A csütörtöki kormányinfón a Nagy Blanka és Bayer Zsolt közötti durva szópárbajról is kérdezték Gulyás Gergelyt.

Gulyás Gergely szerint Bayer Zsolt jogosan nevezte "nyomorult, rohadt kis prolinak" a diáklányt

Arra a felvetésre, hogy Bayer Zsolt újságíró trágár szavakkal illetett egy ellenzéki tüntetésen felszólaló, szintén trágár kifejezéseket használó középiskolást, a Miniszterelnökség vezetője úgy reagált: méltánytalan először a reakciót minősíteni az akció minősítése előtt. A középiskolás szavaira azt mondta:

nem lehet olyan elfogadhatatlan stílusban beszélni például a köztársasági elnökről vagy közjogi tisztségviselőkről, ahogyan azt a diáklány tette. Bayer Zsolt szavait pedig úgy kommentálta: a reakció arányban állt az akcióval.

A tüntetésekről egyébként azt mondta: a törvényeket mindenkinek be kell tartania. Le kell vonni a következtetéseket az elmúlt hetek tüntetéseiből:

van egy agresszív kisebbség, amely szívesen kimegy az utcára, de érdemi tömegtámogatás nincs

- fogalmazott.

Úgy látja, ma a törvényes keretek betartása rendkívüli nehézségeket jelent az ellenzéki képviselőknek és azoknak is, akik nem tiltakozni mennek az utcákra, hanem rombolni és garázdálkodni.

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Szégyen, hogy ilyen miniszterekkel vette magát körbe Orbán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Szégyen, hogy ilyen miniszterekkel vette magát körbe Orbán.
Nessy
Azért szóljon már a saját kormányának, hogy a törvények betartása rá is vonatkozna, legalább is addig, míg át nem írja saját magának!
Aki Én
Amíg a ,,közjogi" méltóságok nem a közérdeket szolgálják, hanem egy szűk érdekcsoport, egy párt csicskásai, kiszolgálói, addig igenis jogos bármilyen kritika, bármelyik állampolgártól.

Méltánytalan először a reakciót minősíteni az akció minősítése előtt!!!
tudode
Köszike!
.
Gergő bemutatkozott, nyalom a szád, lassú víz partos mos, sótlan, mint a többiek, akik HASONLÓAN rakták magukat bele a BÁRSONY hokedliba!
.
Ellentétben ELŐDJÉVEL!
Commenter
@Nessy: ez nem fog menni. Ezek a saját törvényeiket is azért hozták hogy körberöhögjék, magasról tegyenek rájuk. Nem zavarja őket az sem hogy a döntésük a saját törvényeikkel is ellentétes.
papa.49
A bajer, mellett ezt a tetvet is be lehet perelni !!!
görbetükör
Hogy is beszéltek amikor Gyurcsány volt a miniszterelnök és Göncz a köztársasági elnök?
Akkor kik is voltak a nyomorult, rohadt kis prolik?
kokopelli
@papa.49: Erről megint az jut eszembe,hogy egy "néha vakkantgató" nagyobb kutya
schegge mögül egy kis pincsi ugat nagy pofával,mert ő majd "megmutassa asztat"!
Commenter
@papa.49: ennek az ópiumos/opálos tekintetű csak egy szánalmas, törtető, mindent bebiflázó csinovnyik. Havasi gyopárkával egy szinten van.
cikicakk55
Azért nem lehet normálisan tüntetni,mert minden tüntetési jogot elvettetek mocskok.Most már ha valaki hangosabban mer szólni,az mér a magánélet megsértése.nagyon jól kitaláltátok.Nálatok a jog,nálunk a kötelesség.Ti dönthetitek el mit csinálhatnak a tüntetők.Az biztos,hogy nem tüntethetnek,úgy ahogy más országokban egy tüntetés zajlik. Itt ti szépen kitaláltátok,hogy a néma menet elsétálhat erre meg arra,ti egy egész rendőrkonvojjal,Tekkel,Ultrákkal felszerelve követitek őket és aki hangosabban meg megszólalni,már ki is kaptátok a tömegből és viszitek a yardra. Abban meg igazatok van,ha nem lehet szétbaszni a mocskos pofátokat,akkor tényleg nincs értelme a tüntetésnek,mert ti a szavaktól nem féltek,csak a tettektől. Sajnos megalkottatok egy olyan törvényt,ahol már minden tett büntetendő.
Grolamach
@m73: Nocsak, kiengegtek? Édesanyád, (már ha tudod kiről beszélek) ő tudja, hogy mocskolod apádat (akinek nem volt soha f@z_kalapja)? Halottam, hogy csicska lettél!
justhpeter
Gulyás a béka seggétől felemelkedett Orbán seggéig és ott megállt a tudománya mert a további emelkedéshez a szervilis nyalás már nem elég.
papa.49
@justhpeter: A kupaklaja segge volt a kiinduló pont !!!
papa.49
Azért azt se árt tudni, hogy a pártok képviselői, a kormány tagokkal ellentétben AZ A LÁNY NEM KÖZSZEREPLŐ, tehát NEM KÖTELES TŰRNI A PISZKOSKODÁSÁT A JOBBEGEREKNEK !!!
simmering73
Akinek a végbele összenőtt a szájával az nem véletlenül a zsóti, a nemzet árnyékszéke? Kedves csatornapatkány nertárs.
SystemError
Nyilván beszélhetünk arányosságról egy vén kiherélt hangú faszkalap és egy 18 éves lány között. Szóval ennyit a bölcsességről és példamutatásról... Nem mintha Bayer fajtárs ne jóval a lány alatt lenne szellemileg.
SystemError
@Pegero: Figyelj te kis nőgyülölő buzigyerek. Okádék egy patkány vagy.!
horseman
Azért nézzük azt is meg ki kezdte. Egy diáklány dolga a tanulás, majd az hogy bizonyítson az életben. Azt hiszem ettől még elég távol van, és remélhetőleg távol is marad.
Eladott Ország
Gulyás te meg a jogászok szégyene vagy és legjobb lenne, ha fejed nem lógna ki a fidesz seggéből.
csipetke
Hát kedves rebbenőszemű gulyás,amennyiben a kormány nevében mondtad ezt,akkor ez minősíti az egész hazug rablóbandát."Nyomorult kis proli"?Ha nem lennének a nyomorult kis prolik,velem együtt,ki tartaná el az olyan izééééket,mint pl a retkespofájú bayer,vagy épp gulyás,a parlamenti vízfej részecskéje.
fergeteg
Kizavarjuk az összes bolsi igazgatót,tanárt az iskolákból.
csipetke
@horseman: 16:19 Azért mert valaki diák,attól még tele lehet az ő hócipője is ezzel a fidesz által tönkrevágott országgal,nyilván ő még csak az oktatás színvonalát tapasztalja,de lát és hall,tudja mi folyik az országban.Hál'Istennek ezek a fiatalok (nem kevesen) a következő választáson már szavazni fognak,tippelhetsz,hogy kire nem
balos
@fergeteg: Mondja a nemzeti köcsög,a szaros szájával!Bele fogsz pirulni,mikor a gyereked le kurváz!
RonaGyuri
@szaboria1: similis simile gaudet !! =))
Madácsi Pali
Mert ti grófnak, vagy bárónak születtek? Hatalom bitorló csűrhe! A O1G tehénlepénylágyságújában is a hatalom a népé, amit képviseleti formában gyakorol. Gyorsan üssétek meg a sztárokat, addig míg nem titeket vernek!
1magyar
Nocsak, nocsak, Gulyás is királyi családból származik?
A magyar emberek nagyon nagy része proli,nem királyi, grófi családból származunk.
relatív
Ilyen ' nyomorult, rohadt kis prolik ' alkotják a mai vezetést, és ezt még kihívóan ki IS fejtik a méla magyar magukat újságíróknak nevezettek előtt !!!

Ekkora ócskaságot még egy antidemokratikus országban sem engedhetné meg egy vezető, de itt ez a divat, sőt még kérkednek IS evvel a szemét viselkedéssel... ők megteheti, mondják !
Borsodi
Bianka kimondta amit kellőképpen megérdemeltek.Gulyás meg amit mond Báyerral egyetembe az annyi mint a fing.Kretén mind kettő,úgy viselkednek mintha földönkívüliek lennének.Nekik szabad mindent,de csak addig amíg hagyjuk.A trágárságért gyűlöletkeltésért fidesz istenítéséért, dolgozó emberek gyalázásáért,járt a lovagrend.Hozzájuk,és az egységesen szavazó fidesz politikusokhoz képest a csupasz csiga egy gerinc oszlop.
colibri
Biztosan megsértődne és ellenezné, pedig én egy zárkába zárnám őket össze Bayerzsolttal! Megérdemelnék egymást!
kissé felnőttem
Hátha neked az a jóg akkor takarodj még az országból is pőkhendi patkánmy
colibri
Amilyen irányt vettek a csütörtöki kormányinfók - és nem volt ez különben a Lázár- kopasz-kovács duó idején sem - nem kellene semmilyen érdeklődést mutatni az újságíróknak az ott hallottak iránt! Magas lóról válaszolnak, lekezelnek, hazudnak, ki kiváncsi ezekre? Nincs más megírni való történet, téma, csak pont azok a hazug, semmitérő válaszok, amikkel hétről hétre alázzák a megjelent újságírókat és rajtuk keresztül a lakosságot (ők úgy mondanák saját vonatkozásukban, hogy a nemzetet!). Rá sem kéne nyitni az ajtót gulyáskára, meg a kormányinfójára! Az orbánéról meg ki kellett volna vonulni tömegesen, még a kellős közepén, oszt gondolkozzon el rajta, ha van neki mivel!
Sámannus
Én jobban bízok a fiatalokba, mint a kivénhedő összes politikusban. Már ha emberi megnyilatkozásaik vannak. A kislánynak lába nyomába sem léphetnek olyan gyalázatos a bigott fidesz.
terlasz
Gulyás nulla erkölcsi színvonalán értelmezve ez rendben van.
Rockxy
Nem kéne mosdatni ezt az idétlen bajert.
De a jányt se mosdassa senki.
Aki trágár, az trágár, punktum.
karma1
@Grolamach: Hat te ki a faszkalap vagy? Bejossz ide a semmibol, es adjon Isten helyett elkezdesz azonnal egy kommentelot szidni?
Huzz el a redvasba, mig jol van dolgod, te szerencsetlen!

A cikkhez: gulyaska fenykepe amikor eppen a levest kanalazgatja a gundel menzan igencsak beszartra sikeredett - neki, mint fiatalnak mar latnia kell a puhos bukasat - de amig a barsony"hokedlin" uldogel, addig azt fujja, amit a foni mond.
Nem baj, amennyit szerepelget a kormany oldalan, az o neve is melyen bevesodik a rendszert utalok agyaba - ot sem fogjak kihagyni a vegelszamolaskor... Hat megfogja erdemelni a sorsat...:(
karma1
@horseman: te nagyokos! Nehogy mar megmond egy olyan lanynak, aki a sajat testveret kenytelen gondozni, mert a papaja halalos beteg, a mamaja meg feketere dolgozza magat, mialatt ez a derek lany megprobalja a tanulmanyait is elvegezni - hogy mit csinaljon??? Nehogy mar a sajat sorsanak az alakitasahoz ne legyen koze?
Kapjal mar magadhoz, vagy bujjal vegleg a bayerzsoti szeles valagaba, nehogy mar tamogatottsag nelkul maradjon az a szep ember!?
karma1
@fergeteg: Hulye. Kezdheted pont a zso'tival, mert o is tanari diplomas, sot meg a hugat is tanitotta az altalanos iskolaban Solymaron...
Beteg az agyad...Mint minden fideszese ... Tisztelet a keves kivetel fideszesnek
Desischado
Érdekes, ez a gerinctelen senki már megint osztja nemlétező eszét! Blankának a lába nyomába sem érnétek bayerrel együtt. Bújj vissza orbán hátsójába, te kis senkiházi!
1magyar
Blanka megmutatta, hogy ő is tud"nem csak a vezetők.
tulipan
Ez buta mikrofonállvány bel ami, már megint, mit érezhetett, ott alul bizseregni, hogy kiokádta a pofáján, a semmit???
tulipan
@SystemError: Ez a Pegero nem csak kötelező elíőrt, narancsos nőgyülölő, de rendszeres seggnyalói minőségében,állandó orbáni alkalmzásban áll!!!
desiro
@Shikari: tegnap, 18:10 Te is. NÁCI GECI!
Eriksson
@tulipan: Azt mondja ez a 19 éves kis csúfság (aki piszok gyorssan öregszik a történtek hatására, mert tegnap még csak 18 volt), "Ami a szívemen a számon". Nehéz lenne eldönteni, vajon a szíve, vagy a szája mocskosabb.
Ami sok trágárságot összehordott, abból csak a trágárság maradt meg az emlékezetben. Ő a trágársággal hívta fel magára a figyelmet, nem a mondanivalójával.
Szegény, szegény kislány. Eltévedt az útvesztőben.
kereső
"nem lehet olyan elfogadhatatlan stílusban beszélni például a köztársasági elnökről vagy közjogi tisztségviselőkről, ahogyan azt a diáklány tette. "

GG! Azt ki kéne érdemelni, hogy ne úgy beszéljenek rólatok!
herczeg0210
Én meg jogosan nevezem a Gulyás Gergelyt és a Bayer Zsoltot gerinctelen, jellemtelen szar baromnak.
tulipan
@Pegero: Semmi különös, a kislány, a Ti példátokat követte! Kretén narancsos köcsögök!!!
horseman
@karma1: Te meg ki a fene vagy hogy meg akarod mondani másoknak mit csináljanak? Te vagy az oldal főszerkesztője? Kuss legyen ha nem és a cikkhez szólj hozzá.
olivér
@karma1: ha igaz amit állítottál erről a lányról,hát az nagyon szomorú,akkor megértem miért ilyen frusztrált szegény.Remélhetőleg az ápolási díj emelése kicsit segíti őket is anyagilag,ha jár nekik-a részleteket nyilván nem ismerem.Sajnos-ifjú korának is betudható-történelmi tájékozatlansága lehet az oka ,hogy ilyen megnyilatkozásokra ragadtatta el magát.Nem tudhatja még,hogy azoktól,akik most politikai tőkét akarnak a keservéből kovácsolni-jobbra,többre semmiképpen nem számíthat,sőt-hacsak be nem áll a stáb fizetett tagjai közé.
Eladott Ország
Gulyás már te is egy szinten vagy lovagkeresztes szarjankóval. Úgy látom neked is már legjobb volna ha fakeresztet kapnál minél előbb, vagy eltűnnél a közéledből az illiberális balfenéken.
desiro
@Shikari: Sajnos a patkányok mint TE nagyon szapora állat.
Igen valamit nagyon jól csinálsz, azért szaros folyamatosan a szád.
TE NÁCI KOMCSI GECI!!!
Eriksson
@bakcsubakka: Lehet, hogy most így látod, de az idő nem neki dolgozik. Mire felnő, sehol se lesz már ez a kormány, ő viszont marad ahol volt. Az örök elégedetlenkedők között. Mert a következő kormánytól sem várhat semmi jót, Talán még ennyit sem.
És akkor mi lesz vele?
olivér
@bakcsubakka: nemigen értem a mondandód lényegét.Közölni is szerettél volna valamit vagy csak mocskolódni?
qxy
Gulyás meg Bayer A gerillák egyiket sem rabolnák el az eszük miatt. Amit elértek az nem az eszük hanem a nyelvük miatt van. Gyalázatos pondrók az egész politikus bagázs.
karma1
@tulipan: Minden szava igaz Jusztnak, - en a Ferenc ter kozeleben laktam (kb. 100 meterre tole), es valoban ugy volt: hogyha egy srac valamiben hazudott, vagy valakit atvert, jobb volt, ha elkerulte a Ferenc teret... En kislanykent mindig odajartam hintazni, jatszani - neha a batyaim vittek el, - az nem galeri volt (pedig akkor a vad kadari korszakban eloszeretettel hivtak a barmilyen fiatalokbol allo gyulekezeteket "galerik"nak, hat nem voltak azok)...
karma1
@olivér: Ja, meg kell nezni a vele keszult Krug Emilia riportot, es rajossz, hogy nehezebb eletet elt 19 eves koraig, mint sok agymosott fideszes. Nem en allitom rola, hanem a kislany magatol meseli el az eletet. Az edesapja rakos lett, majd nagy nehezen kigyogyult, es most megint rakos, attetes. Kozben a kishugara is vigyazott, tanult, segitett a haztartasban, mert csak a mamaja tudott sokaig elmenni dolgozni.
Speciel a bayerzsoti szuleit szemelyesen ismerem, bar sajnos mar nem tartjuk a kapcsolatot eleg regota. Piszok jofejek mindketten, a zsotit mindketten szegyellik - ok se ilyen lovat akartak. Az edesapja jelenleg Nemetorszagban folytatja filmoperatori munkassagat, az anyja mar nyugdijas, de o meg rontgenasszisztens volt, nagyon sokaig a XV. ker.-i tudogondozoban volt radiologus. bayernak volt normalis korszaka a nagyon fiatal koraban, amikor meg tanitotta a sajat kishugat, Fruzsinat is a solymari altalanos iskolaban. De ez a korszaka gyorsan elmult. A szulei sohasem politizaltak, parttagok sem voltak, marhara nem erdekelte oket a politika. Sajnos a szuleivel megszakadt a barati kapcsolat, messzire sodort bennunket az elet.
karma1
@horseman: Hulyegyerek, en sokkal regebb ota vagyok itt, mint te akarmelyik nickneveden. Huzzal el a 24.hu lelkes egybites kommenteloi koze, odavalo vagy...
Ja, ha en lennek a moderator, mar reg kivagtalak volna innen.
Nessy
@karma1: Bayert, mint a Népszabi publicistáját ismertem anno.
Akkor azt a nótát fújta, most ezt. De a stílusa rosszabb. mint valaha!
Akkoriban nem volt ilyen alpári. Igaz, azért az újság is adott arra, hogy ilyen cikkek nem jelentek meg.
Úgy látszik, ahogy öregszik, úgy lesz egyre elviselhetetlenebb!
karma1
@Nessy: A szuloi hazban sem volt ennyire alpari a stilus anno, mert a kishugat is szepen kellett felnevelni, - ha b+-ezes volt, az kizarolag csak a haveri korben, a gyerekek tavolleteben tortent, akkor sem kotoszokent hasznalva azt...
Nessy
@karma1: Arról nem is beszélve, hogy azért régebben biztos akadt volna valaki, aki úgy vágta volna képen, hogy a fogai körmérkőzést játszottak volna a benn maradásért.
desiro
@karma1: Köszi ez tényleg jó. Annak örülök a legjobban , hogy a Bandika is megvilágosodott!
desiro
Ennek a rühes bandának az a legnagyobb fájdalom, amikor az ilyen fiatal és bátor emberek kimernek állni ellenük, és szembesítik a férgeket az igazsággal.
Nagyon remélem, hogy még több fiatal mer ki állni az igazunkért.
A jövőjükről van szó.
Lepényleső
Mely ország köztársasági elnökéről? Milyen az a közjog,aminek ilyenek a képviselői?
Az akció azzal kezdődött(többek között),hogy megszavazták az ország dolgozóinak rabszolgaságra ítélésüket. A reakció ehhez képeset még délutáni babazsúrnak is
alig mondható. Az agresszív kisebbség az a 2/3,akit vakon vezet a maradék 1/3?
tudode
Ki gondolta volna erről a sótlan HAL FEJ BEJ. hogy ENNYIRE TELIK, nem "kötésig" tövig!
advocat
A leányzó filmből idézett, ugyan egy kicsit átalakítva. De ez Zsoltinak helyből megy! Gergőke! Egy kis művelődés?
advocat
"Úgy látja, ma a törvényes keretek betartása rendkívüli nehézségeket jelent az ellenzéki képviselőknek és azoknak is, akik nem tiltakozni mennek az utcákra, hanem rombolni és garázdálkodni."
Gergő! A nép és az internet nem felejt!
És mi is volt 2006-ban? Miért égett a belváros. Előtte meg tv és Kossuth tér. Azt ki is szervezte? Kubatov elvtárs? Amikor több volt a sérült rendőr, mint "tüntető"?
solidedge
A nyomorult Gulyás szerint a nyomorult Bayer jogosan gyalázta a nyomorult diáklányt. Hát itt tartunk.
Eladott Ország
@Pegero: A fideszeseket birkának nevezni sértő... a birkákra nézve!
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
olivér
@karma1: tényleg sajnálom ezt a lányt,komolyan,a jó Isten tudja,miért választják az emberek azt az utat,amin azután járnak.Mondom ezt a sajátomból is kiindulva.Ha tíz éve ismertél volna-ma rám sem ismernél,a részletekbe nem avatlak be,ez magánügy,nincs poitikai háttere.A kocsiban néhány napja a keresőn pásztázva Zsoltin is megállt a keresés,percekig hallgattam,akkor indulatmentesen beszélt,jó fej volt,de azt is megértem amikor elragadtatja magát,bár nem kellene !
kamazuka
Szóval a két bácsik aként tanakodnak mostanság,hogy segglyukon keresztül megszületni jobb volt e, mint ugyanott megfoganni?
evacica
Nem tudnak mást adni csak mi lénegük! Ez a fidesz és az orbáni stílus!
Justito
@szaboria1: Erre futotta,,,ez a színvonal nála...Majd a sitten együtt szerethetik egymást!
Justito
Ezt a bayert is jól pofán kéne vágni már,jópárszor,mint anno Csintalant...
Nessy
@Justito: De a "gazdáit" is, akiknek a talpát nyalja! Abban világbajnok a lovagúr!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.