"Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól, de azért ennek is megvan a maga szépsége" – így jellemezte Orbán Viktor a Brüsszellel vívott "háborúját" és a belföldi választási kampányt a közrádiónak adott interjújában ma reggel. A miniszterelnök arra kéri a választókat, ne csak a jelenre, hanem a jövőre is gondoljanak április 8-án, mert nemcsak egyszerűen egy kormányról és egy parlamentről fognak dönteni, hanem jövőt is választ magának Magyarország.

"Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól" – Orbán szerint hangfelvételek vannak arról, amelyeken maguk "a Soros-hadsereg tisztjei" beszélnek működésükről

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth rádióban azt mondta:

vagy nemzeti kormány lesz, és Magyarország magyar ország marad, vagy egy internacionalista kormány, amelyet alapvetően Soros György állít majd fel, és akkor Magyarország bevándorlóországgá válik.

Hangsúlyozta:

a kormánypártok az ország sorsa szempontjából a legfontosabb kérdésről beszélnek, a bevándorlásról, mert hiába fejlődik az ország, a bevándorlás felemésztené ennek hasznait.

Az ellenzéki pártok kampányában azonban ennek se híre, se hamva, nem beszélnek a jövő legfontosabb kérdéséről – mondta a miniszterelnök, aki szerint ennek az az oka, hogy "nemzetközi cenzúra alatt állnak".

Orbán Viktor szólt arról is, hogy

egymás után látnak napvilágot olyan hangfelvételek, amelyeken maguk "a Soros-hadsereg tisztjei" beszélnek működésükről.

A mechanizmus lényege – mondta –, hogy a Soros György pénzéből beszervezett aktivistákat civil szervezetekbe tömörítik, majd ezek hivatalosan is fellépnek a "Soros György birodalmának eszmerendszeréhez" tartozó célokért, amelyek közül most a legfontosabb a bevándorlás, a nemzetekre és keresztény életelvekre épülő keresztény Európa megszüntetése.

Ezek az NGO-k azután megtámadják a bevándorlásellenes kormányokat, amelyekre Brüsszelből is nyomást gyakorolnak, majd a választások befolyásolásával el akarják érni, hogy bevándorlás- és Soros-párti képviselők kerüljenek a parlamentekbe, végül pedig a kormányokba is beépülnek, és átalakítják a kiszemelt országokat – fejtette ki, hozzáfűzve, hogy az üzleti haszon pedig Soros Györgyékhez kerül.

Közölte:

Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre.

"Pontosan tudjuk, névre szólóan is tudjuk, hogy nagyjából kicsodák hogyan és miképpen dolgoznak Magyarország bevándorlóországgá alakítása érdekében" – jelezte, hozzátéve, hogy ezért is terjesztették elő a "Stop Soros" törvénycsomagot.

Orbán szerint Brüsszel azon van, hogy Magyarország csak az idén tízezer menekültet fogadjon be

A miniszterelnök kifejtette továbbá: a brüsszeli bürokraták júniusban akarnak döntést hozni az új bevándorlási rendszerről, a bolgár EU-elnökség által a témában készített tervezeteket azonban Magyarország elhibázottaknak tartja, mert a bevándorlószétosztásra helyezik a hangsúlyt a határvédelem helyett.

Azt mondta, ha Magyarország elfogadná ezt a javaslatot, több mint 10 ezer bevándorlót kellene azonnal befogadnia, és "9 millió forint koponyánkénti pénzösszeget is biztosítani kellene" az ellátásukra.

Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól, de azért ennek is megvan a maga szépsége

– így jellemezte Orbán Viktor a kinti harcot és az itthoni választási kampányt.

A magyar ellenzékre és a nyugati sajtóra, politikára meg azt mondta:

cenzúra alatt működnek, nem adhatják át az embereknek a migrációhoz köthető sztorikat.

Hangsúlyozta:

a júniusi EU-csúcson olyan miniszterelnöknek kell képviselnie Magyarországot, aki meg tudja védeni ettől a tervezettől az országot.

Nagypéntek alkalmából a kormányfő úgy fogalmazott: a keresztény Európa kulturális értelemben olyasmi, mint a levegő, "természetes módon vesz bennünket körül, ezt nevezzük otthonosságnak, ezért érezzük magunkat otthon a keresztény Európában és a keresztény Magyarországon". Ezért is van az – folytatta –, hogy a keresztény Európa kérdése politikai kérdéssé vált, arról folyik a vita, hogy "az általunk szeretett életmódot" sikerül-e megőrizni, vagy azt külső hatásra megváltoztatják.

Véleménye szerint azonban Nyugat-Európában a fiataloknak egy olyan életre kell felkészülniük, amelynek során még látni fogják, amikor elveszítik a keresztény Európát, és a saját világukban kisebbségbe kerülnek.

Ez a veszély mindenkinek ott lebeg a feje felett, az a kérdés, milyen választ adnak erre a különböző európai népek:

vannak országok, amelyek a nyitott társadalommal reagálnak, és vannak – ilyen a közép-európaiak többsége –, amelyek meg akarják védeni a mostani életüket – fejtette ki Orbán Viktor.

Szerinte egyébként a brüsszeli, nyugat-európai vezetőket azért is nehéz meggyőzni ebben a kérdésben, mert más világban élnek, mint az átlagos polgárok: általában védett emberekről vannak szó, jó helyeken, védett kerületekben laknak, nem utaznak metrón, a környékükön nincsenek no-go zónák, így az ő életminőségük a migrációval nem változik meg közvetlenül.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a 2015-ös röszkei zavargás óta, amikor "ránk rúgták az ajtót, és elfoglalták Magyarországot", a magyaroknak van személyes tapasztalata a témában.

Szó volt a rádióinterjúban a téli rezsicsökkentésről is, amellyel kapcsolatban Orbán Viktor megerősítette: a kormány egyedi döntésekkel az olyan társasházakban élőknek is biztosítja az őket megillető rezsicsökkentést, ahol a háztartások egy fogyasztóként vannak lekönyvelve. Ugyanígy azokra a településekre is eljuttatják háztartásonként a 12 ezer forintot, ahol egyáltalán nincs gázszolgáltatás – közölte.

Forrás: MTI, 24.hu, Magyar Nemzet, Index

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ezt még végigolvasni is fájdalmas volt,,,,.,nemhogy végig hallgatni ezt az ökröt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Ezt még végigolvasni is fájdalmas volt,,,,.,nemhogy végig hallgatni ezt az ökröt.
kissé felnőttem
feldughatod őket a hátsódba, saját szerkesztés, hiszen anno kamaszkorod terméke volt.
magyarbakancs
30 éve mióta Orbánc létezik a politikába menyi beszédet mondott ,hányszor mondott magának ellent?
Hányszor cselekedett teljesen másként mit amit meg ígért,vagy mondott?
Tényleg tudata teljes tiszta neki?
vukkocska
Ez egy agyament őrült, nem ártana már egy gumiszoba neki. Persze, az sem baj, ha nem az, jobban ártani már nem tud magának. Nincs a Fideszben egy épkézláb ember a környezetében, aki mondaná, hogy ne tovább? Persze, a pszichiátriai betegek kiszámíthatatlanok.
papa.49
Nincs kétségem a csutigörény MÁR MENTHETETLEN EL KELL ALTATNI MINT EGY EMBERÖLŐ DÚVADAT !!!
kissé felnőttem
nehogy már itt akarj gvantanamót épiteni te is mert ehhőz késő ám.a Nép már nem vesz komolyan lehet csomagolni, fésüt, fogkefét, másra nem lesz szükség a többit álam bácsi állja, ja és fülvédőt,hogy megvédd a füleidet legalább egy maradjon hallgathasd a marhaságaidat visszajátszva.
karma1
@papa.49: Azt nem lehet, Papus, elobb szepen ki kell kohognie a zsozsot, ami lassan vetekszik Soros Gyorgy vagyonaval, ha eppen nem sokkal tobb van mar neki... Mielott racsukjak barmelyik ajtot, akar a gumiszobaet, akar a bortone't,. elotte enekeljen...
colibri
@Clavigo: Nem is olvasom el, nekem a cikk címe is elég volt. Még jó, hogy 7 órakor bemondták a rádióba, hogy fél 8-kor beindul a gyűlölködő hazugsággyár, én úgy kikapcsoltam a Kossuth rádiót, hogy azóta sem kapcsoltam vissza!
papa.49
@karma1: Az ellopott pénz ügyében én nem bízom azt már olyan helyekre rejtette el ahonnan elő nem lehet varázsolni, viszont itt maradnak az ingatlanok, a földek, az üzemek azokat nyomban vissza kell venni ...
karma1
En ennyi idot nem szanok erre a buzira...
Valoszinu hanynek mar a cikk felenel...
Eladott Ország
Egy maffiózó lehet keresztény, drága urak? Egy népét kirabló, korrupt, bűnözőkkel kokettáló, árokásó, uszító banda lehet keresztény? Ha ez a kereszténység, akkor tartsák meg maguknak, és kurvára ne erőltessék ránk, mert nekünk ehhez semmi közünk. Aki a kereszténységből politikai üzletet, terméket, árucikket kreál és azzal házal, aki a sokaktól vesz el és a kevesek között osztja szét, az sosem volt, sosem lesz keresztény. Már ha ennek a kategóriának még egyáltalán van pozitív jelentéstartalma. Mióta főkeresztényék mindent megtesznek a lejáratására, aligha. Sem húsvétkor, sem máskor. De ha már nagypénteken sem futja másra, mint erre a büdös, dohos mutatványra, akkor maradjunk annyiban: szerencsére a magyar társadalom nagy részének a saját, üres, tartalom nélküli kereszténysége fitogtatásánál fontosabb az, hogy megmaradjon embernek ebben az embertelen, gyűlölettől hangos, puskaporos jelenben. A többi kampányrizsa, kampánykamu és halandzsa. Boldog feltámadást mindenkinek! Még a kirakat-keresztényeknek is. Bár ők páros lábbal fosnak attól, hogy mi lesz, ha eljön a szellemi feltámadás.
karma1
@colibri: @papa.49: Nagypenteken ilyenekkel szorakoztatni a publikumot egy koroszteny orszagban? Hat a kormenet az mar smafu? Ja, asszem reformatusoknal nincs kormenet...
papa.49
@karma1: Ez a ,,nagy péntek,, ugye nem az igazi ,,NAGY PÉNTEK,, ez csak egy teljesen hülye ember fantazmagóriája nem egyéb !!! Az igazi NAGY PÉNTEK ami Krisztus megfeszítésének napja lenne, nem politikai beszédek, uszítások közt kellene eltelnie !!!
De mint mindent amit a koszos mancsukba kaparintottak kiforgatnak az eredeti értelméből, és kihasználják a saját hazug, kicsinyes céljaikra így van ez most is !!!
Sajnos hogy egy ilyen degenerált műveletlen szemét szarjankó osztja itt az ünnepen azt ami neki nincs is !!!
Hivatkoznak a fütyiszek Istenre, a vallásra, de szerintem Krisztus ha élne KISEPRŰZNÉ ŐKET A TEMPLOMBÓL több pappal, és bíborossal együtt !!!
human
Orbán igazat mond. Itt a bizonyíték. Ezen a rejtett kamerával készített képen Junker éppen a füle felé kap, hogy letépje. Csak erős idegzetűeknek ajánlom.
mno.hu/data/cikkek/2415/24151/cikk-2415123/K_EPA20151025119_focuspoint_926x504.jpg
papa.49
@human: A bal kezével meg bepancsolhatott volna egy rendeset az etetőjébe !!!
karma1
@papa.49: Papus, EZ most nem unnep otthon,...A normalis embereknek nem az... Borzasztoan sajnalom...:o(((
papa.49
@karma1: Tudod már régen nem járok templomba, de emlékszem gyerekkoromban ilyenkor Anyámmal, meg a Nagyanyámmal mentünk a Belvárosi templomba, Istentiszteletre, ez még az ötvenes években így volt !!!
Ma már nem vagyok kíváncsi a sok elhajlott plébános dumájára, ezek ,,hamis papok,, ahogy a Tini is írta !!!
nezelodo
Mindig meg tud röhögtetni a háborújával Orbán, ami abból áll Brüsszelben, hogy szóljanak, mikor kell az igenre feltartani a kezem, és mutassák, hol kell aláírnom, és hányszor?
Nessy
Aki esetleg szó szerint veszi Orbán beszédét, mielőtt leakarja rágni Orbán csontjaíról húst, vegyen be nagy adag Bilagitot, oltassa be magát veszettség és mérgezések ellen,
1magyar
@papa.49: A pap is egy foglalkozás. De régen nem tudod milyen "elhajlottak" voltak, lehet,hogy még rosszabb volt, csak nem tudtál róla.
Perwool
Ha Soros valóban segíti az illegális migrációt, ahogy Orbánék ezt állítják, akkor miért nem emelnek ellene vádat? Helyette csak hangulatkeltésre és közpénz pazarlásra alkalmas ostoba plakátkampányt folytatnak.

Ha az osztrák orvosokban van egy kis emberség, a legközelebbi kúra alkalmával vagy gyógyszert cserélnek nála, vagy ha minden kötél szakad, elaltatják.
karma1
@Horizont: Komolyan azert akarom mellozni ezeket a cikkeket, mert EZEK MERGEZOEK!!! Mentalisan kepesek embereket tonkretenni, el sem tudom kepzelni, hogy aki semmi mast nem tud hallgatni-nezni-olvasni csak a kiralyi mediat, az akar kepes mar a feleseget is feljeleneteni, ha az egy kapucnis mackot vesz fol, es magara teker egy salat a hideg ellen...

Szoktak tolem kerdezni, hogy van-e honvagyam, hianyzanak-e az emberek?
Akkor most mit mondjak nekik? HOgy van 10 millio ember Magyarorszagon, es abbol 2.2 egeszen biztos elmegyogyintezeti kezelesre szorul, es azon igyekszik, hogy a masik 7,8 milliot elhulyitse. (Lasd nyugdijas forumok, lebutitott oktatast).
Ennyi retardalt utan vagyakozzam minden este, mikor raerek a sajat gondolataimmal foglalkozni?
Az a kb. 200 ember, aki nagyon fontos nekem, az ugysem "agymoshato", es azokkal tartom a napi kapcsolatot is a neten keresztul...Mindenkinek olyan baratokat kivanok, mint nekem vannak: kiprobalt majdnem 6 evtizedes baratsagok, normalis rokonok - mi kell ennel tobb?
kereső
@nemkati: ráadásul nem is !kékszemű.Hivott valaki rendőrt???
kulabombaafityiszre
"Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól, de azért ennek is megvan a maga szépsége"
Közben meg teletömik a zsebedet ropogós eurócskával.Jut belőle pénztárosnak,fatolvaj vőnek a lánykádnak,meg minden seggnyalódnak.Neked csüngőhasu az élet egy álomvilág,de egyszer a nép felébreszt.Akkor fogsz majd pofára esni a valóságtól.
tudode
Inkább énekelne:
.
------ Orbán locsoló dala
www.youtube.com/watch?v=yMxYe4QTNok&t=1s
.
Oszt'
.
www.youtube.com/watch?v=EScJGalzbvk
.
Ennyi .. O 1 G... a fülébe!
szep napot
Mar csak egy het es mindenki lenyugszik a picsaba. Mar nagyon varom. A media felszabadul ettol a sok mocsoktol, hazusagtol mindtket oldalrol. Igazabol tok mindegy ki gyoz nem sok fog valtozni.
karma1
@nemkati: Hat jol megnevettettel...:o))) Mint egy ciganyasszony,... Mar csak a varazsgomb hianyzik elole...:o))))
Eladott Ország
Azt szeretnénk tudni, hogy ha Orbán Viktor pontosan, névre szólóan tudja, hogy kik dolgoznak az ő korrupt rezsimjének megdöntésén, akkor miért nem hozzák nyilvánosságra a hazaárulók nevét (halálbüntetés ide vagy oda), ahelyett, hogy Hollik Istvánok jajveszékelve-hazudozva zsibbasszák halálra az amúgy is hülyére zsibbadt híveket?
Azt szeretnénk tudni, hogy konkrétan ki végzett illegális adatgyűjtést a magyar állampolgárok között, amelynek nyomán Orbán Viktor ma szemrebbenés nélkül állította, hogy a kormány név szerint tart nyilván (azaz listáz!) kétezer olyan embert, akikre rányomták a bélyeget, miszerint ők Magyarország ellenségei?
Azt szeretnénk tudni, hogy mi lesz a következő lépés. A nem fideszesekről, a melegekről, a cigányokról, a nem fideszes határon túliakról, a nem eléggé lelkes rezsimszolgákról, a nem eléggé fehérbőrűekről, a nem eléggé keresztényekről mikor készül nyilvántartás? Esetleg már dolgoznak rajta? Nincs több kérdésünk. De van. Orvos régen látott már?
nemkati
@szep napot: Ahogy te azt gondolod!
Mellesleg még jó, hogy téged nem érdekel, ki győz. Van valami közöd ehhez az országhoz?
karma1
@Eladott Ország: Mert orban viktor nemcsak a hazudozas, csalas, lopas nagymestere, hanem a bloffe' is,...:o(((
Aki "belebegtet" egy ilyen hirt, de nem pontositja a tortenet szereploit, AKKOR AZ HAZUDIK! Nincs olyan, hogy igazat mond, es nem mondja meg megsem, hogy kirol van szo, mert itt eppen arrol van szo, NEVSZERINT kell megnevezni az ellenseget - persze csak akkor, ha van.
RonaGyuri
Talán nem ártana hazaárulásért elkapni! Ezzel és az ilyen kijelentéseivel azt a látszatot igyekszik kelteni, hogy ebben az országban ilyen buta, retardált emberek élnek, akik elhiszek ezeket a baromságokat! =))
Sámannus
Ha Svédországba mennek a keresztyények, lelövik a szarvasodat.
nyanya001
Elmebeteg, elmebeteg, elmebeteg, zárt osztályra vele sürgősen !
nyanya001
Orbán Viktor szerint hangfelvételek is vannak arról, amelyeken maguk "a Soros-hadsereg tisztjei" beszélnek működésükről.
Azok a hangok a fejedben ... a skizofrénia hangjai
nemkati
@Eladott Ország: Listázzák az elmebeteg képzeletében Soros-tiszteknek titulált embereket. De azokat a terroristákat nem vizsgálják ki, akiket óriási összegekért letelepedési kötvénnyel beengednek ide, majd rászabadítanak Európára. Ez nem csak hazaárulás, hanem oltári nagy bűncselekmény!
kokopelli
@nyanya001: ..az benne a borzasztó,hogy "a zember" azt hiszi,hogy ez már a
Mariana -árok szintje,de úgylátszik a magma eléréséig nem állnak meg! Elme-.
beteg erkölcsi hulladék,de a követői "dito" !!!
Eladott Ország
@nemkati: ma, 11:57 ; Arról nem beszélve, hogy a letelepedési kötvényt kamatostul vissza is kell fizetni, (ami jóval drágább mint ha azt a nemzetközi piacon vennénk fel ) Nem csak rohadt trógerek, de még az üzleteléshez is segghülyék.
rohács1926
@Clavigo: @vukkocska: @papa.49: @Eladott Ország: @karma1: Sajnálom leírni, de nem értek egyet veletek. Ez a beszéd nem Orbán hülyeségéről, primitívségéről szól; bár a STÍLUSA benne van.
Ezt a beszédet úgy gondolom többen írták, csiszolták (akár pszichológusok, pszichiáterek is).
Ezt a beszédet arra a kétmillió hívőre formálták és optimalizálták, akik erre a szintre vannak lebutítva és felspannolva.
És ebben az egészben az a tragédia, hogy van ilyen széthazudott agyú kétmillió. Ők a fidesz szavazóbázisa.
nemkati
@Eladott Ország: Ráadásul azt a részét is közpénzből kell visszafizetni, amit Rogánék saját zsebbe tettek.
szep napot
@nemkati: Te vagy az aki hiszel az inteligens mosoporban. Amit most a mediaban hallasz a politikusoktol, az tomeny reklam. A miniszterelnokot, kormanyt is kb 10-20 penzember rangatja madzagon.
papa.49
@rohács1926: Ez igaz csak mi nem fejtettük ki ennyire a dolgot, ez valóban a csürhének szól meg a budifülkeforradalmároknak !!!
simmering73
Nagypéntekre való tekintettel befoghatta volna a pofáját.
papa.49
@simmering73: Ez lett volna a minimum !!!
papa.49
@1magyar: Nincs igazad nem minden plébános volt ,,köpőcsésze,, !!!
papa.49
1magyar Még egy a plébános nem foglalkozás, hanem hivatás azért van némi különbség !!!
szep napot
@simmering73: Mi meg a cikkek alatt egymast "oljuk". Tudod, kenyeret es cirkuszt a nepnek.
iluminati
"A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a 2015-ös röszkei zavargás óta, amikor "ránk rúgták az ajtót, és elfoglalták Magyarországot", a magyaroknak van személyes tapasztalata a témában."
JAJJ JAJJ ...KI Kezte??? Mi volt a kiváltó ok amiért így viselkedtek??? Talán halkabban kellett volna az angolt használni, mert értették...
lampa laz
"Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól"... légyccccííí, légyccccííííí, egy ilyen dedikált fotót küldjél magadról...
kereső
@Eladott Ország: 12:08," de még az üzleteléshez is segghülyék."- éppen hogy nem,hiszen a tőkét és a garantált! magas kamatot, nem ők állják.Áttolták az államra-azaz ránk.
Aljas "segghülyeség" ez.Ez a biznic!csak és kizárólag nekik jó.És folytatják,ha maradnak.A számot már tudjuk-10.000-en jelentkeztek be/orbán maga mondta-csak érteni kell újfideszül.
NagyB
Ez az ember megtebolyult,vissza vele a kur.. .a anyjaba Grazba..komolyan ez nem normalis antiszemita,gyulolet kelto bugris cigany..Semmi fele programmal nem rukkoltak elo az elmult 8 ev ben csak a lopas,migrans,soros..,.1bittes uzenetek amelyekkel ilyesztegetik az elesett,politikailag tajekozatlan embereket...remelhetoleg sokan at latnak ezen a gyoker gecin..
csipetke
Ez hülye..Vajon ezt is írták neki,vagy saját kútfőből nyomta a rizsát.Ha szó szerint vesszük,a füle még megvan,és nemhogy a húsát nem rágták le,hanem az a sacc/kb 80 kg zsír is megvan még rajta...Merthogy jól tartottuk őket,ahelyett,hogy kizavartuk volna őket a világból,mikor nyilvánvaló lett,hogy nem kormányoznak,hanem csak hatalmon vannak,és a szemünket is kilopták...
amaramaistanna
Jóindulatú akarok lenni: ELMEBETEG, kérem az elmeállapotáról , hiteles nemzetközi orvoscsoport jelentését...
kisrigó
Erre csak azt tudom mondani, hogy : Jézus Mária!
papa.49
@Perwool: Kösz. jót röhögtem ))))))))))))
nemkati
@szep napot: Én nem hiszek az intelligens mosóporban, te viszont az vagy, aki hisz a konteokban. A miniszterelnök (nem általában, hanem ez) egy öntörvényű skizofrén beteg gazember, nem őt rángatják dróton, hanem ő rángatja a csicskásait. Szerinted valakik rávették, hogy építsen több tucat stadiont egy olyan országban, ahol milliók nyomorognak? Valakik kényszerítik, hogy a családjának sikkassza el a közpénzt és az úniós milliárdokat? Nem gondolhatod komolyan!
advocat
Nagy magyar kormányprogram:Soros, Soros, Soros! A világ meg nagy ívben le van tojva. Igazán nagyszerű program. És erre van kétmillió választó, aki ezt beveszi. A többit meg gondosan eltüntetik az "ellenzékinek" nevezett pártok. Figyeljetek ti nagyon okosok! Egyfordulós a szavazás! Még nem vettétek észre? Néha azt hiszem, hogy nem. Vagy nekik így is jó, jut néhány hely a parlamentben, meg egy kis pártfinanszírozás, és néhányan ebből is jól megvannak. Ha nem így van, akkor én értettem félre valamit. De nagyon!
bakegya
A fejét kellett volna venni,már rég ennek a mocsoknak ,azért ahogy Magyarországot MEGOSZTOTTA-ÉS AZT A RETTENTHETETLEN VAGYONT ÖSSZELOPTA A STRÓMANJAIVAL KÖZÖSBE!
bakegya
Sose bocsájtom meg ennek a szutyok bandának.hogy körülöttem és ahol én járok kelek minden fát kivágatott!!!
nusika
...ezt miért nem veszi figyelembe? ...a rádióban ezt nem hallottam, hogy levont volna valamilyen következtetést!!!
...szeretnék hallani vagy olvasni valamelyik fideszestől egy véleményt, erről az esetről is!!!
helyettesites.hu/blog/egy-haziorvos-nyilt-levele-magyar-honvedseg-egeszsegugyi-kozpont-orvosigazgatojanak
quadrocopter
No és hun vannak azok a tökös hangfelvéelek? Még indig csak a próbánál tartatok?
advocat
LÉPJÜNK KI!
És akkor nem lesz Soros problémánk. Sem. Egy kis Hunxit? És akkor nem lesz már pénz sem amit le lehet nyúlni. Bár addig...
amaramaistanna
Ha József Attila élne, most is megírhatta volna ezt a verset:
József Attila
Levegőt!
.
Ki tiltja meg, hogy elmondjam, mi bántott
hazafelé menet?
A gyepre éppen langy sötétség szállott,
mint bársony-permeteg
és lábom alatt álmatlan forogtak,
ütött gyermekként csendesen morogtak
a sovány levelek.
Fürkészve, körben guggoltak a bokrok
a város peremén.
Az őszi szél köztük vigyázva botlott.
A hűvös televény
a lámpák felé lesett gyanakvóan;
vadkácsa riadt hápogva a tóban,
amerre mentem én.
.
Épp azt gondoltam, rám törhet, ki érti,
e táj oly elhagyott.
S im váratlan előbukkant egy férfi,
de tovább baktatott.
Utána néztem. Kifoszthatna engem,
hisz védekezni nincsen semmi kedvem,
mig nyomorult vagyok.
.
Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor, miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg.
.
És az országban a törékeny falvak
– anyám ott született –
az eleven jog fájáról lehulltak,
mint itt e levelek
s ha rájuk hág a felnőtt balszerencse,
mind megcsörren, hogy nyomorát jelentse
s elporlik, szétpereg.
.
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.
Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
szemét lesütve fontol sanda választ
és vidul, ha toroz.
.
Én nem ilyennek képzeltem a rendet.
Pedig hát engemet
sokszor nem is tudtam, hogy miért, vertek,
mint apró gyermeket,
ki ugrott volna egy jó szóra nyomban.
Én tudtam – messze anyám, rokonom van,
ezek idegenek.
.
Felnőttem már. Szaporodik fogamban
az idegen anyag,
mint szivemben a halál. De jogom van
és lélek vagy agyag
még nem vagyok s nem oly becses az irhám,
hogy érett fővel szótlanul kibirnám,
ha nem vagyok szabad!
.
Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak –
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval...
Perwool
@amaramaistanna: Mert így valóban úgy lesz, hogy a jövő térképén Magyarország helyén egy fehér folt lesz, ezzel a felírással: Ez Magyarország volt, de elsikkasztották…"
(Ady Endre, 1899.)

"Miért fáj neked az égő élet? Nincs benne részed soha. Ne sírj, grófodnak lesz azért leánya, pénze, bora. Ne félj, a tél meg fog gyötörni, mint máskor, hogyha akar. Élethez, szemhez nincs közöd, grófi föld ez és magyar."
​/Ady/​

Nálunk a nemzetet gyilkolják meg. Pár százezer ember kisajátítva tartja a országot. A nép milliói jogtalan rabszolgák. Az ország koldus és leigázott. A parlament urai pedig liferálják a népet, a nép jogait, a hazát. Ilyen nemzetveszejtő ocsmányságot nem mutat föl a világhistória. Orgiája ez az összegyülemlett bűnöknek. Beteljesülése a kérlelhetetlen fátumnak. Fölfakadt seb vagyunk most Európa testén. Lesz-e balzsam erre a sebre, vagy egyszerűen ki fogják égetni?... Rettenetes, rettenetes történet ez...

Ady Endre írása, Nagyváradi Napló 1903. július 30.

Itt ebben a kis szerencsétlen országban el kell felejtenie gondolkoznia az embernek, ha nem akarja, hogy megfuttassák, hamar célhoz juttassák a kálváriáján. Itt a segítség nem azoké, akik segítségre szorulnak, de a bilincs sem azoké, akik megérdemlik. Itt a hazugság, megalázkodás és butaság az enyhítői csak az élet kínos terhének. És még mindig visszafelé megyünk. Ameddig csak lehet – a középkorig. A politikai vakság keresztülgázolt itt mindenen, vakon taposott össze mindent.”
Ady Endre, Nagyváradi Napló 1902. november 30.
Eladott Ország
"Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól"
Egy elmebeteg hülye agymenései, lózungjai. Tragédia amit ez a rohadt tróger bűnöző kancigány meg mer tenni ebben az országban!
cikicakk55
@papa.49: ma10:38
Én magam nem vagyok vallásos,így templomba sem járok.nem ismerem a vallási ünnepeket sem.Egyedül a karácsonynál tudom,hogy akkor született a kis Jézus. A többi ünnepről fogalmam sincs.nem tudom mitől nagypéntek ami ma van,nem tudom mit jelent a Pünkösd,de az is valami vallásos ünnep,gondolom.Van viszont elég sok szomszédom,akik velem egy idősek,vagy nálam is idősebbek. Ők rengeteget panaszkodnak,hogy ma már nem olyan templomba járni mint régen volt.magával az ünnep vallásos részével alig foglalkozik a pap,csak politizál végig.természetesen mindegyik a Fidesz mellett és az ellenzék ellen. Pont a papok,akiknél minden embernek egyenlőnek kellene lenni,Ők migránsoznak de nagyon.Ők hordják le más ország népeit a vallásuk miatt. Én tudom,hogy az igazi Korán nem az amit most akarnak elhitetni a muszlimokkal. Mohamed,vagy Allah,nem akarta,hogy a hitetleneket megöljék.Nem akarta,hogy a Nőkkel állatként bánjanak. nem volt híve az erőszaknak. Pont az az egyház szidja őket,amelyik rengeteg háborút és ellenségeskedést szított már országok közt,de országokon belül is.Amennyiben tényleg lenne isten,akkor ezek már rég nem élnének.Isten nem tűri a hazugságot és nem a haláluk után büntet. Illetve nem csak a haláluk után bünteti a hazugokat.
cikicakk55
@nusika: ma 11:02
Elolvastam amit küldtél az MNO-on A szélkakas Orbánhoz képest egy erősen mozgáskorlátozott,paralízises csirke,aki kakasnak képzeli magát és azt hiszi,hogy a kukorékolását minden ember elhiszi és magáénak tekinti. Remélem ezt a szélkakast kilövik lentről.
cikicakk55
@Perwool Ma: 11:06
Az is elég lenne,ha rácsos ágyba dugnák és a kulcsot jó messzire eldobják. Lényeg,hogy onnan soha többé ne tudjon kijönni.Ilyen kártékony elmebetegnek nem is szabadna közösségben tartózkodni.Ön és közveszélye.Mondjuk ha saját magát nyírja ki,nem sokan hullajtanának érte könnyet.Az a baj inkább,hogy egy egész országot és az ország jövőjét nyírja ki,semmisíti meg.
cikicakk55
Ennek az embernek nagyon súlyos üldözési mániája van.Már teljesen bele van zakkanva a" Soros" elleni harcba. A fejében a hangok egyre vadabb és vadabb dolgokat találnak ki Sorosról. Emlékszünk,2015-ben csak annyi volt Soros bűne,hogy Ő jelentette ki,hogy Európának be kell fogadnia egy millió migránst. 2016-ra Sorosnak ebből a kijelentéséből már terv lett.Aztán soros már Brüsszelt is bevonta a harcába .Orbán egyre elkeseredettebb,mert a hangok a fejében már csak Sorost mondják.Már az ENSZ,Brüsszel,Még a migránsok is lemaradtak a Soros elleni gyűlölet láncban. Odáig súlyosbodott az állapota,hogy a fejében Sorosnak már egy egész hadserege van és a Hadsereg tisztjei beépülnek az egész Európa bizottságba, az Európa tanácsba és minden hová.Ő panaszkodik,hogy a nyugati sajtó tiltja,hogy az igazság megjelenjen a médiában is.Ő aki megvette illetve a strómanjain keresztül megvetette a tv-t rádiókat és az írott sajtók 95%-át Nálunk nem baj,hogy a kormány nem engedi a médiát szóhoz jutni? Nálunk mehet az Agyament miniszterelnök beteges látomásainak a terjesztése. nem az a baj,hogy nem látják a kormány tagja,hogy Orbán teljesen bekattant.Az a baj,hogy nem akarnak ellene semmit tenni. addig vannak Ők anyagilag biztonságban és szabadon,ameddig Orbán is szabadon van.nagyon remélem,hogy az elmeállapota nem fogja felmenteni a bűnei alól. engem nem zavarna,ha diliházban töltené élete hátra lévő részét,de az igen,ha az ellopott sok ezer milliárd forint az Orbán családnál maradna.A Kastélyok és a földek,festmények amik itt vannak,csak 1-2% annak,amit ténylegesen elloptak.
Perwool
@cikicakk55: Én annyira féltem Orbánt!-:) Egyszer fül nélkül jön haza, meg lerágják róla az összes zsíros húst.Csoda, hogy golyó álló mellénybe jár? Jó lenne neki megmondani, hogy következőleg vegyen magára páncélt. Mi lesz velünk nélküle...?
Olyan bájos lenne egy ilyenbe az EURÓPAI politikusok között.
p.coldline.hu/2018/03/30/2802108-20180330-4SMTwm.jpg
Legalább egyből Grazba vinnék.
Zeta
Ez az agyament szöveg már tényleg Grazért kiált! Ha erre valaki rábólint és rászavaz , akkor az tényleg bírka.
Sámannus
1300 millió, vagy 1300 milliárd? Á mindegy! Az a három nulla csak szőrözés, de a Qvestorosokat kérdezzétek milyen fasza gyerekek ezek.
Ez a szarfaszú csak azt nem mondja, amitől már most be van szarva, és a csatornába fog bújni, mint Kadhafi.
nezelodo
Húha! Ha valaki végighaknizta a jó magaviselete miatt a környék valamennyi elemi iskoláját, most potrohasan fél, hogy letépik a fülét?
babp1982
Én csak azt tudom mondani,hogy ilyen aljas mocsok tetű miniszterelnőke nem volt még ennek az országnak!
papa.49
@babp1982: Remélem SOHA TÖBBÉ NEM IS LESZ !!!
Csak ettől szabaduljunk meg végre, áprl. 8. rajta tegyük meg az első lépést !!!
Lackó50
Ajajj. Már szólni se merek. Vége a béke időszaknak??? Jönnek a horror filmek??? Véres zombik Soros felirattal a homlokukon rohangálnak össze vissza, miközben a fülünket kéjesen harapdálják Most már értem, hogy mihez kellett Vajnát filmügyi biztosnak beépíteni. Majd ő megépíti a hátteret hozzá. Nem merem tovább részletezni, mert ha elengedem a fantáziámat, akkor beválasztanak a kampány csapatukba.
Borsodi
Ezt is megéltük szegényt már sajnálom,biztos nem tud már aludni.Az örökös félelem keltés fenyegetőzés uszítás vissza felé kezd hatni.
cikicakk55
@Perwool: Jót nevettem a válaszodon. Igen,jó lenne ha a vagyona elkobzása után elvinnék az országból. Nekem mindegy hova,csak maradjon magára,hisz a családja minden tagja bűnös. Úgy tudom,hogy az ötből 2 lánya még fiatalkorú,így ők nem büntethetők,ám remélem,hogy amit apuci a nevükre íratott,azt azért nem kapják meg. Dolgozzanak meg a jövőjükért,úgy ahogy a legtöbb Magyar fiatal teszi.
RonaGyuri
@durbincs: nem azok ti vagytok szőrös-talpú bér-rettegők ROMÁNIÁBÓL!!! =))
RonaGyuri
@durbincs: egy ilyen retardált gátlástalan gazembertől (ebben a szóban az ember csak jelképesen szerepel, mert rád ez túlzás lenne) ez szinte bóknak tűnik! =))
nezelodo
A 2006-os puccskísérletről is vannak hangfelvételek,telefonszámok, azokról mikor hallunk vezénylőtábornok?
idppp
Ennek a fasznak már teljesen elment az esze! A hozzátartozói felelőssége, hogy megfelelő pszichiátriai intézményben helyezzék el! Meg kell hallgatni vagy el kell olvasni miket beszél, és mindenki számára egyértelmű lesz, hogy elmeháborodott. Tragédia, hogy még szabadon mászkálhat, vagy a TEK-es testőrei valójában ápolók? Aki egy óvodába is golyóálló mellénybe megy, az biztos, hogy nem normális! Már a kiscsoportba is beépültek a migráns terroristák, vagy Soros bérencei?
quadrocopter
@durbincs: Idióta csicska! Megint ütik azt a nagyon buta fejedet? nem csoda!
Lenyomtad a kecskét, vagy ma a birkával alszol?
nihil
@durbincs: Te nem tudod mikor kell abbahagyni, mi? (mondjuk én sem tudom mindig, de most rólad van szó)

Már meg sem kérdezem, hogy érted-e, amit leírsz, mert a sok kérdőjel bizonyítja, hogy nem érted - ugyanis nálad a sok kérdőjel nem a kíváncsiság jele :(

Egyébként, te születtél, vagy csak úgy lettél?
Érted, sokáig nem voltál, és most meg vagy... csak úgy... a semmiből.
nihil
Ami durva, hogy a családja mélyen hallgat.
Fedezik ezt a férget - MIND!
Pedig ők jól tudják, hogy milyen bomlott elme orbán, és mégis kussolnak.
A felházas hülye, focistaként is megbukó fia is.

A felház valójában egy sátánista cucc, ami arra jött létre, hogy elbutítsa, vagy butaságban tartsa továbbra is az embereket Isten kilétét, akaratát illetően.
evacica
Ez az ember tényleg beteg! Épp elmével ennyi hülyeséget nem lehet összehordani, s ez M.O.miniszter elnöke! Szégyen! ne hagyjuk! Elég volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.