Hódmezővásárhelyért fogunk dolgozni, ahogy az elmúlt 27 évben, a város fejlődését tartjuk szem előtt – jelentette ki Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap Hódmezővásárhelyen, az időközi polgármester-választást követő sajtótájékoztatóján.

A térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a választáson, és azoknak különösen, akik a Fidesz jelöltjét támogatták.

Hegedűs Zoltán mintegy 9500 voksot kapott, annyit, amennyit 2014 őszén és tavaszán a Fidesz jelöltje. A párt támogatóinak bizalmát négy év távlatában sikerült megőrizni, ez jelenti a legnagyobb sikert

- mondta a politikus.

Megszólalt a hódmezővásárhelyi választás legnagyobb vesztese

A miniszter úgy fogalmazott, országos jellegű kampány zajlott az elmúlt két hónapban a városban. Kifejtette, az országos konzekvenciák levonásával nem foglalkozik, az eredmények értékelése még hátra van. Hozzátette: azon fognak dolgozni a következő hónapokban, hogy a választópolgárok bizalmát elnyerjék áprilisban.

Lázár János gratulált Márki-Zay Péternek a győzelemhez. Elmondta, várja, milyen kezdeményezései lesznek az új polgármesternek, milyen irányba halad majd Hódmezővásárhely.

Hegedűs Zoltán szerint az időközi polgármester-választáson a piszkos kampány győzött a tisztes munka fölött. Kijelentette: meghajlik a választók akarata előtt, hétfőn lemond az alpolgármesteri tisztségéről, de önkormányzati képviselői munkáját folytatja.

A politikus hangsúlyozta, készen áll arra, hogy mindenkivel együttműködjön Hódmezővásárhely érdekében. Hozzátette: a város fejlődése nem állhat meg.

A hódmezővásárhelyi polgármester-választást Márki-Zay Péter (független) 13 076 szavazattal (57,49 százalék) nyerte, Hegedűs Zoltánt, a Fidesz-KDNP jelöltjét, a város alpolgármesterét 9468-an (41,63 százalék), Hernádi Gyulát (független) 201-en (0,88 százalék) támogatták. A voksoláson a szavazópolgárok több mint 62 százaléka vett részt.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Bruzák Noémi

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Janóka te is nagyon elgondolkozhatsz leszel e még megválasztott képviselő.
simmering73
Vezető hír a királyi szennytévében az olimpiai csapat hazaérkezése. Majd röviden közölték a száraz tényt a hódmezővásárhelyi választásról. Ezután kiemelték, hogy milyen nagyszerű és fontos győzelmet arattak Kiskunhalason. Hányás ez a társaság. Szájuk mint a klozett.
desiro
hülye jani nem az a lényeg, hogy a ti sz@r emberetek mennyik kapott, hanem az a lényeg a miénk nagyon megverte.
Yoda69
luzer, az hogy hol fogsz dolgozni meg a jovo zeneje. Egy biztos ha a fideSS olyan meretu vereseget szenved orszagosa, amit kapott vasarhelyen, akkor nem valoszinu hogy elvezni fogod az osszelopkodott kastelyodat, ami nem a te neveden, de a te foldjeit zarjak korbe, tehat mas oda be sem mehet.
Remenykedj abban hogy kozos cellaba kerulsz a ket labon allo faszfejjel, ugyis jol kijottok egymassal.
Eladott Ország
A város, amelyik már az emlékezetes templomi prédikáció után is kinyilvánította a nemtetszését, most példát mutatott az egész országnak. Nem a Fideszt győzték le, hanem az erőszakot. Megmutatták, hogy nem félnek, nem zsarolhatóak, nem adják meg magukat. Köszönet a bátorságukért és azért, hogy megmutatták: igenis képes győzni egy közösség, ha összefog. És képes győzni az ellenzék, ha összefog. Bizonyára meglesznek a kötelező körök, de én óva inteném az ellenzéki pártokat attól, hogy önmaguknak tulajdonítsák az eredményt. Itt és most egy város, Hódmezővásárhely polgárai győztek, mert képesek voltak összefogni, képesek voltak a lelkiismeretük és nem a félelmeik szerint voksolni. Nagyon fontos ez a mai nap mindannyiunk életében, mert reményt ad a közeljövőre, de a távolabbi jövőre nézve is. Reményt arra, hogy minden fenyegetés, minden nyomásgyakorlás ellenére a hatalom az emberek, a polgárok, a civilek kezében van és nincs olyan eszköz egyetlen kormány kezében sem, amely képes lenne megfosztani az embereket az önálló akaratuktól.
nezelodo
A birkáknak szánta a beszédét, azoknak jó az, hogy elbuktunk, de győztünk, mint a nemzeti konzultáción.
vladimir putin
Az M1-en még nem mondták be, hogy ki nyert.
Klubtag
@Eladott Ország: ...minimum ötszörös lájk.
De nem szabad elfelejteni, hogy a neheze még ezután jön...mert, hogy a küllők közé kegyetlenül nyomja majd a fidesz-kdnp a seprűnyelet, tudjuk milyen aljasok tudnak lenni háttérbe szorítva IS. Észnél kell lenni és főleg higgadtnak kell maradni. Tisztelet a város
okos bátor és aktív polgárainak. Hajrá Hódmezővásárhely, ébresztő Magyarország!!!
TASzSz
@Horizont: Az jó! De akkor a többi kussol, nem kritizál...
JAJMÁR
@TASzSz: Most kèpzeld el, mekkoràt bukik a fidesz, ha a 100 szàzalèk elmegy?
Egyèrtelmű, hogy a többsègnek elege van belőlük. Tudjàk is, azèrt kàbìtjàk a hülyesègeikkel csak a sajàt kis táborukat. Ha MINDENKI szavaz, csúfos a vėgūk.
NagyB
@Eladott Ország: Eladott Ország: Ez szívhez szoloan hangzott...meg kell veluk ertetni,h a diktatorikus lopas alapu rendzer meg lesz buktatva mindig! Az elottem szolo jol fogalmazott,az ellenzeki uj demokratikus eroknek nincs miert hatradolni,dolgozni kell ezerrrel!
TASzSz
@JAJMÁR: Aki nem ment el, nem fog áprilisban sem! Nekik nem kell senki!!!
JAJMÁR
@TASzSz: Nem biztos "a siker szàrnyakat ad", mostantól minden lehetsėges. Ez orszàgos lelki ės pszichológiai győzelem is volt.
Manhattan
...és akkor Vásárhely mégis bevállalta...inkább a "döghalál", mint ezek...

Bátrak vagytok vásárhelyiek! Köszönjük!
Eladott Ország
A „mi lett volna, ha…” kezdetű történelmi eszmefuttatást Kádár tiltotta be, de most a Fidesz és külön Lázár János visszahelyezi az őt megillető posztra. És mindjárt fel is teszi. Mármint a kérdést. Sőt, meg is válaszolja. Mert mostantól kezdve ez a jövőről gondolkodás kulcskérdése. Mi lett volna, ha… ?Egyszóval megvan a következő kormányprogram. Folytatják. Ameddig még van egy talpalatnyi föld, egy szálloda, kastély, borászat, kaszinó, kemping, szőlőbirtok, bank, piaci szektor, ami nem az uralkodó családok (nem lehetnek többen egy tucatnyinál), vagy azok valamelyik strómanja kezére nem kerül, addig folytatják. Ameddig van egy független portál, független bíróság, be nem kebelezett önkormányzat, addig folytatják. Ameddig nem sikerül tökéletesen megosztani a hatalmat és a vagyont az egyházzal, ameddig be nem vezetik az inkvizíciót, ameddig egyetlen ember is merészel önálló gondolatokat megfogalmazni, addig folytatják. Ameddig teljesen le nem pusztítják a civil szférát, ameddig nem sikerül teljesen kiirtani az öregeket, betegeket, nincsteleneket, addig folytatják. Nagy léptekkel, nagy pofával, nagy hazugságokkal, eszelős pusztítással folytatják. Ha már bevezetjük a „mi lett volna, ha…” kezdetű tényfeltárást, talán célszerű lenne ezt akár úgy folytatni, hogy: … nem tűrtük volna az ország kifosztását…, nem hittük volna el, hogy egy gázszerelő néhány év alatt zsenivé válhat…, az Unióval közösen gondolkodtunk volna Európa, benne Magyarország sorsáról…, ha nem engedtük volna lábbal tiporni a jogainkat…, ha átlátható, szakértő, becsületes kormányt választottunk volna. De akár változtathatunk is a kérdésen. Mi lett volna, ha helyett: mi lenne, ha. A történelem ugyanis még nem zárult le.
papa.49
Annyitisércserpákjános soha ne is kapjatok több szavazatot mint most kaptatok !!!
quadrocopter
@Shikari: Borogasd magad csicska, Lézer tanyán beledöngölni a sárba a parazita bűnűnözöket, meghökkentő eredmény!
Vinnyogtok, mi? Időnmként szűköljetek is, mehogy egyhangú legyen a vinnyogás!
Macskaszem
Ez a fideszmajom is fordítva ül a lovon, ugyanis nem a tisztességes munka bukott, hanem a piszkos kampány.
Béla333
Lehet, hogy Lézer Jani rossz helyen építette fel a lopott pénzekből a kastélyát?
Még a végén nem talál komornyikot a környéken... Az annyitisér emberekből.
magyarbakancs
@Shikari: Lassan mondom,hogy meg értsed.
Lehet pakolni Fidesz elvtárs.
Szét lett rúgva a seggetek elég alaposan.
Milyen gyűlölet kampányról vartyog maga?
Nem volt elég a 10 ezer forintos utalvány,az új templom?Pedig mindent megígért a Fidesz és mindent megkapott a Fideszes polgármester jelölt elvtárs.

Milyen érzés szopni Fidesz elvtárs?
Pálinkás Pál
@Shikari: És április után meg nektek a cellák a sitten!!!
Béla333
"Túrják fel a papírokat, én nem bánom, világítsanak át, világítsák át akár Rapcsák Andrást, hajrá!
– mondta Lázár János vasárnap este"

Engedni kellene a kérésének! Lássuk azt az Elios közvilágítási szerződést!
vladimir putin
@Shikari: gondolod, hogy újra lesz ilyen maffialeszámolás, meg ilyenek?
Ugyanúgy ahogy a Tiborcz István apósa szokásosan intézni szokta az efféle ügyeket?
szettevette
@magyarbakancs: Mert neked aztán jobb lesz attól ugye?
szaboria1
@vladimir putin: A 6 órás hírekben be mondták de ami nevetni való volt az, hogy a kiskunhalasi önkormányzati képviselő választás nyertesével éljenezett.
Sámannus
"A párt támogatóinak bizalmát négy év távlatában sikerült megőrizni," Én inkább vesztegetésnek nevezném a handabandát
magyarbakancs
@Shikari: Szét lett rúgva a Fidesz seeeegggggggeeeeeeeee.
Nagy volt a pofájúk eléggé.
Milyen érzés szopppppnnnnniiiiiii
quadrocopter
@Shikari: Nyalogasd csak magad...meg az enyémet is, ha úgy gondolod!
Pálinkás Pál
@Shikari: Nagyon optimista vagy...ennyit ér a ti általatok üzemeltetett kozvéleménykutatók prognózisa... Mráz Samu ,meg a századvég is lukra futott...így jártok tavasszal is...Most két hétig hiányolhatod majd a ducet,gyogyóban lesz,meg kell emésztenia a vereséget!!!
Jozefina
Minden Hódmezővásárhelyen élő állampolgárnak csak gratulálni lehet!!! Remélhetőleg ez lesz áprilisban is országos szinten!!! Úgy látszik ébredeznek az állampolgárok!!!
magyarbakancs
egy arrogáns szemét ,aljas párt a Fidesz és a szimpatizánsai is ugyan az.
Pálinkás Pál
@Shikari: No igen,de az áprilisi választások is "lokálisak"..minden kerületben a helyiek szavaznak..leszámítva a román honfitársaidat
magyarbakancs
@Shikari:" A győzelem után bízom benne, hogy fellépnek a felforgatók ellen! "
Kedves anyukáját fenyegesse.
Pálinkás Pál
@Shikari: Álmodozzál csak,az nem kerül semmibe..
magyarbakancs
@Shikari: Csak fenyegetésre képesek.
Ez a Fidesz ez a politikája.
magyarbakancs
@Shikari:" Így igaz! Beindul a Fideszes gőzhenger!"
Reményemet fejezzem kí ,hogy lehengerelik a Fideszt.
vladimir putin
@Shikari: például az Alcsúti polgiválasztás is olyan izgi volt, hogy vajon kiderül-e, hogy ki az az az ismeretlen állampolgárságú osztrák nyugdíjas, aki azzal az ismeretlen színű és típusú piros mercedes gépkocsival elgázolta Váradi Andrást.
Tök izgi, hogy lesz leszámolás, vagy nem lesz leszámolás.
nezelodo
@Shikari: "Készül az újabb Esztergom!" Miért, Vásárhelyen is laposra verte az asszonyt a polgi? Nem hallottam, nem kéne bevádolni azért, hogy elbukott!
Pálinkás Pál
@Shikari: Nem...nem..a bukásotok indul be...látják most az emberek hogy legyőzhető a narancshorda...a társadalmi csoportok zömét ellenséggé tettétek,azt hiszitek büntetlenül lehet a végtelenségig??
quadrocopter
@Shikari: Akkor nem csak 2 millás szavazókondétok lenne, hanem jóval több!
magyarbakancs
@Shikari: "Nem ellensége a Fidesznek a társadalmi csoportok nagy része, csak a libsi felforgatók és az idegen pénzen migráncsot simogatók! A többiek a Fidesz által teremtett jólétre szavaznak!"
Orvosát ,gyógyszerészét keresse fel!
Aki Én
@Shikari: ,,Egy ilyen kis helyi győzelmecskéből,"
Azért ilyenkor újra meg újra kiderül, hogy milyen mélységesen BUTA VAGY!!!
Szerinted miért ment le az elmúlt hetekben agitálni, ígérgetni és fenyegetőzni a komplett fideszes vezérkar? Ilyen apparátus, mozgósítás, körbeszarás rég volt, és ennek ellenére történt ami történt egy vérfideszes fővárosban. Ennek erejét, jelentőségét nem egy ilyen agyatlan hazaáruló fogja itt értelmezni, mint te.
Ahol valódi tétje van a dolognak, mint például Veszprém, ott végetek van hazug gecik.
Esztergom pedig a fideszes bosszúról, kizárólag saját érdekről, a város lakóinak teleszarásáról, a fideszes tempóról, aljasságról szól. Jó példa valóban a fidesz módszereire, a társadalom érdekeinek háttérbeszorítására.
Na ebből van elege az ország nagy részének, még ha totál buta vagy ennek megértéséhez.
Szép és nyugodt napot te aljas román hazaáruló!
Hellcat
"Hegedűs Zoltán szerint az időközi polgármester-választáson a piszkos kampány győzött a tisztes munka fölött" Azrt csak mocskolódik egyet a geci még...
@Shikari: Újabb Esztergom? Esztergomot a fidezs baszta szét te agyhalott :D Esztergom a tökéletes példája annak mit történik ha valahol nem a fidesz uralkodik...inkább dögöljön meg az egész város!!!
Nessy
Egy érdekes dolog lesz, hogy a fideszes képviselőknek a város és a választól lesznek fontosak, vagy a fidesz. Ezt Esztergomban már egyszer bemutatta a fidesz, hogy milyen az, amikor a pártérdek felülírja a város érdekeit, a választók akaratát.
Pártunk és kormányunk csak és kizárólag akkor szeret az "ország és választók akaratára" hivatkozni, amikor egy 20 %-s konzultáció alapján teheti.
Mrfingusz
@Shikari: idióta ,csak sivalkodjál a bányász béka fasza alatt vagytok és lesztek,elég volt a rablásból! Még a szar is ki lesz verve belőletek nem csak az ellopott milliárdok !
sokanvagyunk
@Hellcat: Hegedűs a választás napján még elhatárolódott az ellenfele ellen szórólapon terjesztett piszkos-hamis állításoktól.
Aki Én
@Shikari: ,,A következő választáson repül! "
Pár órával a világraszóló győzelem után ilyet mondani..., hát hallod. Mert, hogy szó szerint világraszóló, még ha a köztévé nem is számol be róla :)
Te tényleg nem érzed mikor jobb befogni a hazug pofádat :)
Én pezsgőzöm, te dühöngjél. Szép napot :)
Aki Én
@Shikari: ,,Egy ilyen kis helyi győzelmecskéből,"

Ez azután pláne vicces, hogy ti mondtátok két hete azt, hogy a Hódmezővásárhelyi választás egy...(pillanat, iszom egy korty pezsgőt) ...kis április 8-i választás. Hát ez bejött :)
Manhattan
@Shikari: Ez speciális helyzet volt, kifejezetten jobboldali városban kifejezetten jobboldali jelölttel. Azért talán mégsem az a cél, hogy az egész ország csak jobboldali lehet!
Aki Én
@Shikari: ,,Ennek Hódmezővásárhely látja a kárát!"
Ez bizony benne van egy olyan kormány esetén, akinek a társadalom érdeke a legutolsó, és olyan ostoba és aljas szektája van, mint ti.
Veszprém eseténél a szekta oldalai tele voltak bosszúszomjas, ,,szivassuk meg Veszprémet" kijelentésekkel. Ezek vagytok ti. Még egy nap sem telt el, de már fenyegetőztök, telibe szarjátok a többségi akaratot, a demokráciát. Ezzel csak azt igazolod, hogy bizony megérett a kormányváltás. Amiről beszélsz, az a hatalommal való visszaélés, diktatúra...
Jó, hogy te is így látod :)
Kookas
@Shikari: idáig nem tévedett mert mindig az volt amit ő akart.
Aki Én
@Shikari: 10:04 Ebben a pillanatban, 12 órával a parádés zakó után valóban egy bukott, ex-polgármestert látni. És ő a fidesz második embere, orbán jobbkeze. Na ettől igazán parádés :)
kokopelli
@Aki Én: (10:03)
...és ki az a barom,aki itt "náci-libsi"-zik,annélkül hogy tudná,mi az a náci!
Aki a mutatóujjal valakire mutat,annak a másik három ujja maga felé görbül!
Ennyi a keletpakisztáni Orbán-törzshöz tartozó cigány "vadász"-ról! Ki is az? ;-)
Kookas
@Shikari: nocsak két istene van az országnak?
Aki Én
@Shikari: Ezért írtam, hogy ,,ex"
Nem szeretnék tovább beszélgetni veled, mert túl buta és tájékozatlan vagy hozzá. Az a baj, hogy a fideszt ma már csak ilyenek képviselik.
Manhattan
@Shikari: Sajnos holnap még lehet Sorosozni, migránsozni, de a helyetekben nem tenném, mert ezen már mindenki csak nevet. Helyette az enyhítő körülményeken törném a fejem, például ha az eddig gyűjtött pakkot letennétek a nép elé. Úgy futni is könnyebb lesz, de nyugi, akkor is utolérünk benneteket.
volvós
Janika !! Ne a 4 évvel ezelőtti adatokat ismertesd, az már a múlt !!
Most kell Viktor 4 évvel ezelőtti szlogenjére emlékezni:
" Elsöprő többség úgy döntött "...csak most az ellenzéknek !!
Bukta, elvtársak, és ez csak a kezdet !!
Macskaszem
@Shikari: Remélem szereted a narancsos buktát, mert április 8 után azt zabálod.
Hellcat
@Shikari: Most gyakorlatilag kimondtad, hogy ha az emberek nem a fideszre szavaznak akkor viseljék a következményeit...tehát tudod hogy a fidesz bosszúból képes romba dönteni a várost...fenyegetsz...kibújt a szög a zsákból ismét. gratulálok.
Hellcat
@Shikari: Ha tényleg gondolkodnál akkor tudnád, hogy Esztergomban is azért lett leváltva a fideszes mert elegük volt belőle az embereknek...csakhogy a testület megmaradt fideszesnek és MINDENHOL keresztbe tettek a polgármesternek...Inkább pusztuljon el a város minthogy ne ők uralkodjanak...szar lehet most nektek bértollnokoknak, gondolom vasárnap éjjel jött a riasztás, hogy azonnal mocskolódni kell mert nem a fidesz győzőtt :D:D:D Szánalmas kis véglények vagytok.
Macskaszem
@Shikari: Szerencsére csak 1 évig kell a fidesztetvekkel küszködnie, akkor az egész fideszhorda megy a levesbe.
amaramaistanna
Követendő példa Hódmezővásárhely , egy jelölt külön lista. Tehát ápprilis 8-án szavazzunk a kedvenc pártunkra és egy( közös) jelöltere!
ittott
már.. csak egy vitéz van a messzi vidéken
Shikari
olyan , de olyan, amilyen egy hitbéli fideszes.
tisztelegjünk előtte, és senki ne reagáljon rá.
Ő mazochista.
élvezi, ha verik
és akkor ömlik is..
belőle ..
Hellcat
@Shikari: Te iszonyat buta vagy :D:D Nem hiába...a fidesz az alul iskolázottak körében népszerű :D Te meg a dubrincs haverod vagytok rá a legjobb példa :D
tudode
Lázár János ugyanúgy ÚSZIK A MOCSKOS ÁRRAL, mint az aki olyan személyiségromláson ment keresztül, AMELYNEK AZ ORSZÁG ISSZA a levét immáron 27 ÉVE, mert az ORSZÁG MÁR MEGVOLT, most az EU, az ENSZ következik "nála", mert nem fér már bele a bőrébe!!!.:
..
---- Orbán Viktor a hatalomról 1995
www.youtube.com/watch?v=1xIh97rkwI8
.
A hvhelyi időszakos pm választás bebizonyította, hogy nem csak "nekik", az országnak is tele van a nemi szerve ezzel az állandó, FÜRDŐSK-nak is beillő virnyogással, ellenségkép kereséssel, miközben elfelejtették a NÉPFELSÉGET SZOLGÁLNI, de a KÖZÖSBEN VALÓ kotorászásról NEM!
.
De volt olyan idő, amikor még PAPÍR NÉLKÜL képes volt az újságíróknak, és az érdeklődőknek beszámolni akkor, amikor még VOLT MONDANIVALÓJA
.
----- KET AKADÉMIA Orbán Viktor 1994. november11.
www.youtube.com/watch?v=NQyCofIkjnU
.
Ma már ott tart az ország, Lázárnak is intő példa, hogy AKI OCSÚ KÖZÉ KEVEREDIK MEGESZI/K a disznók, ha párttárs, ha barát, ha ellenfél.
.
Magyarán: igaza van Vonának, EGY KIÖREGEDETT DESPOTA lett belőle a HATALOM, ÉS A PÉNZ őrületében!
Rockxy
Magyar márki ekkora zayt még sosem csapott a médiában. :)
Isten éltesse!
Pálinkás Pál
@Shikari: Áruld el ,mennyi pénzt kapsz ezért a seggnyalásért??? mert ekkora hülyeségeket még a gyogyóban sem mondanak,kivéve ha vezéred épp ott tartózkodik!!
jancsipapa
@Béla333: Szerintem is . Ha már ilyen szépen kéri...
quadrocopter
A PLT röpcédulák egy szóval sem említik a Nagy Cumit!
jancsipapa
@Sámannus: Nem igaz . Még ez sem sikerült ,mert nagyobb részvétel esetén kaptak kb. ugyanannyi voksot . Úgyhogy át kell gondolni a dolgokat , már kevés a Sorosozás , az " összenő ,ami összetartozik "és itt az ideje alaposan söprögetni a saját porta előtt . Visszább venni az irritáló arroganciából , a szinte minden szinten burjánzó korrupcióból , elengedni levitézlett ( akár élvonalbeli ) embereket ( Rogán ,Farkas Flórián ,stb...) és TÉNYLEG!!! koncentrálni az emberek valós elvárásaira ,érdekeire . Az első dominó eldőlt .Ki kell iktatni a sorból egy jó párat ,hogy ne dőljön az összes ...
szettevette
@magyarbakancs: Azért kíváncsi lennék, ha névvel és arccal kellene vállalnotok a véleményeteket, hozzászólásotokat, akkor vajon vállalnátok-e?! Vagy, ha valamelyik családtagotok munkahelye múlna rajta vajon akkor is ilyen nagy szátok lenne?!
kokopelli
@Pálinkás Pál: a választások után felvesz egy más "avatárt" és sunyít,vagy
visszamegy "libsibe",ahonnan a ßoptató gazdája elindult! Ki veszi észre?Kell
a lé a purdéinak,meg egy két felesre vagy "lőré"-re!!!
kokopelli
@szettevette: csak nem zsarolt meg téged a Fidesz? Már a feltételezésed ill.
kérdésed is tartalmazza kormánypolitikát! Gondosabban kellene feltenni a kér-
dést,mert így nagyon egyértelműnek vető!
kokopelli
@kokopelli: "vehető" és nem "vető)bocs!
Pálinkás Pál
@szettevette: Hát barátocskám,vállalnánk is ha ha jogállamban élnénk, és nem orbánisztánban...ahol a rendőrség bizonyos agyhalott tagjai,a főügyész ,meg egy halom bíró úgy ugrál ahogy a mangalica füttyent nekik! De remélem ennek tavasszal vége lesaz,és eltakarítják ezt a salakanyagot az ország testéből!!!
Sámannus
@jancsipapa: Vidéken az emberek letargiában vannak. Rá vannak utalva a társadalom gondoskodására. Az emberek akkor sem tudnának változtatni sorsukon, ha forradalom volna.
A reménytelenséget két felülről jövő segítség válthatja fel az egyik reményük a fidesz, a másik az ellenzék. ha mindenki üres kézzel megy hozzájuk, akkor nem lesz változás.
Hiába emleget itt mindenki béruniót, vagy uniós bért a nyomort akkor sem szünteti meg.
A fidesz csak hitegetni tudja a polgárait a semmitmondó bábáskodásával, Az ellenzéknek évekbe telhet mire oda jut, hogy érezhető a segítség.
Egy lerohasztott kizsigerelt gazdasággal, és kizsebelt polgárokkal nincs mire ígérgetni.
A fidesz viszont amíg hitegetni tudja a híveit mozdíthatatlan lesz
Minél tovább marad annál nagyobb károkat fog okozni. A maffiájuk azeri és ukrán példákkal tanulják a kizsigerelés technikáját. mindig lesz olyan kisebb konc amivel elkábítja a híveket, mert úgy adja elő mint lelkipásztor az ostyát.
advocat
Vásárhely megmutatta, hogy nem lehet egy várost megfélemlíteni. Nyilván elegük lett! Csak egy megjegyzés (Vári Ernő okán is), miért nem mehetek el meghallgatni a pártok választási gyűlését. Azzal még nem pártoltam senkit. Érdeklődni meg szabad. Nem egy párt van. Bár sokan azt hiszik.
szettevette
@kokopelli: Nem zsarolt meg senki! Csak éppen utálom, ha valaki tök nagy mellénnyel van névtelenül, aztán ha ki kellene állnia mint Petőfinek, azt már nem vállalná. Erről egy gyerekkori emlékem van. Iskola fogászatra mentünk, az egyik osztálytársam tök nagy mellénnyel volt, hogy ő aztán nem fél az orvostól, mert ő milyen bátor... aztán amikor beértünk a rendelőbe 20 cm-rel kisebb lett!
Én egyik pártnak sem vagyok tagja! Ilyen alapon a független (ha valóban független!) hozzám közelebb áll! Egy biztos, hogy a jelenlegi politikai palettáról nem tudnék választani! És túl kicsi pont vagyok, hogy az életemet akármilyen kormányváltás befolyásolja.
kokopelli
Kőrkérdés mindenkinek aki kissé vagy nagyon elhatárolódik Fityisz-től!
Honnan a francból verbúválják ezeket a kormányvonalas kommentelőket?
Levetkőzik "ezek" minden emberi méltóságukat,hogy magukból akár bohó-
cot is csinálnak,akár a tényeket is ismerve? Ok. a nívóra nem adnak,de az
csak nevelés kérdése,de a gerinc elveszítése az már szabadon választott
gyakorlat, a pirulás határán kívül!
advocat
"Hegedűs Zoltán szerint az időközi polgármester-választáson a piszkos kampány győzött a tisztes munka fölött."
Végül is piszkos kampányt a Fidesz folytatta. NEM?
division
@Shikari: Lázárt annyit mocskolta az ellenzék, hozták hírbe folyton hogy ez hatott az emberek zömére, lényegében Lázár ellen szavaztak az emberek és nem a Fidesz ellen. Kiskunhalason vajon miért nem nyertek akkor az ellenzéki huszárok?
vadsanca
Be kell tartani a fair-play szabályokat! Tudni kell veszteni és megadni a lehetőséget másnak.
human
Én azt hittem, hogy a doki fog megszólalni a maga pár száz szavazatával.
division
@Horizont: Messze nem. A most megválasztott polginak meg még nincs hitelessége meg semmije, azt majd az idő dönti el.
division
@bakcsubakka: Ne hidd hogy nagy pofon volt, az élet akkor is menne tovább ha a már leszerepelt ellenzékiek jutnának hatalomra. Igazából nem is bánnám ha ez a nyikhaj Karácsony lenne a miniszterelnök, legalább az ő felmenőit is emlegetnék hamarosan:-))
Nessy
@division: Ebben igazad lehet! Mert amióta az egykori "konstruktív ellenzék" van hatalmon, olyan remekül szárnyalunk, hogy már csak a mélytengeri búvárok érnek utol bennünket! Igaz viszont hogy már Krisztus köntösét is részben eladósították, részben ellopták.
quadrocopter
Most adta át Genyó a nemzethy lovardát...van hol, van mivel és van mit leciumizni!
Rockxy
Amiről senki nem beszél.
Hódmezővásárhely óta az ellenzéki sajtó nem ordít diktatúrát.
Érdekes, nem? :D
De ha a fideszes csávó nyert volna, akkor még választási csalás esete is fennforogna.
Sőt akkor a putyin hekkerei is közrejátszottak volna és miegymás.
Ez a politika.
Visszafelé olvasva: akitilop

Na, felébredt valaki? :)
Yoda69
@Rockxy: Mi van? Savanyu a szolo?
Nyugi, a fideSS el zavarva Aprilis 8-an.

MEG 41 NAP1
Desischado
@Hellcat: azért teddmár hozzá, hogy tisztelet a kivételeknek. Például nekem is 8 osztályom van csak, de szívből gyűlölöm a fideszt, és mások is vannak így.
Savanyú a szőlő, mi? Pedig ez nagyon fontos, precedens értékű győzelem volt. Az emberek láthatják, hogy a fidesz igenis megverhető, csak össze kell fogni, és elmenni mindenkinek szavazni! Hajrá, Hódmezővásárhely, remekeltetek, szívből gratulálok!
terlasz
@Shikari: Arról beszélj, hogy mi lenne akkor, ha nem lopná a pénzünket egyik se. Mentegeted itt a kedvenc pártodat, vezéredet, akihez fogható rabló még nem volt ebben az országban! Szitokszóként használod a libsit azokkal szemben, akiknek még van józan eszük. Szégyen, hogy emberek milyen mélyre tudnak süllyedni!
sokanvagyunk
@division: (22:36) A pécsi polgármesternek már rég nincs hitele (bezzeg a városnak annál több), mégse dönti le az idő - se a pártja.
creativehun
Jani,Jani! Kár itt színezni a stiglicet..a tények makacs dolgok..és azt mutatják..az embereknek elegük volt belőletek meg az örökös mutyijaitokból! Janikám...ezt bizony túltoltátok...nem kicsit,nagyon! Magatokra vessetek!
magyarbakancs
@szettevette: "Azért kíváncsi lennék, ha névvel és arccal kellene vállalnotok a véleményeteket, hozzászólásotokat, akkor vajon vállalnátok-e?! Vagy, ha valamelyik családtagotok munkahelye múlna rajta vajon akkor is ilyen nagy szátok lenne?!"
Névvel név nélkül is egy mocskos szemét párt a Fidesz.
Ön se a saját nevén formált kérdést és véleményt.
Gondolom azért tart ki a Orbánc mellett mert függő viszonyban van .Talán önkormányzatnál,vagy egyházi iskolánál dolgozhat.Féltik az állásukat?
Meg kérdezte azokat a rokkant nyugdíjasokat kinek elvették a járandóságát?A 2011 CXCI törvény alapján
Felebezett másodfokon visszakapta a státuszát de a nyugdíját nem mert nem dolgozott előtte 10 évig.
Ja mert le volt bénulva most meg rehabilitációs járadékot kap.
Éhen dögléshez sok megéltetéshez kevés.
És ön ezt a szemét keresztény nimbuszokat skandáló mocskos,szar társaságot pártolja?
Lelke rajta.
quadrocopter
@szettevette: tegnap, 12:46

Kedves ki tudatlanom! El vagy maradva egy brosúrával, könyveld el magadnak, hogy a keményebb kommentelők IP címe már mind gyűjtőhelyen van a hordánál, ugyanis az összes szolgálato a hoirda kézivezérli és a szolgálatok akadály nélkül hozzáférnek a netszolgáltatód adataihoz, amióta pedig a Fi9nfisher kormányzati kémprogramot alkalmazzák, azófa ott vannak a monitorodban is és ebből egy pillanatot sem veszel észre!

Tehát értelmetlen feltenni azt a kérdés, hogy mikor, hogyan lennél Ulán-Bátor!
Hellcat
@Desischado: Igazad van, igazából úgy szól a mondat, hogy alacsonyabb végzettségűek körében népszerű, tehát ott sem osztatlan a siker mint írod :) Első csata megnyerve kibukott mekkora az a fideszes "többség"...remélem a sok passzív ember kurvára megmotiválódik most és felemeli a seggét és elmegy szavazni mert látszik, hogy magasabb részvétel meleltt IGENIS SZÁMÍT a szavazatuk...az ellenzékben meg bízom, hogy képesek lesznek értelmesen úgy jelöltet állítani, hogy 1 esélyes induló legyen a fidesz ellenében.
szettevette
@magyarbakancs: Biztosan igaza van abban, hogy valakitől elvették a rokkant nyugdíját, pedig nagyon beteg. De jogszabályt úgy nem lehet alkotni, hogy mindenkinek jó legyen! Én több olyanról is tudok, hogy ok nélkül volt rokkant nyugdíjas. Pl. alkoholizmus miatt.
magyarbakancs
@szettevette: Igen sajnos az alkoholizmus is szenvedély betegség mint a internet fügés acigeretázás,drogozás.
Nem tudom tudta-e hogy az alkoholizmus azt jelenti,hogy a napi életvitelhez kel az alkoholja mégha az egy korgy ital is.
Szenvedély betegség sújos dolog .
De abban igazavan énsem tartom betegségnek az alkoholizmust.
De jogszabályt nem hozok olyat mint hogy ha elötte nem dolgoztál 10 évig nem kaphatod vissza a járandoságodat.
A Gyurcsány idejében a daganatos betegeknek meg járt a közgyógy igazolván most nem kapjákmeg.
Meg rokkant nyugdíjas nincs csak járadékos és nincs a karikás út kedvezménye.
Saját pénzen megy kezelésre a daganatos beteg.
szettevette
@magyarbakancs: Amúgy meg már többször kinyilvánítottam, hogy a jelenlegi palettából egyik párt sem a szívem csücske. Teljesen független vagyok! Egy nagy kör, és a körben egy kicsike pont. Na az vagyok én! Úgyhogy ha megkérhetem ne minősítsen, és ne soroljon sehová sem! A világ legkönnyebb dolga mást elítélni, de ha az ő keresztjét kellene cipelnie, lehet hogy összerogyna alatta!
magyarbakancs
@szettevette: Tiszteletben tartom a nézetét.
De nem támogatok egy olyan kormányt és kormányfőt kinek a haza mellé közpénzből stadiont építenek.Ki saját uradalmának tekint a hazámat.
Ez a Kádár sem engedte meg magának,hogy vadas kertet épittesen a háza mellé.
Pedig szeretet vadászni.
TASzSz
@Eladott Ország: Ez most hogy jön ide?!
1magyar
Hódmezővásárhelyre kell majd a migránsszálló mert Románián keresztül jönnek a jó időben.
creativehun
@Shikari: Feldobtad a napomat...annyira elrugaszkodott a valóságtól amit írsz,hogy feltételezem Te magad is könnyesre vigyorgod magadat amikor ezeket a blődségeket leírod..és pusztán az internetes társadalom jobb kedvre derítése vezérel írás közben mint sem ideológiai elkötelezettség!
nyanya001
@magyarbakancs: Egy kis előleget nem lehetne máris ?
Rockxy
@Yoda69: Oké, tőlem elzavarhatod.
Kíváncsi leszek, mit tud majd a jobbik újítani az első 100 napban.
Meg a többiben.
Például megszámolják majd a zsidókat a parlamentben?
solidedge
A vicc után szabadon. A Fidesz közleményt adott ki, ami szerint a független jelölt az utolsó előtti lett, míg a Fideszes a dicsőséges második helyet szerezte meg.
Yoda69
@Rockxy: Az elso 100 napban remelem bortonbe teszik teljes vagyonelkobzas mellett a bunosoket (orban, ket labon allo vej, luzer es a tobbi)
namihami
""Hegedűs Zoltán mintegy 9500 voksot kapott, annyit, amennyit 2014 őszén és tavaszán a Fidesz jelöltje. A párt támogatóinak bizalmát négy év távlatában sikerült megőrizni, ""
így igaz. Viszont az ellenzők sokkal nagyobb mértékben növelték a számukat.
És tudod, Jancsibohóc, ez vezetett a vereséghez.
division
@Horizont: Mindenki így kezdi az elején, utána meg megváltozik...
division
@1magyar: Az biztos. Lehet visszaállítani majd a határőrséget.
division
@Horizont: Én drukkolok neki, csak előre nem foglalok állást.
division
@Horizont: Olvasom, semmi különöset nem írtam (max. bizalmatlan vagyok még), te viszont lehülyézted 1magyart a véleményéért, ami mellesleg igaz is lehet. Fogalmad nincs eddig hányszor kellett itt kivonulniuk a volt határőröknek, ez csak fokozódni fog. Valami olyan bejelentés kell majd mint amit Merkel mondott, hogy aki nem hajlandó az integrálásra annak lényegében annyi. Innentől már csak be kell tartania neki is, bár az is lehet csak jó színben akarta feltüntetni magát a fő befogadó:-)
advocat
Szörnyű egy nép lakik ott. Nem tudják kire kell szavazni? Vagy nagyon is tudják!
kukac50
Lázárnak és a Fidesznek nagy pofon volt ez a választás!
Gratulálok a Hódmezővásárhelyieknek és az új polgármesternek a bátorságukhoz és a tisztánlátásukhoz! Magyarok ez egy jó példa mutató város példamutató emberekkel!
kukac50
Lázár már a Fidesz listán is csak a 23-dik helyre szorult, Fontosabb Farkas Flórián Orbánnak mint Ő! Süllyed a hajó nagyon.
simmering73
Nem az az érdekes, hogy annyi szavazatot kapott mint négy éve, hanem az, hogy akik akkor nem mentek el, most elmentek szavazni. Erről szól április 8. 2,2 millió birka néz szembe 5,6 millió emberrel. Ha az eddig elmaradt többség elmegy szavazni, akkor a fidesz vezérkar a pünkösdöt már a börtönben töltik.
Mrfingusz
@Shikari: de ettől független leszophatsz te buzi :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.