A miniszterelnök közösségi oldalán megosztott bejegyzésében arról írt, hogy történelmi csúcson vannak Magyarország pénzügyi tartalékai.

Hatalmas bejelentést tett Orbán Viktor
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2023. január 13-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Nem adjuk fel a nagy céljainkat!

- ezzel a felütéssel osztotta meg a fotót.

Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában többek között arról is beszélt, hogy "Magyarországnak soha nem voltak akkora pénzügyi tartalékai, mint amit az elmúlt három hónapban a kormány összehozott".

Kiemelte:

történelmi csúcson vannak az ország pénzügyi tartalékai, ezért "nemhogy nem lehet Magyarországot sarokba szorítani, hanem boldogulunk mi nélkülük is". "Persze velük könnyebben boldogulunk, egyszerűbb lenne, gyorsabban is haladnánk", de azt gondolni Brüsszelben, hogy nélkülük nem kel föl a Nap, teljes félreértés

- fogalmazott. Hozzátette: ők ezzel szembesülnek most.

Közölte:

hiába volt a 2022-es év a veszélyek éve, soha nem dolgoztak olyan sokan Magyarországon, mint éppen 2022-ben. Emellett a Magyarországra érkező beruházások sohasem voltak olyan magasak egy évben, mint 2022-ben, és 2023-ban még magasabbak lesznek

- jelentette ki.

Kiemelte: tehát a magyar gazdaság "köszöni szépen, jól van".

Forrás: MTI, Facebook

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ezen nincs mit csodálkozni. Ekkora infláció a rendszerváltás óta még nem volt. Az emberek próbálnak munkát találni és dolgozni, hogy valahogy megéljenek, mivel a szociális ellátás az az éhenhalásra sem elég, annak, aki egyáltalán hozzájut valamennyi segítségre. Közben a fizetések messze elmaradnak az inflációtól, viszont a hatalmas árak miatt az áfa is hatalmas. Tehát hogy "történelmi csúcson vannak Magyarország pénzügyi tartalékai" az azért van, mert "történelmi csúcson vannak" a vásárlók által befizetett adók.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Attól függ, Orbán mit ért a "nagy (saját) céljain"!
nemkati
Ezen nincs mit csodálkozni. Ekkora infláció a rendszerváltás óta még nem volt. Az emberek próbálnak munkát találni és dolgozni, hogy valahogy megéljenek, mivel a szociális ellátás az az éhenhalásra sem elég, annak, aki egyáltalán hozzájut valamennyi segítségre. Közben a fizetések messze elmaradnak az inflációtól, viszont a hatalmas árak miatt az áfa is hatalmas. Tehát hogy "történelmi csúcson vannak Magyarország pénzügyi tartalékai" az azért van, mert "történelmi csúcson vannak" a vásárlók által befizetett adók.
Dobzse
Annyira csúcson, hogy a nyertes napelemes pályázatokat sem tudja kifizetni, ha valaki ügy tesz ígérvényt, hogy nincs fedezete rá az szerintem jogi kategória. Akkora a baj, hogy a ner lovagoktól is vissza veszi a pénzeket. Hihető a nyilatkozata mint mindig! :(
Jozefina
Hoppá!!! És miből hozta össze???
A magas infláció!!!
Magas ÁFA!!!
Üzemanyag adó mértéke!!
Kevesebb nyugdíj fizetés, stb!!!
Mind-mind a jobbágyok zsebéből!!!
Ilyen magas állami tartalék esetében nincs is szükség az EU pénzekre!!!
Emmersson71
"A miniszterelnök közösségi oldalán..."

Mi a qrva anyjukért a Faszbukon és a Twitteren jelentenek be bármit is?! Sokan nem használjuk ezeket a felületeket!
Az adómból fenntartanak közszolgálati TV-ket és rádiókat!!!
Dobzse
@Jozefina: Meg a 31%-os Áfá-ra! 27% alap, meg 4,1% plusz adó a kereskedőnek, mi szintén beépül az árba. Minden termékre vonatkozik, az általános forgalmi adó. A világ legmagasabb Áfa értéke lett a magyar.
kereső
Történelmi csúcson van a lakosság kifosztása- a magas infláció a szegények adója, amelyet megfejel a világbajnok ÁFA. És ezzel dicsekedni kell?? A lakosság vásárlóerejének csökkenésével érni el a "csúcs" pénzügyi stabilitást? Ez a közgazdaságialg is hülye ezzel dicsekszik?
Dobzse
@KisTehen: A 30 éves kis tehén már jó nagy M...
nemkati
@Emmersson71: Te nézed, hallgatod, olvasod az adódból fenntartott közszolgálati médiát? És nem tájékoztatnak? Akkor nincs értelme nézni.

És ez az iszonyat sok pénz, ami az államkasszába befolyik, nem elég a pedagógusok bérrendezésére? Akkor talán nem is olyan sok az. Vagy másra kell?
Nessy
@kereső: Tudja, hogy sokan vannak akik minden szavát szentírásként fogadják, függetlenül a tényektől, a többieket csak szimplán ostobának nézi! Hagyjuk? Hagyjuk!
namihami
"Magyarországnak soha nem voltak akkora pénzügyi tartalékai, mint amit az elmúlt három hónapban a kormány összehozott".
És gyorsan haza is vittük, nehogy lába keljen!
Macskaszem
Hát perszepityu, világbajnok áremelkedésből világbajnok áfabevétel, extraprofitadó, most felvett devizakölcsön, miről ugat ez a fasz? Ezt mind nekünk kell fizetni, nem a húsvéti nyúlnak.
Emmersson71
@nemkati: Nem az a lényeg, hogy nézem-e! Cipőt a cipőboltból!
nemkati
@KisTehen: Téged boldoggá tesz, hogy a saját hülyeségeidet lájkolod? Ez nem azt jelenti, hogy bárkinek is tetszene. :)))))
nemkati
@KisTehen: Nahát én ilyen idétlenséget nem csinálok, de az boldoggá tesz.
kereső
Ki tudja hány százalék az általános ÁFA kulcsa Magyarországon???Ez egy 100 pontos kérdés.
Tehenész
Majd amikor ezt kimondta leszakadt a mennyezet és megnőtt az orra.
nemkati
@KisTehen: Ezt inkább a kormány csinálja. Ebben ottmaradtak 0rbánban a libsi gyökerek.
nemkati
@KisTehen: Ez a baj, hogy az ok mindig a saját zsebének a kitömése.
Tehenész
És amikor ezt kimondta rászakadt a mennyezet és elkezdett nőni az orra.
csak úgy....
0rbán,ezt a baromságot ismét csak a szellemi szegénykéinek szánta,akik mindent bevesznek neki mert gondolkodás nélkül imádják! :)
0rbánnak az a mázlija,hogy magyarországon mostanában átlagon fölüli a hiszékeny ,tudatlan seggfejek száma! -szóval a süsü shikarik
Fenyöfa58
ÉS a DEVIZA ADOSSÁGA MÉGIS MENNYI ??? AZ ŐTŐD ÁRON VÁSÁROLT RUSZKI GÁZT SEM TUDJUK IDŐBEN FIZETNI !!! ARRA IS HALASZTÁST KÉRT A HÜLYE KAKADÚ !!!
Eladott Ország
Akkor 12 év alat, hogy jutottunk el Európa koldusházáig, hogy a magyarok már Romániába mennek el napszámosnak, pedig 2008-ban még a szlovákiai bérekkel lehetett riogatni a magyarokat és ők jártak ide.
Peller Anikó
@nemkati: 10:54, persze, hogy másra kell, itt vannak például az épülő stadionok, kurvasok milliárdért. És kell az a szokásosra, felcsút lecsút minekszaros mega rák hely, telefon, ecet.

Lassan eljön az idő amikor egymástól lopnak, de most még csak tőlünk. Bevallottan, kurvasokat.

Egyébként az ömlengésben nem szerepel az aránytartalék hanem csak az elmúlt 3 hónap kaszálása, ami a miénk, volt.
paperboy
@KisTehen: 1106

"Ne lopj!" - a Tízparancsolat szerint meg nem lerágott csont.

1108

Orbán kiüresítette a kereszténységet is - jobb- és baloldalon is.
Nektek új istenetek van és ti csak neki hisztek bármennyire is szembe megy a Bibliában leírtakkal (Orbán a tízből egyetlenegyet sem tart be - mindent megszegi!)
A többiek meg kiábrándultak az egyházakból, amiért és ahogy pénzen megvette őket is Orbán, és mivel nem tudnak semmit mondani, így hát a némaságukkal tűrik és támogatják Orbán dúlását.
Eladott Ország
@Peller Anikó: ma, 11:11 Mivel az EU-s pénzcsapok befagytak (jogosan) már a magyar népet fogják jobbágysorba vagy inkább rabszolgasorba sodorni az ipánok, a nyugdíjasokat meg idő előtt az örölklakásukba a temetőbe, vagy jobb esetben az utcára,hogy pusztuljon a férgesse!
jáger laszló
Pénzügyi tartalékok 80%-ban forintban
ami a magas inflációnak köszönhető ,az ÁFA bevételekből és a kirótt profitadóból származnak,
A munkavállakók magas száma nem a munkahelyek
növekedéséból,hanem az adófizetők számának növekedéséből,fekete munka csökkenéséből származik
Erről ennyit
barátilag
J,K,
csak úgy....
@KisTehen: téged lilára föstve és kitömve fognak mutogatni a méhszáros tehenészetben! :)
Eladott Ország
"4,25 milliárd dollárnyi devizaadósságot vett fel a kormány:" Akkor miről pofázol szélhámos cigány! Meg amiről nem tudunk, csak akkor, ha sittre vágunk, igióta, kolostorgeci!
privatbankar.hu/cikkek/kotveny/425-milliard-dollarnyi-devizaadossagot-vett-fel-a-kormany.html
Yeromos
Akkor nincs itt semmi gond nem csak hatvan pusztára meg felcsút stadinora, Orbán rokonságának gyarapodására hanem jut itt pénz a tanárok béremelésére, egészségügyre.
Galway
Történelmi csúcson a hazudozás! Amikor Ceausescu '89. december 21-én a szocialista vívmányokat emlegette, nem hazudott ekkorákat. Mentségére (és a román nép mentségére) december 26-én elhúnyott Anyuval együtt heveny ólommérgezésben (három légideszantos teljes tárral...!
csipetke
A kormány hozta össze a pénzügyi tartalékokat?! A mi bőrünkön szedtétek össze maffiózók. De ha már ilyen marhanagy tartalékok vannak, akkor mi a büdösnyavalyáért nem rendezik végre a pedagógusok,és az egészségügyi dolgozók bérét? Addig, ameddig még van kinek. Mindkét ágazatban sorra mondanak fel az emberek, mert a kormány hazug ígéreteire teljesen feleslegesen várnak. Amit ez a töketlen,dilettáns banda művel, az nem más, mint az ország módszeres tönkretétele..És az annyira szomorú,hogy orbán egy igazi gyáva ember, mert ha egy kicsit is tökös volna,kiállna,és elmondaná, hogy azért vagyunk szarban, mert egy rakás hozzánemértő inygyenélővel vette magát körbe, és a gazdaságpolitikájuk még egy kalap szart se ér. Ehelyett.-- Brüsszel--Gyurcsány--háborús szankciók--háborús infláció. Csak nálunk,mert érdekes módon a két utóbbi csak nálunk létezik...
Galway
@Galway: Bocs' dec, 24-én! (szentesti ajándékképpen a világnak)
namihami
@KisTehen: 10.56: Baj akkor van, amikor az Orbán kormány újonnan felvett kölcsönei azért kellenek, mert az általuk felvett (és hazavitt) hitelek és kamatai kifizetését kell, hogy szolgálják! Ezt ugyan lehet vitatni, de a tények (és már az MNB is) azt igazolják, hogy a 2010-ben átvett nemzeti adósság értéke több, mint a duplájánál tart. Viszont néhány ""közeli"" és pláne ""nagyon közeli"" vagyona némileg megugrott. És ez csak az, ami szem előtt van.
Mutass nekem egy Gyurcsányi családtagot, vőt, menyet, unokatestvért, gyerekkori barátot, amelyik orbáni (fideszes ) léptékben vásárolta fel az országot. Persze, mondhatod, hogy hülyék voltak, mert nem tették. De, ettől a tény még tény marad.
csipetke
@nemkati: 10:56 A boci itt lakik a propin. Abból él,hogy hülyeségeket ír megbízásból, gondolom, mert magától senki nem lehet ennyire debil...
Eladott Ország
@sgl: ma, 11:34 ♦ "Az államháztartás névértéken számított konszolidált bruttó adóssága az Eximbank adósságát is figyelembe véve 47 884 milliárd forint, a GDP 75,9 százaléka volt szeptember végén." Az orbán rezsim a GDP arányos államadoságot 2010-tól két és felszeresére hízlalta. A "hatalmas" bejelentést unokáink is nyögni fogják. Addig lesz jóvilág míg "el nem fogy mások pénze."
icegygenabro
Ja a gazpromtól azért kértek fizetési halasztást...mesélj még főcigó!!
csipetke
@Yeromos: 11:47 Tegnap belenéztem a tv2-es híradóba, és nyomják ész nélkül a brüsszeli korrupt képviselőket, és hogy milliárdos otthont teremtettek maguknak. Nekem is Hatvanpuszta jutott eszembe rögtön, hogy meg kéne egy kicsit kapargatni ennek a rohadtnagy (128 ezer nm) birtoknak,és a luxusépületek pénzügyi fedezetét. Becarás, de még elmélkedőösvény is van. Gondolom,mikor majd orbán ott "elmélkedik", hogy hol,és mikor,miből lehetett volna még pénzt ellopni
Eladott Ország
@icegygenabro: ma, 11:57 ♦ A kolostorvajdát a ruszkik már kilóra megvették oszt' annyit számolnak, amennyit csak akarnak, meg egyébként is leszarja a román cigány a magyarok nyomorúságát, csak a "kiccaládnak" frankó legyen.
Eladott Ország
Ez csak Marinéninek szól. Kussoljanak be a brüsszeliek, küldjék a zsét, mert államcsőd van igazából, csak az itthoni haszonbarom férgeknek a Brüsszel okozta rezsicsöki-csökkentést kell eladni, mert erre vannak a zsellérek kondicionálva. Nyilván Brüsszelben is pontosan tudják, hogy lófsz v@an itt (értsd: üres kassza) , nem vészhelyzet! Csak a populista kormányok szeretnek hangzatos szólamokat és sablonokat puffogtatni annak érdekében, hogy a 2 bites szavazóik azt érezzék, most is csak valójában megvédi őket a kormány a még jelenleginél is súlyosabb helyzettől, ami csakis azért nem következik be, mert az Orbán-kormány istenkirálycsászár módon védekezik. Csak a nyugat hanyatló!
uploads.disquscdn.com/images/bc5a0a356a45f1b75b23b864479c0cf608f1a3f57f19e9db071d2ba9baeb8593.jpg?w=800&h=400

Mint a viccben:
Malacka egy gödör alján kuksol.
A Jótündér megtalálja, odaszól:
- Várj Malacka, kihúzlak...
- NEM VÁROK!
namihami
@csipetke: 11.58: ""...de még elmélkedőösvény is van...""
Elmélkedőösvény? Bakfitty! Az csak egy szépen és gondosan felmurvázott kerti út. Szinte nem is tétel.
De KÖNYVTÁR! És mekkora? A legtöbb zember lakása vagy háromszor beleférne. Körbe emeletes, gőrdíthető létrával (mint jobb angol könyvtárakban---vajon hol láthatta). A szivet-lelket azért annyi vigasztalhatta (és ez az olvasottságát igazolja), hogy abban a ...nagy hodályban egyetlen (EGYETLEN) könyvet se lehetett látni! Csak nem fogja ez a Nagy Gondolkodó és Államférfi ilyen haszontalanságra fecsérelni a drága idejét, mint olvasás (pfúúúúújjjjjj)!
Yeromos
Történelmi csúcson van az Orbán család tartaléka.
troppauerhumer
Nemértem ,hogy van ez ,az oké amíg az emberfia fiatal ,még nincs a tudás ,tapasztalat birtokában van olyan ,hogy átverik höhöhöö...nade ilyen vén szaron be-ki -berohangászni a faserdőbe , mint az orbánszopórollertolók ménem a bölcsesség jön meg ,hanem a demencia ,a nemzetthy elhülyülés ..
Tényleg jól van a magyar gazdaság? Ellenőriztük Orbán állításait.
hvg.hu/gazdasag/20230113_Tenyleg_jol_van_a_magyar_gazdasag_Ellenoriztuk_Orban_allitasait?fbclid=IwAR20Hp3RUV5VmI947SnSLW4HrI-4iRUISwfEP4d4Gat-Igug_bGM0AO8MDE

Aranyeső a szép kis házra,
Aranyeső a családomra,
Jaaaaaj...Csodás volt a kormányinfó, állítólag tavaly nem is létezett választási költségvetés.

Inflációt letagadjuk, növekedést feltagadjuk.
Mimagyarok!
Ezt a választási osztogatást mi, valamennyien fogjuk megfizetni!Az akkor kábé 3200-3400 milliárd forint többletbevétel az államháztartásnak. Nézzük mire is lehet elkölteni... okta... egészségüg... ötletem sincs.
Kétsége senkinek ne legyen!
Eddig is így volt!A költségvetési pénzekből próbáltak olyan helyzetet teremteni, amivel irányíthatják,befolyásolhatják a szavazókat. Egy demokratikus országban tilos lenne a kormányzati osztogatás éppen választás előtt- a demokrácia játékszabályai és az ország gazdasági egyensúlya miatt. Magyarországon nincs fék a dilivonaton, minden pénzt megér a rezsim győzelme.
Összefoglalom: a csókosok sokat tudtak ellopni, a lakosság meg a nagyot szopik.

piacesprofit.hu/cikkek/gazdasag/csodas-volt-a-kormanyinfo-allitolag-tavaly-nem-is-letezett-valasztasi-koltsegvetes.html?utm_source=rss&utm_medium=referral&fbclid=IwAR1BCPRGERJF3xwmgqUPBPU1heFrEqMw32qor5f05AbrtcKHIAj2hvlhCJc
lampa laz
Ennek a homárzabállónak van pofája ezzel dicsekedni, amikor az emberek segge kilóg a gatyából a nyomortól. Az sem véletlen, h a faßbukján mer csak ilyeneket írogatni, mert ott tobzódik a sok idióta debil aki nem győzi éltetni, dicsérni ezt a főhülye barmot. Ha mindezt a vadölő kopasz kovács még a twitterre is kitette akkor most az egész világ rajtunk röhög.
drrotf
Könnyű úgy a pénzt megtartani, hogy nem vagy alig fizetünk annak időben akinek kellene!Ha nekem is olyan hatalmam lenne, és olyan pofátlan tudnék lenni ment ez az Orbán Viktor, hogy a a megvásárolt árúért , szolgáltatásért akkor fizetek amikor én mint vevő vagy megrendelő akarok és visszaélhetnék azzal a hatalommal amivel Orbán is rendelkezik, akkor nekem is annyi pénzem lehetne mint a kormánynak.A jó gazdálkodással könnyű ebben a pozícióban kérkedni, de próbálja meg akkor ilyen kijelentéseket tenni ha a pénzt azonnal a szolgáltatás igénybevételekor, vagy a vásárlásnál azonnal virítani kellene!Az mutatná meg hogy a mi "Vezérünk" hogyan is gazdálkodik!
gina
Ekkora hazug szemét nincs a világon, és ez a zsiros emberi véglény Gyurcsányozott hogy hazudik,,,,az legalább bevallotta, de ez a mocsok törpe sosem tenné,
kulabombaafityiszre
Varga misi is azt mondta,kb 1 milliárd dollár hitel előtörlesztést hajtottak végre.
Azt már nem közölte,a frissen felvett 4,3 milliárd dollár hitelből finanszírozva.
jáger laszló
Azért nem kell komolyan venni gorbán doki győzelmi jelentését,mert ez a pr része!! Az adósságállomány többsége devizában van felhalmozva míg a tartalék forintban értendő!!!
Ergo L lehet felejteni!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
gina
Nem adod fel a célod rohadt cigány, a nép javát akarod még mindig !!!
gina
Te rohadék Brüsszel nélkül is megélsz, persze a nép véréd szivod te aljas tetü,, minden az egekben 27 % os Áfa az élelmiszerek némelyik 100% ra emelkedtek, persze megélsz a nép sanyargatásából te zsiros elmebeteg állat
csipetke
@namihami: 12:21 A könyvtárral nemcsak az a baj, hogy nincs benne könyv, kijasz@rt érdekel,hogy orbán mit csinál szabadidejében? Lehet hogy minden szabad percében homár-farhátat zabál. Szerintem nagyobb baj az, hogy az épület,ami valamikor az uradalom istállója volt, műemlékvédelem alatt állt, azaz,nem nyúlhattak volna hozzá. De mivel nem illett bele orbán elképzeléseibe, hát azt mondták,hogy villámcsapás miatt leégett. Elintéznek ezek mindent IS, ami az útjukba áll
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 13:28
Akkor miért nem említette meg miska a közepes képességü könyvelő,hogy felvettek 4,3 milliárd dollár
kedvező kamatozásu hitelt.Talán a kinai hitelek feltételeit is azért titkosították 30 évre mert annyira kedvező feltételekkel vettél fel,nehogy minket irigyeljen a világ?Álmodj csak maccccska kislány.
rigoletto
Ez is csak egy ujabb hazugsàg mint az eddigiek.
gina
@Maccska: Hülye proli csak ennyire válaszolj te elmebeteg szekthivö "Már 24,5 százalékos az infláció: a gáz 98, a sajt 83, a kenyér 81 százalékkal drágább, mint egy éve " ez ugye semmi ??nektek fidesz buzik mág duplájára emelném
nejlontacskó
"Magyarországnak soha nem voltak akkora pénzügyi tartalékai, mint amit az elmúlt három hónapban a kormány összehozott".
Ami pénze van az államnak, nem a kormány hozta össze, te patkány!
Nyerészkedtek az infláción, mert ugye egyre több az áfa bevétel.
A hitelekről pedig, ne is beszéljünk.
De, ha már ekkora tartalékokkal rendelkezik Magyarország, mi szükség van a megszorításokra?
Toller Béla
Ha komolyan ezt hisizi, amit mond, akkor egyszerűen tájékozatlan, tudatlan, ostoba. De attól tartok, szimplán gazember !
paperboy
Én vagyok Orbán, a ti Orbánotok, az istenetek!
Higgyetek bennem és én megvédelek titeket megadoktól - buta fideszesek!
Csak fizessétek be 27-det a kasszába!
paperboy
Az meg van darabra, hogy a TEK-esek semmit ne csinálnak?
Néha kirajzanak, mint légy a szarra, de valójában ingyenélő kis ge... (enm kéromkodunk!) ik.
Testépítenk. Lőnek ingyért. Megdugnak nőket, vagy férfiakat erőteljesen (a tesztoszteron teszi ezt velük)...

Utálom ezeket az ingyenélő, magyar nép ellenségeit!
namihami
Akkor a csúcsról már csak lefelé lesz út? Mert a bérek, árak, nyugdíjak egyre inkább ezt vetítik előre.
Persze, nem az egylépésben 1,5 millát ugrónak. Annak könnyebb lehet a csúcson tábort verni.
justhpeter
Orbán csal. Neki már félrebillent fejjel kellene járnia, hiszen elborult az agya.
Csak csendesen kérdezgetek.
Ha történelmi csúcson vannak az ország pénzügyi tartalékai, miért kellett már az év első hetében kölcsönt felvenni ?
Ha történelmi csúcson vannak az ország pénzügyi tartalékai, miért olyan sürgős az Uniót üldözni a pénzért ?
Ha történelmi csúcson vannak az ország pénzügyi tartalékai, miért nem jut pénz a pedagógusok és az egészségügyi szakdolgozók fizetésemelésére ?
Két dolog van csak csúcson az országban a kleptokrata-nemzeti keresztény csürhe elmebaja és a hazudozás.
jáger laszló
6almas lufi szinte már
léghajó hidrogénnel töltve csak nehogy felrobbanjon
csak ennyi
barátilag
J,L.
terlasz
Nagy lehet a baj, mert tudjuk, hogy mindig az ellenkezője igaz annnak, amit mond.
csipetke
@justhpeter: 16:13 Én azt se értem, amikor a bohózat-vagyonnyilatkozatokat ismertetik, szinte mindegyik ingyenélőnek a nagy vagyonok mellett komoly hitelük is van. Ha van pénzem, nem veszek fel hitelt, mert nincs rá szükségem. Na de ne keressünk ott logikát,ahol nincs..
Alfa
orbán egy zakkant korrupt hülye , szavait szopják az 1 bytes barom hívei és szavazói.
szövege ugyan az, mint anno rákosié volt, kibaszott korrupt kommunista keresztény-fasiszta náci
amortizáltok
a bankjegy nyomdára gondoltál vitya akkor minek kuncsorogsz napi szinten BRÜSSZELBE és énekeled térden állva jövök hozád meg a Navracsivs elvtársad szintén..Már uniós pénzre ne számits de a népharag csak most kezd beindulni.mert minden ára a csillagokban érkezett 500 FT egy csomag petrezselyem ha tudod mi az?
amortizáltok
megvan ám a csúcs A MARIANNA ÁROK 10,000 méter mélységben
amortizáltok
2000-ft a sertéshús 30 ft volt a 1960 as években 4,000 ft egy kilónyi MARHA lábszár orbán köd ül az agyad helyén?
660 forint egy liter benzin marhaságokat hol szeded fel.2200 forintért egy fél marhanyakat tudott venni az ember ami csontosan 22 kg volt, kicsontozva 16 kg szinhus . erre mit lépsz? ja hogy te a HAVI 5 milliódból megveheted ?
Németh István
@amortizáltok: @Alfa: @csipetke: @terlasz: @nemkati: írtó buta nemzetellenes csőcselék és aljas hazaáruló banda a mocskos agyatok nyilván arra való, hogy seggeteket törölgessétek vele!
Csak így úr mivoltomból >> mi lehetett volna a nemzettel ha 2010-ben a gyurcsány -bajnai hazakiárusító és hazaáruló csőcselék folytatja nemzet kiárusító tevékenységét! Lehetséges, sőt biztos, hogy az adósságtól megnyomorodott népen az un. nyugat röhögve osztozkodna, nektek is csak legfeljebb az a szar jutna kajából amit ti és az állatitok kiszartok! moslék banda!
amortizáltok
@Németh István: akár neked meg az orbán haverodnak, anyáddal foglalkozz ki bérelt fel ide trollkodni ? mosd ki az agyadat meg a szádat akkor is maradsz gazember és áruló mint a gazdaállatod a haverjaitok mind Angliában maradtak emlékezzél a szavazásotokra amikor odalépett és közölte? rossz helyre tettétek az X et ugye nem is soknak lett itthon maradása
drrotf
Orbán megint nagy vonalúan olyanokat mondott ami nem igaz!'1989 előtt a munkaviszonyban állók száma 5,6 millió volt, legalább is a KSH adatai szerint, és ez 7-8 százezerrel több mint a mai dolgozói létszám!Más részt, ha tavaly olyan jól működött a gazdaság akkor miért mondták le a női kézilabda EB megrendezését pénz hiányra hivatkozással, vagy miért várnak a pedagógus fizetések rendezésével addig amíg az EU pénze nem érkezik meg?Csak nem visszamentünk az őskorba, ahol gyűjtögető életmódot éltek az emberek, csak most a pénzügyi tartalékokat gyűjtögetjük, közben meg az ország jövőjét képező nemzedéket olyanok tanítják, nevelik , akik annyit sem keresnek mint egy segédmunkás, s arra várunk hogy az EU adja már ide a pénzt amiből ki akarjuk fizetni a pedagógusoknak a megérdemelt bérüket?Nem süketelésnek tűnik ilyen viszonyok mellett az ,hogy pénzügyi tartalékaink soha nem voltak ilyen jók?Csak nem temetésre gyűjti Orbán a pénzt?
Félix
Sürgősen keresse föl pszichiáterét Grazban! Nyilatkozatai alapján időszerű lenne!
balos
@drrotf: A tartalékból épp most kapott a jölike 30 milliárdót,mert a macája "éhes"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.