Viharos körülmények között sikerült visszaverni azt a támadást a brüsszeli csúcstalálkozón, amely arra irányult, hogy több pénzt, több jogot kapjanak a migránsok – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára pénteken feltett videóban.

Orbán Facebookon üzent: "Több ország is megtámadta Magyarországot a migráció kapcsán"

Közölte: a brüsszeli csúcs békésnek indult, joviális tanácskozásnak tűnt, de viharosra sikeredett.

Orbán Viktor ismertetése szerint Magyarországot a migráció kapcsán több ország is megtámadta, és egy utolsó akciót vezettek annak érdekében, hogy azokat a célokat, amelyekkel a migránsokat be tudják hozni az Európai Unióba, most áterőszakolják a miniszterelnökök tanácsülésén.

"Azért mondom hogy utolsó kísérlet, mert hamarosan európai választások lesznek, és a dalnak vége lesz"

- fogalmazott a miniszterelnök.

Mint mondta, most még volt egy nagy támadás: több pénzt, több jogot a migránsoknak, és visszaszorítani azokat az országokat, amelyek nem kérnek a migrációból.

Ezt a támadást viharos körülmények között sikerült visszavernünk, a tanácskozás még folytatódik – tette hozzá Orbán Viktor.

(MTI)

116 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Öreganyádretkespicsáját támadják, te barom. Már megint a hülye birkáidnak üzensz, mert csak ezt értik meg. Azt sem veszik észre, h hull a hó, ha nem mondod nekik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
SENKI SE TÁMADTA!!! EZ A TE ROSSZ LELKIISMERETED MÜKÓDIK!!!
ddszalai
----Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.is/meztelen
lampa laz
Öreganyádretkespicsáját támadják, te barom. Már megint a hülye birkáidnak üzensz, mert csak ezt értik meg. Azt sem veszik észre, h hull a hó, ha nem mondod nekik.
Commenter
Ez egy őrült, ez egy állat. És unalmas is.Már megint győzelmi szózatot posztol a migránsokkal és a Mo-t ért külföldi támadásokkal kapcsolatban. Te szerencsétlen oligofrén csuti Napóleon: itthon dúl "háború" a rabszolgatörvény miatt, s van képed veszélyés migránsokról hadoválni. Ha ezer életen át a kőbányában robotolnál politikai és emberi vétkeidért az is kevés lenne.
Madácsi Pali
Te sz@rházi nem vagyonos stróman tartó hazug állat! Csak a diktatúrád törvénytelen működését támadják! Azt viszont teljes joggal.Úgy akarsz járni mint Ceausescu? Hamar eléred.
laja70
Ritka nagy baromság! A birkáin kívük van még vevő erre???
tudode
Volt közszolgaként, tapasztalva a VEZETŐK lélektanát, a szakmaiságukkal együtt, el tudom képzel, hogy MIT GONDOLNAK RÓLA még azok is, akik a hokizsebe körül súrgölődnek, forgolódnak nyalakodás ellenében BÁRSONYSZÉKET remélve!
.
Ezzel a bejelentkezéssel is KIADTA MAGÁT, mivel íratlan szabály még alacsony szinten is, hogy AMÍG a tárgyalófelek NEM DÖNTIK EL végleges álláspontjukat, pletykál az, aki KIDUMÁL!
.
Különben NEM MENTSÉGE az, amelyet mostanában is HIRDET, hogy nem "elitből jöttem", de búnkón JÖTT, LÁTOTT, és a maga szintjén GYÖZŐTT!
.
Amikor még arról mélázott, hogy MI LESZ, HA NAGY LESZ, akkor olyan eklektikus izéből gyűtt, ment!
.
Manapság, már azzal mentegeti szinte minden szinten bukóságát POCAK NÁCIKÉNT, hogy
.
---- Orbán: Én inkább afféle utcai harcos vagyok, nem az elitből jövök
24.hu/belfold/2018/11/28/orban-viktor-chuck-norris-video/
.
A szellemi MOCSKON túl azért már RAGADHATOTT VOLNA RÁ ANNYI, hogy amit művel az NEM SZAKMA, elhivatottság, a VITA MŰVÉSZETE, amely az évek műlásával vénasszonyos hetyempityre silányúlt!!!
szaboria1
Ez belefog teljesen bolondulni a Sortozásba meg a mígránciozásba.
kereső
Bionyosan igy van, mivel az ET 8 Európa Tanács) megkérte Áder János-t, Magyarország Köztársasági (nem létező államforma) elnökét, hogy ne irja alá a közigazgatási biróságokról szóló törvénycsomagot. Megtámadták az eszed tokját .
Cicamama55
A budapesti utcai zavargások, tüntetések belpolitikai problémák miatt történnek...Arról kellene most beszélnie a miniszterelnöknek, mert az érinti húsbavágóan a Magyarországon élő, dolgozó, adózó embereket! A "migránsozással" nem lehet már befogni az emberek száját, szemét! Minden országban látják az itt folyó tiltakozás sorozatot, na de előtte ami a Parlamentben volt azt is!!!Ezt kellene talán taglalgatnia, nem kaján vigyorral lesajnálni a népet, akinek a pénzéből dőzsölnek oly sokan! Ilyen pici ország nyakán ennyi milliós havi fizetésű kormánytag?! Gyalázat amit művelnek!
Eladott Ország
@Commenter: Ez is jól jellemzi a csúti bűnöző zsirdísznót. Az alábbi videón a magyarországi valóságot láthatjuk egy külföldi szemén keresztül. Tényleg azt hisszük, hogy Európa nincs tisztában azzal, mi folyik Magyarországon? Nagyon is tisztában vannak vele, sőt. Orbán Viktor nem egy bátor ország hős vezére, hanem egy szánalmas pojáca. Az alábbi videón Frank Engel, luxemburgi képviselő szembesíti Orbán Viktort a valósággal. Azzal, hogy az Európai Parlament nem egyenlő a magyar tisztelt házzal, itt többségében nem bábok, hanem gondolkodó emberek ülnek, akik készek épeszű döntéseket hozni. Tanulságos.
www.facebook.com/direktivmedia/videos/308650189945945/
Commenter
@Eladott Ország: Frank Engel sem papírból nyökökögött angolul, hanem világosan elmondta mi az ábra. Orbán tolmács nélkül még annyira sem tudna megnyilvánulni mint egyébként csak arra képes hogy bárgyú vigyorral a képen mások felszólalásain "jót szórakozzon". Nem tudom mi abban a vicces, ahová siralmas múltba révedő kül és belpolitikája vezette az országot. Tőle kellene már nagyon sürgősen örökre megvédeni ezt az országot. Köszönet az Engel videóért. A név beszédes: Engel, hát tényleg szükségünk van egy védőangyalra a csuti pokolfajzattal szemben.
cikicakk55
@szaboria1: ma 16:33
Már bele bolondult. Igaz,hogy a migránsok előtt sem volt 100-as az ürge,de mióta lehet Sorosozni,Migránsozni,azóta állandóan az zsong a fejében. Azok a fránya hangok csak ezt a két dolgot szajkózzák a fejében "Soros,Migráns, Soros, Migráns, Soros, Migráns"
dr. prédikátor
@Commenter: Gondolod hogy ez az agyament geci cigus fecalicus mindezt felfogta és megértette???LÓFASZT!!! Azóta is csak harcol, harcol, mindenki és minden ellen ami nincs a kedvére!!!Itt csak akkor lesz/lenne/ rend ha az egész fityma csürhe ki lesz zárva a kormányzásból!!!
cikicakk55
@Eladott Ország: ma 16:42
Na ez nem semmi. Jól beolvasott a csutinak! Az meg úgy bambult maga elé,mint ha nem is róla beszélnének. Szerintem teli nyomták nyugtatóval,mert olyan volt,mint aki rögtön elalszik! Kár,hogy ezt a videót nem adják le az M1-en,vagy az Echon, vagy a hír tv-ben. Mondjuk sokkal jobb lenne,ha mind a három csatornán,sőt az összes csatornán,még a MIni-Maxon is leadnák reklámként.
kereső
@dr. prédikátor: ott,és akkor is csak vigyorogtak rogánnal, meg gúnyosan húzogatta a száját.
F_Viktor
Terelsz orbán! A tüntetéssorozatról elterelni a birkáid figyelmét!
Eladott Ország
@cikicakk55: ma, 16:42; Frank Engel luxemburgi képviselője értékelte a jelenlegi magyar helyzetet. Egy néppárti, kereszténydemokrata képviselő, aki egy pártcsaládban ül a fidesszel. A zsírdisznó despota köpni nyelni nem tudott, amikor kiosztotta luxemburgi képviselő.
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F37.media.tumblr.com%2Faa83372e4943570bde8ce6108375eb0d%2Ftumblr_n68jr2vIKP1qbgoyio1_1280.jpg&key=woARVVeNFnvwoSCtixFrwA&w=600&h=393
Commenter
@kereső: remélem ráfagy a vigyor majd a képükre úgy mint Mme Tusseaud viaszbábúinak a képére.
Commenter
@dr. prédikátor: nem fogta fel. Beszűkült tudata csak a migránsok a megvéggyük és soros körül forog. Gondolod, hogy az még reális ill. gondokodik aki a rabszolgatörvényről azt mondja hogy jó és hasznos törvényt alkottak? Szociopata, paranoiás és pszichopata. Egy játékrepülőt nem adnék a kezébe nemhogy egy ország vezetését.
desiro
viktorka hol vannak most a birkáid???
Miért nem pofázik shikhülye meg a farkatlan barrakuda???
Sheilamena
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
RonaGyuri
Látom Viktor arszlánkéz küzdöttél, de már megint az elmebajod győzött! =))
Commenter
@cikicakk55: lassan leapasztja az ország nyugtató készletét...egyes pszichofarmakológiai készítmények az agysejteket is lebontják, így ez sem túl jó hír a számára...
tudode
Na a mai napra is MEGVÓT a zsíros Orbán betevő falat.
.
Ha adna KÖZJOGI MÉLTÓSÁGÁRA, akkor tenné a dolgát, és nem jelentené állandóan, hogy dolgozik, vagy mit is csinál, na nem INGYÉR túlfizetetten.
.
Uncsi már ez a MAGAMUTOGATÁS, még abban is, amelyet UGAT, MINT A KUTYA A HOLDAT!
.
Ez olyan, mintha a VASÖNTŐ megkérdezné a facebook-on keresztül, hogy KIÖNTHETI-e a FOLYÉKONY vasat az odakészített ÖNTÖMAGBA!
kokopelli
Országvezető elvtárs! Sorolja már fel a "több országot",és írja már le,hogy hányan támadtak országonként!Én szeretném (személyesen) felelősségre vonni a rám eső polgárokat! Párat
már megkérdeztem,de nem tudják,hogy ki az az Orbán Viktor,és mit csinál! Sajnos nem megy
a felelősségrevonás,mert a legtöbben a saját politikusaikat is leszarják!! A lóvé stimmel,a téli szabi a melegebb vidékre utazással stimmel,a család stimmel,a karácsonyi bevásárlás stimmel,
akkor kit érdekel egy TÁMADÁS? Orvos látta már Önt a közelmúltban?Ajánlanám!
Boldog Karácsonyt és BÚÉK!
Zeta
Magyarország , Nagy Imre temetése óta nyögi o.v. támadását a demokrácia ellen! Ami nem más , mint egy ember hazugság áradata a hatalom feltételnélküli bírtoklasáért!
Ez ellen szól az elmúlt néhány nap!
bence
orbán ! A nép egyet akar ! Azt , hogy mielőbb a harc áldozata legyél !
papa.49
Tetves csutigeci inkább arról regélj hogy is van az, hogy már csak Bulgáriában élnek rosszabbul az emberek, hogy van az, hogy 11 hónapra már 1/3 ,,túlszárnyaltuk,, az egész éves költségvetési hiányt, hogy az elmúlt 28 év legmagasabb államháztartási hiánya mutatkozik ???
Ezekről pampogj gyáva, fostos tetű !!!
papa.49
@Mirabilis: Meg a tetves geci kormányzását !!!
Jozefina
"és a dalnak vége lesz" Meg neked is!!!
Madácsi Pali
@dr. prédikátor: megértette. Csak ilyen vastag a bőr a képén.
justhpeter
Viktor ! Közeledik a karácsony, ilyenkor a hozzád hasonló diktátorok elgondolkodnak egykori büszke elődük sorsáról.
Ugye te is gyakrabban gondolsz mostanában Ceausescura ?
Clavigo
Vazzzze,,,,hogy néz ki ez a Telibeszart Zokni ?? More,,,iszol te rendesen ?
Sámannus
Az is gaz hogy az oroszok már akkor is támadtak amikor hatalomra jutottál, csak ezt elfelejtetted nekünk beismerni kis putyin köcsög.
kokopelli
@Clavigo: ..egy baja van a "csávó"-nak,hogy nem foglalkoznak vele nyugaton! Hetek-hónapok óta nem mutatják őt,és nem is hallom,hogy "Viktor Orban ...stb...stb!" Kínos neki? (;-))
Clavigo
Szarházi Muszkavezető..,,,.Obsitos társadalmi kapcsolat,,,,
3dwhite
"Nem tudod még te g.ci mi az a támadás, de ha igy folytatod akár az is lehet."
nezelodo
Magyarországot több ország is megtámadta, de csapataink harcban állnak, azaz én személyesen küzdök a gonosz armadák ellen, mert a harcban nem szabad megállni...
Foxley
@nezelodo: Ja, ja Viktor, tartsd szárazon a puskaport.
csak úgy....
az a fellengzös ,harcias,nevetséges lökött duma..., van erre még vevö?
solidedge
A magyar kormány támad több országot a migráció kapcsán. Micsoda különbség!
Tavryni őrnagy
Nyugodjá le mire menté eddig is a sok süket sumáva`? Neked nem tanitották anno többet éssze` mint eröve`? Ja, az nincs, akko` hallgass aszt még bö'cs is maradsz.
terlasz
Már megint óvodás szinten etet minket ez a köztörvényes bűnöző! Sokan benyalják, mert a magyar szellemi színvonal...
tulipan
@terlasz: Sírnak, mint a kicsi libák...!
papa.49
Csutitetű csak az a baj NEM IS ERRŐL VOLT SZÓ !!!
Akkor milyen ,,ülésen,, vettél részt gondolom a gratzi tatarozó ülésen, mert egyre jobban kiütközik rajtad, hogy teljesen HIBBANT VAGY !!!
verőce21
Frontális offenzívát indítottak - még utolsó erőikkel - az európai emberek és kultúra ellen a mingránssimogató soros-bérencek. A hazai tüntetéssorozat is ennek a része.
olivér
Érdekes ez a helyzet,jó lenni átlátni,hogy mennyi az annyi.Magyarul mennyire vagyunk kiszolgáltatva az unióból érkező pénznek állami szinten,mekkora összegekről van szó a magyar költségvetéshez viszonyítva,a befizetéseink arányában mekkora összegről van szó,mennyire hiányoznának ezek a pluszpénzek,figyelembe véve,hogy mi is leállítanánk a befizetéseinket az unió felé.Talpon maradnánk-e ezek nélkül ,képesek lennénk-e a fejlődést finanszírozni?Ezeket jó volna átlátni.
magyarbakancs
"Orbán Facebookon üzent: "Több ország is megtámadta Magyarországot a migráció kapcsán"
Az ön agyát meg a SCH támadta meg.Kicsi ember nagy harca a hallucinációval.
Magyar valóság só.
magyarbakancs
@verőce21: "Frontális offenzívát indítottak - még utolsó erőikkel - az európai emberek és kultúra ellen a mingránssimogató soros-bérencek. A hazai tüntetéssorozat is ennek a része."
Ha úgy gondolja segítek keresni önnek egy kellemes ,meleg hálós-ágyat.
fájduljon hozzám bizalommal.
És különbem a hülye írás közben nem szotyizik?
kokopelli
@Yoda69: ...még a csuti sem bírja ki röhögés nélkül! ..a kép szerint is!
Érdekes,hogy csak a fityiszes bunkók érzik (és nem az európai emberek) azt a
fantom-támadást! Olyan boldogan élnek Hegyeshalmon túl,hogy min. 95%-ban
azt sem tudják,hogy ki az a V.Orbán és mi az a Fidesz! "Gott sei Dank".-mond-
ják- mert elég bajom van azzal,hogy a gyerekek megint kinőtték a sibakancsaikat,
és jön a téli szünet! (;-))
Yoda69
@kokopelli: Sajnos ennyire sotetben van tartva a magyar tarsadalom jo resze. Ezekkel akik csak a fideSS tevebol szivjak az eszt, barmit meg lehet etetni.
Az intgerneten meg vannak ilyen durbincs a farok, meg sikari fele fizetett trollok, akik megprobaljak itt is osztani az eszt, de itt azert tobb az ertelmes ember aki atlat orbanekon.
terlasz
@verőce21: Jól el vagy papagájosodva!
papa.49
@Eladott Ország: Ez ver ma mindent, és marhára igaz is !!!
Kookas
@Clavigo: tetszik a zoknid fel is nevettem jó hangosan.
tulipan
@durbincs: Te szerencsétlen, teljesen agyatlan, narancsos segglyuknyaló, félfaroknyi Sügére! Há' mégis mit képzelsz Te ott Ploestiben, abban a bányakecódban, a bányalóvizeletpálesz kortyolgatáa közben magadról?? Gondolom ezeket, mi? kulatasi vagy? azt tojod a téli tüzelőt? Űrtakony de Pont Te?
Pofa be hülyegyerek! Tünés innen! Menj a hires Ploesti bányahírlapba firkálni a narancsos szexmániáa, hírdetős haverjaidnak!!
Lepényleső
Ezt ha ő mondta,hazudott(ami ugyan nem lep meg),ugyanis állítólag ilyesmiről szó sem esett
Brüsszelben.
desiro
VIKTORKA TÉGED IS MEG TÁMADOTT VALAMI AGYKÓRSÁG.
csipetke
Ez az ember nem normális.A brexitről volt szó,nem Magyarországról.Ennek az embernek óriási szívás az internet,mert bármit posztol,vagy nyilatkozik,fél perc alatt kiderül a hazugság.
desiro
Ha a világ komolyan venne titeket, akkor már mindenkivel hadban állnánk.
Te idióta, megint nem vetted be a gyógyszered.
papa.49
Végül is a csutipatkány akár a kardjába is dőlhet mert megszavazták ,,aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére,, törvényt !!!
Ami annyit tesz egyetlen kanyi vasat nem kap az ország amíg az Uniónak nem tetsző barom törvényeit vissza nem vonja !!!
Igaz erre a válasz ,,ő meg nem szavazza meg az új költségvetést, erre lesz a válasz kizárják a szavazásból, OSZT. JÓNAPOT BAROMARCÚ SEGGFEJ !!!
magyarbakancs
@durbincs: Jó napot,jó szurkolást,jó egészséget.
magyarbakancs
@durbincs: Degeneráltak ügy fél fogadása
2018,12,17 09-10 óra.
Kérem ott jelentkezzen.
Várom szeretettel a rendelésemen.
Amennyiben nehezére esik a közlekedés küldök lovakat ,istrángot a nyakára ,hogy el húzzák a rendelőmbe.
tisztelettel DR,Magyarbakancs elme és hülye gyógyító kis iparos.
Szlogenem :egy fejjel legyen rövidebb.
magyarbakancs
@durbincs: Kérném rendelési időben jelentkezzen ha előbb szeretne jelentkezni jelezze három kopogtatással a monitoron.
Amennyiben kopogtatott egy segg jelenik meg amit kinyalhat.
Tisztelettel DR Magyarbakancs elme és idióta gyógyító kis iparos.
papa.49
@durbincs: Mi van SÜGÉRFAROK nem megy a dolog ma ???
papa.49
@durbincs: Holnap megyek és felrúglak tetű ott is ugrani fogsz ahol gödör sincs !!!
papa.49
@durbincs: 180 cm 110 kiló és kurva nagy pofont tudok adni tetű )))))))))))))))))))))))
A fogaid körmérkőzést játszanak a bent maradásért ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@durbincs: Halliszt lesz belőled TETŰ, baromfi tápnak jó leszel )))))))))))))))
papa.49
@durbincs: A szájbabaszott rohadt románkurvaanyáddal éljél nemi életet, te tetves rohadt romángeci aki kétpofára nyalod ennek a büdös cigánynak a szaros seggét
papa.49
@durbincs: KUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
kokopelli
...nem "repertuár" az te Mutterficker román buzzancs! Nézz utána a román-magyar
értelmezési ß@rtárodba!!,,,, mi az,és nem "miaz" ..Mondat eleje nagybetű...(:-)))))
vukkocska
Amit Orbán csinál, az az emberiség elleni bűncselekmény. Az örökös uszításáért remélem egyszer a nemzetközi bíróság előtt fog felelni. Úgy, mint Milosevics.
tudode
A kialakult helyzetben, amelyet pártunk-, és kormányunk BAMBASÁGA, kapzsisága idézett elő, az ÁLLAMFŐ miért lapit mint melléktermék a fűben!
,
Orbán pedig kopjon le, elég volt a Sorosozásból, migráncsozásból, és a szélhámosságból, és a ZSIBIZÉSBŐL.
.
Ne rántsa magával az országot amiatt, mert GÉNHIBÁJA miatt képtelen ellenállni a kísértésnek!
.
Ha van Isten valahol a világegyetemben úgy megbünteti, ahogy MEGÉRDEMLI ezt az ÁLSZENT senkiházit:
.
----- Orbán Viktor tanúságtétele
.
www.youtube.com/watch?v=3_8Hgf1NL6c&t=1153s
.
Szégyentelen, még UTCASEPRŐNEK is túlzás!
tudode
Valójában nem is a migráció volt NAPIRENDEN a csúcson, hanem a Brexit!
.
Miért kell HAZUDNI egy KÖZJOGI MÉLTÓSÁG utánzatnak!
.
Uncsi már ez a nyivákolás, miközben Brüsszelben mindent aláír, aztán hazaüzemve, jövő NYIVÁKOL mint egy fürdős örömlány!
.
A szélhámosságnak is van határa!
.
Nevetséges ez a HALANDÓ, az asszony szoknyájába bújkál
.
---- LÉVAI ANIKÓ VÉRLÁZÍTÓ BEJELENTÉSE: " EZÉRT FOGJA A FÉRJEM...
www.tudasfaja.club/2018/12/levai-aniko-verlazito-bejelentese-ezert.html

Lévai Anikó mindenben támogatja férjét, ami nem meglepő, hisz egy jó feleség jóban, rosszban együtt van társával.
Meg sem lepődtünk ma közzé tett bejelentésén, amely a következő:


"Tisztelt magyar állampolgárok!

Nagyon sajnálom, amiért nem látják önök, hogy férjem mindent megtesz azért, hogy a magyar embereknek szebb jövője legyen.
Önök segítették a Fideszt 70%-os győzelemhez a választásokon.
Nyilván azért tették, mert bíztak a pártban.
.
Nincs az országban megfelelőbb ember férjemnél, aki irányíthassa a politikát.
Minden döntése átgondolt és a dolgozó családok érdekeit szolgálja.
Ő az, aki olyan jövőt biztosíthat a magyar népnek, amilyen még soha nem volta történelemben.
Vele együtt én is értetlenül állok a demonstráló tömeg meggondolatlansága előtt.
Fel kellene már fogniuk végre, hogy azért fogja férjem győzelemre vinni Magyarországot, mert nagyon tudatos minden döntése.
Ne akarják elérni, hogy erőszakhoz folyamodjon, mert tudom bármikor kiadja a parancsot, ha úgy érzi itt az ideje az indulatok elfojtására.
Megkérem Önöket csendesedjenek el és békésen töltsék az Adventidejét!"
---------------------------
..
Miért nem fogja meg a kezét az urának, mentálisan labilis, kiszámíthatatlan, még a családra is veszélyes lehet, nem csak az országra!
tulipan
@Durbincs: Te rohadék nsrancsos seggnyluknyaló Sügér! A szájbabaszott rohadt románkurvaanyáddal éljél nemi életet, te tetves rohadt romángeci aki kétpofára nyalod ennek a b00üdös cigánynak a szaros seggét! csak nem zsugorodik tovább az a csepnyi IQ-d ,kulatasi ? kend be a csodakuláddal magát ? Tünj innen mielőbb!
magyarbakancs
@durbincs: Látom Tisztelt uram nagyon elkel önnek a kezelés.
Fel írtam receptre önnek ,Leteperint 3x3tbl , Bikfa fütyköst a fejére 4x8 alkalommal, Orália segnyalatuszt 8x8 nyelv csapással.
Portán leadtam.
DR Magyarbakancs idióta elmekórtani gyógyító kis iparos..Szakterülete csákány nyéllel való gyógyítás..
tulipan
Te barom, narancsos senkihází! :Éppen TI HARAMIA BANDÁTOK JÁRATJA LE, immáron 8. éve minden fórumon Magyarorsaágot !!

www.origo.hu/itthon/20181217-rogan-antal-soros-le-akarja-jaratni-magyarorszagot.html?utm_source=hirkereso
kokopelli
@tulipan: Irígylem Soros Gy. bá't,hogy semmit nem kell csinálnia,mert a csutiék elvégzik
a tökönszúrást saját maguk! Csak ül az öreg a monitorja előtt és betegre röhögi magát!
Vannak hülyék,vannak nagyon hülyék és van a...! (saccolni lehet)
rdos
Akkor ezt a több pénzt és több jogot megkapjuk mi, egyszerű magyar állampolgárok? :-)
tulipan
@kokopelli: Egyetértek! Én meg egyre azon szórkozom, hogy milyen remek reklémot csinálnak neki, ingyen lr bérrmentve! :))))))))
Eladott Ország
Hibbant Putyin Pincsi ! Nem lesz már elég ebből a sok osztályharcból, te agyalágyult despota barom!
Jozefina
Anyukájának is csak üzengetni tud???!!
csipetke
Miért takarózik mindig Magyarországgal?Nem azt támadják,ha támadnak is,hanem az agyalágyultak gyülekezetét,a fideszt,orbánnal az élen,bár most csak a brexitről volt szó,nem bevándorlásról,és migráncsokról.
silber13
@durbincs: Figyeljenmaga irtózatosn hülye! Szövegel itt Ploestiről holott azt sem tudja hol van, mi történt ott! Egy primitív buzeráns nem több! Ez van Durbincs-Shikari!:-))))
tulipan
@silber13: Ne hidd, hiszen Ő ott akik! Talpig román!
kokopelli
@tulipan: Van egy nagyon régi TV-sorozat az USA-ból,ami egy republikánus, Camping -
árúház tulajdonosról,három lányáról és az egy demokrata vejéről szól x.-ik ismétléssel!
"Last Man Standing!" (az utolsó álhatatos férfi) Régóta nézem,még az ismétlést is,és csak
egyszer hőzöng a szélső-jobbos családfő,hogy a Georg Soros (Szorosz) pénzeli az adomá-
nyaival a vejét és annak baloldali bandáját! Különben odaát nem is nagyon foglalkoznak vele!
A sorozat kb.2011-12 ben indult és140 folytatásból,(cca.45 perc) állhat!
A zorbánék esetleg onnan vették a Sorosozást?
(nálunk a Mutter volt egyedül négy férfival szemben,de mégis mindíg ő győzött! (;-))
Én tucatszor voltam odaát rokonaimnál,a nejem rokonainál,autóval útközben,de nem
hallottam ,ill. nem láttam képet soha róla! A magyar megkajálja!
terlasz
Az aljasságot csúcsra járatják! Csak az a kérdés, hogy mikor hajlandó tudomást venni erről a nép zöme és tenni a dolgát?
tulipan
Ez pofázik???
Orbán Viktor az, aki
― (ifjú)kommunista lett, amikor attól remélt hasznot;
― kommunistaellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― liberális lett, amikor attól remélt hasznot;
― liberalizmusellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― vallásellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― vallásos lett, amikor attól remélt hasznot;
― Trianon-ellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― Trianon-gyászoló lett, amikor attól remélt hasznot;
― oroszellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― oroszbarát lett, amikor attól remélt hasznot;
― EU-párti lett, amikor attól remélt hasznot;
― EU-ellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― konzervatív lett, amikor attól remélt hasznot;
― illiberális lett, amikor attól remélt hasznot;
― III/IV-es együttműködő lett, amikor attól remélt hasznot;
És ezt az álszent, hazug prófétát imádják, akik tőle remélnek hasznot!
tulipan
@durbincs: Te hüylyéek naeancsos segglyuknaló, félfaroknyi Sügét Megestte veled ott, Ploestieben, abban a bányakecódban? Miközbe részegre ittad magad a bányaaóvizeletpáleszeddel:? az eljegyzésig már eljutottatok ? s az arát legalább ágyba gáncsoltad, Te mulya minivirslis?
kokopelli
@Yoda69: ...nem érdekelnek az üres orbáni bérkommentelők,mert midíg ugyanazt mant-
rázzák valószínűleg "éhbérért" !Az európai (nyugat) meg úgy van vele,mint az elefánt a szú-
nyogcsípéssel!A rokonságon belül és a barátok között is vannak ilyen "szegénylegények",
akik nem voltak olyan "tökösek",hogy a már évtizedekkel ezelőtti lappangó gazdasági disas-
tert egy nagy urással elkerüljék!Nyitva volt a határ,de foschtak! Igaz,hogy máig sincs fingjuk
a nyugatról,de az nem akadályozza meg őket a csalhatatlan precíz (:-) "elemzésben"! (;-))
Mexoktam!!!
Yoda69
@kokopelli: Engem is hidegen hagy, sot szerintem ez egy es ugyanaz az az alak.
Valami skizofren orult, aki naphosszat ul a gep elott es mar alig varja hogy valakire rabofoghessen.
kokopelli
@Yoda69: ...de ha még fantáziája,vagy humora lenne!A napi történések úgy mennek el
mellette,hogy fingja sincs mi történik!A nyugati országok normális újságjainak fórumain
már a második kommentjét sem tudná megírni!Egyszer kritizáltam egy politikust és "vak-
vágányra tettek két hétre! (nem trágárul és nem is személyében,hanem csak a munkájában)
tulipan
@kokopelli: Ha humora, ironia-érzéke lenne, akkor nem lenne elavkult NARANCSKÖDÖS! A kettő együtt nem létezhet!
kokopelli
@vukkocska: ..az emberiség azt sem tudja,hogy valahol egy Orbán Viktor vegetál a
népe kárára! 100 embert megkérdeznék a közelemben,akkor egy két magyaron kívűl
azt válaszolnák,"Ki a farkot érdekel,de hol is focizik?" Naptáron a légyß@r feltünőbb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.