Nem mondja meg, kikkel tárgyalt a százezrekért kifizetett szállodai szobákban Gaskó István – számolt be az RTL Klub Híradója.

Arra pedig nem emlékszik, hogy hogyan tankolhatott összesen 130 ezer forintért egyetlen napon. Gaskó azt mondja, a VDSZSZ Szolidaritás jelenlegi vezetősége hazugságsorozattal próbálja őt hiteltelenné tenni.

A szakszervezet alelnöke szerint azonban a dolgok azért fajulhattak idáig, mert hiába kérték Gaskót, ő nem volt hajlandó elszámolni a kiadásaival.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Huha! Ez aztan a benzinszamla!!! Vagy o toltotte fel a Hungarocamion teljes gepparkjat, aznap, oszt azert ez a szep kis osszeg...Mindenesetre keresse fel szakorvosat, gyogyszereszet, mert akinek ilyen eros Allzheimyje van, az amufy sem alkalmas egy ekkora szervezet vezetesere, nem?...:o))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
perfekt
Ha tehetném-ezeket a Demenciában leledző rablókat,közmunkára küldeném-és addig sepernék az utcákat,míg lőn világosság,hová is lett van a lóvécska.
Csizmás Kond
Szerintem ha elővennék azokat a szerződéseket amiket milliókért írt alá meglincselnék.
eszegfu
Ha én biztos vagyok a "dolgomban", akkor nincs mire "emlékezni"! Pontosan tudom: nem csináltam ilyent, vagy ehhez hasonlókat!
Csizmás Kond
@eszegfu: ...ne mond, hogy nem lehetne semmivel rávenni egy kis füllentésre ...:)
eszegfu
@Csizmás Kond: Nyilván rá lehet venni! Csak egy vizsgálat pikk-pakk kideriti, tehát szerintem nincs értelme menet közben bármit is nyilatkoznia. Én biztosan nem tenném.
Csizmás Kond
@eszegfu: ...azt én sem de nem is arra értettem...:)
karma1
Huha! Ez aztan a benzinszamla!!! Vagy o toltotte fel a Hungarocamion teljes gepparkjat, aznap, oszt azert ez a szep kis osszeg...Mindenesetre keresse fel szakorvosat, gyogyszereszet, mert akinek ilyen eros Allzheimyje van, az amufy sem alkalmas egy ekkora szervezet vezetesere, nem?...:o))))
Lepényleső
A zsebben amíg ki nem nyílik,csak a szemünk tágul nagyra,Münchausen-éket hallgatva.
human
Százezres hotelszámla? Titkos külföldi vendég? Nem beszélhet róla? Valahonnan ismerős a történet. Lázár János még fel fogja jelenteni plagizálásért :)
vukkocska
@perfekt: nem közmunkára, hanem börtönbe küldeném, sok-sok évre. Remélem ott is lesz a helye. Ez egy varangy. Azt hittem, hogy Orbán háttérrel meg is úszhatja.
magyarbakancs
"Gaskó nem emlékszik a 130 ezres benzinszámlára."
Én se emlékeznék rá ha nyakig volnánk a szarban.
eszegfu
@Csizmás Kond: 9:33 Bocs., akkor "lukra" futottam!:))
volvós
.hát persze !!! A benzinkutas egy nap alatt 3x rossz összeget ütött be a gépbe !
Vagyis 13 ezer helyett 130 ezret ! Pistike !! Ne hazudj ekkora álmot !
Azonnal a Bíróságra vele, vezetöszíjon . Ez egy korruptbeteg ember, nem
való vezetönek !
eszegfu
@volvós: 11:10 Miért?! Ha Farkas Flórián azzal védekezhetett, hogy a romáknak adott utiköltségtéritésnél nem ismerik a helyiértéket, mert az nem 500.000 Ft, hanem csak 500 Ft volt, akkor ők is megtehetik... nem?!
lópicigáspár
De naiv vagyok! Azt hittem, már rég előzetesben van!!
1magyar
Azért ez durva, nem emlékszik, nem azt mondja határozottan, hogy nem volt ilyen hanem,hogy nem emlékszik.
Ez már inkább beismerés. Annyi pénze van hogy ilyen "csekély" összeg figyelemre se méltó?
Főlökött
Nem is kell emlékezni rá, ennyi idő távlatából :)

Csíkos ruciban is meg lehet alapítani egy szakszervezetet, sok-sok taggal, csak azon a helyen a tagdíjak nem dőlnek 'annyira'. Persze tankolási költség sincs !
Az iroda is szerényebb, szobainas sincs :) -> csak rácsok és egy fémvázas ágyikó. Ki ne hagyjuk, egy jóbarát azért lesz, úgy hívják Vazelin. :)
human
@eszegfu: Tényleg azóta kiderült már, hogy a pont az tizedes vessző volt vagy csak tagolás? Vagy ilyen apróságok nem érdeklik a KEHI-t? Bezzeg az ökotárs esetén valami koktélrák már kiverte a biztosítékot.
Tényfeltáró
Hogy is emlékezne rá, hiszen naponta tankol egy ember ennyiért. (10 üres tank megtöltve, 5000 km futásteljesítmény 1 nap alatt.). Világrekord. Kitüntetik?
eszegfu
@human: Nem derült ki! Még kenegetik, fényesitik... aztán jöhet a jzk.: minden rendben van! Egyébként, nem lehetett a tizedesvessző, mert mint tudjuk ez után max. 2 tizedesig szoktunk 00-át irni, ez meg három "O" volt, tehát én ezt bizony tagolásnak nevezem! Sőt! Mivel ma már nem használunk filléreket, ezért nem is számolunk vele, nem is irjuk ki, tehát felesleges ez esetben a tizedesvessző! Egyébként én csak olyan ellenőrt vennék fel -- mindegy milyen szervhez -- aki dolgozott már könyvelőként, pénztárosként, stb. beosztásban és tudja mit hogyan kell csinálni... ő biztosan tudna ellenőrizni is... oda "nyulna" rögtön, ahol tudja: itt "rezeghet a léc"!
lampa laz
Magyarországon szabadrablás van, pont ez a genyó maradna ki...
Bercifiu
Ez a rohadék képviseli a munkásokat, akkor milyen az ellenség?
Clavigo
Majd ebből a hulladékból is lesz..államtitkár,,korm.-biztos,,stb...A fecsuti Vájdá,,,áldassék a neve,,vagy Allah növessze hosszúra a szakállát,...nem hagyja az út szélén.Majd tanácsot ad a mi Fárkás Flóriaaáánunknak...oszt jó napot.
világlátó
Ha már szakszervezeti vezető, legyen feddhetetlen! Mint annak idején a lengyel villanyszerelő, Lech Walesa.
A szakszervezetek vezetőit rendszerint megvették az adott ország gazdasági oligarchái.
Amikor Gaskó úr ott téblábolt szmokingban propelleres nyakkendőben Orbán Viktor környezetében, már nyilvánvalóvá lett, elárulta a hozzá tartozó munkásokat. Majdnem mindig ez a végkifejlet, aztán kap egy idézést a rendőrségre, ügyészségre, ahol mint nem kívánatost , hamar el is tüntetik egy életre.Hogy ezt ő nem tudta? Dehogynem.
solidedge
Ha jól emlékszek a Fidesz 2010-ben100-100 millió forintot adott a három legnagyobb magyar szakszervezetnek, hogy fogja be a pofáját. Gaskó elfelejtette, hogy a 100 milliót egész életükre kapták. Megint belekotnyeleskedett a dolgokba amit a Fidesz nem hagy megtorlás nélkül. Pedig Gaskó sokat segített a Fidesznek 2006 után, amikor kénye kedve szerint állítgatta le a vonatközlekedést, hogy a káoszt növelje. Most elfelejtette azt a Fidesz alaptörvényt, hogy csak az lophat nagyot aki lojális.
nyanya001
Erre mondják, ne lopj, mert a kormány nem tűri a konkurenciát !
Gaskó nem figyelt oda !
vitriol
Megfigyelhető, hogy az összes tolvaj amnéziában szenved, csak a bírósági tárgyalásra térjenek magukhoz!!!
nyanya001
vs.hu/kozelet/osszes/lemondott-roma-kozpenzen-vacsorazo-fopolgarmestere-1008
Bár órákon át megtagadta a lemondást, az olasz fővárost hónapok óta sújtó botrányokat követően végül csütörtökön távozásra kényszerült Ignazio Marino római főpolgármester. A 2013-ban megválasztott városvezető az önkormányzati kasszából fizetett magánvacsorák miatt kényszerült lemondásra.
Na ezek itt nem fognak lemondani önként !
Ezeket el kell zavarni de minél előbb !
justhpeter
Megint kidőlni látszik Orbán egy seggnyalója. A baj csak az, hogy a seggnyalók sora hosszú és nem bírom kivárni, míg az összes, a végén a vezérrel börtönbe kerül.
wagabund
..."Gaskó nem emlékszik a 130 ezres benzinszámlára"...

érdekes...én sem szoktam emlékezni, amikor a nejem valami kínosat kérdez...csak nézek ki a fejemből...
Rózsika Hatházi
Nagy cucc! 130 ezer? És? Mi az a Mészáros 1 milliárdjához képest, amit elfelejtett bevallani. Én sosem találok a ládafiában, csak régi 1-2 forintosokat. Lehet, ha nekem ennyi pénzem lenne, időnként kimenne a fejemből, melyik párnacihába is rejtettem el, oszt ha meglelném el kellene gondolkoznom rajta, hogy ez most bevallós, avagy nem? Azé' a franc a jódógukat! :)))
Mobil123
Majd fogsz emlékezni nem félj sztrájkergyerek!!
vonotok
Volna egy pár ötletem, hogyan kéne az emlékezőképességét élesíteni.
De az neki nagyon fájna.
papa.49
@nyanya001: A világ normális részén így divat, hibázott lemond, oszt. jónapot, de ez NEM IGAZ ORBÁNISZTÁNRA, itt ha hibázol elkezdesz hazudozni, mesélni, hátha még sokakat bele tudsz keverni a saját szarodba, és hátha kerül egy védő aki kimos belőle))))))))))))
Törölt felhasználó
Nem akarom védeni ezt az embert, mert nem szeretem, de szerintem kiadták rá a kilővésit a habony művekből...
human
Az a magyarázat is megállja a helyét, amivel Matolcsy György vagy Mészáros Lőrinc lett bevédve. Azaz nem tudatosult bennük, mit tesznek. Erre kéremszépen manapság lehet hivatkozni akár a navnál is.
kkalman
Gaskó emlékezetén már a Cavinton se segít.
Desischado
Abszurdisztánban ez a "normális"! Ugyan minek emlékezne ilyen "bagatell" összegre! Telik az összeharácsolt júdáspénzekből, ugye? Hányhatnékom van ettől a gerinctelen heréktől, mint ez a gaskó!
mariaberta
Hát ennyi pénzre ne is lehet emlékezni. Ha ennyi nyugdíjam lenne, én sem jegyezném fel, mennyit költök és mire.
nezelodo
Nahát, eddig csak az egykori KISZ titkár beszervezettek, párttörténeti korifeusok, szochazás leszármazottak, és egyetemi felvételisek, és egyéb régi-új politikusok emlékezetkihagyásával szembesültünk, most meg már a kétkezi melós érdekvédői is amnéziával küszködnek! Szép új világ, senki nem tud segíteni nekik a múltjuk felidézésében?
Mézike
De jó neki. Én ekkora számlától padlót fognék.
Dr. Felipe
Ugye gaskó elvtárs, mennyivel egyszerűbb volt g vicctor pincsikutyájának lenni, de hát egyszer hopp, másszor kopp.
prime777
Totál hülyének,idiótának és agyatlannak nézik a magyar népet ezek a piszkok.Egyébként azok is vagyunk jórészt.:(
Milliók és milliárdok mennek el ilyenekre,sok ember meg nyomorog és éhezik.
Na de hát amilyen a nép olyanok a vezetői is.
nezelodo
Na, ma reggel nézem az ellenzéki TV-t, ahol kinyilatkoztatta, hogy ő mindig pártsemlegesen gördülősztrájkolt. Gondolom, olyan pártsemleges volt, mint a Kossuth-Téri hugyozók, vagy a TV székház megostromlói.
Ne gondolj a citromra
Valaki felvilágosithatna: volt ez a gazkó valaha vasutas?
egyvandor
Én emlékszem amikor ennek a sunyi alaknak a gördülő sztrájkos játéka következtében egy fárasztó nap után hideg téli kora hajnalban szállítottak le a vonatról a határ előtt, mert neki politikai indíttatásból be kellett akasztania az akkori kormánynak. (hogy mikor lesz sztrájk azt jó esetben csak itthon lehetett időben megtudni)
Gaskó! Mindent el tudok rólad képzelni. Nem tudlak sajnálni. A banditákkal cimborálók sorsa már csak ilyen.
nezelodo
Nem felejtjük el ennek a t...ládának azt a decembert, amikor főként idősek utaztak a távolba költözött gyerekeikhez, unokáikhoz, és leállították a vonatokat, érvényes jegy ide vagy oda, még csak információt sem kaptunk, hogyan utazhatunk. Nem tudom sajnálni ezt a politikai haszonlesőt, számoltassák el rendesen, és nehogy érdekvédőnek nevezzék a MR enyveskezűt, mert nem a rábízottok, hanem a saját érdekeit védte.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.