Elfogult és félrevezető kérdések alapján nem lehet tisztességes konzultációt folytatni, és ha e konzultáció során a bevándorlást összekapcsolják a terrorizmusveszéllyel, az rosszhiszemű és helytelen dolog – mondta Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke kedden Strasbourgban az Európai Parlament (EP) Magyarországról folytatott vitájában.

Ami a halálbüntetés kérdését illeti, Timmermans ezzel kapcsolatban kijelentette: a bizottság egy pillanatig sem habozna igénybe venni a rendelkezésére álló eszközöket, ha az uniós joggal és az alapvető európai értékekkel összeegyeztethetetlen halálbüntetést a magyar kormány – az Orbán Viktor által adott biztosíték ellenére – mégis újra be akarná vezetni.

Zanda Kalnina-Lukasevica, az EU soros elnökségét adó Lettország európai ügyekben illetékes államtitkára az EP-ülésen közölte: az uniós tagállami kormányokat összefogó Tanács nem alakított ki álláspontot a vitatott magyar vonatkozású kérdésekben. Így a lett tisztségviselő pusztán annak a hangsúlyozására szorítkozott, hogy a Tanács nagy jentőséget tulajdonít az európai alapértékeknek.

Orbánt bibliai idézettel szedték szét az EP-ben

Manfred Weber, az Európai Parlament (EP) jobbközép, néppárti frakciójának a vezetője a magyarországi helyzetről úgy vélekedett, hogy az állampolgárok megkérdezése jó dolog, de a magyar bevándorlási konzultációs kérdőív szóhasználata rossz és elfogadhatatlan. Ami ugyanakkor a dolog érdemi oldalát illeti, a magyar kormányzat joggal vet fel a bevándorlással kapcsolatban kérdéseket – szögezte le Weber.

A bajor politikus a halálbüntetéssel kapcsolatban úgy vélekedett, hogy annak eltörlése civilizációs vívmány, ezért újrabevezetéséről minden beszéd kártékony. Weber felhívta a figyelmet arra is, hogy Magyarország a 2,8 százalékos gazdasági növekedéssel jelenleg Európa élvonalában van.

Azt szeretnénk, ha Európa az európaiaké, Magyarország a magyaroké maradna

- ezt már Orbán Viktor miniszterelnök mondta felszólalásában.

Szerinte felül kellene vizsgálni a jelenleg érvényes egyezményeket, és a bevándorlást illetően vissza kell adni a döntési jogot az EU-tagállamoknak, rájuk kell bízni, hogy akarnak-e bevándorlókat.

"Nem tudunk munkát adni a bevándorlóknak" – szögezte le. Azt javasolta, hogy az európai politikusok tegyenek különbséget az üldözöttek és a jobb életszínvonal reményében érkezők között. Utalt arra, hogy az európaiak eltérően ítélik meg az unión belüli szabad munkavállalás, illetve a kívülről jövő bevándorlás jelenségét.

Orbánt bibliai idézettel szedték szét az EP-ben

Az egyezmények valóban nem isteni kinyilatkoztatások, de létezik olyan isteni parancs, hogy ne ölj

- felelte erre Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke Orbán Viktornak.

Schulz ezt annak nyomán jegyezte meg, hogy a magyar miniszterelnök a halálbüntetés jogszabályi tilalmával kapcsolatban kijelentette: a tilalmat tartalmazó egyezmények nem isteni kinyilatkoztatások, hanem emberi alkotások, amelyeket meg lehet változtatni.

A vitában Guy Verhofstadt, az EP liberális frakciójának vezetője azt mondta, hogy Orbán Viktor továbbra is provokatív kijelentéseket tesz. A belga politikus a bevándorlási kérdőívvel, illetve a halálbüntetéssel kapcsolatos témák említésén túl egyebek közt Putyin-barát külpolitikával is vádolta a magyar kormányfőt. A bevándorlást illetően emlékeztetett arra, hogy 1956-ban Nyugaton nagy szeretettel fogadták be a magyar menekülteket.

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti EP-képviselője összetépett egy papírlapot, amelyről azt mondta, hogy a bevándorlással kapcsolatos nemzeti konzultációs kérdőív. Ujhelyi úgy fogalmazott, hogy a konzultáció valójában "goebbelsi tudatmódosítás" eszköze.

Jávor Benedek, a PM zöldpárti EP-képviselője arról beszélt, hogy Orbán Viktor egyre inkább hasonul a Jobbikhoz, amelynek a vitorlájából a hivatalos magyarázat szerint ki akarja fogni a szelet.

Gál Kinga, a Fidesz EP-képviselője hangsúlyozta: a bevándorlással kapcsolatos magyar nemzeti konzultációs kérdőív megfogalmazásai – minden finomítás nélkül – olyanok, ahogyan az aggodalmak az emberekben megfogalmazódnak.

Orbán mikor ismét szót kapott, azt mondta:

Én soha se mernék ilyen hangon beszélni az önök országáról, népéről és nemzetéről, egész egyszerűen nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel.

Orbánt bibliai idézettel szedték szét az EP-ben

Ugyanakkor arra reagálva, hogy a vita több felszólalója Márai Sándort idézte, azt kérdezte, nem érzik-e visszásnak, hogy ők akarják elmagyarázni a magyaroknak, hogy miről írt Márai.

Magyarországnak 2012-ig volt saját nemzeti szabályozása a menekültügy kérdésében, és azzal a szabályozással kezelni is tudta a kérdést

- tért át a bevándorlók kérdésére a kormányfő.

A miniszterelnök leszögezte: az EU kényszerítette Magyarországot a szabályok megváltoztatására, és az országra kényszerített szabályozás nem vált be, megindult a menekültáradat.

Az illiberalizmussal kapcsolatos hozzászólások kapcsán Orbán leszögezte: a liberális gazdasági és társadalomszervezési elvek csődöt mondtak, ez okozta a válságot.

Frans Timmermans Orbán Viktorhoz fordulva azt mondta:

Ne csináljon karikatúrát az Európai Bizottság migrációs javaslataiból.

Timmermans szerint nem igaz az a vád, hogy a brüsszeli bizottsági javaslatok minden illegális migráns korlátlan befogadását szorgalmazzák. Az uniós testület tagállami befogadási kvótákat azok vonatkozásában javasol korlátozott mértékben, akik háború elől menekülnek Szíriából, Eritreából – mondta.

310 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bence
Röhögő görcsöt kapok , amikor orbán fejére olvasnak és ezt úgy kéri ki magának mintha az országot bántanák , holott nem az országgal hanem vele vannak súlyos problémák !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
A bevándorlást illetően vissza kell adni a döntési jogot az EU-tagállamoknak, hogy akarnak-e bevándorlókat.
justhpeter
A liberális frakcióvezető megint lemosta. Teljes joggal. Kapott egy-két sallert és kokit. Csak azt nem értem, a naplopó Rogánt miért vitte ki magával.
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@verőce21: Jól mondod. Ezt nem kizárólag az EU - nak kellene eldöntenie. És itt egy másik mondat: " Weber felhívta a figyelmet arra is, hogy Magyarország a 2,8 százalékos gazdasági növekedéssel jelenleg Európa élvonalában van." Azt hiszem, ez magáért beszél.
szandokan
@Toby: Te tényleg azt hiszed, hogy befogták? Nem nézed a tévét?
szandokan
@justhpeter: Akivel foglalkoznak ennyire, az csinál is valamit.
Toby
@szandokan: 1/ orbánc-tv-t eddig se néztem ! Egy darabot sem !
2/ a cikket viszont olvastam, tartalma szerint bizony befogták a marhát ! A visszavágós bibliai idézet is jelzi !
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
szandokan
@Toby: Majd kiderül 2018 - ban, az emberek hogyan fogják látni többek között ezt a kérdést is.
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: ma, 19:19-re: ezért vitte a bilijét magával...:))))
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: Végtére is ez egy jó poén volt, még ha nem is így van.
varirmag
"


Az egyezmények valóban nem isteni kinyilatkoztatások, de létezik olyan isteni parancs, hogy ne ölj"

Kedves Martin Schulz ! Ezt a parancsot nem ismerte magda marinkó amikor kiírtotta gyerekestől a cukrász családot, és nem ismerték az ároktői sorozatgyilkosok sem.
Magyarázza el a gyilkosoknak !!! Ja , hogy nekik joguk van az élethez ???
És azoknak akiket meggyilkoltak ??? És az áldozatok szüleinek ?? testvéreinek???
gyerekeinek joguk van Schult úr baromságait hallgatni ?
A bevándorlókról is könnyen beszélnek. Ide jönnek és ha tovább mennének visszazsuppolják őket. Ott nem kellenek !

A firkász meg jobban is megválaszthatta volna az iromány címét ! Mert kit szedtek szét ??? és mivel ??? Tessék megnézni !!! A baromarcú firkász idézget,de az valósággal köszönőviszonyban sincs az irománya.
Szomorú , de még egy fideszre allergiás is hányingert kap az ilyen hazug firkászoktól.
Ujhelyi és Jávor baromságokat beszélt.
libellle
@szandokan: Ja ja, Weber ur ezt azert magyarázta mert már régen ki kellet volna a néppártból ezt a nácibandát hajitani, de akkor oda a többség. Evvel minden meg van magyarázva. POLITIKUM!! Ugyanis orbán nagyon kemény kritikákat kap a német konservativoktól. A gazdasági fejlödésröl annyit, hogy még mindig nem érte el az ország a két recessio után a NULLÀT, amibe orbán kaotische kormánya vitte az országot. Egyébként milloszor lett már elmondva leirva, én csupán ismétlem, ki lehet az EU-ból lépni.
Toby
@szandokan: Bízzunk benne ! 2 millió a birkapártra voksolt - 6 millió viszont nem és ez a legnagyobb adu 2018-ra !
A felmérések szerint csökken a birkapárt imádata, sőt, helyi hodályok meg is szüntek !
libellle
@szandokan: Valóban, katasztrofát. Ugy tettei, mint ötletei az elmebetegség határán vannak!!! Az ország hirneve romokban és a gazdaság is ott hever.
libellle
@varirmag:Na ezt jól megirtad, ellenben bölcs maradtál volna, amennyiben ennyi zagyvát nem irsz össze.
varirmag
@libellle: Már ,-ha megengeded- és időm is engedi, leírom a véleményem.
Nem kötelező a "zagyvát" elolvasni. Örüljünk hogy te olyan értelmes vélemény írsz :-)))))!
rugacs
Ha az unióban demokrácia van, akkor ott ugyanolyan joga van az O.V.-nek hozzászólni, mint másnak.
Szintén ugyanúgy joga van problémákat felvetni, mint másnak.
Pl. uniós előírás, hogy belügyekbe nem szólnak bele!: de a bevándorlás Magyarországra az belügy! Belügy, hogy kit fogadunk be és kit nem.
Akkor miért akarnak olyat ránkerőltetni, hogy majd valaki más eldönti ezt a kérdést helyettünk?!
Ez az unió ebben a formában tisztára olyan, mint anno Trianon!
Csizmás Kond
...sok a hablaty...
Arra a kijelentésre, hogy nem tudnak munkát adni a bevándorlóknak senki nem kommentált.
HGY
Mozes kapta a tiz parancsolatot, amiben az is benne van hogy ne olj! Ugyanakkor ha elolvasod a Bibliat, a Mozesi torvenyeket megszeghokre bizonyos esetekben HALALBUNTETES vart!
troppauerhumer
@rugacs: Nagyonbuta nemzetthynáci ahogy jogos volt Orbán számonkérése,úgy Trianon a magyar jobboldal csődje és a magyar jobboldali nacionalizmus katasztrófája. Trianon a világ válasza a történelmi Magyarország hamis mítoszára, a “keresztény-nemzeti” nacionalizmus hazugságára.
A legnagyobb hazugság, amelyet a magyar jobboldali és baloldali csürhe egyaránt kikezdhetetlen tabuként tart számon, hogy a trianoni döntés “igazságtalan” volt. A trianoni döntés nem volt igazságtalan, nagyon is igazságos és jogos büntetése volt nemcsak a háborúban vesztes Magyarországnak, amely a Habsburg Monarchiának nem csupán egy nemzeti kisebbsége, hanem egyik uralkodó osztálya volt. Ezen kívül igazságos és jogos volt az elnyomó magyar nemzetiségi politikára adott válaszként, és jogosan akceptálta a magyar elnyomás alól menekülni kívánó nemzetiségek szabadságvágyát. Az nem indok, hogy a “történelmi Magyarország” jussaként a magyarok igényt tartottak olyan területekre is, amelyeken nem magyarok éltek. Az elszakított területek lakosságának kétharmada nem magyar volt, a magyaroknak legfeljebb az egyharmad arányban magyarlakta területekért fájhat a szívük.
rugacs
@troppauerhumer: Hát ez egy nagy marhaság! Na ez a véleménye a magyarok ellen uszítóknak, meg a hazaárulóknak. Fújjj!!
Hümér nálad elmentek otthonról! Vagy csak visszacsatolták az elmédet valahova?
Anna Mária
Ez az ország ezzel a vezetéssel már rég nem való az EU-ba.
bence
Röhögő görcsöt kapok , amikor orbán fejére olvasnak és ezt úgy kéri ki magának mintha az országot bántanák , holott nem az országgal hanem vele vannak súlyos problémák !
papa.49
Milyen ,,értelmes, bamba arcokat,, vágott míg a többiek beszédét hallgatta a pasi, az arcára volt írva, egy jellemtelen, hazug, kupec, aki ilyen magas polcon ül jelenleg!!!
troppauerhumer
@rugacs: Derága Baro...ööö...Dunnyhás testvér ,aki nem érti ne babrálja .Az ország 49-50%át a környező országok kisebbségi laktak. Gyakorlatilag el voltak nyomva, egyedül a horvátok kaptak valami kis szabadságot.
Az elveszett területek nagy részen kisebbségek éltek, ahol voltak magyarok, ott is a más nemzetiségűek voltak többségben. Egyedül közvetlenül a határ menten és Székelyföldön voltak/vannak szinmagyar területek, a többi helyen elenyészően. Akkor mi szükségünk ennyi népre? Mitől lenne jobb ha több millió nemzetiség lakja itt?
Ha nem lett volna az I-ső világháború akkor is megtörtént volna,de véres polgárháborúval mint Jugoszláviában.
hetöndöe
@rugacs: Baromságot már megint te írtál és nem @troppauerhumer: .Tekinstd meg a belinkelt térképet és ha képes vagy egyáltalán értelmezni,rájöhetsz,hogy Hümér szórol-szóra igazat írt.

hu.wikipedia.org/wiki/Nagy-Magyarország#/media/File:Ethnographic_map_of_hungary_1910_by_teleki_carte_rouge.jpg
verőce21
@troppauerhumer: (22:12) Ne felejtsük már el, a török időkben évszázadokig Erdély jelentette Magyarországot! 1920-ig magyar többség lakta!
Milyen "igazságosságról" beszélsz?
Gonoszgólya
"...egész egyszerűen nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel."
Ez jó. Ezen sokáig fogok röhögni.
verőce21
A belinkelt térkép is azt mutatja, hogy a városokban, és nagyobb népsűrűségű területeken mindenhol magyarok laktak Erdély területén.
Desischado
Röhőgörcsöt kaptam, mert úgy csinál, mintha az országot bántanák, pedig nem érdekli az ország, úgy tekint rá, mintha az ő éléskamrája lenne. Van lelkiismerete... röhögőgörcs 2. ennek lelkiismerete?! Volt neki?! Szerintem soha a büdös életben!
hu.blastingnews.com/hir/2015/05/orban-szamara-mi-csak-haszonallatok-vagyunk-00401409.html
rugacs
@troppauerhumer: Jól beletrafáltál: " mi szükségünk ennyi népre? Mitől lenne jobb ha több millió nemzetiség lakja itt?"
Most akkor Orbán ellen vagy mellette vagy? (menekült és bevándorló ügy) Most akkor jöhetnek a menekültek vagy sem? Kell nekünk a sok nemzetiség vagy sem?
Szavaid szerint a gyarmatosítóktól el kell venni a gyarmataikat? Ez szerintem nem igazán tetszene az unió többi államának. Mert nekik is van még a mai napig is jónéhány! Franciaországnak hány afrikai ország fizet gyarmatpénzt?
Cimbi, szerintem te kicsit elfogult vagy ellenünk. Ráadásul Ferencjózskát nem a magyar nép választotta. Ha ismernéd a magyar történelmet, tudhatnád, magyar királyunk elég kevés volt, a monarchiában mi alárendelt szerepet játszottunk.
Ha ismernéd a Trianoni történetet, tudhatnád, ott bennünket úgy állítottak be, mintha mi kezdtük volna a háborút, mintha mi lennénk mindenért felelősek.
hu.wikipedia.org/wiki/Trianoni_b%C3%A9keszerz%C5%91d%C3%A9s
Lásd az igaz történetet.
kkalman
"Azt szeretnénk, ha Európa az európaiaké, Magyarország a magyaroké maradna."
Akkor, szerinte, mi nem vagyunk európaiak. Szégyen, hogy ilyen miniszterelnökünk van.
rugacs
@hetöndöe: Mondanám, hogy tanulj tinó, ökör lesz belőled!
Belőled már nem lesz...
Legalább katona múltad miatt ismerhetnéd a történelem háborúit, kirobbanásuk okait.
Vagy téged is csak golyófogónak vettek fel anno?
hetöndöe
@rugacs: A tények neked magasak ,mint törpének a levelesláda,az idióta személyeskedésed csak téged minősít.
rugacs
A legnagyobb szégyen az, hogy vannak olyan magyarok, akik sértettségük miatt az EP-n a magyar támogatások ellen uszítanak!
És ezek az őstulkok azt hiszik, az emberek majd azzal hálálják meg nekik ezt, hogy 2018-ban rájuk fognak szavazni?
Hát egy ilyen hazaárulóra soha a büdös életben nem szavaznék!
Törvénybe iktatnám, hogy aki a saját népe ellen uszít, az soha ne politizálhasson többet.
Az meg külön nevetséges, hogy egyesek annyira sem értik az anyanyelvüket, hogy ha a mondatban nem szerepel az "azon belül" szavak, már nem is értik a mondat jelentését!
Elég szégyen, hogy ilyen primitív honfitársaink is vannak...
Persze, ha még az átlag magyarnak is magyarázni kell egy mondat jelentését, akkor mit csodálkozunk, ha egy idegen nem érti... :-)
rugacs
@hetöndöe: Kőagy, látom értelmezési gondjaid adódtak: a jelzőimmel téged minősítettelek, s bár idiótának nem neveztelek, önkritikád ez esetben akár építő jellegű is lehet! :-)
1szomjas
@szandokan: Bocs, de te visszacserélted a szemüvegedet ? ;) (Nemrég, ugye azt mondtad, ezentúl tárgyilagosabban nézed a hazai dolgokat... ) O.K. ! Valóban nem öröm, ha mindenféle népek elárasztják országunkat... De ! A határzár csak egy irányba működjön, vagy oda-vissza ? És, te felszólítod a Nemzetmegvezető Viktátort, hogy ő is menjen vissza szépen ősei földjére ? (Természetesen üres zsebbel... ) És : te még mindig ,,vevő" vagy a fideszes kormánypropagandára ? Magadon, a cégeden, az országon azt látod, azt tapasztalod, hogy szárnyal a gazdaság ? Persze, egy jó kártyás tudja, hogy blöfföléssel is lehet végül nyerni, de a blöff is hazugság... Még akkor is, ha a ,,független" KSH mondja a tutit...
1szomjas
@szandokan: Az se baj, ha rosszat csinál, csak csinálja ?
1szomjas
@szandokan: Szóval, aki nyer, annak igaza is van ? Vagy ez csak arra az esetre érvényes, ha a te istened nyer ? ;)
Yoda69
Mar megint felmostak a tahoval a padlot.
troppauerhumer
@rugacs: Derága Baro...ööö...ne keverd össze a körtét az almával-vagyis ez csak a szokásos jobbikuSS identitásmagyarázkodás-mert azon kívül,hogy mindkettő fán terem semmi közük egymáshoz bevándorlók -soknemzetiség .
Míg 1914 július elsején Tisza István a magyar miniszterelnök még ellenezte az országa érdekeivel ellentétes háborút, két héttel később már megszavazta azt az ultimátumot, amit a Monarchia küldött Szerbiának.
Miért adta Tisza mégis áldását erre a lehetetlen ultimátumra? Erre személyes oka volt: 1914 márciusában találkozott II. Vilmos német császárral és nagyon jó benyomást tett rá. "Ez egy igazi államférfi!"- mondta akkor a császár. Mivel hadüzenetéhez a Monarchia német támogatást és garanciát kapott, Tisza nem kívánt "galambnak" látszani egyszerre két császár szemében, inkább vállalta a "lesz, ami lesz" kockázatát. Mint egy hazárdjátékban, mindent feltett egyetlen lapra.

Az eredményt ismerjük: vesztes háború, összeomlás, forradalom, ellenforradalom, Trianon. Aki Tisza felelősségét tagadja ebben az eseménysorban, nem mond igazat. Aki őt hősként és követendő államférfiként felmagasztalja, fatális üzenetet küld a mai Magyarországnak. Mert Ady Endre szavaival "...bús nép a magyar/ Forradalomban élt, s ránk hozták/Gyógyítónak a Háborút, a Rémet /Sírjukban is megátkozott gazok".
Ezt az átkot semmilyen körmönfont mai magyarázat nem képes feledtetni és feloldani
A meteorológia jelentéssel szólva butább vagy mint a sokévi átlag,vagyis jobbikuSS.
Cicamama55
A hírre való reagálásom csak annyi, hogy semmi jót, pozitívat nem láttam, hallottam, ami indokolta miniszterelnökünk sajtótájékoztatón mutatott fesztelenségét, ironikus mosolygását. Én ebből a tekintetből, az egész viselkedéséből azt olvastam ki, hogy "a jobbikosoktól elcsóreltam egy csomó szavazót"- ennek örül annyira. Lehet, hogy ő nem is Fideszes?!
Vizual
A szokásos tirádák, csak átnevezve Eu. komfortosra. Hogy nem szopták be ? Hát nekik mindegy, hogy mi bent vagy kint vagyunk. Amivel jelenleg hozzá jéárulunk az Eu. működéséhez az felejthető. Viszont a pénzt elszórják magánba, amit onnan kapunk.
Az, hogy a magyar képviselőknek most huncutul kacsintgatni kellene nem gondolom. Orbán és a rezsim itthon mindent megragad, hogy a nem kellő ellenzéket eltörölje. Nem is sorolom. A hazaárulás kérdése pedig nem szorul semmilyen értelmezésre. Orbán mindig a 2/3-ra hívatkozik, pedig nincs már. És Orbán saját belső ellenzékét is megalkotta. De azért tudjuk, hogy nem a rendszer megváltoztatására kapott felhatalmazást. Ezt a külső bevándorlást pedig nekünk adta, hogy ezen rágodjunk mi is és az Eu.-s. Nagy szarban lehet. Szerintem és remélem ez már a végjátéka és nem sokáig agonizál.
Freewolf
A hazánk ellen uszítók kivétel nélkül liberáliSS értékrendet vallanak! Sokat tanultak Adolftól!
bretagne
Hogyan tudja elviselni, hogy mindenki utálja? Miért akar mindenkinél okosabb lenni? Az alkalmazkodás hiánya az a legnagyobb baj. Miért akarja, hogy egy ország az ő szája íze szerint gondolkozzék??? Ne csodálkozzon, ha egyszer fellázadnak az emberek. Talán még nem lesz késő!!!
eugen4402
Nem tud elszakadni a szembeállítási komplexusától, ezzel kilóg a strasbourg-i környezetből. Egy hazai turnén még bejön neki, hogy "Európa az európaiaké, Magyarország a magyaroké, cipőt a Cipőboltból"-féle reklámszlogen, de az ottani ülésterembe bizony nem illett sehogy. Egyszerűbb lett volna, ha annyit mond: - Ide a lóvét, a többi nem a ti dolgotok!!!
keresztapa
Bohóckodással viszi a prímet a liberálisok gondolkodásra képtelen uniós ideg görcs csapata.Ezeknek az ország lejáratása a cél, mit is keresnek ezek az ország megrontói a közéletben.
mate03
@varirmag:!Nem tudom miért érzem úgy.hogy te csak nézel,de látni semmit nem látsz!?
Tekla
Nem szavaztam rá, de most minden mondatával egyet tudok érteni.
Nem kell nekünk bevándorló,illegálisan jön, útközben lopni kényszerük, közbiztonság , stb.. Bűnöző , van saját. Az itt élőkkel sem boldogulunk, a gyerekek éheznek az iskolákban. Hát ne már idegeneket etessünk, az adónkból, meg gyilkosokat? Minek?
szandokan
@1szomjas: Tárgyilagosan is nézem, de mit csináljak, ha több mindenben is Orbánnak adok igazat most?
Freewolf
"Szétszedték Orbánt"? Nevetséges kifejezés és komolytalan. A komolytalanság pedig a gyengeség legbiztosabb jele! :-)
troppauerhumer
@Tekla: Hülye érv, sehol sem a bevándorló veszi el a munkádat. Ha nincs munkád, akkor a bevándorló nélkül sem lesz, mert nincs megfelelő, eladható képzettséged. Amit ő csinál, azt nem csinálod meg, hiszen akkor eleve ott dolgoznál. Szóval, süket duma és a szemétséget erősíti. Majd ha a gyerekeinket nem engedik be, mert mindenhol dúlni fog a xenofóbia, akkor lehet sírni, de késő lesz. Ki mondta hogy örökbe kell őket fogadni? Csak éppen hagyni hogy békében oda menjenek ahova akarnak, mert nyugodj meg, még ők sem olyan hülyék hogy itt akarjanak maradni. Azt a sok menekültet amit az utóbbi 100évben befogadtak Európában, és Amerikában ha ezzel a mentalitással, fogadják, akkor ma még kevesebb magyar élne a világban!A magyarok munkahelyét, lakhatását nem a szír, afgán stb- menekültek veszélyeztetik, hanem a tömegével itt élő román, szerb, ukrán áttelepült akiket pénzükért vett meg a FideSS szavazni.
Gondolod hogy az EU hagyja, hogy egy tagállam megkérdőjelezze az EU Alapjogi Chartában foglalt alapértékeket?Szerinted pl. a Néppárti Merkel egyetért ezzel, kérdezem én ezt csak azért, mert kis hazánk az EU nagy befizetőinek pénzén vonta kétségbe az EU parlamenterek európaiságát, és az EU alapértékeit.
Hellcat
Hogy ragyoghat most a padló Brüsszelben :D
rugacs
@bretagne: Az abszolut naivitást lehetne megmintázni rólad!!! :-)))
Freewolf
Érdekes módon a közel- kelet egyetlen demokráciáját olyan apróságok, mint emberi jogok nem zavarják. Falat építettek a bevándorlók ellen, a határőröknek tűzparancsa van és a sivatag közepén táborba zárták a bevándorlókat. Aki estére nem ér haza, annak börtön! Most épp pénzt kapnak, hogy elmenjenek végleg!
Liberális jogvédők és EP! Hol vagytok? Hol vannak a közös értékek? :-))))))))
rugacs
@bretagne: Szerinted mindenkinek el kéne vegyülni a hülyékkel, a primitívekkel. Ne legyen senki sem különb nálad? Jól be tudnál illeszkedni az észak-koreaiak között, náluk mindenki egyen szürkébe van öltözve, fel sem tűnnél közöttük, hogy nem ferde a szemed!
Tényleg, nem ferde a szemed? :-))
soljanka
De nagy baj van itt a fejekben...(:
Én mondjuk boldog vagyok, hogy a régi Monarchia területén élhetek, euróban kapom a fizumat, és olyan helyen lakhatok, ahol örülnek a trianoni döntésnek. :)
rugacs
@troppauerhumer: Látszik, sokat nem tudsz az ilyen meg olyan bevándorlásról!
Bizony nem mindegyik menekült szakképzetlen, mivel azonban a cél (vagy átutazó) országban nincsen létjogosultsága, de enni kell, ezért azt a munkát, amihez te is ugyan olyan jól értesz, ő olcsóbban fogja elvállalni. A munkaadót meg csak az érdekli, hogy ugyan azon munkáért minél kevesebbet kelljen kifizetnie, mert ő meg a profitból él.
A menekült meg azt mond, amit akar. Mondhatja, ő csak a háború elől menekül, de honnan fogjuk megtudni, hogy előzőleg hány falut irtott ki?! Esetleg csak az után, miután itt is kinyír néhány számára nem tetsző vallású kritikust (lásd Fr.o.)
Nagyon hiányoznak nálunk is a terroristák, ugye?! Az unio szépen eldönti, jöhetnek (hozzánk), aztán majd kitalálja, maradjanak is itt, mert nyugaton már nem férnek el. És akkor már késő lesz erről gondolkodni!
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
rugacs
@soljanka: Ráadásul a nálatok termelt szemetet is nálunk rakják le. És mi ne csak hogy fogadjuk ezt el, de még örüljünk is ennek. És fogadjuk el, hogy ti döntötök a mi sorsunkról. Így lennénk "jó" uniós tagország.
Más valami?
libellle
@troppauerhumer: Szuper!!! Minden eggyes betüdet teljes szivvel alátámasztom!!!
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
troppauerhumer
@rugacs: Abból is éltek kis pecer,meg az uniós adófizetők pénzéből .
sentinel216
Tudjuk, hogy az emlékezetes Orbán - Gyurcsány vita óta a törp diktátor lábrázást kap, ha nem erőből oldhatja meg a maga kis lázálmait. Ezért is csodálkoztam, hogy percekig elemezgette, a vita értelmét. Szerinte a vita arról szól, hogy ő megmondja, mi az eredménye és azt köteles mindenki bólogatva elfogadni. Hát ebben a vitában alulmaradt. Ott ült a szamárpadban és frázisokkal, közhelyekkel, homályos vallási tézisekkel tűzdelt vagdalkozással próbálta megmagyarázni a hülyeségeit. Joga volt hozzá, de kínlódás volt az egész.
rugacs
@troppauerhumer: Ránézésre a beszaráson már rég túlestél. Most éppen az agyfosás van rajtad.
A világ folyamatosan változik, az emberek többsége is, a nézeteikről már nem is szólva.
Fejére olvasod, hogy megváltozott a nézete. Hát nekem is.
Meg akit csak ismerek, nekik is.
Az mszp-től meg én is óvakodom, mert az ő nézetük is változott, bár nem évek, évtizedek alatt, hanem egyik pillanatról a másikra. Ezt nevezik köpönyegforgatásnak.
Aki tegnap még a magántulajdon és a rothadó kapitalizmusról prédikált, ma meg a legnagyobb (legdrágább) tulajdonnal rendelkezik és a legnagyobb kapitalista, az szerintem nem egészen normális folyamat.
Mint ahogy az sem, hogy uralkodásuk idején mindent eladtak, ami magyar érték volt, a lóvét meg zsebrevágták és abból ma igen csak minőségi életet élnek, miközben most azt kritizálják, aki az ő szarukat vakarja, miközben az országot akarják megmenteni, de közben az uniót éppen az ország ellen uszítják. Hazafiak, mi? Mint ahogyan azok is, akik idegen honban élnek jómódban, de bennünket kritizálnak jódolgukban.
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
soljanka
@rugacs: Nézd, te úgy érzed magad jól, hogy szeretsz nagymagyarkodni, én meg szeretem, hogy európai vagyok. Ezért nem is hülyézlek le. Meg ostobának sem nevezlek.
Rózsika Hatházi
@Csizmás Kond: tegnap 20:24 Én kommentálom. A magyar munkavállalóknak tud munkát adni, ez az ország? Nem a közmunkára gondolok, mert az olyan, mint a kutya vacsorája. Vagy van, vagy nincs. Mondjuk, az enyémnek van.
rugacs
@soljanka: Kösz, akkor kvittek vagyunk, mert én sem hülyéztelek le, még csak ostobának sem neveztelek.
rugacs
@Rózsika Hatházi: Bocs, hogy közbeszólok: minden magyar munkavállalónak sem tud. De mert nálunk is kapitalizmus van, a munkaadó annak adja a munkát, aki olcsóbban elvégzi. Ez persze nem az állami megrendelésekre vonatkozik. (sajnos)
Mit gondolsz, a magyarok miért tudnak jól munkát találni az eu-ban? Mert képzettebbek a helyieknél vagy mert olcsóbban elvégzik ugyan azt a melót, mint azok?! És mit gondolsz, az ottaniak szeretnek ezért minket?
Freewolf
@troppauerhumer: Ismét igazolódni látszik az a tapasztalati tény, hogy a legkártékonyabb az tud lenni, mikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
Jobbulást neked! :-))))))))))
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
troppauerhumer
@Freewolf: Becsinálok a röhögéstől ,nálatok,mégvéletlenülsemnáci gyűlölködőknél a tisztelet jele,hogy félrebeszéltek?...vagy ez az a nívó,amire képesek vagytok?
Khmm .már nem egyszer írtam,Kósának a FideSS rendkívüli és meghatalmazott közhülyéjének volt egy ostoba ötlete,a választásokon való részvételt kössék bizonyos értelmi képesség szinthez.
Már akkor felmerült mi lenne ha az újságokba regisztrálóknál is ez lenne,akkor lehülyéztük Kósát...téged és több túlértelmes jobbert látva ...az Kósa nem annyira hülye...a""...smileyk...David E.a smileyt kidolgozó csapat egyik tagja:
"ezekkel az emberi a hangulatot kifejező jelekkel csak segíteni akarunk
az elsekélyesedett kifejezésre képtelen,érzelmi és értelmi
tehetségteleneken... "...
hát a jó szándék itt,is dugába dőlt...,s nem a szándék okán,...az alanyok selejtek,..ők is emberek,emberkék,csak épp jobberek,..selejt szellemű emberkék.
Satyala
"Mint ahogyan azok is, akik idegen honban élnek jómódban, de bennünket kritizálnak jódolgukban."

Lehet hogy itthon akartak jómódban élni, de a szocik lámázása után egy hazug populista, az embereket teljesen hülyének néző, leplezetlenül korrupt kormány jött, amelyik pont az ellenkezőjét csinálta(ja), mint amit ellenzékben ígért! A Fidesz csak a szégyent hozta az országra!
papa.49
@nyanya001: Ez megint kurvára találó, a pali teljes jelleme, tehetsége ott LÁTHATÓ A KÉPÉN!!!
keresztapa
A bolsi liberálisok alatt valósági érzéseitől egyszerűen képtelenek elszakadni, ezeknek mindég a központi alávetettség a kenyerük. Teszik ezt azért mert önálló tevékenységre alultápláltak, mindég teszik azt amire felkérik őket, ideológiai elkötelezettségük minden realitást nélkülöz, bizonyosságát adták hogy alkalmatlanok az ország vezető elithez való tartozáshoz. Ők nem a nemzet az ország szolgálatában, hanem a diktáló hatalom alattvaló szolgái akik feladnak mindent ami népi, nemzeti akaratot fejez ki. A gyarmattartó hatalmak sarát, most a nem gyarmatosító országok közösségére tolják, holott a gyarmatokból befolyt haszonélvezői soha nem voltak.
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Freewolf
Attól a néhány orvosi esettől eltekintve, akik messianisztikus tudattal hámozzák a léggömböket és saját böffenéseik felhőit a jövőnek és igazságnak vizionálják, a helyzet statikus.
Nincs olyan erő, ami a Fideszt fel tudná most bomlasztani! Törvényesen lehetetlen leváltani, igaz, ők feloszlathatnák a parlamentet, de nem érdekük. A Jobbik képes lehet a választásokon megszorítani őket, de attól, hogy itt ingerült kommentek komoly hülyézéssel kisérve durrognak, bizony Orbáné a hatalom. Stadiont épít? Megteheti!
Nem tetszik nektek? Hát így jártatok! :-) Ennyi a történet, hiába is polírozzák egyesek!
troppauerhumer
@keresztapa: Gratulálok !Hány éves is vagy?Biztos nagyon idős hamég a Rákosi kor szemináriumán tanultakat idézed...brhüüü
És megfenyegeted az USA-t is ugyi,a gonosz bankokat,hogy nem adsz el nekik dollárkötvényt majd csak lesz újra jegyrendszer Orbanisztánban...
Tökéletes bizonyítéka vagy,hogy a kor nem mindenkinek a bölcsességet,hanem a demenciát hozza el...brhühüü..
keresztapa
@Freewolf: Tökéletes a megállapításod mint mindég. Nagy kár ezen Lensztálbolslibs közeghez értelemszintjén szólni. Rugóznak fulladoznak a sajátosságukban.
troppauerhumer
@Freewolf: Na ezért egy kis normálisság szorult beléd:"Törvényesen lehetetlen leváltani,".
Csak annyi mint amikor a nő megkérdi dugás közben a pasit mi az amit bennem értékelsz?
Erre a pasi mindjárt kihúzom...brhüü...
Na ez az ami felhatalmazza a normálisokat ,hogy bármilyen eszközzel elzavarják a tolvaj FideSS maffiát.
dömdödöm
Az EP -ben nem tudja senki hogy a trafikos gyilkosság hatására a saját sarukat elkenni kényszerülten hozta fel a K -Vezető a halálbüntetés témáját . Érdekes ,a Bándi Kata gyilkosságnál
nem jutott eszébe ,a futónő megölésénél nem jutott eszébe ,kis szerencsétlen Szita Bence
élve eltemetésénél (brutális megölésénél nem jutott eszébe) ,a brutális baltás gyilkost pedig kiadták ( közvetetten szabadon engedték) ,most mikor az ők oligarhikus érdekeibe rondít bele csúnyán valaki akkor azonnal halálbüntetést említ , teljesen mindegy hogy milyen kontesztusban hangzott el. :-((((((((((((
rugacs
@troppauerhumer: Vulgárisan primitív észlény, mit hazudok én? Te mindent csak idézel, idemásolsz, saját gondolatod a szitkozódáson kívül nincs. Olyan időkről mesélsz, amiket én átéltem, te meg a netről szedtél le innen-onnan.
Ha megéred a koromat, amit erősen kétlek, de ha mégis, talán neked is megadatik, hogy okosabb leszel. Bár valszeg csodagyerek lehetsz, már 3 éves korodban annyi eszed lehetett, mint most.
A sok adó sokkal jobb, mint az egy adó! Mert a sok adó csak bizonyos csoportokra terjed ki, míg az "egy adó" mindenkire.
Én csak azt fizetem, ami engem érint, te azt, ami téged.
Megpróbálom az egyszerű agyadhoz mérten is lemondani: több kulcsos adót szeretnél, de nem tetszik a több féle adó! Ebből látszik, nem következetes vagy, csak mindig az ellen szónokolsz, ami éppen van.
Freewolf
@troppauerhumer: Sajnos, ez a szólavina nélkülözi az értelmet. Miről is beszélgethetnék egy önállóan gondolkodni képtelen, mocskos szájú fanatikus libsifaSSival? Kövesd az esztergált führereidet és nyald be az általuk megrágott, és felbüfögött demagógiát! Csak az a baj, hogy ide hányod ki!
rugacs
@dömdödöm: Tévedsz, ezek vezettek oda, ahol most tartunk. Ahhoz, hogy valakinek eszébe jusson a halálbüntetés kevés 1 eset, oda tömeges brutalitás kell. Ez egy folyamat része, eredménye, részeredménye.
Az amcsik sem a háború első napjaiban dobták le az atomot, hanem a végén, hogy tudassák: eddig és ne tovább.
Mindenki csak addig van a halálbüntetés ellen, míg nem az ő érdekeit, rokonait éri brutális támadás.
Ha jönne valaki és lemészárolná a szeretteidet, te elleneznéd?
Mit nem értesz ezen?
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Freewolf
@troppauerhumer: Szerencsétlen, beteg ember! :-)))))))))))))))))
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Freewolf
@troppauerhumer: Ismertem a nolblogon egy ilyen beteg jószágot. Ha nem is az vagy te, akkor a rokona! :-)
rugacs
@troppauerhumer: Ha idézeteidet a Rejtőtől vennéd, mint nicknevedet, talán még nevetnék is rajta. Így csak legyintek, hogy mindent ide firkálsz, amit találsz.
Freewolf jól látja, menthetetlenül beteg vagy és vulgáris, ez a gyengék fogyatékossága. Meg a fogyatékosok gyengéje.
Nem szidlak, mert az ostobaság vele született dolog, és inkább szomorú, mint nevetséges. A vulgaritás már inkább, de az meg az ostobák fegyvere. Mikor már nincs érv, jön a szitkozódás. Jellemző, hogy te már az elejétől vulgáris vagy.
Ha szeretsz röhögni, csak nézz a tükörbe, ott bármikor láthatsz egy idétlen szamarat.
De jó hogy vagy: golyófogó mindig kell.
Aki Én
Ez a rugacs sem okosabb, sem intelligensebb nem lett az elmúlt hetekben.
rugacs
@Aki te: Az ember az én koromban már ritkán változik. Másrészt van egy szint, ahonnan csak visszafejlődni lehet. Te korán elérted ezt a szintet és hanyatlasz is rendesen. Hümérrel együtt... :-)
adrenalink
@rugacs: 00:04-re "A legnagyobb szégyen az, hogy vannak olyan magyarok, akik sértettségük miatt az EP-n a magyar támogatások ellen uszítanak! "
2006-ban az ellenzékben levő Orbán is ezt kérte. Magyarázkodtak is a fityiszesek, hogy nem is úgy értette...:-)
Freewolf
@rugacs: Felfoghatatlan, hogy az álbaloldal cerkófjai azonnal személyeskednek és sértegetnek! Nem kell foglalkozni velük, de egy bizonyos megnyilvánulási szint után helyre kell őket tenni!
A csótány sorsa a cipőtalp! :-)
szandokan
@Freewolf: @rugacs: Az ilyen kvalitású emberek ülnek az EP - ben is, mint ez a tropahummer...:-)
Freewolf
@szandokan: Azt mondod, a nyolc általános megállítja őket? Nem baj, de "liberálisak"! :-))))))))))
EGO
"... létezik olyan ilyen isteni parancs, hogy ne ölj!" Valóban?! Akkor a vatikán miért áldotta meg a Keresztes Háborúkat???
Legyünk tárgyilagosak!
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@troppauerhumer: Ne tuskózzál, meg trágárkodjál itt, jobbikos komám, mert repülsz!
rugacs
@troppauerhumer: Eleinte úgy véltem, olyan huszas lehetsz (tehát nem százas). De ebből a kényszeredett bruhahás stílusodból lerí, hogy sokkal alatta vagy. Már húsz felett is ez olyan gyerekes.
Ez a gyerekes stílus emlékeztet Pistikére, aki lehet, hogy időközben belelapozott néhány Rejtőbe és ennek hatására Hümér lett. Csak míg ő egy virág, te egy sültbolond vagy. Azért van közös vonás is: az ő érvei is inkább a tettlegességről szólnak, mint a meggyőzésről. A te esetedben a tettlegesség a vulgaritásban fejeződik ki (hiszen legfeljebb a laptopodat püfölhetnéd).
Az erőszakos hajlam erőszakot szül, az ilyeneket előbb-utóbb vagy lecsukják, vagy meglincselik. Így kevés az esély, hogy ugyanitt elbeszélgessünk erről a témáról kb. 20 év múlva. :-)
verőce21
@rugacs: (11:13) A szólavinád közé azért beszorult egy jó megállapítás is:

"Az mszp-től meg én is óvakodom, mert az ő nézetük is változott, bár nem évek, évtizedek alatt, hanem egyik pillanatról a másikra. Ezt nevezik köpönyegforgatásnak.
Aki tegnap még a magántulajdon és a rothadó kapitalizmusról prédikált, ma meg a legnagyobb (legdrágább) tulajdonnal rendelkezik és a legnagyobb kapitalista, az szerintem nem egészen normális folyamat.
Mint ahogy az sem, hogy uralkodásuk idején mindent eladtak, ami magyar érték volt, a lóvét meg zsebrevágták és abból ma igen csak minőségi életet élnek, miközben most azt kritizálják, aki az ő szarukat vakarja, miközben az országot akarják megmenteni, de közben az uniót éppen az ország ellen uszítják. Hazafiak, mi? Mint ahogyan azok is, akik idegen honban élnek jómódban, de bennünket kritizálnak jódolgukban."

Lehet, hogy nem volt tudatos, de visszaadja a valóságot.
libellle
@szandokan: èn is neki adok igazat. a halálbüntetés be kell vezetni rajta és bandáján kezdeni, de itt be is fejezni. Ezenkivül minden Magyarnak el kell hagynia az idegen földet és vissza kell hazájába térni. ITT ÈHENHALNI!!! Sokszor kételkedem azon, hogy te épp ésszel rendelkezel. Amennyiben valaki sikeres vállalkozást vezet akkor annak elégnormálisan kellene a helyzeteket megitélni. Persze már abszolut kétségbe vonom azt a vállakozást amiröl te itt irogat. Különösen, sikeres ember valamennyire intellektuel a beirásaid után ezt azonban abszolut kétlem
libellle
@Freewolf: Hm??? Közel-kelet és demokrácia ??? Ezeket hol olvastad???
verőce21
@rugacs: Bocs' a (16:41)-et @troppauerhumer: -nek szántam! :)
libellle
@rugacs: legnagyobb anyagi hatalommal orbán viktor rendelkezik!!!
libellle
@szandokan: ja, és olyanok mint te állitólag vállakozók. Szerintem te egy fidessss legény vagy!!!
rugacs
@verőce21: Vakszem is találhat tyúkot... :-)
rugacs
@verőce21: De amit idéztél, azt tényleg én írtam! :-)
rugacs
@libellle: Momentán, de hál'Istennek!! Régebben sajnos korpaként a Horn meg a többi állat is ebbe a kategóriába tartozott.
rugacs
@libellle 17:01-re: A kettő netán kizárja egymást? Mert?
rugacs
@Horizont: Mit tudsz te a 2 millióról? Persze a másik 6-ról ismeretes, hogy 10 millió irányba húznak..., az tényleg sokkal jobb lenne...Neked.
Ráadásul csak megjegyzem: az eus törvényeket is csak a vezetőik hozták, nem volt előtte népszavazás amin kiderülhetett volna, hogy saját népük mivel ért egyet és mivel nem. Pedig érdekes lenne ismerni ilyen számadatokat is.
Pl. eléggé kétségbe vonom, hogy a terrorista támadásokat elkövetőket a közvélemény nem ítélné simán halálra, ha megkérdeznék őket...!!!
verőce21
@rugacs: (17:06) Igen, valami sugártörési hiba történt nálam. :)
Nem baj így legalább megerősítve látja ezt akinek "költészete kevés megértésre talál környezetében".
rugacs
@Horizont: Nyugodtan szállj ki!! :-))
Csizmás Kond
@Mirabilis: Lényegtelen, a lényeg hogy mindenki maga döntse el be akarja engedni vagy nem.
Csizmás Kond
@Rózsika Hatházi: Na látod, épp ezért nem kell ide még más munkanélküli is.
szandokan
@libellle: Én soha nem voltam vállalkozó, elég rosszul vagy informálva, ráadásul egy jobbikos stílusú ember benyomását kelted.
JAJMÁR
@rugacs: 20:... Mégsem írok időt, mindegy, az összes hsz. úgy, ahogy van, minden sora és szava, cáfolható! (Még egy gyereknek sem nagy feladat, de nem írhatok ide regényt :)
1. Az eu alapértékeiben megegyeztek a tagállamok. Tudod, ez olyan, amire épül az egész... elvi dolgok. Pl. az a keresztényi érték, hogy NE ÖLJ! Vagy az, hogy a menekülteken és kiszolgáltatottakon segíteni kell! Vagy az, hogy fontosak a demokratikus értékek... és igaz, nem egyformán, - az már belügy - de a sarokpontoknak meg kell lenni.

Nos, ha az egyik tag elkezdi kirugdosni az alapokat - aztán meg mutogat, hogy inog az egész - de nagykanállal az asztaláról eszik - arról sajátos véleményem van..
2. Magyarország az eu. határa is. Igen, ez nagyobb, és nehezebb feladatnak látszik elsőre, - és ebben igaza is van a mini.elnöknek - de jobban megfigyelve, még ha növekedett is a bevándorlók száma, messze elmarad a kezelhetetlen mértéktől. Mégis, erről tárgyalni kell, ezzel egyetértek.
A módjával már kevésbé.
Alapkirugdosásosra sikerült ez is. A "nemzeti konzultáció" eredménye majd nyilván valami bizonyíték lesz mellette, de ez a kérdőív, így, hiteles is?.
Nem gondolom, hogy Mo. éppen erősödne ez által, sőt! Előbb, vagy utóbb, felteszik majd a kérdést - már fel is tették, és jogos is -, ha egy csoport alapvető értékeivel nem ért egyet valaki, miért akar oda tartozni?
JAJMÁR
3. Erdély! A Honfoglalás előtt már éltek ott magyarok, na persze, mi jól elfoglaltuk őket is. Pár száz évig a magyar királysághoz tartozott, majd elkezdődött az elszakadása. Virágkorát a fejedelemségek alatt élte, amikor önálló volt, bár de oda-vissza vándorlások, keveredések voltak, mégis Erdély a székelyeké, a szászoké és a románoké is volt mindig.
Ha megkérdeznénk most az erdélyi magyarokat, hogy mit szeretnének, - vagy akár az egész Erdélyt - erősen gyanítóm, hogy önálló államot.

Mondok rosszabbat! Kérdezzük meg a régi Magyarország területén élő magyarokat, hogy hova akarnak tartozni? Lehangoló lenne az eredmény kedves jobboldali blogtársam :(
Az igen válaszok is inkább az eu-nak szólnának, mint nekünk, mert ők velünk ellentétben tudják mit kell értékelni.
izo
@JAJMÁR: Te azt hiszed nálad van a bölcsek köve és mindent tudsz?!
libellle
@szandokan: hahahahahaha igazán a legnagyobb és legbutább vicc amit életemben hallotam. Èn ugyanis meggyözödéses Szociáldemokrata vagyok. Ismeretlen a fogalom?. Ezenkivül Abszolut pacifista. Magyarázhatattlan, hogy miböl következtetsz te ilyenre.
libellle
@Freewolf: Igen lehet párhuzamot vonni adolf és viktor között. Te is igy gondoltad?
Anna Mária
@bretagne: Sosem fog senki fellázadni. Trianon miatt meg a nyígás majd még akkor is, amikor a határok zárva, a magyar állampolgárokból köszöni, senki nem kér, az EU-ból udvariasan kitessékelve kell valahogy megélni, megtermelni a kaját, és aki nagyon ügyesen igazolja, hogy van elég pénze és munkahelye, otthon maradt családtagja, az esetleg kap vízumot Romániába, annak esetleg lesz esélye venni egy hűtőszekrényt, ami hiánycikk lesz Magyarországon.
Lesz öröm, boldogság, minden magyar lesz, még a felhők is az égen, egyetlen darab piréz sem fog zavarogni és mindezt nézi majd Orbán a Budai Várból.
rugacs
@Anna Mária: 'Oszt majd mikor lesz olyan vezetőnk (mint mondjuk ferke), aki köp a magyar érdekekre, de eszetlenül támogat minden egyebet, amiből haszna van, s bukik az eu, akkor majd lesz részetekről nagy csönd. Mert a mesében hisztek, a történelmet, az emberi gyarlóságot nem ismeritek. Ember nem segít önzetlenül olyanokon, akiket ezer évig tönkre akart tenni. Ti még hisztek abban, a mentalitások változnak, de okot nem tudtok rá. A világot a pénz uralja, a pénz nem egyenlőséget diktál. A hatalom ott van, ahol a pénz. A hatalom elnyomásról szól, nem közös érdekekről, értékekről. A svájci frank meg a többi deviza is segíteni jött, hogy jobb, fényűzőbb életünk legyen. Aki elhitte nekik, azoknak a fényt elűzték az életéből.
Lehet kegyelem kenyéren élni, meg lehet önfenntartóan is. Élet volt az eu előtt is, és bátran állítom, lesz utána is. Persze aki csak segélyen tud létezni...
Anna Mária
@rugacs: Szerintem te ennyi ésszel szimatolgass, hol van egy kis száraz táp, de vigyázz, be ne kapj valami furcsát, amit egy csúnya bácsi kínálgat.
rugacs
Hű de jó az eu-ban élni!
Nekünk is sokkal jobb lenne most, ha ezer éves történelmünk nem arról szólna, hogy ki hogyan igázott le, nyomott el, sarcolt meg. S ha még néhány földrészt is sikerült volna gyarmatosítanunk, akár a világ urai is lehetnénk.
Hogy nem ez történt, még nem jelenti azt, hogy a világ végéig alattvalóknak kell lennünk. Rengeteg olyan találmány, ötlet született, amiben magyarok vettek részt, amely magyar emberhez fűződik. Az ilyeneket nem elüldözni hanem támogatni kellene. Persze vannak, akikben mélyen gyökereznek az alattvalói, talpnyalói (seggnyalói) hajlamok. Akik önös érdekeiket a közösség fölé helyezi. Még szerencse, hogy momentán ők vannak ellenzékben.
Mindenki szeretne jobban élni (fényűzően), de sokaknak nem mindegy, milyen áron!
Anna Mária
@rugacs: Nahát te blöki, mégiscsak bekaptad azt a mérgezett cafatot! És még ízlett is, ugye? :)))
rugacs
@Anna Mária: Mint gyerek és állattartó arra igyekszem nevelni a kedvenceket, hogy idegentől ne fogadjanak el semmit, ez a hosszú élet titka.
S ha te nem csak az ostoba atv-t néznéd észrevennéd, mennyire igazam van ebben. Szinte mindennapra jut olyan hír, hogy gyerekeket hogyan vittek rossz útra, hogyan raboltak el, állatokat hogyan mérgeztek meg.
Ha az ember tisztában van és felkészült a veszélyekre, nyugodtabban élheti az életét mint az, aki elszabadult fantáziájára hallgatva hol egyik gyermekét, hol másik szerettét veszti el hirtelen. Mert utána már csak a jajgatás és sopánkodás marad...
rugacs
@Anna Mária: Az agyad az mérgezett, de menthetetlenül. :-)
Azt meg kapja be a hóhér vagy a nagy fehér... :-))
Anna Mária
@rugacs: Magadat nem sikerült megvédened attól, hogy ne fogadj el semmit csúnya bácsiktól.
Az eredményt olvashatjuk.
Bezabáltál, blöki, de rendesen.
rugacs
Van mindenféle világnap. Ez a nap a hülyéké?
Van itt hümér aki tropa is, akite, de lehet, hogy valaki más és most hosszúgatya a szűzmariska (a la leszbikus)...a többiről nem is beszélve.
Vazze, van valaki aki érti is miről rizsálnak? :-))
libellle
@rugacs: oje oje. nem neked akartam a TETSZIK -ket nyomkodni hanem Anna Máriának.
Mert nem tetszik az amiket ide irogatsz mert az olyan érdekes mintha nem lennél tiszta a fejedben. Nem akarlak bántani mindenki szuverén joga leirni azokat amiket gondol, de azert kérdezem, hogy te melyik világban vagy században élsz?
szandokan
@rugacs: Én értelek, habár ezt eddig is tudtad. Hümér barátunk néhány hozzászólása már a múlté. Anna Mari pedig kizárólag azért jár ide, hogy másoknak beszólogasson. Ne aggódj, ő sem sokáig csinálhatja...
szandokan
@Anna Mária: Neked miért kell minden más véleményen lévő embernek beszólogatnod? Nálad ez a kielégülés feltétele? Undorító amit csinálsz, eddig elviseltem, még szórakoztam is rajta, de elég... Hümmer eltűnt, vajon hova?
rugacs
De hogy a témához is hozzászóljak, az utóbbi években a nyugati országokban történt terrorista merényletek számának emelkedéséből arra tudok következtetni, nem igazán sikeres a bevándorlókkal szemben alkalmazott kiválasztási művelet. Mégis ránk akarják erőltetni a megbukott ötletüket. Lassan minden rosszat átadtak már, jöhetne végre valami jó is: mondjuk törvénybe iktathatnák, hogy az eu-n belül minden munkaadó köteles ugyanazért a munkáért ugyanazt a bért adni, tagállamtól függetlenül!!
Ez jó kezdet lehetne ha az egyenlőségről, az előírásokról és az elvárásokról vitatkozunk!
Képzeljük el, hogy a győri Audiban, a kecskeméti Mercedesben, az összes Aldiban, Lidl-ben és minden magyar multiban a dolgozók ugyanazt a bért kapnák, mint a nyugaton lévő multikban! Ugyanazt a bért, ugyanazért a munkáért!

Ha ez megtörténne, talán elhinném a segítő szándékot, meg azt, hogy az eu-ban mindenki egyenlő!
Addig süket duma az egész...
rugacs
@szandokan: Bocs, költői kérdés volt... :-)
coni
Nem világos hogy került a csizma az asztalra? Ha nálunk magasabb a gazdasági növekedés (mert az elmúlt években nagyon alacsony volt) akkor bevezethetjük a halálbüntetést?
Menekültügyben senki nem mutatott rá az EP vita során arra a lényeges tényre, hogy a menekülteknek esze ágában sincs nálunk maradni.
Anna Mária
@szandokan: Te nem vagy más véleményen, neked nincs saját véleményed. Te csak azért írogatsz ide, hogy eldicsekedj az autóddal.
wagabund
végignéztem a közvetítést.. nem láttam Orbánt "vergődni"... papí nélkül, két óra, nem semmi..
...de némelyik képviselőről el nem tudom képzelni, hogy is lett képviselő...
...namegasztán...láttam, hallottam Hegyi Gyulát kérdezni...baszki, ez részemről nagy hiba volt...eddig becsültem a faszit.
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
libellle
@Tekla: te semmit nem fizetsz sem az adódból és abból sem amit nem adózol esetleg. Minden menekültet az EU finansiroz. Természetesen azt a pénz nem rájuk költik hanem elvándorolnak az utolsó garasig a mafiozok zsebeibe
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
libellle
@szandokan: na végre rugacs barátodban megtáláltad az értelmednek megfelelö partnert. Mégis jó , hogy ide ellátogatsz. Ilyenkor van egy kellemes napod, mert a sors tényleg kegyetlen hozzád
rugacs
@libellle: A szóhasználatod alapján neked sem teljesen tiszta a gondolatod gépre vitele. Úgy fogalmazol, mint az az '56-ban disszidált magyar, aki még emlékezik honnan indult, de az anyanyelvével már gondjai vannak...
Nos én nem disszidáltam sem anno, sem később. Nyelvi problémáim sincsenek. A világon a Föld nevű bolygón, Európa közepén magyar honban, a többi legyen az én titkom. Az életet élem és gondolataimat nem az atv irányítja. A véleményemet kizárólag én alkotom, éppen ezért semmilyen pártnak engedélyt nem adok annak korlátozására.
Nem hinném, hogy véleményemmel egyedül lennék, még itt sem :-) Sőt, mintha egyre többen lennénk...
És csak neked: szeretem a magyar közmondásokat, mint pl.: jobb félni, mint megijedni, késő bánat - eb gondolat, stb.
És te hol élsz, Ózországban? Ahol a rossz egycsapásra jóvá válik, ahol az 1000 éves ellenségedről kiderül, valójában a felebarátod, csak azért, mert azt állítja, ahol csak belépsz az eu-ba és elég ha mindenre, mindenkor bólogatsz és máris olyan fényűző életed lesz, mint az alapító tagoknak?!
libellle
@Anna Mária: neki nincs is autoja. Szandokan csak szandokán. Megtalálta lelki és szellemi barátját rugacs személyében. Na ö is örülhet néha legyünk egy kicsit megértöek szegénnyel!
libellle
@rugacs: Phu, magadat kifelejtetted már mint a világnapokból és a hülyékböl. Ejnye ejnye
troppauerhumer
@wagabund: Állítólag minden brüsszeli - meg nem brüsszeli - áskálódás mögött ő meg a baloldal áll..Gyurcsányt pedig a New York-Tel-Aviv tengely pénzeli, mint tudjuk grin hangulatjel.
Az Európai Parlament sajtóirodája is Gyurcsány kottájából játszik! grin hangulatjel
rugacs
@coni: A halálbüntetésnek a bűntényekhez van köze, nem a gazdasági mutatókhoz. (úristen). Az EP-ben arról sem szólt senki, hogy míg nyugaton emelkednek a terrorista támadások, addig nálunk még egy sem volt. Ehhez képest az ő bukott eljárásukat akarják a mi megbízható eljárásunk fölé emelni. De arról sem beszélt senki sem, mi történik akkor, ha a tízezrekből százezrek vagy milliók lesznek. Meg arról sem, ha közben meggondolják magukat és hozzánk toloncolják vissza a szerencsétleneket?! Mert megtehetik. Akkor mit kezdünk a kialakult helyzettel? Vagy ráérünk majd akkor foglalkozni ezzel, ha már ott leszünk és nem tehetünk semmit sem?
Anna Mária
@libellle: Nagyon jól elvan a két mindenttudó! :)))
libellle
@rugacs: Phu, magadat kifelejtetted már mint a világnapokból és a hülyékböl. Ejnye ejnye
A fobiádat amit az EU neked okoz kezeltesd. Amennyiben ezt nem teszed beleörülsz. De indithatsz egy népszavazást is, talán még sikered is lehet és kilép az ország a böse böse mumus EU-bol. Viszont gyüjtögessél már most mert akkor az éhenhalás következik. Apropo, a nyelvekkel nekem sincs problémám több nyelvet is uralok anyanyelvi szinten.
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
libellle
@Anna Mária: jaja , mindig csdálkozik az ember, hogy abroncs nélkül járnak. Mert ennyi észhez már abroncs kell HIHIHIHI.
Anna Mária
@rugacs: Neked elkerülte a figyelmedet, hogy Magyarországon hosszú időn át terrorista támadások folytak, még kisgyereket is öltek a magyar terroristák.
Már ülnek, és nem egyhamar fognak szabadlábra kerülni.
Hol élsz te tulajdonképpen, hogy egy ilyen "apróságot" nem vettél észre?
rugacs
@SzűzMária: Ja, végül is a menekültek (egy része) felőlünk érkezik hozzájuk és bármikor vissza is toloncolhatják hozzánk őket! Aztán oldjuk meg, ahogy akarjuk.
Én úgy oldanám meg, hogy hozzád telepíteném be őket, amennyi csak befér, és köteleznélek, támogasd őket, etesd, itasd mind és tartsd őket jólétben. Addig is gyakorolhatnál, ott vannak a rászoruló kisebbségiek, magadhoz fogadhatnál pár százat!! :-))
Anna Mária
@rugacs: A magyar terrorizmushoz nincs egy szavad sem? Vagy talán rendbenlévőnek találod?
Nekem semmi bajom semmiféle idegennel, menekülővel, feketével, sárgával, lilával - előbbre valók, mint a csökött gondolkodású, világot soha nem látott, folyamatosan gyűlölködő, dögunalmas, begyöpösödött magyarok.
rugacs
@libellle: Nem felejtettem ki magamat, nekem már van világnapom! A fóbiám kezelését intézi O.V. Éhenhalás sosem fenyegetett, ahogy könyöradományokra sem szorultam soha. Mindezekért ti sírtok itt. Hidd el, a magyart nem beszéled - vagy írod - anyanyelvi szinten..nem is értem, miért nem a hazádat kritizálod ilyen bőszen?
libellle
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
rugacs
@troppauerhumer: Mondtam én: bolond lyukból bolond szél fúj...
rugacs
@libellle: Te már csak tudod, szorít mi? :-))
libellle
@rugacs: A hazámat is szoktam kritizálni mindig amikor rászolgál. A Kanzlerint szintén, ellenben a hazámba todul a sok magyar azert, hogy szabadon, békében és jolétben tudjon élni. Az én országom is a büdös EU-ban van és sok anyagi támogatást nyujt a te országodnak. Nos már tudod, hogy hol az én hazám. Ellenben lehet, hogy nem. viktorkádat imádd tovább legalább van valami értelme kis életednek. .
Anna Mária
@rugacs: Egyetlen kérdést kaptál, miután azt állítottad, hogy Magyarországon nem történt terrorcselekmény, de azt sem sikerült megválaszolnod. Hallgatsz, mint az a bizonyos a fűben. Ennyire vagy képes.
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@rugacs: Terrorcselekményről van szó, nem pedig arról, hogy te az áldozatok számát méregeted.
Megáll a tudomány, ugye?
rugacs
@libellle: Hát emberismeretből is megbuktál, nem csak magyar nyelvből. :-))
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@rugacs: Nem bukott meg magyar nyelvből libellle, de emberismeretből sem!
Tudod, ha valaki a másik nicknevével próbál szórakozni, és nála a "kisebbségi" szitokszó, az nagyon mélyen szégyellheti magát. Segítek: rólad van szó.
Anna Mária
@rugacs: Nézd, elég sajnálatos, ha valaki a wikipédiából próbál valamiféle műveltségre meg ismeretekre szert tenni.
Jobb, ha tudod, a cigánygyilkosságok gyáva terrorcselekmények voltak, ócska kis magyar nácik követték el.
Anna Mária
@rugacs: Dehogy nincs közöd a jobbikosokhoz. Ugyanolyan vagy, mint ők.
Szégyellheted is magad.
rugacs
@Anna Mária: Már megint kevered a szezont a fazonnal! Neked tök mindegy, hogy mit kérnek tőled: vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit? Neked mindegy, hogy csapba @rni vagy @rba csapni?
Jobban teszed ha előveszed a wikipédiát és megnézed, melyik miről szól, mielőtt tovább csinálod magadból a hülyét!!
Anna Mária
@rugacs: Ugyan már... Nayon szeretnéd te a cigánygyilkosságokat valami jogos megtorlásnak beállítani, pedig hát azok terrorcselekmények voltak, ártatlan embereket öltek meg a terroristák. Ez történt. Legalább a wikipédián írtakat próbáld értelmezni, ha más forrás nem áll rendelkezésedre.
rugacs
@Anna Mária: A megtorlás sosem jogos, ahogyan az önbíráskodás sem.
Te kevered a rasszizmust a terrorizmussal.
A gyilkosságok áldozatai többnyire ártatlanok. Mint az Erste bank esetében is.
Esetleg el is gondolkozhatnál az előzményeken: pl. fehér magyar autós elütött egy gondatlan roma anyának a roma kislányát az úton, aki jóformán csak megijedt, sérülést nem szenvedett. Az autóst a roma rokonok mégis agyonverték. Ez csak egy a sok közül.
Mellesleg az utolsó terrorista a Sakál volt, anno 1978-ban a Kádár kormány vendégeként.
nepszava.hu/articles/article.php?id=238623
Anna Mária
@rugacs: Terelsz.
Megpróbálod mentegetni a cigánygyilkosságok terrorista elkövetőit.
Ezt nyilván rasszista indíttatásból teszed.
Mondom, hogy a wikipédia kevés, gondolkodni onnan nem fogsz megtanulni! :)))
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@rugacs: Hagyd már lógva ezt a két szellemi toprongyot! Nem ér ennyit az egész.
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@libellle: Tudod, van itt a propin néhány értelmes ember, akikkel lehet normálisan beszélgetni, te nem vagy közöttük. Arra meg, hogy te mit hiszel rólam magasról teszek, mint ahogy rád is, meg az összes liberális szociáldemokrata agyamentre.
Anna Mária
@szandokan: Te kis tájékozott rasszista, na, akkor elő a statisztikával, hogy a Magyarországon történt emberölések hány százalékát követték el roma származású magyarok. Tudod, az állítást illendő alá is támasztani.
Megveted talán azokat a honfitársaidat, akik közmunkából kénytelenek tengetni az életüket? Úgy tűnik, igen, hiszen a közmunkával óhajtottál megsérteni engem.
Minél több szöveget nyomsz, annál jobban belekeveredsz a saját butaságod és kicsinyességed hálójába.
szandokan
@Anna Mária: Befejeztem. Nincs nekem erre sem időm, sem energiám. Te egy roma vagy, ez már biztos. Bizonyítékokat akarsz? Nem nézel tévét? Kik ölték meg pusztán szórakozásból az idős embereket, kik ölték meg a munkaadójukat külföldön a Kínai étteremben, ki ölte meg Bándi Katát, kik ölték meg Marian Cozma - t, kik verték agyon a gyerekei szeme láttára Szögi Lajost, soroljam még? Kikkel vannak tele a börtönök? Tévedsz nagyon, én nem vagyok rasszista, csak látom ami itt megy az országban. Orbán is látja már végre.
Anna Mária
@szandokan: Számokat írj, ne hablatyolj.
És ne próbálj azzal sértegetni se engem, se mást, hogy roma.
Bármilyen kisebbséghez tartozni nem bűn ugyanis.
Ennyit már megtanulhattál volna, akkor is, ha egy nagyon ócska környezetben élsz.
Vizual
@szandokan: Te azt mondtad nemrég, hogy semleges vagy. Már a rendszerváltás után is az voltál és minden rendszerben ment a vállalkozásod. Tudod ismerjük ezt. Ide nyalunk oda nyalunk, de azt ne akard beadni, hogy toleráns vagy. Nem vagy. Ehkte FIDESZES, és ezzel mindent elmondtam. És Te mondhatod, hogy nem vagy rasszista. Csak olvasni kell Téged. Nem hülyék vagyunk.
Vizual
Viktort meg szétszedték mint floki a lábtörlőt.
Csizmás Kond
@Mirabilis: Majd amikor megérted és felfogod, hogy mi az unió akkor a véleményed is meg fog változni...
Szar amikor csak egy ember tudja és meri kimondani azt amiről mások még suttogni sem mernek de törvényt akarnak alkotni róla.
Aki Én
@rugacs: Millió példa mutatja, hogy milyen ostoba vagy. De a mások folyamatos leszólása viszi a pálmát. Ha nem tudsz válaszolni -ami gyakran előfordul-, akkor jön a másik minősítése, jellemzése, ilyen-olyan gyermeteg jelzővel illetése. Vicces kis muki vagy, de az alaptalanul nagy egód nem engedi, hogy kedvelhető kis muki legyél. Csak egyszerűen egy nagypofájú kis muki vagy, tele fóbiákkal.
szandokan
@Anna Mária: Most csak egy mondatra van időm, mert dolgom van, de azt megejtem: Semmit nem reagáltál azokra az esetekre, amiket leírtam, azaz szerinted ezek meg sem történtek. Ez is bizonyítja a fajtátad. Ezek szerint neked természetes, hogy ezek az esetek megtörténtek. Innentől emberszámba sem veszlek, és ha megkérhetlek, ne is szólj hozzám, mert én ide nem kötözködni járok, azt csináld másokkal, amíg van rá módod. Kellemes bájcsevejt kívánok neked a sok munkád mellett ma is egész napra.
szandokan
@Anna Mária: Azaz egy hozzászólásra, nem mondatra, mielőtt ebbe is belekötnél a friss beton helyett.
szandokan
@Vizual: Neked is egy hozzászólás gyorsan: Viktort senki nem szedte szét, te egy másik csatornát néztél. Rasszista meg nem vagyok, egyszerűen csak kiakasztott ez a hülye liba az agymenéseivel meg a mindent jobban tudok hozzáállásával. Nálam dolgoztak tisztességes romák, velük semmi bajom, de nem lehet elvitatni azt a tényt, hogy Magyarországon komoly cigány bűnözés van.
Anna Mária
@szandokan: Ilyen stílusban - "fajtád" - csak nagyon ostoba ember kommunikál. Minden megnyilvánulásod a tulajdonképpen jobbikos rasszista, de egyelőre még fideszes prototípusáé.
dömdödöm
@rugacs: haggyad má !!! Ez politika különben nem ráncigálták volna be érte .
Egyszerűen arról van szó hogy mivel a sötétítés szabály miatti tömeges trafikrablás végül tragédiához vezetett :-(((( most be kell keményíteni ,nagyon jól tudják hogy ez az ő lelkükön szárad .Most el kell játszani a hattyú halálát ,-"mi nem tehetünk róla sőt a végletekig szankcionálnánk amire lássuk be halovány esély sincs .Az Usa -val nem lehet keverni az eu-t
a kettő nem ugyan az ,talán közelít majd hozzá 200 év múlva .
szandokan
@Anna Mária: Hehe, már itt van...Szerintem egész éjjel nyomtad. Na, engem vár a munka, te pedig használd ki, amíg van neted, mert a közmunka nem tart örökké. Na pá!
Anna Mária
@szandokan: Nem megy ez neked, nem is értem, minek erőlködsz! :)))
libellle
@szandokan: ok. te vagy a legértelmesebb és én maradok amelett, hogy szociáldemokrata. Azt a szót , hogy liberális neked nem akarom magyarázni mert értelmed nem igazán fejlett ahhoz, hogy ezt mégértsd. Definitiven nem azt jelenti amit ti erre kitaláltatok. Ja valóben liberális is vagyok és még jó paar milliárd ember ezen a globuszon. Amennyiben ez nem igy lenne az ilyen emberek mint te ma mát nem élnének. De akzeptálom a véleményedet.
coni
@rugacs: @coni: A halálbüntetésnek a bűntényekhez van köze, nem a gazdasági mutatókhoz. (úristen).

Ebből a hozzászólásodból kiderült hogy nem is láttad az EP vitát. Orbán és a többi néppárti képviselő folyamatosan a gazdasági sikerekről beszélt ahelyett, hogy a témánál (halálbüntetés, bevándorlás) maradtak volna és nem ezzel a nem idetartozó mellébeszéléssel töltötték volna a többiek idejét
libellle
@rugacs: Lehet, hogy a Magyar nyelvet nem uralom 100%-ban ellenben ha te az én nyelvemetpont ilyen szinten beszéled és irod akkor le a kalappal. Véleményed ugyan az, hogy megbuktam a nyelv tudásából. Nem igy látom és nem ez a vélemény az ismerösein körében. Ellenben te megbuktál EMBERSÈGBÖL!!! Azt igazán katasztrofának találom.
Vizual
@szandokan: Ja. Viktor legyőzte az Eu.-t. Ki is fognak rakni bennünket végül, mert szégyelik, hogy legyőzte őket. Hát talán csak a történelmi tudását kellene csiszolnia. És, hogy nem vagy rasszista ? Ne nevettessél.
Anna Mária
@libellle: Ezek majd kénytelenek lesznek megtanulni a tíz kismalac nótáját:
"Ihr Nazischweine höret die Moral von der Geschicht:
Paßt auf, sonst wirds Euch auch so gehn, denn Schwein sein lohnt sich nicht!" :)))
Freewolf
@Vizual: Történelmi tudásból még repetázhatnál!
Vizual
@Freewolf: Olvasgassál egy kicsit, de ne a Kuruc infot. vannak érdekes cikkek, a történelemből.
Empátia
Tisztelt Honfitársaim!
A halálbüntetés visszaállításával kapcsolatban feltennék egy nagyon érdekes kérdést.Valyon a halálraitéltnek nincsenek szülei,testvérei,-valyon kinek tart tovább a fájdalma?Miért kell egy édesanyának , édesapának,testvérnek büntelenül hátralévő életükben elviselni a szerettük hiányát aki szőrnyű dolgot tett,de azért az esetek nagyrészében csak is ő a felelős.Miért nem gondol senki a politikusok közül erre a megrázó dologra,hisz egy szülőnek minden körülmények között a gyermeke a legfontosabb.
troppauerhumer
Amikor kijött Orbán száján az "Európa az európaiaké, Magyarország a magyaroké" mondat, vajon eszébe jutott, hogy a magyar társadalom 70% támogatja az uniós tagságot, hogy erről volt egy Népszavazás is?
És az vajon eszébe jutott, hogy mit szólna egy Románia a románoké, Szlovákia a szlovákoké mondathoz?
Nyilván nem, pont ez a baj.
A suttyó elérkezett Gábor Zsazsa szintjére. bármit csak beszéljenek rólam. A szellemi állapotában újabb törés állt be. Amiket tegnap megint röfögött, azt senki nem a magyar nép véleményének fogta fel ott, hanem egy elborult elme hozadékának. Tökéletes tanácsadói vannak. Odaküldték a világ elé, hogy teljesen röhejes legyen. Lehet nyalogatni a szád szélét szerencsétlen.
És hogy a mai úgynevezett magyarok hányféle nép leszármazottainak a keveréke, ki az , akinek a felmenői valamikor bevándorlók viltak. Van, akinek alig van a családjában kimutatható "magyar" előd, minden más viszont előfordul.(én is ilyen lennék). Mire vagyunk most akkor annyira oda? Milyen alapon utáljuk most a hozzánk érkezőket?
Innentől nagyon jó hivatkozási alap lesz Orbán beszéde a szlovák meg román nacionalistáknak. Gratulálunk.
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
troppauerhumer
A "Mimagyarok"Orbán(ezen azóta is nevetek)Strassbourgban is bevitte a felcsúti humort!
Nagyot nevettem mikor azt mondta Orbán, hogy őszinte vagyok.
Senki sem támadja. Ő támad. Ugyanúgy provokál, mint a szélsőjobb.
Ez csak egy sikeres elterelő akció az igazán fontos dolgokról: Paksról, a brókerbotrányról, a nemnyilvános "baráti" közbeszerzésekről, a perekhez rendelt bírókról és még ezer lényeges dologról.
A halálbüntetés és a menekült-bevándorló témák a magyarok közé vetett rágcsálnivaló gumicsontok. Az a feladatuk, hogy a visszás jelenségekről és gyakorlatukról eltereljék a figyelmet.
Amíg a jónép ezekkel foglalkozik, nincs idejük kormányváltó erők kiépítésére. Ott az EU parlamentjében olyan nehéz volt ezt észrevenni?
Orbán megköszönheti az EP-nek a közreműködést a színjátékban.
Fordulni fog a szélkakas, mihelyst megtudja, hogy mennyivel támogatja meg az EU a menekültellátást és saját lábon álló vejének ötlete támad arra, hogyan lehetne ezt egy, az államkasszára ráaggatott céggel futtatni. Egyből beugrik majd neki a keresztény értékrend, mert akkor már a jó bizniszkereszténynek is eszébejut a Biblia mint igazolás.
Martin Schulz riposztja, miszerint isteni kinyilatkoztatás a "Ne ölj!" parancsa, halomba döntötte a "mimagyarok" által a halálbüntetés témakörében előadott érveit.
Ez bizony kiütés volt.Bizonyított tény, hogy a büntetés mértéke (amit egyébként is a bíróság határoz meg), nem visszatartó erő. Kizárólag a bizonyossága.
Egyébként a szocializmusban volt halálbüntetés. De nem azért volt alacsony a bűnözés, hanem mert volt munka.
Orbán 2006 óta nem állt ki nyilvános politikai vitára. Honnan tudja, hogy mit akarnak a magyarok, ha nem kíváncsi rá? A nemzetthy inczultáció mindig is egy cirkuszi mutatványa volt,a nyúl a kalapból.A Strasbourgi "pávatánc" keretében tett kinyilatkoztatások királyi többesben való megfogalmazása, a már megszokott korreográfia szellemében történt.
szandokan
@Vizual: Soha nem voltam rasszista, csak jól látom, mi történik az országban bűnözés terén. Vagy te is roma vagy, mint Anna Mari? Mert akkor megértem a felháborodásodat, de hogy tudd, ugyanúgy halálbüntetést szabnék ki a fehér emberekre is, ha gyilkolnának. Valahogy nem akarod megérteni, de nem baj.
troppauerhumer
@troppauerhumer: koreográfia a francba a böngészővel...pföjj..
szandokan
@libellle: Azon mondjuk nem is csodálkozom, hogy te ezzel a tropahummerrel vagy közös nevezőn. Igaz, kicsit gyerekes, bárgyú, sivár lélek, na de ha neked az ilyenek jönnek be, tiszteletben tartom. Olvasd, amíg írhat...
Freewolf
@Vizual: Neked előbb olvasni kellene megtanulni libsifasikám! :-))))))))))))
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
troppauerhumer
Hukk...hukk...ez már a sok nevetéstől jön...brhühüü...naba+turulbaszorultfejű mélymagyarok..
"Eldőlt: Deutsch Tamás szerint sem volt Magyarország soha multikulturális.

Végleg eldőlt a vita Magyarország multikulturalizmusárol most, hogy Deutsch Tamás jól helyretette az okoskodókat a Facebookon:

“Különböző rendű és rangú “liberálisok” napok óta lelkesülten hadoválnak arról, hogy Magyarország “történelmileg multikulti ország volt”. Drágáim, a multikulturalizmusnak (a “liberálisoknak” mondom segítségül, a multikulti ennek a köznyelvi rövidítése) pontosan annyi köze van az európai és így a magyar történelmen is végighúzódó kulturális különbségekhez (ami a viselkedésben, a nyelvben, a szokásokban, az öltözködésben, a hitvilágban, a szociális struktúrában, a nemzeti- és etnikai hovatartozásban nyilvánult meg), mint Gizikének a gőzekéhez. Évezredes történelme során sem Európa, sem Magyarország nem volt multikulti. A multikulturalizmus ideológiája egy alig néhány évtizedes találmány, és éppen manapság bukik meg látványosan.”

Mondja ezt egy ember Tompika.
444.hu/2015/05/21/eldolt-deutsch-tamas-szerint-sem-volt-magyarorszag-soha-multikulturalis/
Eszembe jutott egy első világháborús anekdota. Egy szakasz parasztgyerek jelentkezik valahonnan a Délvidékről önkéntesnek, kérdezi tőlük a szakaszparancsnok: - Maguk magyarok? - Jelenteni, csak három lenni mágyár: én, Csobrdona és Vrtuz
Én korábban már utaltam olyanokra, mint Hoffmann Rózsa, Navracsics Tibor, Lezsák Sándor, Papcsák Ferenc vagy Simicskó és Simicska. Igaz, a személynév csak az apai ágat mutatja, de az biztos, hogy ezek nem Árpád apánkkal együtt jöttek be a Vereckei szoroson
.Brhühüüü..
szandokan
@troppauerhumer: Neked tényleg komoly gondok vannak a fejedben. Attól, hogy nem vagyok éppen elájulva ettől a (hiába is akarod az ellenkezőjét bizonyítani) bűnöző bandától, még nem vagyok rasszista, sőt, egyenesen irtózom annak a gondolatától, hogy a Jobbik hatalomra jusson egyszer. Ha teszem fel te egy olyan környéken élnél, ahol még a kerítésedbe is áramot kellene vezetni, vagy mondjuk a gyerekedet érné valami, mint ahogy Bándi Katát, a te véleményed is változna. Könnyen mondja az, aki még soha nem került szembe romákkal, hogy nincs is velük baj, meg rasszista az, aki azt állítja, ők teszik ki az erőszakos bűnözők 90 % - át. Tudod, ez nem rasszizmus, hanem a valóság. Amúgy meg viselkedj felnőtt ember módjára, mert ez a brühühü, meg más egyéb nem tesz téged komoly emberré.
kata53
zorbán csak a saját nevében beszéljen! Az én nevemben nem! Kikérem magamnak!
Vizual
hehe a két hülye. De összejöttetek. Szerencsétlenek. Szandokánt nem ismerem annyira, csak újabb látom milyen nagyívű senkiházi. Freewolfot ismerem, jobbikos seggfej. Na rólatok ennyit. nem éritek el az ingerköszöbömet.
rugacs
@libellle 23:03-ra: A te hazádat (ahol te is csak befogadott lehetsz :-) )már régen elfoglalták a törökök! Nálunk 150 évig voltak, de ti sem szabadultok előbb tőlük.
A te hazád miatt került kétszer is @rba Magyarország és mi sokkal rosszabbul jártunk, mint a te hazád!
A te hazád ugyan "csak" ketté szakadt, de nekünk köszönheti az újraegyesülését!
A te hazádba ugyan most valóban sok magyar megy ki a jobb élet reményében és van is aki megtalálja számítását, de a te hazád ebből is csak jól jön ki, mert többségében képzett szakembereket kap, akiket a munkaadóik lényegesen kevesebbért alkalmaznak, mint az echte dajcs honfitársaikat!
A te hazáddal egyébként (most) nincsen semmi gond, Katzlerinnel sem, még a "kivándorolt " honfitársaimmal sem, de vannak olyanok tetük - mint te - aki azért zrikálja Magyarországot, mert nem azt az utat követi, mint az új hazád!
Szerintem örülj, hogy befogadtak, velünk meg ne foglalkozz.
Anna Mária
@szandokan: Te komolyan gondolod, hogy nem vagy rasszista, amikor embereket azzal próbálsz megsérteni, hogy romák lennének?
Dehogynem vagy az, hiába tagadod.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: huba...megüt a guta...
"mégis Erdély a székelyeké, a szászoké és a románoké is volt mindig. "
..te tényleg tanultál történelmet ?
rugacs
@Horizont 17:32-re: Csak az a különbség, hogy én sosem akartam kiszállni. Jól elvagyok itt. De hidd el, előbb-utóbb ki fog derülni, hogy hova rohan. Azt kevésbé találom hihetőnek, hogy falnak. Úgy gondolom, Ő már érzi, hogy egy süllyedő hajón ülünk...Ti még nem látjátok és kapaszkodtok bele, mert azt hiszitek, ez a kánaán. Ő meg tudja, minél magasabban van az ember, annál nagyobb és fájdalmasabb a pofára esés. Én azt vallom: ez a nagy összeurópai összeborulás valahogy nem egészséges. Egyszer egy nagy ember mondta: "az ellenségeimmel még elbírok, csak a "barátaimtól" mentsen meg a jó Isten!!
Na vajon mit értett ezen? Te is fiam Brutus?!
troppauerhumer
@szandokan: Kicsit megfakultak az emlékeim, vagy 18-20 éve énekeltem utóljára. Akkoriban így szólt: Kis Mariska mossa bugyogóját...mostanában neonáci jobbik és a"Mimagyarok"Orbán -aki ugye beígért két pofont a szélsőjobbnak ,aztán használja és kitartja őket mint qrváját-lásd Kossuth téri vizelde- Kis Mariska mossa bugyogóját, Fél lábával ringatja a pólyát, Aludj ,aludj szerelem virága,Fradi meccsen jöttél a világra,Megérett a tévészékház felgyújtásakor már a B közép,a 64 vármegye,a betyárok,a gárda ,a nemzetthynáci FideSS és az onnan a neonáci jobbikhoz elkódorolt Orbánnyáj megtérítése ,erről szólt Orbán strasbourgi ripacskodása ,nem a halálbünti és a bevándorlásról ,najó egy kicsit tán arról is,annyiban,hogyan tudják lenyúlni az Unió által adott 1 milliárdot...
izo
@JAJMÁR: Te egy beképzelt hólyag vagy!
rugacs
@Anna Mária: Mit fáj az neked, hogy ki rasszista és ki nem? A legszelidebb emberből is az lesz, ha a sötét utcán beleköt 2-3 roma és kést a gyomrának szegezve kifosztják. Esetleg viccből még jól el is tángálják. Aki meg nem ennyire szelíd, már a hír hallatán is fontolgatja, kit kéne rezervátumba tuszkolni.
Nem kell jobbikosnak lenni ahhoz, hogy ezeket az élősködőket megutálja valaki. Nekem voltak roma haverjaim a seregben, és most is van - aki ugyanúgy utálja őket, mint én. Nevelés kérdése az egész.
Csak a többség olyan, hogy ha segítesz rajtuk önként, legközelebb már követeli a jussát és ha nem adod, akkor már késsel fenyeget!
Politikáról, emberekről, állatokról szívesen beszélgetek, de a roma egy külön kategória és jó lenne, ha tovább lépnénk...
troppauerhumer
@rugacs: Nagy ember mondta mi?...brhüü..na ez a mélymagyar szittyák szellemi képességehehee..

"Uram, szabadíts meg a barátaimtól, az ellenségeimmel magam is elbánok."

A Talmud (héberül: tan, tanulmány), a Biblia utáni zsidó irodalom hatalmas alkotása, ószövetségi magyarázatokat és zsidó vallási törvényeket tartalmazó mű, a Misnák és gemárák kb. 800 rabbitól eredő gyűjteménye. Felöleli a régi zsidóság szellemi, társadalmi, jogi és vallásos életének fejlődését a bibliai kánon befejezésétől a Kr. u. 6. századig.

A Talmud szó szerint „tanulást” jelent. Ez a gyűjtőnév magában foglalja a Misnát, a Toszeftát, a kétféle – babilóniai és Erec Jiszráéli – Gemárát, valamint a különböző ősi Midrás-gyűjteményeket.
Belőled sem lesz már gyermekorvos,se mérnök,se tanár,de normális sem,nemhogy tanult
Egy ilyen grammatikai készséggel ,értelmi képességgel megáldott "hülyegyerek", ne vegye már azt a bátorságot, hogy minősítsen bárki,vagy az országot!
Ha majd tanult, művelt, hasznos polgára leszel a társadalomnak, akkor talán lehet jogod a bírálatra...
"Si tacuisses, philosophus mansisses."
5. lecke

A pulyka és a ló beszélgetnek.
"Bárcsak képes lennék arra, hogy felrepüljek annak a fának a tetejére"-
sóhajt a pulyka"-de nincs annyi erőm!"
"Nos, miért nem csipegetsz egy keveset az ürülékemből?"-mondja a ló. "Tele van tápanyaggal."
A pulyka megfogadja a tanácsot, és csipeget a ló ürülékéből.
Erre elég ereje lesz ahhoz, hogy a fa legalsó ágára felrepüljön.
Másnap megint csipeget az ürülékből, és eléri a második ágat.
Néhány nappal később a pulyka büszkén felrepül a fa legmagasabb ágára is.
Ekkor észreveszi őt egy vadász, aki fogja a puskáját, és lelövi.

A történet tanulsága:
A sok lósz@r felrepíthet a csúcsra, de ott tartani nem fog.
rugacs
@izo: Az! :-) De legalább már van önkritikája! Tavaly még az sem volt. :-) És már nem is szitkozódik...
troppauerhumer
A halálbüntetés, az EU szabadságharc stb. mind az Orbántól megszokott terelés. Közben pedig tömik a zsebüket az adónkból. Viktornak mert ég a sägge alatt a szónoki hordó. A nyakába akasztotta az EU Gyurcsányéket ami nagyon fog fájni...és még ez is!
Orbán döntése teljesen ésszerű,az ő szempontjából.
Az Európa parlament egy lehetőség, hogy hazabeszélhessen a neonáci Jobbikhoz pártolt nyájnak és az őt imádó szektának. Színpad, amely segít neki, hogy helyreállítsa a FideSS csökkenő népszerűségét. És ezek a témák pont jók erre.Vannak, akik nem elleneznék a halálbüntetést, és nem akarnak bevándorlókat.Őket akarja a nemzetthy inzultációnak megnyerni.
Most Orbán tematizálja a közbeszédet, és egy pillanatra már nem csak Magyarországon. Aki megszabja miről beszéljenek, az van előnyben.
Miután a halálbüntetés tilalma az EU alapértéke, az 'érettségizetlen'
Schulz behozhatatlan előnyre tett szert a diplomás zugügyvéd nemzetmegvezetővel
szemben.Remélem megmagyarázza a félmillió magyar kivándorlót, akik ugyebár EU bevándorlók egyúttal,
- A gyűlölet keltést (a kérdőív pontosan arra szolgál),
- A független bíróságok döntéseibe történő rendszeres beavatkozást,
(Kötelező „felsőharmados” ítélet, előzetes letartoztatás „elvárása” bizonyos gazdasági ügyekben, vagy akár Szájjerné, mint főbíró)
- A FideSS média arcátlan támogatását (korábban a HírTV, Magyar Nemzet, amelyek most még interjút sem kapnak, nemhogy hirdetést) az ellenzéki, vagy csak objektív sajtó ellehetetlenítését, adókkal (RTL) vagy adminisztratív eszközökkel (Klub rádió)
- A gyarmatosító EU elleni szabadságharcot, az EU zászlónak a képviselőházról történő eltávolítását és az USA ellenességet,
- Ázsiai diktatúrák példaképül állítását,
- A nagyüzemben folytatott uniós áfa csalások elnézését.
- És minden egyéb populista hülyeségét, ami oda vezetett, hogy minden szomszédos országgal kimondottan rossza a kapcsolatunk és az Uniós érdekérvényesítő képességünk a nullára csökkent.
Bár ez utóbbit majd nekünk, magyaroknak,...
rugacs
@troppauerhumer: "18-20 éve énekeltem utóljára."
Kibírnánk nélküled ismét ennyi ideig!!
Szómenésed van? Bezártak a könyvtárba egyedül? Rokonok vagy a munkaadód? Nem bírtak már veled? Rájöttek, hogy érted is annyit kapnak, mint egy normális emberért. Inkább kizártak az életükből és bezártak magaddal kettesben?
Jól tették!
Kár, hogy az automatát elfelejtették kikapcsolni... :-(
troppauerhumer
@rugacs: Ejnye."kibírnátok"...hányan?...mind a hatan,mint a...brhühh :"nagy ember mondta.."...brhüü...

Brhüüü ,itt vagy te nekünk okosnak..brhüü még tejet is adsz ..brhüüü...fejéskor..brhüü...direktiben UHT-t...
troppauerhumer
Beszélhet a"Mimagyarok"Orbán Brüsszelben amit csak akar, átlátnak már rajta régen. Tudják, hogy neki van egy nyelv a szájában a külföld számára meg még egy másik is, a magyarok számára itthon Budapesten. Ezt a kétkulacsosságot hívja ő nem kevés hivalkodással pávatáncnak. Nem csupán külföldön műveli, hanem itthon is, ha egyre kevesebb sikerrel, de mégis. Hívei számára minden szótagja a megtestesült igazság. Egyre többnek nyílik ki persze a szeme a valóságra és ma már a többség szemében egyszerűen: hiteltelen.

Minden manipulátor életében eljön a pillanat, amikor már nem veszi észre a kétkedést a szemekben, amikor túlhúzza a manipulációt. Mivel akarnok és szolgalelkűekkel vette körül magát, hát a valóságtól egyre távolabb áll és senki nem merészeli megmondani neki, ha téved. Kegyvesztettnek lenni már nem jövedelmező, hízelegni sokkal inkább.

Közben rólunk magyarokról is kezd meglenni Európa véleménye. Nyelhetjük a szégyent. Keserű az elszigeteltségünk.Időszerű már kiba...ni vele,előbb az uniós pénzeket elvenni tőle,s aztán ki mint a macskát kakálni ennyit megér,utána egy Orbánmentes országhoz másképp áll a demokratikus nyugat és USA,de a világ is.
Anna Mária
@rugacs: Mindenkinek fáj, és mindenkinek árt a rasszizmus. Minden rasszista ostoba, és hülye példákkal próbálja megtámogatni a butaságát. Te is. Beszélgess te csak a hozzád hasonlókkal.
libellle
@szandokan: 15:16. Igen nagyon kedvelem a beirásait. Roppant szellemes nagyon informálodott és nagyon jól tudja magát kifejezni..Sajnos ezt rólad nem mondható el egy beszorult szellemü ember vagy. Ezenkivül abszolute nem érdekel, hogy milyen primitiv dolgokat irogatsz itt másokról és róllam is.Itt te csak kiállitod a bizonyitványodat. Nem is kivánom az életem gyönyörü perceit továbbá rád szánni. A komunikátiot veled befejeztem.
libellle
@rugacs: 17:58 egy tetsziket nyomtam neked . Ugyanis nagyon tetszik az amikor valaki hülyét csinál magából. Tényleg nagyon tetszik. Ja te tényleg egy buta primitiv lény vagy. Az én hazámat elfoglalták a törökök irod 1,52 millio török él az én hazámban. Csupán egy kis statistika. A te hazád Németország miatt került rossz helzetben. Tévedés a te hazád miattatok, akik magyarnak valljátok magatokat került abba a helyzetbe. A mindenkori politikusaitok hozták meg a döntéseket. Az én hazámnak nem kell semmit Magyarországnak kösszönni, ugyanis a határnyitás már regen le volt beszélve Gorbatschow-wal. Azért, hogy a parancsot végrehajtottátok fizetett és fizet az én hazám még most is milliókat. A honfitársaidat akik elhagyják az országot ugyanugy fizetik mint minden más munkavállalót. Nállunk a törvények nem csak le vannak irva. Az echte deutsche ( nem dajcs) is csupán annyit kap amennyit a hárokon belül ki tud "alkudni". Arról, hogy ki jár jól itt teljesen feleslegesnek tartom neked elmagyarázni, hiszen ugysem érted. Az én "uj " hazám mindig is a hazám volt. Természetesen te ilyeneket nem is tudsz elképzelni tul szük a horizontod ehhez a tágas világhoz. Ezenkivül minisztered azt magyarázta, hogy neki Németország a példaképe és ugyanolyan politika és gazdasági sikereket akar élérni...év billiárdok válasszák öt el attól. Last but not least, tetü definitiv nem vagyok, ugyanis olyanok mint te élnek abból amit a mások erejéböl és eredményéböl kiszivnak. Te bizonyára egy sikertelen megkeseredett, rosszindulatú despot vagy. Ellenben ezt már megirtam Du bist ein unangenehmer Zeitgenosse. Neked is kivánnék szép életet de te rossz helyen fordultál le az életben igy ez neked már soha nem fog sikerülni.
rugacs
@libellle: Nem csak az írásod nem tökéletes, olvasási gondjaid is vannak. A történelmet nyilván úgy ismered, ahogy neked ott tanították. Elég ostoba is vagy, hogy mindent feltétel nélkül elhiszel, de ha neked így jó...
Én speciel jól érzem itt magam, sohasem vágytam idegen honba. Az életemet mindig magam irányítottam és mindig úgy éltem, ahogyan akartam. Erről a legtöbb ember csak álmodik, határoktól függetlenül.
Mivel nem vagyok O.V. követője, Ő azt mond, amit akar, én meg azt, amit én akarok. És neked ki adja a szavakat a szádba?
Szóhasználatod "másságodról" árulkodik, ezért nem csodálkozom abnormális gondolkodásodon sem. Ki is vagy valójában te: férfi testbe szorult női lélek?!
Mondanám: @r neked, bár te nyilván jól érzed magad mutánsként. Pedig valójában emiatt nem tudod elképzelni, hogy másnak úgy jó, ahogy van. Ezért te vagy rossz indulatú, de a helyedben lehet, hogy én is az lennék...
És kössz, nekem valóban szép életem volt eddig, bárcsak minél többen elmondhatnák ezt!
szandokan
@libellle: Na végre, éppen itt volt az ideje, hogy ne szólj hozzám többet.
verőce21
Idegen szemmel próbálom nézni, mi minden eszébe jut embereknek arról. hogy "Orbánt bibliai idézettel szedték szét az EP-ben".
Vannak itt öregurak, dagadó homlokérrel. Vannak dacosak, kik utolsó pillanatig tiltakoznak a gyengeség ellen. Vannak önkínzók, kik készen merülnek el a bánatukba, olyan mélyre, hogy maguk is megijednek tőle. Vannak olvadók, kik már egészen eláztak. Vannak sírva vigadók, tréfásak, hetykék, kötekedők, őrjöngők... Mennyi-mennyi költő ül itt. :)
szandokan
@Vizual: @Anna Mária: Utoljára kérdezem meg tőletek, ha képesek vagytok rá, akkor válaszoljatok: Mi a véleményetek Bándi Kata, Szögi Lajos, Marian Cozma, az idős embereket szórakozásból gyilkolászó, vagy a 80 éves nénit megerőszakoló nem fehér emberekről? Csak egyszer ne térnétek ki a válasz alól, de valahogy ez nektek nem akaródzik. Ezek után szerintetek mire gondolhatnék, mint arra, hogy ti is romák lehettek? Ez nem lenne egyébként probléma, mert az értelmes roma elítéli a bűnöző romát, és hangot is ad neki. Ti viszont csak folyton kitértek a válasz alól. Vizual, szerintem neked még ingered sem volt, nem hogy küszöböd...
troppauerhumer
“Mi magyarok azt szeretnénk, hogy Európa az európaiaké, Magyarország a magyaroké maradjon”
Ezt eddig csak a neonáci Jobbik mondta...na akkor mivan?
Az egy dolog, de ne beszéljen a "mi" nevünkben.
Mindig kinyílik a bicska a zsebembe, amikor ez a"senkiházi bitang"a "mi" nevünkben beszél.
Viktor mint a tüdő bedagadt az EP-be és igét hirdetett, szokása szerint minden magyar nevében:
„Az illiberális demokrácia magyarul teljesen jól cseng, angolul viszont úgy hangzik, mint egy vérvád."
Egy nagy büdös francot!
Az illiberális magyarul is pocsékul cseng, csak te már réges-régen nem hallod meg. Ezt sem, mást sem. Semmit, a saját hangodon és a saját érdekeiden kívül. Semmi sem érdekel, csak a hatalom és a pénz. A második is csupán azért kell, hogy az elsőt megtarthasd.
Focistának gyenge voltál, közepesen tehetségtelen. Most meg akarod mutatni: a falusi surmó mezítlábról-liberális-bakancsra -szélsőjobb-váltott és talpa alá hajtja az országot. Megtörtént. A fülkeforradalmi bandád,a ellenzéki politikusok és a megvezetett választópolgárok jóvoltából megkaptad az országot. A megvett szektádnak, a hazugságoknak, a tehetetlen ellenzéki pártoknak, a mára kiépített félelemnek, ostobaságnak, gyávaságnak és lustaságnak, nemtörődömségnek köszönhetően meg is tartod a hatalmad.
Mi kell még? Mi az, amit nem kaptál meg?
Miért kell "a magyarokra", "az emberekre", "a népre" hivatkozni? Miért nem azt mondod, ami a valóság? Hogy rólad szól minden. A hatalmadról, az ehhez szükséges pénzről, a pénzért megvehető "politikusokról", a propagandagépezetről. Ha nem kellenének a szavazatok még a hozzád igazított választási rendszerben is, ha alanyi jogon és örök időkre megtarthatnád a hatalmat, már régen közmunkán lenne mindenki. A miniszterek, trafiktulajdonosok, filmcézárok és az ország maradék lakossága egyaránt. De a hatalom megtartásához kellenek ezek az emberek, kell a pénz, a népszerűség és az Uniós támogatás. Kész. Minden más csak ócska duma.
Egyet mondok, amit persze pont úgy le sem tojsz,...
szandokan
@troppauerhumer: Te honnan fosod ki magadból ezt a sok agymenést? Le van írva központilag, vagy te magad vagy egy kis ellenzéki szennylap főszerkesztője? :-)
rugacs
@Anna Mária: A rasszizmus előzménye nálunk: cigánybűnözés.
Ezt egyedül csak a vakok és a romák nem ismerik be.
Nem hiszem, hogy te vak vagy...
Ha időben megszüntetik az okot (előzményt), magától szűnik meg a következmény.
A rasszizmus nem tesz boldoggá, de a cigánybűnözés belerondít az életembe!
Anna Mária
@rugacs: Ó, persze!
Az idegengyűlöleté pedig az a sok fránya piréz! :)))
rugacs
@szandokan: Ne törődj vele, ha idegesít is, én már régóta el sem olvasom a szófosását. Ha rájön, hogy nem válaszolunk neki, előbb utóbb úgy is abbahagyja. Vagy a rengeteg @r, amit feldob, a saját fejére hullik vissza. :-))
troppauerhumer
@szandokan: Namost vagy olyan vén vagy-agyilag-öregkori elbutulás,azaz demenciás,vagy még újszülött akinek minden új...az értelmi képessége leginkább...szellemi kiskoró mint turulbaszorutfejű mélymagyar

Először kutatták a cigánybűnözést - és kiderült, hogy nincs .
" Akinek kalapács van a kezében, mindenhol szeget lát”

- érzékelteti Kerezsi, hogy hol tartunk 2014-ben. Pedig kutatásuk eredménye egyértelműen bizonyítja, hogy nemhogy nincs Magyarországon jellegzetesen cigány bűnözés, hanem az országban pont ott követik el a legtöbb bűncselekményt, ahol a cigányok aránya elmarad az országos átlagtól. A magyar bűnözés – akárcsak a világon mindenhol – városi jelenség, 2011-ben a bűncselekmények 87,6 százalékát pedig azokon a településeken regisztrálták, ahol a cigányság aránya 5% alatt van. A tanulmány ítélete egyértelmű:

“A hazai bűnözést a települési fejlettség, a zsúfoltság, az anonimitás, a számosabb bűnelkövetési alkalom generálja, és nem egy kisebbségi népcsoport feltételezett bűnelkövetési hajlama.“
444.hu/2014/11/07/eloszor-kutattak-a-ciganybunozest-es-kiderult-hogy-nincs-olyan/

hvg.hu/velemeny/20130520_Ciganybunozes_egy_hazugsag_evolucioja
szandokan
@rugacs: Ezért mondom azt, hogy aki itt gőzerővel védi a romákat, az maga is az, és nagyon meg van sértődve, hogy cigány bűnözésről beszélünk. Volt sajnos az a roma gyilkossági sorozat, amit mélységesen elítélek, mert ártatlan embereket öltek meg, köztük gyerekeket is, de ezek mellett felsoroltam jó néhány gyilkosságot, amit a romák követtek el, és arra soha nem jön érdemi megnyilatkozás. Ilyenkor elkezdenek bennünket szapulni, visszatámadnak, kitérnek a válasz elől. Nekem ez furcsa, mert én csak azt szeretném megtudni, hogy mennyire ítélik el ezt a sok erőszakos bűncselekményt, de az ő válaszuk mindig csak annyi, hogy romákat is öltek (egyszer). Most ne térjünk ki a sok betörésre, lopásokra, mert a hely is kevés volna rá.
verőce21
@szandokan: @rugacs: Ne etessétek ezt a trollt, még ideszokik. :)
rugacs
@Anna Mária: Gyűlölöd az idegeneket? Akkor miért nyalogatod a talpukat? Én szeretek minden nációt, míg csak be nem bizonyítják, hogy érdemtelenek rá. Ja és nem eszem a kezükből, meg nem fogadok el tőlük minden @rt. Ha a fajtád is rájött volna erre, akkor segélyek helyett munkából próbálna élni már 100 éve. Persze már van előítélet az emberekben, így elég késő ezután megváltozni. Tehát a rezervátum gyorsabb és olcsóbb megoldás...főleg, ha önfenntartó lesz, hamar kihaltok, mert vagy éhen haltok vagy felfaljátok egymást...
Hát @r kilátások, nem vitás.
szandokan
@troppauerhumer: Befejeztem a veled való vitát. Magasról teszek az efféle cikkekre, ha te akarod, dugd a fejedet a homokba.
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@verőce21: Már ideszokott, és láthatóan remekül érzi itt magát reggeltől estig. Nagyon el lehet hanyagolva otthon:-))
rugacs
@Anna Mária: Ha nincs idegen, vagy csak kevés, ami nem tűnik fel, nincs idegen gyűlölet sem. Ok és okozat mindig együtt jár. Neked - mint okosnak - tudnod kéne. :-)
troppauerhumer
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@rugacs: A magyarok 40 %-a nem engedné bevándorolni a pirézeket! :)))
Ez nem éppen a te állításodat támasztja alá!
Annyira feltűnően magyarosch vagy: a saját disznóságért (jelen esetben rasszizmus és idegengyűlölet) rögtön megpróbálsz mást felelőssé tenni.
Hja, igen, egy magyar mindig tökéletes, mindent jól csinál - de bezzeg a többiek! :)))
szandokan
@troppauerhumer: Figyelj, ha nem fejezed be ezt a stílust, akkor rövidesen nem olvashatja majd senki a bunkóságaidat. Kicsit nézz szét a régebbi írásaid között, már nem találod meg mindet. Önként és dalolva menjél át szerintem a HVG oldalára, ott biztosan találsz magadnak társakat.
szandokan
@Anna Mária: Volt egy sajnálatos roma gyilkossági sorozat, ez igaz, és én ezt nagyon sajnálom, és elismerem, megtörtént. Te miért nem akarod fordítva is belátni?
szandokan
@verőce21: Volna egy ötletem: Nem kellene ezt a két senkiházit lapátra tennünk? Minden cikket szét offolnak, szerintem lépni kellene ez ügyben, vagy hagyjuk még?
Anna Mária
@szandokan: Szerintem fordulj Lázár Jánoshoz, akit a barátodnak szoktál nevezni!
Biztos intézkedik! :DDD
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@szandokan: Nézd, a probléma ott van, hogy te, ha egy roma gyilkosságot követ el, akkor elkezded az ÖSSZES romát gyűlölni.
Ha egy nem roma magyar öl, akkor nem kezded el az ÖSSZES magyart gyűlölni, ugye?
Dereng már, mi a rasszizmus?
Ha ezt megérted, akkor majd nem teszel föl ostoba kérdéseket, amikre ne csodálkozz, hogy senkitől nem kapsz választ.
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@rugacs: Te egészen komolyan gondolod, hogy engem a romákhoz sorolsz?
szandokan
@rugacs: Tekintsük már levegőnek ezt a 8 általánost végzett kötözködőt, mert másként nem hagyja abba, ezt élvezi. Nézzük levegőnek, mit szólsz hozzá? Szajkózza csak tovább a baromságait, egyszer csak megunja, ha senki nem foglalkozik vele.
troppauerhumer
Magyarország egy előregedő társadalom, több tízezerrel csökken évente a lakosság, és még az országot is elhagyja nyugatra többszázezer fiatal magyar. Na gondolja valaki is komolyan, hogy a kárpát medence kiüresedne ? Nem . Ha akarjuk, ha nem érkezni fognak új telepesek akik benépesítik az országot. Lehet ezt rosszul viselni, meg úgy is, mint nagy elődeink, akik /pestis, tatárjárás, törökvész stb. után /betelepítettek elnéptelenedett területekre, szászokat, szlávokat, cseheket, ruténokat, lengyeleket, svábokat, örményeket, tirpákokat, hajdukat, kunokat stb. 1720-ban Budának 12 000 lakosa van (47% német, 42% szerb, kevés magyar).Ahelyett, hogy viktátor előre nézne megint hősködik, a nemzet megmentőjeként tünteti fel magát.
Orbán olyan böszmeségeket mondott, hogy komolyan szégyellem, hogy ő is magyar(?)..
Példa: Magyarország, mi magyarok dönthessük el, hogy akarunk-e bevándorlókat Magyarországon..Talán - első lépésként - ki kellene venni a letelepedési magyar államkötvény reklámszövegéből, hogy "ezzel mehetsz tovább Németországba"
Nem szólt még neki senki, hogy ezeknek eszük ágában sincs itt maradni??Ezek mennek tovább, ha engedik őket a magyarországi szervek.
Aztán az a 800 ezer ember, aki magyarként nyugaton próbál szintén szerencsét, az nem számít??Mit szólna, ha ezeket hazazavarnák??
troppauerhumer
Ember legyen a talpán, aki követni tudja "Mimagyarok"Orbán észjárását, hiszen 2001-ben még több millió bevándorlót várt!
Most miért nem, hiszen *dübörög a gazdaság, cél 2018-ig a teljes foglalkoztatás, a társadalom sem fiatalodott, sőt több száz ezren hagyták el az országot megélhetési nehézségeik miatt!!!

Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
- 2001. június 7.,
archivum.magyarhirlap.hu/belfold/orban_viktor_tobb_millio_bevandorlot_var.html#sthash.IeED0Br0.dpuf

"Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak."
Szerencsénk van, hogy tagjai vagyunk az Uniónak mert ilyen mentalitással soha nem tudnánk belépni. Azért aggályos, hogy Orbán nem Magyarország hanem a saját érdekeit képviseli ellenünk (ugyanis mi közösen vagyunk az Unió). Mivel ez a hibás termék (FIDESZ) megszállta az összes fontos pozíciókat, így nagyon nehéz lesz eltakarítani. Remélem 2.018-ban lesz olyan erő amely véget vet ennek az idióta ámokfutásnak. Mert ha nem sikerül akkor előbb-utóbb belerokkan az ország. Ez már nem világpolitikai nézet kérdése, hanem demokrácia kontra Orbán vezette dilettáns és korrupt banda.
troppauerhumer
Érdekes hogy nem a Bándy Kata gyilkosság kapcsán kapta fel a témát Orbán. De érthető, hisz a maffiavezér trafikmaffia érdekeltségében történt a disznóság!
Vagy Szita Bence sem verte ki a biztit nála.
Persze mikor az általuk hozott ostobaság a trafik fólia is belekeveredik akkor gyorsan túl kellett kommunikálni valamivel.
Szánalmas söpredék lett Orbánból.
Itthon rosszul mennek a dolgok.A bróker-balhéban egyértelmű,hogy kormánytagok nyakig benne vannak.
Minden barátja megtagadja.A Lengyelek szopógépnek nevezik a 30 éves barát gecinek.Szóval romhalmaz van.Ekkor bedobja a menekült ügyet meg a halálbüntetést.
Akinek diktátori hajlama van, az uralkodni akar. Mindenáron. Neki tök mindegy, hogy az ő országa gazdag, vagy szegény, népszerű-e a világban vagy sem.
Az is mindegy neki, mit gondolnak róla.
Csak hagyják uralkodni a saját országában.
Nézzünk körül: Észak Korea, Kuba, afrikai katonai diktatúrák.
Magasról tesznek rá, mit gondol róluk az USA, Európa, vagy akárki. Közömbös számukra, hányan halnak éhen az országukban, hány embert nyomorítanak meg, hány embert üldöznek el.
Egy fontos: az uralkodás.
Szóval egyet értettek a néppárti, szocdem, liberális és zöld képviselők is, hogy Orbán felvetései mind feleslegesek és más módon kell megoldanunk a problémákat.

Orbán bukottan haza lett küldve és dünnyögheti magában a beteg ötleteit amire senki se vevő.
Vizual
@szandokan: Na még egy rugás a seggetekbe. Inkább Te mesélj arról a kommandóról akik cigányokat próbáltak öldösni és éppen itélethírdetés előtt vannak. Te mesélj arról az őrjöngő tömegről akik köveket dobáltak a cigányokra, és meg is sérült egy jobbikos szervező. Igaz egy náci dobta fejen. Na csak úgy reprezentetíve. Vagy mesélj magadról és a Betyárseregről akik ugye bűnöző tagokkal jött össze és "segíteni járnak" a törvényeket megszegve amik már FIDESZESEK. Mesélj a cigányok megkülönböztetéséről azokon a helyeken főleg ahol jobbikos képviselők lettek. És megsúgom neked. Ha végleg reménytelen helyzetbe hozzátok őket tudnak azok is terrorizálni. Pont azok az esetek figyelembe véve amiről beszélsz. Nem látod TE ezt mert leragadsz a pitiáner szinten ahol vagytok. Te a "Nagy vállalkozó" Ezzel az ésszel ? Fogjál össze Freewolfal, ő is valami ilyenről hablatyolt a gyönyörű és csúsztatott írásaiban. Amíg ti ki akartok írtani bárkit is addig ne csodálkozzatok ha benneteket is ki fognak írtani. Ha nem a romák majd az iszlám, amikor is Ti hösöket megnézek hogyan fogtok kiállni a hazátokért, harcolva. Gyáva kis senkik vagytok a fegyverhez nem tömeg hanem személyes bátorság kell. Orbán keresztényt pedig éppen a Bibliával küldték padlóra. Minden más hazugság még a multi kúlti is. Hiszen vannak, kunok, szlovákok, szerbek, németek és sorolhatnám. És az a 170 magyar aki átkocogott a hágon talán még azok is. Ugy hogy Freewolf olvasgasd egy kicsit a Bibliát. Nem fog ártani neked. A sok zöldségről meg annyit. 500 éve nem nyertünk háborút és nagyon királyunk sem ott ahová most Orbán próbál felmenni lakni. Szolgák voltatok, mert iyen az identitásotok, azok is lesztek. Rabszolgák. Az Eu lett volna az egyetlen ahol jogaink lettek volna. Igy nem lesz mert kiraknak bennünket mint ahogy azt meg is emlitették Orbánnak. Jó lesz ? Hát igen.. Utlevél kell majd mert az sem lesz, pénzt sem kapunk és mehetünk a pusztába amit már az Orbán család elhordott utat építeni. Seggfejek.
Vizual
@rugacs: Bár én is utállak, de talán ha tudomásul vennéd, hogy a bűnözés társadalmi jelenség. Ha valaki nem kap munkát az megszerzi ami kell neki. DE ez magas neked.Éljél 3 hónap munkából egy évig. Te is bűnözni fogsz. Nem csak szellemileg. Ezt találták ki nektek és ezt szajkozzátok már 10 éve. Könnyen megjegyezhető. Ha képes vagy megnézni egy statisztikát, ami manapság már fényeznek is, de láthatod, hogy a "fehér ember is bűnözik" Sőt, nagyságrendekkel többet. DE nem tudtok értve olvasni. És ez a hely Orbán bukásáról szol. Súlytalan lett az Eu.ban.
Vizual
Magyarország korlátlan urának látszik még Orbán. De " zúg a mély" és tudjuk a "víznek árja" ha egyszer elhagyja a medrét a folyó elsöpör mindent. Bár mi a forradalmainkat is kis létszámban csináltuk. Talán ilyenek vagyunk, gyávák. Mert ugye azt is tudjuk, hogy az ARADI vértanúk is a multikultúrához tartoztak. Kevés magyar volt köztük. Tegnap olvastam erről is. Ti vajon olvastok fiuk.? Ha nem tudtuk van hangos is a youtubon.
troppauerhumer
Namitmondtam ,éppen szóra jött...lottót veszek...

"Külföldi sajtó Magyarországról – Der Standard: Orbán a kitaszított

in Belföld, Politika, _StockPortal.hu címlap, _További hírek 2015-05-22 05:44

A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap az Európai Parlamentben (EP) a magyarországi helyzetről tartott vitával foglalkozott csütörtöki számában.
Orbán a kitaszított címmel közölt kommentárt a Der Standard osztrák napilap csütörtökön.
A liberális újság budapesti tudósítója szerint a magyar miniszterelnök olyan menekültekkel szemben uszítja a lakosságot, akik valójában nem is léteznek. Gregor Mayer úgy véli, a félelemkeltés olcsó fogás, a populisták eszköztárához tartozik. Megjegyzi: ezek a hangok Strasbourgban hamisan és élesen szólnak.
A szerző szerint a magyar miniszterelnök saját pártcsaládjában is egyre kitaszítottabb. Mayer úgy látja, Orbán dacos gyerekként állítja, hogy a halálbüntetésről ő csupán csak beszélni szeretne.(MTI)
stockportal.hu/index.php/kulfoldi-sajto-magyarorszagrol-der-standard-orban-a-kitaszitott/
derstandard.at/2000016133778/Schrille-Toene-aus-Ungarn-Orban-der-Outcast
Vizual
@Anna Mária: Szerintem oda sorol bárkit ahová akar. Ez a rugacs szart sem tud, nem olvas nem lát. A lakosság 10 % roma, a bűnőzésaben a FIDESZI statisztika alapján 15 - 20 %-ban vesz részt. Az erőszakos bűncselekményekben 46 % a részvétele. Viszont a fehérgalléros bűnözésben leginkább a hatalomhoz kötött cselekményekben tűnnek ki. ( Farkas Florán pld.)
Rugacs kijelentése, hogy náluk ritka a bűnöző, lehet. Mert ő bolgár és fordítva érti. Aki igy dumál annak a vérében van a simli. DE ki ez a rugacs ? Mert tudod Anna Máűria a börtönök is tele vannak ártatlan emberekkel mint ez a rugacs környezete is lehet.
Vizual
Amúgy meg itt egy link ha megnyílik egyáltalán. Mit művel Orbán a bevándorlással. Öngólt fog lőni.
nol.hu/belfold/orban-oriasi-ongolt-lo-1535549

Valaki szóban mondja már ezeknek miről vanszó. Olvasni nem tudnak.
rugacs
@Vizual: Hé vakegér: Aradról már általánosban olvashattál volna, ha jártál volna általánosba. Netán most járod az általánost? Végül is így érthető...
Akkor előbb utóbb arra a részhez is oda fogsz érni, ami azt taglalja, hogy általában a nagyobb létszám bekebelezi a kisebbet. A kisebb létszám pedig fennmaradása érdekében átveszi a nagyobb kultúráját. Tudod, mint Amerikában az indiánok. Őrzik ugyan a saját kultúrájuk ismérveit, ünnepeiken bemutatják másoknak is, de a hétköznapokban a fehér ember kulturáját követve élnek. Amerikában még jobban fellelhetők a régi indián kultúrák, de hiszen ott csak pár száz éve történt a földrész leigázása.
Európában az országok kialakulása, a népek, népcsoportok elhelyezkedése kicsit régebbi eredetű...
Folytassam vagy már ebből is érted, és le tudod vonni a következtetéseket?
Ami O.V.-t illeti, róla neked halvány lila dunsztod sincs...te csak sodródsz az árral, lököd a süket dumát amit innen-onnan csipegetsz...
A bevándorlással kapcsolatban pedig nézegesd a nyugati híreket naponta, oszt majd meglátod, az ott élők (lakosság) ugyanúgy éreznek, mint O.V. itt! Csak az eu ostoba vezetői gondolják másként, de még pár terrorista eset aztán ők is sutba csapják a téves illúziójukat. Szerintem az olaszoknál fog legelőször robbanni a bomba...
JAJMÁR
@Vizual: Nagy voltál, gratulálok! Ez már járt a "szájhősöknek" :)
Vizual
@rugacs: hehe. Tudod vicces az indián hivatkozás. Túl azon, hogy ne mutogassál de a múltkor tettem fel az gyogyosóknak egy amarikai történelmet az indiánok kiirtásáról. Hát a spanyoloktól kezdve a faranciákig végül az angolokig írtották őket. Ugy 4 - 500 év alatt. De ehhez gyenge vagy. Az USA nem létezett akkor még. Más kérdés, hogy a bevándorlok is írtották őket, a földjük miatt. Keresd meg egyszer és olvasd el. Hangosban is megvan: úgy, hogy beszélhetnénk Angoláról, Beszélhetnénk Libiáról ahol az olaszok írtották az arabokat és bárhonnan a világból. Ez a történelem seggfej. De megemlítem neked Algirt is az OAS-t. Ha rémlik a sötét agyadban valami a közelmúlt népirtásaiból.
Nem kell folytatnod, ráismerek a botcsinálta történészek agy módositó szörnyűségeire. Ja igen olvassál azért mert hivatalosan éppen most írják át a mi történelmünket az Uraltól. Majd akkor...
És vannak akiik Orbán mellé állnak. Cameron éppen ide készül megnyerni Orbánt az idegen bevándorlókkal kapcsolatba álljon mellé az Eu-ban.. De barátom a magyarra is vonatkozni fog az Angliai bevándorlás és nem pozitíve, ha agyad befogadja a bonyolultabb összefüggéseket.
Én valóban nem ismerem Orbánt. Már az én baráti körömban egy tucatban több jó képességű van mint ez a figura. És ez a lenézés az Eu. vezetőivel kapcsolatosan nem igényel semmiféle vélemény tőlem. Orbán az éppen ellene forduló sajátjai okán már súlytalan lett az Eu.ban. Az Eu-ban vannak terrorista támadások, ha olvasnál egy kicsit. Ragasztó barátom. És felhivnám a figyelmedet, hogy ne beszélj milliokról, csak arról a pár hülyéről akik még...Ha gondod van olvassál még többet. Igy megmaradsz ezen a szinten És ez a béka segge, mint a magyar foci.
Összegezve A Te fajtád most a magyart írtja. Alattomosan és a te fajtád segít amíg Téged is ki nem írtanak. Mondjuk egy kórházi kezelés címén. Arról meg nem tehetek, hogy hozzád sűlyesztik az iskolákat mert Te képtelen vagy racionálisan nézni a világot.
Vizual
@rugacs: ide teszem neked egyik kommentet mert TE még a propit sem olvasod.

Remélem justhpeter nem haragszik meg érte.!
"
„A kancellár úrral együtt vallom, hogy Európa legfőbb értékei a sokszínű nemzetek” – írta egy Orbán Viktor nevű recenzens Helmut Kohl könyvéről (Aggodalom Európáért) nem is olyan régen, 2014-ben. ... Az aradi 13 közül Pöltenberg Ernő osztrák volt, nem is beszélt magyarul. A német Aulich Lajos is csak németül tudott. Damjanich János szerb, Kiss Ernő és Lázár Vilmos örmény, Knezich Károly horvát, Gróf Leiningen-Westerburg Károly német, Schweidel József osztrák családban született. „A tizenhármak névsora világosan megmutatja a régi magyar állam soknemzetiségű mivoltát. Nem egy egységes magyar nemzetállam esett szét 1920-ban, hanem egy mai szóval multikulturális ország tört darabokra” – tette egyértelművé a kereszténydemokrata Surján László nemrég a Magyar Hírlapban.(Népszabadság 2015.05.21. Aradi tanuk/Hargitai Miklós)
Nos miniszterelnök úr ön ezeket az embereket tagadta meg, akik amikor magyarnak kellett lenni magyarok voltak, különb magyarok, mint ön valaha is lesz. Most aljas politikai célból köpött az emlékükre. Önnek többet március 15.-én nincs erkölcsi alapja nyilvánosan megjelenni és megszólalni.
16
tegnap, 17:54
Nos rugacs. Ki a hülye ? De ez szerte szana le van írva a neten is. Csak Nem tudod mert talán nem hangos és olvasni nem tudsz. Hozzám talán egy kicsit gyúrjál gyengeelméjű barátom. Kevés vagy.
Vizual
És most kezdek röhögni, ezért is maradt ki rigacsnak a kissebbségről és anygobacskákról alkotott véleménye. Ezt nem oktatják sehol a népekkel kapcsolatban. De látom valamit utdsz azért. Megragadt benned a " nagyobb hal megeszi a kisebbet." Rugacs. És a spanyolokat miért nem söpörték el az indiánok. Vagy a bevándorlókat Amerikában ? Nos rugacs ne tornázzál. Itt gubanc van az elméletedben. Mert modern fegyverekkel és némi felvilágosultsággal érkeztek, nem beszélve arról, hogy Isteneknek hitték őket. De ezt tényleg oktatják már. Bár nem tudom Te melyik kisegítőbe jártál. Na rólad ennyit, elég lesz a saját értelmi szinted anyagához, amit gyűjtesz. ?
troppauerhumer
Azok akik kiállnak a halálbüntetés -bevezetése- mellett, azok egy ürügyet
- a halálbüntetést, mit ürügyet-
használják arra ,hogy egy mob, mégpedig egy lincselgetö, gyilkolászós mob tagjai lehessenek. Ha csak elvileg is és persze nem a gyakorlatban,de már elvileg is kielégitö,
tehát bumm neki, halálbüntetés juhhú és máris szuper a "világbéke".
Namost, ha ök szabadkezet kapnának...akkor mi lenne?
Az egy iszony, ami akkor lenne és kitörne az éterben az, ami a 2. VH.ban történt náci körökben, hogy élvezd a háborút, mert a béke borzalmas lesz számodra...ha majd józanon fogunk gondolkodni...addig is mindenki nyírjon lehetöleg mindenkit, osszon igazságot ember-ember felett.
Nagy kést a hasába. (Jah, az annak jár, aki Viktort megbántja.)
Szóval a bosszú utáni igény, hogy kapja meg a gyilkos is az ö gyilkosát,
ha máshogy nem, hát akkor államilag, törvényesen,ez nem lehet az állami politika alapja.
Ez nem lehet része a --magyar-- kriminalisztikának, zseni Orbán!
Egy egymással való béke , nyugiban együttélni a cél, amit egy bíróságnak hoznia kell(ene) és nem a gyilokkedv kiterjesztését.
Különben a tolvaj vagy egy laza zsaroló hamarabb lesz visszaesö, ha szabadul, mint egy, aki ölt és ezért ült.
Mert szinte minden esetben nem amiatt lett egy ember gyilkos, mert"ölni pedig jó, mi ezt szeretjük, uccu neki ölni fel" és válogatás nélkül leöl, ez inkább klisé,
hanem egy bizonyos helyzetben egy bizonyos valakit és akkor nem igen lehetne megakadályozni benne,de ne psychologizáljunk, hiszen sokan nem vevök rá és nem is értik, mert magas (Mármint, ha magas valakinek valami. Az nem baj.)
Bááár, mondjuk, ha éppen egy vezérnek magas valami, az már tényleg baj.
Orbánék beszélnek a halálbüntetésről, a gazdasági bevándorlókról, a határok ellenőrzéséről, mert ez egy jó terelő téma.De nem beszélnek az éhezőkről,az elszegényedőkről, a quaestor érintettségükről, az új földosztásról, a botrányos közbeszerzésekről, az összeomló egészségügyről, az oktatás szétveréséről, a közszféra...
troppauerhumer
Erről van nagybaszó amiről Orbán nem akar se tudni ,sem beszélni,inkább mellébeszél a halálbüntivel és a bevándorlással:
"A 7 magyar uniós régió közül 4 (!) benne van az unió legszegényebb 15 régiójában. Rajtunk kívül szegénységi dobogós Bulgária és Románia. Érdemes nézegetni a listákat... S nem ártana a posztszovjet korridor 25 évvel ezelőtti adatait sem tudni... gyanítom, hogy a magyar adatokat tekintve nemhogy visszaesés, hanem egyenesen pusztító zuhanás lenne megállapítható. Ha folytatódik az elmúlt évek fantasztikus magyar teljesítménysorozata, akkor 2020-ra hazánk a térség legszegényebb államává lesz, olyanná, ahol már csak szegények, öregek, romák, és pár tízezer rezsimhű-kollaboráns kizsákmányoló él. Magyarországra a következő években a teljes remény- és távlatvesztés, további tömeges emigráció vár."

index.hu/gazdasag/2015/05/21/eu_regiok_legszegenyebb/
Ide vezet mikor csak a számokat nézik. a kormány nem látja az embert. Pedig minden mögött az ember áll !!! frown hangulatjel
Vagyis nézik a számokat. De megmásítják és meghamisítják!
troppauerhumer
Nos, miután Schulz leápolta "Mimagyarokviktort", hát nyomják a FideSS és a jobbukuSSok ezerrel, hogy denemisúgy-gondolta, illetöleg már megint félreértették...ég a kedves vezetö, mint a Reichstag.
Hívő hívek!
Aki a halálbüntetésről akar szavazást, az az EU-ból való kilépésről teszi fel a kérdést.
A népszavazási kérdés felvetése nem csak az Eu-ból való kilépést feszegeti, hanem egyáltalán a demokráciáról történő lemondást is jelenti!
Csak ilyen csúti fajta elfajzott náciknak fordul meg a fejében, na, meg az sötét nyaloncainak...
A halálbüntetés újbóli bevezetésének még az említése is egy állam vezetésének a csődbevallása.
Az még nem olyan nagy baj, ha valaki rendszeresen hülyeségeket beszél, aztán letagadja, magyarázkodik.
Baj akkor van, ha ez az ember a a magyarságot képviselő miniszterelnök.
rugacs
@Vizual: Csökkent látású: az én fajtám a MAGYAR! És a te fajtád? Az elmenekült magyar? Az elinalt, de futása közben vissza-vissza böffent?!
Az itt kommentelőkről egyre gyakrabban derül ki, hogy nem is itt élnek, nem is magyarnak születtek, nem is magyarok, de osztják az észt kéretlenül.
Tisztelt hölgyeim és uraim! Lehet bátran otthon, saját hazájukban, saját hazájukat zrikálni és a vezetőiknek osztani az észt - feltéve, hogy azok kíváncsiak rá, amit erősen kétlek.
Te szegény világtalan: az Amerikai földrészen melyik országban uralkodnak az eredeti őslakosok? S te tényleg oly ostoba vagy, hogy mindent csak ezer szóval körülírva, magyarázva mint a hülyének érted meg a tényeket?
A Kárpát-medencében a honfoglalás előtt is éltek népek. És a török hódoltság után is telepítettek be pl. a Kúnságra más népeket. De nem azok lettek az uralkodó nemzet. "a nagy bekebelezte a kisebbet"
Ha valamit nehezen fogsz fel, próbáld meg ta-gol-va ol-vas-ni és hangosan, hátha ez a gyogyós módszer beválikl!
Vizual
@rugacs: Igen rugacs a hülyéknek, mint neked el kell elmagyarázni dolgokat. Az, hogy TE olyan hülye vagy, hogy kint munkát sem találnál ahhoz semmi közöm. Sokat ismerek akik még a liberális éra alatt mentek ki. Vezetők mára, Svájcban, mérnök németben, üzemvezető és társtulajdonosok. Orbánig haza hozták az adókat is, mára már Orbán miatt állampolgárok lettek odakint. Engem nem ismersz. Én most itthon vagyok, itt van a hazám a bázisom, de a dolgaimat kivittem amit lehetett mert nem Orbánnak dolgoztam annyit, hogy lenyúlja mint a nyugdíjrendszer. Ettől még itthon is törvényesen élek simlik nélkül. És nem tartok igényt a forintra. Hogy hol és ki uralkodik azt nem tudom, de meghat a világfájdalmad. ( a bálnákkal is igy vagy ? ) Ez a szint a dedos. Hátúl gombolós vagy. Az értelmes ember halad, főleg nem egyből von le a többesre következtetéseket. Mert ha ezt tennénk és azt nézem, hogy rugacs, azt kellene hinnem, hogy a magyar hülye és skizofrén. Igy azt mondom a magyar egy tehetséges nép csak vannak rugacsai is. És a honfoglalás kicsit régebben volt, onnan nézelődjél tudatlan. A Körülírva sem tudsz megérteni semmit. Csak az jön le, hogy TE a 8 általánosoddal mint egy botcsinálta történész okoskodsz. feleslegesen ezt már mások hivatalosan lejátszották. Mint egy részeg a kocsmában. Amúgy olyan minimális a tárgyi tudásod, hogy jogosan érzed azt, hogy TE mindent tudsz. Nekem Einstein jut az eszembe amikor feltalálta a relativitást. Hátradőlt és azt motyogta. "Na a könnyebb részén tul vagyok, de hogyan fogom elmagyarázni ezeknek. ?!" Igen neked úgy mint egy hülyének szerencsétlen. És ebből sem értesz. Német vagyok, sokác vagyok, kun vagyok, szláv vagyok horváth vagyok, román vagyok, bunyevác vagyok zsidó vagyok tehát magyar is vagyok. Csak ennyit tudsz, egyetlen egy tényt, adatot sem soroltál fel, nem hívatkoztál konkrét eseményekre csak úgy általánosságban belekiáltottál a propeller világába. Sajnos még van pár ilyen mélyrepülő. ( hülye) Gyurjál még.
spu00
Nem tudom, hogy ki hallotta Orbán Viktortól, hogy be akarná vezetni a halál büntetést, mert ilyen sehol sem hangzott el, csak az, hogy beszélni kell róla.Érdekes módon az elhangzást követő napon már az Eu-ban téma volt. Mit gondolnak, mi módon került ott napirendre? mert azt nem mondhatják, hogy egész Európa O.V-t lesi , hallgatja. Ez csak úgy fordulhat elő, s fordult mindig elő, ha az ellenzék, s főleg szoci részről, hogy félre forditva tele kiabálják az egész parlamentet szocialista segítséggel.M.S-tól egyenesen gyomor fordító, hogy német létére Istent hívja segítségül a " Ne ölj" idézettel.
Nem tudják, hogy mikor lesz a Francia, vagy a további 11 miniszterelnök országának számon kérő napja a parlamentben, mivel mindegyik egyetértett Orbán Viktorral a bevándorlókkal kapcsolatban.
panellproli
Én támogatom a halálkbüntetést, de csak akkor mikor ezek a szarháziak kerülnek elszámoltatásra.
izo
@troppauerhumer: Ja már értem miért írsz ilyen hülyeségeket :aki 444-et és hvg-t olvas az meglátszik!
szandokan
@Vizual: Te hol Vizual, hol Tropahummer néven osztod a hatalmas blődségeidet? Tulajdonképpen mindegy is, a lényeg, hogy van itt pár roma kommentelőnk , akik kiállnak a mundér becsületéért. Tudod, ez nem is lenne baj, ha némi tárgyilagosság is szorult volna belétek, és elítélnétek azt a sok bűnözőt, akik közületek kerülnek ki. De nem, ti csak azt szajkózzátok, hogy mi mind utáljuk a romákat, az összeset, nem teszünk különbséget. De teszünk, csak tudod abból a kb. 800 ezer romából még nem sok olyannal találkoztam, amelyik művelt, értelmes ember lett volna.
verőce21
@szandokan: Honnan veszed, hogy az @Anna Mária: roma? Mert szerintem nem.
szandokan
@verőce21: Nekem az gyanús benne, hogy annyira védi őket, a konkrét tényekre meg soha nem válaszol. Persze annak is nagy az esélye, hogy egy unatkozó háziasszony, akit senki nem ért meg, otthon elhanyagolják, és itt mindenkibe beleköt, aki okosabb nála:-))
Anna Mária
@verőce21: @szandokan: Eszméletlenül érdekfeszítő témátok van! :DDD
Vizual
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verőce21
@szandokan: (23:43) Az egészből csak az látszik, hogy unatkozik, de hiperaktív, mert "minden kilométerkőnél ott van"! :)
szandokan
@Vizual: Neked kétlem, hogy bármit is meg lehetne tanítani, vagy bármit is felfognál az egybites agyaddal. Csak egy vulgáris senkiházi vagy, és ezzel be is fejeztem a veled való társalgást, menj le a saját alacsony szintedre.
Vizual
@szandokan: Ezek szerint felemelkedtem az alacsony 1 bit. agyamról, most hogy szálljak le a szintemre. Ez is egy képhiba. DE végül is semmire nem tudtál válaszolni egy nyilvános oldalon ahol fórumozol, mint annyian. Égés. Na megyek mert iszom egy konyakot a sűnbalára. vagy a halra amit Alsóörsön ettünk. LASHI RATYI TE DEL O DEL!
szandokan
@Vizual: Veled én semmit nem ettem Alsóörsön:-) Egyébként meg nincs itt képhiba, én azokra céloztam, akik szintén egy bites aggyal rendelkeznek, mint te.
Anna Mária
@szandokan: Randa pletykás vénember vagy verőcéstől. A fiatal demokraták! :)))
Vizual
@szandokan: Nem is fogunk soha. Akárkivel nem ülök egy asztalhoz. DE ez a megjegyzésed is a szellemi kapacitásodra vall. Nekem is van családom, feleségem. Én vele töltöm az időmet, vele szórakozom. Talán igy értelmezni tudod. Amúgy meg először talán saját magaddal legyél tisztába. Nem vagy több mint a segédmunkásod. Bár én azt hittem, hogy vagy annyira spíler, hogy megválaszolsz a sűnbalára is meg a cigány köszöntésre is. Nem, mert még megnézni sem tudtad. Hát talán neked még az én 1 bitesem is magas neked.
szandokan
@Vizual: Nem lehet egyszerű egy ilyen arrogáns emberrel együtt élni, mint amilyen te vagy. Gratulálok a nejednek, hogy képes elviselni, habár van az a pénz...:-)
Vizual
@szandokan: Hát tudod, ha a te feleséged egy nyomottal tud együtt élni...(amúgy saját vállalkozása van és önálló ember, ...) De a fagyit én vettem ma a cukiban. Tényleg ilyen mélyrepülő vagy ?
szandokan
@Vizual: Igen, voltam már "mélyrepülő", amikor ejtőernyőztem még. Egy idő után elegem lett belőle, kicsit félni kezdtem, mi van, ha egyszer nem sikerül. Tudod, az én nejem is a saját lábán él, csak ő nem igazán fagyis, jobban szereti a homárt.
Vizual
@szandokan: Oké értem. Téged is szeretnek valamiért.
pbalage
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
pbalage
@Vizual: az ilyen magas labdákat meg én ütöm le helyetted?
szandokan
@pbalage: Leütve majd te leszel, te gyermeteg lélek.
pbalage
@szandokan: ha meglátsz a vészjósló ruhámban, lehet meggondolod magad.
szandokan
@pbalage: Soha nem ijedtem meg egy ruhától.
adrenalink
@szandokan: tegnap 01:08-ra A fagyi és a homár nem egy kategória, nem vagy-vagy kérdés! Ez már megint csak egy újgazdag felesleges magamutogatása, eddig is tudtuk, hogy nem zsíros kenyéren éltek...
Vizual
@pbalage: Az látszik, hogy nem szeretjük egymást Szandokánnal. A botlása csak egy virtuális humorbonbonra adott alkalmat. Semmi többre és kár ebből egy ekkora ügyet csinálni. Bár vannak ismereteim róla de nem hiszem, hogy az identitása az amit vizionáltok. Remélem máskor jobban vigyáz Szandokán és az ilyen elszólásokra figyel. Megvan az esze hozzá. És ezzel zárjátok le, kérlek benneteket. Mert én ezt gusztustalannak tartom. Elnézést Szandokán ! Politikai ellentétünk van. Abba nem fér bele. Én is meggondolhattam volna.
Vizual
@adrenalink: Az szomorú ha már egy viccet is el kellene magyarázni. Aki nem érti az nem érti. Te rögtön kapcsoltál. Másnak talán ugyan ezért nem tetszett. Maradjunk ennyiben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.