A 23 éves Orbán Sára tavaly nyáron ment férjhez, Szokira Tamáshoz. A kismama a negyedik hónapban van – írja a Story magazinra hivatkozva a Bors.

Az esküvőről akkor azt írta a Facebook-oldalán a miniszterelnök, hogy

egy apa mindig nehezen viseli, ha elviszik a lányát, de ez az élet rendje, lassan kezdem szokni az érzést.

Gyermeket vár Orbán Viktor 23 éves lánya, Sára

A bulvárlap emlékeztet rá, hogy Orbán Viktornak már van egy unokája, legidősebb lánya, Ráchel ugyanis 2016 júniusában hozta világra Tiborcz Alizt.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Patrick Seeger, archív

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ki vezeti a szulest? Gereb Agnes mar nem lehet ott.
Lehet hogy Kinabol hozat valakit a taho?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Jó egészséget kívánok a kismamának és a babának is. Kívánok még sok szerencsét, a szülést levezető, fogadott orvos kiválasztásához.
Yoda69
Ki vezeti a szulest? Gereb Agnes mar nem lehet ott.
Lehet hogy Kinabol hozat valakit a taho?
Cicamama55
Ez az élet rendje, szokták mondani! Legyenek nagyon boldogok! Ez a lánya is szép, kedves arcú.
Horizont
Kisbabának kismamának jó egészséget.
orbán nagypapinak egyebeket.
bakegya
Csakkk irigykedhetek-a mi gyerekeink közmunkán bizonyítanak!-így aztán unokát szép nagy családot csakkk másoknak remélhetek!REMÉLEM A MI ADÓNKBÓL TELIK ENNEK A MÉSZÁROS ORBÁN LÁNYNAK IS A SAJÁT LÁBON ÁLLÁSÁRA!
troppauerhumer
@justhpeter: Mihez?
Az unokákat nem ő csinálta!gondolom, párórásan már a saját lábán fog állni.
Yeromos
Úr Isten, még egy "éhes száj" ő vajon hány milliárdba fog kerülni az adófizetőknek.
magyarbakancs
Ezzel a hírrel mért kell zaklatni az olvasó közönséget?
most bosszankodni kell ,vagy örülni?
colibri
Alapban nem lenne ezzel semmi baj. Gazdag nagycsaládosoknál nincs miért várni a szüléssel 40 éves korig, mert akkor nem fér bele az időbe a sok gyerek születése (mert ennél a fidesses fajtánál ez várható) és az anyagi feltétel is adott a sok gyerek vállalásához. A baj azzal van, hogy a társadalom lábán állnak valamennyien, a nagyapjuk tolvajlással tarja mindet a legmagasabb szinten!
dr. prédikátor
@Yeromos: A don pinyő vagy a mészaros gázbúvár.
justhpeter
@Yeromos: Mao Ce-tung. Felcsúton mostanában a kínai a divat.
papa.49
Ajaj van még 2 lánya ((((((((((((((((
bakegya
Ez a vén bajor az örömapa,akkor ezt az orsos nunokát olcsóbban megússzuk!
human
Csak én sóhajtottam fel a cím után, hogy "Már csak egy eladó lánya van. Hála Istennek."
Persze aztán majd az unokák is "saját lábon" akarnak majd állni.
laja70
Szapora fajta a régebben beérkezett migráns réteg.Nagy részének életében nem volt munkahelye!
quadrocopter
Dugni szeretnek, meg luxusban vergődni! Ez lenne a "munka alapú" társadalom?
JAJMÁR
Nem az a baj, hogy gyermeket vár, az az élet rendje.
Azzal nincsen semmi baj, a jövő pedig "titok" !
de sok boldogságot neki és minden születő gyereknek :)
A gyerek nem felelős ősei tetteiért.
nemkati
Ha egy kismama babát vár, az egy örömteli hír. Jó egészséget kívánok a kis utódnak és családjának, szüleinek sikeres saját lábon állást! Az egyik nagypapának meg az kívánom, hogy napi 24 órát töltsön a kisunokáival.
herczeg0210
A vejnek vajon már hány milliárdja van jutalmul?
Desischado
Kívánom a babának, hogy legyen TISZTESSÉGES, HUMÁNUS EMBER. Ebben a családban nagyon rosszak az esélyei erre.
X-ray
Ha belegondolok, hogy az ÉN korosztályom nem mer családot alapítani, mert vagy nincs lakás, vagy nincs állandó munkahely. Ha van is, az alig több, mint a minimálbér...
Ezért az ismerőseim 80 %-a már külföldön él, anyagi és erkölcsi biztonságban. Ott válnak anyává a magyar lányok...
kokopelli
@X-ray: ..mert logikusan gondolkodnak!Engem meg "esz a fene" ( ;-),hogy a
magyar gyerekek úgy fordítanak a mamának (pár hónap múlva) pl. a Lidl-ben,
mint a "bennszülöttek",a helyi dialektben!
Sámannus
Megint gyüttek a huszárok, oszt hágtak egyet.
Edmond Dantes
Szegény pici ember még meg sem született,de már szégyenkeznie kell a nagyapja miatt.Remélem,hogy a másik nagyapját majd tisztelheti,mert ez a nagy hasú szívás.
olivér
Aranyos kis nő Sára,biztos vállalnak majd egy csomó gyereket azok helyett is,akik nem mernek a lehetetlen helyzetük miatt.De ez nem az Ő bűne,hanem apué meg az elődeié!Mi majd dolgozunk értük is,ha már magunknak nem mertünk vállalni!!Jól van ez így ,nem?
vukkocska
Na, akkor lesz még egy talponálló, akit ki kell elégíteni. A nagyobbik unoka már biztos, hogy a saját lábán áll. Egyébként meg jó egészséget a pici babának.
division
Nagyon bunkó itt pár hozzászóló, de már megszokhattuk. Sok örömet a kicsihez, jó egészséget!
division
@olivér: Arról nem a kormány tehet meg nem is Sára ha valaki képtelen odáig eljutni hogy gyerekeket tudjon vállalni. Ez mindenkinek a saját maga hibája csak egyszerűbb másra fogni. Tipikusan magyar.
qxy
egy apa mindig nehezen viseli, ha elviszik a lányát, de ez az élet rendje, lassan kezdem szokni az érzést.
a lánya helyett a vagyonkát kellene be írni .
olivér
@division: ez egy vélemény.Elmondom a 16 évig jól menő vállalkozásomat és a szakmabeli kollégáim zömét(két multi kivételével) akik ugyanúgy becsületesen próbáltak dolgozni és embereket alkalmazni,a régiónkban egy olyan vállalkozás tette tönkre,aki a dolgozóit napi két órára bejelentve foglalkoztatja.Ez többeket felvásárolt,akik nem bírták vele a negatív ár versenyt.De ilyen feltételek mellett hogyan is bírták volna,és én is szó szerint munka nélkül maradtam,három alkalmazottal.A környékünkön hasonló esetekről szép számmal mesélhetnék és ezek a swarcik szép összegeket kapnak a Széchenyi alapokból,százmilliókról beszélünk.Na most aki nem akar így vállalkozni,az mit csináljon,ha az állam nem tartatja be a maga által hozott szabályokat?Bezzeg azokat a tömegeket,akik a legkiszolgáltatottabb helyzetben vannak és a legalacsonyabb a jövedelmük,jól megszorongatták az új munkatörvénykönyvvel és megszüntették a minimálbér adómentességét is.Ragozhatnám,de nyilván aki diplomával egy jól fizető állásban dolgozik egy közhivatalban vagy egy multinál zsíros fizetésért,annak lövése nincs arról,milyen kemény a Való Világ mások számára!
KisGenyo2
Szaporodjanak csak ha már annyi saját lábuk van amin állhatnak... ;-)
bence
@division: ! Nem a kormány tehet ?! Hát ki ?! Majd ha a hülye apja olyan törvényeket hozott volna ami akkora jólétet biztosít mindenkinek mint a saját lányainak , akkor mindenki merne gyereket vállalni ! De így , hogy minden negyedik családot a kilakoltatás veszélye fenyeget a bankok kapzsiságai miatt , így jól meggondolandó hogy ki az aki ebbe az országba merjen gyermeket vállalni ! Vállalj te meg a családod , mert ti biztosan jól éltek !
division
@bence: Én már nem vállalok, van 5, elég az már nekem:-)) Igen, jól élünk, és ehhez köze nincs a kormányoknak. Az ember maga irányítja az életét.
division
@olivér: Nekem két szabadalmam van, egy vegyesvállalat igazgatója, tulajdonosa vagyok (voltam), szóval engem ne hasonlíts semmilyen kegyeltekhez.
bence
@division: ! Ha maga irányítaná akkor mindenki az orbán lányok mintájára élne ! Gondolod , hogy akik szegények , azért szegények mert azok akarnak lenni ?!Itt ebben az országban orbán kormánya alatt csak cseléd lehetsz , hacsak nem valamelyik pártfogoltjának vagy valakije !Akik maguk irányítják az életüket , már nem ebben az országban laknak legnagyobb szerencséjükre ! Tehát ez az állításod nem helytálló !
division
@bence: Ugye olvastad hogy két szabadalmam van, stb. Olivérnek adott válaszomban ott van. Tehát amit te írsz az nem helytálló. Ha sok olyan ember lenne mint én nem lenne szegény ember, mert értéket teremtek, munkát adok. Márpedig ez rajtam múlik hogyan csinálom. Hidd el végre, az ember a saját sorsát irányítja elsősorban. Vajon miért nem jelentett problémát nekem a szoci kormány sem? Pedig már több mint 25 éve csinálom.
durbincs
@Yoda69: Űrtakony húzódjon már egy papír zsebkendőbe ? már ha belefér,az a nagy egója ?
Yoda69
@KisGenyo2: Ezek ugy szaporodnak mint a patkanyok.
Nyulakat akartam irni, de a nyul az egy kedves allat...
:)
bence
@division: ! Azért , mert volt indulási alapod azokkal szemben akiknek még a másnapi kenyér megvétele is gondot okoz . Hogy miért nem jelentett gondot a szoci kormány ? Mert akkor is és most is voltak kormányközeli kapcsolataid . Csak a tudás ehhez kevés ! " Ha sok olyan ember lenne mint te " akkor valóban kevesebb szegény ember lenne , ám ahhoz , hogy jóval kevesebb legyen , a kormánynak kellene olyan politikát folytatni ahol mindenki megtalálhatná boldogulását az életben . Értsd meg végre , hogy kapcsolatok nélkül ebben az országban nem mész semmire ! Hiába van eszed , ha nincs pénzed de hiába van pénzed ha nincs megfelelő ismeretségi köröd ! Lásd be végre csak a tudásod kevés ahhoz , hogy igazgató lehessél !
division
@bence: Képzeld csak el, az indulási alapom az volt hogy a tudásomra figyelt fel egy külföldi milliárdos, kormányközeli kapcsolataim meg sosem voltak. Neked kellene már ezt végre megérteni, de látom nagyon nehéz.
mackoka46
Nem gond a nappapa már meglopta a múltat és jövendőt.
anima
Még egy éhes száj a Családban, ami közpénzzel lesz betömve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél