Egy nyilvános fórumon leköpték és megrúgták Bogdán Lászlót, Cserdi polgármesterét, aki az őcsényi menekülteket fogadná be falujába. Sajtóhírek szerint megpróbálták elgázolni egy gyalogátkelőhelyen.

A Hír TV Privátszféra című adásának forgatása alatt egy nyilvános fórumon leköpték és megrúgták a baranyai Cserdi polgármesterét, Bogdán Lászlót – olvasható a műsor Facebook-oldalán.

A bejegyzés szerint Bogdánt meghívták egy fórumra,

ahol beszédet mondott és ahová mosolyogva érkeztünk együtt. Rossz érzése volt. A szócsatákba beleállt, válaszolt a kérdésekre. Aztán elkezdtek gyülekezni a gomolyfelhők. Távozáskor hátulról megrugdosták és leköpték. Folytatom. Az őcsényi "làzadás" után, cserdi polgármestere felajálotta, hogy szívesen látja a falujában az Őcsényben nem kívánatos menekült családokat. És tudják mi történt ezt követően? El akarták gázolni egy gyalogátkelőn.

Bogdán ugyanis az őcsényi események után felajánlotta, hogy szívesen fogadja azokat a menekült gyerekeket és hozzátartozóikat, akiket a tolnai faluban nem akartak. 

(Címlapi kép: YouTube)

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Mit tettek ezzel az országgal?! Hol élünk?! Felháborító ami Magyarországon napjainkban történik! :(((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nusika
Csak nem,eltűnt a beírásom!! Már véleményem sem lehet???
Cicamama55
Mit tettek ezzel az országgal?! Hol élünk?! Felháborító ami Magyarországon napjainkban történik! :(((((
Nessy
Képzeljétek el, ha nem "keresztény, békés emberek" élnének kis hazánkban! Vasárnap a templomban mea culpáznak, hétfőn aki nem tetszőt mond, megrugdalják, leköpik! Halleluja!!
tudode
Miért kell VILÁGÉGÉS AHHOZ, hogy az emberek ember módjára nyújtsanak segítséget a bajba jutottaknak?
Nessy
@tudode: Ha éppen valakiket gyűlölni kell, akkor azt gyűlölik. Ha kell inkvizitor kézre adják, ha kell bevagonírozzák, ha kell most még csak megrugdalják, leköpik, megfenyegetik. Mi lesz ha a szellemet kiengedik a palackból? Az újkori történelem választ ad, de nem fogunk neki örülni.
wagabund
@tudode: a világégéshez..
azt vizionálta egy fontos ember az atomfegyverkezés kezdetén, hogy azt nem tudja milyen fegyverekkel vívja meg az emberiség a harmadik világháborút, de azt igen, hogy a negyediket kövekkel és botokkal...

néhány ember nagyon nem fér a bőrébe...
nevemnick
@Köb Jani: a népművészeti agyagedény az agyagedény - más néven köcsög.
human
Emlékszik valaki mi lett azzal a szlovák rendszámos mélymagyarral aki két magyar nőt fenyegetett meg életveszélyesen, mert egy babakocsis menekült családot felvettek az autópálya szélén? Elítélték valamiért?
a helység kalapácsa
Geci magyarok! Geci Magyarország!
(Hajrá magyarok! Hajrá Magyarország! - olaszoktól lopott szlogent kiforgatva.)
Semmi közöm hozzátok, ti vérbuta acsarkodva magyarkodó primitív gecik!
Mindig van nálam egy péklapát, amivel pofán tudlak baszni, te HÜLYE MAGYARKODÓ - aki a létezésének az értelmét sem érti, látja.

Bocsánat, a semmiért!
Tudnék bocsánatot kérni helyettük is, de ezek annyira megátalkodottan vérprimitíven húlye magyarok, hogy mégsem bírok.
a helység kalapácsa
A barátait meg tudja választani az ember, de a családtagjait, a honfitársait, nem.
Semmi közöm hozzád, te vérbuta magyar paraszt!
Választottam barátokat - te, ti, nem vagytok köztük.
Semmi közöm hozzátok!
Sajnálom, hogy ide születtem!
lópicigáspár
És a csuti csüngőhasú most dörzsöli tenyerét... a terv sikerült, már csak egy sört kérek! :(
nemfideszes
No csuti patkány! Ha sikerült volna a gázolási kísérlet, akkor is azt mondtad volna, hogy "nagyon helyes, hogy határozottan, és érthetően fejezték ki a véleményüket".
... hogy rohadnátok meg az utolsó szálig... de most már tényleg...
tudode
wagabund, és
Nessy
.
A VILÁGÉGÉST azért írtam, mert 10 évesen átéltem Budapesten a II. világháborút, amikor innen, oda, onnan amoda menekültünk a testvéreimmel, és Édesanyámmal.
.
Soha nem felejtem el, hogy az otthonunkba két nap alatt érkeztünk meg úgy, hogy egy család befogadott bennünket éjszakára, és még vacsorát is adtak. Olyan finom szalonnás burgonyát azóta sem ettem.
.
A félelem ÚGY BELÉM IVÓDOTT, hogy ha félálomban repülőgép zúgást hallok BOMBÁZÓRA ASSZOCIÁLOK!
.
A FÉLELEMKELTÉST "BÁRKI" követi el az megbocsáthatatlan LÉLEKROMBOLÁS, bűn!
.
Különösen annak, AKINEK A KÖZNYUGALOM FENNTARTÁSA feladatkörébe tartozik!!!
human
@lópicigáspár: Bizony, alakul az ősz, alakul.
wagabund
@tudode: Az első kommented is érthető volt...valamennyien hordozunk a lelkünkben ilyen súlyokat...feldolgozhatatlanul.
nekem megadatott, -ami a cserdi polgármesternek nem-, hogy voltam háborúban...ezért írtózom minden migránstól, mert láttam mit műveltek...
ha élt volna ott, akkor ő sem hívja őket...sőt..kasza-kapa, oszt takarodó...
human
@wagabund: Csakhogy akik menekültek pont azért menekültek el, amit te is láttál. És akkor pont rajtuk ne segítsünk? Sőt gyűlöljük őket, hátha egyszer önbeteljesítő jóslatként ellenünk fordulnak és akkor elmondhatjuk, hogy "Na, ugye."
1magyar
@human: De a menedékkérő nem követel, hanem igazodik a befogadókhoz. Főleg nem robbantgatja a befogadókat.Pakisztánból stb. miért jönnek?
nevemnick
Vitáztok össze-vissza, de lenne egy-két kérdésem:
az helyénvaló, hogy mindenféle ellenőrzés nélkül, kb. 17-19.000 arabot, négert és még a hököm tudja milyen nációjú rohadékot orbánék pénzért beengednek az országba? Vagy olyant mint a Magomed vagy mi a f@sz a neve? Honnan tudjátok, hogy nem ők lesznek a szomszédaitok?
Rendben van az, hogy ezeknek mi, és nem orbánék fizetik vissza a pénzüket kamatostul?
Ez is rendben van ilibsik?
human
@1magyar: Nem érzed hogy túl tolod annak fényében, hogy legutóbb egy magyar idióta robbantott nálunk és gyerekeket is molesztálgatnak az állítólagos keresztény lelkületűek. Az beteg gyilkosok számát vesd már össze, hogy hány millió menekült és migráns van Európában. Ha ők mind terroristák lennének minden napra jutna egy terrorcselekmény.
human
@1magyar: Á másik, hogy úgy írtok ti, akik rettegten minden idegentől, mintha például Pakisztánban olyan kurva biztonságban élnének az emberek. Ott még gyakrabban ölik az embereket tucatszám a terroristák mint itt.
24.hu/kulfold/2016/01/20/terrortamadas-egy-pakisztani-egyetem-ellen/
peterkelemen
Orbánt és bűnbandájának a lámpavason van a helye. Péppé verésük után még jól le is köpködi, majd a nép, hogy ki ne száradjanak. Aljas gazemberek!
1magyar
@human: Miért akarjátok Európa vesztét?
human
@1magyar: Tessék! Pakisztán, 65 halálos áldozat, nők és gyerekek.
hu.euronews.com/2016/03/27/terrortamadas-pakisztanban-fokent-nok-es-gyermekek-haltak-meg

"Miért jönnek Pakisztánból?"

Tájékozatlan vagy, azért.
1magyar
@human: Oh, hát én egész életemben azért dolgoztam, hogy a afrikai kontinensről jött békétlen embereket eltartsam.:)
peterkelemen
Orbán Magyarországot Európa legutolsó helyére rúgta. Ömlik a gyűlölet és az aljasság minden egyes megszólalásából és intézkedéseiből. Szégyen ma magyarnak lenni. Soha nem volt még ilyen aljas és velejéig romlott kormánya Magyarországnak.
human
@1magyar: "Miért akarjátok Európa vesztét?"
Segíteni akarok és nem gyűlölni! Fel kellene fognotok, hogy a Föld gömbölyű. Ha lapos lenne, akkor minden nemzet odébb vihetné a valagát és vígan élhetnénk homogén közösségben. De basszus a Föld gömbölyű és ez kompromisszumokra kényszerít. Aki pedig inkább gyűlöl és harcol vallási és faji alapon az mivel másabb az iszlám államnál?
Farkas Flobert
@wagabund: Kedves wagabund! Gondold végig, milyen sivár lenne a világunk ha csak készeműek, barna hajuak, némák, süketek, szőkék, falusiak, városiak. kerületiek, utcabeliek, pékek, hentesek, polgárőrök, taxisok, kövérek, soványak, vörösek, x lábuak, 0 lábuak, vegánok, húsevőek, vallásosak, ateisták, szőrősek, szőrtelenek, alacsonyak, törpék, tatuáltak, pircinget viselők. stb, lennének. A szörnyű az, hogy olyanok vannak mint te, Nos ez a paradoxon: teged is el kell fogadnunk. Ennyi,
1magyar
@human: Én egyáltalán nem gyűlölöm őket, csak maradjanak otthon és építsék fel maguknak Afrikát, ahogy mi itt tettük Európával és ne mások pénzére fájjon a foguk.
nemfideszes
@1magyar: Hidd el az Unió előbb fogja megoldani, ezt a menekült problémát, még így nyögve nyelősen is, mint hogy mi kikerüljünk abból a morális és gazdasági mocsárból amibe a csuti vetette ezt az országot. Engem speciel sokkal jobban aggaszt az, ha 2020 után már nem jönnek az uniós pénzek... az oligarchákat és a klientúrát pedig etetni kell...azt az évi 1500 milliárdot pedig be kell szedni valahonnan...
1magyar
@nemfideszes: Te csak azon aggódj, ha idetelepül hozzátok Afrika, miből fogjátok eltartani őket ha már nem lesznek a környéken tönkretehető országok.Az angolok már elkezdték, V4-eknek is van eszük stb.
nemfideszes
@1magyar: A sivatagban bármit is felépíteni azért egy kicsit nehezebb de főleg költségesebb, mint itt Európában. De nem lehetetlen, mint azt Izrael, vagy Kuvait példája is mutatja... de nekik volt az ami a csóró feketének nincs, tudásuk és pénzük.
human
@1magyar: Szinte mind otthon is marad és próbál a nehéz körülmények közt is túlélni. Az pedig aki valamiért itt kér menedék jogot gondolhatod, hogy nem azért teszi, mert itt fogja degeszre keresni magát közmunkából. Az pedig, hogy romlani fog-e a migrációs nyomás az csak a nagyhatalmakon és a Föld milliárdosain fog múlni és nem egy kerítésen.
"maradjanak otthon" Mi is minek jöttük el az Urálon túlról? Leigáztunk pár közösséget, elvágtunk pár torkot, öltünk pénzért. Ehhez képest most pár a saját kormányunk által is menekültnek nyilvánított embereket akarjuk hazaküldeni, hogy minek vannak itt.
Azt se feledjük, hogy a keresztények milyen hathatósan tették oda magukat, mikor elmaradott társadalmakat kellett leigázni, kifosztani, rabszolga sorba kényszeríteni. Ezekből a vagyonokból épültek a pompával hivalkodó templomok. Nem mindig lehettünk büszkék arra ahogy Európát építettük.
nemfideszes
@1magyar: Emiatt egy percig sem aggódom, mert hülyeségekre nem vagyok vevő.
Felhívnám a figyelmedet Boris Johnson kijelentésére, mely szerint alapvetően nem a 3. világból érkező, valóban rászoruló menekültekkel van a bajuk, hanem azzal a évi 250 ezer gazdasági bevándorlóval, akik olyan kelet-európai országokból érkeznek melyeket az angol adófizetők pénzéből is finanszíroznak, pontosan azzal a céllal, hogy onnan ne kelljen nyugatra vándorolniuk az embereknek a jobb megélhetés miatt.
A V4-ek pedig úgy fog széthullani ha bevezetik a két sebességes Európát mint a pinty. A csehek és a szlovákok egy percig sem fognak azon gondolkodni, hogy hova álljanak. Kaczyński meg majd megszíja a bőröst, ugyanis a lengyeleknél az oroszok nem jelentenek opciót, mint a csutinál.
cikicakk55
@nemfideszes: ma 20:50
Na pont ez az! Mennyibe került eddig a migránshelyzet az Uniónak? Most nem az igazi menekültekről beszélek,bár közülük is a család nélkül érkezett fiatal férfiakat vissza kéne küldeni,hogy Ők is harcoljanak a saját szabadságukért. Az Afrikai négerekről írok. Dubai is például sivatagra épült a Négereknek is nem törzsi táncot kéne ropni,hogy az Istenwik segítsenek nekik,hanem tanulniuk kéne. Az Uniónak arra kéne költeni,hogy ki vigyék nwkik a civilizációt és az ahhoz kellő tudást megtanítani nekik. Kútfúrás, az elektromosság, a különböző szakmák megtanulását. Gondolom a honfoglaláskor itt sem a földből nőttek ki a kutak. Na és a legfontosabb, a nyomorba bele szűlni azt a temérdek gyereket,akik szintén csak szenvednek.
nemkati
Gyűlölködők! Azok a magyar hatóságtól menekültstátuszt kapó kisgyerekes családok akiket Embernek nevezhető jóakarók egy nyaralásra vendégül látnának, azok nem terroristák. Fel birjatok ezt fogni?
peterkelemen
Ha beledöglik Orbán, akkor sem ő vezeti Európát. Egyetlen dolgot tehet kilép az Unióból és amilyen aljas geci meg is fogja tenni. 2020-tól már simán mivel alig fog csordogálni uniós pénz így abból nem fogja tudni kitartani a maffiahálózatát, amit kiépített az elmúlt hosszú évek során. Szívás lesz a köbön a magyaroknak. Orbánt most ki kell végezni 2018-ban.
human
@peterkelemen: Szerintem Orbánék már külföldön is megvetetté a lábukat. Konkrétan arra gondolok, hogy szerintem megy a vesztegetés ezerrel a külföldi cégeik érdekében. Ugyanazt csinálják mint itthon. Ezért nem akarnak EU ügyészséget, ezért építik offshore hálózatukat, ezért tűnnek el az EU-s ezermilliárdok ebből a szerencsétlen országból szinte átfolyva rajtunk bármi maradandó hasznos alkotás nélkül. Orbán reménykedik még benne, hogy Európának populista és korrupt (Berlusconi, Sárközi) kormányai lesznek, mert velük már együtt tud majd működni mind a lopásban, mind a hatalom megtartásában.
relatív
@peterkelemen: Az Unióba való belépést népszavazás előzte meg, így a kilépéshez IS az kell, de ennek semmi valószínűsége nincs !!!
solidedge
Az Orbán nevű felbújtóért remélem reggel már megy a rendőrség a letartóztatási paranccsal.
szep napot
Ezt nem lehet megerteni?! Az emberek nem akarnak a menekultekbol. Az aluljarokban nap mint nap latni hajlektalanokat. Aki ilyen joszandeku rendes ember mint ez a Bogdan Laszlo (aki a sajat telepulesen is nagyon sok jot tett) segitsen rajtuk.
szaboria1
Ide vezet a kormány uszítása. Pedig ilyen emberek kellenének akik meg tudnák változtatni az itt élő romák helyzetét.
Pálinkás Pál
@human: És szerinted ki nem szarja le hogy otthon gyilkolásszák egymást??? Annyival is kevesebb próbál a nyakunkra telepedni!!Elképesztően aljasok,vagy szimplán hülyék vagytok migránsvédők!!!
Eladott Ország
Viktorka országa egy rózsaszínű cukormázzal vastagon bevont, bűzlő trágyadombra épülő
várkastélyból irányított babaház. Viktorka országban Rogán Antalok, Andy Vajnák, Mészáros Lőrincek, Tiborcz Istvánok, Garancsi Istvánok, ülnek a dúsan terített asztaloknál és Bayer Zsolt udvari költő szaval nekik, túlordítva az arany evőeszközök csörömpölését. Nekik van Farkas Flóriánjuk, nekünk Bogdán Lászlónk. Nekik vannak embereik, nekünk van emberségünk.
A mi országunkban Esterházy Péterek, András juhászok, L. Ritók Nórák, cserdi cigány emberek vannak. Nincs udvari költőnk, csak egy Kaltenbach Jenő Ádámunk, aki visszaadta a kitüntetést, mert nem akart egy asztalnál dalolászni a másik ország udvari bolondjával.
Mi vagyunk a gazdagabbak.
Yoda69
@Pálinkás Pál: Gondolom te is hatulrol rugnal bele abba, aki gyerekeknek kinal menedeket.
Budos naci!
Eladott Ország
@durbincs: Igyál b*zdmeg te fideszes tahó, legalább meglátszik rajtad. Hofi is megmondta ,, ha nyomást érzel a fejeden, nem biztos, hogy a sapka szorít.
dr. prédikátor
Szemét mocsok geci viktor szopkin!!!A gyűlöletkeltő politikád beérett te mocsok!!!A még tisztességes embereket is egymásnak ugrasztottad! Tökélyre vitted a gyűlöletkeltést te geci!!De remélem te se kerülöd el a sorsod a többi gyűlölködővel együtt! Rohadjatok meg mind élve ! szemetek!!!
dr. prédikátor
@durbincs: Rohadjon le a szád te geci , ha ma még megszólalsz!!!
Pálinkás Pál
@Yoda69:A kedves mama aki megszült te gyökér...unalmas a náci dumátok ...amikor nem tudtok mit ugatni akkor szoktátok elővenni!!!Ha lennének igazi nácik,ti már rég nem pofáznátok itt...
Yoda69
@durbincs: @Pálinkás Pál: Az ilyen barmok miatt van a csuti cigany meg hatalmon. Nem lattok tovabb az orrotoknal birkak. Azt sem veszitek eszre mire megy ki a jatek az allando migrancsozassal es sorosozassal?
Ti valoban hisztek egy soros-tervben, vagy hogy migransok hada varakozik a magyar hatarnal?
sokanvagyunk
Nem kell nekünk idegen néptömeg ahhoz, hogy gyűlölködni tudjunk - tudunk mi egymással is. :(
magyarbakancs
Ez a Fidesz el se tudja képzelni mit szabadított el evvel a folytonos migránsozással.
Szabályszerűen olyan, mint a 30 évekbeli hitleri propaganda. Ott is mások voltak a hibásak a német nép bűneiért, és tiszta agy mosás volt a Német nemzet soraiban.
Meg is lett az eredménye.
Ide akart eljutni a Magyar nép?
Hát, nosza, lelke rajta.
Mert ezt a folyamat, a gyűlölködést már nem állítják meg.
Pálinkás Pál
@Yoda69: Látod milyen hülye vagy...szimplán nem akarunk arabot ,niggert,ehhez semmi köze orbánnak...de nektek hiába magyaráz az ember,épp elég nekünk a sok cigány aki szaporodik a mi kárunkra,nem kellenek még ezek is!!!
Rózsika Hatházi
Végig olvastam a hozzászólásokat. Kár volt! Boáááá! Hej, ha orbánviktor olvasná ezeket, hetedhét országra szóló orgazmusa lenne.
dr. prédikátor
@Köb Jani: tegnap 19.06 ra!Aki hülye az meg hülye!!!
Yoda69
@Pálinkás Pál: Tok hulye vagy ember. Menthetetlenul.
Pálinkás Pál
@Yoda69: Aztán mondd csak miért is???..Mert nem fogadom el a migránsnyalizó hozzáállásodat...a muszlim csürhének semmi keresnivalója nincs Európában...Az ilyen tefélék ott lengedeztek volna Hegedűs hadnagy mellett az egri vár bitóján!!!
Jozefina
Működik a NER rendszere!!! Ki kéne lépni a sötétségből!!!
anka
Ez telitalálat! - a pávatáncos gyűlöletkampánya' teljesen célba ért! scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21742869_1551005624919573_8328520077005306711_n.jpg?oh=b3455367d6dbbd5ab595e0eaae879ac1&oe=5A7785B8
Nem lennék meglepve ha megrendelésre' rugdosták meg a cserdi polgármestert.
- olyan embert bántanak aki tesz is valamit az emberekért! - ez nagyon szúrhatja a szemét a hatalomnak...:(
Yoda69
@Pálinkás Pál: Nehany gyermek udulteteserol van szo, te eszement! orban haverod tobb mint 20 ezer! migransnak adott unios utlevelet, igaz jo penzert. Es mint kiderult bunozo is volt kozottuk. Ez miert nem szurja a szemedet, te nagyon sotet.
1magyar
A cigányok tették ezt vele? Nem értem. Azoknak is több magához való esze van mint itt némelyeknek?
iluminati
@Yoda69: Mert ő a beépített fityiszes troll!!!
Edmond Dantes
Orbán végre nyugodtan hátradőlhet és elégedetten elmondhatja Madách ismert sorait.:" A gép forog,az alkotó pihen"
Yoda69
@durbincs: Olvasd mar vissza amit idebofogtel, te kreten. Tanulj meg irni, es dadogj iras kozben.
human
@Pálinkás Pál: Ha elolvasod az írásod rájössz, hogy te vagy aljas.
kokopelli
@1magyar: ..te ugatsz te szerencsétlen?Fél napig vitatkoztál a magyar paprikáról,
hogy az nincs külföldön a LIDL-nél,és az nem sárga,hanem fehér,holott leírtam ne-
ked a teljes címke tartalmát, ami többnyelvű volt?Ilyen félbites fizetett kommentelők,
akik elbaxták az életüket öregkorukra,és csak az irígység és a gonoszság tart össze,
kritizálnak másokat??Menj melózni egy pár órát,az hasznosabb lenne,mint a hülye-
ségedet nap mint nap itt kiteregetni!
Pálinkás Pál
@Yoda69: Ha nem csak vakkantanál,hanem utánanéznél a régebbi hozzászólásaimnak,ott világosan leírtam,a kötvényeseket is kidobni,pénzüket meg a fidesznyikek magánvagyonából visszaadni...ez a baj amikor tájékozodás nélkül csak vagdalkoztok,de nálatok libsiknél ez szokás!!!
Yoda69
@Pálinkás Pál: Ez most hogy a migrans kerdeshez?
Pálinkás Pál
@Yoda69: "Nehany gyermek udulteteserol van szo, te eszement! orban haverod tobb mint 20 ezer! migransnak adott unios utlevelet, igaz jo penzert. Es mint kiderult bunozo is volt kozottuk. Ez miert nem szurja a szemedet, te nagyon sotet."
ezt te írtad,erre válaszoltam...vagy annyira terhelt vagy hogy már nem is tudod kinek mit írsz???
Yoda69
@Pálinkás Pál: Legkozelebb ird oda az idopontot amire valaszolsz.
Ezzel egyet tudok erteni, csakhogy ahhoz elobb el kell zavarni a maffia kormanyt.
division
@nemkati: Ennyi erővel te miért nem fogadsz be magadhoz néhányat közölük egy kis nyaralásra? Ne csak beszélj, jöjjenek a tettek is!
namihami
""Szeresd felebarátod, mint tenmagad!""---igazi, tisztaszív keresztény országban élünk. Itt az újabb példa. Miért kellene nekünk migráncs terrorista, hiszen sikeresen megoldjuk ezt mi a kerítésünkön belül is.
És végülis, melyik településen történt mindez?
Köb Jani
@dr. prédikátor:"Arra a következtetésre jutottam, a Prédikátor, hogy az ember azt sem tudhatja a nap alatt, hogy szeretet, vagy gyűlölet vár-e rá: minden előtte van, minden érhet mindenkit. Ugyanaz történik a bölccsel, az oktalannal, az igazzal és a bűnössel, a jóval, a tisztával és a tisztátalannal, azzal, aki áldozik és azzal, aki nem áldozik, úgy járhat a jó, mint a vétkes. Rossz dolog, hogy mindannak, ami a nap alatt történik, ugyanaz a vége, ugyanaz ér utol mindenkit. Ráadásul az emberek szíve tele van gonoszsággal, és esztelenség van bennük, amíg csak élnek. Végül pedig válogatás nélkül valamennyien a halottak közé kerülnek. Ott már azután semmiről nem tudnak, semmiből nincs hasznuk, még az emléküket is elfelejtik előbb-utóbb. Szeretetük is, gyűlöletük is, igyekezetük is tovatűnik, és nincs részük soha többé semmiben sem, ami a nap alatt történik Igen nagy hiábavalóság, az egész élet egy nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor – minden hiábavalóság, hasztalan erőlködés, a léleknek gyötrelme és fájdalma! Minden hiábavalóság!" Ha prédikátor nevet veszel fel ennyit tudnod kellene!
nemkati
@division: Ez egy annyira primitiv szoveg, hogy nincs mit valaszolnom,
F_Viktor
@division: Irod:
"Ennyi erővel te miért nem fogadsz be magadhoz néhányat közölük egy kis nyaralásra?"

Sem Ocsenyben, sem Cserdiben nem akarta senki a menekult gyerekek udulteteset a falu lakossagara bizni!
Azota kiderult, hogy Ocsenyben szekszardi jobbikosok csinaltak a balhet, a lakossagnak sok kozuk nem volt hozza.
division
@F_Viktor: Tehát akkor a Fidesznek sem.
division
@nemkati: Nem baj, terjed már a malária meg egy ebolához hasonló járvány, majd behozzák ide Európába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.