Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke többször is egyensúlyát vesztette csütörtökön a brüsszeli NATO-csúcstalálkozón, többször a tagországok vezetőinek kellett támogatniuk.

Juncker alig állt a lábán: részeg volt a NATO-csúcson?

Nem ez az első eset, hogy a politikust hasonló állapotban filmezték le, korábban Juncker isiászra, azaz ülőideg zsábára panaszkodott, ami valóban elzsibbaszthatja az ember lábait. Az Európai Bizottság szóvivője újságírói kérdésekre, azt mondta, nem kommentálja politikusok egészségügyi állapotát.

A NATO-csúcs csütörtöki vacsorájára Juncker már tolószékben érkezett.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/AP

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Részeg? Beteg? Ki tudja?
A szőrnyű az, hogy még ilyen állapotban is több, jobb, mint a mi Orbánunk. Persze, ne mondjátok, mert én is tudom, nem nagy kunszt nála jobb, nívósabb politikusnak lenni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Részeg? Beteg? Ki tudja?
A szőrnyű az, hogy még ilyen állapotban is több, jobb, mint a mi Orbánunk. Persze, ne mondjátok, mert én is tudom, nem nagy kunszt nála jobb, nívósabb politikusnak lenni.
Pálinkás Pál
Mit kell ezen gondolkodni...alkoholista vén hülye...és ilyenek vannak az unió vezetésében...Jelcin legalább vállalta!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Nos, soha nem voltam részeg, de bizony ha nincs korlát a lépcső mellett, vagy egyesével lépkedek, vagy segítségre szorulok!
simmering73
Normális ember nem gondolhatja, hogy részeg volt. Arra felé intelligens politikusok vannak, akik nem mutatkoznának ilyen esetben. A részeg politikus imázsa a kelet európai akol privilégiuma.
dr. prédikátor
@Pálinkás Pál: Nem kívánom neked az ilyen betegséget,tapasztaltam hogy milyen. Pedig én 50 éve NEM ISZOK .
Jozefina
Juncker járásán évek óta látszik, hogy instabil. Én nem hiszek a részegségnek. Ezt azok próbálják elhitetni, akiknek nem tetszik Junker. (keletiek?)
Pálinkás Pál
Védjétek csak!!! Ha ennyire beteg hogy nem tud járni...akkor nem kéne lemondania???
sokanvagyunk
Ez bizony már betegség - a Jelcin-szindróma nevű... :)
36
@troll5: Úgy néz ki. Gondolom vannak jobb és rosszabb napjai.
36
Nekem ez az egész, olyan Brezsnyev feeling.
Eladott Ország
Borisz Jelcin luxemburgi kiadása. Juncker ugyanabba a pártcsaládba tartozik, mint Viktor, és napi szinten beszélgetnie kell vele, ezt én sem bírnám józanul...
Orbán nyelvelése...youtu.be/s02KUzJCOAs
youtu.be/KZ1kfqJjf7s
Eladott Ország
Orbán Viktor egészséges mentális állapota megkérdőjelezhető a kényszermozgásai alapján? Ideje lenne, ha utánajárnának az Országgyűlésben ennek a problémának! Elment az esze teljesen! Kár hogy bezárt a Lipót! Oda való !
youtu.be/nQVUJbCDwgY
dr. prédikátor
A degradáló hozzászólók közül vajon ki szagolt be a Junckernak hogy bizton állitják azt hogy részeg volt???
lampa laz
...vagy orbán leitatta vejkó páleszával..
36
@Eladott Ország: A Lipót-ot Gyurcsány záratta be. Előtte rendszeresen "becsempészte" oda és "kicsempészte" onnan a kormányőrség. Biztos forrásból tudom. A mostani választási időszakban pedig tipikusan hozta a gyógyszerre ivó ember formáját.
Orbánnál is vannak jelek, de szerintem ő pont hogy néha nem veszi be a gyógyszerét.

De én nem is tudok elképzelni igazán olyan vezető politikust aki vérnyomásra és idegi gondokra ne szedne gyógyszert. Azért a repülőtérről repülőtérre és tárgyalásról tárgyalásra való állandó utazás, nagyon nehéz lehet mentálisan.
human
@Horizont: Szerintem sem részegségről van szó. Amióta képernyőn láttam mindig furcsa volt a járása és egyre rosszabb lett. Mostanra ért olyan stádiumba, hogy járni is alig tud. Ha a feladatát nem tudja e miatt ellátni, akkor le kell mondania.

Azért megjegyzem volt az USA-nak olyan elnöke, Roosevelt aki mozgássérült volt és négyszer választották újra elnökké. A választók szerint ő el tudta látni a feladatát.
sokanvagyunk
@dr. prédikátor: Kisebb tünetekkel egy átlagember folyamatosan fújná a szondát, vagy ne vezessen - egy földrészt.
magyarbakancs
Tényleg kinek politikai hatalom teremtődik a kezében az mindig meghülyül.?
És ezek nevezik magukat politikusnak ,részegek, nem tudnak viselkedni.
Eladott Ország
@36: ma, 09:47; Persze az is kikészíti a politikust, hogy mikor bukik le, mikor borul ki a bili. Az állandó tolvajlás, hazudozás, stressz is nagyon nehéz lehet mentálisan. Élvezzék a lopott vagyont minél rövidebb ideig.
Eriksson
Bizony nehéz ekkora nyomást józanul elviselni. A tolószék jó ötlet, onnan legalább nem esik le.
szep napot
Az EU-ban az alkoholizmus problemajanak novekedesere akarta a figyelmet felkelteni. Es a sok gonosz azt mondja, hogy a politikusokban nincs egyutterzes :(((.
36
@Eriksson: Szerintem Juncker már nem lesz a Goldman Sachs-nál alkalmazásban. Viszont van sok kastély szerű épület, nagy parkkal és nagy kerítéssel. Ha Luxemburgban nem is, de Svájcban biztosan. Drága dolog, de ő ki tudja fizetni.
Eriksson
@36: Ha az elődjére gondolsz, na őt nem fogja oda követni. Akármilyen jó adószakértő is volt Luxemburgban. :)))
Egy jó kis magánszanatórium örökös bentlakással éppen megfelel neki.
36
@Eriksson: Csak tudod mi bánt?! Az, hogy ezek az emberek luxusban élnek aktív éveikben is és nyugalmazottan is. Kiszolgálják a globalo gazdit-de az EU polgárai fizetik a több tízezer euros járandóságát-, megszopatnak államokat akikre ráuszítják őket, adóelkerülésben segédkeznek, jár a szájuk, de nem mondanak igazán hétköznapi emberi dolgokat és nem is jutnak a hétköznapi emberek sorsára.
colibri
Hány ember halt már meg úgy közterületen, hogy rosszul lett, elesett, v földön feküdt és senki nem segített rajta, mert azt hitték részeg. És még oda jutott, hogy elesett, szédelgett, talán valóban részegre emlékeztető mozgást produkált... Sajnos, sok ember járt már így. A gép mellől nem lehet biztosra venni, hogy Juncker részeg volt.
colibri
@durbincs: Takarodó!!! Magának nem osztottam lapot! A saját ismérveit ne tolja se rám, se senkire! IQ nélküli romány maga! Kussoljon, mert naggggyon unalmas!
bencemacska
@Pálinkás Pál: ma, 08:18
Én kb 50 éve nem ittam alkoholt, de ha izomgörcsöt kapok - hosszabb fekvés vagy ülés után - nemcsak üvöltök, hanem lábra sem tudok állni.
Senkinek nem kívánom azt az 5-10 perces fájdalmat, még neked sem!!!
wagabund
..."Juncker alig állt a lábán: részeg volt a NATO-csúcson?"...

vagy részeg volt, vagy nem...mindenesetre ez a majom az egyik szégyenfoltja a beteg unijónak...
ki kellene már takarítani ezt az ólat...túlságosan felgyülemlett a gané..

a hétköznapi emberek adóiból qurvajól élő alkesz szarháziak már régóta megértek az elzavarásra...
...ezeknek a betyárkörtéknek példás életet kellene mutatni a polgároknak...de inkább leszarják a népek pofáját...
wagabund
@Horizont: nem engem szólítottál meg...mindenesetre igazad van, csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy baromi nagy különbség van Schmitt Pál hatalma, és Juncker hatalma közt... ha megnézzük, hogy régebben Juncker mint pénzügyminiszter, valamint min.elnök és mennyit csalt a szegény országok kárára, hozzá képest Schmitt csak ugrifüles plüssjáték...sőt, össze sem lehet hasonlítani.
36
@Horizont: Igen. Ez így van. Általános a dolog. Ezért nem bocsátkozom sem ezen a fórumon, sem máshol vitába senkivel sem, hogy ez a párt, meg az a párt. Ez a politikus, vagy az a politikus. Magyar vagy külföldi. Mert értelme, semmi...
Ők egy "másik világ".
Ha beleszülettél-az elitbe-, akkor valószínű nem írsz ezen a fórumon-sem-. Nincs barátod és mindenkivel tíz lépés távolság. Örülsz a jó sorsodnak és kész. Látják az emberek, hogy jól megy sorod, mert luxus autód és házad van, de az elit tagjaként xarsz mindenre és mindenkire. És jól teszed mert az emberek irigyek és féltékenyek.
Ha nem oda születtél-az elitbe-, vagy nem tudsz valahogy oda kerülni a húsos fazékhoz, az pech és itt vagy és itt "csevegsz".
wagabund
@36: (14.59) ...ez igen...tátott szájjal olvastam a racionális helyzetelemzésed.

ott a pont.
wagabund
az írigység, a féltékenység ősi, többszázezer éves evolúciós eszköz...alapja a butaság...

aki teheti, nézze meg az "AO az utolsó ősember" című megdöbbentő filmet...már ha végig tudja nézni, milyenek is lehettek őseink..
wagabund
@Horizont: igazad van, nem is mondok ellent..

számomra @36 (14.59) rövid elemzése már- már etalon..
Clavigo
@Shikari: Csak téged fog vezetni ,,öreg..Pórázon,kötöféken..
colibri
Az már nagyon nagy baja lenne Európának, de nem hiszem, hogy ilyen veszély fenyegetne...
36
@Horizont: Sikert kívánok a bizakodásodban és boldog életet neked.
De nem látjuk egyformán a világot és benne az embereket.
Nessy
@Shikari: Ez esetben azt hiszem jobban járna "Európa," ha Zeusz ismét elrabolná!
csak úgy....
@Shikari: fogadjunk tibi! mid van,mit mersz a hülyeségedre föltenni ? állom! :)
Edmond Dantes
Végre egy őszinte, emberi tulajdonságokkal bíró európai politikus.Egy kissé billeg nála az európai egyensúly,de azért politikus,hogy megoldja.Ismerek olyan európai miniszterelnököt,aki igazán akkor kínos,amikor józan.
Eriksson
@36: 12:19 Nagyon vastag bőr van a képükön, hogy ilyen mentalitással képesek emberek elé állni. Életfogytig rabláncon kellene tartani őket emberiség elleni bűntettek elkövetése miatt. A világ egyik részét háborúkkal sújtják, másik felét meg azok következményeinek elviselésére kényszerítik. S még elvárnák, hogy jó képpel fogadjuk minden aljas ötletüket.
csak úgy....
@Eriksson: remélem a volt KISZ titkárokra is gondoltál,kik a nicsbü 8 év alatt...és nem csak a ferkó...
csak úgy....
@Eriksson: tudod,hogy mi változott magyarországon a rendszerváltás óta? mindenki attól a párttól hagyhatja magát átbaxni,melliktöl akarja...
moareka
Hol Volt a "mindenek Ura"? Segíteni kellett volna, ...jó pont!
Eriksson
@csak úgy...: Ha te mondod? Én a múlt rendszerben sem voltam párttag, s azóta sem.
csak úgy....
@Eriksson: szóval a lébecolós típus,...ha befogom ,akkor csúrran-csöppen...
jancsipapa
@dr. prédikátor: Persze a járása ,botladozása nem okvetlen bizonyítja a részegségét .De az egyéb megnyilvánulásai , a vállveregetés , a pofozgatás , az össze-vissza kevergés igencsak gyanús . De lehet,hogy nem is részeg , csak debil ...
csak úgy....
@jancsipapa: látom értesz a diagnosztikához...,valahol egy sürgösségin köne kamatoztatnod a tudásodat ...
bence
@Horizont: ! " Ha valaki ennyire beteg le kell mondania " orbánnak mikor jutott eszébe lemondani ? Pedig köztudott róla , hogy beteg !
fekete
Igaza van,hogy berugott. Enyi hulye melett mi mast lehett csinalni!
Eladott Ország
Jean-Claude Juncker EB-elnök NATO-csúcson dülöngélését ábrázoló videótól földbe gyökereztem. Kegyetlen élmény. Elfogadhatatlan. Ha az egészségi állapotával is összefügg, akkor pláne. Ha úgy tetszik, világ szégyene. És igen, mindenhol kurvára kötelező lenne az egészségügyi alkalmassághoz kötni vezető pozíciók elfoglalását. E tekintetben Junckertől Orbánig hosszú a sor.
emerencia
Jean-Claude Juncker 1954-ben született, a munkaköréhez képest egyáltalán nem idős, hiszen nem kell az életkorát és egészségi állapotát meghaladó mértékben fizikailag helyt állnia. (Mentálisan nagyon is rendben van. Pl. demokratához méltóan őszintén és nyilvánosan lediktátorozta a mi diktátorunkat. Bár némi humorba burkolta a megszólítást, a világban sokan akkor értették meg, hogy komoly baj van nálunk a demokráciával.) Nagyjából két évvel idősebb mint én. Ő nyilván teljes értékű orvosi ellátást kap és most már belátta, hogy egy kerekesszék segítségével minden további nélkül dolgozhat tovább. A munkáját el tudja végezni. Mozgásszervi gondja van, aki látott már részeg embert nem hiszi, hogy részeg. Az ő kultúrájukban nem bűn alapból a betegség és a hatvanon túli életkor. Arrafelé még működik a demokrácia, az Európai Közösség sorsa nem az ő kizárólagos döntései mentén dől el. (Ellentétben a mi illiberális megélhetési kereszténydemokrata őfenségénkkel, akinek alkohol nélküli állapotban is nyilvánosan látható mentális problémái és önkényes döntései egyre jobban taccsra teszik az országunkat!) Magamon is tapasztalok a Junckeréhez hasonló tüneteket, jóval enyhébb formában úgy 8-12 óra talponállós, veszélyes munka után. A különbség csak annyi, hogy az ő korában is dolgozni fogok ha kell betegen ugyanilyen terheléssel, mindenféle rehabilitáció és teljes körű orvosi ellátás reménye nélkül. (A munkanélküli alternatíva az idősbkori teljes anyagi elnyomorodás, idő előtti halál.) Európa perifériáján ez a "szebb" jövő vár sokunkra pedig még mindig mindannyian Európai polgárok vagyunk...
Jozefina
A cím elég undorító!!!?? A részeg szó helyett a magyar nyelv ismer még néhányat!!!
dr. prédikátor
@durbincs: Neked meg az a retkes román anyád picsája van a szádra operálva. te fasszopó geci!!!
bencemacska
@Pegero: ma, 01:35
Szerinted OV józanul, vagy részegen énekelt a fehérvári huszárokról?
Én csak azt nem tudom eldönteni, melyik rosszabb!
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 08:25
Utólag negligálod Franklin Delano Roosevelt elnököt is, aki kerekes székből is részt vett a világhatalmak vitájában?!
36
@Eriksson: Szerintem antiszociálisak mind-az elit-bankárostól, politikusig-mint pl. Juncker is- "nem szeret, nem szorong, nem tanul" őket ezekkel a borzasztó megállapításokkal írja le a pszichológia.
És ők mindezt valóban meg is élik. Családjuk nincs-sőt, hagyományos család ellenesek-. Gyerekük nincs,-az abortuszt mindenkitől természetszerűen elvárják és bátorítanak rá.-Nem szoronganak-csak duma duma és közben nem érdekli őket, hogy hány ember fullad a tengerbe. Vagy pl. hogy Nantes városát felgyújtják a beduinok. Nem tanulnak-erre Merkel a legjobb példa számomra-ő szerényen él az otthonában a hétköznapjaiban, viszont meggyőződésből, rögeszméből teszi amit tesz és ez még a pénznél is veszélyesebb.
Eriksson
@36: Bizony, nagy igazságod vagyon. A normális, humánus emberek nem is alkalmasak magas politikai posztokra, mert nem szolgálnák ki megfelelően megbízóik hatalmi törekvéseit. Bizony az ilyen lelkiismeret nélküli emberek minden pénzt megérdemelnek (?), mert nem túl sokan vannak akik képesek minden aljasságra a hatalom érdekében.
Merkel pedig meggyőződéses kommunista, fajtájának minden jellemzőjével.
Eriksson
@36: Viszont van még veszélyesebb is. Az a nép, amely valamiféle lelki defektből adódóan élteti ezeket a diktátorokat. Nem felfogva, hogy ahol fizikai terror van érvényben, előbb-utóbb ők lesznek az első számú áldozatok.
Árulók mindig kellenek, de sehol nem becsülik őket.
bence
@Pegero: ! Láttad a beteg lapját ? Ugye nem ?! A betegséget ne keverd a részegséggel !Ha Neked lenne olyan betegséged mint Junckernek , Te is részeg lennél ? Mellesleg jegyzem meg , hogy orbán ( aki szerinted nem beteg ) autóját talán véletlenül látták a grace klinika előtt ?! A valós tényektől messze jársz azt már látom !
bence
@durbincs: ! Nem ! Ott te laksz , ahol akkora sötétség van mint a te fejedben ! Felőlem még a szaros gatyádat is telesírhatod !
36
@Eriksson: Az ilyen antiszociális fazonokról és az áldozataikról szól a 2009-es, Fűrész 6. része.
(Ma horror/thriller napom van filmek terén.) Amikor 2009-ben megnéztem, azt gondoltam egy véres, szadista tucat film csupán. Pedig nem az. Mára világos lett a mondandója. Aki bírja a vért és agyas beszélgetéseket akar hallani a társadalom "nyertesei" és "vesztesei" között, annak jó időtöltést kívánok hozzá. Mégegyszer: Fűrész 6
Eriksson
Úgy gondolom, hogy aki beteg, az beteg. ki így, ki úgy. Még Junckerről is elhihető lenne a mozgássérült állapot, ha nem kísérné ellenállhatatlan ölelkezési és puszilkózási vágy. De sajnos, az nem tartozik az idegzsába félreismerhetetlen tünetei közé.
Jozefina
Majd akkor járjon mindenkinek a pofája, ha orvosi vélemény van, Úgy mint orbánról.. Kimutatták, hogy beteg!!?? Miről pofázik a sok hüye??!!
verőce21
"– Nehezemre esik a járás. Nem vagyok részeges. Isiásszal küzdök. Inkább lennék ittas" – hangoztatta írországi látogatásán.
(Az ebéd során négy pohár pezsgőt ivott meg a salátája mellé – kommentálta a riportot az azt készítő újságíró.)
Eladott Ország
@bencemacska: A liften közlekedve, az EB elnökénél több alkalommal, alkoholos szagot éreztek., New Deal (új irányvonal és kerekes szék nélkül.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 06:23
Nem tudok, és nem is akarok akarok igazságot osztani. Nagyon sok alkoholistával találkoztam elég közelről, de fényképről nehéz eldönteni, hogy valaki részeg, vagy beteg.
Nagyon sok gyógyszer is mutat hasonló tüneteket, és van olyan fájdalom is, amikor valaki már nem tud a protokollnak megfelelően viselkedni.
Mindenesetre az EU megfelelő szerve kiadhatna egy nyilatkozatot, amely vizsgálaton alapul!
Eriksson
Remélhetőleg megmutatják Juncker úrnak ezeket a róla készült felvételeket, ő pedig levonja a következtetéseket, és csendbe odébb áll.
Tagadnia nemigen volna mit, hiszen a világhálón emberek milliárdjai látták dicstelen szereplését a NATO csúcson.
troll5
@36: Brezsnyev? Inkább Jelcin!!! U minja jeszty hátálom...
bence
@durbincs: ! Milyen nyelven beszélsz ? durbincs nyelven ? Ezt senki nem beszéli ! avagy annyira meg vagy szorulva anyagilag , hogy itt keresed a kenyérre valót ? Mennyit kapsz ezért a nyomorék beírogatásodért ?! Na húzz anyádba ! Csak akkor merészkedj elő , ha megvilágosodsz !
36
@troll5: Igaz. Bár Jelcinnek volt egy Vodka mentes pillanata és akkor jött Putyin. Az egyetlen épeszű döntése az öreg szeszkazánnak és haza kiárusítónak.
Szerintem Putyin lecsukatta volna Jelcint, ha nem adja át a hatalmat neki. Akkorra Jelcin sameszait már előzetesbe rakatta Putyin és már csak ő volt hátra.

Érdekesség, hogy Brezsnyev is szoros "kapcsolatban" volt a Vodkával. Állami Vodkagyárban volt párttitkár. Nagyon bírta ő is a szeszt.
bence
@Pegero: ! Ne nekem higgy hanem saját szemednek ! El nem hiszem , hogy ne láttál volna róla olyan képeket , filmkockákat amik egyértelműen alátámasszák a tüneteiről szóló állításokat . Nézzél meg párat és döntsd el Magad , hogy van e valóságalapja a mendemondáknak! Egyébként " Nem zörög a haraszt , ha nem fújja a szél "
Eriksson
@Shikari: Szerintem Juncker mögül kihátráltak az Eu-s kollégák, különben nem engedték volna ezt a lejárató videót közszemlére tenni. Ezt már nem lehet kimagyarázni. Innentől lesz ami lesz, vessen magára a tata.
Eriksson
@durbincs: Isiász párosulva ölelkezési és puszilkozási gerjedelemmel = beképzelt betegség.
kokopelli
@Eladott Ország: még soha sem írtam az öregről,de megállapíthatom,hogy a legtöbb forumozónál nem az a baj,hogy mindent tud,hanem az,hogy mindent jobban tud! Nem
akadály az sem,hogy idegen nyelvet a "füstölt marhanyelven" kívűl nem is ismer! ;-)
wagabund
..."Juncker alig állt a lábán: részeg volt a NATO-csúcson?"...

ma hallottam, hogy a nyugati sajtó szerint igen, és követelik, hogy takarítsák el... (a picsába)

csak a bajt, és a szégyent hozza az unijóra...bár van nélküle is...
bence
@durbincs: gibbon ! Ne erőlködj , mert összefosod magad . Születésedkor anyádba maradt az eszed , csak a farkad jött ki . Na annyit is érsz ! IQ - d? = 0 ! Mi nem tehetünk róla !
bence
@Eladott Ország: ! Amit letagadni sem lehet ! Még kép is van róla !
kokopelli
@durbincs: Kis-kondás vagyok és a családodat terelgetem a vályúhoz,ill. kizavarom az
udvarból,hogy ne ß@rják őssze! Azt már meg sem említem,hogy az összes kan meg-
mászta már anyádat,ergó még az apádat sem ismerheted! Ende der Durchsage! ;-)))))))
Grafix69
Részeg volt , én azt nem értem , ha látják , hogy be van baszva , mi az atya Úr Istenért nem rakják be egy szobába kussolni ? Mi a francért kell lejáratni mindenkit egy ilyen fasz miatt?
bence
@durbincs: ! Egy romnyi migráns ne ugasson Magyar földön ! Kuss ! Húzás haza !
bence
@durbincs: ! Szeretted volna látni mi ? Na húzz haza te szellemi toprongy !
Eladott Ország
@Pegero: Drogosan vagy piásan még a csúti kancigány sem ülhet be a parlamentbe, nem beszélve arról, hogy egy ő már egy orvosi eset, egy degenerált, skizofrén, már régen börtönre érett, szarházi mocsok.
uploads.disquscdn.com/images/c1b3ff1753ccffa780e1d9781a4b8228491461c974b81da5e969b6cb99b81be1.jpg?w=600&h=624
bence
@durbincs: ! Hány osztállyal bír aki segít neked válaszolni ? Ott Neander - völgyben náladnál csak hülyébbek vannak ? Szar lehet neked sötét fejjel koromban élni !
bence
@durbincs: Ennyire hiányolsz ?! Menj vissza neander - völgybe ahová való vagy !
Sámannus
Elvette órbányi módszerét, de ő még óbégázik is amikor kapatos:DDD
bence
@durbincs: !Miért kérded ? Itt vagy te meg orbán !
Sámannus
@bence: Ez józanul is csálé, hát még részegen, hisz agyatlan csökevény.
Hellcat
Semmi baja, csak megkinálta a dajcstompi.
bence
@durbincs: ! Még nem telt le a diliházból kapott szabadságod ? Igyekezz vissza mert legközelebb ki sem jöhetsz !
bence
@Eladott Ország: ! Nem tudom eldönteni melyik a súlyosabb problémája . Az alkohol vagy a skizofrénia ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.