A határon túli magyar állampolgároknak a kötelező betelepítésről szóló, október 2-ra kitűzött népszavazáson való részvétele feltételeiről tartott sajtótájékoztatót kedden Ungváron – Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke.

 Az NVI elnöke Magyarország ungvári főkonzulátusán a kárpátaljai magyar média tudósítóit tájékoztatva elmondta: a "kötelező betelepítésről" szóló népszavazáson részt vehet minden magyarországi és külföldi lakcímmel rendelkező magyar választópolgár.

Mint közölte, a határon túlról eddig 259 ezer magyar állampolgárt vettek névjegyzékbe. Pálffy Ilona hangsúlyozta: azoknak a választóknak, akik a 2014-es parlamenti választásokon már regisztráltak, nem kell ismét jegyzékbe vétetni magukat. Kiemelte, a külföldön élő, állandó magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárok a külképviseleteken vagy a valasztas.hu oldalon is nyilvántartásba vetethetik magukat. A Kárpátalján élő választóknak az NVI a szavazási levélcsomagokat az ottani külképviseletekre küldi ki – tette hozzá.

Az NVI elnöke emlékeztetett arra, hogy a 2014-es választáson nagyon sok határon túli szavazat azért volt érvénytelen, mert a választók az azonosító nyilatkozatban – az országaikban érvényes, a magyarországitól eltérő gyakorlat következtében – helytelenül adták meg anyjuk születési (leánykori) nevét. Arra kérte a külhoni választópolgárokat, hogy a jövőben, így az október 2-i népszavazáson való részvételkor különösen ügyeljenek erre a mozzanatra.

Pálffy Ilona azt is kérte a külhoni magyar választópolgároktól, hogy jelezzék a helyi magyar külképviseleteken keresztül az NVI-nek, ha a választói névjegyzékben szereplő hozzátartozójuk vagy ismerősük elhalálozik. Az NVI elnöke Erdélyben folytatja tájékoztató körútját, július 20-án Kolozsváron, július 21-én Csíkszeredán, 21-én és 22-én pedig Tusnádfürdőn tart ismertető előadást.

153 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
igazi korszerű megoldás: szóljanak a szomszédok!!!
kakaósbögre
ezeknek mi közük van a mi belügyeinkhez?az életükhöz?
Cicamama55
Csak akik a határokon belül élnek, azoknak lenne a szavazáshoz joguk, ugyanis a sorozatos rossz döntések a mi életünket pecsételik meg, nem a szomszédokét!
wpym
Én pedig alig várom, hogy a full idegenek Magyarországon fizessenek adót és járulékot, ha már beleugatnak abba, amihez nincs közük.
silber13
@Pálinkafőző Rézüst: Nem hiszem, mert ha balul sülne el a dolog, azon pillanatban visszavedlenének ukránná, románná és leteszik a nagyesküt,nekik semmi közük a magyarokhoz! De nem félek ilyesmitől, van magukhoz való eszük! Kellemest és főleg a hasznosat nézik!
tutajos
"260 ezer határon túli alig várja, hogy szavazzon.."
.
Valami közük van ehhez a kérdéshez ?
"Nix ugribugri!"
OCC
És újra: A Magyarországra betelepítendőkről van szó.
Nem Romániában betelepítendőkről, ahol ti éltek, hanem Magyarországról, ahol ti nem éltek.
Közötök nincs hozzá... közötök nincs hozzánk!!!
Vágod székely geci!?
Te nem is magyar vagy, hanem székely (a székely az más, mint a magyar, ti itt is autonómiát akarnátok itt, nem csak Romániában - spanyol-katalán nem ugyanaz).
Vágod, székely geci!?
justhpeter
Itt fizet adót, tb-t és mindent, amit mi fizetünk, akkor szavazhat. Minden más esetben kuss ! Abban biztosak lehetnek, hogy egy esetleges kormányváltás után ez a cumi is kiesik a szájukból.
Rózsika Hatházi
Hogy is van ez? 260 ezer határon túli alig várja, hogy a betelepítés elleni népszavazáson a csuti szájíze szerint szavazhasson. A minap vargamiska kijelentette, hogy 250 ezer betelepülő kellene, hogy a gazdaság működjön.
tothjani
Orbán elvtárs szeretünk küld a pénzt mondják a határon túli magyarok.
De hányan utalják át az anyaországba az ÁFA különbözetet, ezzel is támogatva szeretet anyaországuk fejlődését??
lópicigáspár
Elolvasván a facebóóóók kommenteket, el kellett gondolkoznom azon, hogy mit vétett néhány szülő, hogy ekkora barmot hozott a világra! És persze miért nem verte a szüleménye fejét azonnal ott helyben a betonba!!
glorianna
Érdekes hozzáállás - mármint a Pálffyé és a külhoniaké. Kíváncsi vagyok, Pálffy mit szólna hozzá, ha a szomszédja előírná neki, kit lásson / ne lásson vendégül, és még a konyhapénzből is elvenne...
Ha igaz a 260 ezer, akkor minden 9-10. ht úgy gondolja, joga van megmondani, h itthon ki mit csináljon. Ilyenkor óhatatlanul felmerül az emberben, hogy kéretik csak a sajáttal verni a csalánt.
bundi
ez fasza...mi közük van hozzá...de ha már megvannak 250 000-en...oké...mehetnek melózni és adózni...pont ennyi megélhetési bevándorlót kell az országba betelepítenie a kormánynak...legalább is varga és orbán szerint...
Toby
A 260 ezres Kárpát-birkával sem lesz eredményes a karámkívánalom!

Afrikában van egy törzs, amelyik magyarnak(!) vallja magát ( Frey Tamás riportfilmje)
Elég, ha valamelyik sakál hozza a szavazatokat?
volvós
@Horizont: 18:27
Nyugi, ezek csak a rejtett tartalékos szöröstalpu román csicskák...
egyvandor
Ha adót is kellene fizetniük, ha már belepofázhatnak az életünkbe, akkor bezzeg kussolnának!!!
nevemnick
Magyarország nyugati felén, Erdéllyel ellentétes oldalon lakom, de ettől függetlenül sokat járok Erdélyben. A kezdeti örömködés ott már alább hagyott, mivel a fidess már az utóbbi pár évben erősen beleavatkozott a magyar/székely politikába, és ott is elkezdte az árokásást. Egy hónappal ezelőtt jártam Csíkszeredában, (esti fényes focipálya, hokicsapat támogatása stb.) ahol előkerült a szó az eddigi magyarországi szavazásokról, amelyben lehetőséget kaptak a részvételre. Ott derült ki, hogy az idősebb korosztály szavaz ,,át" Magyarországra, mivel megtiszteltetésnek veszik, hogy ,,újra" magyarok lehetnek. Valahogy érthető... (volt aki kikérte magának, hogy magyarnak neveztem, mert ő székely) viszont már negyedannyi a fiatalabb korosztály érdeklődése az itteni helyzettel kapcsolatban, azaz már nem foglalkozik vele. A legnagyobb problémát a ,,leveles" szavazásban látom, ami lehetőséget ad a fidess párti nyaloncok hathatós közreműködésére, ami az idősebb, vagy már nem Erdélyben élők szavazóleveleinek ,,elkomonizálásában" nyilvánulhat meg. Egyszóval, ez a lehetőség hathatós segítséget nyújt a ,,helytelenségre" a kormánypárt részére, és nem minden esetben az erdélyi magyarság a hunyó.
prime777
Egy kérdés és máris kiderül a fidesz ismételt mocskossága.
Az Angliában dolgozó magyarok miért nem szavazhatnak akkor?
Ők ha jól tudom fél millióan vannak
Azok legalább adóznak is ide ha jól tudom.
Ezek meg még azt sem.
Kicsit sem átlátszó.
Hellcat
1) A pontos cím az az hogy a fidesz alig várja hogy 260 ezer szavazatot hamisíthasson
2) Ott szavazgassatok ahol adóztok!!!
bundi
@prime777: hát ha nem is adóznak, de a hazaküldött pénz a gdp 3 százalékát teszi ki.és a gdp 0,9 százalékkal nőtt ...ennélkül mekkora bukta lenne...
www.vg.hu/gazdasag/soha-nem-kuldtek-meg-ennyi-penzt-haza-a-kivandorolt-magyarok-461467
úgyhogy ez a szavazgatósdi kurva nagy pofátlanság
egyvandor
@nevemnick: A tisztességes külhoniak nem fognak részt venni a szavazásokon, de Gorbán fizetett emberei meg a helyzetet nem értők simán Gorbán érdekei mentén fognak szavazni.
prime777
Idéznék a fentiekből!

"MI AZT A BÜDÖS ISTEN NYILÁT POFÁZTOK ÁLLANDÓAN BELE A MAGYARORSZÁGI MAGYAROK DOLGÁBA? ROMÁNIÁBAN ENNYIRE RÁÉRTEK?VAN BŐRA KÉPETEKEN KENŐPÉNZÉRT SZAVAZGATNI..GYALÁZATOS MAGYARÁRULÓK VAGYTOK..HA ANNYIRA KELL VIKTOR VIGYÉTEK A BANDÁJÁVAL EGYÜTT..."

Hát szebben le sem lehetett volna írni ezt.
.
Nil
Mint tudjuk kellenek a munkáskezek- ez a 260 ezer pont elég. GYertek ide lakni, élni aztán meglátjuk kire és hogyan szavaztok
OCC
Teljes bojkott!!!
Nem akarom még a látszatát sem, hogy együtt szavazzak románokkal, miközben az idegenbe szakadt hazánk fiainak megnehezítik, sőt, ellehetetlenítik a szavazásra jogosultságát.
Milyen ország ez:
Milyen emberek ezek?

Ti hulladékok, nem kell tőletek semmi!!!
sziha
@prime777: Nem, adozni nem adozunk. Bar amennyi adot tolem levont a Magyar Allam, amig otthon dolgoztam, szerintem eletem vegeim jogom lenne szavazni. Mas kerdes, hogy angliai cimmel rendelkezem, igy nem adhatom le a voksom. A szerbiai szarmazasu magyar haverok megrokonyodve hallottak, hogy mig ok bekuldhetik szavazatukat levelben, en nem. Meg is szerettek Viktort, nagyon. Mindazonaltal innen nem akarok beleszolni az otthoni dolgok alakulasaba, akarmennyire nem tetszik, ami tortenik...
koszpeko
@sziha: Pedig jó lenne.
Ha ti is szavaznátok.
Ha egy círminek van joga szavazni akkor ti is megtehetnétek.
Ti rátok is szükség van itthon.
Elég gusztustalan ez a választási törvény.
Ha azt akarjuk,hogy idegen országok nem itt élő állampolgárai ne szóljanak bele akkor igenis szükség van rátok és szavazataitokra.
vadnarancs
Elég csak arra gondolni, hogy az ilyen csizmás-féle románok is beleszólhatnak az életembe. Hánynom kell...
Fradigege
Kilóra megvette a határon túli magyarokat, a felcsúti vájdá. Nagy magyar ez a zsírmore. Héber neveket adott a gyerekeknek. Ezt nyilván nem tudják.
Desischado
A jó curva édes..a..nyjukat! Ott szavazzanak ezek a rohadékok, ahol fizetik az adót! Egyre jobban utálom őket!
vadnarancs
@Fradigege: A Gáspár is héber? Az nem roma? :)
karma1
@sziha: @koszpeko: Nagyon jol latjatok, kulfoldrol. En pedig azt mondanam, hogy nagyon gyorsan kellene keresni valamilyen jogszabalyt, aminek az alapjan le lehetne tiltani MINDEN levelbeli szavazast (mert azt meg 1000 evig varhatnank, hogy a nyugatra tavozottak szavazhassanak, ezt orban ugysem engedne meg soha), hogy ezek a tetves kettos allampolgarok meg tevedesbol se szavazhassanak.

Mindenki, aki otthon elo allampolgar, azoknak koromszakadtukig kene azert kuzdeni, hogy kizarolag csak azok szavazhassanak, akiknek MAGYAR ADOSZAMUK , TAJ szamuk van, es mindenaron megtiltani a levelbeni szavazast!

Aki kulfoldon el, es nem Magyarorszagra fizet adot, az egy pillanatra se szavazhasson semmire se Magyarorszagon, mert ez a torpe g...i ugyis ki fogja hozni az "eredmenyes" szavazast - mert SENKI nem lathat bele abba, hogy mit manipulal ossze a levelbeli szavazatokkal!!! Es amig polpolt a helyen van, orbanisztanban barmit megtehet a felkapaszkodott parvenu kormany!
Toby
Nos, akkor hol is van a tomjén féle "majdnem 1 millió" garanciális nyalogány?
szaboria1
Orbán meg a slepje menjen oda lakni. Mi megleszünk nélkülük.
dr. prédikátor
Mi a jó qrva anyátokra akartok ide szavazni???Itt éltek??? itt adóztok???Szemetek!!! remélem a 260 ezerből legalább egy elolvassa a kommenteket!!!
sziha
@koszpeko: tudja azt naggggyon jol a vezir, hogy ha mi is szavazhatnank, akkor nagy sz@rban lenne... Innen teljesen maskepp rajzolodik ki minden, ami otthon van (a kivulallo tobb mindent lat). Vannak bizonyos valasztasok, amihez nekunk, kivandoroltaknak lenne kozunk, mert ki tudja... Ha egy szebb orszagot lehetne epiteni, valoszinuleg joparan hazamennenk... Bar ezt a jelenlegi referendumot inkabb bojkottalnam, mert a kerdes, amirol szol, alapjaraton hazugsag, igy maga a szavazas is ervenytelen. A Zunio nem betelepiteni akar, hanem befogadni, tehat a kerdes onmagaban hazugsag...
Bringás
A magyarság érdekeit szem előtt tartó határon túliak többet tudnak a nemzeti érzésről, mint a drogos majmok a belvárosi álértelmiséggel együtt!
karma1
@sziha: @Toby: @koszpeko: Tenyleg, ebbol a lelkes 260 ezerbol ugy latszik mind ide akar szavazni, es ekkor valoban, HOL MARAD A MASIK 740 ezer? Mert tomjenzsoti mar az 1 milliomodik magyar megaldasarol (bocs, allampolgarra avatasarol) brekeg...
Na, akkor vajon most ki hazudik es mekkorat?
sziha
@karma1: Ad 1., ha a szomszedom idejonne, a fizetesem x szazalekat zsebretenne, majd kozolne, hogy a lakasomban ugy eljek, ahogy az neki tetszik, nagy valoszinuseggel egy olyat lezavarnek neki, mint szodas a lovat. Nem biztos, hogy labon hagyna el a helyszint.
Ad 2., nem szavazhatok. ezt a hos, szabadsaghos, Viktorovich (ch-val, mert nemzethhy, ugye) Orbanszkij elrendezte.
En elmondtam kulfoldi szarmazasu, de magyar allampolgar ismeroseimnek a velemenyem errol az egesz fosrol, egyet ertettek velem. Nem vonom ketsegbe senki magyarsagat, de akkor menjen el szavazni, ha o is megerzi a boren a valtozast. Ha nem, akkor nincs koze hozza.
silber13
@Bringás: Bizonyára magadat is közéjük sorolod, te hungarofób senki! Pontosan olyan lökött és gyűlölködő, magyarokat megvető vagy, mint a hájas vezíred!
Macskaszem
@Bringás: Magyarország lakossága nem kizárólag drogos majmokból meg belvárosi álértelmiségből áll. Ott vannak még az orbánseggnyalók is. Ne legyél rá büszke, hogy az utóbbiak közé tartozol.
Bringás
@Macskaszem: A ligetben csak a drogos ligetmajmok őrjöngenek, meg a belvárosi álértelmiségiek lázadoznak a fejlődés ellen! Tényleg nem ők az ország, csak egy szűk kis liberális csürhe!
karma1
@sziha: Maximalisan egyetertunk...;o))))A szomoru pedig az, hogy hiaba fizeted ma Magyarorszagon a lakbert, a "haziur" behiv totalisan idegeneket, es azok eldonthetik, hogy Teged esetleg egy sokkal szarabb lakas illet csak meg.

Ki merne most elkuldeni a jo edesanyjaba a csuti visszamaradott novesut, es felvilagositani ot, hogy amit csinal, azt az igazi magyar Alkotmany (amit megszuntettek) hazaarulasnak minosit? Miert nem hajtjak mar el oket a rak farkara, mielobb?
human
Majd meglátjuk mennyien foglalkoznak ezzel a szavazással. Az a baj, hogy Orbán elérte, hogy rossz érzésem legyen, ha külhoni magyarságról van szó. Hisz ők beleszólhatnak a sorsomba, én meg nem az övékbe.
Bringás
Ez az Európa melletti népszavazás, hogy a kultúránkat, nemzeti értékeinket és identitásunkat megvédhessük a migráns csürhétől!
silber13
@Bringás: Ennyi?:-))))Nulla vagy kicsi fiú!:-))
sokanvagyunk
Otthonukban nagy részük törvénysértés útján lettek kettős állampolgárok... - törvénysértők (a felbujtók se jobbak) szavazataira ne legyen senki büszke.
Macskaszem
@Bringás: Lapozzál már vazzze, a drogos ligetmajmozás már neked is gáz, mégse bírod abbahagyni. Szánalmas vagy.
Bringás
@Macskaszem: A csüngőhasúzás nem uncsi? Nem gáz hazudozni a Fideszről és vezetőiről? Akkor inkább lerántom a leplet a drogos ligetcsürhéről, akik erőszakoskodva a pozitív változások ellen vannak, mind a harmincan!
Macskaszem
Aki útálja a csüngőhasút, nem csinálhat úgy, mintha szeretné. Másrészt megint ligetcsürhéztél egy jót, ez már beteges.
RonaGyuri
@Toby: a kérdésed még jobb, mint azt te gondolnád. Mert ebben is van egy trükk: bár emiatt az 1millió miatt kb. felével (félmillióval) több érvényesen szavazó kellene az érvényességhez, de ők csak ezzel a negyedmillióval számolnak! Így a 125ezer felettiek a hazai statisztikát javítják=))
Bringás
@Macskaszem: A csüngőhasúzás a beteges! A ligetcsürhézés ténymegállapítás a betegekről!
Macskaszem
@Bringás: Nem tudom elképzelni, mi annyira fincsi az orbánseggében, hogy ilyen hevesen nyalod.
Bringás
@Macskaszem: És a libsiseggekben mi olyan jó?
magyarbakancs
Szavazzál ott annak az országnak a dolgaiba dumálj bele aminek az állam polgára vagy.
Semmi közötök a mi dolgainkhoz, még akkor sem ha kettős állam polgár vagy.
nemfideszes
@Bringás: „A magyarság érdekeit szem előtt tartó”… főleg akkor, amikor a csutinak köszönhetően a mi általunk fizetett adókból és járulékokból tömhetik a zsebeiket… hvg.hu/gazdasag/20160224_ukranok_magyar_nyugdij
eduline.hu/kozoktatas/2011/9/13/20110913_oktatasi_tamogatas_hataron_tuli_magyarok
nepszava.hu/cikk/1000006-hataron-tuli-bokezuseg

… és, hogy ez így is maradhasson, szavazatukkal támogatják a vezírt….

Arról, hogy te 8 általánossal bértrollkodni vagy kénytelen nem a belvárosi értelmiség tehet.

„Drogos majmok”? Csak nem rájuk gondoltál:
hvg.hu/itthon/20151221_Elvesztette_a_drogpert_Deutsch_Tamas
index.hu/belfold/2014/06/10/a_helyi_fidesz_bizalmi_szavazast_ker_a_szex-_es_drogpartikkal_vadolt_gyomroi_polgarmester_ellen/
index.hu/belfold/2013/09/26/rejtett_kameraval_vettek_fel_a_kokainozo_politikust/
Bringás
@nemfideszes: Libsi szennylapokból hozol cikkecskéket, amiben álértelmiségiek hazudoznak? Meggyőző! :-)
silber13
@Bringás: Azok az istenített határon túliak,magas ívben xarnak a magyarság érdekeire, őket csak a saját érdekeik vezérlik, nekik az az elsődleges! és ebbe az egoista, egocentrikus majomcsapatba tatozol te is, meg a hájas vezíred, a hordájával egyetemben. Mindíg us érződött a megnyikkanásaidon a hungarofób szemlélet!
silber13
@Bringás: 09:31-re: Derék, nagytudású tanárom mindíg is óvott a szellemi hímringyók és a morális kanqrvák véleményétől...-)))
silber13
@Bringás: Mi van? Ja? Megint előjött belőled a sugárzó értelem!
Bringás
@silber13: Bla-bla-bla! Ennyi értelmet olvastam tőled!
silber13
@Bringás: Megértelek. Egy gibbonnak nehéz egy cicerói mondat kinyögése, sőt - értelmi szintjéből következően - lehetetlen. De ne csüggedj, a narancsos gibbon liceumban megpróbálnak igazi, a pártnak hasznos gibbont faragni belőled. Ha ügyes és szorgos vagy akkor kapsz banánt is!:-))))
Rózsika Hatházi
@silber13: Szegény gibbonok! Ebből az egyedből nem lehet hasznos dolgot faragni. Mint, a régi székely viccben. Még fogpiszkálónak sem lenne jó. Aki már az iskolában is szőke lány szindrómában leledzett. Amikor a tanár letörölte a táblát, ő kiradírozta a füzetét.
silber13
@Bringás: Egyszerűen buta primkó vagy!
Bringás
@silber13: Akkor társalogj a liberálbunkó haverjaiddal!
silber13
@Bringás: Te tényleg egy buta pakulár vagy!:-))Hosszú hónapok alatt keservesen megtanulod kimondani a liberál szót, de az értelméről már gőzöd sincs! Buta is vagy meg ostoba is!:-))
Bringás
@silber13: Már hogyne ismerném a liberáls szó értelmét? Agresszív, hazug, erőszakos fasiszta! Remélem nem hagytam ki semmit!
Fradigege
@vadnarancs: Héber-perzsa eredetű, ha jól emlékszem. De a cigányok szeretik. A Győzőt is, pedig az tudtommal, magyar név.
silber13
@Bringás: Fasiszta is! :-)))Na ez új értelmezés! Ez saját találmányod? Biztosan, mert ekkoraa blődség tőled eredhet.
Hofipisti
Azért szomorú, hogy ez a banda odáig feszíti - feszítette a húrt, hogy zsoldosként használja fel a határon túl élő magyarokat (?) saját aljas rabló céljaik megvalósítására!
A zsoldosok pedig - érthető módon - a pénzt adó kéznek engedelmes követői. Orbán a magyar történelem "jeles" alakjává nőtte ki magát: kicsábította az értelmes, gondolkodni tudó, tenni akaró, képzett (főként) fiatalságot, ezzel vákuumot képezve teret alakított ki a korábbi magyar-lakta területek elrománosodására. Hajrá magyarok!
vonotok
Nem akartam bele szólni a vitátokba, de a Vezéreddel együtt mielőbb keresetek egy agytürkászt, hát ha még tud rajtatok segíteni. Bár nagyon kicsi a remény.
felnőttem kissé
egy kérdésem azért lenne miért is szavazhatnak ŐK ? itt?
adót fizetnek ? nem akkor ?
Az én dolgaimba ne is dönthessenek. Munkaerőhiány? IGAZ. Teremtettek 600 ezret mert kénytelenek voltak Angliáig menn,i vagy ezt nem látják a parlamentben akkora a köd?
Csodálkozó
@Bringás: Te húgyagyú barom! Kossuth és Deák - mint nagy magyar liberálisok - szerinted akkor agresszív, hazug, erőszakos fasiszták voltak?
Könyörögtem, hogy KEZELTESD MAGAD!
koszpeko
@sziha: Én már 2018-ra gondoltam.
Nem a mostanira.
Erre én sem megyek el.
kakaósbögre
én csakaszondom hogy jól gondolják meg ezt a szavazást.mert előfordulhat-bár nem kívánom nekik- hogy megint tőlünk kérnek segítséget.ez valószínűbb mint az hogy mi fogunk.a mostani közhangulatot figyelembe véve előfordulhat hogy akkor azt a választ kapják: "nos,mi is kértünk tőletek valamit.leszartátok,sőt a képünkbe röhögtetek.akkor most mit is akartok?!" pedig azt hiszem nem egy nagy kérés az hogy ne szóljanak bele az életünkbe.
koszpeko
@Bringás: A jó kurva anyád a liberál bunkó.
Kíváncsi lennék rá amikor elé állsz egy "ligetmajomnak" és közlöd vele a seggnyalásod.
Utána lebasz egy jó nagyot,hogy áll a mocskos rohadó pöcegödör pofád te szarházi bérenc.
Szókrakész
Ilyenkor bezzeg nem jó a zunijjjóóóó, igaz?
Bezzeg, ha pénz, migráncs kell Brüsszelből, akkor viszont áldjátok, istenítitek.

Mégis csak túrós az a közös lóhát?
hemami
A magam részéről talán az ördöggel is összefognék, hogy egyetlen muszlim se települhessen be hozzánk, de sajnos már nincs értelme, mert a kvótát már többszörösen túlteljesítettük és állandóan , folyamatosan érkeznek újak és újak , akiket beengednek, határzár ide, vagy oda. A már ittlévőktől pedig soha nem fogunk megszabadulni, mert se oda, se vissza nem fogadja őket senki, viszont egyre csak jönnek és jönnek és beengedik őket, pedig nem erről volt szó. Akkor miről is beszélünk ?
Jozefina
Érdekes, hogy korábban (rendszerváltás előtt) jó kapcsolat volt a romániai magyarok és a honi magyarok között. Később, hogy orbán, semlyén, kövér, tőkés hergeli a romániai magyarokat egyre nagyobb a szakadék a két nép között. Nem veszik ezt észre, hogy gyűlöletről szól az egész történet??? Magyar-magyart gyülöl és félelmetes jelzőket szórnak egymásra. Mikor veszik már ésre, hogy orbán, semlyén, kövér, tőkés a közös ellenség és őket kell elzavarni!!!
SENKI NE VEGYEN RÉSZT A SZAVAZÁSON, HA EGY CSEPNYI JÓZAN ÉSZ SZORULT BELE!!!
Csodálkozó
@Szókrakész: Kevered a fogalmakat, öcsi:
Túrós a csusza, a batyu stb.
A közös ló háta nem. Az túros. Vagyis habos(ra izzadt).
Nem mindegy, kóstold meg, rájössz.!
Bringás
"koszpeko
@Bringás: A jó kurva anyád a liberál bunkó.
Kíváncsi lennék rá amikor elé állsz egy "ligetmajomnak" és közlöd vele a seggnyalásod.
Utána lebasz egy jó nagyot,hogy áll a mocskos rohadó pöcegödör pofád te szarházi bérenc. "

A Magyar Gárda és a Jobbik soha nem vetemedett ilyen agresszív anyázós mocskolódásra, mint a libsi majmok! Miért nem tiltják be ezt az agresszív, fenyegető eszmeiséget képviselő csoportosulást? Sem pártot, sem civil mozgalmat nem szabad engedélyezni nekik, mert azonnal rárontanak az őket leleplezőkre és nyíltan vállalják az erőszakot is! A nyilasok méltó utódai a kis fasiszták!
Kovács Beáta
"Alig várja", persze, természetesen. Még inkább szomorú ami a kommentekből sugárzik. Magyar magyar torkának esik.
Szókrakész
@Csodálkozó: Ne csodálkozz, ÖCSI, ha még ezeket se tudod.

mek.oszk.hu/00200/00242/00242.htm#l
Közös lónak túros a háta.
Szókrakész
@Bringás: Azért mert dk-s és terjeszteni kell a "demokratikus, liberális" gyurcsányi eszméket.
Bringás
@Szókrakész: Rácsodálkozok liberálisainkra, hogy mennyi közös vonást mutatnak a nyilasokkal és Göbbels doktorral! Trágár, erőszakos, intoleráns, diktatórikus, bosszúálló és akarnok hozzáállás, átitatva hazugsággal és demagógiával! Lassan meg lesz a liberalizmus definíciója!
Szókrakész
@Bringás: Liberalizmus= Káoszteremtés

De minden szinten. Az normák megerőszakolása.
teuton
@Jozefina: A fidesznek nem csak a belsö magyarsagot sikerült uszito politikaval megosztania, hanem a külföldieket is mar, az rmdsz is megosztott es szet lett verve...
DR Eric CARTMEN
A románok megint beleugatnak a mi dolgainkba ??
Szókrakész
@DR Eric CARTMEN: Mi az, hogy a románok?!?!?!

Ennek rohanj neki még egyszer!
felnőttem kissé
@bundi: Valahol fogalomzavar van. amit a nyugateurópában dolgozó Magyarok hazautalnak az teljesen más téma. Ők a családjukat segítik itthon. Ez érződik a gbp n.Az Ő kinti szavazásukat viszont eléggé lekorlátozták. A cikk viszont 260 ezer Románia területén élőről regél.Ez meg sajna de csak pártérdek szerintem.
prime777
@Bringás: " Rácsodálkozok liberálisainkra, hogy mennyi közös vonást mutatnak a nyilasokkal és Göbbels doktorral! Trágár, erőszakos, intoleráns, diktatórikus, bosszúálló és akarnok hozzáállás, átitatva hazugsággal és demagógiával! Lassan meg lesz a liberalizmus definíciója! "

Ne csodálkozz rá arra,ha valaki legszívesebben szétütné a fejedet azért a provokációért amit nap mint nap itt művelsz kisebbségben,negyed,ötöd magaddal.
Mindennek van határa ember!
Csak élvezve itt a liberalizmus és a demokrácia minden előnyét te ezt itt megteheted.
Bringás
@prime777: Épp az nem klasszikus liberalizmus aminek a bírálata miatt erőszakoskodnak páran! Az nyílt fasizmus és itt annyira látszik!
Naponta vádolják ezen a felületen a Fideszt, Orbánt, hogy diktátorok, lopnak, elveszik az emberek jogait, korruptak.
Amikor mi páran a bírálók elveit szembesítjük a valódi tetteikkel, akkor "szétütnék a fejünket"!
Kis fasiszta, pukkancs banda, akik alig páran vannak, de hangosak, hazugok, agresszívek!

Az a demokrácia, hogy ezeket a hazudozókat a TEK még nem gyűjtötte be és véleménynek fogja fel a rágalmazást, hazudozást és vádaskodást!
prime777
@Bringás: "Az a demokrácia, hogy ezeket a hazudozókat a TEK még nem gyűjtötte be és véleménynek fogja fel a rágalmazást, hazudozást és vádaskodást!"

Nagyon sajnállak!De komolyan!
Bár te biztosan jól megélsz ha ennyire istenként tiszteled a politika embereit.
Nézd meg az Equilibrium című filmet!
Körülbelül ti azon a szinten vagytok a fidesszel kapcsolatban.
Ha egyikőtök egy napon nem venné be a "piruláját" és felébredne borzalmas dolgokra jönne rá.
Nézd meg a filmet!

"Naponta vádolják ezen a felületen a Fideszt, Orbánt, hogy diktátorok, lopnak, elveszik az emberek jogait, korruptak.
Amikor mi páran a bírálók elveit szembesítjük a valódi tetteikkel, akkor "szétütnék a fejünket"!
Kis fasiszta, pukkancs banda, akik alig páran vannak, de hangosak, hazugok, agresszívek!"

Gyurcsány sem lopott,se nem hazudott soha életében,és korrupt sem volt soha.
Miért utáltátok annyira,miért üldöztétek el?
Mert zsidó?
Ki is a náci?Ki is az aki megkülönböztet?
Nekem gyomorforgató már bocs amikor egy ember nyal,csahol, és védelmez egy aljas politikai rendszert.
De még akkor is gyomorforgató ha az a rendszer nem aljas.
A szervilizmusnál undorítóbb emberi tulajdonság nincsen.
Talán a köpönyegforgatás még olyan.
Itt vagytok 2/3-al oszt neked ide kell jönnöd minden nap és védhetetlen ügyeket védeni.Minek?
Feltűnési viszketegség?
Még Gyurcsányt a századáért lámpavasra húztátok volna,addig Orbán és sleppje azt csinál amit akar ebben az hazában.
Ja,hogy Orbán meg csapata talpig becsületes ember?
Ha valaki ebben hisz az tényleg egy akasztófára való.
Mert az egy hazug képmutató ember,ugyanis ilyen hülye ember nem létezik aki nem tudná róluk milyenek.Politikusok.
A politikus abból él ,hogy hazudik, lop, csal.És ez mindre igaz,ha még nem ébredtél volna fel.
Bringás
@prime777: Tudtommal Gyurcsány elhíresült beszédében hangzott el, hogy hazudtunk éjjel és hazudtunk nappal. Ne hazudtold meg a klasszikust!

Ilyen alapon, hogy naponta ide jársz az oldaladat védeni, nem szervilizmus és nem gyomorforgató? Vagy az más ,mert meg vagy győződve az igazadról? Én nem lehetek?

Milyen védhetetlen ügyek? A Liget, aminek a rekonstrukciója ellen pár tucat ballib aktivista lázad? Hol a tömeg, akiket a Fidesz rútul becsapott? A képzeletedben, mert kinn nincsenek!
Sőt, ismét esélyesek nyerni ellenetek! Akkor kik is vannak többen?
koszpeko
@Bringás: Takarodj a nem liberális oldalakra!!!
prime777
@Bringás: Milyen védhetetlen ügyek?
Hát szinte naponta vannak.
Több száz ügy.:D
Tehát én most nem a ligetre gondolok.
Ugyan.
Nem is vagyok pesti,engem mondhatni nem is izgat a téma.Csak az a folyamat amit ott levezényelnek.

Más!
Hogy a Gyurcsány hazudott?
Rágalom!
Nem hazudott soha a Gyurcsány elnök úr.
Ő ott is csak őszinte próbált lenni.
Egy igazi hazafi,aki képes volt kimondani az igazságot!
Micsoda nagy ember ő.
Hogy hazudtak éjjel nappal?
Ő sem gondolta ezt komolyan, a kampány hevében mond az ember baromságokat is.
Tudod hogy van ez!
Biztos te is mondtál már hülyeségeket amikor indulatos vagy.
Az egy nyelvbotlás volt csak a részéről,amit a mocskos komcsikból álló fidesz ráhúzott a későbbiekben,hozzáteszem teljesen igaztalanul.
Drága jó Gyurcsány miniszterelnök,a legjobb volt ő,talpig patrióta és becsületes.
Egy fillér fizetést nem vett fel.
Pedig nem volt neki annyi milliárdja mint az Orbán családnak.

Nos ezt azért írtam le,hogy szemléltessem neked azt ,hogy te körülbelül ilyen ostobán és bicskanyitogatóan vagy szervilis Orbánhoz.
Te az ilyet lámpavasra húznád.
De ne aggódj,mi is!
Bringás
@prime777: Bizony Gyurcsány hazudott. Nem a beszédében, hanem azt megelőzően éjjel és nappal és ezt bevallotta!
A több száz ügy, valahogy csak a ballib sajtóban létezik, de se bizonyíték, se eljárás, így nekem az nem ügy!

Én sehol nem írtam olyat, hogy libsiék életére törnék (lámpavas) te viszont igen. Ki a toleráns akkor? Ez összefügg a liberalizmusoddal, mert nekem agresszív fasiszta beütésnek tűnik!
Bringás
@koszpeko: Ideges vagy? :-))))))))))))))))))))
koszpeko
@Bringás: Mondtam,hogy takarodj innen!!!
Bringás
@koszpeko: Szedjél valamit idegre, mert megpukkadsz! :-))))))))))))))))))))))))))))
prime777
@Bringás: "Bizony Gyurcsány hazudott. Nem a beszédében, hanem azt megelőzően éjjel és nappal és ezt bevallotta!
A több száz ügy, valahogy csak a ballib sajtóban létezik, de se bizonyíték, se eljárás, így nekem az nem ügy!"

Ez inszinuáció!
Rágalom!!!

"Én sehol nem írtam olyat, hogy libsiék életére törnék (lámpavas) te viszont igen. Ki a toleráns akkor? Ez összefügg a liberalizmusoddal, mert nekem agresszív fasiszta beütésnek tűnik!"

Még jó ,hogy nem mikor most azt csináltok az országban amit akartok.
De én emlékszek még 2006-ra!
Ne tagadd!
Mikor nem voltatok nyeregben és majd megvesztetek a hatalomért.
Látta mindenki mire voltatok képesek!
A sok aljadék miket meg nem csinált ott a orbáni fidesz hatalom érdekében.
Szánalom baszki,szánalom!
Bringás
@prime777: Rágalom? Legalább Gyurcsánynak hidd el, amit állított!

2006-ért pedig épp Fletó volt a felelős! A beszéde után majdnem a Dunába dobták! Ettől volt a forradalom akkor!
prime777
@Bringás: "2006-ért pedig épp Fletó volt a felelős! A beszéde után majdnem a Dunába dobták! Ettől volt a forradalom akkor! "
Hogyne,a Dunába.
Persze.
Egy átlag ember szerinted ilyenre képes volna?
Nem!
Csak egy,a hatalmat megszerezni kívánók által felbujtott csürhe képes az ilyenre.
Akit meglehet venni jó pízé.
A hataloméhes jobboldal által felbujtott mocskos csürhe randalírozott,kötött el tankot,rombolt,gyújtogatott.
Robbantott.
Mit gondolsz,tán el kellett volna tűrni mert fideszesek voltak ott?
Buhehehehe.
Gyurcsány akkor is olyan jó volt hozzátok mert csak gumival lövetett.
Ja!
És,hogy kicsit visszanyaljon a fagyi is!

Szóval csak pár száz drogos hőbörgő volt akkor,és ott.
A TEK-nek,ha lett volna,be kellett volna gyűjtenie őket.
Önkényesen szítani és a haladást rombolni,gátolni?
Nem kell ide liberalizmus és demokrácia!
Éles lőszerrel kellett volna lövetni és a csontjaikat eltörni mindnek aki lázadni mert!
Na,ez ,hogy tetszik neked?
Ilyen egy illiberális nem demokratikus rendszer.
Addig jó még ezek vannak öregem,amég csak ezen értékekre fújni tudsz.Addig jó még élvezni tudod azért ezeknek az előnyeit.
Mert ha ezek nem lesznek te ide be nem kommentelsz.
A legnagyobb geciség viszont az,hogy ti magatokat nemzetesnek,magyarnak, a veletek egyet nem értőket, akik nem szeretnének asszisztálni a lopásokhoz azokat meg minden féle libsinek elmondjátok.
Na ennél vérlázítóbb nincsen!
Addig basszátok itt magatok még csúful megjárjátok!
Ne feledd!
Nem olyan sok az a 1.5 milla ember,mert mi magyarok összesen 9 millióan vagyunk.
Imádhatsz te bárkit,piedesztálra emelheted,kinyalhatod a valagát is.
Eljön az a pont amikor már sok mézes-mázos hazugsággal kitörölhetitek a valagatokat.
Hogy mikor azt nem tudom.Ahhoz ezt a népet még jobban meg kell alázni,és még élhetetlen nyomorba kell taszítani.Mert ez a nép barom volt mindig,sajnos rengeteg csúszómászóval az élen.
silber13
@Bringás: Nülye vagy fiam! A hozzád hasonló , Orbán által felheccelt csürhe népség vandálkodó, rabolt és fosztogatott, tört, zúzott és gyújtogatott! Fideszes képviselő sikoltozott hogy a yardoknak éles köszerel kellett volna lőni! Vagy ezt is lehazudod? Maga Küsa ismerte be a TV-ben,, hogy puccsot akartak, csak pofára estek! Persze te, mint havasi pakulár ezt letagadod, mert a véredben van a lódítás!
Rózsika Hatházi
@Bringás: tegnap 12:25-re Vedd elő a tőled idegen szavak szótárát! Nincs? Nekem van. Liberális=szabadelvű. Az agresszív, hazug, fasiszta, erőszakos nem szerepel e címszó alatt. Egyébként, az agresszív és erőszakos kábé ugyanazt jelenti. Szőröstalpú, bocskorosoknál ez nem köztudott?
Rózsika Hatházi
@prime777: Basszus, de jól megfogalmaztad a gondolataimat! Köszi. Ezer like neked!
Bringás
@Rózsika Hatházi: Nem szabadelvú, hanem fasiszta! Nevezheted szaláminak a lószart, de az íze elárulja!
Bringás
@silber13: Nem érdekel! Uncsi a hazudozás!!!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Pubi! Tőled idegenebb szavak szótára! Fasizmus=finánctőke legreakciósabb, legsovinisztább, legimperialistább elemeinek nyílt terrorista diktatúrája, amelyet vad, erőszakos terjeszkedés, más népek leigázása, a FAJI GYŰLÖLET szítása jellemez. Ezek után, a szar ne csodálkozzon, ha a stelázsin nem nézik befőttnek!
koszpeko
@Bringás: Te vagy unalmas, mocskos szarházi aljas féreg aki folyamatosan hazudik.
Szókrakész
@koszpeko: Ez milyen baromság?
Ha liberális oldal, akkor miért takarodjon?!?!?!
Eleve mi ez a dk-s stílus?

Gyurcsány biztos boldog, hogy ilyen támogatói vannak.
Megtalálja zsák a foltját.
Amilyen a mosdó, olyan a törölköző!!!
Szókrakész
@koszpeko: "@Bringás: Te vagy unalmas, mocskos szarházi aljas féreg aki folyamatosan hazudik."

Akkor ő ki?!?!?!

Gyurcsány:
Hazudtunk reggel, délben, este.

Emlékszel rá?
Segítek.
Öszöd 2006.
koszpeko
@Szókrakész: Nem érdekel egy alkesz véleménye.
Szókrakész
K E D V E S primitív határon túli magyarokat fikázó, bocskorosnak, szőröstalpúnak és egyéb a határon innen is magyarnak érző embert is sértő jelzőket használó álmagyarok!!!

A határon túli magyarság felmenői anno az életüket áldozták azért az országért, amit most ti magatoknak sajátítanátok ki.
Ekkora rakás undorító, ... hú, nincs az a jelző, barmokat még nem hordott a hátán a föld, mint amik ti vagytok.

A határon túli magyaroktól én kérek elnézést, hogy ilyen "embernek", főleg magyar embernek álcázott véglények élnek, élhetnek ebben az országban. És hogy a nagy "liberalizmusban" a szabad véleménynyilvánítás címszóval takarózva a legmocskosabb énjüket hozva őszintén nyilatkoznak arról, hogy mekkora fertő lakozik is bennük.
Ezeket még a patás se vinné el, mert megrontanák a közhangulatot odalent is.
Szókrakész
Ezen az alapon ide is csak azok írhassanak, akik magyar IP címen regelnek???
A többinek pedig kuss legyen???
prime777
@Szókrakész: "K E D V E S primitív határon túli magyarokat fikázó, bocskorosnak, szőröstalpúnak és egyéb a határon innen is magyarnak érző embert is sértő jelzőket használó álmagyarok!!!
A határon túli magyaroktól én kérek elnézést, hogy ilyen "embernek", főleg magyar embernek álcázott véglények élnek, élhetnek ebben az országban. És hogy a nagy "liberalizmusban" a szabad véleménynyilvánítás címszóval takarózva a legmocskosabb énjüket hozva őszintén nyilatkoznak arról, hogy mekkora fertő lakozik is bennük."

Nos csak annyit ehhez a fárasztó és kimerítő rizsához.
Először is!
Nekünk semmi gondunk a határon túli magyarsággal.
Bármikor jöhetnek Magyarországra ,szerintem szívesen látja őket mindenki.
Viszont szavazatszerzésre használni őket finoman szóval is etikátlan.
Én elhiszem ,hogy neked ez bejön,de csak is azért mert ez a fidesz malmára hajtja a vizet.
Persze Orbán már "meghálálta" ezt nekik.
Szóval addig még nem itt élnek,és nem az itthoni terheket viselik,amik egy itteni honpolgár vállát nyomják,addig ide ne szavazzanak.
Gondolj bele! - én is megszavaznám neked otthon,hogy mennyit ehetsz,ihatsz és,hogy mikor szexelj a feleségeddel.
Na most mond,hogy nem tetszene.
Pedig én is egy magyar vagyok.
Nos erről ennyit.
És még ,hogy el ne felejtsem!
Ha már ekkora elánnal vagy ezen ügy mellett, és ismételten dől belőled a gyűlölet és a megvetés azok iránt akik egy kicsit életszerűbben és normálisabban gondolják ezt egészet - szóval akkor talán ha nem veszed sértésnek,hagyni kellene azokat a szám szerint 500.000 magyart is engedni szavazni akik jórészt a fidesz áldásos tevékenysége miatt mentek el innen,hagyták el, e jó nemzetes földet.
Nagy részük ma Angliába él.Tudom,hogy őket nem lehet "megvenni" ,meg feltehetően sok szavazatot is hoznának a baloldalnak.
De ha már itt szavaztatunk olyanokkal is a sorsunk felől akik nem itt élnek,akkor illetik megengedni ezt mindenki számára.
Nem csak egy olyan rétegnek akik a fidesz támogatói.
Comprende?
Szókrakész
@nyanya001: Kedves Nyanya és a tégeg upvótolóktól csak annyit kérdeznék.

A határon túli ,magyarok, akik azért mégiscsak Eu-n belüli magyarok, hiába a közös nyelv, gyökerek, vér- és egyéb áldozat, közös EU-s adózás, ... ne szavazhassanak, szavaidat használva ugassanak, de a migráncsok azok jöhessenek?!?!?!?!
Igaz, NYANYA és a téged pártoló IDIÓTÁK?!?!?!
Szókrakész
@prime777: Te sötétségi VB-t nyertél?

"Nekünk semmi gondunk a határon túli magyarsággal.
Bármikor jöhetnek Magyarországra ,szerintem szívesen látja őket mindenki.
Viszont szavazatszerzésre használni őket finoman szóval is etikátlan."

És mit tesz az EU?

"Szóval addig még nem itt élnek,és nem az itthoni terheket viselik,amik egy itteni honpolgár vállát nyomják,addig ide ne szavazzanak."
250 ezres bírság???
És a migráncsok?
Nem a magyarok vállát nyomnák te IDIÓTA?!?!?!

HÚÚÚÚÚ!!!
NAGYON SÖTÉT VAGY!!!
Szókrakész
@prime777: "Ha már ekkora elánnal vagy ezen ügy mellett, és ismételten dől belőled a gyűlölet és a megvetés azok iránt akik egy kicsit életszerűbben és normálisabban gondolják ezt egészet "

Ezt még magad se érted, igaz?!?!?!
Különben nem írnál ekkora baromságot.
Szókrakész
@prime777: Amúgy mint ebben is sötét, tájékozatlan baromnak írom, hogy igenis van beleszólásuk a közös európai ügyekbe.
Ha már mi pénzt kapunk az EU-tól?
Akkor tudd.
Úgy indult, hogy minden egyes eu-s polgár, dolgozó bruttó jövedelmének 1%-t Brüsszel nyelné be.
Ezt aztán emelték.
Azon felül GDP arányos befizetésre köteleznek minden országot. Lehet +/-
De a lényeg, hogy az állampolgár igenis becsengeti a maga részét.

Tehát, igenis van közük hozzá, hogy itt mi történik.
A közös nyelven, nemzetiségen és minden egyében felül.

Te agyontájékozott SÖTÉTKE!!!
Szókrakész
A sok idiótának!!!

Egyik oldalon azért ajvékoltok, hogy Orbán nem akar Brüsszelre, az EU-ra hallgatni, de a másik oldalról meg azért visítoztok, hogy határon túlról ne szóljanak bele a belügyeinkbe?!?!?!

Agyament módon azt se tudjátok, mit akartok.
A tipikus libsibolsi komcsi van sapka, nincs sapka szindróma.
Betegek vagytok!!!
Ennyi!!!
prime777
@Szókrakész: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nyanya001
@Szókrakész: Mi van már megint belegeltél ?
volvós
@Szókrakész: tegnap 22:47

Én - veled ellentétben - a cikkhez szóltam , de te engem sértegetsz,
ha lehet ezt a röfögésedet a szüleidnek cimezd, Ök tehetnek arról,
hogy itt vagy, és mocskolhatsz mindenkit...kár hogy nem Taigetoszban
születtél...
silber13
@Szókrakész: Nem egy kimondottan rétori megnyilvánulás részedről. Sokkal inkább borgőzös állapotra jellemző!
Szókrakész
@volvós: Akkor ez mi?!?!?!

"volvós
@Horizont: 18:27
Nyugi, ezek csak a rejtett tartalékos szöröstalpu román csicskák..."
Szókrakész
@silber13: Már te is csak ennyit tudsz?
Az általam feltett keresztkérdésekre nincs meg a szövegpanel?
Nem készült fel a pártotok az igazság meghallására?

Akkor most Nizza mi, ha ti olyan überokosok vagytok?!?!?!
Jöhet a válasz, a bocskorozás, szőröstalpúzás, az alkesz és egyéb jelzők, de mellette azért kaparjatok már össze egy értelmes választ is.
Ha kell akkor kalákában is csinálhatjátok, mert nem ajánlom, hogy logikai versenyen egyéniben induljatok.
A rajtvonalat nem találnátok meg.
silber13
@Szókrakész: Tanuld meg, nekem nincs pártom, köpök a pártokra és a pártoskodókra, csak csodálkozom rajtad, mert nem ilyen voltál. Éz a Szokratész már nem a régi Szokratész Valami más, De állítólag te közel állsz az orvosláshoz tehát megérted a régi megállapítást:"persaepe accidit ut utilitas cum honestate certet."
prime777
@Szókrakész: Az ilyen összeférhetetlen, állandó gyűlöletben és harcban álló emberrel normális társadalmat vagy közösséget,országot nem lehet építeni.
Konszenzusra jutni pedig kizárt.
Te azokkal jól elvagy akik ugyanolyanok mint te,viszont azon sok millióan akik nem osztják nézeteidet azokat neked gyűlölnöd kell.
A politikai hatalom egyébként pont ezt várja el tőled.
Már mint a mostani.
Mert még káosz és széthúzás van az ország polgárai között,addig a hatalom könnyedén képes megosztani őket és vígan uralkodni rajtuk.
A tegnapi hozzászólásaid meg egyszerűen minősíthetetlenek.
Egy biztos,hogy a szüleid nem neveltek arra,hogy szeresd embertársaidat.
Persze bizonyos határokig csak!
Mert a túlzott vagy szélsőséges liberalizmusnak én sem vagyok a híve!
Először próbálj meg magaddal megbékélni azután a világgal!
És ehhez az első lépés ,hogy lelépsz innen és hagyod a politikát a francba mert még pár ilyen beírás és agyvérzést kapsz a gyűlölettől.
Sajnállak egyébként,nem tudom,hogy van-e társad vagy gyerekeid.
silber13
@Kovács Beáta: Kedves Bea! Ne is csodálkozz, ha sokakban ( így néha bennem is ) felmegy a pumpa,a néhány szándékosan kötekedő, sokak szerint fizetett troll kaparmányait olvasva.Tetézi ezt, hogy ezek az írások direkt provokatív célzattal készülnek. És akkor ne csodálkozzanak az elkövetők, ha a viszont válasz felettébb húvös, mondhatni érdes lesz! Bizonyára benned is felmenne a pumpa az elvakultság, bigottság ilyen nagysága láttán.
volvós
@Szókrakész: 10:28

B I N G O !!! Telibetaláltalak, kicsi román szöröstalpu k...cs...g !!
Infarktust ne kapj, most, hogy magadra ismertél...Eddig is tudtuk rólad !!
Szókrakész
Mi van GYEREKEK???

Mega-giga Xar, mikor tükröt tartanak elétek!!!
Most láthatjátok kik vagytok!!!
prime777
@volvós: Ne hülyéskedj már! Ez is egy román itt a fórumon mint a Csizmás?
Beszarás.:D
műanyag
Én nem tudom, te tudod, hogy Románia hány menekültet fogad be?
Ha ők nem bírják, miért nem bírják?
Ha ők bírják, miért bírják?

Nálunk mi van, mi lesz?
Kibicnek, kuss!
Ez alapszabály!
De te ezt (sem) érted, ugye határon túli egyre jobban fogyó magyar?

Újra írok a természetesről:
Ha én ott élnék romániában, ahogy az EU révén megnyíltak a határok, áttelepültem volna ide.
Itt dolgoznék, itt élnék, itt érezném otthon magam - itt lennék magyar, a magyarok között.
SOHA nem lesz nagy-Magyarország.
Ahol te élsz, az Románia.
Románul beszélsz, románul gondolkodsz (1920-óta), és táplálsz magadban valamit, ami soha nem fog bekövetkezni.
A fiataljaitok nyugatra menekülnek, kozmopoliták lesznek, ti meg fogytok, őstulkok.
Értitek ezt?
Semmihez nincs közötök, ami Magyarországon zajlik.
Orbán?
Egy évben egyszer megszédít benneteket az üres dumájával, aztán küld sok pénzt - ÉS ENNYI.
Ennyit értek, ennyire vagytok a hasznára az általatok régen elfeledett anyaországnak.
A papjaitok?
KUKA - kezdve a református izével, akinek a nevére sem amlékszem, de arra igen, hogy kegyetlenül bánt a feleségével, és Q sok pénzt keres az EU-ban.
Ja, Tőkés G. László - a hulladék ördögfajzat.

Ha nem jössz ide, ha nem tetszik neked itt, de beleugatsz, leköplek és beléd rúgok, te sehonnai bitang!
prime777
@műanyag: Barátom nem tudom ki,vagy de minden szavad aranyat ért!
Végre valaki leírta velősen!
műanyag
@prime777: Bocsánat, ha csalódást okozok, de az apámat 1967-ben leköpte rendőr.
Én sem tudok máshogy viszonyulni ezekhez.
Ezek nem magyarok.
Nincs semmi közös bennünk.

Ti nem vagytok magyarok!..
Nem kell tőletek semmi!

Ha meglátok egy román rendszámú autót is, levadászlak.
Csúnyán!
Felfogod ezt, román maffiózó!?
Halni fogsz.
A Q anyád te büdös geci, fasszpó román geci!
LEVADÁSZLAK, te fassszópó romániai magyar geci.
Nem hiszed?
Kezd el hinni!

Halj meg - MOST
műanyag
Nem vágod a lényeget, mi?
Ezeket meg kell semmisíteni, mind!

Ezek töretettek bennünket. Meg kell halniuk. Csúnyán!
nemfideszes
@Szókrakész: 01.35

"Egyik oldalon azért ajvékoltok, hogy Orbán nem akar Brüsszelre, az EU-ra hallgatni, de a másik oldalról meg azért visítoztok, hogy határon túlról ne szóljanak bele a belügyeinkbe?!?!?!"

Az "egyik oldalon" adnak az országnak 8000 milliárdot, a "másik oldalról" pedig csak viszik a milliárdokat, a mi adónkból... úgyhogy qvára nem mindegy ki és milyen alapon szól bele a belügyeinkbe...
micfild
@műanyag: pár hónapja a román miniszterelnök azt nyilatkozta... románia befogadja a menekülteket.. -schengenért.
Szókrakész
@műanyag: "Ti nem vagytok magyarok!.."

utána

"LEVADÁSZLAK, te fassszópó romániai magyar geci."

Most akkor magyarok vagy nem magyarok?!?!?!

Döntsd már el végre!!!

És a Prime777 erre írja hogy
"@műanyag: Barátom nem tudom ki,vagy de minden szavad aranyat ért!
Végre valaki leírta velősen!"

Hát tényleg velős!

De nem agyvelős, mert nálad elmentek otthonról.
Borul össze a cimbiddel, Prime777-tel és rendezzetek közös szeánszokat, ...
Közös mindenetek.
A gondolkodás(???)mód, a...
Még a betegségetek is.
Lassan a zártosztályon a cella is közös lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.