Több országban is összefogott a kormány és az ellenzék a koronavírus-járvány leküzdése érdekében, Magyarországon nem ez a helyzet – mondta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

Az elemző kifejtette: Belgiumban, Spanyolországban, Izraelben és Romániában is azt hangsúlyozzák, hogy a járvány miatt félre kell tenni a politikai ellentéteket.

Eközben Magyarországon az ellenzéki pártok továbbra sem hajlandóak a "kicsinyes" politikai érdekeiket félretenni.

Emlékeztetett, a magyar ellenzék a múlt héten megakadályozta, hogy a koronavírus-törvényt gyorsított eljárásban elfogadják, most pedig nemet "nyomtak" a jogszabályra a szavazáskor.

Meglepőnek nevezte az ellenzék magatartását, hozzátéve, társadalmi közmegegyezés van arról, hogy a kormány ominózus intézkedései fontosak és hatékonyak, hiszen még az ellenzéki szavazók is azon az állásponton vannak, hogy ezeket be kell tartani.

Tehát ebből a szempontból teljesen érthetetlen, hogy az ellenzéki pártok miért mennek szembe a társadalmi akarattal, a saját választóik akaratával

- mondta.

Az ellenzéki viselkedés mögött Deák Dániel szerint az állhat, hogy attól félnek, a kormány sikeres válságkezelésének hatására nőni fog a kabinet támogatottsága, ezért igyekeznek a napirendet "áttolni" valamiféle demokráciavitába.

Forrás: MTI

Címlapkép: M1/YouTube

111 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Pedig érthető. Hiszen a hataloméhség-szindrómájuk sokkal súlyosabb fokú, mint a vírus!
Nyírfa
És tovább folyik az önfényezés, a propaganda, az uszítás...tesznek a vírusra.
Van még egy ország, amelyik lobogtatja a kereszténység zászlaját, utána pedig bele törli a lábát?
Aki Én
Az ellenzék, akik csalások és közpénz 100 milliárdok nélkül is annyi magyar embert képviselnek, mint orbán, nem ellenzi, csak bizonyos alapvető demokratikus feltételhez köti a korlátlan hatalmat, ahogy Európában kivétel nélkül mindenhol.
Politikai játszmáról meg annyit, hogy nem az ellenzék akar POLITIKAI!!! teljhatalmat, mindenféle kontroll nélkül.
De mindez nyilván hitelesebb lehetne, ha nem a fidesz egyik házielemzője mondaná. Ja, hogy ilyet már rég nem mond más rajtuk kívül? Ez is beszédes.
Macskaszem
Terror Maris kis hülye selyempincsije is elvakkantotta magát.
Nessy
tessen már mondani mi köze a járvány elleni védekezésnek az önkormányzatok lenullázásának, a Városligeti betontömbök megépítésének, a "hozzáértő" katonai parancsnokoknak, és ami még jön, a hatalom mámorában???
Valahogy jobban díjaznám, ha a patikában lehetne 3 rétegű sebészmaszkot, a drogériában kézfertőtlenítőt, fertőtlenítő kendőt kapni! De az nincs benne a salátatörvényben, hogy gondoljanak a lakosság védelmére! Ugye Semjén nagyon keresztény, nagyon fideszes NERtárs???
tudode
Igen ám!
.
Csak az a gázgéza, hogy a székháztolvaj a karmester!
graycivil1
Úgy érzem, az a pofátlanság, amit ez az Orbán seggén csüggeszkedő féreg-populáció megenged magának, az már nehezen tolerálható.

Vigyázzanak! Minél "szilárdabb" lesz a diktatúrájuk, annál inkább csak "szétverni" lehet, nem megváltoztatni!
vacsi
Igen, most az összefogással segíthetnénk a legtöbbet - egymáson, és magunkon is!
flex
Deák Dániel, teljesen érthető, hogy miért vagy zsidó.

Direkt nem akarod érteni.
Direkt vagy rosszindulatú.
Direkt nem érdekel téged a keresztény Magyarország.
Rád nézni is rossz, de hallgatni téged, még rosszabb.
RonaGyuri
@Shikari: pontos leírás Orbánról!! =))
Nyírfa
@vacsi: Te összekevered az összefogást a feltétel nélküli engedelmességgel. Aki az összefogás alatt egyeztetésen alapuló közakaratot - köz-akaratot - ért, az a Te szemszögedből egy szemét, mocskos valaki.
Csalódás vagy, többet néztem ki belőled, bár nem volt kétséges, hogy a látóköröd nem túl széles.
Klubtag
Azért te szerencsétlen - Deák Dániel - funkcionális analfabéta, mert amit ti képviseltek, az az un. társadalom legfeljebb egyharmadának az akarata, ami nem kis részben a hazugságaitok, zsarolásotok, megvásárlásotok,
erkölcstelen kommunikációs módszereitek következménye...valós eredmény sehol és ez ilyenkor - rendkívüli helyzetekben - bizony le is lepleződik...csak az ébredés lassú...de be fog következni...
flex
Deák Dániel, a társadalom elvárása az, hogy tűnjetek el örökre, ti rosszindulatú emberek, akik csak rombolni tudtok pénzért. Mert meg vagytok fizetve piszkosul közpénzből, amiért egy másodpercet sem dolgozatok, és ez a védettségetek.

Nem az a baj, hogy én látok át rajtatok, hogy én vetlek meg titeket, hanem van itt nagyobb nálam... aki átlát rajtatok és megvet titeket.
Akarod tudni a nevét, Istennek, te zsidó Deák Dániel?
Nem árulom el neked !!!

"mindeni, aki ismeri, segítségül hívja Isten nevét, megmenekül"

Én tudom, de nem árulom el neked, Deák Dániel, te kis fidesznyikes garabonciás zsidó diák rohadék gazember.
solidedge
Orbán még nem a társadalom ha Deák úgy is gondolja. Nagy valószínűséggel a társadalom többsége kezd felébredni és Orbánt egy gennyes kelésnek gondolja aki felszámolja az alig elkezdett demokráciánkat. Megbocsájthatatlan bűn. Ezért ennek a felcsúti kis senki hatalmának meg vannak számolva a napjai. Történelmünk legsötétebb alakjai között fog szerepelni a tankönyvekben. Ezt ő is jól tudja ezért elszabadult hajóágyúként tör-zúz mindent ami hatalmának útjába áll. A vírus elvonultával le fog hullani a lepel, már nem fog tudni megmentőként tetszelegni, ki fog derülni igazi énje a betegesen hataloméhes diktátor mivolta.
Nyírfa
@flex: Te sem szégyelled magad, igaz? Minden apropót meg kell ragadni egy jó kis zsidózáshoz. Semmivel nem vagy különb mint Orbán pribékjei.
flex
A társadalmi akarat Magyarország, Európában, Amerikában, az egész világegyetemben, és Kubában az, hogy tűnjön már el végre a büdös picsába Orbán Viktor.

Dögölj már meg Orbán, aztán legyen béke végre !!!
Nyírfa
@solidedge: Csak előtte fel ne gyújtassa Budapestet.
Nessy
@Nyírfa: Erkélye már van a "rezidenciájának", ahol lantot pengetve énekelheti a Fehérvári huszárokat ,miközben az égővárosban gyönyörködik!
Nyírfa
@Nessy: Sokat segítene rajtunk,ha elszállítanák Grazba.
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: milyen kisebbségi csoportról beszélsz? Bővebben???
Nessy
Azért jó lenne, ha egy "elemző" tudná, miről beszél! Két szót kifogásolt az ellenzék, a "korlátlan időtartamot", mindennel egyetértett! Ami viszont most következik, azzal épeszű ember, kivéve ha bigott kormány hívő, vagy kegyenc, nehezen tud egyetérteni! mert mindenről szól, csak a járvány elleni védekezésről nem !
Most övék az ország, a hatalom ,mindörökké Ámen! A felelősséget természetesen nem fogják vállalni!!
Nessy
@Pálinkafőző Rézüst: Költői kérdésnek szántad? Én már megtanultam, hogy 51 kisebb, mint 49. Továbbá 49 = 67!
Nessy
@Nyírfa: van azoknak egyéb gondjuk! Ott is sürgősségi ellátás van csak!
Nyírfa
@Nessy: Kár. Persze, gyógyintézmény van másutt is. Akár Brüsszelben.
verőce21
"...attól félnek, a kormány sikeres válságkezelésének hatására nőni fog a kabinet támogatottsága" - Ha az ellenzéki csőcselék vezetné az országot..., rossz arra rágondolni.
Ezért legyen tanulság a 4/5 hiánya! Legalább azt kell elérni '22-ben kormánykoalícióban, és nem a 2/3-ot.
csak úgy....
@ómió: @Shikari: felétek még nyitva vannak a kocsmák?
verőce21
@Shikari: Egyre inkább kiderül az aljas, kisstílű énjük.
Csak a pénzről és a diktatúráról tudnak beszélni...
flex
Tellesen érthetetlen, a számomra, te büdös zsidó, hogy miért nem hisztek Istenben, és miért nem fogadjátok el isten fiát, Jézust megváltónak.
Annyira logikus. Mit nem értesz ezen, te pénzéhes, a semmit nem érő Talmudba, a sátánista Kabbalában hívő, zsidó?
csak úgy....
@verőce21: @Shikari: ha egyszer gondolkodnátok és nem csak a talpnyalásra koncentrálnátok,tán még rendes ember is válhatna belöletek!
verőce21
@csak úgy...: Legelni mikor voltál utoljára, te Marha? @csak húgy...:
Aki Én
@verőce IQ 21: ,,Csak a pénzről és a diktatúráról tudnak beszélni."
Mondod ezt az ezermilliárdok elrablása, és a hivatalos diktatúra kihirdetése után? Te tényleg ekkora balfasz vagy? ...igen!
Jozefina
Ez a pasi fordítva ül a lovon!!?? Hol él??!!
verőce21
@Aki KretÉn: Tegyél feljelentést, te Lúzer! Mert bűnrészes vagy így...
Nessy
@Shikari: és ennek a szózatnak mi köze van a járvány elleni védekezéshez! Ahhoz per pillanat védő felszerelés, működő eszközök, nem hulla fáradt személyzet kellene! Mert csak a mese van, hogy viselj maszkot, kesztyűt, ha kimész a lakásból! A Holdon kívűl lehet valahol patikában kapni itt e Földön?? Ez a fránya vírus a propaganda dumától, a felhatalmazástól nem dobja fel a talpát!
Aki Én
@verőce21: A budapesti társadalmi akarattal miért megy szembe a gazdád? Ott páratlan volt a bukás. Gondolom ezt a mai napig nyögi, ezért is kell a gyors bosszú. Te tolvajok buta, önkéntes védelmezője, te hazaáruló balfasz.
flex
Deák Dániel, zsidó.
A legrosszabb fajtából.
Nem hisz az ő istenükben sem, és nem hisz semmiben sem. Egy hitelen zsidó.
Karrierista, akitől minden ember megdögölhet, csak ő legyen gazdag, mert szerinte pénzért minden megvehető.

Ez nem rosszindulat, antiszemitizmus, hanem tény.
Amikor D.D.-t pofán vágom, mert megérdemli, úgy fogja érezni, hogy elütötte egy kamion.
Nem ő lesz az első.
verőce21
@Aki Én: Magyarország sokkal jobb, konstruktívabb ellenzéket érdemelne. Te, és ezek az emberek csak gyűlölködők gyülekezete…
Pálinkás Pál
@Shikari: Ti remélhetőleg 22-ben már csak sötét emlék lesztek!!
Aki Én
@verőce21: Az első résszel egyetértek. Viszont a leggyűlölködőbb, utálatosabb, uszítóbb, társadalom és összefogás ellenes brigád ti, fideszesek vagytok. Hogy ellenzékben mit művelt a fidesz, arról ne is beszéljünk.
Ez még itt, kicsiben és kisebbségetekben is látszik. Akkora a pofátok, hogy ha az ember nem figyel oda, azt hiheti, ti vagytok a többség. Nem csak hogy látványosan védelmezitek a legutolsó aljasságot, bűncselekményt is, de még azt is elhallgattatnátok, aki erről szólni mer.
CsipkeRózsa
@flex: Új nevet vettél fel?

Van szemét ember, és van rendes ember, teljesen mindegy, hogy zsidó vagy keresztény.

Van egy keresztény kormányfő, aki a világ egyik legaljasabb, legszemetebb embere, példának mondtam.
Zsopiale
@justhpeter: Nem értem mi bajod a hazaáruló rablógyilkos NERsevik náci sáskahad maffiával... hát ők adnak nekünk enni bazdmeg..!
Pálinkás Pál
@Shikari: szerinted...csak az a baj...hogy pénz nélkül mivel fogjátok etetni a sok pénzért nyalót...mert azt tudod hogy ezek után az unió egy buznyákot sem fog adni ,ha van esze...és esetleg a három autógyár...némi uniós nyomásra átteszi a termelést más országba,akkor a gazdaságunk a béka segge alá kerül...tehát onnan sem lesz pénz,mit fogtok csinálni??? birkameneteztek egyet??
CsipkeRózsa
@Shikari: Csak nem a most kapott 1 millió euróról beszélsz.? Itthon kik azok a többszörös milliárdosok, akik ilyen összegeket felajánlottak?

Nem tudok Soros ellenünk tett lépéseiről.
ómió
@Aki Én:Olyanja, bolsi tetü létedre még ennyit se látsz át(?), csak olyannak lehet, akinek (már) nincs hatalma!
ómió
@csak úgy...: Te már így is "túl vagy tépve"!
flex
Életem legjobb. legigazabb, legvalóságosabb írása:

Tellesen érthetetlen, a számomra, ti büdös zsidók, hogy miért nem hisztek a ti Istenetekben, és miért nem fogadjátok el isten fiát, Jézust megváltónak.
Annyira logikus. az Ószövetségeben minden prófécia róla szól, és minden be is teljesedett a próféciákból...
Mit nem értesz ezen, te pénzéhes Mammonban hívő, a semmit nem érő örök vitatkozó Talmudban, a sátánista Kabbalában hívő, zsidó?

Nullák vagytok. Mintha meg sem születtetek volna.
flex
Sajnálom?
Mit?
Majd, ha leírod, hogy mit sajnáljak, talán sajnálni fogom. Talán nem.
volvós
@Horizont: ...méghozzá a fidesz sz.pógépe egyszemélyben...pfujjjj :-))))
namihami
Talán az eddigi tapasztalataik hatása alapján...
Pálinkás Pál
@Shikari: és hová lépsz fióka??? putyinnak addig kelletek amíg van némi szavazati jogotok az Eu-ban...ha kidobnak,akkor egy értéktelen csődtömeg lesztek...erre nem gondolsz???
csak úgy....
@Pálinkás Pál: kár a gözért pali, ez a @Shikari:nem tud gondolkodni!
csak úgy....
@Pegero: te még rémhírterjesztönek is gyöngécske...
Pálinkás Pál
@Pegero: hát..ha választhatnék hogy a koronavírus vagy egy újabb orbán év...nem kéne gondolkodnom!!! ugye érted mire gondolok??
csak úgy....
@Pegero: bugris vagy te kölök..,oszt buszsofört mikor vertél utoljára?
büszke lehet rád a fidesz..
Nessy
@Pegero: No fene! Már ezt is törvénybe iktatták? Lojális fórumozókat csak hódolat illeti, s nem bírálat? Ők viszont írhatnak bármit?
csak úgy....
@Pegero: te gestapó, ss vagy ávh-s feketekocsis? inkább neked köne óvakodnod a koronástól vírustól...
Pálinkás Pál
@Pegero: Ip cím...??? te ennyire fióka vagy??? gépet egyedül kapcsolod be,vagy segítség kell hozzá???
Nessy
@Pegero: Azért ezt a szólás és sajtó szabadságot ne tessenek nagyon komolyan venni! Amit citáltam, a hódolatról és a bírálatról Lucifer mondta az Ember tragédiájában. Nála reklamálj, ha problémád van a mondattal.
Akkor ebben megegyeztünk! Még annyit, ha emlékeim nem csalnak, Pósalaky úr nem használt ilyen goromba, kissé alpári stílust! Ugyanis a stílus az ember! Legyen vírusmentes szép napod.
kissé felnőttem
a stadionok építése is csak egy ember akarata volt, arra nem referáltál? hát ? most kussolj!
csak úgy....
@Pegero: kezdek nem csodálkozni,hogy nincs barátnöd...
csipetke
Az elemző elfelejtette megemlíteni,hogy Belgiumban,Spanyolországban,Izraelben,és Romániában a kormány nem szavaztatott meg magának teljhatalmat,és miután nálunk az ellenzék dátum nélkül erre nem volt hajlandó,hát megszavazták saját maguknak.És most hányinger módon pampognak,hogy az ellenzék akadályozta a védekezést a vírus ellen.Mint a vízfolyás,úgy hazudnak.A sok birka meg még mindíg beveszi,de hál'Istennek már egyre kevesebben
csipetke
@vacsi: 12:20 Kár,hogy a fidesz-banda ezt nem tudja
tudode
Elfogyott már a bársony hokedli!
.
Nincs már mire pályázni!
Pálinkás Pál
@Pegero: cseppet sem érdekel honnan írod a hülyeségeidet...valami búvárgömbben laksz???
Pálinkás Pál
@Pegero: még azért hozzátenném...szerintem te Fokvárost max képeskönyvben láttad!!!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: azért vigyázz pali! elöfordulhat,hogy @Pegero: egy fokvárosi,fekete,fideszrabszolga. (tudod,-templomér vehették)
különben a multkor még a II. ker. ben lakott.
teuton
Ez a seggnyalonc egy politikai elemzö??? Aki tud olvasni, tudhatja, hogy mas europai orszagokban a kormany es ellenzeke partallastol függetlenül VALODI egyezseget kötött, nem diktaturat vezetett be! A katonakat pedig nem ellenörizni es megszallni küldik a cegekhez, hanem DOLGOZNI! A betegeket tologatjak a korhazakban,a helyenkenti kijarasi tilalmat ellenörzik, raktarakban pakolnak arut, arut fuvaroznak, kisegitenek ott, ahol szükesges! SEMMIFELE iranyitasi vagy beeszolasi jogkörük nincs! A kormanyok pedig nem parancsolgatnak a cegeknek, hanem segitik öket es az allampolgarokat, penzzel, segellyel, hitellel, stb. Teljhatami törvenyt meg olyan orszagban sem vezettek be, ahol valamelyik partnalk abszulut többsege van, mert a demokracia önmersekletet is jelent, nem mindent kell megtenni, amit lehetne...
Rockxy
jaj eza deák egy tanuló, annyit ér a szava, mint a tramplinak a fradimeccsen
kereső
Miért is? Talán azért, mert járvány veszély vészhelyzetben talán nem az lenne a legfontosabb intézkedés, hogy schmidr maris "közalapitványa" ajándékba kapjon két igen értékes ingatlant- amely igy el is vesziti "köz" jellegét. Az egyházak meg ajándékba az ingatlanokat- amelyek most szociális célokat szolgálnak- Mit mondott erdő péter? " Az egyház nem jótékonysági intézmény" De a qrva életbe a magyar állam felkent uralkodója milyen jogon osztogatja kegyként a magyar emberek vagyonát? Erre kellett a teljhatalom, meg arra hogy az "együttműködés" jegyében megfosszátok az önkormányzatokat a jogaiktól? Mi köze van ezeknek a törvényeknek a virus elleni védekezéshez?Nem arról volt szó, hogy csakis és kizárólag az azzal kapcsolatos jogszabályi rendelkezések hatályának meghosszabbitása és hatályban tartása miatt kell? Arról szó nem volt, hogy a járványveszély ürügyén nyilt diktatúrát vezet be a kormány, hadiállapotot vezet be, miküzben meg itt a nyakunkon a gazdasági válság is. Talán ezért demeter elvtárs. A qrva életbe.
kereső
@kereső: bocsánat- most látom, hogy ez deák elvtárs volt.
Pálinkás Pál
@Pegero: gondolod hogy a marhaságoddal foglakozom...azt csak úgy mellékesen közlöm veled...ha koordinátákat küldesz valakinek,vagy hagyd a gépre, vagy tanuld meg hogy kell megadni!!!
Pálinkás Pál
@Pegero: te szólítottál meg fióka...pörgesd csak vissza a timeline-t...már ha érted hogy az micsoda!!
kereső
Ez a legújabb? 'Társadalmi akaratként" eladni orbán akaratát?
csak úgy....
@kereső: már a pirami...,akarom mondani a stadionjait is így építette!
flex
Deák Dániel egy mocskos zsidó aki a zsidók Istenében sem hisz.
Innentől kezdve keresztbe-hosszába leszarom, hogy mit gondol Deák Dániel, pénzért adható-vehető fideszes bérenc.
csak úgy....
@Pegero: a durbincs kollégádat idézve,oszt hány krémesér pippantasz?
Béla333
Egy Fideszes fanatikus szótárában a "társadalmi akarat" a Fidesz hazugságok gondolkodás nélküli elfogadását jelenti.
Ezekkel még párbeszédet sem szabad kezdeményezni, csak hazudni tudnak, csúsztatni, mellébeszélni.
Aljas mocskos banda!
Sámannus
Deák Dániel egy seggfej köcsög szopógép. Ennyi.
vacsi
@Nyírfa: egyeztetésen alapuló közakarat nincs! Legalábbis a magyaroknál! Ha végignézed a történelmünket, csak az egymás pocskondiázását, feljelentgetését, stb. látjuk. Mindenki sütögeti a saját pecsenyéjét. Ez régen is így volt, és most is így van - gyanítom, hogy mindig is így lesz. A baj csak az, hogy most egy láthatatlan, és sokkal erősebb ellenféllel van dolgunk. Ilyenkor nem árt egy erős központi hatalom, ami rendeletet hoz, és azt betartatja. A baj elmúltával majd lehet vitatkozni...
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 14. 17

Igen, másik néven ír, de a stílusa "ordító" :)
Nyírfa
@vacsi: Éppen abból tartasz bemutatót, amivel jellemzed a magyarokat.
babp1982
@Pegero: pofán keszel baszva kiskancsó! Elkaplak kiverem a szart is belőled!!!
Béla333
A Propi szerkesztőség és Maria26 akcióba lépett: lesöpörték a terítékről a kényes cikkeket és a hozzászólásokat Maria szexpartneres hirdetésének a terítésével!
Ez is elég aljas húzás...
teuton
@vacsi: Ja, persze... Egy erös központi hatalom, egy erös kez... Es te ezt Orbanban latod??? Minden keleti es nyugati diktatura igy indult, aztan katasztrofa lett a vege. Mondj 1 peldat, ahol nem! A demokracia alapja a targyalasos közös megegyezeses, nem 1 szemely vagy part autokrata parancsolgatasa!
csak úgy....
"Shikari"
"@Pálinkás Pál: Ideje még kisajtolni ezekből ami van és aztán lelépni! "
azt hiszem a tibink fején találta a szöget,hogy mi a fidesz célja! ..persze ilyesmit csak egy betörö banda csinál és nem egy szavahihetö politikus! a leendö szövetségesek mindíg figyelemmel kísérnek minden politikust és a multját ,akikkel esetleg késöbb, ha meg lehet bízni...
polar450
Jól van Deák, szóval mennyit kérsz a közösből "társadalmi fejlődés előmozdítására"?
Cucika
Az ellenzéki pártok nem a társadalommal mennek szembe, hanem a fidesz politikájában. Nem bíznak bennük, ahogy a társadalom nagy része sem. A vészhelyzet égisze alatt a fidesz kormány nem a járvánnyal foglalkozik, hanem a hatalomszerzésből fakadó előnyökkel.
Yoda69
Ezt a barmot. Valaki szóljon már neki hogy vegye le a szemellenzot.
flex
Nem azért nem keresztény, amiért nem keresztény egy nem keresztények, hanem azért nem keresztény, mert zsidó.

Szerintem is teljesen érthetetlen, hogy még nem vágta pofán senki. Csak úgy. Mert megérdemli.
kissé felnőttem
@Pegero: leirtam vagy 3 helyen látom azért olvassátok is további szép napot
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: tegnap, 13:27: navégre tükörbe néztél, tovaris romulán... :)))
flex
@Pegero: Gondolom, hogy most vicces voltál. Utaltál valamire, amit csak te értesz... vagy még te sem.
flex
@Pegero: Te biztos nem vagy zsidó. Túl hülye vagy ahhoz, hogy zsidó legyél.
vukkocska
Hát ez is bölcsebb lett volna, ha hallgat. Az ellenzék együtt működött a vészhelyzet megszavazásában, és sok más egyébben. De az ellenzék nem tud olyan kormánnyal együttműködni, ahol el akarják vonni az önkormányzatok önállóságát.Meggyőződésem, hogy Orbán legnagyobb esze, töményzsóti azért nyújtotta be a törvényt, mert le akarták nyúlni Soros egymilliárdját. Amiről meg vagyok győződve, hogy ilyet agyilag képtelen lett volna összehozni. Csak kellett egy név. Hogy mi jön még ezután, nem tudjuk. Vagyis a Városliget úgy túnik be fog indulni,hiába mondta OV a választás után, hogy Budapesten az lesz, amit a budapestiek akarnak. Persze.
flex
@Pegero: Mesél róla picit. Majd kiigazítalak, hogy mit nem értesz. Mert egy zsidó tudja hülyének tetetni magát, ha abból előnye származik.
flex
Egy zsidó van annyira okos, hogy tudja hülyének tetetni magát.
Aki Én
@Pegero: ...ennyire hitelesen nem lehet játszani.
kissé felnőttem
@Pegero: elmehetnél gyufáért ez egy dolog .
Aki Én
@Pegero: Hogy zsidó vagy-e, azt nem tudhatom.
Aki Én
@Pegero: A kutyát sem érdekli. Egy buta fajankó vagy, ez itt a lényeg:)
Aki Én
@Pegero: Szintén a kutyát sem érdekli a sok bugyuta linked. De ettől még neked való, ne hagyd abba.
Aki Én
@Pegero: ...na, ettől még nem vagyok a cimbid!!! Ugyan az az unatkozó, mellőzött lúzer vagy, mint eddig.
evacica
Ejnye ejnye Danika! Tudom, hogy sok pénzt kaptok a főnöktől, de azért nem kéne ilyen pofátlanul hazudni! Pontosan Orbán aki nem képes a mai napig megemészteni az önkormányzati választások eredményét, pitiáner bosszúálló még ebben a válságos helyzetben is. Aki képtelen felülemelkedni a vereségen, és aki nem akar konszenzust az ellenzékkel!Neki a hatalom mindennél fontosabb, még az országnál is! További jó fagyizást, csak el ne rontsad a gyomrod!
Lepényleső
Ez nem úgy hangzik mint amikor mást vádolnak olyan bűnökkel,amit több tíz éve folytatólagosan ők követnek el?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.