Bayer Zsolt szélsőjobboldali "újságíró", a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa Ferenc pápáról írt véleményt. Ebben az egyházfőt "demens vénembernek" és "gazembernek" titulálja.

"Gazember, vénember" – Ocsmányul gyalázta a pápát Bayer Zsolt

A szerző pont a pápa korábbi kijelentését hagyja figyelmen kívül, miszerint súlyos hiba összekeverni az iszlám vallást az Iszlám Állammal, a muzulmánok ugyanis szintén elítélik a terrorszervezet tetteit, és harcolnak a működése ellen.

Ennek ellenére Bayer cikkében egyenlőségjelet tesz a terrorizmus és az iszlám közé, és kijelenti, hogy Ferenc pápa teljesen alkalmatlan a posztja betöltésére.

Az író Ferenc pápa azon kijelentésén akadt ki, amikor azt mondta: amikor kezébe veszi az újságot, minden nap arról olvas, hogy erőszakos cselekmények történtek Olaszországban. "Az egyik megöli a barátnőjét. A másik az anyósát. És megkeresztelt emberekről van szó” – hangoztatta az egyházfő vasárnap este, amikor hazautazott Lengyelországból Rómába.

Bayer szerint ez akkor is "elmebeteg állítás" lenne, ha a megkeresztelt katolikus Jézus segíts! üvöltéssel ölné meg a barátnőjét vagy az anyósát. Itt a nacionalista, szélsőjobboldali nézeteit büszkén hirdető író hosszasan sorolja, hogy milyen körülmények között lehetne egy kalap alá venni a keresztények bűntetteit az iszlám vallásúakéval, pont azt elfelejtve, amire az általa "demens vénembernek" nevezett Ferenc pápa hívta fel a figyelmet, miszerint nem lehet egyenlőségjelet tenni a terrorizmus is az iszlám vallás közé.

A teljes írást egészségügyi okokból inkább nem idéznénk.

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ez már az a szint, aminél ezt a lényt nem lehet embernek nevezni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Remélem, legalább erre a megnyilvánulásra megszólal a kormányzó párt árnyéka!!!Miért hallgat a KDNP?! Gyalázatos ez az ember!
nemkati
Ez már az a szint, aminél ezt a lényt nem lehet embernek nevezni.
RonaGyuri
@Cicamama55: ha meg is szólalnának mentegetnék! =))
Vosztok
@Horizont: Mi bajod? Nem gyalázta, hanem véleményezte, jellemezte. És jól!
namihami
@Cicamama55: @RonaGyuri: Nem tudom, miért , de ez az ""emberalakú valami"" és az ő 5-ös számú tagkönyve számomra mindig egy könyvcímet juttat eszembe. Vonnegut: 5-ös számú vágóhíd. Na , ez az emb. .nem, az mégse, szóval ez az izé, számomra mindig a fent idézett mű kicsengését hordozza.
Vosztok
@nemkati: Azért ez túlzás. Hülye is, gazember is vén is, szóval olyan ahogy Bayer jellemezte, de azért ember.
nemkati
@Horizont: Volt olyan eset, amikor ennek a genyónak nem sz@r ömlött ki a száján?
Vosztok
@nemkati: Talán régebben. Amikor még kispap volt Argentínában.
nemkati
@Vosztok: A pápa ugyan nálad biztos nem hülyébb, közel sem annyira gazember, de a Bayer, az minden, csak nem homo sapiens. Valamint tőled és Bayertől még abban is különbözik, hogy katolikus vallású keresztény. És a vallása szerinti elveket követi, amikor szeretetről, elfogadásról, segítőkészségről beszél. Ti meg olyan nagy hiányt nem képeznétek, ha nem volnátok.
Perwool
@Vosztok: Bezzeg ha a békemenet áldotta volna meg!
Téged nem zavar, hogy egy ilyen selejt embert emelnek föléd, ismernek el, tüntetnek ki? Őt állítják eléd példaképnek, a lovagkeresztes vitéz munkásőrt, ő az, aki ennyivel különb mint te, rá kell felnézned, ő a te példaképed? Tényleg ennyire utolsó alakok vagytok, hogy teljesen rendben lévőnek gondoljátok, hogy egy Bencsik fölöttetek áll?
Nem veszed észre, hogy titeket, Fidesz hívőket aláz meg megint?
Apropó, defektet kapott a biciklid?
nemkati
@Perwool: :)) Nekem is ez a tippem a biciklijével. :)
Kobak
@nemkati: Amikor még a Népszabadság újságírója volt - de azóta sokat rongált rajta a környezete meg az elfogyasztott nagy mennyiségű alkohol.
nemkati
@Horizont: Oké, tehát minimum kettő van ebből a fajtából.

Én meg hitetlen katolikus vagyok. Nem tartom nagyra a vallásokat, de azok gyakorlóit a hitük miatt soha nem bántom. És aki ilyen ordenáré módon beszél róluk, azokat pedig megvetem.
nemkati
@Kobak: Tudod, ha valaki kiábrándul valamiből, csalódik valamiben, meggyőzik a tévedéséről, azt meg tudom érteni. De amikor érdekből, egy ötös számú párttagkönyvért és még sokminden másért hátat fordít önmagának és egykori társainak, sőt a mocsok ömlik ki a szájából folyamatosan, akkor nincs megértés és megbocsájtás.
Perwool
@nemkati: ma 19:39
Azokkal spanol akiket régen szidott!! Oda nyal ahova az érdeke diktálja...
cs.n.
Széles Gábor csahos kutyája megint vakkantott egyet, szokás szerint habzó szájjal. Semmi különös.
nevemnick
@Horizont: 19:32 súlytalanság alatt elég nehéz lehet neki biciklizni... :)
nar online
Neki ez a véleménye. Nektek meg ez. Amúgy miért nem hallok arról sosem, hogy buddhisták robbantgatnak, késelnek, papokat gyilkolnak, utasokat hentelnek? A média rászállt az iszlámra gondolom...
Veleda
@nar online: Egyszerű! mert a buddhisták nem csinálnak ilyent.
Veleda
Bayer Zsoltinak az jön ki a száján, ami más embernek az alfelén.
Vosztok
@Perwool: Az a baj. hogy magadból indulsz ki. Elém senki nem állított - mert nem állíthatott - példaképet. Azokat saját magam választottam. Nem hiszem hogy at "utolsó alakok" közé tartoznék, de örömmel és megnyugodva veszem tudomásul, hogy egy Békemenet fóbiás valaki, aki egészen bizonyosan jóval mögöttem sorol, odavalónak téved.
Kényszeképzeted van. Nem vagyok Fidesz-hívő! Jobbikos vagyok(?), voltam(?). A Fideszt és Orbánt utálom, Rogánért, Farkas Flóriánért, Lázárért, Semjénért, Mészáros Lőrincért, Ráchelért, a stadionokért, Felcsútért mert, lop, csal, hazudik, korrupt és mutyizik. Egy icurka-picurka Ceausescu. DE A SZUTYOKÁRADAT ELLEN LEGALÁBB TESZ VALAMIT, ezért nála csak rosszabb van! Akik többet lopnak, többet csalnak, nagyobbakat hazudnak, korruptabbak és többet mutyiznak és még ezeket a mocskokat is beeresztenék.

Vona pedig meghülyült és most cukiskodik meg néppártososkodik. Nem követel tűzparancsot a határra a hódító horda ellen. Amit a jobbikból akar csinálni az egy Fidesz II. Arra pedig semmi szükség! Fideszből egy is sok!
Nil
A pápa szent és sérthetetlen.
De lehet hogy az a baj, hogy ő nem volt az SS tagja
JAJMÁR
Felszakadtak a nemlétező gátlásai,vagy alapból gátlástalan? Csak nemmárezis istennek képzelgi magát.? Ostoba öntelt f.sz.
moareka
Azt nem tudom, hogy a fideszes hívő keresztények ehhez mit szólnak?
RonaGyuri
@JAJMÁR: még azt sem mondhatjuk, hogy megszokásból tette, hiszen ilyet még az MSZMP-s párfírkászként sem merte volna! =))
Tódor
Nincs itt semmi baj. Nem az számít kiről mondják, hanem hogy ki. Bayerzsótihoz képest orbán az Igazmondó Juhász. Bayer annyira hiteltelen hogy még a hajdupéterre, vagy a gáspárgyőzőre is több szót lehet vecsérelni. Annyira 0 ez a lény, hogy még sértegetni sem tudom. The End.
szmeagol
@moareka: Van olyan?
Egyet mondjál! :-)
Vosztok
@Nil: Hülyeség. Vannak akik szentnek tartják vannak akik egészen másnak. De hogy nem sérthetetlen, az tény.
justhpeter
Orbán 5. párttagkönyves haverja és valamennyi patrónusa primitív és ocsmány gazember.
Perwool
@Vosztok: Szerintem legyen valaki bármilyen pártállású, pártsemleges bizonytalan maradjon meg embernek. Aki, egy szavát is helyesli ebben az esetben Bayernek, az nem lehet embernek nevezni! Aki, egy vallás vezetőjét ilyen hangnemben minősíti, az gerinctelen féreg.
bene
Tisztelt Hölgyeim és Uraim kedves Barátaim,

ez már bennünket Fidesz szavazókat is zavar...
Ez a személy nem náci, mert mi magyarok a németeknek csak szolgái lettünk volna (jobb ezt fejben tartani, még egyszer mondom csak szolgák lettünk volna)
Szókrakész
@nemkati: Ez már az a szint, mikor megfelelő háttérinfók nélkül elítélsz embereket, nyilatkozataikat, azt se tudva, hogy ki a pápa egyálétalán, mi a VALÓS célja a jezsuitáknak, a katolikus(kaotikus) egyháznak.

Kicsit többet kéne olvasnod, informálódmod, aztán ugorjál neki Bayernek.
Aláírom a stílusa olyan amilyen, de ha ismernéd a jezsuiták igazi rendjét, te se csodálkoznál, akadnál ki az ilyen kirohanásokon.

Kicsit több utánajárást, utánaolvasást, és felismerni a mézes-mázos álarc mögött megbújó igazi arcát a franciskának.
Csak olvasd el a titkos jezsuita esküt és azonnal okádni fogsz tőlük!!!
(ha kell, belinkelem)
nemfideszes
Egy primitív, önelégült, nagypofájú, mélymagyar náci pöcs, mint @Vosztok...
Ez sem gyalázkodás, csak vélemény, embernek nem nevezhető sejthalmazok jellemzése.
Miközben nemzet és a kereszténység „védelmezőinek” hiszitek magatokat, valójában annak szégyenei vagytok!
nemkati
@Szókrakész: Köszi, ne fáradj. Engem az a szint, ami Bayer szintje, sokkal jobban undorít, mint egy vallás esküje. (Egyébként olvastam.)
Nekem már úgyis más mércém van. Van egy aljas mocsok ember, akinél rosszabbat nem ismerek. Annál még a pápa is tiszteletre méltóbb. Sőt!
gulyasgyula
@Perwool: ...Tökéletesen egyet értünk ...
x-man
bayer zsót keresztény..
Szerinte.
És még ki szerint?

Védjük meg a keresztény Európát! - szerinte, és orbán szerint.
Így?
nemfideszes
@Szókrakész: Csodálkoztam volna, ha nem egy újabb összeesküvés elmélettel álltál volna elő, mint mindig. Ha nem az illuminátusok akkor a szabadkőművesek, ha ők sem akkor a jezsuiták...
"Ez már az a szint, mikor megfelelő háttérinfók nélkül elítélsz embereket..."
…és persze te már azon a szinten volnál, mint "beavatott" személy, aki a " megfelelő háttérinfók" birtokában van… az internetnek köszönhetően. "Titkos jezsuita esküt" ami annyira titkos, hogy fent van a neten. :):):)
Szókrakész
@nemfideszes: Na ugye.
Csak elkaptad te is ezt az összeesküvéses "vírust".
Különben nem tudnád így leírni.

És ez már tényleg nem összeesküvés ELMÉLET.
Ez már tény!!!
Csodálkozó
Madarat tolláról, orbáncot barátjáról.
Törölt felhasználó
Senkiházi beteg fasszopó, Orbán szellemi jó barátja. Milyen ember az ilyen, nem vagyok vallásos, de még az általam nem tisztelt vallások vezetőit is megtisztelem azzal, hogy nem személyeskedek, ha a vallás értékeit ecsetelik. Ferenc pápa az első, aki nem az egyház intézményébe menekül, aki valóban a jézusi tanítás értékeit nézi. Nem mondhatni egy materialista személy..és nem is akarja ezt közvetíteni. Persze ez a kényelmes pöffeszkedő, szelektív agyú náci geciknek nem tetszik.
Az pedig, hogy Orbán baráti köréből úgy érzik felülállnak a pápán, hát nem meglepő Orbáni beképzeltséget mutat.
A lába nyomát kéne csókolgatnod te szarházi beteg Bayer, de akkor is a pokolban rohadnál el..
lampa laz
Ez annyira keresztény és olyan rettentően mélymagyar, hogy olyan mélységig már nem jut el a fény.
Sziszifusz
Miért volt szükség ilyen ocsmány stílusban megnyilatkoznia a Pápáról ?
Kinek állt ez érdekében ?
Szerintem ezzel a felháborító vélemény alkotással, Bayer Zsolt, csupán feladatot teljesített. Bedobott egy olyan témát amellyel ismét a figyelem elterelése volt a cél.
Ameddig erről beszélnek a zemberek, addig is más kényes kérdéseről fordul el a figyelem.

Pedig naponta derülnek ki, illetve keletkeznek olyan történések amelyek külön-külön is
okozhatnák egyes személyek eltávolítását a politikai életből.
Bayer Zsoltot ennek a a feladatnak a teljesítésére, mint a példa is mutatja, kiválóan alkalmassá teszi mentális beállítottsága. Megbízói bizonyára elégedettek vele, számukra nem okoz csalódást.
Kovács Gizella
@Sziszifusz: Küldetés tudata van elfogyott a cöfnek adott százmilliók,
jó lenne ha megint megdobnák párszáz millával, hogy legyen miből lébecolni.
dr. prédikátor
Erre bűzlő szarkupacra egyszerűen nincs olyan jelző ami kifejezné a létét!!!
szaboria1
@Kovács Gizella: Az 5 számú pártagos megint adta a formáját. Ez is hol keresztény hol nem. Olyan mint a kocsija hol magyar hol szlovák.
papa.49
Egy valami biztos, A VILÁG FOG EMLÉKEZNI FERENC PÁPÁRA, De SENKI NEM FOG EMLÉKEZNI A ZSÓTIRA, és itt van a lényeg!!!
simmering73
Öregbíti Magyarország (kétes) hírnevét ez a görény.
Nil
Kedves keresztények- lehet kezdeni gondolkodni kire szavazzanak
moareka
@szmeagol: Igazad van, nincs ,-álszent barmok...
Bringás
Lehet liberálisul hazudozni, csak hamar lelepleződik, aki teszi! A muzulmán vallást és az Iszlám Államot nem mosta senki össze. Bayer arról szólt, hogy a muzulmánok öntörvényűen, a normákat be nem tartva viselkednek. Mi lenne, ha a keresztények mennének csadort tépkedni és nőket erőszakolni hozzájuk?
Lelepleződik a hazugság már itt!
A pápa dolga pedig a nyája védelme lenne a farkasokkal szemben, de ő a farkasokat védi!
Bayernak minden mondata igaz és ül cáfolhatatlanul!
almalibre
A szokásos játék: néhány szòt kiemelnek egy cikkből, és lehülyézik az íróját... Mielőtt bólogatsz, olvasd el: badog.blogstar.hu/2016/08/01/a-papa-esze/29105/
Bringás
@almalibre: Pontosan erről van szó! Megy a liberális gyűlöletkeltés az ellen, aki a hazudozást és Európa szétverését leleplezi. Tekintély elven akarnak egy olyan egyházi vezetőt megvédeni, aki épp a katolicizmust veri szét és a híveit áldozza fel idegen hitű, beilleszkedni, együtt élni képtelen vadembereknek. Az ilyen ember csak megvetést érdemel és méltatlan a pápa megnevezésre. Épp úgy, mint Merkel és bandája arra, hogy Európát képviselje. Ők csak az őslakosok leigázását és terrorizálást segítik elő úgy, hogy erre senkitől nem kaptak engedélyt!
Szomorú, de a liberális bűnbanda ezt támogatja, nem a normalitást, amit nem is támogathat, mert maga nem normális!
Vosztok
@Perwool: Húúúúú!!! Hogy te mekkora frázisokat tucc mondani! Gratula! :-)
Strong
Az iszlám elsősorban politikai rendszer -és nem vallás. Törvénye a saria.
Ezt próbálják rákényszeríteni a világra.
Ez közös az iszlám, bármely irányzatában. VilágURALOM elérése.

Tény, hogy egy alapból iszlám hívő ember ripsz-ropsz válik radikális mészárossá...
silber13
@Bringás: Olyan paraszt vagy mint Bayer! Te nem láttad Zsótikát, a kamerák előtt hullarészegen kapaszkodni az asztalba, hogy le ne essen a székről és nem hallottad átkozódni a másik két meghívott hüledezése mellett. Aztán ki is rúgták mind a három pácienst . Ja igen! Ez volt a nevezetes Bayer- Bencsik - Lovas triumvirátus! Te sem vagy különb, te hungarofób senki!
Bringás
@silber13: Aki a valóságot elhazudja és annak tapsikol, hogy esetleg az EU valami szankciót helyez kilátásba a magyarság ellen, az a hungarofób!
Szóval, miért is nem gondolkodsz? Már ha van mivel!
bosszants
Én azt hiszem, hogy világi embereknek sem köze nincs a Szentatyához, sem joguk nincs őt bírálni.
Nem tudom Isten miért őt tette meg mai földi helytartójának, de azt látom, hogy a kommunizmust gyűlölő és gyűlölködő Szent második János Pál pápánál jobban képviseli a Teremtőnk akaratát!
Nem kell velem egyetérteni, de el kellene gondolkodni, hogy a mi katolikus vallásunk (Nem vagyok katolikus!) sokkal toleránsabb a muzulmán gyakorlatnál.
Mert ugye ők Dániában és Párizsban is öltek a vallást gúnyolókat.
Talán picivel több tisztelet, netán megértés nem ártana!
És persze a gúnyolódóknak a Biblia alapos ismerete sem lenne hátrányos.
silber13
@Bringás: Képzeld? NEKEM van mivel gondolkozni ellentétben veled. Ami a hungarofób jelzőt illeti, az bizony te vagy, kezdettől fogva. Itt fikáztad, aláztad, hazaárulóztaad a magyarokat, vagyis akik itt születtek és itt élnek. A többi, magyarokra akasztott jelződet nem sorolnám fel, mert hosszú lenne a lajstrom!Jobban teszed, ha visszakotródsz oda ahonnan jottél!
vadnarancs
@silber13: A bringás meg a csizmás köcsög románok. Egyéb kérdés?
silber13
@vadnarancs: Tudom. Mit gondolsz miért nevezem őket pakulárnak? Miért emlegetem ennél a drótszamárnál a cujkát, meg a fenyőpálinkát?
silber13
@süsüasárkány: Bayer stílusa sajna ilyen! Ha hallottad volna hogy abban a tv műsorban miket vicsorgott! Atzzal próbálták menteni, hogy fogorvostól jött és a narkó hatása alatt állt! De senki nem vette be ezt az óhéber szöveget!
silber13
@süsüasárkány: Ha pedig ezt a finom felszólítást esetleg nekem címezted, hát erre azt mondom,, ha valaki ilyen durva, sokszor alpári stílusban írogat, hát én sem leszejk adós a válasszal!
silber13
@Bringás: Van humor, van ám! Mint az te nűciódnak is, akik ugye a Tiszáig akartak nyomulni! Vagy nem dereng ilyesmi?:-)))
szmeagol
@vadnarancs: Nem mondod! :-)
Ezért érti meg, ha valaki románul ír, válaszol neki!
Egyébként nem lenne ez baj, ha értelmes lenne!
De fogyatékos!
1magyar
Az iszlám állam üzenete pedig Bayert igazolta.
hemami
A gyalázkodást én is elítélem, ugyanakkor hívő katolikusként az a véleményem, hogy a pápának a kereszténységet kellene védelmeznie , értük kiállni és nem a muszlimokért , azokért éppen elég sok szörnyűséget hirdetnek a saját vallási vezetőik, akik a keresztények kiirtására buzdítanak és az egész világon iszlám kalifátusokat és a sharia törvénykezést akarják megvalósítani. Erre minden esélyük meg is van, ha minden így folytatódik, elég csak a szaporodási rátájukra gondolni, ugyanakkor a beözönlésük nem csökken, egyre csak jönnek és jönnek és ennek az inváziónak nem látszik a vége. És mindehhez nekünk tapsolni kéne ? Ennyire talán mégse legyünk öngyilkos jelöltek ! A migráns pártolók gondolhatnának az utódainkra is , mert ők lesznek ennek az egész eszement politikának az igazi kárvallottjai. Én nem ilyen jövőt szeretnék hagyni az utódaimra, az utódainkra .
csa-csa
@nemkati: nem is a hittel van baj (mondjuk én ateista vagyok, de tiszteletben tartom mások vallását) bármilyen vallás is, hanem a cselekedeteikkel. pl. az a sok fanatikus eszement hithű rohadék képes végig gyilkolni a fél világot! mellesleg a keresztények is megérték a pénzüket.
Hari
Madarat tollából, Orbánt barátjáról... Legalább nem tagadta meg önmagát, a parlagi stílus a használóját minősíti. Egyébként ennyit a jelenleg regnáló rezsimről, leplezetlenül, keresztény,ill.keresztény-demokrata szellemben.
nezelodo
@Kobak: Bizony a rendszerváltás előtt a gaz imperialistákat gyalázta, de ott nem merte megengedni ezt a stílust, akármennyire alányalt is Kádárnak.
perfekt
A pápa miért politizál--Semjén miért politizál.?.Mert baromira unalmas lehet az egész napos imádkozás, a szerzetes rendek aszkéta életmódja ! Inkább vadászbulik-és minden más.Szót emelni-a mostani népvándorlás mellett, a kereszténység ellenében,vagy nagyfokú elbutulás-vagy a hitéletének-más zavara!
Központi Bizottság
Igaza van Bayer úrnak! Aki több millió embert tart kétségek közt a kereszténység égisze mögé bújva, nem is lehet rendes ember!
Csodálkozó
A pápa főnöke helyében Bayert tarkón figyelmeztetném egy mennydörgős mennykővel.
mariaberta
Olyan agybeteg, mint a gazdája. Nincsenek csodák. Bajer hülye, mint a cipőm talpa, mocskos szájú, mint egy WC kagyló. Bár a WC kagylót nm akarom megbántani.
Csodálkozó
Ha lenne isten, ezt a Bayer nevű primitív gonosz trágyaszórót már rég magához szólította volna. Úgy dől a mocsok ebből a bugrisból, mint tehénből a híg fos.
Szókrakész
@Csodálkozó: "Úgy dől a mocsok ebből a bugrisból, mint tehénből a híg fos."

Mint belőletek balosokból, libsikből!!!

Csak olvasd vissza önmagad és sok hasonszőrűt!!!
egyvandor
Gorbán bandája vért akar látni. Attól tartok el is fogja érni. Erre időnként saját megélt tapasztalat híján van is vevő. Suttyók meg mindig vannak akik ha eljön az idejük ki is használják a helyzetet.
egyvandor
@Cicamama55: "Remélem, legalább erre a megnyilvánulásra megszólal a kormányzó párt árnyék"
Szokásos fideszes szereposztás. mindig van egy kijelölt suttyó akivel feszegettetik a határokat, éleztetik a konfliktusokat, kibillentetik a kialakult egyensúlyi állapotot.
Tódor
@Bringás: Te húgyagyu fasztarisznya! Miért nem futsz már szembe a gyorsvonattal? Kifordul töled még a tetűnek is a gyomra. Pedig fajtársak vagytok.
Szókrakész
@Tódor: ""Úgy dől a mocsok ebből a bugrisból, mint tehénből a híg fos.""

A "csodálkozó" biztos rád is gondolt!!!
Szókrakész
@nemkati: "És a vallása szerinti elveket követi, amikor szeretetről, elfogadásról, segítőkészségről beszél."

Ezt nevezed elfogadásnak?!?!?!

www.google.hu/search?q=Hitler+and+the+church&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi-18TLiKbOAhVE_SwKHdK4D9YQsAQIKA&biw=1023&bih=639
egyvandor
@Tódor: "Bayerzsótihoz képest orbán az Igazmondó Juhász." a tollnok Gorbán bizalmát élvezi. Ezzel Gorbán felminősítése hozzá képest értelmetlenné válik
Bringás
@Szókrakész: Hagy ezt a trágár, paraszt liberálist!
Menjen a ligetbe a fákon ugrálni a tahó makákó!
nemkati
@Szókrakész: Te melyik pápáról beszélsz? Mert itt most konkrétan Ferenc pápáról van szó. Vagy a középkori inkvizícióra gondolsz, amikor emberek ezreit, ha nem millióit gyilkolták le keresztények pápai jóváhagyással?
CHEWBACCA
Té mocsok! Rajtad van még a vörös nyakkendő, s rávetted a narancs pólót?!
nemfideszes
@Szókrakész: Igen, voltak ilyen egyházi vezetők is, de voltak olyanok is akik százával, ezrével menekítették a nácik által üldözött embereket. Arról nem is beszélve, hogy a Vatikán és azon keresztül az a keresztény egyház nácik idején betöltött szerepét sem lehet pusztán "fehér és fekete" alapon vizsgálni illetve megítélni...
mult-kor.hu/20130212_tisztaznak_hitler_papajanak_szerepet
Valószínű több emberéletet lehetett, egy ilyen utólag könnyen elítélhető szövetséggel megmenteni, mint nyíltan szembe menni egy olyan rezsimmel, mely egy óra leforgása alatt elsöpörte volna az egész Vatikánt.
süsüasárkány
Valóban igaz!
Harrach és Rétvári most miért hallgat!?
Ja nincs engedélyük, meg gondolatuk.
Vizes nyolcasok!
szmeagol
@almalibre: c.Cuba Libre!
Ide is betetted a (mocskos) lábad?
almalibre
@szmeagol: A cikkhez van hozzászólásod?
Bringás
@almalibre: Cuba Libre? :-)))))))))))))))))))))
Üdv!
szmeagol
@almalibre: Olvasd a kommentárokat! :-)
Semmit nem változtál a Nol óta!! :-DDDDD
almalibre
@szmeagol: Nem tudtam, hogy a változás előírás... :-)
Olvastam, de te nem irsz véleményt a cikkről, csak kötekedsz másokkal…
szmeagol
@almalibre: Okosodásra gondoltam! :-)))
Foxley
A Cuba Libre koktél nagyon rossz, rum van benne talán azért.
szmeagol
@almalibre: Ha azt írom, Cuba, h Bayerzsóti egy sz@rházi, az megnyugtat?
Egyébként neked is volt egy ilyen postod a NolBlogon!
Emléxel?
Mert én igen és tudom, h zsóti véleménye a tiéd is!
Tódor
@Bringás: Megfoglak és az anyád hátán baszlak szájba.
Bringás
@Tódor: Kisgyerek! Pöcörőddel játssz a homokba, az való az ilyen tahó parasztnak!
Tódor
@Tódor: A kis pöcörödet személyesen tépem le, és dugom az orrodba. Vettem a fáradságot, hogy végiholvassqm a fizetett kommentjeidet. Sajnos többsör okádnom kellett, be túl vagyok rajta. Ritka sötét faszkelap vagy. Kb +/- 5m pontossággal kiderü belőle hol lehet megtalálni. Meg is foglak, hehe. Meg fogsz lepődni. Meg fogod bánni, hogy megszülettél. Szarcsimbók.
Bringás
@Tódor: Az igazi "liberális" jellemzője, hogy a fanatizmusa felülmúlja a sötét butaságát! Na ezért is állnak egy százalékon! Bizony, ha a butaság szorgalommal párosul, liberális ligetmakákót kapunk!
Tódor
@Bringás: Örülök hogy feszegeted a pofonosládát. Ritka duta egy lény vagy. Csúnya vége lesz, nagy esés a bringával. Szép látvány lesz, mikor a villa kilóg a seggedből.
Bringás
@Tódor: A tények azok tények! A Fidesz a legnépszerűbb, aztán a Jobbik! Egy- két nagy migráncsos, ligetes húzás és a Fidesznek kétharmadja lesz ismét!
A libsik egyszerűen értik, hogyan kell majmot csinálni magukból!
Nem is tudom, mi lesz a következő ütős húzásuk? Lépjünk ki az Unióból! Na ezzel igazán "népszerűek" lennének! :-)))))))))))))))))))))))))))
Tódor
@Bringás: Hahaaahhhahhhahah. Szellemi toprongy. Megkapod amit ígértem. Ahogy írtam, gyakrabbannézz körül ezentúl.
Viszont amit itt írtál ilyeneke még,még még! Szakadok a röhögéstől. De azért a dádá nem marad el.
Szókrakész
@nemkati: Én a mostani franciskáról!
De csak 70 évet kell visszamenni az időben hogy lássuk a pápai, vatikáni parancsra a horvátok szerbeken végrehajtott "holokausztját.

És közeledhetnék a 2016-hoz, de hosszú lenne a lista, amiben az egyház, a pápa nyakig benne van.
Vizual
Bayer jól teljesit. Most a vallásos embereket, kivétel KDNP, fordítja a FIDESZ ellen.
Tódor
@Vizual: Mi az a kdmp? Keresztények? nem. Demokraták? nem.Néppárt? ne röhögtessenek.
A másik csürhe- Fiatalok? nem. Demokraták? antidemokraták.
nemkati
@Szókrakész: Ferenc pápa 1936-ban született. Végülis kisfiúként is találkozhatott volna Hitlerrel, de a képeken idős egyházfiak vannak, tehát ő nem lehetett.
almalibre
@szmeagol: Irhatod, hogy “Bayerzsóti egy sz@rházi”, nem ismerem, nem a barátom, azonban ez még mindig nem vélemény az írásról. Gratulálok a memóriádhoz, én nem emlékszem a post-ra, és nem tudom mi az a NolBlog. Báyer írásai tetszenek, a stílusuk ugyan vitathatók, de tartalmuk szerintem nem. Persze lehet vitatkozni róluk, de ahhoz el kell olvasni őket, ennek hiányában marad a beszólogatás…
magyarbakancs
"Bayer Zsolt szélsőjobboldali "újságíró"
Ennek az embernek az írásait nem kell kommentálni.
Bringás
Bayer írása logikus, tényszerű és leleplezi a pc szómágiát és a liberális hazudozást, ferdítést!
Rá is rohantak ezért, mert a valóság, az igazság leírása mára a libsik szemében bűnné vált!
világlátó
@Bringás: Minél többet olvasok tőled, annál inkább értem a többieket, a libsiket.
Bringás
@világlátó: És mi vagyunk a többség! :-)
Vosztok
Ha egy vén gazemberről valaki azt állítja, hogy vén gazember, azon csak az mosottagyúak tudnak felháborodni.
világlátó
@Bringás: Én nem bánom. Lássuk mire jut a többség. Mert az eddigi kisebbségi / tag- és szimpátia létszámában a kevesebbek / már megmutatták mire voltak képesek.Jól elintézték az országot.Talán a többség, azaz a hazai lakosság nagy számú választóközönsége, majd megmutatja a helyes utat. Az előbb olvastam itt valakitől, hogy ez jól bevált módszer. Ha a kormányokat nem lehet jobb belátásra bírni, a népet kell megcélozni, mert ugyebár a népet nem lehet leváltani.Ha a népet ügyesen manipuláljuk, , maga arculatára formált kormányt választ, az pedig a nép tenyeréből eszik, úgy gondolkodik és dönt ahogy a népe. Az arab tavasznak nevezett " demokratizálódó " országokban azóta polgárháború dúl, százezer számra tódulnak Európába. Mi pedig gyűlöljük, utáljuk őket és kerítéssel, rendőri, katonai erővel tartjuk őket távol.A többség , az akkor szerencsés, ha van vezetésére alkalmas ember, embercsoport. ha van koncepció nem csak rögeszmés hatalomvágy.
nemfideszes
@Vosztok: Ha pedig egy büdös parasztról, mint zsótika, valaki azt állítja, hogy büdös paraszt, akkor azon csak az olyan rokon lelkek tudnak felháborodni, mint te.
Idióta seggfejek, mégis mit kellene tennie a pápának, mint a szereteten és a megbocsájtáson alapuló keresztény egyház fejének? Hirdessen "keresztes hadjáratot"? Uszítsa tovább az embereket az Iszlám ellen, hogy még nagyobb legyen a gyűlölet, és még több legyen a konfliktus, és az áldozat? Hogy aztán ezt meglovagolva az Iszlám Állam és más terror szervezetek még könnyebben, és még több embert tudjanak a soraikba szervezni?! Másfél milliárd iszlám vallású él a földön, ergo a terrorizmust csak együtt lehet legyőzni, akár tetszik akár nem.
De mennyivel is könnyebb elviselnie a fájdalmat az áldozat hozzátartozóinak, ha mondjuk egy "keresztény" náci Breivik mészárolja le a hozzátartozóját, és nem egy iszlám terrorista?
Vizual
@Tódor: Tudod ha egyet is értek Veled az nem jelenti azt, hogy ne nevén nevezzük a gyereket. A KDNP olyan amilyen. És KDNP. Ettől még utálom és nem Gipsz Jakabot utálom ha nem ezt a hazug és senki KDNP-t. Igen, csürhe.
Tódor
@Bringás: többség vagy te az apád retkes faszában te patkányszarból naponkikelt geci.
Tudod, dádá.
oncogito
@nemfideszes: - én utálom Bayert és teljesen más miatt vetem meg a pápát.
A r.katolikus egyház nyakig telve van tévtanokkal, bűnnel és istentelenséggel. Mint a többi történelmi nagy egyház.
Tehát függetlenül attól, hogy a pápa vén, vagy fiatal- egy ilyen egyház vezetője félreviszi az embereket, a hitet, Isten tanításait.
Hogy mindenkit szeretni kell és megbocsájtani? Közhely. Ha felbukkan egy gyilkos, pedofil, vagy ilyesmi, szinte forr a fórum a sok irgalmatlanabbnál irgalmatlanabb büntetési módok ajánlgatásával. Ilyenkor nem gondolnak a "szeretett" pápára, meg arra, amit hirdet?
Ismét csak arról van szó, hogy politikai ellentét. Amit az egyik politikus mond, azt a másik párt szimpatizánsa kihajítja az ablakon és a pártszimpatizáns meg szentírásnak veszi.
Mindent már csak ezen két oldalon láttok - pedig az igazság nem pártszimpatizáns.
Indulat helyett hol van a józan ész?
Igen, az iszlám vallás hívei sosem fogják igazából elfogadni a másfajta vallást. Családon belül sem, hát még idegennél. És minél többen vannak, annál inkább.
Az un. keresztények sem értenek szót egymással, de legalább nem gyilkolják egymást vallási okból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.