quadrocopter
@reagens: Tedd már be ide, melyek azok a hírek, melyeket elhallgattak előled?
reagens
@quadrocopter: Már válaszoltam a másik poszton!
division
@nemkati: Én sem fogadom el csak a saját igazamat de attól még nem vagyok sem ostoba sem pedig érdekelt.
A liberalizmust pedig többféleképpen is lehet értelmezni.
nemkati
@division: Jó, akkor mi az a többféle, ahogy liberalizmust értelmezni lehet?
És nem válaszoltál a kérdésemre, hogy szemet hunytál-e a Fidesz-kormány gaztettei fölött, némi ejnye-bejnyével, és alapból egyetértesz a politikájukkal?
quadrocopter
@reagens: Ha itt témázol, akkor itt válaszolj!
division
@Pálinkafőző Rézüst: @nemkati: Nincs kedvem leírni, itt elolvashatja akiket érdekel:
hu.wikipedia.org/wiki/Liberalizmus
Gyuri Géderről
"Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket – jelentette ki a kormányfő."
Remélem, ha 2018 - ba menekül az országból más ország lakói ugyanígy fejezik ki a véleményüket.
quadrocopter
@division: Miért nem olvasod el, amire hivatkozol? Szó sincs a liberalizmus többféle értelmezéséről.

"A liberalizmus különböző formái nagyon különböző politikai megoldásokat kínálhatnak, de néhány dologban általában egyetértenek, mint például a gondolkodás és szólás kiterjedt szabadságában, a jogállamban, a gondolatok szabad áramlásában, a magántulajdonban, a szabadpiacban, a kormányzat átláthatóságában, és - más ideológiákkal együtt - a szabad választásokban."

A különböző forma nem azonos a többféle értelmezéssel!
division
@quadrocopter: Rosszul fogalmaztam, lehet örülni.
a helység kalapácsa
orbán, megint bűncselekményt követett el - újra, sokadszorra.

"A személyi bűnpártolás elkövetője az által valósítja meg a szóban forgó bűncselekményt, hogy az alapbűncselekmény tettesének, részesének segítséget nyújt ahhoz, hogy a hatóság üldözése ellen meneküljön, a felelősségre vonást elkerülje, valamint a büntetőeljárás meghiúsítására törekvés körbe tartozik, minden olyan magatartás, amelyik objektíve alkalmas az eljárás sikerének a meghiúsítására, a tényállás felderítésének a megakadályozására. A tényállás megvalósulásához nem szükséges, hogy az elkövető magatartása eredménnyel járjon."
herczeg0210
Embertelen, gyűlöletkeltő, démonokkal harcoló pszihopata, hatalommániás az Ország mini Szterelnöke.
kiscsillag66
@staro2: Talán túlzás az emberszabású!!!
kiscsillag66
Ő volt, aki a legtöbbet hazudta ezekről az emberekről! Ilyen rövid az emlékezete???
kukac50
Elismerte,hogy hazugság az egész migráns téma,remélem ezután nem pofáznak ilyeneket!
Nincsen Soros ügy sem, az is hazugság,ellenben Putyin ügyről lehet beszélni.
Orbán utasította az egyetemi vezetőket Putyin kitüntetésére,az majd dicsekedett volna,hogy uniós országtól kapott kitüntetést.
evacica
Szégyen, hogy Magyarországnak ilyen ember a miniszterelnöke! Krivánom neki, hogy kerüljön ő is ilyen helyzetbe a családjával, hogy megtudja milyen az mikor az ember az életéért menekül a hazájából! Még ő tartja magát keresztény hívő embernek? Egy lelketlen kapzsi hatalommániás senki! Szégyellheti magát, de mi is hogy eltűrjük, hogy a nyakunkon élősködik!
bence
Mondja ezt az , aki maga is ősei révén ki tudja , hogy milyen módon került a hazánkba ! A pofámról sül le a bőr , hogy ez az alak a HAZÁM miniszterelnöke !
nezelodo
Nem tudom mit szólna ennek az elhíresült falunak az a pár hangadója, akik a közösségben is bizonyára oly hasznos munkát végeznek, ha Rogán számadó juhásza, meg a Habony kisbojtár odaterelné a falujukba Orbán igen színes összetételű nyáját, akik pénzért vették meg a magyar állampolgárságot, és Orbán barátságát. Ez bizonyára rendjén lenne náluk és a zavaros fejükben, legfeljebb az ellentmondást nem tudnák feloldani, az orbáni uszító duma, meg a valóság között.
Ilyenkor eszembe jut, hogy az öreg Busch elnöknek is volt Simicskája, üzlettársa, tán még barátja is, Oszama Bin Laden személyében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.