Kedd délután hat órakor kezdődött meg az SZFE-s diákok hallgatói fóruma, ám ekkor lekapcsolták az internetet az épületben.

Lekapcsolták az internetet ma délután, pontban hat órakor a Színház- és Filmművészeti Egyetem Szentkirályi és Vas utcai épületében is. Ekkor kezdődött ugyanis a hallgatói fórum a diákoknak, amelyet a járványhelyzet miatt a legtöbb hallgatónak online közvetítettek. A 444.hu információ szerint a tanulók között már hat előtt elkezdett terjedni az információ a wifi leállásáról.

Közzétette: Színház- és Filmművészeti Egyetem – 2020. szeptember 30., szerda

Az új vezetés közleményt adott ki, amelyben arról tájékoztatott mindenkit, hogy a „tanköztársaságot” keddtől befejezettnek tekintik, attól a továbbiakban elhatárolódnak, annak infrastrukturális és pénzügyi feltételeit pedig nem biztosítják.

Internethiány nélkül a kollégium lakói nem tudnak készülni a másnapi óráikra sem, bár a hallgatói fórumot a történtek ellenére sikerült megtartani és streamelni, a diákok saját mobilinternetéről. A legfrissebb hírek szerint ezután csak reggel hat és este hat között lesz internet az épületben.

Címlapkép: Facebook/Színház- és Filmművészeti Egyetem

(444.hu)

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Így működik egy illiberális fasiszta állam, amely az Európai Unióban azt hirdeti magáról, hogy jogállam. Hiszen törvényesen szerezte meg az egyetem irányítását, törvényesen nevezte ki a keresztényfasiszta vezetőket, törvényesen rúgja ki azokat, akik nem hajlandóak az egyetemi autonómiáról lemondani, s miután ugyancsak törvényesen megszűnik az SZFE-vel kapcsolatos jogállásuk, törvényesen lépnek fel a garázdává lett libernyákokkal szemben, akik ezzel is bizonyítják, hogy nem keresztények, hanem külföldről szervezett zsoldosok, Soros-ügynökök voltak, akik eddig is megszállva tartották a keresztény magyar nép egyetemét és idegen szellemmel oltották be a magyar keresztény ifjúságot."
nepszava.us/eloszor-jogilag-szuntetik-meg-az-szfe-diakok-statuszat-utana-jon-az-eroszak/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
"Így működik egy illiberális fasiszta állam, amely az Európai Unióban azt hirdeti magáról, hogy jogállam. Hiszen törvényesen szerezte meg az egyetem irányítását, törvényesen nevezte ki a keresztényfasiszta vezetőket, törvényesen rúgja ki azokat, akik nem hajlandóak az egyetemi autonómiáról lemondani, s miután ugyancsak törvényesen megszűnik az SZFE-vel kapcsolatos jogállásuk, törvényesen lépnek fel a garázdává lett libernyákokkal szemben, akik ezzel is bizonyítják, hogy nem keresztények, hanem külföldről szervezett zsoldosok, Soros-ügynökök voltak, akik eddig is megszállva tartották a keresztény magyar nép egyetemét és idegen szellemmel oltották be a magyar keresztény ifjúságot."
nepszava.us/eloszor-jogilag-szuntetik-meg-az-szfe-diakok-statuszat-utana-jon-az-eroszak/
Nyírfa
Nem értek hozzá, tehát kérdem: külföldi szerverre kapcsolódva működne az internet? A költségeit összedobnánk.
Sámannus
A muszkák is pont így csinyáják, van kitől tanulni.
Nyírfa
Amúgy ez háború a demokrácia ellen. Hogy mi volt az első reakcióm, nem írom le, mert nem tűri a nyomdafestéket.
jesz
ez még csak a kezdet...oszt ki fizeti a számlákat?
nezelodo
Ja művészpalánták, nem határon túliak vagytok ám, hogy az ott nagyvonalú vezénylőtábornok veletek is jót tegyen, itthon csavaros eszű pitiáner bosszúálló. Nézzétek pl a naiv orvoskamarai vezetőt, vigyorogva, parolázva őt és a hiszékeny csapatát is átvágta, mint szart a palánkon, gondolom ti résen lesztek.
lusta
@Nyírfa: Ez nem szerver kérdése, mert előtte el kell valahogy jutni ahhoz a szerverre. A lényeg, hogy lekapcsolták a WiFi-t, így semmilyen általnos internetkapcsolat sem létezett. Az egyedi kapcsolat, amiről sokan beszélnek, az irtó kevés.
csak úgy....
"Mi soha sem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk" - Orbán
Nyírfa
@csak úgy...: Hát, ez most nagyon ül. Ez is.
Qqberci
@Nyírfa: A hálózati csatlakozást lőtték le, mobilnettel lehet menni és azt meg is lehet osztani...
lusta
@Nyírfa: Sajnos nincs. Az adott helyen a szolgáltás egy hálózaton keresztül működik. Ez lehet egyedileg egy lakás, de lehet egy szálloda, kollégium, étterem stb. Ha hálózat nincs, nincs internet. Voltam egy szállodában és egy hiba folytán nem volt az emeleten internet. Semmi gond, van egyedi internethozzáférésem a mobilon keresztül, de emiatt ez csak számomra volt megoldás, a többi vendég számára ez nem megoldás, meg nem mindenkinek volt ilyen lehetősége.
Qqberci
@lusta: Ha valakinél van (vagy visznek be) egy pl. Telenoros mobil router, akkor az ki tud szolgálni 8-10 gépet...
csak úgy....
@Nyírfa: egy igazsegges miniszterelnöke van orbanisztánnak a türk tanács miniszterelnökeihez képest! ott nem csupán a wifit vernék kupán..
Nessy
Ez finoman szólva olyan kereszténynépnemzetijobboldaliilliberális lépés!
Vidnyánszky a fatornyos hazájában is ilyen fene nagy úr lenne? Vagy ezért ette őt ide a csuda? Remélem a katona kancellár majd megóvja őt a fújó széltől is!
Nyírfa
@Qqberci: @Qqberci: Valami ilyesmire gondoltam, csak technikai ismeretek hiányában nem tudtam volna megfogalmazni. Köszi. Akkor hajrá!
csak úgy....
mi lesz ha a kölkök közé lövetnek? remélem nem hibbant még meg annyira a fökolmp...
Namely
@csak úgy...: és mi van. ha elégetik őket elevenen? Erre is kellene gondolni...
Most értesítettek a belső, szfe-s hírforrásaim, hogy SS katonákat láttak az épület körül. Megkezdték a szelektálást valami Dr. Mengele vezetésével, de úgy döntöttek, hogy mindenkit ki fognak végezni!!!

Őrséget az szfe-re! 444! Ennek biztos, hogy tömeggyilkosság lesz a vége!!!
csak úgy....
@Namely: ha hülye vagy fordulj orvoshoz vagy magadtól föl!
solidedge
Egyszer majd így kapcsolják le a gépről akit gondolok.
kakambuki
@simmering73: Teljességgel elhiszem. Még azt is hogy az internetet a hallgatók fizetik zsebből. Jaj bocsi ezt már tényleg nem hiszem el! Az internetet ugyanis mint minden ilyen helyen a fenntartó fizeti sok más egyébbel együtt, vagyis jelen esetben az "illiberális fasiszta magyar állam". Vagy tévednék?
nezelodo
Jaj, mi lesz, ha a mi szeretett vezetőnk elveszi tőlük még a Soros kolbászt is, aminek a receptjét ő maga hozta Oxfordból, és sokáig keverte, töltögette, füstölte feltűrt ingujjal, aztán csak a szabadságharcos pálesz marad nekik! Csak nehogy sokat igyanak belőle, mint egykor a prágai felforgató szobormászók, mert még nagy baj lehet belőle!
RonaGyuri
igen ez a beteg demokrácia ékes példája!!! =))
lampa laz
Nem is értem, h mit rinyál a zejú itt a demokráciáról meg a jogállamisagról, amikor nálunk ennek 'megvédéséhez' elég egy tüzérezredes is... meddig fog elmenni ez az elmebeteg aki eddig egy kukkot sem szólt a SZFE-n történtekről, csak a háttérből irányítja ezt a banga ukránt?
Bástya Béla Elvtárs
@Pegero: Így van! Aki nem dolgozik, ne is egyék!
justhpeter
Így megy a kleptokrata-nemzeti-keresztény, illiberális állam államvallásra térítése. A magyar keresztényvédő erkölcs alapján, aminek értelmében kiplakátolunk egy 90 éves öregembert. harcolunk az Unióval, Jurovával, Barley-van szemben, az örmény-azeri konfliktusban az azeriek mellé állunk, de tartjuk a markunkat a "nekünk járó" uniós pénzért. Amikor már külföldön is nevetségessé váltunk az itthoni birkák támogatásának fenntartásáért sunyi és aljas harccal akarjuk lenyomni azokat a fiatalokat, akiket a magunk által hirdetett keresztény erkölcs alapján védenünk kellene. A nemzeti-keresztény apák fiaikra és lányaikra támadnak. Mi ez, ha nem képmutató fasizmus ?
kakambuki
@fideszes gyökér: Nem még nem adtak, tervben sincs róla szó. Ebben sem hasonlítanak rád derék f.szopó gyökér.
Nessy
@Shikari:Kár, hogy ezt nem 2006-ban írtad, amikor a Kossuth téri kempingezők miatt hetekig kellett kutyagolni, mert nem tudott tőlük közlekedni a 2-s villamos.
tudode
Nem lehet egyébről szó, mint még mindig finomítja őfélesége a gránitszilárdságú, közjogilag érvénytelen rötyipapírját
.
------ Alkotmányrevíziót tervez Orbán
hvg.hu/itthon/20180608_alkotmanyreviziot_tervez_orban
------------------------------------------------------
.
Azzal a jelszóval, hogy ne azt nézzék amit mondok, hanem azt amit teszek
.
-------Orbán Viktor: Ne figyeljenek oda arra amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok!
www.youtube.com/watch?v=jM-CDKO4EOM
----------------------------------
.
Amelynek része lehet az orvostársadalom átverése is:
.
----CSAPDÁBA CSALTÁK AZ ORVOSOKAT IS, A RENDSZER SZOLGÁI LESZNEK
nepszava.us/csapdaba-csaltak-az-orvosokat-is-a-rendszer-szolgai-lesznek/
---------------------------------------
.Medgérdemli a sorsát az az ország, amelynek állampolgárai egy vokssal is megajándékozza ezt a bársonyfotel bitorLÓT!
csipetke
Amikor ez az egész elkezdődött,akkor lehetett olvasni,hogy a kolozsvári,újvidéki,stb színészképzés szeretettel várja ezeket a gyerekeket. Ki kéne használni ezt a lehetőséget,és itthagyni ezt az orbán-kiagyalta aljas dolgot,és a dagadt migráncs,az olajos ember,meg a katona igazgathatnák egymást reggeltől estig.
Peller Anikó
@Shikari: 7:15, csakhogy az egyetem nem a kedves vezetőd magántulajdona te barom.
Csizmás Kond
Milyen vagy melyik demokráciában van az, hogy elfoglalunk egy épületet, nem engedünk be csak akit akarunk viszont követeljük, hogy az ellátás működjön és ugyancsak akitől elfoglaltuk az fizessen mindent még a bért is ...lehet sorolni aki tud ilyent.
kereső
Szabad, demokratikus jogállam=Magyarország/ volt ./ Az unió első fasiszta állama lett.
Gauntlet
@Csizmás Kond: Milyen vagy melyik demokráciában van az, hogy a Kormány káderrel elfoglal egy épületet, lenyilazza a régi vezetőséget, keresztény erkölcsre hivatkozik (!!!), végül küld egy katonát (!!!) ...lehet sorolni aki tud ilyent.
Marha !
Jozefina
orbán diktatórikus hatalma kezdi mutugatni véres fogait!!!?? Felháborító és elfogadhatatlan. Tisztelet és kitartás az épületben levőknek!!!
Nessy
@Shikari: Ja, meg arra is kellett volna törvényt hozni, hogy a parlamenti ülés után a fidesz képviselők ne intézzenek szózatot intéztek a híveikhez!
Egyébként nálunk a törvények elméletben mindenkire vonatkoznának, de jön a felsorolás, hogy kik mentesülnek a betartása alól. Ha meg valami törvénytelen lenne, arra gyorsan hoznak egy lex X.Y.-t.
Sőt minden kormányintézkedés jogszerű, legfeljebb nem etikus!
nezelodo
A Magyar televízió épületébe sem engedték be még a képviselőket se, azok, akik elfoglalták 2010-ben azt és párt televízióként üzemeltetik, közpénzből. Ugyanezt tette az a csőcselék 2006-ban, akik ma kormánytényezők, legalábbis nemzeti hőst csináltak a megbízóik belőlük.
Jozefina
@Nyírfa: gondolom, ha a közelben lenne egy tökös lakó, vagy bárki, aki működtethetne egy olyan erős wifit, ami az épületben is elérhető lehetne, talán megoldás lenne!!!
Csizmás Kond
@Gauntlet: A kormány az aki törvényt alkot és alkalmaz. Az épület egy ország tulajdona amit annak kormánya irányit. Nem elfoglalta hanem önállósította, és a költségeit is állja...viszont marházd azt aki ilyen balfasznak hagyott felnőni, az egylövetű elveiddel együtt.
tudode
Amiatt LŐdöröghet őfélesége 2010 óta valószínű, mert nincs már olyan szegmense az országnak, amelyet ne kényszerített volna térdre, a rétegekhez nem álltak ki a foteldrukkerek, úgy mint, (kivételt képezett a NET-adó)
.
------- Magyarországi tüntetések 2010 és 2017 között [11.]
fabius.blog.hu/2017/10/24/magyarorszagi_tuntetesek_2010_es_2017_kozott
.
Eddig őfélesége klubdélutánnak minősítette még a rendvédelmisek Orbán takarod-ját is!
--------------------------------------------
.
De ezzel az SZFE kivéreztetésének még nincs vége a szarkabőrbe bújt csúszómászó Szarkájának a bevetésével, mert
.
---- Közös közleményben válaszoltak Szarkának az SZFE oktatói
444.hu/2020/10/13/kozos-kozlemenyben-reagaltak-szarkanak-az-szfe-oktatoi
--------------------------------
.
Mit lehet kezdeni egy olyan pasival, akit a konfrontáció éltet, és semmi sem drága, még a hazája sem, ha kiélheti a benne folyó békétlenséget!, összetévesztve élete párja hajcsavaró tilalmával:
.
""""Orbán és Lévai még az egyetemi kollégiumban megegyeztek, hogy „Anikó nem mutatkozik hajcsavarókkal a fején, és hogy egyikük sem visel még otthon sem mackónadrágot”.""""
.
!!!

.
Nyírfa
@tudode: Ez a közlemény reménnyel tölt el. Nagyon drukkolok nekik, izgulok értük, és büszke vagyok rájuk, mert eddig senki nem küzdött ilyen elszántan a szabadságért, a szabadságunkért.
Nyírfa
@Jozefina: Ilyenkor sajnálom igazán, hogy a technika kimaradt az életemből, és egy épkézláb ötletem nincs, miként lehet megoldani egy ilyen helyzetet. De, ahogyan nektek van, úgy hátha eszébe jut másoknak is, és ki tudják segíteni őket.
Most jut eszembe, néhány éve volt egy csoport, Anonymous néven működött. De jó lenne, ha beindulnának!
csak úgy....
@Shikari: te több kárt okozol a magyar államnak mint "ezek"!
lampa laz
Basszus, pegero@nak 20 lájk azért, h a gyerekek, mondhatnám, h a mi kis hőseink internet és világítás nélkül legyenek, mert szerinte ezt érdemlik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.