Több mint egy évtizednyi házasság után külön utakon folytatja életét Varga Judit miniszter és férje, Magyar Péter – tudta meg a Blikk.

A lap tudósítóit legutóbb karácsonykor fogadta a pár, a Blikk szerint akkor nem volt jele konfliktusnak.

Varga Judit férje egyébként egy állami cég, a Diákhitel Központ vezérigazgatója. A pár három gyereket nevel.

A válás pontos okáról nincs információ, Varga és Magyar még a miniszter két hete leadott vagyonnyilatkozatában is házastársakként szerepeltek.

Varga Juditot 2018-ban ismerte meg a magyar közvélemény, mikor Gulyás Gergely hívására hazaköltöztek Brüsszelből, és Varga uniós kapcsolatokért felelős államtitkár lett, majd kb. egy év múlva igazságügyi miniszterré nevezték ki.

Az utóbbi hónapokban a család azért szerepelt a lapokban, mert kiderült, CSOK-támogatásból újították fel balatoni nyaralójukat, holott ez a konstrukció az otthonteremtést hivatott támogatni. Vargáék azzal védekeztek, hogy mikor felvették a támogatást, még úgy tervezték, hogy a 151 lakosú Balatonhenyén telepszenek le.

Forrás:444
Kép:Facebook

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Vagyon mentés, gyarapodás fidesz módra, törvényesen. De legalább ne tartanának ájtatos pofával előadást a "házasság szentségéről", elítélve az egyéb kapcsolatokat! Vizet prédikálnak, bort isznak! Olyan hiteles az egész társaság!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
CSOKoltatom a hegedűművésznőt. Ügyesen muzsikál.
RonaGyuri
csak szólok tőlem ugyanezt a beküldést a cenzor törölte, amit másoknak azzal jelzi, hogy már be lett küldve!!! =))
1984
Zavar az erőben

Mi van veletek kERESZtények?
Rogán/mellett után most ez?
istván irén
Csak nem ez is másik pasival muzsikált? CSOK mi lesz veled?
1984
"után/mellett" - mert a szó elszáll, az írás meg... nem mindig megy
Eladott Ország
El lehet válni, újra lehet házasodni, és szorgosan halászni a zavarosban, meg lehet takarítani akár 93 milliót is. Kiderült továbbá, hogy a lakásvásárlásból 93 millió forintot már előtörlesztettek az igazságügyi miniszter férje belvárosi ingatlanának eladásából, valamint a megtakarításukat is felhasználták erre a célra. Érdemes köztisztviselőnek lenni, ugyanis a közpénznek nagyobb a tápértéke mint a munkabérnek, erre már az angol kutatók is rájöttek.
1984
Én nem csodálkoznék, ha Varga Judit egy nőért hagyná el a magyar Magyar Pétert, aki a magyarnál is magyarabb lesz, ha Kásler Miki az összeszerelőműhelyben összelegózza Mátyás csontvázát, mert már csak ez hiányzik ahhoz, hogy az identitástudatunk az egekben szárnyaljon.

"Nézz, nézz az ég felé
Lehet, hogy még látod éppen, ahogyan az identitástudatom egy felhőn száll
ila51
Ma tőlem is elvált a párom 40 évnyi házasság után , reggelre csendben szemet hunyt , Isten nyugosztalja .
ila51
@Horizont: Régen volt az érdekházasság , az újmódi pedig az érdekválás ...és a számlagyártás körbe körbe
RonaGyuri
@ila51: főleg íhy
g7.hu/kozelet/20190628/havi-300-ezret-kap-lakhatasra-orban-uj-minisztere-mikozben-ferje-lakasaval-milliokat-keresnek-turistakon/

amit színesít, hogy ezt a változó alapterületű lakás 200 milliós hitelre tudták be nekik fedezettnek!!! =))
lusta
Mégis mi van azzal a CSOK-kal, amiről nem is olyan régen tetszett papolni?
colibri
Ha esetleg mégsem érdekválásról lenne szó, akkor bebizonyoyodik, hogy 6 milliós+ havi jövedelemmel, egészséges 3 gyerekkel, dupla budai újlakással + balatoni nyaralóval sem garantált a családi boldogság és még a mélykereszténység sem segít.
balos
A felbyűlemlett szennyüket is megosszák?mert a rabolt vagyont már risztelték!
Nessy
Vagyon mentés, gyarapodás fidesz módra, törvényesen. De legalább ne tartanának ájtatos pofával előadást a "házasság szentségéről", elítélve az egyéb kapcsolatokat! Vizet prédikálnak, bort isznak! Olyan hiteles az egész társaság!
ágimami
Így kell ezt csinálni!!! DDD

@Nessy: Tökéletesen egyetértek!!!
Nessy
Ilyenre már volt példa kis hazánkban! Volt egy időben olyan törvény, hogy egy családban egy lakás, egy nyaraló. Nem kevesen váltak el papíron. A nagymamától megörökölt lakás, vagy nyaraló már nem lehetett hivatalosan pl. a gyereké. Ennek csak az volt a hátulütője, hogy sok esetben a vége valós válás lett. Ma viszont már vagyonmentés, közbeszerzés a válás egyik oka.
Nessy
@ila51: Nyugodjon békébe! Neked őszinte részvétem!
tothjani
Akkor megint szaporodnak az élősködő rohadékok, hiszen gondolom mindketten találnak másik párt. :(
Gazella
Hmm érdekes... minden narancs baszógép válik... így mentik dagadéknak a sok pénzt... letétbe.
kereső
@ila51: Őszinte részvétem, és együttérzésem.
kereső
Ki a fenéét érdekelne, magánügy! Csak ne papolnának állandóan a családi élet szentségéről.
human
Meleg partik, válás cunamik. Vajon mi kell még ahhoz, hogy a fidesz szavazó rájöjjön, hogy átverték? Vagy amíg rezsicsökkentés van (miközben az is átverés) kitartanak?
szegfue
@ila51: 8:37 Nem lájkoltalak, mert ezen sajnos nincs mit... 40 év után nagyon nehéz lesz "elengedni"... Nyugodjon békében... Őszinte részvétem.
Aki Én
Szomorú történet, most, hogy párszáz milláért ingatlanokat vásároltak. Életszerű is.
lampa laz
A közös fotójukon kb úgy néznek ki mint anya és gyermeke...
colibri
@human: Minden megmozdulásuk hazug és átverés, nincs egyetlen egy hiteles emberük még mutatóban sem. Sajnos sokan vannak, akik vagy nyereségvágyból, vagy szimplán butaságból, iskolázatlanságból, estleg választás előtt egy kis sonkáért, pénzért vagy pár kikó krumpliért hagyják magukat befolyásolni és ennek a rétegnek tök mindegy, hogy ki van hatalmon, mert a büdös életben nem fognak tudni felkapaszkodni a "legalsó polcról", amivel talán tisztában is vannak. A legaljább dolog orbánék részéről ennek a rétegnek a kihasználása a beléjük rugás. Hasonló a nyugdíjasokkal való"bánásmód", pedig tudott, hogy nagyon sok szavazójuk van az idősek között, bár most a járvány megritkítja az állományt, még a túlélőknek kinyílhat a szemük és elpártolhatnak. Azért itt a Propin is jól látható, hogy a nyugdíjasokat nem lehet egy kalap alá venni, mert nagyon sokan narancsos köd mentesen, helyesen gondolkoznak és nem rejtik véka alá a véleményüket.
gina
Mostantól csak OV re koncentrál,úgyis az ö kedvenc pincsikutyája--- hányinger ez a nő,beképzelt , szemtelen és primitiv !!!
kissé felnőttem
Judit ez Magánűgye.! válás meg tetszik ugye tudni sokféle van pl nagy a vagyon ossztódik de ugye csak papiron, naivak azért meg vak megvezetettek mi sem vagyunk orbán hiszi csak ezt rólunk. meszes lölő is csak a vagyon miatt akkor? további szépet jót kivánok én meg 51-ik évemet tőltöm a volt menyasszonyommal, szintén 3+1 - et neveltünk ( a + 1 az az unokánk ide született anyja meg lelépett, már 19 éves )
lampa laz
@Horizont: megeshet, h katóka kihívója lesz a kolostorba... és még az is kiderülhet, h puhos a magánéletben egy Casanova. Ugyan nőügyekkel nem szokott foglalkozni, de a fideszben bármi előfordulhat, meg annak az ellenkezője is.
kokopelli
Ezt a 13 évet a férjnek az utosó ítélet napján duplán,ha nem triplán számolja el odafennt a "könyvelő"!
( a schócher ) !
kereső
@lampa laz: Volt már neki, Nagy Kálózy Eszter...
kereső
@lampa laz: Ez nem most volt, hanem amikor a haza ellenzékben volt kénytelen tengetni életét.
lampa laz
@kereső: jaaa? Gondolom azóta sokszor mos kezet + fogat az asszonyság, h tisztuljon a múlttól.
kissé felnőttem
@kokopelli: Hofi is mondta a rabságban töltött idő duplán számit
szegfue
Mindenképpen szomoru egy válás, különösen a gyerekek miatt és amihez persze semmi közünk, mert ez mindenkinek a magánügye.
Ami nekem ebben a "furcsa", hogy egy válás elhatározása nem 1 nap alatt történik, hanem általában már hónapok, esetleg évek óta igyekeznek menteni az emberek a házasságukat... aztán kiderül nem megy. Azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy 2020 év vége felé a család elhatározza, hogy leköltözik a Balaton 151 lakosu falujába, ehhez igényli a CSOK-ot, majd pár hónap mulva elválnak? Annál inkább hihetetlen, mert ugye Varga Judit 2018-ig Brüsszelben élt, most meg leköltözne vidékre, ahol a gyerekei talán a szomszéd faluba járhatnának iskolába, mert helyben nincs iskola. Valami nem igazán gömbölyü. Sajnos az egyik hazugság hozza a másikat...és ő M.o. igazságügyi minisztere:(
kereső
@szegfue: Nos, melyikőjük állandó lakhelye lesz Balatonhenye? Hogy még csak véletlenül se kelljen visszafizetni a CSOK-ot???!
ittott
@Nessy: az a cuclizmusban vót. hehogy má megint viSSzagyüjjön

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.