Lássunk tisztán gyermekvédelem ügyében – ezzel kezdi bejegyzését Varga Judit. Aki szerint Brüsszel megtámadta Magyarországot. Nem először és valószínűleg nem is utoljára.

"Brüsszel megtámadta Magyarországot, offenzívát indított a gőzhenger" – Varga Judit minden eddiginél komolyabban ment neki Brüsszelnek és a baloldalnak
Kép:Facebook

Szerinte 2015-ben azért támadtak minket, mert megvédtük a határokat, most azért indítottak offenzívát mert meg akarjuk védeni gyermekeinket. Mert nem engedjük be az LMBTQ-lobbit az iskoláinkba. Mert nem szeretnénk meghonosítani Magyarországon azt, ami Nyugaton már általános.

A gőzhenger kötelezettségszegési eljárás, jogállamisági jelentés, politikai fenyegetések és forrásokkal való zsarolás képében indult újra.

- írja.

A miniszter szerint az, hogy a magyar gyerekeket hogyan nevelik, az a magyar szülők kizárólagos joga. Ebbe Brüsszel nem szólhat bele. Minden európai uniós alapdokumentum szerint, amit Magyarország valaha elfogadott, aláírt és ratifikált, a gyereknevelés nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés.

Nem fogjuk hagyni, hogy kiskorú gyermekeink számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek és nemátalakító kezeléseket tegyenek elérhetővé!

Nem fogjuk hagyni, hogy kiskorú gyermekeinknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be és a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg!

- nyomatékosította.

Varga azt is elmondta, hogy valamennyi szülő a legjobbat akarja gyermekének, megvédve őket mindennemű veszélytől.

Azt persze Brüsszel és a baloldali buborék nem érti meg, hiszen nekik csak az a fontos, hogy mindenki úgy táncoljon, ahogyan ők fütyülnek

- emelte ki.

Van számukra egy rossz hírem: ebből a kottából mi nem játszunk

- zárta a bejegyzését.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Megvan az új téma az agyhalott fideSS-fanoknak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Fegyverbe, fegyverbe!
Ha megtámadtak, akkor egy komoly kormánytól elvárható, hogy Brüsszelnek hadat üzen. Csapatainkat az ellenség legyőzősére mobilizálja. A hadügy mikor rendeli el az általános mozgósítást?
Yoda69
Megvan az új téma az agyhalott fideSS-fanoknak.
justhpeter
Varga Judit megnyugodhat, már nem tart sokáig, tavasszal érkezik a felmentő sereg és számára is jöhet a megváltó zárt osztályi pihenés.
kereső
Lássunk tisztán gyermekvédelem ügyében! Brüsszel egy város- nem hiszem, hogy meg akar támadni bárkit is.
Ez a kormány ne beszéljen gyermekvédelemről, amig vannak számosan éhező gyermekek, nap-mint nap követnek el bűncselekményeket gyermekek ellen megtorlatlanul, nincs kiépülve a szevezet amely megvédhetné őket, sok ezer/tiz-száz ezer gyermeknek nem jut minőségi oktatás, maga a kormány követ el súlyos bűnt a gyermekek ellen- éppen ezzzel a törvénnyel- polititkai pedofiliát. Ez a NER qrva, fogja még bánni, hogy erre a gyalázatra adta fejét- pénzért, stallumért.
RonaGyuri
Buta hazudós liba, sokkal fontosabb lenne, hogy
esősorban kiskorú gyermekeink fejlődését erőteljesen befolyásoló szexuális pedofil zaklatástól védjétek és ne segítsetek a katolikus klérusnak a vadállatokat mentegetni és bújtatni! =))
FL4K
"Lássunk tisztán gyermekvédelem ügyében"

Lássunk, de nem egy orbánista látens buzi (Kocsis Máté) és egy másik orbánista náci kurva (Varga Judit) olvasatában, hanem egy szakértő hozzáértő véleménye alapján:

A gyermekvédelem a kormány célja pedofilellenes törvénnyel, vagy valami egészen más?

www.atv.hu/videok/video-20210727-a-gyermekvedelem-a-kormany-celja-pedofilellenes-torvennyel-vagy-valami-egeszen-mas

Éééééés ennyit, a mocskos gané Orbán újabb mocskos ganéságáról!
lampa laz
Sosem az a hülye aki mondja hanem aki elhiszi. Így aztán a kormány tagjai naponta igazolják is, h a fidesz szavazótábora az ország legbutább rétege.
Pálinkás Pál
@Pegero: az akkor jár te tahó...ha betartjátok a szabályokat..,jelen esetben csak a pofátok jár, de már nem sokáig...
jesz
a brüsszeli megmondók vagy buzik, és/vagy gyermekmolesztálók?...egészséges cisznemű nincs is? hát fasza mondhatom...
ha ezek sokáig uralkodnak a 27 tagállam felett, akkor Európának reszeltek...

Csak azt nem értem, miért is lehetnek még hatalomban...el kellene zavarni mind a halál faszára..
Klubtag
@lampa laz: ...ja még ha csak buták lennének, de súlyosabb a helyzet...azt a rengeteg gazemberséget, amit orbánék saját és követőik morális bázisán a honfitársaik ellen az elmúlt több, mint 30 évben elkövettek - az sok mindennek nevezhető csak polgári-keresztény-hazafias cselekedetnek nem. Voltak(vannak) akár kormányon, akár ellenzékben.
Erre sajnálatos bizonyíték Mo. mentálhigiénés és gazdasági állapota...objektíve éppúgy, mint relatíve.
tudode
Az egy dolog, hogy a miniszterasszonynak hivatalból vernie kell a tamtamot, ha megegyezik az ízlésével az is, hogy az un. Magyarprsuűg me, csal au eééemuál loőáceuettkeinek a kütyüjébe kukkoktak be, de Macron elnök ki is verte a balhét, amelyet már propi is szemlézett, felsorolva a megfigyelt magyar honfitársxainkat is
.
---- A franciák nagyon berágtak a Pegasus-botrány miatt
index.hu/kulfold/2021/07/29/a-franciak-nagyon-beragtak-a-pegasus-botrany-miatt/
.
propeller.hu/nagyvilag/3693162-franciak-nagyon-beragtak-pegasus-botrany-miatt
.
Ki a ludas?
.
Hááááááát
balos
@Horizont: Nyugodj le!1 fideSSes ribitől még az is kitelik,hogy a férje szülte a gyerekeket!Tudod az asszony akit vernek az nem olyan,mint az igazi NŐ!Annak van tartása,ennek a féregnek legfeljebb gyomra ,ami segít a pőcét túlélni!
Toller Béla
Ne égessétek már ezt a kis országot még jobban ! Utilapu és mindössze 25 botütés ...menjen ...
Toller Béla
Ne égessétek már ezt a kis országot még jobban ! Utilapu és mindössze 25 botütés ...menjen ...
tudode
@sgl: .
Még ennél is zűrzavarosabb őfélesége ÚJ ÁLLAMA, mert ha minden igaz, az után miután a kedves vezető SS módon megszerezte az ország kulcsát, felesküdött orgánumával a III. Magyar Köztársaság alkotmányára
.
----- Orbán Viktor Miniszterelnöki esküje a Parlamentben - 2010
www.youtube.com/watch?v=gTz-9pVSvqk
---------------------------
.
A nyolc évi langzam alatt kifuncálhatta, jól jöve az öszödi igazságbeszéd, hogy ÚJ ÁLLAMOT ÉPÍT, bevonva a rötyipapír gyártásába az általa keményen kritizált Pozsgait, és a ereszcsatorna virtuóz kapta a feladatot az gránitbiztos alapizéje kidolgozására, meghekkelve a III. Magyar Köztársaság alkotmányát, amely élt: 1989.10.23 12:00:00-tól 2011.12.31 23:59:59-ig...
.
Már rég túl lenne az ország ezen a hercehurcán ha az ellenzék nem legitimálta volna jelenlével a kedves vezető előre kigondolt mesterművét, amelynek végkifejletének elszenvedői, és tanui vagyunk
.
-----Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=1271s.
------------------------------
..
Az alárendeltségébe tartouóknak magánügye az, hogy bevállalták a poziciójukat vállalva a felelőssget, hogy egy olyan un. miniszterelnök közvetlen rabszolgái lesznek, aki közjogilag
.
----- Orbán Viktor nem miniszterelnök
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=243s
-------------------------
.
Félelemkeltéssel tartva az ország kb. 22%-át, amelyet a választási izével megumburdáltak 2/3-ra
.
---- Amikor a kormány egy népszavazással megakadályozta, hogy kiirtsanak minket, mint az indiánokat
444.hu/2021/07/23/amikor-a-kormany-egy-nepszavazassal-megakadalyozta-hogy-kiirtsanak-minket-mint-az-indianokat
------------------------
.
Előfordulhat az, hogy a Pegasus izével csúszós lett a rothadozó narancshéj!
Giovanni Alba
hu.euronews.com/2020/05/05/elutasitotta-a-magyar-parlament-az-isztambuli-egyezmeny-ratifikalasat

Magyarország 2014. március 14-én írta alá az isztambuli egyezményt. Egy évvel később az Országgyűlés 42 igen, 129 nem szavazattal és 22 tartózkodás mellett elutasította Szelényi Zsuzsanna (Együtt, a parlamentben független) és még 35 szocialista és LMP-s képviselő az isztambuli egyezmény ratifikálását szorgalmazó indítványának tárgysorozatba vételét .[8][9][10] Az Igazságügyi Minisztérium közleménye szerint „[a] kormányzat elvégzi az ezzel kapcsolatos feladatait. Ezt a munkát a kifejezetten erre a célra – tehát az egyezmény ratifikálásához szükséges jogi, intézményi és pénzügyi vonatkozások felmérésére, koordinálására – létrehozott, a Nőkkel Szembeni Erőszakkal Foglalkozó Munkacsoport végzi. A tervek szerint pedig, amint a követelményeket teljesíteni tudják, tavasszal születhet döntés az ügyben.”

A ratifikáció fő akadálya, hogy Magyarország még több pontban nem teljesítette az egyezményben foglaltakat. Vagyis több jogszabályt, így a Büntető törvénykönyvet is módosítani kellene, intézményrendszereket kellene kialakítani.[11] Az Európa Tanács bizottságának tanulmánya[12] szerint nincs például törvényi garancia arra, hogy az ügyész a családon belüli erőszak és a szexuális erőszak mindegyik (ne csak a súlyosabb) formája esetén büntetőeljárást indíthasson. Két uniós tagállamból Magyarország az egyik, ahol a rendőrök nem kapnak külön rendszeres szakmai képzést, hogyan lépjenek fel a nők ellen irányuló erőszak esetén, miként avatkozzanak be ilyen esetekben, vagy milyen módon akadályozzák meg az erőszakot. Uniós tagállamként egyedüliként Magyarországon nem foglalkozik professzionális szakértők által bonyolított intervenciós program az erőszakot elkövető férfiakkal. Nincs olyan intézményrendszer sem, amely segítséget nyújtana az erőszakot elszenvedett nőknek.[13][14]
Giovanni Alba
Folytatás: Az új igazságügyminiszter saját véleménye szerint Magyarország továbbra sem akar az egyezményhez csatlakozni, mert a kormány úgymond „fellép a családon belüli erőszak ellen.”[15]
Aláírtuk, mert alá kellett, itthon meg elindult a szokásos műsor, húzni-halasztani, mellébeszélni.
Hat év után úgy döntött a pártvezetés (01G), hogy elutasítjuk a jogrendbe illesztést, mert ott van az a csúnya szó, a gender, amit vagy nem értenek, és ezért végtelenül ostobák, vagy pedig nem akarnak érteni, és ezért végtelenül aljasok.
kereső
Inkább arról regélne a művésznő(foci,-és hegedű), a havi 140 általa engedélyezett megfigyelés kik elllen irányult? Mert ha ez mind bűnöző, terrorista, akkor nagyon nagy bajok vannak Magyarország biztonságával. Ha ,nem, akkor meg jogállam sértő módon azokat figyelték meg/hallgatták le, akik nem NER kompatibilisek. Erről, ha lehetne , ha már a parlament nemzetbiztonsági bizottsága nem gyakorolhatja a "demokratikus kontrollt" a szolgálatok, és az (i)gazságügyminiszter felett.Akkor a munkaadó közvetlenül kérdezhet ugye?
Aki Én
Valóban kezd nagyon eldurvulni a helyzet.
Ilyen mélységekbe még soha nem ment le magyar kormány korábban. Ennyit még nem hazudtak soha saját nemzetüknek.
Nem akarom elhinni, hogy ide jutottunk, de látom, úgyhogy el kell hinnem. Ijesztő és aggasztó, ahogy mindenre képesek a lopva szerezett hatalom megtartására, és ahogy derülnek ki a durvábbnál durvább ügyek a korrupció mellett.
kereső
@Giovanni Alba: És mindezért varga judit miniszterklnt személyes felelősséggel tartozik, és a gyermekek ellen elkövetett erőszakélrt, a családon belüli pedofil bűncslekmányekért,
gina
Ez aztán egy Igazságügyminiszter , szégyene a világnak ez a repedtsarkú OV ribanc
kereső
Ó, és arról is olyan szivesen hallanék, hogy hogyan lehetséges: mészáros lőrinc vagyona 185 milliárddal nőtt a járvány/válság egy éve alatt.
csak úgy....
a fidesznek az a szerencséje,hogy magyarország bövelkedik a hiszékeny,buta shikarikban!
Nessy
Ameddig ezt a pedofil törvénynek becézett homofób uszításból fújt léggömböt hámozzák az emberek, naponta hozzák a törvényeket, amivel az ország vagyonát átjátsszák a haveroknak, határon túliaknak! Addig senki nem figyel oda, hogy Brüsszel teljesen más témák miatt nem fizet jelenleg, ez már csak hab a tortán!
Nessy
@Horizont: A hülyeség állampolgári jog, amivel sokan élnek, élükön pártunkkal és kormányunkkal!
kereső
@Nessy: Pedofiliáról pedig szó sem essék- hiszen a kormány nem arra irányitja a közbeszédet, mert a gyermekeket nem a családon/ismerősi körben elkövetett pedofiliától, abuzustól, és pai pedifiliától kell megvédeni, hanem a "meleg/buzi emberektől. És azoktól, akik kisiskolás korban felvilágosithatnák a gyermeket, hogy ha valaki- bárki , szülő, rokon,m szomszéd be akar nyúlni a bugyijába/kisgatyájába, akkor kihez fordulhat segitségért,(bár nincsenek toppon ez ügyben sem a rendőrség, sem a szociális ellátó szervezet) és nem-nem Ő a hibás, hanem ez az álszent , magát keresztényinek mondó hatalom az egyyházakkal az élen.
ómió
Bizony, már most Moszkvának képzeli magát! Éppen csak tankokat nem küld!
Gauntlet
akkor lépjetek ki ! ahhoz túl gyáva a trupp?
tudode
@sgl: .
Kivételesen ma hajnalban 3 óra körül felébredtem! Kinyitottam minden nyilászárót, mert kazánház lett az otthonom.

Közben bekukucskáltam a világhálón a propira, alig tudtam visszaaludni, elolvasva a franciákról, és többi megkukkolt, hasonszőrű cikket! Valaki nagyon mellényult azzal a botránnyal, amely hasonló cselszövés előtt még Nixon elnöknek is meg kellett hajolni.
.
Emlékeim szerint volt idő amikor az utazási irodák nehezen tudták hazahozni a klienseiket, mert tönkrementek, de mióta -- többek között -- a turizmust is a kedves vezető környezete vette kezelésbe még járvány idején sincsenek egyedül (zárójelben)!!!
.
----- Sokkoló: a kormány az igénylők fél százalékának adta a turisztikai támogatások kétharmadát
www.valaszonline.hu/2021/02/26/turisztika-tamogatasok-ugynokseg-mtu-guller-zoltan/
--------------------------
..
Illene elnézést kérnem amiatt, hogy időnként mellényulok vakon gépelve a klaviaturán, de nagy örömömre szolgál, hogy azok után, hogy minde a két csuklóm baleset miatt be volt betonozva, egyre jobban megy a klaviatura kezelése, sikerélményt szerezve önmagamnak!
.
Ennek a cilibulinak van számomra lényege, mert csiszolom az emlékezetemet agytornaként ,és ujjgyakorlatnak is hasznos!
.
Tehát minden rosszban van valami jó, legalábis számomra!
solidedge
Remélem a Magyar Honvédség összevonta erőit a megtámadott határszakaszon.
solidedge
Nehogy Brüsszel mondja már meg mennyit lehet lopni az általuk adott pénzből. Mindennek van határa. A Fidesznél ez végképp kiverte a biztosítékot, mert milyen Fidesz az már amelynek tagjai nem lophatnak.
Csizmás Kond
@Horizont: ...a te dolgod...csak gondoltam hátha érdekeln nemcsak a kötelező dogma...
Nessy
@Csizmás Kond: Érdekes a Mandíner cikke. Aki akarja elhiszi. Úgy mellékesen nálunk már sok évtizede törvény tilt minden ilyen irányú beavatkozást! Ergo soha nem is volt téma nem hogy Óvodába, de még iskolába sem! Aki ezt az ostobaságot kitalálta, az aranyérmes szamár volt! Egyébként már nem ártana a pedofíliával kapcsolatban némi alapismeret. Ugyanis ennek a törvénynek csak a neve pedofília ellenes , a tartalma pont az ellenkezője. Éppen azt a korosztályt nem védi, amelyik veszélyben van, pont ők pl. családon belüli zaklatás esetén nem tudnak már sehova segítségért fordulni. Majd 18 éves koruk után, amikor már lehet, hogy egy életre tönkretették !
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmim,téged nagyon foglalkoztat ez a téma,remélem nem akarod levágatattni a lompost!?
Csizmás Kond
@Nessy: A bűn is olyan mint a betegség, ott támad ahol kevesebb ellenállást talál. A csaláson belüli pedofilia, erőszak is a rendezettlenebb elmaradottabb családoknál a gyakoribb, akik amúgy is a műveltség elég alacsony fokán állnak, és szégyenből vagy félelemből inkább elhallgatják mint jelentenék vagy segítséget kérjenek...és az aki nem kér azon nehéz segíteni.
134.bátor
Azt gondolom, teljesen nyilvánvaló ,hogy ki akarják vezetni az országot az EU- ból. Más cèljuk nem lehet,ez a " harc" Brüsszellel is ezt szolgálja. Szarnak ezek a magyar emberekre,csak a hatalom,ès a pènz számît nekik!
namihami
Megint írt valaki néhány sort Juditkánt CCSOK-os múltjáról? Gyorsan be kell dobnia magát a Főnök előtt, nehogy összevonja a szemöldökét az ő hűséges kis igazságügyminiszterére?
Nessy
@Csizmás Kond: Legyen neked a te hited szerint! Sajnos való élet nem alkalmazkodik a véleményekhez.
Csizmás Kond
@Horizont: ...kaletát nem pedofíliával vádolták, hanem gyermekpornográ képek tárolásáért...de aki nem tud értelmek között különbséget tenni az csak ...hümmög
csak úgy....
@Csizmás Kond: balga macska, képek tárolásával kezdi minden rohadék pedofil ...
istván irén
@jesz: A tag országok delegáltjai ülnek ott akiket mi küldtünk oda ez olyan demokratikus választás mint a mi parlamentünk ezt azért nem árt tudni
Clavigo
@Csizmás Kond: 11.13. Akkor hümmögjél bazdmeg...Azt nem tudod véletlenül,,hogy miért volt olyan qrva sürgös hazahozni azt a Szutykot ?? Mit tudhatott az a pedopatkány,,hogy ki kellett lopni Peruból,,de villámgyorsan...?
134.bátor
"Kezdte bejegyzèsèt ". Tehát nem szemèlyesen,nem Brüsszelben,hanem itthonról a karosszèkből osztja az észt!!! Mert ugyanolyan gyáva,mint a főnöke,ès a többi fideszes. !!
Csizmás Kond
@Horizont: ...fel sem tudom fogni, hogy miből állítod azt hogy védem azt a kaletát...szerintem tudathasadásod van és hangokat hallasz.
Amúgy te hoztad elő, szerintem hogy legyen egy támadási felületed mert amit belinkeltem ls írtam arra nincs válaszod vagy elveidehez közelálló és nem akarod vitatni...na deha éppen annyira ragaszkodsz semmi akadálya..kaleta pedofil , bűnös és egy mocsokállat...most jobb ?...és most te elismered hogy a gyerekek érzékenyítése elkezdve a mesekönyvtől a mittudommilyen megnyilvánulásig nem helyénvaló a magyar társadalomban, és hogy egy gyereknek amíg a szülője a felelős a tetteiért addig beleszólhat a nevelési folyamatába ?
Gauntlet
@Csizmás Kond: hülye, aljas és sötét kirohanás, közben az összes népszavazási kérdés törvényileg szabályozva van! Jól át lettél verve, nézz utána!
Csizmás Kond
@Gauntlet: A népszavazásnak van egy nagyon nagy jelentősége éspedig az hogy ami ott sikeresen átmegy az többé nem támadható sehonnan, szóval ha elég visszaigazolást kap a kormány, akkor az ábécésnyomulást törvénnyileg tiltani lehet amibe senkinek nem lesz beleszólása...még a zuniónak sem.
...és mire értetted hogy át lettem verve?
tothjani
A mocskos fasiszta állatok pedig folyamatosan támadják hazánkban az "ellenzéki" vezetésű városokat.
Gauntlet
@Csizmás Kond: milyen támadás? mondom az összes kérdés már törvényileg szabályozva lett-
Tudom hogy az amerikai népszavát utálod, de olvasd végig az utolsó betűig:

nepszava.us/orban-az-alternativ-valosagban-rendez-nepszavazast-a-semmirol-tavozas-helyett/
moareka
De azért ugye jó volt fogalmazokent felvenni évekig a Brüsszeli zsozsót? A pofátlanság netovábbja!
Aki Én
Nagyon elkeserítő, hogy már itt is csalnak, egy fórum oldalán.
Három fideszes, 17 lájk. Eddig.
Ezek mindenből beteges versenyt csinálnak, mindent elcsalnak, mert tudják, hogy csalások nélkül mindenben alulmaradnának.
Csizmás Kond
@Gauntlet: Mondod, mondod...
Egy törvény amit egy kormány hoz azt lehet támadni, viszont egy törvényt amit a kormány hoz és népszavazással megerősít az már nem lehet támadni...ilyen eccerű...
Aki Én
@Csizmás Kond: Egyrészt még nem volt népszavazás, másrészt jó eséllyel érvénytelen lesz.
Meg már mindegy is, mindenben döntöttek. Ha valóban érdekelné őket az emberek véleménye, előbb kérdeztek volna. Ráadásul olyanok a kérdések, hogy épeszű ember nem válaszol másképp. Ha ketten mondjátok amit a kormány hallani akar, már rátok fognak hivatkozni, ahogy szokták.
Tényleg ,,eccerű", csodálom, hogy nem érted.
teuton57
@Aki Én: Elarulom neked a trükköt a csalasra, pedig azt hittem, a külhoni "magyraok" szavazatai alapjan mar ismerös neked az ilyesfajta sumakolas...
Szoval nyitsz egy uj emailciemet, (lehet neked azar 200 is!), azzal bejelentkezel es lajkolsz... Nem kell soha 1 betüt sem irj, csak mindig masik cimröl bejelentkezve lajkolod a -sajat- kommentet. Ugye milyen egyszerü?
teuton57
@Csizmás Kond: A nepszavazas az mifele törveny? Hany magyar törvenyt kellett eltörölni vagy megvaltoztatni, mert az EuB masent döntott, vagy egyenesen törvenyellenesnek nyilvanitott, holott a magyar AB jovahagyta? Csak olvasnii kellene megtanulni: Amennyiben EUs törveny letezik a temaban, az felülirja a nemzetit. De akar egy uj EUs törveny is felülirhatja a regebbi magyart... Nehez nyelv a magyar, meg kellene tanulni, nem csak kipcsakul büfögni!
teuton57
En csak azon csodalkozom, hogy egy lallitolag több nyelvet beszelö miniszter, aki ezert diplomatanak szamit, allitolag jogi vegzettsege is van, allandoan a fb-on üzenget Brüsszelnek MAGYARUL! Vajon kinek szolnak ezek az üzenetek? A Szofosoval valtva csinaljak ezt sztereoban...
libellle
@Pegero: Aki fizeti a zenészt az mondja meg melyik dalt szeretne hallani. Megtanitani Brüsszel az akármire, azt gondolom amennyiben a viselkedés és a botrányok ilyen tarthatatlanok maradnak felfüggeszti az EU Magyarország tagságát.
libellle
@Pegero: "Semmi kunyerálás! Csak azt kérjük, ami jár!" semmi nem jár mert nem tartja be az az ország a szerzödében foglaltakat. PONT.
Gauntlet
szerintem Csizmás Kond nem olvasott el egy sort se.
Mondom törvényileg szabályozva van az ÖSSZES kérdés !
Felesleges pénzkidobás a népszavazás. hivatkozási alap saját maguknak mivel a kérdéseket is ők találták ki.
vitriol
varga asszonyság szerint mindenki maradjon a kaptafánál,ami nagyon helyes: Fejezze be az üzengetést a nagyvilág felé és két dekázás közt játsszon el egy hegedűszólót! - ennyi a dolga!
kissé felnőttem
volt egy sláger "hazudik a szemed az a gyönyörű ha valaki te vagy aki sose ..."
kissé felnőttem
Judit nem a ti feladatotok a népet táncoltatni nézz rá az életszinvonalra na nem a képviselőire az topon van meg a benzin hús gyümölcs zöldárú pénz meg a bányász béka seggétől mélyebben akkor amig a lakosság 65 % éhes addig még hazudhattok de már csak hetek kérdése aztán melegszik a harag is
csipetke
@Gauntlet: Láttam egy műsort igazi jogászokkal,nem ilyen vargajuci-félével,(már bizonyította néhányszor,hogy csak ugatja a szakmáját) és az összes kérdés,amiről orbán népszavazást akar,jogilag szabályozva van,ahogy te is írod. Az meg,hogy Brüsszel LMBTQ embereket küldene a magyar óvodákba-iskolákba,az egy ordas nagy hazugság,amit valószínűleg orbán,vagy valamelyik láncos kutyája talált ki,de a lényeg,hogy a fidesz-birka benyalja. Ilyen kérdés is van,talán nem tudom szó szerint idézni.- Akarja-e ön,hogy az óvodákban nemátalakító kezeléseket népszerűsítsenek? Hát pl erről csak annyit,hogy orbánnak qrvára elgurult a gyógyszere..
kulabombaafityiszre
Jucus mikor ismeri be,hogy férfiból átoperált nő.
kulabombaafityiszre
@Pegero: július 29., 00:56
Neked egybites csak a szád jár.
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 20:49
Nem érek rá,ezért az idióta böfögésedre,akkor reflektálok amikor elolvasom.
Egyébkénet szégyelled az akkori írásodat,mert ha nem tök mindegy mikor válaszolok rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.