Kásler Miklós Facebook-videójában arról beszélt, hogy a lakosság fegyelmezetlenségének köszönhető a második hullám ilyen fokú berobbanása – szúrta ki a 444.hu.

Kásler: a lakosság fegyelmezetlenségének köszönhető a második hullám berobbanása

Szerinte a kormány

"mindig a fertőzés adott állapotának megfelelő, rugalmas intézkedéseket hozott, amiknek egyetlen egy kritikus pontja volt, hogy azokat be kellett tartani. Sok esetben sikerült, de sajnálatos módon a fegyelmezetlenség miatt nagyon sok esetben pedig nem."

Kásler, szerinte "elegendő szakember lesz Magyarországon ahhoz, hogy átjussunk a koronavírus-járvány mostani kritikus időszakán. Persze ennek a feltétele az, hogy a szigorító intézkedéseket betartsuk, és mértéken felül ne terheljük túl az egészségügyi rendszert."

A tanárok, szociális dolgozók héten indított tömeges tesztelése pedig úgy véli, lelki megnyugvást hoz majd.

Jutott idejes sorosozásra is, az emberminiszter azt mondta, nincs tudomása arról, hogy az üzletember elvégezte volna az orvosi egyetemet vagy virológiai szakképesítése lenne, ezért nem is kritizálhatja a vakcinát.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ne tessen másra mutogatni drága prof. Talán maga és a kormány volt szíves minden figyelmeztetés dacára mással foglalkozni, a szigorúbb intézkedések helyett! Félig nyitott határok, utazgatás, focimeccsek, turizmus, vendéglátás stb. Egészségügy cserben hagyása, csak a szép szónoklatok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Gyökérkefével kipucoltad már a körmöd, te gyökér?
fergeteg
simmering 73 : Te idióta barom liberálbolsevista buteráns, nyálas kis szarjanó.
RonaGyuri
ja amit ti sem tartottatok be, sőt!! =))
Qqberci
Ezt a vén demens f@szt nem lehetne már kipucolni onnan?...
gina
Mondja ezt egy mocskos , tisztátalan undor, aki fegyelmezetlen és nem felkészült idiótáknak kell valaki bünöst keresni, alja szemét banda..
SystemError
@simmering73: Azt már csak drótkefés flex-el lehetne. .:)
Béla333
Yachtozás helyett talán elő kellett volna készülni a járvány újabb hullámára.
A semmittevés, a dolce-vita helyett talán dolgozni kellett volna és most hogy elönt bennünket a járvány, nem azokat kellene hibáztatni, akiknek a pénzéből osztjátok itt az észt!
Mocskos Fidesz!
Kásler a hóhér!
Csizmás Kond
...szerintem is a ki dögleni akar dögöljön aki nem az védekezzen...
Nessy
Ne tessen másra mutogatni drága prof. Talán maga és a kormány volt szíves minden figyelmeztetés dacára mással foglalkozni, a szigorúbb intézkedések helyett! Félig nyitott határok, utazgatás, focimeccsek, turizmus, vendéglátás stb. Egészségügy cserben hagyása, csak a szép szónoklatok.
Pálinkás Pál
@Nessy: Te érted is amit írsz??? Lassan itthon vannak a legszigorúbb felesleges intézkedések... kijárási tilalom..utcai szájkosár hordás...de a járványra ez nem hat, sehol a világon...és a halottak száma egy darabbal sem több mint tavaly ilyenkor, csak most covidosnak írják, tavaly a valós betegség került a lapjára!! / megnézheted a hivatalos KSH adatokat/... ettől függetlenül ez a koszos körmű sarlatán hazudik...és már most a lakosságra keni az esetleges összeomlás okozását...fel kéne már ismernetek egy fertőző járványnak amíg nincs ellene vakcina, az egyedüli ellenszere az elkülönítés...a karantén...azt meg egy országgal nem lehet megtenni...tehát sipítozhattok itt, semmi nem fog változni,ha a veszélyeztetett embereket nem zárjátok el legalább egy hónapra,amíg a többin átfut a járvány,./nyájimmunítás/...sőt...ezek a hülye maszkok még hamis biztonságérzetet is adnak, pedig semmit nem érnek...az első maszk ami véd...az az ffp 3-as...hány ilyet látsz az utcákon ,boltokban ??? mert az alatta lévők szimpla parasztvakítás jellegűek!!!
Sámannus
Igaza van a koszos kezűnek, a mi hibánk hogy még ott van az a tulok tapló.
Lepényleső
Kivált hogy senki sem élt az országos,ingyenes,sorozatban felkínált tesztelés lehetőségével?
Így a hatóság tehetetlenül állt a betegeket az egészségesektől való elkülönítés lehetőségétől?
Szól ez netán valamely nyugati ország későbbiekben íródott legújabb kori meséjéből?
division
@Pálinkás Pál: Neked annyira jól jött ez a vírus, unalmadban van miről kommentelned egyhuzamban:-))
tudode
Persze!
.
Fegyelmezetlenek a zemberek, szánt szándékkal akarnak megferőződni akkor, amikor őfélesége hobbija a foci orrba szájba nyalta be a vírust, őfélesége laboratóriumában, mint pl.
.
----- Orbán: Magyarország egy igazi laboratórium
mandiner.hu/cikk/20131009_orban_magyarorszag_egy_igazi_laboratorium
.
----- Európai Szuperkupa: 20 ezer néző lehet ott a Puskás Arénában szeptemberben
.
hvg.hu/sport/20200819_Europai_Szuperkupa_20_ezer_nezo_lehet_ott_a_Puskas_Arenaban_szeptemberben
--------------------------------
.
Tíz éve teszteli a társadalom tűrőképességét egy fatornyos falu szülötte a tűrőképességét a közjogilag érvénytelen rötyipapírján át a rendvédelmisek szolgálati nyugdíjának a lenyulásán át, a manyupon át, a mai napig!
Giovanni Alba
@RonaGyuri: 24.hu/belfold/2020/11/23/koronavirus-maszk-kasler-kosa-lajos-operativ-torzs/
Sámannus
@Csizmás Kond: Jól meg aztat mondtad seggfejkém, hogyé gazsulálsz itten?

@Pálinkás Pál: Hú de csíped a saját hülyeségedet
Má csak azt mondjad meg nékem, hogy az orvosok miért használnak maszkot amikor még járvány sincsen, és ezenkívül még több más helyen is. Nem tudom a te sok eszedet miért nem vették eddig figyelembe.
A statisztikát meg szépen magyarázzad magadnak, ha bekaptad a legyet amikor nem volt rajtad maszk, és gondolkozzá utána rajta, ha módod lesz rá.
Nessy
Ha el akarunk kerülni egy járványt, nem a napi állapotoknak megfelelően kell utólag intézkedést hozni , hanem előre kell gondolkozni és a "várható" állapotnak megfelelően.
Csizmás Kond
@Nessy: ...huba..vagyis ha nem fog meg valaki te fejest ugrasz az árvízbe ?...elmondták, büntettek... mit akartál még
Pálinkás Pál
@division: tévedsz...engem nem érdekel,csak leírom a valóságot...és sajna az élet engem igazol...
csipetke
A lakosság fegyelmezetlensége turbózva egy demens vénember agyatlan,átgondolatlan,Mekk Elekes rendelkezéseivel.
Ebben az emberben semmi büszkeség, vagy némi kis önbecsülés sincs?Mert ha lenne,magától lemondana.
division
@Pálinkás Pál: Nem úgy néz ki. Szerinted az egész világon a szakemberek minden intézkedést merő szórakozásból találnak ki. Ez egy rejtélyes vírus, amiről még elég keveset tudunk, főleg a későbbi szövődményeiről.
Pálinkás Pál
@division: ez annyira rejtélyes hogy kb a 60-as évektől ismerik...egyes kutatások szerint már többször végigfutott a kontinensen...csak akkor nem fújták fel...most sem vennéd észre..mert semmivel nem halnak meg többen..csak most naponta közlik a "covid halottak" számát...akik közül csak elenyésző része halt meg valóban a vírustól...de mint mondtam leszarom...,már csak akkor teszek észrevételt ha valami nagyon böki a csőrömet..
Gazella
Ennyi ostoba a parlamemtben! S folyamatosan hazudnak
karma1
A retkeskormunek mar a rovidtavu memoriaja is romokban van: hat nem emlekszik arra, hogy mekkora volt a felhaborodas a 20 000 nezos focimeccs miatt? A normalis orszagok egymas utan mondtak le a focimeccset a varhato nagy tomeg es fertozodesi lehetoseg miatt.
Mire kiallt a 150 centis eloisten, hogy akkor neki nem szamit senki es semmi, jojjenek a spanyol szurkolok, az se erdekes, hogy Spanyolorszag volt akkoriban a legfertozott Anglia utan... Semmi sem szamit, leszunk mi a "nagy kiserlet"
Hat itt az eredmenye, b@szd meg, es most annyira lealjasultal, mintha az az orvos, aki beadta a probavakcinat az onkenteseknek, es azoknak nem hasznalt, hanem belehaltak a kiserletbe, meg jol le is tolna az onkenteseket, hogy miert vallaltak a nem kiprobalt vakcina beadasat?
division
@Aki Én: A vérhígító adása kicsit kérdéses, legalábbis akkor, amikor lazán átmegy rajtad, és az esetleges vizsgálat sem mutat eltérést. Akinél súlyosabb a lefolyás, ott mindenképpen indokolt lehet. Mondjuk fura, amióta nejem vírusos volt, valahogy másként érzem a szívem, több melléütés jön elő, fájogat kicsit többször a fejem, fene tudja. Az ember már mindent rá is fog sajnos. Legutóbb azt vizsgálták, hogy csökkenti a spermiumok életképességét, szóval nem semmi.
Nyírfa
Ilyen nincs, ránk keni. Ez tényleg orvos volt?
karma1
@division: Vigyazz Magadra, a Nejedre - ez a virus nem cicozik...:o((( Nekem 6 eve volt egy MERS tipusu flum, ami rendkivuli modon hasonlit a covidra (A SARS-2cov2+MERS+extra protein adalek az uj covid19 virus). Elment teljesen a szaglasom, izlelesem, 4 napig 40 fokos lazam volt, es az osszes mellektunetet is produkaltam (osszizuleti fajdalmak, gyomorfajas, hanyas, fejfajas), es utana fennmaradt egy rendkivul sekelyes legzes - a mai napig figyelnem kell arra, hogy milyen mennyisegu levegovel kezdek egy mondatot, hogy be is tudjam fejezni. En meg eletemben nem voltam influenzas, - ez volt az elso es az utolso is egyben - , az izlelest, szaglast masfel ev extra dozisu cink-itallal voltam kepes csak visszanyerni, es azt is csak kb. 80 %-ig. Hat nem egyszeru az elet.
Józsipapa
ez az ember nem normális...
abszolút halvány gőze nincs, hogy mi
történik a valóságban !!!
Nessy
@Nyírfa: Jól fogalmaztál. VOLT. Mára elfeledte az eskűje egyik legfontosabb tiltását. Nil nocere! Ne árts!
Az egyébként kormánypárti előírás: Igyál még egy pohárral, és fogd a nyuszira! Mindenki más hibás, kivéve ők, mert Isten és ők tökéletesek!
karma1
@Józsipapa: Az a baj, hogy nem is erdekli...:o(((
division
@karma1: Ez az egész azért is fura, mert pl. nejem inkább csak amolyan náthás tüneteket produkált, kicsit ingadozott a vérnyomása, pulzusa (a negatív teszt óta ez mondjuk megszűnt), a fő probléma a fáradékonyság volt, ami nem jellemezte eddig, de az is rendeződött. Ilyenek hogy láz, szaglás, ízlelés elvesztése, gyomor, hasfájás semmik nem voltak, folyton éhes is volt, igazából a szokatlan elfáradás utalt másra, mint egy sima influenza vagy nátha. Nálam igazából némi torokkaparás jelentkezett, még jobban előjött a pánikbetegségem, ami semminek nem tesz jót, főleg a szívnek, gyomornak, na meg a tudat, hogy apai ágról van többünknek is szívizom vastagodásunk, és ez önmagában is produkál ilyen tüneteket. Pánikbeteg meg hipochonder ne legyél soha, mert nincs annál szörnyűbb, amikor minden probléma előjöttekor azt képzeled magadról, hogy beteg vagy, rákos, mindjárt meghalsz, stb. Aztán így telik el több mint 20 év, és még mindig élsz:-)
Nyírfa
@Nessy: Fura dolog ez a lelkiismeret. Mengele is orvosként végzett, de mivé lett. Én már fiatalon eldöntöttem, hogy nem az iskolák száma dönti el az ember értékét, hanem a szocializáltságának a foka.
Yoda69
Ezt a barmot!
Az országnak van egy felelős irányítása teljhatalommal a kezében. Lett volna rá módja, hogy megakadályozza a vírus szétterjedését, ha akarja. De nem. A focimeccsek, es az utazgatás fontosabb volt nekik. Akkor tessék most vállalni a felelősséget, es ne az egyszerű népre tolni a szart.
justhpeter
Ezt az öreg ökröt még egy jó fajta elme-szociális otthon megfelelően tudná gondozni és nem súlyosbodnának a tünetei.
silber13
@Pálinkás Pál: tipikus Advocatus Diaboli megszólalás...
Pálinkás Pál
@division: tegnap, 22:57
nos...most leírtad hogy végeredményben semmi komoly tüneted nem volt sem neked, sem a nejednek!!! eddig halálodon voltál,amikor nekem írogattál...", igazából a szokatlan elfáradás utalt másra, mint egy sima influenza vagy nátha." tehát a fáradtságon kívül, ami bármitől lehet...magad elismered hogy influenza szerű tünetek...aztán...te pánik beteg vagy??? ez sajnálatos...de akkor eléggé hiteltelen bármi leírásod a járványról...mégpedig ezért!!!

"mert nincs annál szörnyűbb, amikor minden probléma előjöttekor azt képzeled magadról, hogy beteg vagy, rákos, mindjárt meghalsz, stb. Aztán így telik el több mint 20 év, és még mindig élsz:-) " most ezek után miről beszélünk??? eddig nálatok minden elképzelhető tünet jelentkezett amit erről a marhaságról leírtak...most meg saját magad cáfolod...legalább ilyenekre odafigyelhetnél!!!
TollerBela
Ezt a kupacot el kellene már takarítani ! Mégiscsak dehonesztáló, hogy egy idióta ilyen magas poszton oktathatja ki a nála sokkal előbbre tartókat !
Jozefina
A lakosság egy kisebb része is hibás, de csak másodlagosan!!!
Gauntlet
persze ! senki se viselt maszkot, mi? aljas támadás !!!
kereső
Miért hazudik ez az ember, hogy a kormány mindig az aktuális járványhelyzetnek megfelelő intézkedéseket hozott.
A kormány októberben és november első felében nem tett semmit a járvány megfékezésének érdekében. Szabadon zajlottak a tömegrendezvények, nyitva voltak az iskolák mindenki mehetett szórakozni úgy ahogy akart- és akkor jött november 4.-e ,amikor már látszott , hogy a járvány a NEM!!! intézkedéseknek köszönhetően megállithatatlan lesz- és a felkészitetlen ország, és egészségügye elbukik.
November 4.-én ezek léptek életbe- a kormány nem a kútba x@rt,csak a kávájára, és onnan potyogott be a kútba a meg nem tett intézkedések eredménye.
Tehát november 4:Rendkívüli jogrend bevezetéséről döntött a kormány és újabb korlátozó intézkedéseket hozott a koronavírus járvány megfékezése érdekében – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.
"2020. november 4-én 0 órától bevezetjük a rendkívüli jogrendet és arra kérjük az országgyűlést, hogy ezt a rendkívüli helyzetet 90 nappal hosszabbítsa meg. Újabb döntéseket is hozott a kormány: soprtrendezvényeken, mozikban és színházakban csak minden harmadik széken lehet ülni, és kivétel nélkül kötelező maszkot használni. A hatóságok ellenőrizni fogják a rendezvényeket, bírságolnak és azokat a helyeket, ahol nem tartják be a szabályokat, be fogják zárni."
És folytatódtak a 20 ezres létszámú focimeccsek , ahol nem hordtak maszkot, egymás nyakába fröcsögtek.

Nem tudta a kormány, hogy ezek hatására a virus exponenciálisan fog terjedni?Nem tudta, hogy ez milyen hatással lesz a kórházakra, az egész egészségügyre? Szerintem tudta- csak mert orbán hatalmi érdekei igy kivánták, hát hagyták az egészet elszabadulni. Most meg rátolják a felelősséget a tájékozatlan és a kormány által félre tájékoztatott emberekre,
Nincsenek arra megfelelő szavak, hogy ezt hogyan hivják. Egyetlen szó van: Hága!
kereső
A felelősség átháritására felhasználják a hazug "nemzeti konzultációjukat", amit voltak szivesek 11 milliárdért az emberek arcába tolni. A válaszokat senki által nem ellenőrzött módon a saját szája izük szerint értékelni.
A nyarat nem arra használták, hogy a hazug kommunikációt mellőzve felkészitsék az országot, az embereket a várható járványhullámra, hanem ellenkezőleg. Elaltatták az emberek veszélyérzetét, sőt biztatták is embereket- nyaraljanak nyugodtan, és ebben élen jártak. Ennek lett a következménye a mai helyzet- amikor is mindaddig mig nem a saját bőrén tapaztalta meg sok-sok ember a virus pusztitó hatását- addig fittyet hányt rá, és nem foglalkozott a saját személyes védekezésével.
Nos , te koszos körmű sarlatán- te erre mit mondasz??
legott
Kósa Lajos lebuktatta Káslert, hogy maszk nélkül beszélt az operatív törzs ülésén

24.hu/belfold/2020/11/23/koronavirus-maszk-kasler-kosa-lajos-operativ-torzs/

"Három hónapja mondom, hogy a vezető politikusok példamutatása a nullával egyenlő! A járványügyekben érthetően kevésbé tájékozott lakosságot példamutatással lehet jó irányban befolyásolni."

www.blikk.hu/aktualis/politika/koronavirus-vedekezes-politikusok-rossz-pelda-maszkviseles/ckbheyx

Maszk nélkül, egymástól könyöktávolságra nézték át Orbánék a járványügyi terveket

nepszava.hu/3089989_maszk-nelkul-egymastol-konyoktavolsagra-neztek-at-orbanek-a-jarvanyugyi-terveket-video

Maszk nélkül fogadta Kásler Miklós a koronavíruson átesett Plácido Domingot

www.youtube.com/watch?v=FtGNUJj6_Js
SystemError
Tényleg egy ilyen jellemtelen, szarházi, tetteit többszörösen letagadó fos emberrel akar a kereszténység önazonosulni..?
Jó lenne amúgy is, ha az egyházi vezetők kivennék a politika seggéből a fejüket, mert ez sem túl keresztényi függetlenűl attól, hogy hová nyalnak. Mindegy, az ilyen emberek, akik ezeknek csápolnak vallási alapon úgy, amikor süllyed a hajó "átváltanak", mint egy utolsó, gerinctelen, elvtelen senki
SystemError
Nem te köcsög az elcsalt augusztus és látszatkeltés miatt hiveitek, akik ezeket elhitték könnyelműen őket öltétek meg ezzel elsősorban, de ők a hibásak, mert ti hazudoztok. Idős ember vagy már, de remélem a Csillagban halálodig fogsz ülni népírtásért!
Pálinkás Pál
@Sámannus: maszkot az orvosok azért használnak,főleg a sebészek ,hogy ne köpködjék tele a belsődet te agyhalott hülye...a fogászok pont ugyanezért, húzásnál ,tömésnél ,gyökérkezelésnél megnyitják az ember "belsejét" érted nyomorult...,mindegyiknél nyílt seb lesz...amin keresztül könnyen elkapható bármi,ami egyébként nem ártana...de hát a te agykapacitásodnak hiába írom ezeket a bonyolult fogalmakat...
sokanvagyunk
A facén megtartotta székfoglaló expozéját az új beosztásába helyezett - mármint a hatáskör nélküli - miniszter. Még egy nyunyóka, humán erőforrásnak álcázva.
r2d2
Onnantól kezdve, hogy külföldön nyaralt... valamint Siófokon bulizott S álltak egymás szájába, mint a gerincen... Strandfürdőben osztották egymásnak a vírust!
emerencia
@division: Közeli kolléganőm pár nap táppénzre ment azért mert náthásan nem tud a maszkban dolgozni. Nem tesztelte senki sem őt, sem a hasonló tüneteket produkáló kisfiát. (tudtommal) Szerencsére tudomásom szerint nem vagyok pánikbeteg de az már végképp kiverte a biztosítékot, mikor a másik kolléganő lazán megjegyezte: ha tesztelték volna és pozitívnak bizonyul de már nincsenek tünetei, akkor is nyugodtan jöhetne dolgozni. Egyébként megy a titkolózás és a sumákolás ezerrel, én pedig nemcsak magamat és kollégáimat féltem, hanem azokat az ismeretleneket is, akik a közelünkben tartózkodnak.
jesz
tíz napja ki sem léptünk a kertkapun...az ételt is csak beakasztja a futár, semmi személyes kontakt...a nejem fegyelmezetten megvizsgálja, van-e vírus az ételben..eddig nem talált.
...azt azért megjegyezte, hogy sem az ízét, sem az illatát nem érzi a kelkáposzafőzeléknek..

:-(
division
@Pálinkás Pál: Szerintem te nem értetted meg a dolgok lényegét. Amikor valaki náthás, feje fáj, vérnyomása, pulzusa fent, szédül, 10 perc főzés után fél napot feküdnie kell, mindezt közel 3 hétig, az cseppet sem enyhe tünetegyüttes. Nekem a torokkaparás, fejfájás, szívbedobbanások, gyomor-bél gondok felerősödtek azóta, és még mindig megvannak. Most az, hogy mellette pluszban hipochonder is vagyok, nyilván ront a helyzeten, viszont ha ezt valós betegség erősíti fel, az már nem tréfa.
Pálinkás Pál
@division: már megint halálodon vagy...az előbb éppen azt ecsetelted hogy semmi komoly tünet nem volt sem nálad,sem a nejednél...és én ezt el is hiszem neked...sőt azt is hogy te sajnos betegséged folytán a végtelenségig rettegni fogsz a covidtól...de akkor másnak ne kelljen...amit most a politika csinál az kőkemény demagógia...érzelmekre próbál hatni, mindenféle feltételezett dolgokkal...ugyanakkor elismerik,hogy a covid listájuk jó része kamu, mert mindenkit oda írnak aki valaha fertőzött volt...ennyi erővel ezentúl mindenki influenzában hal meg a földön, mert azért az általában mindenkinél előfordult már egyszer...érted már??? hülyének néznek titeket,és demagóg módon próbálnak befolyásolni...holott ugyanazok a betegségben szenvedő emberek halnak meg ,ugyanannyian kb, mint tavaly ilyenkor... csak most ráírják a covidot..és nem tiltakozhatsz,mert a boncolást felfüggesztette mengele...és akkor ti ezeknek hisztek??? A WHO már belátta hogy marhaságot csinált hogy pandémiának nyilvánította...de a politikusok rájöttek hogy ez nekik qrva jó, így már nem lehet visszatáncolni...előre megmondom...a vakcina ellenére évekig fognak riogatni ezzel a marhasággal...ezt jól jegyezd meg, pár év múlva megtárgyaljukl!!!
division
@Pálinkás Pál: A fáradékonyság, szédülés, vérnyomás emelkedés, pulzus kiugrások elég komoly tünetek 3 héten keresztül taknyossággal párosulva azért, utalhat a szív és a tüdő érintettségére is. Nálam meg ugye eleve nem tudni, miért erősödött fel minden, a vírus ugyanúgy okozhatja, mint a betegségtől való félelem, orvoshoz menni viszont ebben az időszakban nem tanácsos, holott egy szív és tüdő ct nem ártana senkinek, aki átment ezen a víruson. A család elment bevásárolni, nekem meg napok óta nincs erőm még nagyon felkelni sem, kétségek tömkelege között élek jó ideje. Az influenzával meg ne keverd megint össze a covidot, mert abba nem egész évben halnak bele emberek, hanem csak abban a 3 hónapban amikor az ideje van. A WHO hol írta azt, hogy ez nem pandémia? Én az ellenkezőjét láttam.
Nyírfa
@Eladott Ország: Ha nyitva a szája, látni az alsó fogsorát, mintha hiányos lenne, és bebarnult - vagy azok fogkövek?
Van ebben az emberben valami gusztustalan. Ha őt látom, előttem nem egy férfi jelenik meg, hanem egy áldozatot játszó, számító hisztérika, aki , miután hidegvérrel beléd döfte a rozsdás bökőjét, negédesen kiszól a cselédnek: Aranyom, hozzál egy kávét az asszonyodnak, de ne felejtsd le a tejszínt, mint két éve is. És gurgulázva nevetgél, mint aki valami nagyon találót mondott.
Pálinkás Pál
@division: A WHO már visszakozna...nemhiába az ajánlásai már elítélik a különböző zárlatokat,távolságtartást...ők már rájöttek hogy ezekkel több kárt okoznak mint amennyi hozama van.. halál...erről sem tudod mikor halnak meg benne az emberek, mert szimplán ráfogják csak,... a világon érdekes módon valahogy megtiltották a boncolásokat...persze hülyén is nézne ki hogy ebből a közel 1,5 millió emberből még 10 %-nak sem a vírus okozta a halálát...maximum megtalálható a vírus, vagy az antitest a szervezetében...és ami felháborító...valamelyik nap az egyik fiatal elhunyt vakbél perforáció...a covid listán...pedig egy vakbélgyulladásba nem szoktak belehalni,mert műthető,rutinműtét...persze ha minden orvost politikából átvezényelnek a menthetetlen halálos betegek mellé statisztálni, akkor sajnos ez lesz.. mert a rákos aggastyánokkal semmit nem tudnak csinálni a lélegeztető gépek mellett, bármennyire is akarnak... a covid lista tele van daganatos...akut szív...és más súlyos ,halálos betegekkel...lehet hogy közrejátszik a vírus a halálukban, de nem hiszem hogy akarnák azt a pár nap plusz szenvedést amit a lélegeztető gép nyújt nekik!!!
Tudom,mert nagymamám annak idején rákban halt meg...láttam, szenvedni...undorító amit orvosi eskű miatt rákényszerítenek a dokikra!!! aki menthetetlen azt hagyni kell elmenni,nem meghosszabbítani a szenvedését,... főleg más ,gyógyítható emberek kárára!!! és amíg ez nem változik,addig senki nem győz meg arról hogy ez nem politikai hiszti,ami megy a covid körül..
division
@Pálinkás Pál: Van egy jó barátom, akit visszahoztak a bél rákból már vagy 5 éve, tény, a kemoterápia miatt zsibbad a lábfeje, de él, jön-megy, biciklizik, max. pihen ha már elég. Nem biztos, hogy minden rákos beteget hagyni kell meghalni.
Pálinkás Pál
@division: és én hol írtam ilyet??? "aki menthetetlen azt hagyni kell elmenni" nem tudom felfigyeltél-e erre a mondatomra!!???
division
@Pálinkás Pál: Aki menthetetlen azt kötelességük életben tartani, csökkenteni a fájdalmaikat, ami szerintem sem jó senkinek, de egyelőre nálunk nem engedélyezett az eutanázia.
Pálinkás Pál
@division: attól még undorító görény dolog...
kulabombaafityiszre
@Pálinkás Pál: ma, 12:57
A vakbélgyulladás és a vakbél perforáció két más fajsúlyú sebészeti probléma.
Ne keverd.Na kb. ennyire igaz amit a covidról hablatyolsz.
Pálinkás Pál
@kulabombaafityiszre: most nekem mondod...na ne röhögtess...hát elég szomorú..ha valakinek egy kórházban perforálni tud a vakbele!!! talán meg kéne műteni előtte, hogy ne haljon bele...de ehelyett inkább az aggastyán halálos betegeket pátyolgatják politikai célból...akár orvosokat átvezényelve a gyógyító munkától!!! mondtam az egész elment addig, amíg gyógyítható betegek nem kerülnek veszélybe a covidosok miatt, akik zöme menthetetlen...teljesen más okokból.../aggkor...rák...szívbaj...agyvérzés...!/ sorolhatnám napestig ,de minek...legaláébb annyit tegyél meg, ha már nem tudod értelmezni a hozzászólásom, akkor kímélj meg a barom válaszaidtól...majd akkor kommunikáljunk,amikor egy kis részét képes leszel felfogni a problémának,amiről beszélek!!!
kulabombaafityiszre
@Pálinkás Pál: ma, 14:59
Remélem 60 éves aggastyán korodban elpusztítod magad,nem terheled az egészégügyet.
Ja és egy vidéki nagyváros íntenzív osztálya tele van 30-40 éves covidos aggastyánokkal.
A legközelebbi rokonom munkatársának aki 28 éves aggastyán,tüdejének a negyede odalett a covidtól.
Alíg tud felvánszorogni az első emeletre.Soha nem lesz teljesen egészséges.
Pálinkás Pál
@kulabombaafityiszre: szimplán hazudsz...biztos az általad ide okádottak miatt 76 év feletti a civid halottak átlag életkora...és nem egy ismerősöm dolgozik kórházban...
kulabombaafityiszre
@Pálinkás Pál: ma, 16:53
Mivel nem hazudok,nincs is okom rá,ezért részemről befejezettnek tekintem a veled való beszélgetést.
Azt okoskodsz akár a tényekkel szemben is amit akarsz.Vége.
kulabombaafityiszre
@Pálinkás Pál: ma, 16:53
Nekem a lányom,meg a feleségem.Gondolom eléggé közeli ismerőseim.Hülye.
Pálinkás Pál
@kulabombaafityiszre: akkor nagyon jól tudod hogy kamuzol-...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.