A Fidesz-KDNP nem vesz részt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának hétfőre összehívott ülésén – közölte Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke vasárnap az MTI-nek.

Németh Szilárd – aki egyben a bizottság alelnöke is – azt mondta, a megjelölt témák alapján az ülést valójában Soros György hívatta össze, és a "napirendi rágalmak" a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak. "A Fidesz nem asszisztál Soros bizottsági üléséhez és Magyarország megtámadásához" – fogalmazott Németh Szilárd.

A kormánypárt úgy látja – fűzte hozzá –, hogy a balliberális ellenzék a Jobbikkal egy húron pendülve, a FINA és a közönség által is minden idők legjobb vizes világbajnokságának nevezett sporteseménye ellen indított hazugságkampányt, és ehhez a parlament nemzetbiztonsági bizottságát is fel akarja használni.

Németh Szilárd megdöbbentőnek nevezte, hogy még egy ilyen sporteseményről is a politika jut eszébe az ellenzéknek, "valószínűleg azért, mert képtelenek a magyar sportolókkal és a szurkolókkal együtt örülni".

Hozzátette, az ellenzék nem tudja elfogadni, hogy minden erőlködésük ellenére az ország nemzetközi szinten is sikeres és biztonságos. Sőt, a sikerek ellen drukkolnak és hazug rágalmakkal akarják lejáratni az országot a nemzetközi közvélemény előtt.

A Fidesz nem fogja hagyni, hogy az ellenzék Soros megrendelései szerint rángassa a magyar emberek által megválasztott Országgyűlést és annak bizottságait

- hangsúlyozta. Szerinte a nemzetbiztonsági bizottságot a migráció okozta terrorveszély miatt kellene inkább összehívni.

Emlékeztetett: péntek délután Németországban egy szélsőséges iszlamista egy szupermarketben levett a polcról egy konyhakést, kibontotta a csomagolásából és vérengzésbe kezdett. Egy embert megölt, és a nyomozás új adatai szerint hét embert sebesített meg.

Ezzel kapcsolatban Németh Szilárd megjegyezte, az a migránspolitika, amit Soros György, Brüsszel és a hazai ellenzék is képvisel, egyre nagyobb veszélybe sodorja Európát, miközben őket nem érdekli sem a kontinens, sem a magyar emberek biztonsága.

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke, Molnár Zsolt az MTI-t tájékoztatva korábban elmondta: a hétfőre összehívott ülésen többek között a vizes világbajnokság tapasztalatai, valamint az orosz, azeri wifi-ügy kerül napirendre. Emellett tájékoztatást kérnek a Politico című lapban megjelent információkról – amelyekre mások mellett Mirkóczki Ádám, a testület jobbikos tagja is felhívta a figyelmet –, miszerint Magyarország és a NATO között minimálisra szűkült az információáramlás az utóbbi bizalomhiánya révén.

(MTI)

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 4.0/Derzsi Elekes Andor)

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jól van, lassan, de biztosan beleőrül Zsírtaréj Sorosba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nem baj szarágyú EGY HÜLYÉVEL KEVESEBB LESZ OTT nem fogsz hiányozni senkinek !!!
laja70
Ekkora marhát! Ez ehetné akár csövestől is a kukoricát!!!
CsipkeRózsa
Általában a bizottsági üléseken a Fidesz csak akkor vesz részt, ha ők hívták azt össze, vagy akkor, ha valamit meg akarnak akadályozni a bizottság munkájában.

Lehet, hogy Németh Szilárdot senki nem fogja hiányolni.
RonaGyuri
oh ez csak egy közbenső lépés, hamarosan mást is ignorálnak ezzel az indokkal, akár a választások kiírását is! =))
bencemacska
@papa.49: ma13:29
Nem lesz ülés, mert nemcsak ő nem lesz ott, hanem az egész Fidesz - KDNP különítmény!
babp1982
Mi van??? Doktor úrak sürgős eset forog fenn gyorsan gyorsan lázas beteg elvtárs van kimúlóban !!! Halkan jegyzem meg azért nem kell sietni a pórnép fontosabb,hátha megszabadulunk tőle:-))
solidedge
A beszélő disznósajt újfent bebizonyította, hogy a Fidesz nem más, mint elmebetegek egylete. Hazánk olyan elmegyógyintézet ahol az ápoltak vették át a hatalmat. De lehet hogy nem kellene reagálni a kijelentésére mert nem nekünk, hanem a többi elmeháborosottnak szól.
karma1
Hat igen, ez volt az a nemzetbiztonsagi tanacs Molnar Zsolt altal vezetve, aki elott orbannak eleg sok kerdesre kellett volna valaszolnia, orban viszont nem ment el a meghallgatasra. AKKOR a Gyurcsany-fele vadakrol kerdeztek volna orbant. Igaz viszont, hogy mikor Gyurcsany megtudta, hogy orban nem megy el a meghallgatasra, akkor o sem ment el arra - minek is?
A Heti Hetesben ezt ugy hivtak, hogy amikor orban bedurcizik es eltunik a sleppjevel egyutt, akkor az altala kitalalt "fontoskodo tavolmaradast" vegzi, hogy akkor eszrevegyek, hogy nincs ott.
Szerintem most is lenne jopar kellemetlen kerdese a bizottsagnak a fidesz-kdnp fele...Ha annyira bunos lennek, en is fosnek tutira...:o)))
tudode
Egyáltalán ez a háj fej bej fel tudja fogni, hogy ő is BESEGÍT ACSAROGNI, mint egy PIACI KOFA egy olyan embernek, AKI FELÉPÍTETTE A SZÜRKEÁLLOMÁNYÁT valamennyire ennek a bagázsnak, csak félrejár a szürkéjük!
.
Vagy a NER-ben az üldözési mánia ELHATALMASODOTT???
.
Röhejesek ezek a manusok!
karma1
En tovabbmentem volna sziszi agymeneseben: nem egy migrans vette le a kest a polcrol, hanem maga a patas ordog Soros vo't az, csak az ipari kamera nem tudta ot jol lefotozni...
Csak azon rohogok, hogy mennyire fosnak attol, hogy rajukdol az egesz Patyomkin -NER, es ugye eppen azerbajdzsani kerdesek is lennenek a napirenden...:o)))
Csak arra volnek kivancsi, miert a leghulyebben keresztul kell ezt kommunikalni?
quadrocopter
Jól van, lassan, de biztosan beleőrül Zsírtaréj Sorosba!
Edmond Dantes
Még egy ekkora hülyét kitenyészteni sem tudna a Fidesz,pedig tele vannak hasonló tehetségekkel.Van ennek felesége?Mit mond neki az asszony ilyenkor?
dr. prédikátor
Rezsi bunkó!!!Most szépen írom , menj haza, vedd elő a pöcsödet és dugd anyádba te nagyon nagy barom!!!te lassan már a gecik gecije címet is kiérdemled!!!
karma1
@Edmond Dantes: Mit felesege? Meg nemzokedve is van, mint a kertjeben az ejszakai kuviknak!
444.hu/2017/05/26/a-fidesz-alelnoke-hajnalban-az-agyaban-az-utodnemzesre-egy-bagolyra-es-az-mszp-s-bangone-borbely-ildikora-gondolt

Bocs, a bagoly fajtajaban tevedtem, de a kanosodasaban nem, hihi,...:o)))) Ez zsir idiota
Clavigo
Te csepeli vilgító torony...Menjlél haza ,,nyomd meg a csengőt,,és köszönj anyádnak...Oszt csak arra figyelj,,,,hogy ne hogy fordítva csináld...te Bumburnyák..
Clavigo
??Ezt az agyalágyultat nem mi fizetjük ?? Mi az,,,hogy ez a,, nemzet Disznaja ,,,nem megy be a munkahelyére ??
Clavigo
"" Beszélő Disznósajt "...itt olvastam...:) :) :) :)DDDD :) :) hát ez qrva jóóóóó DDD :) :)
Edmond Dantes
@bencemacska: Gondolom,hogy a leendő feleségének az első randevúján nem virágot vitt,hanem újságpapírban fasírozottat.
szép új világ
Mást ennyi hülyeség töredékéért is kényszerzubbonyban visznek el és gumiszobában őriznek.
karma1
@Edmond Dantes: Haaaaat,... ha jol volt elkeszitve az a fasirt...? akkor,...:o)))
bencemacska
@Edmond Dantes: ma, 16:23
Maximum két kiló sertéscombot, hogy : ebből kérek fasírtot, 15 kiflivel!!!
bencemacska
Honnan tudja ez a beszélő Disznósajt, hogy
"... a balliberális ellenzék a Jobbikkal egy húron pendülve, a FINA és a közönség által is minden idők legjobb vizes világbajnokságának nevezett sporteseménye ellen indított hazugságkampányt, és ehhez a parlament nemzetbiztonsági bizottságát is fel akarja használni."
Miből jósol? És, ha rádől a tákolmány a záróünnepség résztvevőire???
Nessy
Ez már nem is síma pszichiátriai eset! Ezen tényleg csak röhögni lehet, bár siralmas! Ez még a sarki kocsmában sem kapna több piát, ittas állapota miatt!
justhpeter
Már vasárnap is az idióták napja van ? nem kellene a tákolmányba bevenni az ápoltak kötelező hétvégi pihenőjét ?
joopapa
Ez a hájfejű nyomja a süket kretén dumáját, minden alap és bizonyíték nélkül! Elég szánalmas ember aki elhiszi hogy itt a Soros bármiről tehet! Végül is van egy amiről tehet hogy ezeket a kreténeket sgitette!
bencemacska
Valahol olvastam, hogy ő az a szóvivő, akit ért az utca - és a kocsmák népe, így tudják népszerűsíteni a fityiszt, és szélesíteni a szavazótáborukat!
Pálinkás Pál
Te hallod is azt a sok marhaságot amit beszélsz zsírdisznó???
egyember
Rezsírdisznó meggyőzött: TÉNYLEG HÜLYÉBB, MINT KÓSA!
Nessy
Ennél hihetőbb kifogást nem talált? Meg tudom érteni, hogy ilyen kutya melegben nincs kedve sehova sem menni, hát még gondolkodni!
Az ebéd főzést, bevásárlást, takarítást nem a Soros találta ki???
Mert akkor felmondom a mama hotel szolgáltatást hétvégén!
Veleda
Ha nem mész el, jól kib.tál a Sorossal, idióta :))))))))))))))))))
desiro
de kija f@xszom ez a zsír disznó?
Hol vagytok kötsög fideSSnyikek???
lampa laz
Ez a nagyon barom még az asszonyon is az lihegi, sorosorosorosoros...
Peller Anikó
@lampa laz: ez lehet, mert akkor ő a soros.
lampa laz
@Peller Anikó: hááát, ha anyú is olyan "szép" mint ez, akkor legfeljebb a kukamosáson vitatkozhatnak, h ki a soros ..
evacica
Ha a hülyeség fájna Szilárd üvöltene!
Desischado
Úristen, ez már a vég. Ekkora agyhalottnak leni, ez már nagyon gázos, szilárd! Javaslom, hogy sürgősen látogass el Grazba, hátha lehet még valamit csinálni!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/07/30/nemeth-aki-egyben-szilard-is-baj-lesz/
Most már ez lesz mindig? Nem válaszoltok újságírói kérdésekre, mert Soros György, esetleg
Simicska. Nem vagytok hajlandóak végezni a munkátokat, mert Soros György. Minden
balfaszságotokat, lopásotokat Soros Györgyre hivatkozva óhajtjátok elsumákolni? Hidd el, nem
fog menni. Előbb, vagy utóbb – nem a nagyon távoli jövőben – el kell számolnotok a
disznóságaitokkal. Akkor pedig kevés lesz válasznak, hogy Soros György.
colibri
Tudomásul veszem, hogy bezárták az Opnit, de senki nincs, aki kilője ezt a húgyagyú vadállatot?
Eladott Ország
@RonaGyuri: Azzal a fidesz a sírját is megáshatja.
volvós
Viztoronyfejü sziszike !! Addig örülj, amig a
csepeli munkások alszanak, mert ha felébrednek
menekülhetsz ...
Jozefina
Ez a német nagyon húlye, de ilyen kell orbánnak!!!
vadnarancs
Kupakos Laja húzzál bele, vesztésre állsz a tokaszalonna ellen. A szokásos böfögés kevés lesz most kicsi huszas, te is mondj valami nagyot!
magyarbakancs
Ez a vizuális szennyeződés csak erre képes.
kokopelli
@magyarbakancs
..nekem a "SpongeBob" jut eszembe róla!
Az" ebadták" szerették nagyon,de kikérnék maguknak az összehasonlítást! :--)
percsi
Én szívesen megismerkednék Sorossal, hátha kiemelne engem is a putriból!
kukac50
Barom Németh Szilárd! Olyan ez a Sorosozás mintha foss folyna a szátokból!
Nem unjátok még? Beszéljetek a Magyar valóságról ne ellenségekről,hanem a napi terveitekről,mit tesztek a szegénység felszámolásáért?
Mikor adtok a fával fűtő családoknak rezsicsökkentést?
Adósak vagytok 2013 január elseje óta!!!
A szegényeknek nem jár?
A szegények a rokkantak a Ti ellenségeitek? nem Soros!!!
hetöndöe
@kukac50: Legfőbb ellenségük az őszinte igazság.
Yoda69
@kukac50: Rezsigeci csak azt mondja amit a fogeci a szajaba rag. Ez egy agyatlan bunko, annak viszont remekul bevalik. Mellesleg a fideSS politikusainak 99% ilyen alakokbol all. A valasztoikrol mar nem is beszelve.
kukac50
Igen a Soros hívta össze a Nemzetbiztonsági ülést.
Mivel a Fidesz kormány képtelen a Magyarok problémáival foglalkozni!
SOROS-nak biztosan szívügye a devizahitelesek kilakoltatása,azok problémájának megoldása.
A Fidesz a gazdagoknak 180 forintos áron váltotta a hitelüket, a szegényebb rétegtől meg uzsora kamattal.akarja visszavenni.
Szégyene a Fidesz -KDNP-nek,hogy idegen ember jobban szívén viseli a Magyar emberek sorsát mint a jelenlegi kormányon levő gecik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.