Jelentősen szigorítja a kormány a "Stop Soros" törvénycsomagot, és ilyen formában nyújtja be kedden az Országgyűlésnek – jelentette be a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.

Tuzson: szigorított formában nyújtják be a "Stop Soros" törvénycsomagot – a nemzetbiztonsági törvényt is módosítani kell

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár és Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a „Stop Soros” törvénycsomag benyújtásáról tartott sajtótájékoztatón a Nemzeti Kommunikációs Hivatal fővárosi székházában 2018. február 13-án. MTI Fotó: Kovács Attila

Tuzson Bence azt mondta:

a kabinet megvitatta a több mint hatszáz beérkezett érdemi javaslatot, és "levonta a megfelelő következtetéseket".

A törvénycsomag szigorított formában kerül majd az Országgyűlés elé – nyomatékosította.

A legfőbb változás, hogy nem regisztrációs kötelezettséget, hanem engedélyhez kötöttséget írnának elő.

A cél, hogy Magyarországon migrációt szervezni, támogatni vagy finanszírozni csak engedély birtokában lehessen, amelyet a belügyminiszter adna meg a nemzetbiztonsági vonatkozások megvizsgálása után

- ismertette.

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára kiemelte, hogy ehhez a nemzetbiztonsági törvényt is módosítani kell.

A szolgálatoknak kötelességük lesz nemzetbiztonsági szempontból átvizsgálni a kérelmező szervezeteket – közölte.

Forrás: MTI

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Csak tudnám mit kapálóznak annyit amikor a fideszen kívül még SENKI nem telepített be ide migránst.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Vigyáznak arra, hogy nehogy törvény legyen. Így az ellenzékre lehet fogni. Miattuk. Ügyes!
Hellcat
Csak tudnám mit kapálóznak annyit amikor a fideszen kívül még SENKI nem telepített be ide migránst.
cs.n.
Én csak egy ilyen szervezetről tudok, ami migrációt szervezett, pont a kormány volt az.
csipetke
Képzeljétek el,mikor ezek ott egymás közt elkezdenek Sorosozni.Mindegyik tudja,hogy mekkora f@szság,de még ötletelnek,hogy hány lapáttal dobjanak még hozzá
desiro
Nem tudok mit hozzá fűzni csak két idiótát látok.
simmering73
@csipetke: Tiszta Észak-Korea! Már csak azt várom, mikor jelenik meg Viktor a sleppjével. Mindegyik fülig érő mosollyal, kezükben notesszel, ceruzával. Na az lesz a fíling.
Lepényleső
Ez mind moslék,hátuk megett meg kék? A veres így veszíti el színét,bár megtartja értékét?
cikicakk55
Azért ez már a kabaré szintjét súrolja.Olyan ellen hoznak törvényt,vagy döntést ami nincs is.A migránsokat sem a civil szervezetek,hanem maga a kormány engedte be és telepítette be őket.Az 1300 embert a fű alatt és a 20.000 bűnözőt letelepedési kötvénnyel is.Saját maguk ellen csinálják az egészet.Már el is kezdhetnék megbüntetni azokat akik eddig beengedték a migránsokat. Mindjárt két pár bilinccsel Habonyhoz és Rogánhoz látogassanak el. Majd egy másik csoport ugyan akkor Pintér Úrhoz és Polt Péter Úrhoz is ellátogathat és ha már ott vannak akkor be is szállíthatják őket a Markó utcába. Piszok nagy baj van az országban,ha ezek el is hiszik amit mondanak.Ennyire hülyének nézik a népet? Még a 2 millió fix nyaloncuk sem hiszi el amit saknadálnak! Azért tapsolnak csak,mert annyi pénzért már megéri tapsolni. Pont ma kaptam meg a 10.000ft-os Erzsébet utalvány.Ezennel is üzenném a kormánynak,hogy elfogadom,mert ez jogosan járna nekem minden hónapban,de nem utalványban. Az én nyugdíjam nagyon messze van a szerintük 125.000ft-os átlagnyugdíjhoz. Elfogadom,mert ennél jóval többet loptak el tőlem 8 év alatt,de írhatnám azt is,hogy 28 év alatt. Minden esetre tévedések elkerülése végett üzenném,hogy ettől még nem vettek meg,nem fogok rájuk szavazni.
RonaGyuri
igen az ilyen Tu(zs/l)ok szerűségeket szigorított formában kell kezelni! =))
Eladott Ország
Ez a kormány, ez az ember megbukott. Akkor is, ha sikerül megvásárolnia még valamennyi időt a sötétségben reszketőktől, akkor is megbukott. És amikor ez nyilvánvalóvá válik, az szörnyű lesz. Mindenkinek. Mert a mostani hívek is megértik azt, amit mindenki más már régen tud. Ezektől szépen nem lehet megszabadulni. Nem lesz ünneplő tömeg az utcákon, nem lesz megkönnyebbült sóhaj. Zűrzavar lesz, mocsok és őrület. Mert aki mocsárra építi a várát, az mocsárban fog elpusztulni. Mint ahogy ez a rendszer. Vagdalkozva, ordítva, tíz körömmel kapaszkodva. De el fog pusztulni. Mert ez Európa, a huszonegyedik század és mert a gyerekeink jövője fontosabb, mint a paraziták luxusa.
cs.n.
"Hirdetésben toboroz migránsokat a kormány Afrikából, hogy jöjjenek ide"

propeller.hu/itthon/3242681-hirdetesben-toboroz-migransokat-kormany-afrikabol-hogy-jojjenek-ide?all#comments

Emlékeztek még erre? Ha valakik, hát ők tudják, mi az a migrációszervezés.
tudode
Sorossal, a tiszteletreméltó MAGYAR EMBERREL ,meg a NEMZETBIZTONSÁGGAL szórakáznak ezek a BOTCSINÁLTA "urak", de arra bizonyára nem FIGYELNEK ODA, hogy vajon a VÉGVÁRI IZÉ hogy bulizta ki azt, hogy
.
----- Orbán az egyetlen miniszterelnök, aki nem esett át nemzetbiztonsági ellenőrzésen
168ora.hu/itthon/orban-az-egyetlen-miniszterelnok-aki-nem-esett-at-nemzetbiztonsagi-ellenorzesen-3722
..
Ennek hiányában hogy fordulhat elő az, hogy
.
----- Szép csendben államtitkokat cserélünk az oroszokkal
mno.hu/belfold/szep-csendben-allamtitkokat-cserelunk-az-oroszokkal-1388626
..
Akkor már fegyvereket is árul ide, oda a LETELEpeDÉSI KÖTVÉNY mellé:
.
----- Húzóágazat lesz a fegyvergyártás
hvg.hu/gazdasag/201609_huzoagazat_lesz_a_fegyvergyartas_ujratoltve
.
(...) ""2010 nyarán. A honvédség évértékelő állománygyűlésén a „teljesen szétesett” hadiipar újjáépítéséről beszélt, ami szerinte nem pusztán katonai, hanem legalább annyira gazdasági érdeke is Magyarországnak"""(...)

-----.Tele volt magyar fegyverekkel az Iszlám Állam
index.hu/kulfold/2017/12/27/isis_magyar_fegyver/
.
Olyan kofaszintre silányították le az államot akkor, amikor AZT SEM TUDNI, hogy a Kecó kisdedjátékai után NEMZETBIZTONSÁGILAG egyáltalán megfelel-e ennek a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGI címnek, amit riherongy módon visel!!!
.
Mi folyik ebben a KOFASZINTŰ QVA ORSZÁGBAN???
.
Amiatt is, mert miután LÖKÖTT DUMÁJÁVAL szétrámoltatta 2006-ban a belvárost, több száz megtévesztett választó segítségével, 2008-ban KIÁLLÍTOTTA A SAJÁT BIZONYÍTVÁNYÁT
.
---- Orbán nevetve: Nincs is kormány
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Dióhéjban ennyi, hogy TUDJÁK KIT KÖVETNEK, tűzön, vízen át, kivel vállalnak cinkosságot!
Pálinkás Pál
Sajnos megint nagyot alkot a duce...ugye vszínű nem lesz megszavazva ilyen formában,lehet majd pofázni ,hazaárulózni!! Töketlen ellenzék,rég ki kellett volna fogni a szelet a migráns vitorlából,de arra is képtelenek voltatok!!! Így meg sanszotok sincs váltásra,még a tisztes helytállás is kétséges..
staro2
Jellemző, hogy egy állítólag "senkire nem szoruló,saját lábán álló büszke erős középhatalom" szabad erőforrásainak egy részét egy lassan 88 éves öregember elleni gusztustalan rágalomhadjáratra költi.
bakegya
ORBÁN DILIMOZIJÁT futtatja ez a bűnöző fideSS MAFFIA!!!
kereső
A Parlament honlapján még nincs fenn a benyújtott törvényjavaslat,sem a stop ,sem a nemzetbiztonsági tv.módositása.
Van csomó ellenzék által benyujtott tv.,ill tv.módositási javaslat-egyetlen egy sincs tárgysorozatba véve.Csak és kizárólag a kormány által,és a fidesz által benyujtottakkal foglakoznak-"tágysorozatba véve"!
justhpeter
Tuzsont a gazdaállatával együtt kellene szigorított őrizet alá venni minimum 20 évre.
SystemError
@Shikari: Foglalkozz csak a nem létező négereiddel, ami alatt több milliárdot tesznek zsebre, mint ahány ember eddig ide bejött. Persze akik bejöttek azok után is elrakta Habony és Rogán a milliárdokat.

Tudod ezt az egész műsort a hülyéknek találták vagy nem tudod mi? :)
human
Akkor lesz itt Lop Stop, mikor Polt Stop lesz.
Sámannus
A stop Szabolcsot is csinyájátok meg nagy okosok, ne csak a hazát áruljátok süket csicsák.
Hol van a kérlelhetetlen rendet rakó Pintyő tábornok? Mire lefalcol már az egész ország ukrán zárjeggyel fog füstölni. A Hortobágy pedig nagyobb légi forgalmat fog produkálni Ferihegynél.
Ebben az országban már több a bűnöző min valaha volt.
Igyekezzetek, mert meg alszik a tej a szátokba.
Akkora budit csináltatk, hogy ebből a szarból már nem lehet kimászni.
karma1
@Shikari: Te komplett idiota, legalabb ilyenekre figyelj, es akkor rajossz, hogy ki az a "liberalis", aki suttyomban betelepiti Magyarorszagot BARKIVEL, aki fizet neki?
Tapsikolj, ha megbirod nyitni ezt a cikket, mert ebben minden le van irva...

propeller.hu/itthon/3242681-hirdetesben-toboroz-migransokat-kormany-afrikabol-hogy-jojjenek-ide?all#comments

Tudom, neked nem kell annyit utaznod, bringas, csak azert ugralhatsz itt, mert Cefi leszar teged, a kislabujjaig sem ersz fol...
teuton
@Shikari: Analfabeta! Itt nem mocskolodasrol van szo, hanem migraciorol! Amit a kormany szervezett, penzert! Ja, hogy te nem tudsz olvasni, csak valamit bemasolsz mindenhova... Egyebkent a civilek nem a migraciot tamogatjak, hanem a menekültetek! Ja, hogy ehhez is olvasni kellene tudni? De miert nincs egy migracios törveny es akkor minden meg lenne oldva??? Ja, hogy akkor nem lehetne Sorost meg a civileket vadolni es gyülöletet kelteni...
vladimir putin
Annak a Ronyó Tonyónak ugye már meg is van az a bizonyos "Nemzeti Engedély Maffiózó Elosztóközpont Létesítésére" dokumentuma?
vladimir putin
@Shikari: Amíg a Polt Pétert látod,
nyugodt lehet az álmod.
vladimir putin
Én igazából szeretném, hogy az úgynevezett "Fiatal" "Demokraták" "Szövetsége" nyerje meg a választást, mert így egy-két éven belül vége lesz ennek az idiotizmusnak.
Ha pedig nem nyerik meg, akkor a kukagyújtogató nyuggerek támadása rövid időn belül valószínűsíthető.
Sámannus
igen? akkor menetrendszerűen kell jönni a migránsoknak Ukrajnából, vagy mi a geci lesz?
Rockxy
Ha nektek lehet sorosozni, akkor nekem is.
Kamuvideó! :)
vimeo.com/254930953
Yoda69
Inkab Stop Orban torvenycsomagra lenne szukseg, mert eddig csak orban telepitett migransokat az orszagba.
lusta
A Btk. szerint tilos migrációt szervezni, támogatni vagy finanszírozni, de ezek szerint Sintér Sanya felülírhatja a Btk-t is.
Eladott Ország
Tuzson, jobb ha új munkahely után nézel wazze!
karma1
@Shikari: Cefinek a laba nyomaba sem lephetnel, ...:o))))) De nem baj...:o))) A "demokraciadat", amiben allitolag te elsz - na azt meg kend a hajadra...:o)))) bringas...:o)))))
bakegya
@karma1: ez a karizmatukusan "senki"még arra is érzéketlen és mindenki előtt ostoba még ahhoz is,hogy saját magát rekeszti itt is (mint ahogy máskor és máshol is )KI.
MINŐSÍTHETETLEN HULLADÉK (mellesleg alapból infantilis... az ahogy itt képes írásban itt IS megnyilvánulni .)Shikari
@karma1: Mami! Hidegen hagy a véleményed. Nem is itt élsz, de beleszólsz a dolgainkba! Cefi, meg egy takony tahó, aki a kutyát nem érdekli!
Vagytok itt harmincan, szörnyülködve átkozódtok, mert engedjük! Látod, milyen jó, hogy demokrácia van és nem fogdossák össze a cefi féle sz@ralakokat!
ENNYI A SZÁMTALANBÓL-elvesztegetett idő az ilyen élőlénnyel VESZŐDNI-oda se neki!!!
karma1
@bakegya: Egyaltalan nem zavar, nekem azt mond, amit akar, ugyanis mindig megnezem, hogy KI mondja azt, amit...:o)))) Ha baratoktol jonne ilyen mocskolodas, osszeroppannek, es magamban azt mondanam: "Te is fiam.Brutus"? De benne nem tudok csalodni, meg a budos halfarokban sem, mert ok allandoan a banyaszbeka segge alatt lesznek kilometerekkel...Neha meg sajatmaguknal is lejjebb vannak, es nem is veszik eszre. Kepesek ezt csinalni penzert, mikozben ugy kell magukat eladni, mintha ez a szoveg a sajatjuk lenne, az o gondolataik.
Ezek a barmok minden alkalommal sajat magukat eroszakoljak meg.
Ha viszont valoban ez a nezetuk, akkor meg boldogok, mint a lelki szegenyek,. es nincs mit csinalni veluk - maguktol fognak eltunni, atvaltozni, elpusztulni. ...:o))))
teuton
@Shikari: Tudod mi a demokracia? Hogy az olyan mocskok mint te, meg szabadon vannak! De mindent azert nem mocskolhatnak, ezert vigyazz a pofadra, mert a mocskolodasra is van mar törveny! Ja, Putyinnal nincs? Akkor maradj is ott! A szerencse az, hogy keves ilyen idiota van, eleg egyedül vagy...
bakegya
Shikari
Liberális, liberális!
Miért útál az anyád is?
Arab kell neked és néger,
nem magyar neked a székely!
Liberális, liberális!
Ezért útál az anyád is!
Shikari
@teuton: Mit keresel a magyarok között? Idegen, hazátlan senki vagy, akinek még ékezetes billentyűzete sincs! Foglalkozz azokkal, akikhez kievett a penész és ne fenyegetőzz, mert összegyűjtünk, ha ide esz a fene! Tudod, rabosítás, stb! Ami a hazaárulóknak jár! Ostoba pojáca, senki-csak idéztem...
Shikari
@karma1: Mami! Hidegen hagy a véleményed. Nem is itt élsz, de beleszólsz a dolgainkba! Cefi, meg egy takony tahó, aki a kutyát nem érdekli!
Vagytok itt harmincan, szörnyülködve átkozódtok, mert engedjük! Látod, milyen jó, hogy demokrácia van és nem fogdossák össze a cefi féle sz@ralakokat!
ezzel és hasonlókból áll össze az ország fideSS FELE-EZ ORBÁN EMBERE-ÍGY KAMPÁNYOL A PALI-mert vannak olyanok akik...így kampányolnak a VICCTORNAK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.