Orbán Viktor beszédet mondott a Kossuth téren.

Orbán Viktor március 15-én: "Se katonát, se fegyvert nem fogunk küldeni a harcterekre" 

Fotó: Partizán/ YouTube

A kárpátaljaiakat köszöntötte először. „Nagyon jól nézünk ki, talán még sohasem néztük ki olyan jól, mint éppen ma.

Soha nem álltak ilyen jól 19 nappal a választások előtt

– mondta. 

Ezután a miniszterelnök sorosozott, brüsszelezett néhány másodpercig, aztán az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét, Márki-Zay Pétert szidta, de a nevét nem mondta ki. 

"Végső kétségbeesésükben idehívták Donald Tuskot is Lengyelországból. Idehozták azt a lengyelt, aki szétverte a saját pártját, aztán az európai Néppártot is"

- mondta a miniszterelnök az ellenzék tüntetésére utalva. 

A magyarok mindig azt akarták, hogy legyen béke, szabadság, egyetértés, 1848-ban is így gondolták az emberek.

"A békéhez, a szabadsághoz és az egyetértéshez ugyanarra a dologra van szükségünk: erőre. Gyenge nép nem kap békét, legfeljebb megkegyelmeznek neki"

- mondta Orbán.

Orbán Viktor március 15-én: "Se katonát, se fegyvert nem fogunk küldeni a harcterekre"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

15 milliónyian vagyunk a világban, nálunk hatalmasabb országok látókörében élünk, de ez nem ok a félelemre, az önfeladásra – magyarázta Orbán, majd homályos utalgatásokat tett medvéről, farkasról meg vadkanokról. 

"Képesek vagyunk lezárni a határainkat a migránsok elől"

- mindössze ennyit mondott nagy általánosságban, de itt valószínűleg nem az elmúlt három hétben Ukrajnából menekült emberekre gondolt. 

"Azt is tisztáznunk kell, hányadán állunk a háborúval. Katonáinknak és rendőreinknek a keleti határunk biztonságát is fegyverrel kell garantálniuk"

- mondta Orbán. 

Orbán Viktor március 15-én: "Se katonát, se fegyvert nem fogunk küldeni a harcterekre"

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A mi érdekünk az, hogy ne legyünk gyalogáldozat valaki más háborújában. 

Ebből a háborúból ki kell maradnunk. Egyetlen magyar sem kerülhet az ukrán üllő és az orosz pöröly közé. 

- mondta miniszterelnök.

Ezért se katonát, se fegyvert nem fogunk küldeni a harcterekre

- tette hozzá Orbán Viktor.  

A beszéd végén a miniszterelnök Novák Katalint méltatta, és elmondta, hogy a legjobb pillanatban lett egy nő az ország köztársasági elnöke. 

"Ennek a háborúnak nem lett volna szabad megtörténnie"

- zárta a beszédet a miniszterelnök, és elmondta, hogy a választásnak most különleges tétje van.

"Aki a békére és biztonságra szavaz, az a Fideszre szavaz"

- tette hozzá Orbán. 

A politikus kifejtette azt is, hogy "Nem térített el bennünket se árvíz, se migráció, se világjárvány, és azt akarjuk, hogy ne térítsen el ettől se a háború, se a baloldal április 3-án" – hangoztatta a miniszterelnök.

Orbán Viktor március 15-én: "Se katonát, se fegyvert nem fogunk küldeni a harcterekre"

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Orbán a beszéd végén elmondta, hogy egyszer megkérdezte Arnold Schwarzeneggert, hogy mégis hogy tud ennyi fekvőtámaszt megcsinálni. Erre azt válaszolta: 

"Csak onnan számolom, amikor már fáj" 

- válaszolta az amerikai színész. 

"Ilyenkor kell rátenni még egy lapáttal. Olyan ez, mint a kampány"

- zárta mondandóját Orbán Viktor. 

Vlagyimir Putyin neve nem hangzott el a beszédben. 

A beszédet a Partizán YouTube-csatornáján lehetett követni élőben!

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ennyi őrültséget összehozni, mint ami orbán beszédében van, az már művészet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Ennyi őrültséget összehozni, mint ami orbán beszédében van, az már művészet.
Nyírfa
Remélem, nem velem van a baj, de nem értem az első, egyben címadó mondatot. A kárpátaljai menekülteket köszönti azzal, hogy jól néznek ki? Kik? Hogy?
Klubtag
Mikor mondott OV - őszinte meggyőződéssel - alkalomhoz illő, tiszteletteljes, az adott ünnepnap korabeli eseményeit - hazug aktuálpolitikai torzításokkal nem mérgezett - méltató beszédet? Én nem emlékszem ilyenre...

És egyébként meg tényleg: jól kinézünk, ezt igazolja hazánk gazdasági helyzete, a társadalom mentálhigiénés állapota, a döntően negatív nemzetközi megítélés...
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 16:00
Az olyan szellemi fogyatékosoknak,mint amilyen te is vagy akik egy szót nem értenek a világból,biztosan parádésnak gondolják.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 16:14
Fajtád neked van.Úgy hívják hazátlan fajta.Érted surmó román.
kulabombaafityiszre
Szánalom ez az ember.Egy elhízott beszari mindenféle diktátorhoz dörgölődző senki, A népét saját érdekében eladó jellemtelen sehonnai bitang ember.
Néro
Se telefosott kevlártangás Utcai Harcosokat , ugyi Vétó Vitya hacsak nem óvoda látogatásra.
division
Jól beszélt, rosszabbra számítottam az utóbbi időben már-már olykor ellenszenves viselkedése kapcsán. Aki meg akar, az keljen fel kedvenc foteljéből, és induljon háborúzni. Magyarországot minden háború csak megtépázta idáig, most sem lenne ez másként. Higgadt volt most Orbán, míg a másik oldal végig csak hisztizett.
Gazella
Na ide süss te hervadt himbilimbi zsírháj... A hadsereg kizárólag pár tisztből áll ... Bakák sehol.. Aki meg véletlen van de nem vette fel a 3-dik oltást kényszerítették 1 év szabadság nélkülire. Kettő milyen is az a katonai felszereltségünk...Tán TEK-re gondolsz tahó tapló román roma putin seggnyalója...mert h NATO katonai felszereltség van M.O-gon.
Eladott Ország
Bűnöző román cigány és politikai prostituált geci! Senki sem kérte, hogy küldjünk katonákat, mert senki sem akar harmadik világháborút, te elmebeteg! Te már akkor is harcolni akarsz, amikor nincs is ellenfél, és akkor is győztél, amikor ellenfél sem volt. Nézzél már a tükörbe ütődött barom!
- Putyin: Már nem szeretsz?
- Orbán: Dehogynem! Csak választás lesz. Úgy csinálok, mintha nem szeretnélek.
- Putyin: Jókutya.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274866185_491133352633624_3728613970348521489_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=A5YrudFbCu0AX_IM3Y1&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_CgjEszlNtblogmJoe-JoeQhbx4afgrEA8uzzFPCuDmg&oe=62351AEC
Béla333
Putyin pincsije nem mer a gazdi ellen fellépni...
Nessy
Remélem minden busz ideért Bivalybürgözdről is Orbán igehirdetésére! Nekem sikerült úgy belefeledkezni az olvasásba, hogy most néztem az órára, mikor jött az ifjúság sütizni.
Málna
Öröm volt látni Orbán magabiztosságát. Tudja, hogy megnyeri ezt a választást is...
Béla333
Orbán tudja, hogy neki nincs más lehetőség, csak a győzelem. Mert vereség esetén jön az elszámoltatás és ez a maffia végét jelenti!
Eladott Ország
@Pegero: ma, 16:21 ♦ Maga alá vizelő kövér kutyaként ábrázolta egy brit üzleti lap Orbán Viktort, akit Manfred Weber dob ki az Európai Néppártból, EPP.
168.hu/data/articles/164/1646/article-164648/economist2_fit_800x10000.jpg?key=a5f748ce65d423ba8864155ad0c0cb2a
Az Európai Néppártot (EPP) konzervatív irányból kritizálni próbáló fidesz, valójában erkölcsi csőd, mint ahohgy Orbán is. Tíz év alatt szinte mindenkibe belekötött, belerúgott a fideSS. Az igazságos jogállam lebontása során nem pusztán megszüntette, elfoglalta vagy zombivá tette a független intézményeket. Meg is gyalázta őket. Sárba rántotta az Alkotmánybíróság tekintélyét. Likvidálta a legfőbb ügyész pozícióját. Mocskolta a civileket, szidalmazta a független sajtót és az uniós intézményeket. De a legabszurdabb, hogy a magyar kormánypárt évek óta a saját európai pártcsaládját is támadja.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/139161257_2759776854275389_4873778321660316903_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=AtEiKcKo7nAAX9b8X0V&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8Vxp_8QzBN9zcD4Gu_dBTYTIMYhPj6DRpAT7TVPjFfUA&oe=6255B7AA
Eladott Ország
@Pegero: ma, 17:05 ☺ Üzenjük Brüsszelnek: Pegero a fidesz eszetlen bírkája.
memgyar.net/items/19103.jpeg
Nessy
@Pegero: Először is egy kitalált névről van szó! Másodszor tökéletesen igazuk van! Ingyen kirándulás megér egy beszéd hallgatást. Nem akartam senkit bántani, csak arra utaltam, hogy valóban így volt a legbiztosabb a tömeget biztosítani. Az idősebb korosztálynak nem meglepő nemzeti ünnepen politikai elemzés. Sőt, a CÖF illusztris vezetői is vezetőként, gyárigazgatóként, maguk is hasonlókat mondtak!
drrotf
A műsor újságok előzőleg azt közölték, hogy a nemzeti ünnepről lesz közvetítés.Amit a tévében láttam az egy igazi választási nagy gyűlés volt , a választás előtt 19 nappal.Orbán a beszédében 1848 március 15.-i eseményeket csak érintőlegesen említette meg, a beszédje nem arról szólt ,hogy azokra emlékezünk a mai napon akik a hatalmas osztrák elnyomással szemben forradalmat csináltak, hanem arról, hogy a 12 éve tartó Orbán uralkodást miért kell továbbra is fenn tartani.Arról beszélt hogy az ország úgy megerősödött hogy ma már majdnem önállóan tud dönteni a sorsáról, de nem beszélt arról ,hogy az oroszoktól való gazdasági függőségünk miatt, mi nem hagyhatjuk figyelmen kívül Putyin kívánságait,kéréseit.Azt sem említette, hogy a megerősödés oda vezetett hogy ma az ország EU második legszegényebb állama lett, és ez a polgárainak egyáltalán nem jelenthet biztonságot a megélhetésben.Nem dicsekedett azzal, hogy függetlenségünket , amelyért 1848-ban a márciusi ifjak forradalmat robbantottak ki, önként adtuk fel.Régi szlogenjeit pufogtatta a beszéde végén, a Hozzon mindenki magával még egy ember ! felszólítás helyett arra buzdította a támogatóit, hogy "Tegyetek rá még egy lapáttal!"Most már csak arra kell figyelniük hogy legyen elég lapát!Hát a nemzet fele így emlékezett a hősökre.
Havanagi
Geci magáról szónokolt: "hiába bújt báránybőrbe a farkas..."Hát ez te vagy ,te skizofrén,magadról beszéltél pohos.Állj már ki vitára és ott ugass.NEM mersz,szájhős.A sok alulképzett birkád eteted ilyen dumával,meg az ellenzék háborúba vinné az országot?Ocsmány,nincs már a nemzetközi politikában,aki hinne neked,sőt,mint putyin csicskát MEGVETNEK.
Ludmilla
@Shikari: valóban,parádés bohócmenet volt,gagyikkal,Győzikkel...
Sámannus
Hazudsz te buzi köcsög. Egész életedben csak egy haszontalan ingyenélő voltál
Sámannus
Ez a köcsög azért harcol hogy holnap is ki nyalhassa a despota valagát.
Sámannus
A lengyeleket nem lehet Soros bérecnek nevezni, ezért a történelmi hűség kedvéért emlékezzünk meg arról is milyen bűnöket követtek el ellenük is a muszkák. Egy okkal több hogy ez a retkes hazudozó elhúzzon az orosz sztyeppére, ahol ő biztonságban érezhetné magát.
teuton
Tenyleg ennyire hülyek a birkak, hogy ezt a nyilvanvalo hazugsagot is elhiszik? Sziriaban, irakban, Afganisztanban nem haboru van/volt, ahol magyar katonak es fegyverek is vannak/voltak es többen meg is haltak???
kereső
Kifütyülte a békemenet orbánt.

"Azt üzenjük innen egyfajta új nyugat nemzedékként a fiatalabbaknak, hogy igen továbbra is tartsanak ki a nyugatos Magyarország mellett, ne engedjék, hogy erről az útról Magyarországot letérítsék. Szeressék, hogy Magyarország egy nyugatos ország, ami azt jelenti, hogy hiszünk az emberi akarat szabadságában, és hiszünk az egymásért vállalt kölcsönös felelősségben, ami elválaszthatatlan része a nyugati kultúrának. Lehet, hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik. A demokráciát pedig nem lehet felülről irányítani, csak az emberek szívéből nőhet ki, és rendezheti be az élhető magyar életet.”
Mondta orbán 2007-ben, a fidesz születésnapján, és ez szólt a hangszóróból a béke menet utvonalán.
kissé felnőttem
aki a fideszre az meg a további végtelen lopássorozatra ugye ??? mr orbán tovaris kapitany ?vácc szeggeddd köhidda " hosszú forró nyár "
Clavigo
@KisTehen: Nedvesedtél a beszéd alatt Bimbó ?
Emmersson71
A Békement útvonalán, a Szent István körúton egy, már a Nyugati pályaudvar felé eső házból hangszórókon szólt Orbán Viktor egyik ismert 2007-es beszéde a Fidesz 19. születésnapi ünnepségéről.

A beszéd így hangzik:

„Mit tudunk mi üzenni innen a jövőnek, a nálunk fiatalabbaknak? Nos, hát először is azt, hogy mi nem azért mutattunk ajtót bizonyos dolgoknak, hogy most meg visszajöjjenek az ablakon. Tehát mi az ajtót a nyugatnak kinyitottuk, az oroszoknak, a Szovjetuniónak, meg a kommunizmusnak meg ajtót mutattunk. És azt üzenjük a jövőnek, hogy ne engedjék, hogy mindez visszamásszon az ablakon.

Azt üzenjük az utánunk jövő generációnak, hogy ne engedjék, hogy abból a demokráciából, amit a mi új nyugat nemzedékünk kiküzdött magának, abból most egész egyszerűen demokrácia nélküli többpártrendszert csináljon. Mert Magyarországon ma éppen a demokrácia lényege, a felelősség meg az elszámoltathatóság hiányzik. Ami maradt, azok az intézmények. Ez egy demokrácia lényegét nélkülöző többpártrendszer, és nem kellene hagynunk kedves fiatalok, hogy ez így legyen. És hasonlóképpen nem kellene megengedni az utánunk következő fiataloknak, hogy miután mi a szovjet rendszer legvidámabb barakkja sorsától megszabadultunk, most a Gazprom legvidámabb barakkjává tegyék Magyarországot. Ezek igen is fontos üzenetek a jövő számára.

Azt üzenjük innen egyfajta új nyugat nemzedékként a fiatalabbaknak, hogy igen, továbbra is tartsanak ki a nyugatos Magyarország mellett, ne engedjék, hogy erről az útról Magyarországot letérítsék. Szeressék, hogy Magyarország egy nyugatos ország, ami azt jelenti, hogy hiszünk az emberi akarat szabadságában, és hiszünk az egymásért vállalt kölcsönös felelősségben, ami elválaszthatatlan része a nyugati kultúrának. Lehet, hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik. A demokráciát pedig nem lehet felülről irányítani, csak az emberek szívéből nőhet ki, és rendezheti be az élhető magyar életet.”
Emmersson71
Folyt.: A Népszava tudósítása szerint a beszédet a békemenetelők „ria, ria, Hungária” rigmus kíséretében kifütyülték.

hirklikk.hu/kozelet/kifutyultek-orban-beszedet-a-bekemenet-resztvevoi/395220/
Néro
A biztonságnál kifejtette , hogy milyen biztonságban repkedhetnek a drónok a Nagy Magyar Nemzethy légtérben ?
Bár ezeknek minek ?
magyar1
@Málna: Most már én is úgy gondolom meglesz a kétharmad újra, mert jól döntöttek a háború kérdésében.
Lehet, hogy az ellenzék azért akarta a háborúba keveredést, hogy a fideszre fogják a rossz döntést.
Ki az a barom aki odaküldi a gyerekét egy idegen országba meghalni?
Egyébként meg hiába ugatott erről az ellenzék nincs kötelessége semmit adni az országnak mert Ukrajna nem unios és nato tag. Ezzel a kérdés rövidre zárva, csak az emberek együttérzésére akartak hatni de nem gondolták végig a hülyék, hogy a saját gyerekeiknek is menni kellene. De azokat valamilyen kifogással itthon tartották volna, bár ha Putyint bemérgelték volna egy bombát ide is elküldött volna.
magyar1
De amúgy meg az ellenzék mondhat bármit, nincs értelme, hablaty, mert nincs döntési joguk - szerencsére.
bencemacska
"Ezért se katonát, se fegyvert nem fogunk küldeni a harcterekre"
Remélem ebbe beleértette a vegyi- és biológiai fegyvereket is. Csak eljut a tudatáig, hogy azok "visszajönnek" Verecke hágóin keresztül!!!
Peller Anikó
@sgl: Piros volt a paradicsom, nem sárga,
Magyarország világrekord az áfa,
Piros volt a paradicsom, nem sárga,
Rendszeresen jár a vonat még Grazba.

www.youtube.com/watch?v=mAlx6MTjJ50
percsi
"Se katonát, se fegyvert nem fogunk küldeni a harcterekre"
Fegyver helyett az asszonyt küldte!
Igazi bátor férfi, háború közepébe küldi-engedi az asszonyt!
ellenszel.hu/2022/03/03/a-fideszes-propaganda-levai-anikot-elteti/

2013-ban is megmutatta a bátorságát, amikor a házuk elött tüntettek, akkor is elbújt a függöny mögé, és az asszonyt küldte ki a mérges tüntetők közé.
Videót nézzétek, egy vékony asszony bátran kiment a feldúlt tömeg köze
24.hu/belfold/2013/07/04/orban-hazahoz-mennek-a-tuntetok/

Hát igen, Vitya csak otthon emberkedik, elgyapálja az asszonyt és azt képzeli magáról, hogy ő egy bátor ember.
Ne izguljunk, biztonságban vagyunk!
Sámannus
A haza becsületét áldozod a koszos retkes pénzedért te szarházi. Kapjál a fejedhez. Mond meg világosan beszartál és teli fostad a gatyádat.
Emmersson71
@Horizont: A hívek pedig vele pálfordultak :(
szép új világ
Ahhoz képest, hogy mire emlékezünk (mire kéne emlékeznünk) március 15.-én, ennek a hazug tolvajnak a beszédében nem sok szó esett róla.
Málna
@Emmersson71: Nem mi párfordultunk, hanem a liberális világ fajult el annyira az elmúlt években, hogy ebből már nem kérünk. Persze tény, hogy idővel az ember is változik, tanul, fejlődik. Már aki...
"Aki húszévesen nem liberális, annak nincs szíve, aki negyvenévesen nem konzervatív, annak nincs esze." (Winston Churchill).
Emmersson71
@Málna: Az a baj, hogy 60 éves korára már-már fasisztává válik :(
Málna
@Emmersson71: Azt majd meglátjuk. Nálam egyelőre nagyjából rendben van ez az értékrend.
Sámannus
@durbincs: sokba fájt ám nekünk a békasegge menet, és remélem eljött az összes szavazója fittyfasznak. ellőtétek a puskaport fegyvert lábhoz tehetitek a kappanhangú csüngőhasúnak lenyugvóban a napja, má csak az asztal alatt fogadják a kremlben is, vetnek neki csontot, és csókolgatja érte a muzsikok bocskorát.
Aki Én
@Málna: És ki volna konzervatív? orbán, aki már minden, de tényleg minden volt már, a hitelesség jegyében?
Ez inkább elvtelenség, becstelenség.
kereső
Ezért se katonát, se fegyvert nem fogunk küldeni a harcterekre"- de ide jöhet a "felderitő" drón, 800 kg. puttyonnyal a hasában. Ugyi? Nagyon hallgattok ról. Pedig az a kicsike kis bpmba éppen paks felett vette Zágráb felé az irányt. Nincs jogunk tudni? Meg azt sem, hogy miért csak a Dunán-túlon lehetnek a NATO-nak katonái, a keleti országrészben miért is nem? Mikor kapunk erre magyarázatot?
Gazella
@Pegero: nah felvilágositalak az nem lengyel volt hanem román székely..
driv3r
HAZUDOTT EZ A GECI MINDENBEN!

Még Scharzenegger-el kapcsolatba is. Orbán elmesélt egy történetet, ami nem volt igaz:

Orbán beszédében Schwarzeneggernek tulajdonított egy mondást, ami igazából Muhammad Alié lehet

telex.hu/valasztas-2022/2022/03/15/orban-viktor-marcius-15-beszed-schwarzenegger-fekvotamasz-muhammad-ali-felules-fekvotamasz-faj

Előzmény, amivel kapcsolatban mindenre rosszul emlékszik a 100% geci Orbán - értesd, hazudik:

Schwarzenegger magyar barátja szerint a színész nem filmforgatás vagy Orbán miatt van Budapesten

hvg.hu/elet/20210915_arnold_schwarzenegger_budapest_szedlacsko_adam_flex_gym
CsipkeRózsa
@Peller Anikó: 20:20

Nagyon-nagyon jó videó.
ómió
Ő meg a "háborúkerülésünkkel" bosszantotta az efftársakat?
Gazella
@Pegero: Látom bemutatkoztál a magadról írt diagnózissal :D
magyar1
Orbán tévedtél, az ellenzék szeretné kiküldeni a gyerekeit az ukrán frontra, kérlek engedd meg nekik!:)
driv3r
Tudod mikor változtam meg?
Tegnap óta.
Amikor Putyint, az ártatlan embereket legyilkoltató agresszort védő Orbán Viktor ellenségnek kiáltotta ki a magyar szavazók kétharmadát, a magyar népeség egynegyedét...
Nos, azóta vagyok ellenség, amióta ellenségnek kiáltott ki Orbán Viktor.
Ez furcsa neked?
Leszarom !!!
driv3r
Az embergyilkos Putyint el kell pusztítani.
Az embergyilkos Orbánt el kell pusztítani.
A kellő időben megtörténik minkettő.

Az önimádó MZP-t ki kell iktatni (7 gyerekem van, én előbb voltam keresztény-nemzetiszocialista, mint Orbán) , el kell hajtani a ferde faszba és ott - a ferde faszban - alapítson új pártot Pálinkás Józseffel, a leghülyébb bukott magyar címvárományosával együtt.

Az meg van, hogy a normális baloldalnak nincs jelenleg semmilye... senkije?
A baloldali értékeket egy hatalomra törő, önfényező senki képviseli? (hét gyereked van, a sátánista katolikusok bejönnek neked...)
Nincs ez így rendben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.