Ahogy arról beszámoltunk, elengedi a kormány a csodafegyvert, a rezsicsökkentést.

Rátok szavaztam, de most b.sszátok meg magatok – elszabadultak az indulatok, rászakad a magyarokra az energiaár

Gulyás mai bejelentésének értelmében, a kormány azért rendelte el a veszélyhelyzetet, hogy a rezsicsökkentést fenn tudják tartani és télen is legyen energiája az országnak, ebben nem fér bele az átlagon felüli fogyasztás.

Az átlagfogyasztás évente 2523 kilowattóra az áramnál, a gáznál 1729 köbméter. 

A rezsicsökkentett árat a lakossági átlagfogyasztásig biztosítják. A háztartások háromnegyedét ez Gulyás szerint nem érinti. A szakértői vélemények szerint azonban ezek a számok sokkal alacsonyabbak mint a reális, és ha az ember nem pazarol, akkor is nehezen lesznek tarthatóak az irányszámok.

Így a kormány retorikája szerint az átlag felett fogyaszt gázból és áramból, annak többet kell fizetnie, vagy mérsékelnie a fogyasztását; ez a pénz a rezsivédelmi alapba megy. 

A mi kalkulációnk szerint az alábbiak alapján alakulnak az átlagos energiafogyasztási adatok:

Rátok szavaztam, de most b.sszátok meg magatok – elszabadultak az indulatok, rászakad a magyarokra az energiaár

Ezek fényében, a kormány elmondása nem állja meg a helyét, melynek értelmében a lakosság 75%-a nem fogja megérezni az árak emelkedését, hiszen a KSH adataiban benne vannak a fával fűtők, illetve azok is, akik energiatakarékossági szempontból kevesebb gázt vagy áramot használnak mint a szükséges.

A kormány politikusainak oldalain azonnal elszaporodtak a kritikus kommentek, és azokra folyamatosan érkeznek a helyeslő reakciók. 

Németh Szilárd egyik bejegyzéséhez az alábbi komment érkezetett:

Rátok szavaztam, de most basszátok meg magatok

- fejtette ki a kommentelő a véleményét, akiknek ezek szerint nem volt kifogása a kormány eddigi politikájával, viszont amint őt is negatívan érinti valamely lépés, azonnal elhatárolódik a kormánytól.

Már a kormányinfó élő adása alatt is záporoztak azok a kommentek, hogy a kormánypártok elárulták a saját szavazóikat.

Ahogy már beszámoltunk róla, valóban hatalmas gondban lehet a kormány, ha már nem állnak ki a rezsicsökkentés korábbi rendszere mellett.

Ezért most úgy döntöttek, hogy aki az átlagnál többet fogyaszt, annak piaci árat kell fizetni, hogy ez mennyire fogja felkorbácsolni az indulatokat azt egyelőre még nem lehet tudni. 

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Agymosott, szerencsétlen tahók :D Ja, hát ha te rájuk szavaztál, akkor rád nem is vonatkoznak a szabályok.

Azt mondjuk nem értem, hogy az eddigi rablásaik, amik pedig sokkal nagyobbak voltak, forint- és eurómilliárdokról beszélünk, az nem zavarta a Fidesz szavazókat, de bezzeg az az ótvaras párezer forint, amennyivel a rezsi több lesz, azon kiborul. Holott előre tudható volt birkák, hogy egy ilyen kicsi ország ennyi tolvajt NEM BÍR A VÉGTELENSÉGIG, és közeleg az összeomlás. És ti megint rájuk szavaztatok, hogy ne változzék semmi. Nohát ezt akartátok, ezt főztétek magatoknak, akkor most nyeljétek jó szorgosan, lassan, élvezettel, újabb 4 éven keresztül. És még mindig csak az elején jártok, csak szólok. Lesznek itt ennél komolyabb bajok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
és most az ellenzék hálát adhat a fidesz 2/3 nak,hogy nem nekik kell elvinni a fidesz fözte fekete levest..
csak úgy....
@KisTehen: butulsz boci és nagyon trágár!
Borsó
Agymosott, szerencsétlen tahók :D Ja, hát ha te rájuk szavaztál, akkor rád nem is vonatkoznak a szabályok.

Azt mondjuk nem értem, hogy az eddigi rablásaik, amik pedig sokkal nagyobbak voltak, forint- és eurómilliárdokról beszélünk, az nem zavarta a Fidesz szavazókat, de bezzeg az az ótvaras párezer forint, amennyivel a rezsi több lesz, azon kiborul. Holott előre tudható volt birkák, hogy egy ilyen kicsi ország ennyi tolvajt NEM BÍR A VÉGTELENSÉGIG, és közeleg az összeomlás. És ti megint rájuk szavaztatok, hogy ne változzék semmi. Nohát ezt akartátok, ezt főztétek magatoknak, akkor most nyeljétek jó szorgosan, lassan, élvezettel, újabb 4 éven keresztül. És még mindig csak az elején jártok, csak szólok. Lesznek itt ennél komolyabb bajok.
Pálinkás Pál
élesítitek már a kaszákat?...látjátok fideszbarmok, szembejött a valóság...
T-Boly
Kifejezetten örülök,hogy orbán egyetlen egy ígéretét sem tartja be abból ,amit a választások előtt ígért !
Na barmok ! Jő helyre tettétek az X et.
" a baloldal eltörölné a rezsicsökkentést,emelkednének az árak,belépne a háborúba ( Mert azt azért mindenki tudja,hogy a baloldal imádja a háborút,szereti romokban látni a házát,és kifejezetten örül annak,ha a családtagjaikat halomra gyilkolják.)
Egyétek meg birkák,amit főztetek !
Dögöljetek éhen,fagyjatok meg még az őszön !
Béla333
Kizárt dolog, hogy a maffiára szavazott hülyemagyarok észhez térjenek...
CsipkeRózsa
Bajban lesz az összes fideszes közvéleménykutató, legközelebb mit hozzanak ki eredménynek.
division
@Borsó: "Azt mondjuk nem értem, hogy az eddigi rablásaik, amik pedig sokkal nagyobbak voltak, forint- és eurómilliárdokról beszélünk, az nem zavarta a Fidesz szavazókat"
Dehogynem. Én pont ezekért nem szavaztam rájuk 2022 - ben életemben először, a rizsa meg árstop nem tudott érdekelni, sőt sosem vezettem volna be egyiket sem, mert hiba volt. A nagy osztogatásnak meg lesz az ára, amit azért csináltak, hogy választást nyerjenek, vagy ha mégsem, akkor mutogathassanak majd az ellenzékre, hogy ők csinálják a megszorításokat. Most majd azért szembesülni fognak a nép haragjával, én, aki mindig Fidesz szavazó voltam 2018 - ig, remélem érezni fogják "munkájuk" gyümölcsét.
gina
Remélem ez a zsiros cigány meg bandája lassan eltünik a felszinről, és végre megismerik a választóik az igazi arcát ennek a mocskos parazitának
tudode
A utcai harcos ide juttatta a saját hazáját, mindent, vagy semmit játszva, teli a feneketlen hokizsebbel, pedig!!!
.
--- Hazánk geotermikus nagyhatalom (lehetne)
tudas.hu/hazank-geotermikus-nagyhatalom-lehetne/
.
Ezzel szemben a SS módon tegnáLÓ diktaTŰRÁJA milliárdokat költött betonszarkofágokra/stadionokra¸és sportra.
.
Dugják fel a tudományukat.
.
Miközben a székházmutyis mindenrehatónak szól a muzsika
.
---- A felcsúti tolvajbálon
www.youtube.com/watch?v=xdCVt-otAdA
----------/
.
Ez rossz választás volt, HALLGASS A SZIVEDRE SZAVAZZ A FIDESZRE!
Nessy
Ja kérem, választás előtt kormánypropaganda, pénzeső, most jön az ébredés a valóságra, jönnek a tények! Aki a fiseazre szavazott, az most ne kiabáljon!
rokker33
HALLÓ válság helyzet alakult ki egész Európában! Hamarosan nem lesz gáz számla, mert nem lesz gáz! Majd akkor vergődjetek ti Gyurcsány imádó faszfej barmok ! Vagy nektek jó volt az évenkénti 2x es emelés hülye buzik???Ha nem alakult volna ki ez a helyzet valószínűleg nem lett volna szükség ilyen intézkedéseket hozni! 12 évig működött most az egész világ megváltozott! Rossz irányba!! Várjuk ki a végét csak rosszabb lesz !
Peller Anikó
Ha rájuk szavaztál akkor baszd meg a kutyád nyomorult fideszfaszfej. Most nyüszítesz kutyaütő? Meg kellett várni amíg összedől a kártyavár légvár? Vagy még vár?
T-Boly
@Philip Marlowe: Te magad vagy az IDIÓTA !
Emmersson71
@KisTehen: 19:08 - Ha nem bírod, szívj le még Orbánból, Rogánból és a többi NER gec!ből :P
Peller Anikó
@KisTehen: 19:02, te kire szavaztál marhafaggyú?

a végén még kiderül, hogy a gyurcsányra.
namihami
@Pegero: 20.19: Az Európa (és kissé világméretű) válság egy olyan rablóország agressziójának köszönhető, amelyik hadüzenet (lásd Hitler) nélkül rohant (volna) totálisan le egy másik, SZUVERÉN országot. Van egy dögrováson levő(?) de agyilag már egyre inkább zokni, viszont Nagy Oroszországot vízionáló cáratyuskája, akinek a mi felséges urunk még ma is (bár sumákolva), de adja alá a lovat.
Az energiaválság nem az Orbán kizárólagos, de igen tevékeny munkájának eredménye is. És ez tény---tetszik-nem tetszik...
justhpeter
Isten megkezdte a csodatevést. Egyre több birkának gyúlik ki a fejében a lámpa, hogy télen az akolban sötét lesz és hideg. Én megfontolnék egy birkamenet indítást a katáért és imalánc indítását a kormány túléléséért. Elsőkét a birkapásztornak rendeljenek a kevlár bugyogó és kevlár pulcsi mellé egy kevlár sisakot is, szüksége lesz rá.
Ha ebbe az irányba fog a mese haladni, a kolostormalacnak egyre többet fog eszébe jutni Ceausescu.
Gazella
Én régóta szajkózom, hogy kutyából nem lesz szalonna, de kurvából sem lesz Madonna!!!
Hogy teljesen vesztébe megy az ország a kurvány miatt!
Nesztek bégető birkák erre szavaztatok, nos most megkaptátok!! Azt hitt÷tek, hogy titeket nagy ivben elkerül minden megszorítás?? Hát nem!! Ti is épp úgy megfogjátok fizetni mint az ellenzékiek!!!
Csak az a gond, hogy a NER seggektől nem vonnak le semmilyen adót. De a néptől most beszivják rendesen!!
Ezt ne a háborúra fogjátok, mert ehhez az eszetlen drágulást a.kurvány rossz gaudasági politikája meg a csókosai seggei pénzelése.
Nessy
@Pegero: Csak utánad! Ez volt az egyik ütőkártyájuk a választás előtt. Csak Gyurcsány, meg a baloldal törölte volna el a rezsicsökkentést! Azt hiszem, itt és most nem Gyurcsány döntött! Miközben a rezsicsökkentésre hivatkozva letl külön adó..Egyébként elég irreálisak a számok, különösen az áram esetében.
fergeteg
Agymosott bolsik !
Talán ti csökkentettek rezsit 12 évig? Ti adtatok olcsóbb energiát.?
Egyébként birka a kurva anyátok itt mind zsidó-bolsik.
Ftomi
Tisztelt FIDESZ-KDMP-s szavazók!
Most tessék "Gyurcsányozni"!
Az önök hathatós segítségével tartunk itt ahol!
Ilyen aljas hazug kormánya Horthy és Rákosi óta nem volt ennek a szép HAZÁNAK!

Én csak azért vagyok szomorú, hogy soha nem gondoltam volna, hogy a XXI. században van olyan MAGYAR aki a másik MAGYARNAK kárt okoz!

Remélem hamar lemond Orbán és helyre áll a rend!
Peller Anikó
@Sikari: talán még a szemüket is kilőnétek igaze?
nejlontacskó
@Shikari: hűha, kemény vagy. Csak nyugi, adod te még ezt, lejjebb is! :)))))
Clavigo
@Shikari: Megint feizgattad magad Pöcsfej...
simmering73
"A Fidesz arról ugat, hogy a 13. havi nyugdíjat eltörölték a régmúltban a szocialisták, de az semmi a KATA eltörléséhez képest. Orbán rendszere gazdasági csődhöz, megállíthatatlan inflációhoz vezetett, és ez még csak a kezdet. Ezért kemény megszorításokra kényszerül, amit nem megszorításoknak nevez, de megsarcolja a multinacionális cégeket, és most már a lakosságot is. Hatósági árakkal rombolja tovább a piacgazdaságot, miközben a másik kezével sokkal többet vesz el a lakosságtól, így két végéről égeti a gyertyát, mint minden hülye, aki nem ért semmihez."
nepszava.us/orban-csodje-a-kata-modositasa-valojaban-a-kata-eltorlese-a-lakossag-megsarcolasa/
percsi
@Shikari: "Lehet hibáztatni Amerika igazi urait, a zsidó spekulànsokat és bankárokat, akik kiprovokálták ezt a háborút!"
Akik kiprovokálták a lölő, tiborc, vitya, tóni, lala, rezsszi, zsóti, jani, ... vagyonosodását is!
verőce21
Erre a korrekcióra nagy szükség lenne, ami a cikkben szerepel lakások-házak megkülönböztetésben...!
Béla333
Rezsiszilárd volt az ötletgazda?
Amit eddig odaadott, most kamatostól visszaveszi!?
lampa laz
Majd akkor mi lesz itt ha az üzemanyag+a csirkefarhát is sapka nélkül marad?
Béla333
Kirántották a sok KATA-s vállalkozó lába alól a talajt!
Ahhoz képest igen szeliden tüntettek...
csipetke
Ez a genyó,aljadék banda 12 éve hazudik a pofánkba szemrebbenés nélkül, és az idióta,agyatlan birkák miatt maradnak újabb négy évre a nyakunkon, hogy amit még eddig nem bírtak ellopni,azt még megtegyék. Bár orbán belengette,hogyha az unióban megszavazzák a menekültkvótát,akkor ő lemond. Asszem ezer,vagy ezerkétszáz menekültről van szó. Az orbán által beengedett többtízezer menekülttel,migránccsal,letelepedési kötvényesel elbírtunk, elbírunk 1200-al is. Tehát úgy néz ki,hogy orbán képtelen felnőni a feladathoz, amit ő,és a bandája kavart, naccsos úrnak kész van a hatvanpusztai luxuskecó, lőrinc barát odaadja neki a malacperselyt,amiben eddig gyűjtögette az "aprót",és pont leszarja,hogy az eccerű pórnép mennyit fizet majd az energiáért, esetleg éhendöglenek.
Jozefina
Erre még elég kevesen jöttek rá, hogy "rátok szavaztam, mert ezt meg ezt ígértétek"!!!??
Clavigo
@Jozefina: Sajnos hatékony a " szalámi- technika "... De azért lassan mindenki megérzi a saját zsebén a Zsírtacsi + a haverok működését...Remélem,,hogy a dagadt Kullancsot a saját rajongói fogják kihúzni a kolostorból...!
simmering73
"Nem lehet mást mondani erre. Az a bejelentés, hogy “a rezsicsökkentett gáz- és áramár augusztustól csak az átlagos magyar háztartás fogyasztásáig marad fenn”, az első lépés a rezsicsökkentés teljes felszámolása felé. Nem lehetett egyik napról a másikra bejelenteni a teljes megszűnést. Viszont van egy fogadásunk, hogy senki nem tud majd az “átlagos magyar háztartás fogyasztása” alatt maradni, ezért sajnálatos módon mindenki megy majd a levesbe, nem jár neki a rezsicsökkentés. Viszont erről nem Orbán tehet, hanem az a rohadék túlfogyasztó, aki vessen magára.

Ez egy olyan rezsicsökkentés lesz, ami senkinek nem csökkenti a rezsit. Ekkora kamu, ekkora bullshit még nem volt a világon. Azt hiszi ez a G., hogy ezt megússza? Ha rájönnek a magyarok, s kijön a rezsiszámla, lábánál fogva felhúzzák az első fára, mint nagy elődjét, Mussolinit. Nem lesz ám mindig tánci, tánci egy tüntetés."
nepszava.us/megszuntetik-a-rezsicsokkentest-is-ami-katasztrofahoz-vezet/
archive
Nem ez volt az utolsó utáni csepp a pohárban, ennek ellenére Családom döntése: határon túli magyarok leszünk (nem keleten, hanem nyugaton) három gyermekem (és családjuk), két unokám és én. Nincs remény, hogy egyszer olyan kormányunk legyen, aki a népét (minket) szolgálna. Tolvaj, hazug banda jobb és baloldalon egyaránt. Beállunk a több ezer (százezer) kitántorgott magyarok sorába, ezzel veszít az ország két informatikust, egy szakképzett intenzív ápolót, egy villanyszerelőt és egy sofőrt - unokáim által pedig .. az értelmes magyarság jövőjét.
kereső
"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk? Természetesen a dolog az nem szépen, nyugodtan, aprólékosan fölépített. Nem. Nem. Őrült lóhalálában készül, mert egy darabig nem csinálhattuk, nehogy kiderüljön, most meg már olyan rohadtul kell csinálnunk, hogy majdnem belegebedünk. Aztán lassan fölbukunk. Mert nem bírjuk jobban a tempót. Ez a helyzet. Közben meg meg kell állapodni még a szabad demokratákkal, mert még miniszteri problémák – ismeritek."
archive
@kereső: A szövegben a négy évet ki kellene cserélni 12 (+4)- re .. nem???
kereső
@archive: Ez az eredeti szöveg- aki érti, az érti. A többinek meg, úgyis "gyurcsány" a hibás...
Aki Én
@rokker33: 2008-ban meg gazdasági világválság volt.
orbánék adhatták volna olcsóbban a gázt, mert a világpiaci ára a felére csökkent, de ők inkább iszonyatos milliárdokat kerestek rajta cégeiken keresztül.
És miért Gyurcsányimádó, aki egy kicsit is tájékozottabb nálad? Vagyis szinte mindenki.

Azért elképzelem a hörgéseteket, ha most ezt az ellenzék lépte volna meg.
kata dettó.
Aki Én
Mennyi ostoba faszkalap van itt. Mintha a kata meg a rezsi rizsa csak a ,,libsiket" érintené.

Akkor is ezt a sok butaságot ugatnák, ha nyer az ellenzék, és most ők lépték volna meg ezeket?
Nem hiszem...
Háború meg válság...
Mé baszod, az áprilisban nem volt? Nem azt harsogta a vajdátok, meg harsogja még ma is, hogy megvédik a családokat, a rezsit, nincs adóemelés, megszorítás...???
Még mindig nem látják, mennyire át vannak baszva, mennyit hazudoznak nekik?
Nem kell találgatni, itt és most történik mindez.
Hogy lehetnek ezek ennyire mérhetetlenül buták???
drrotf
Felszólítás!Aki az Orbán megválasztására szavazott, és most a k.anyát szidja a doktorminiszterelnöknek, az írja már meg hogy miért szavazott az Orbánra?Nem tudta, nem ismerte fel a választás előtt, hogy nem tehet mást az Orbán csak azt amivel az ellenzéket vádolta, és nem vette észre, hogy az egész propaganda egy nagy becsapás, és itt megint a lakosság jelentős része fog fizetni azért amit ez a kormány összegányolt?Mivel volt jobb , sokkal jobb ajánlata a FIDESZ-nek, hogy több mint kétharmadnyian rájuk szavaztak, és most úgy bánnak el velünk ahogy csak akarnak!Minden ellenőrzést kiiktattunk, csak a jóindulatukra vagyunk bízva,hagyatkozva ami természetesen nekik soha nem volt!
ómió
Ez az, Pubi! Szavazz a Makira és fizesd a 6x-os gázárat!
laja70
Megérdemlik ezt a kormányt a fideszre szavazók és azok, akik nem mentek el szavazni!!!
percsi
@Shikari: "A kettőnek mi köze egymáshoz?"
Az, hogy egyiknek sincs köze Amerikához és a háborúhoz!
A háborút az eszement putyka provokálta ki, neki szerintem Európa kell.
A lölőék és trsa vagyonosodását pedig az eszement vityka. Talán neki is az Európa kellene, ha putyka oda adná majd neki. Egyikük sem az igazmondásról és becsületességükről híresek.
Ezek találgatások, mert a pontos okot jelenleg rajtuk kívül senki nem tudja.
Ftomi
A szomorúságom az, hogy még ebben a nem könnyűhelyzetben -amihez Orbán és testülete sokban hozzájárult- is egymás szapulásával vannak egyesek elfoglalva, de azt nem veszi észre, hogy ebben a nehéz helyzetben van POFÁJA ORBÁNNAK fizetésemelést ELFOGADNI!
Na, ez ám az igazi HAZÁÉRT mindent megtevő!

Sajnálom, hogy Ő is ide sűlyedt-nem most- már rég 1992-ben!

Remélem minél hamarabb rendezik a sorokat vagy vele vagy nélküle!
Virág Árpád
@Pegero: tegnap 20.19! Így igaz! Ott a német gyáriparosok szövetségének az elnöke rárúgta az ajtót a kancellárra! "Mit képzel Scholz Úr! Orosz energia nélkül megfagyunk, az oroszok éves 50 milliárd dolláros megrendelése nélkül meg éhen halunk!"
anka
Nyaljatok csak ennek a senkiházi felcsúti pálinkaszagú szotyiköpködőnek!
Nem sül le a pofájáról a bőr, hogy mindenkit átvert a hazudozásaival. - lehet tapsolni fidesz-banda szavazók!
. még hisztek a mesében? - jól elkábított benneteket a kolostordisznó'...:D
- és most lehet anyázni..., lexarom!
T-Boly
@Pegero: MONDOM: HÜLYE VAGY !
Ja meg idióta,talpnyaló !
T-Boly
@justhpeter: Azt te csak gondolod,hogy egy fideszes bikának megjön az esze. Nem jön meg,nincs minek megjönni.
Megjönni csak az tud ami létezik.
nejlontacskó
@Shikari: Törni zúzni? Az a ti szokásotok!
nejlontacskó
@kereső: Ismerjük bizony, de most is, éppen ez a helyzet!!!
fergeteg
Verjétek ki sorban.
Eddig jó volt FIDESZ energia engedménye.
Igazi lumpenproli baloldali politika.
fergeteg
Jó oda fog a rendőrség nektek baszni,csak forrongjatok. Veszélyhelyzetben megengedett a kemény fellépés. Itt nem lesz utcai dzsembori bolsikáim.
nejlontacskó
@Shikari: Na na, a patkány jelző foglalt! Bangóné rátok sütötte! Viseljétek büszkén mert, nem tévedett!
T-Boly
@Shikari: te löttyedt szarospöcs ,mit nyivákolsz itt te túrószájú elmebeteg ?
nejlontacskó
@Shikari: Bezony, ha jól emlékszem, ő volt az. :)))
nejlontacskó
@Shikari: Azon felül, hogy jóval öregebb mint én, nem az én ízlésem. A pártja sem! :)))
Clavigo
@Pegero: Asszem ,,mindenki megrémült tőled,,@Pöcsgero: :):):):)
Németh István
ÉS!!! azért csak azt mondom,hogy a nagyon mocskos hírközlésért, a kifejezetten hangulat rontó és romboló, aljas uszító írások miatt is a büdös kúrva édesanyját mindazoknak akik ezt teszik! IGEN a hírportálokról a szerkesztőkről van szó akik szenzáció hajhász módra keverik a szart! Azok a hülyék akik meg ugranak rá, külön keverik a szart > @Borsó: @Clavigo: @Shikari: @Pegero: @Pöcsgero@nejlontacskó, igaz ? egyetértetek?
Németh István
@Shikari: te most tényleg hülye vagy? ha nem lenne véleményem akkor nem akarnál leugatni a hülyeségeddel!
Aztán az írás címe>> egy kifejezetten aljas balliberális mindenkit ellenállásra ösztönző mocskos felbujtás, amelynek te barom te is az alanya vagy! Mit gondoltok ti, az állatkertek barmai, hogy olcsóbb lesz minden mert világrecesszió van, aztán annál is olcsóbb lesz minden, mert az eu. a tartozását kamatostól baszik megfizetni most már nyolc éve? >> a te aljas hazaáruló gyurcsányista bandád aknamunkája miatt?? miért nem mentek a búbánatos bús
picsába e hazából, mi a kurva anyátokat kerestek itt!???
Ha te nem ezek közé tartozol, természetesen ez az írás NEM neked szól!
Peller Anikó
@Sikari: Szarsz miközben vartyogsz libsi? Vagy vartyogsz miközben szarsz libsi? Kac, kac. Qkac.
Németh István
@Shikari: Tök igazad van és tökéletesen egyet is értek - sajnos a sok tetű nem gondolkozó, pontosabban a gondolataival is spóroló inkább a sok hülye rinyálásait magáénak valló; össze -vissza gagyarászik! @Peller Anikó: te valószínű már nem csak a gondolataiddal, de az agyad használatával is spórolsz! Ezt nevezem az előtakarékosság önnyomorító mámorának! Gratulálok! Bírod még? (most jut eszembe volt egy peller anikó nevezetű csajom a 60-as években az hasonlított rád, csak okosabb volt!
Peller Anikó
@Németh István: Puszillak. Csak kicsi volt a pöcsöd meg az agyad, de anál nagyobba szád.
Fenyöfa58
@Shikari: ELFOGYOTT a GYÓGYSZERED ??? JŐVŐ héttől a NYUGTATÓ is HATÓSÁGI ÁRAS lessz ,ha igy folytatod!!!
Havanagi
"Rátok szavaztam?" Akkor ne panaszkodj.Csak a hülye szavazott rájuk,miután 12 évig loptak hazudtak,kiépitették a NER maffiát és ezek után még rájuk szavaztál?Belesodortad az országot ebbe a helyzetbe?Putyin barát lettél? Akkor inkább kussolni kellene!
Clavigo
@Shikari: Kapja be neked @Pegero: ,,és viszont.
Németh István
Csak a hülyék, meg persze a ballibernyák kommunista gyurcsányista lmp, mszp, dk, momentum a fét farku kutya, és a nagyon hülye jogászuk, stb. csőcselék nem érti >> de oly annyira nem hogy fingjuk nincs a témához, de anyáznak! Kibaszatos barmok! Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.