Karácsony Gergely Soros Györgyöt védi, akit a magyar emberek csatlósaival, az álcivil szervezetekkel együtt vissza akarnak küldeni Amerikába – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, azt tanácsolva a szocialista politikusnak: döntse el, a Magyar Szocialista Párt miniszterelnök-jelöltje, vagy Soros György magyar szóvivője.

Fidesz: Orbán Viktor senkit nem támadott, és nem kívánnak elégtételt venni a szavazókon
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Gulyás Gergely hangsúlyozta, Orbán Viktor miniszterelnök március 15-i beszédében

senkit nem támadott, kivéve Soros Györgyöt, de őt sem személyében. Ilyen szempontból értik Karácsony Gergely felindulását, hiszen Soros embereivel veszi magát körbe és Soros érdekeit képviseli, árnyékkormánya tagjainak többsége kötődik Soros Györgyhöz

- tette hozzá a Fidesz frakcióvezetője.

Kitért arra is: Gyurcsány Ferenc új impulzust és irányt szabott a baloldalnak azzal a javaslattal, hogy a Jobbikkal is érdemes együttműködni, azzal a párttal, amelyet néhány hete még nácinak neveztek.

Ebből látszik, a baloldali, balliberális pártokat semmiféle elvszerűség nem jellemzi, a kormányoldallal szembeni gyűlölet elegendő ahhoz, hogy megpróbáljanak bárkivel összefogni. A vasárnapi összejövetel a magyar közélet minimális erkölcsi és politikai tartás nélküli szereplőinek találkozója lesz – mondta Gulyás Gergely.

A kormánypárti politikus kifejtette:

bár a kampányokban ritkán jellemzi higgadtság és tárgyszerűség, de egészen elképesztő, amit az ellenzék az elmúlt 24 órában produkált. Mint mondta, valószínűleg megriadtak attól a többszázezres békés és méltóságteljes tömegtől, amely a békemeneten és az állami ünnepségen részt vett.

A politikai, jogi és erkölcsi elégtétel adás szükségességétől azok ijedtek meg, akik a jogszerűen megszerzett földeket el akarják venni a gazdáktól, fenyegetik az egyházakat, nyíltan beszélnek alkotmányos puccs szükségességéről. Ahogy teszi ezt Gyurcsány Ferenc, aki kormányzása első napján el kívánná távolítani a legfőbb ügyészt, noha pontosan tudni, sem a kormánynak, sem az Országgyűlésnek erre nincs jogköre. Vagy Karácsony Gergely, aki népszavazással helyezné hatályon kívül az alaptörvényt – hangsúlyozta Gulyás Gergely.

Összegzése szerint

a mai balliberális ellenzék antidemokratikus eszközöket akar alkalmazni, kirekesztő és gyűlöletkeltő.

Utalt arra, hogy ellenzéki vezetők a miniszterelnökre olyan jelzőket használtak, mint gazember, ördög, aljas, diktátor, és emlékeztetett Simon József szocialista képviselő Facebook-posztjára is, egy fejbe lőtt Orbán Viktort ábrázoló képre.

Nem akarnak elégtételt venni

Kérdésre azt mondta: a miniszterelnök beszéde világos és egyértelmű volt, három dologról beszélt, jogi, politikai és erkölcsi elégtételről. A politikai és erkölcsi elégtétel a választás eredménye lesz. A jogi elégtétel a becsületsértő kijelentésekre vonatkozó jogállami eljárások megindításának lehetőségét jelenti – mutatott rá.

Aki a jogszabályokat betartja, az emberi méltóságot, személyiségi jogokat tiszteletben tartja, nincs mitől félnie – rögzítette, s egyúttal kijelentette:

semmilyen szavazókon nem kívánnak elégtételt venni.

Azokról a hírekről – további kérdésre –, amelyek a Kósa Lajos édesanyjának szánt 800 milliós juttatásra vonatkoztak, azt mondta: érdemes őt megkérdezni erről, ő azt mondta, több hamis irat is van a dokumentumok között. Tudomása szerint az erre vonatkozó is ilyen. Mindannyian válhatunk bűncselekmény áldozatává – jegyezte meg arra a felvetésre, hogy a történtek után alkalmas-e Kósa Lajos a miniszteri posztra.

Mi a helyzet a Békemeneten történt balhékkal?

Arról is kérdezték, utalva a Békemeneten történtekre, mit gondol, ha egy újságíró közterületen közügyekről közszereplőket kérdez, s erőszakos módon próbálják ebben megakadályozni. Gulyás Gergely azt mondta: minden erőszakos fellépést általánosságban elítél és helytelennek tart.

Lévai Katalin néhány éve lényegében a baloldal közös jelöltje volt a II. kerületben, a Fideszhez kötni őt politikai tévedés – jelezte egy másik kérdésre, hozzátéve: zajlik egy nyomozás az ajánlások ügyében, amit maximálisan támogat. A kampányfinanszírozási törvény módosítása csak részben váltotta be a reményeket, ezért minden esetben, ha visszaélés felmerül, javasolják tegyenek feljelentést. Arról, hogyan kerülhettek hozzá és pártjához a Fidesz által összegyűjtött ívek, azt mondta: ezt nem tőlük kell megkérdezni.

A Semjén Zsolt kormányfő-helyettes külföldi vadászatairól szóló kérdésre azt mondta:

a miniszterelnök-helyettes emberi és politikai tisztessége előtte kétségbe vonhatatlan. Régóta tudni lehet, hogy vadászik, egy vadászszervezet elnöke és családja egy része Svédországban él, akiket rendszeresen meglátogat

- közölte.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ne hazudj Gergely!! A saját fülemnek, és a saját szememnek tán csak jobban hiszek,mint neked.
Az értő olvasást is elsajátitottam, szóval csak ne magyarázd meg nekem,hogy mit is mondott Magyarország miniszterelnöke a Nemzet Ünnepe alkalmából.Ez meg-és kimagyarázhatatlan.
Értjük egymást?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Ne hazudj Gergely!! A saját fülemnek, és a saját szememnek tán csak jobban hiszek,mint neked.
Az értő olvasást is elsajátitottam, szóval csak ne magyarázd meg nekem,hogy mit is mondott Magyarország miniszterelnöke a Nemzet Ünnepe alkalmából.Ez meg-és kimagyarázhatatlan.
Értjük egymást?
Nessy
Lehet, hogy Gulyás Gergelynek szövegértési gondjai vannak.nekem speciel nincsenek! A "politika, erkölcsi és jogi elégtétel vétel" valahogy nálam kimeríti nyílt fenyegetés fogalmát. De vehetjük zsarolásnak is?
Szavazz a fideszre, mert másképp elégtételt veszünk minden értelemben.
RonaGyuri
senkit sem támadott? csak reszelgette a körmét és beszélt marhaságokat???
karma1
Vajon miert is kell a Nemzethy Elmebeteg minden megnyilvanulasa utan tisztaba tenni a mondandojat?

Ooooo, azt nem is is ugy ertette, nem is azt mondta, es hat tenyleg, semjenzsoti csak rokonlatogatasra jar Svedorszagba... (???)

Aki meg ezt beszopja, az a sok hulye fidesz-fan, aki azt sem tudja elolvasni, hogy mi van a SAJAT, fideszes molinojukra irva, amikor a Merce munkatarsa interjuvolta a ven faszt...
Borsodi
@Perwool: No végre elő kerültél örülök,hogy újra itt vagy!

nepszava.us/ki-mondta-orban-vagy-hitler/
Commenter
Soha nem hittem volna hogy a magát valaha demokratikusnak és rendszerváltónak tartó Fidesz majd páros lábbal beleszáll az ellenzékbe és a demokráciába ha egyszer hatalomra jut. (ld: Orbánt megverték a Kádár rendszerben, Orbán beszéde Nagy Imre temetésén). Erre tegnap azt láttam hogy három nagyon különböző ember és egyben ellenzéki politikus már együtt védi a demokráciát Orbán ellen, miközben ő pártállami vezetőket megszégyenítő beszédben és kézi vezérelt tömeg előtt fenyeget és a demokráciát lábbal tiporja.
Tudjuk, értjük igen: Karácsony sorosbérenc. Tudjátok az itt a nagy baj hogy ti még akkor most is egy sorosbérenccel dolgoztok együtt: aki Soros pénzén tanult Oxfordban, és akit Soros is segített kiemelni a hátrányos helyzetéből. Csak ez a valaki nem Karácsony Gergely, hanem a "régi, liberális" Orbán Viktor.Szóval sorosbérenc és sorosbérenc között is különbség van. Értem. Valódi kettős mérce ez,még a rágalomhadjáratban is.
Elmentek már ezzel az idióta régi nótával a náthásba. Már a hold, a nap meg a csillagok is sorosbérencek, meg anyám tyúkja meg Bodri kutya, meg a szomszéd Mari néni macskája is meg veteményeskertje is. Apropó veteményeskert: szánalmas gyökerek vagytok.
human
Ugyanez volt mikor Semjén burkoltan cigányozott. Utólag mentegették, hogy dehát ő nem a cigányokra gondolt. Félre van érte tecciktudni.

Ilyenkor a lényeg mindig az, hogy az aljas üzenet eljusson a választóihoz. Aztán összekacsintanak és elkezdik kimagyarázni.
kissé felnőttem
Akkor valaki itt nem mond igazat? magyarra forditva hazudik? vagy magyarázkodik? tán nem is volt beszéd ? tán ott sem volt ? vagy valaki csak részegen hözöngött ?
arrafelé és hallucinált? ki tudja ezt már 24 óra is eltelt.
na szépen vagyunk. de a DUNA remélhetőleg nem fagy be már.
ja hogy attól még pápa lehet ?
Béla333
Ez a Fideszes magyar - magyar szótár!
Elmagyarázzák, hogy nem amit mondott, azt nem is úgy, nem is akkor és egyáltalán!
A hülyének nézés folyamatosan megy...
cikicakk55
A Fidesz tulajdonképpen mindent amit elkövetett ellenzékben,most megpróbálja úgy eladni,mint ha ez csak most történne és ők nem ennél sokkal durvább dolgokkal próbáltak operálni. A 2006-os tv székház ügy, az 1990-es éveken a robbantgatások,amik hírtelen elmúltak,mikor hatalomra kerültek először .Orbánon kívül nincs még egy politikus aki annyi átalakuláson ment volna át mint Ő.Kezdte a Ruszkik haza, majd a térdre csuhások,majd minden jó javaslatot mint ellenzék megtorpedóztak,kivonultak szavazáskor, többször bevetették a focihuligánokat aé a kopaszokat ha egy kis megfélemlítésről volt szó.épp ezért nem tartom Gyurcsányt jó politikusnak,mert még a legbutább Magyar is tudta ki a felbujtó,még is mindent megúszott,még csak meg sem említették a nevét.úgy át siklottak az egészen,mint ha nem is kirakatokat,autókat,kukákat gyújtogattak volna a székházba való betörés előtt. Mennyi Magyar ember életét mentette volna meg gyurcsány,ha akkor terrorcselekményre való felbújtás vádjával 7-8 évre kivonja a forgalomból Orbánt.Akkor még volt rendes törvénykönyv,nem volt átvariálva az alkotmány,jogosan csukatta volna le.miért nem tette? Annak idején azt írták az internetes portálok,egyes bátrabb oldalai,hogy kéz kezet mos,hisz mind a kettő nyakig vajas volt. Ettől még lecsukathatta volna,sok öngyilkos ember ma is élne,talán a manyup pénz is meglenne még, az egészségügy talán nem heverne romokba, bajnai befejezhette volna az 1962-es Ukrán nyugdíjtörvény semmissé tételét.Sok ezer milliárd forintot spórolt vlna meg és sok ember életet mentett volna meg,ha 2010-ben Orbán basi még a böriben hajolgatott volna a szappan után a zuhanyozóban. Sosem szerettem Gyurcsányt,mert túl laza kezű,túl engedékeny,túlságosan megbízott a minisztereiben,akik aztán a szemét is kilopták.Ő üzletembernek való,de a politikát hagyja a francba,mert ahogy elnézem a személye inkább irritálja az ellenzéki összefogást,mint sem segítené
Clavigo
Valószínüleg rosszul láttam és hallottam...Kivételesen végig szenvedtem ennek a gyagyás Kreténnek a felolvasó szeánszát...Élmény volt.
Perwool
@Clavigo: "Valószínüleg rosszul láttam és hallottam.."
Valószínű nem tudsz "Fideszül"

Mert ők ezek:p.coldline.hu/2018/03/16/2790645-20180316-RLoqQR.jpg
kakaósbögre
jakérem,nekem hiszel vagy a szemednek. #tefasz
peterkelemen
Beszart a fideSS, mert mind belföldön, mind külföldön ez a téma a médiában. Már megint próbálkoznak kimagyarázkodni, de nem tudnak. Teljesen egyértelmű, hogy Orbán megfenyegetett mindenkit, aki nem fideszes és ennek a fenyegetésnek már bőven van alapja. Láthatjuk mit műveltek eddig is.
peterkelemen
"Orbán azt mondta március 15-i beszédében: “A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is.” Elégtételt venni nem igazságtételt vagy igazságszolgáltatást jelent, hanem mindig önkényről és önbíráskodásról van szó. Valamilyen vélt vagy valós sérelemért való megfizetés, bosszú, erőszak.

Ennek bejelentése fenyegetés és megfélemlítés. Törvényes igazságszolgáltatás soha nem félemlít meg, csak az erőszak és a jogon kívüli “megfizetés”. Elégtételt venni azt jelenti, hogy egy kisebbség vagy emberek egy csoportja ellen (fizikai vagy nem fizikai) erőszakot elkövetni. Más szóval ezt pogromnak hívják. Pogromot általában feltüzelt tömeg követ el. Orbán a beszédében saját magára vállalta ennek a pogromnak a végrehajtását. Ez állami szintre emelt pogrom, amelyhez a korlátlan hatalmát használja fel..." Teljes cikk: Orbán beszéde állami szintre emelt pogromfenyegetés >> nepszava.us/orban-beszede-allami-szintre-emelt-pogromfenyegetes/
Borsodi
Szép beszéd volt,kutyáinak tetszett hallgassuk meg mit mondott!
Megfenyegeti az ellenzéket,március 15.-én.
www.youtube.com/watch?v=Qcc8QX76D5c
papa.49
,,Magyarázom a bizonyítványt,, ez már sajnos foglalt fiúk, más mesét találjatok ki !!!
A tetves cigány kimondta ezeket a szavakat, visszaszívni nem lehet, se megmagyarázni, a jelentése ezeknek a szavaknak EGYÉRTELMŰ, most legalább tudjuk, hogy mire számíthatunk, ha nyertek, de teszünk róla, hogy NE NYERJETEK !!!
quadrocopter
A hazudozásokba, a kétszínűségetekbe fogtok rendesen belebukni!
A hülyék odaát vannak!
nezelodo
Az egyik politológus megpróbált egy tv műsorban a politikus fejével gondolkodni, de akárhogy is forgatta, mindig egy pszichopata gondolatai körvonalazódtak.
peterkelemen
@nezelodo: Pszichopata volt Hitler és Sztálin is. A magyarok a gyávaságuk és butaságuk miatt megkapták Orbánt, aki Hitler és Sztálin egyvelege.
vladimir putin
Nem a f@szt nem!
Ha esetleg betörik a Lendvay utcai székház ablaka, engedmények csak akkor lesznek.
(ilyen 200 forint bruttó körüli összegre gondolok)

(a netadós tüntetésre gondoltam)
nihil
A fideszeseknek EZ a méltó ünnep?!
Így ünnepelnek a fideszesek méltón?
És fel vannak háborodva, amikor füttyszóval megzavarják az ilyen igénytelen fos "méltó" "nemzeti" "ünnepelésüket" .

Ma már csak a fideszesek táborának tagjai kivétel nélkül:
1. Buta bunkó parasztok (hogy Budapesten születtél, az nem kizáró ok, attól még egy igénytelen büdös bunkó fidesznyikes paraszt vagy)
2. Pénzéhes buta bunkó tolvaj parasztok
3. Van az a kórság, hogy egyesek, a gyengék (meg az erősek is - akik valójában gyengék, csak az erősnek tűnés látszatával leplezik a gyengeségüket) szeretnek benyalni a hatalmasoknak, szeretnek a hatalmasok hatalmának farvizén evezni, és sütkérezni a hatalmasok árnyékában, sőt, csodálják a hatalmasokat - a büdös bunkó parasztok
4-20-ig, van még több variáció is, de a lényeg, a közös nevező, a konklúzió:
A fideszesek buta bunkó parasztok mindegyszálig !!!
kisrigó
@Nessy: Érti ő, csak ezt a gatyamosást kapta feladatul! Megfigyeltem, hogy az utóbbi időben nem néz a kamerába, szemlesütve beszél! Nem sajnálom, de nem lehet könnyű magyarázni a megmagyarázhatatlant!
justhpeter
Orbán beszél, beszél, mondja az ünnepi beszédét. Csak valahogy arról nem beszél, hogy miért is vagyunk most ott. Az 1848-ban történtekről semmi, csak az ostoba, primitív riogatás. Ennek a beszopása ma már maga a szellemi nihil, hogy aki e beszéd mellé áll, az bizonyosan nem érti már a maga körülötti világot.
Pálinkás Pál
Narancsos seggfejek...ezt még talán a félanalfabéta híveitek sem veszik be...bár ebben nem vagyok biztos,elnézve a birkamenetben csámborgó , egybites díszpéldányokat!!
silber13
@kereső: Gergő! " Stultus es qui facta infecta facere verbis cupias " Azaz: bolond vagy,ha szavakkal akarod meg nem történtté tenni, ami már megtörtént!
Commenter
@Clavigo: Hogy bírtad ki? Mazochista vagy? :) Az AFP tegnap remek képeket hozott le a nemzethy haccacáréról amit rendezett. Piros népieschbe öltözött fiatal nők mellette a színpadon amint imádattal tekintenek a nemzeth matyóhímzésére. Ő meg el is hiszi, hogy Brad Pitt,Marlon Brando és Johnny Depp egy személyben.Hála az AFP-nek nagyjából úgy az egész világ előtt szenesre égetett bennünket és az ünnepet is.Így ünnepel egy magyar nábob(Jókaitól is elnézést) pénzen vett hűbéresei közepette, miközben másokra már képzeletben fegyvert fog. Gusztustalan, undorító öntömjén, egy forradalom apropóján amiért egyes emberek éltek-haltak, azért, hogy most szolgaföldben nyugodjanak(elnézést Petőfitől).
Clavigo
@Commenter: :) :) :))) Nem,,nem vagyok mazochista.:)) Kíváncsi voltam,, Nagyot hibáztam :))DD :)) De legalább szembesültem azzal,,,hogy ez Hulladék hogy fenyegetőzik ,,egy nemzeti ünnep alkalmából,,,,lengyel-román napidíjas közönség előtt. Remélem,nagyon sok ,inaktív , " leszarom " mentalítású szavazó is elballag az urnákhoz...
Commenter
@Clavigo: azt hittem rosszul látok amikor megláttam a képeken a Tiszteletet Magyarországnak és Lengyelországnak. Na, adott is, főleg nekünk helyezett kilátásba még "több tiszteletet" a választások után. Az beszél tiszteletről aki sajnos, (mert erről nem tehet) olyan környezetben nőtt fel és "szocializálódott" amely a buta gőg. a gyermeteg kommunikáció és az agresszió nyelvén ért csak. A gyerek utánzással tanul és csak azt hozza a politikában amit otthon megtanult. Ha történetesen a Yale-re, a Harvardra, a Columbiára, Cambridge-be vagy a Sorbonne-ra kapott volna Soros ösztöndíjat, ott sem szedett volna magára semmi használhatót. Ahogy Oxfordban sem tette amit ott megtanult az sekélyes, alapszintű angol nyelvtudás, ezzel ma már nem juthatna be magyar egyetemre sem. Amikor először hallottam angolul beszélni azt hittem egy kisiskolást hallok.
Clavigo
@Commenter: Egy évet volt Oxfordban,,, Hogy ettől miért van mindenki úgy " beájulva "...Szerintem Soros csak takarítói job-ot szerzett neki...:) :) annak idején.
Nessy
@Clavigo: Nem felelt meg takarítónak, mert lentről felfelé kezdte mosni a lépcsőt!
Igazad van. Illemet, jó modort otthon tanulnak, az egyetemen nincs rá külön fakultás!
quadrocopter
Naná, hamis Gulyás, inkább nektek higgyek, mint a szememnek és a fülemnek, nem?
A birkáknak kell beadni, azok alkalmasak rá!
dr. prédikátor
Mindenkit emlékeztetek erre! Már régóta ezt prédikálom::::::MÁR RÉGÓTA ERRŐL BESZÉLEK!!!Ez a fityfasz propaganda!!!Kikhez kell a propagandának szólnia? A művelt intelligenciához, vagy a kevésbé képzett tömegekhez? Mindig csak a tömegek felé kell irányulnia!

A propaganda feladata nem az egyesek tudományos kiképzése, hanem a tömegnek bizonyos tényekre, eseményekre, szükségszerűségekre stb. való figyelmessé tétele úgy, hogy azok jelentősége a tömeg érdeklődésének középpontjába kerüljön.

Minden propagandának népszerűnek kell lennie és szellemi színvonalát a felvilágosítandók legkevésbé képzett rétegének befogadóképességéhez kell szabni.

Minél nagyobb az a tömeg, amelyre hatást kell gyakorolni, annál kevésbé legyen magas a propaganda szellemi színvonala. Ha tehát a propaganda a háborúban való kitartás fokozását célozza, és éppen ezért az egész népre irányul, a túlságosan magas szellemi előfeltételek kerülésére a legnagyobb gondot kell fordítani.

Minél kisebb a tudományos tehertétel és minél inkább a tömeg érzelméhez szól a propaganda, annál átütőbb az eredmény. Ez a propaganda helyességének és helytelenségének legkitűnőbb fokmérője, és semmi szín alatt sem egynéhány tudósnak vagy esztétikai ifjoncnak a kielégítése.

A tömeg befogadóképessége nagyon korlátolt, értelme kicsiny és éppen ezért nagyon feledékeny. Ezekből a tényekből kifolyólag tehát minden hathatós propaganda csak néhány pontra kell, hogy szorítkozzék. Ezt a néhány pontot és néhány tételt addig kell vezérszavakban ismételni, amíg az utolsó is megérti ebből a szóból azt, amit akarunk. Mihelyt az ember ezt az alaptételt feláldozza és sokoldalú akar lenni, akkor a hatás elaprózódik, mert a tömeg a nyújtott anyagot sem megérteni, sem megemészteni nem tudja. Ezáltal azonban az eredmény is tovább gyengül, mígnem végleg elmarad.

(Hitler: Mein Kampf, részlet az 1. kötet 6. fejezetéből)
kokopelli
@Nessy: Miért volt ő a seregben is? Ott b@xt@k ki az öregek az ujoncokkal az a
lulról-felfelé lépcsőmosással,de sokszor még fejjel lefelé scheggel felfelé is,ha pár
üveg "kőbányai"-val többet ittak a "kopaszok" a kantinba!A "rókázás" miatt eltartott
a lépcsőmosás a (vélt) végtelenségig! ;-)
Yoda69
Probaljak kimosni a gecit. Az igazsag az, hogy 8 millio magyart megfenyegetett bortonbel, vagyonelkobzassal, talan meg orvgyilkossaggal is. Idegmereggel, mint putyinek.
Felelmetes, azt kell mondjam. Ezert kell levaltani, amig bekes uton meg megteheto.

MEG 20 NAP
Rumcájsz 2
@dr. prédikátor: Szia! Hol lehet megvásárolni a könyvet?
balos
@Rumcájsz 2: minden köcsög nyilas könyvesnél!Már amelyik még tud nyilazni!
dr. prédikátor
@Rumcájsz 2: Nem tudom, de az interneten megtalálod.
Borsodi
Inkább ezt hallgatom mint az állandó fenyegetőzést,migránsozás Sorosozást egy olyan ember szájából akit ő pénzelt.
www.youtube.com/watch?v=JPdDux9oqVE
CsipkeRózsa
Majd meglátjuk lesz-e megtorlás, ha ők jutnak ismét kormányra.
nusika
@CsipkeRózsa: ...neeeeeeeeeeem akarom meglátniiiiiiiiii!!!
kereső
Most olvastam egy Farkas nevű fideszes országgyűlési képviselő azt mondja: " a miniszterelnök úr nem úgy gondolta"
Rendben van farkas úr. Április 8-án mi sem "úgy"gondoljuk.
Április 9-én mi sem úgy gondoljuk a független ügyészséget, a külön korrupciós ügyészséget, sokaknak a vagyonbefagyasztást, a vezető száron történő rendőri kiséretet.
Nem ,tényleg "nem úgy gondoljuk"! Tessék nyugodtan lenni.
nezelodo
Nem lehet ezt félrehallani, csak erőltesse meg a szavazó a memóriáját! Én úgy emlékszem, nem az ellenzék vezetgette vezetőszáron a fideszeseket, hanem fordítva. Aztán az indított koncepciós perek közül mennyi zárult le úgy hogy bizonyították a vádakat, pedig a polpot meg hancitünci igencsak megizzadt!
pécsi
@kereső: április 9-én várom a jelentkezését. Aki nyer az mer !
kereső
@pécsi: talán forditva: Aki mer,az nyer!
kereső
@Mirabilis: hol irtam olyat?Ne már!Mire gondolsz?Valamit félreértesz.
kissé felnőttem
ezt már magyarázatként hallottuk mi viszont mást kivánuk a székében látni . mert ebből elég tul sok a szar.
Commenter
@Clavigo: már azzal is nagyon gáláns volt. Hagyhatta volna a vályogházban vagy a békanyálas árokparton is!
namihami
Hát lehet, hogy nem mondta. De akkor ajánlom a teljes Fidesz-csürhének, hogy nagyon figyeljen. Valaki, aki marhára hasonlít az Istenükre néha kiáll a csorda elé és elkezd hülyeségeket beszélni. Mert ugyebár az csakis valami alteregó lehet, ha nem az igazi Vezér mondott ilyeneket?
Lehet, hogy az országot is már évek óta egy ilyen, kizárólag csak rá a megszólalásig hasonlító hibbant vezeti?
division
Vajon ki gondolta azt komolyan hogy majd a választókat fogja megregulázni a Fidesz? De most tényleg.
CsipkeRózsa
@Borsodi: Dr. Varga-Damm Andreának abban nem volt igaza, hogy Orbán megveszi a 2006-os receptet, hiszen az az ő terve szerint alakult, az ő saját receptje.
Eladott Ország
Jó hogy nem azt mondta a csúti kancigány, hogy a népet leváltom! Rajtad már Grazban sem tudnak segíteni, akkora baromállat vagy b*zdmeg!
Eladott Ország
"a miniszterelnök-helyettes emberi és politikai tisztessége előtte kétségbe vonhatatlan." Gulyás, van még bőr a pofádon!
Desischado
Nem szeretem, ha hülyének nélznek. orbán szavai nagyon is világosak voltak, ezt nem lehet félreérteni. Ergo, megfenyegetett minket, hiába a szerecsen mosdatás, nem lesz belőle fehér ember!
moareka
Nem, Karácsony Gergely egy normális gondolkozású egyén, aki nem Soros magyar hangja, pedig nem is volt Soros ösztöndíjas...
moareka
Lehet magyarázkodni, de nem érdemes, mert az emberek nem hülyék...
advocat
Nagyon boldog vagyok. Már terveztem hogy mit készítek be a kis csomagba a börtönbe menetelkor. Mert hátha megtudják, kire szavaztam, vagy nem szavaztam. Szóval ne rettegjek? Ha megerősítene egy kormányszóvivő!
tudode
Azért tisztázni kellene már, hogy hogyan kerül EGY ÁLLAMI ÜNNEP ALKALMÁVAL a "nemzet szarkája" a pódiumra párttitkári minőségében az ÁLLAMFŐ HELYETT!
.
Amit ő kuruttyolt RENDES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT valójában "csak" a kormány tagjait fenyegethette volna meg KORMÁNYÜLÉS ALKALMÁVAL!
.
Ami elhangzott az "nem" a NEMZET EGYSÉGÉRŐL, BOMLASZTÁSÁRÓL szólt, közpénzen akármilyen forrásból Pöstre kirándulókkal!
.
Gulyás Gergely felelőssége az, hogy fiatal kora ellenére KORPA KÖZÉ KEVEREDETT
kokopelli
@Eladott Ország: de idézhette volna Bertholt Brechtet is a,aki azt mondotta volt: (kb.):
"Ha a nép eljátszotta a kormány bizalmát,és annak visszaszerzése nehéz lenne,úgy
feloszlatja a népet, és keres egy újat magának"!...
.magyarba szebb szó lenne a "babramunka" a nehéz helyett!
Kutyuska
@moareka: Sunyi férgek, amikor észlelik, hogy sokaknál kiveri a biztosítékot Orbán ordenáré dumája, akkor meg akarják magyarázni, hogy nem is azt mondta, mindenki félre érti.
A sok idióta fideszest legyenek szíves kábítani, azok szeretik, ha hülyének nézik őket. Sőt követelik.
Kutyuska
@Commenter: Véleményem szerint Orbán soha nem volt demokrata, mindig csak a balhét és az érvényesülést kereste.Köpönyegforgató elvtelen, jellemtelen, sunyi alak.
Kutyuska
@kisrigó: Soha nem néz senkinek a szemébe, én csak meztelen csigának nevezem.
kokopelli
@Kutyuska: Elkezd foschni a füstös,mert lassan lefordítják nyugaton is a nem-
zetiszínű irredenta szagú szófoschásait,amin tényleg csak röhögni lehet! Igazi
soviniszta szokás!..vagy ßopás? nemtoom! Mindent vissza,mert fütyije van a me-
nyasszonynak és más lesz a vőlegény!?
nezelodo
Déjá vu érzése van az embernek. 1957 május elsején a tömegek éljenezték és integettek a tribün felé, a háttérben meg ma is "ismerős nevű ember" a sötétben bujkáló ellenforradalmárral riogatott, és szorgalmasan ténykedtek a kisfogház udvarán kora reggelente. Még a Kincses Kalendárium 57-es kiadásában is ez a sötét figura jelent meg talán egy neves grafikus alkotásaként, egy egész oldalon, úgy mint most a helyi lapban az egész oldalas Orbánt ránk szabadító hazazavarandó Gyuri bácsi képe...
Kutyuska
@Clavigo: Takarítónak sem alkalmas, ott dolgozni kell.
Hellcat
Hány videófelvételt keressek ami ennek az ellenkezőjét bizonyítja?
lee
@Rumcájsz 2: Valószínű, csak antikváriumban van rá (kis) esélyed. Magyarországon a W. STOKER KFT adta ki "Mein Kampf" (Harcom) címmel történelmi dokumentumként. Itt van előttem, de nincs benne a kiadás éve, úgy vélem, 15-20 évvel ezelőtt jöhetett ki. Természetesen, magyar nyelven.
advocat
Azért egy miniszterelnöknek illik megválogatni a szavait. Mert az a marha nép esetleg félreérti, mert nem olyan művelt, meg butuska, mert a tankötelezettség is csak 16 évig tart, stb.
magyarbakancs
Elnézését kérem Miniszterelnök úr ,de vagy fogalmazni nem tud ,vagy nagyon jól tud.
Mert a szavait nem lehet másképpen érteni?
Eriksson
Én azt gondolom erről az egészről, hogy akinek nincs mitől tartania, annak a Me. szavaitól sem kell tartania.
.
Amúgy meg kinek nem inge, ne vegye magára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.