A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint az Európai Parlament azért szavazta meg az uniós szerződés hetedik cikke szerinti eljárás megindítását Magyarország ellen, mert az ország nem hajlandó beengedni az illegális bevándorlókat.

Németh Szilárd a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában arról beszélt, hogy a határozatban kitérnek a tíz év börtönbüntetésre ítélt szír Ahmed H. esetére, aki 2015. szeptember 16-án egy megafonon keresztül irányította a magyar határt megtámadó migránsokat.

A határozat szerint tisztességtelen bírósági eljárás folyt ellene és több másik elítélt migráns ellen – mondta a nagyobbik kormánypárt frakcióvezető-helyettese, megjegyezve, nem tudja, ez mit jelent.

Németh Szilárd véleménye szerint a határozat másik célja, hogy beleavatkozzon a jövő évi országgyűlési választásokba. A jogi lépéseket ugyanis még el lehet húzni 6-8 hónapig, addigra pedig éppen "benne lesz" az ország a kampányban.

A politikus a határozatról azt mondta, ez az eddigi "legdurvább, legfurcsább és legérthetetlenebb támadás" Magyarország ellen. Szerinte azonban a folyamat meg fog állni, mert nem lesz meg a szükséges többség ahhoz, hogy az Európai Tanács elé kerülhessen az ügy.

(MTI)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenkem, ez meg mindig ott tart, hogy migransozas, amikor a 7. cikkelyt a CEU es a civilszervezetek elleni b@sztatasert kapja Magyarorszag...
Hat szanja meg mar valaki ezt a hulyet, es olvassa fel neki a hireket, mert nem hiszem, hogy magatol el birna ezt a cikket olvasni...:o))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Na azért, már azt hittem szabadságon vagy! =))
lópicigáspár
Ezt is csak azért tartják, hogy valaki hülyébb legyen a Kósánál!
szaboria1
Szilárdka megint több fröccsöt ivott az este.
karma1
Istenkem, ez meg mindig ott tart, hogy migransozas, amikor a 7. cikkelyt a CEU es a civilszervezetek elleni b@sztatasert kapja Magyarorszag...
Hat szanja meg mar valaki ezt a hulyet, es olvassa fel neki a hireket, mert nem hiszem, hogy magatol el birna ezt a cikket olvasni...:o))
Perwool
Orbánék szokásukhoz hűen ha kritikát kapnak rögtön elkezdenek másról hablatyolni.
Nem a gazdasági eredményeket bírálták ha nem a demokráciát.
Ami nincs.
És nem a magyarokat hanem a kormányt.
Ha mindenki szembe jön az autópályán tényleg el kéne már gondolkodni azon, hogy nagy valószínűséggel mi megyünk rossz sávban.
Tényleg nem látjátok, hogy szégyenpadra juttattátok az országot?
Nem látjátok, hogy Magyarország már csak rossz kontextusban kerül említésre a nemzetközi médiában, függetlenül annak beállítódásától?
Minden jel szerint Orbánnak csak a pénz kell "Brüsszeltől".
Szóval, a leghatásosabb eszközt választották arra, hogy értsen végre a szóból. Ha már a korábbi számtalan figyelmeztetésük úgyis lepergett róla.
magyarbakancs
"Németh Szilárd szerint a Magyarország elleni EP-határozat mögött az illegális bevándorlás áll"
Szeretnék ön mögött állni egy Belga sodrott fedező mén, és járná meg a hátsóját ló legnemesebb szerve.
solidedge
Kedves Szilárd. Ha nem érted miről van szó, nem kell azt a kényszert érezni, hogy hozzászólj. Ha csak nem kötelező szöveget olvasol fel a Fidesz agymosó propagandájából.
lusta
@szaboria1: Megy ez neki fröccs nélkül is.
adrenalink
Ez a fityisz Szilárd meggyőződése...:-)
Nessy
Ez a jólélek is ha leesne a sámliról az IQ-jára, politraumatizált lenne!
Kellene már szednie cavintont, hátha felrémlene neki a tizennyolcezer kötvényes "migráncs"!
Eladott Ország
"Miután az Unió nem ingyenkonyha, sem nem jótékonysági intézmény, hanem egy gazdasági, jogi és eszmei közösség, csak addig élvezhetjük a védelmüket, ameddig teljes jogú tagként kivesszük a részünket a közös munkából éppen úgy, mint a közös feladatokból. Azonban gáz van, mert az uniós fejlesztési forrásokból először Simicska fejlődött, most Mészáros és Vajna fejlődik, az ország nem. Márpedig ideje lenne lassan saját lábra állni és nem csak a vezér elsőszülöttjének, hanem az országnak is. Mert előbb ­utóbb kitör a gyalázat, ha kiderül, hogy nincs több lenyúlható pénz, az ország pedig nem képes megtermelni azt sem, amiből működni tud, nemhogy az oligarchákat és egyéb udvaroncokat pénzzel tömni. Márpedig ezeket etetni kell, a propagandamédiát is, a különféle talpnyalókat és udvari zenészeket is, a feltörekvő fiókákat is. Csakhogy miből?"
Eladott Ország
Mert még másfél millió "Krumpli néni"/fidesz banda sem tudja működtetni az országot, ha elfogy a pénz. Ez az egyetlen, ami mozgásban tartja ezt a szarházi, mocskos fideszes rendszert. Ha nem jön több utánpótlás, akkor Krumpli néni lesz az első, akinek nem viszi a postás a nyugdíjat. Az első hónapot még ki fogja húzni és még szorosabban csimpaszkodik a vallásalapítóra. A második hónapban már kritikusabban fogadja a szavait, a harmadik hónapban pedig kirúgja maga alól a hokedlit és az első sorban fog üvöltözni a bukott vezér háza előtt. Mert a világ így működik és a Krumpli nénik is így működnek. És a krumplileves bizony krumplileves lesz.
Béla333
A Németh Szilárd az átlag Fideszes értelmi képességűeknek nyomja a mantrát!
Ők tőle kapják a szellemi táplálékot. Önálló gondolkodásra képtelenek, ezért kell elmondani nekik, hogy miről mit gondoljanak!
Azt sem fogják észrevenni, amikor kikerülünk az Unióból és Putyin tankjai megérkeznek!
eugen4402
A frakcióvez.helyettes napról-napra fiatalabb lesz. Akár visszaléphetne a Fidelitas-ba, amiről köztudomású, hogy "nem az eszéről híres..."
Eladott Ország
"Senkinek nem ajánlom, hogy elhiggye: a nép tehet róla. Nem, nem a nép tehet róla, de a nép tehet ellene. Az ellen, hogy egy gyerekkori frusztrációiból kigyógyulni képtelen, a nélkülözésben telt évek miatt csillapíthatatlan étvágyú, hajlott gerincű, korrupt megélhetési politikus elfogadhatatlan játszmái miatt egy egész ország Európa lábtörlőjén találja magát."
justhpeter
@magyarbakancs: Szeretném ha nem Rezsi Szilárd mögött, hanem vele szemben, nem fedező mén, hanem egy raj kivégzőosztag sorakozna fel. Bár kizárom azt a lehetőséget, hogy felismerje a helyzetét.
simmering73
Ezt nem hiszem el, hogy vasárnap délre az összes szar felbugyog a kanálisból.
human
Ezt a videót azoknak ajánlom akik nem értik miért fontosak a civil szervezetek még akkor is a Soros vagy norvég vagy más forrásból finanszírozzák őket (ha már a kormány nem teszi ezt)
www.facebook.com/OpenSocietyFoundations/videos/10155311429764921/?pnref=story
lampa laz
Te degenerált marha, az még mindig nem jutott el a tudatodig, h a Magyarország elleni EP határozat miattad és a mocskos bandád miatt következett be? Valaki megránthatná már a gyutacsot a fejedbe.
adrenalink
@lampa laz: 13:53-ra Szerintem eljutott a tudatáik, , csak azt szeretnék, ha a birkáik csekély értelméig nem jutna el. Elég nekik ha csak a TV-ben látott migránsoktól retteghetnek, na meg ott van az az átkozott Soros...
Perwool
@human: "2010 októberében a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül egymillió amerikai dollárt adományozott az október 4-én bekövetkezett Magyarország ajkai vörös iszapkatasztrófa károsultjainak megsegítésére"
A magyar kormány?
Még felelősöket sem talált...
Üljön át egy másik gátra...
Perwool
Ha 1300 menedékkérő menekültstátuszra való jogosultságának elbírálás meghaladja a magyar állam képességeit, akkor ott nagy baj van! A sokat emlegetett kvóta ugyanis erről szól.
Az uniós alapokmányokban rögzített demokratikus értékrend betartására tett kötelezettségvállalásunkat amíg tagok vagyunk be kell tartani.
Az EP azért hozott ilyen határozatot, mert a kormány a személyre szabott törvényhozással leépíti a magyar jogállamot, ezáltal magyar állampolgárok jogait sérti.
Edmond Dantes
Az Európai Parlamentnek több kifogása volt a magyar kormánnyal szemben,a menekültek kérdése csak az egyik volt.Jellemző,hogy a Fidesz illetve személyesen Orbán csupán a menekültek kérdését emeli ki,a civilekkel illetve a CEU-val kapcsolatos kifogásokról mélyen hallgat.Nekem ez azt jelenti,hogy ezen utóbbi kettőben hamarosan visszavonulót fújnak,ezért is bagatellizálják ezeket.A menekült kérdést viszont elhúzzák a választásokig,mert tudják,hogy igazán ezzel lehet hülyíteni a népet.A hülyítéshez pedig a legmegfelelőbb emberük Németh Szilárd,versenyben Kósa Lajossal.
Zeta
@Perwool: a szavazói bázisnak ez elég, hogy harcosan kiálljon mögöttük! Pedig a tényeket , ha figyelembe vennék , önmagukon is csodálkoznának.
quadrocopter
"... ez az eddigi "legdurvább, legfurcsább és legérthetetlenebb támadás" Magyarország ellen."

Csak neked, meg a csökött agyadnak furcsa és érthetetlen, Zsíragy! Primitív jószág!

Visszadtad már a csepeli hordától ellopott lét?
Perwool
@Eladott Ország: "A kisebbik kérdés talán az, hogy hová tűnt akkor a különbözet? A nagyobb kérdés az, hogy a bankban fialtatott több mint egymilliárdból vajon még hány műfüves kézilabdapálya épül?"(ez a lénye!)

"Hova tűnt Damon Hill"
Az, hogy szinte soha nem arra megy a befizetett segély ahová és akinek szánják ez nyílt titok.
(A fentebb írt 16:36 hsz.-m. Sorosozás miatt írtam.)
Perwool
@Zeta: A magyar gazdaság eredményeit a német autógyárak, a multik, a külföldiek összeszerelő üzemei állítják elő hazánkban, amiről külföldiek, külföldön döntenek és amelynek haszna szintén külföldön csapódik le. Magyarországon ezen kívül többnyire vergődés, stagnálás, posvány van, na persze nem Orbán, Mészáros Lőrinc és az ő siserahadaik környékén, ugyanis egyelőre az uniós támogatások ezeknek a zsebeiben öltenek testet. Lassan erre már a Soros-kórban szenvedő szavazó bázisuk is rájöhetne, mondjuk jobb későn, mint soha. Majd az uniós támogatások nélkül teljesítő magyar gazdaság e téren is meghozza a gyümölcsét, de az már sokaknak fog fájni, akkor is ha a Fidesz propaganda van bekötve intravénásan.
kakaósbögre
én már azt is szégyellem hogy egy bolygón kell tartózkodnom ezzel a lénnyel.
papa.49
A rezsiszarszilárd, megint kibújt a hazugovics seggéből, és elkezdette böfögni a szokásos baromságait!!!
Desischado
Ez már megint mit szedett be?! Vagy orbán adta ki ukázba, hogy hülyeségeket varetyogjon?! A rablóbanda miatt indult az eljárás, a CEU a sorozatos szabályok megszegése miatt! Jobb lenne, ha eltakarodna ez a sáska had, mert csak kárt okoz az országnak és az embereknek. Lassan már szégyellem a magyarságomat miattuk!
magyarbakancs
@justhpeter: Szia!
Nem kell kivégző osztag.
Ne légy ennyire humánus.
justhpeter
@magyarbakancs: Szó sincs humánumról. Csak az "érdemeit " kívánom elismerni.
Lackó50
"Németh Szilárd véleménye szerint a határozat másik célja, hogy beleavatkozzon a jövő évi országgyűlési választásokba. A jogi lépéseket ugyanis még el lehet húzni 6-8 hónapig, addigra pedig éppen "benne lesz" az ország a kampányban."

ÉS??? Ettől vagyunk annyira megrottyanva?

"Szerinte azonban a folyamat meg fog állni, mert nem lesz meg a szükséges többség ahhoz, hogy az Európai Tanács elé kerülhessen az ügy."

Ez tényleg azt hiszi, hogy mindenütt többségben vannak??? Ennyire nem lehet zsibbadt.
kukac50
Orbán Viktor szégyene rizsa Szilárd, Kósa Lajos és Halász János megszólalása.
Ezek az udvari bolondok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.