Friderikusz Sándor szerint folyamatosan nyomás alatt tartja Magyarországot az Orbán vezette Fidesz, a másik oldal pedig eközben a béke szent szabályai szerint próbál meg játszani. A műsorvezető úgy fogalmazott a Magyar Narancsnak adott interjújában, hogy a Fidesz szétlopja, szétcsalja, széthazudja Magyarországot, és szerinte robbanással ér véget majd ez a lázálom.

Friderikusz nem kertel: "a Fidesz szétlopja, szétcsalja, széthazudja Magyarországot"

A műsorvezető arról is beszélt, hogy Orbán Viktor valószínűleg nem fog szerepelni az Összezárva Friderikusszal című műsorában, mivel szerinte a kormányfő "ebben a mai állapotában" nem vállalná be a dolgot, ő pedig "kétszer is meggondolná", hogy kíváncsi-e még rá, ugyanis közel tíz éve nincs személyes kapcsolatuk egymással, "de épp elég, amit lát és hall" belőle.

"A Fidesz olyan világot teremtett, amely a normális, független ember számára szürreális"

- fogalmazott, hozzátéve: "élhetetlen országot" kreáltak, akkor is, ha "haszonlesők" ás "félreértésben szenvedők százezrei" állnak mögöttük.

"Aki még tudja, milyen becsületesnek lenni, ma rosszul érzi magát itt. Ezt az országot hozták létre az én egykori fideszes barátaim"

- mondta Friderikusz.

Kövér László házelnökről úgy fogalmazott a műsorvezető, hogy csak fröcsögni, gyűlöletet kelteni tud. "És ez az ember az országvezető a harmadik évezred európai országában!" – fogalmazott Friderikusz. Szerinte ez a politika, amit ma látunk magunk körül, normális országban egy-két év után megbukna, nálunk viszont virágzik, mint nyár végén a tubarózsa.

Friderikusz szerint a Fidesz szétlopja, szétcsalja, széthazudja Magyarországot, és attól tart, hogy ez a lázálom robbanással ér majd véget.

169 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
"Aki még tudja, milyen becsületesnek lenni, ma rosszul érzi magát itt." - nagyon igaz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Miért is kertelne, mikor ez a valóság! Friderikusz egy művelt, felkészült ember, műsorokat vezet napi szinten tudósokkal, művészekkel, bankárokkal, közgazdászokkal, még külföldiekkel is, nagyon jól látja a mai magyar politikai valóságot. Többször kellene neki és más hasonló embereknek megszólalni a véleményükkel!
verum
"Aki még tudja, milyen becsületesnek lenni, ma rosszul érzi magát itt." - nagyon igaz!
Hellcat
@verum: Szerintem is. Aki értelmes emberként csak nézi ezt annak hányingere van.
Főlökött
Juszt László által tulajdonlott TV2-ben lesz még műsora.

Jó legyen a napotok :) :
avakkomondor.blog.hu/2015/10/16/juszt_laszlo_is_megvette_a_tv2-t
Fradigege
Tökös gyerek ez a Fridi. Igazi férfi. Lassan 6 éve ez megy.
verum
@Szeparepa2: - miért kellene itt bármit bizonyítani. A Tek lerohanja a civil szervezeteket, előállít, házkutat minden, csalással vádolnak itt bárkit bizonyíték nélkül.
Egyébként meg amíg az üzleti éleben a rokonság nem bűn, hanem állapot, addig ugyan ki mit tudna/merne itt bizonyítani?
Sárvári Károly
@colibri: Fridit én is tisztelem mert egy művelt őszinte embernek tartom és hidegen hagy hogy milyen beállítottságú a magánéletben. Viszont lehet most egy kicsit téved vagy nem is tudom, most olvastam egy cikket amit be is ollózok: Lehet Mesterházy Attilának MSZP-s, Bajnai Gordonnak Együtt 2014-es és Gyurcsánynak a DK-s rendezvényeken kiabálni, szavazóit hülyíteni, hogy
az Orbán kormány alatt szegényedett el az ország.
Csupán arról van szó, hogy az o általuk elherdált pénzt, A Fidesz-KDNP kormánynak kell visszafizetni!
MIELOTT SZAVAZNI MÉGY OLVASD EL, GONDOLD ÁT ÉS NE FELEDD EL TERJESZTENI!
A CSAPDA
"Öt körmönfont gazember csapdát állított fel Magyarország kormányának.
Mély szegénységbe döntötte a magyar népet.
Gyurcsány, Bajnai Veres, Oszkó és Simor, pár nappal az ország gazdasági összeomlása elott, az IMF Pártoskodó EU és USA bennfenteseivel egyetértésben, 2008-ban kedvezotlen rossz feltételu IMF. EU és
Világbanki hitelt vettek fel. Nem válogathattak a kínált hitelösszeg kedvezobb kimenetelérol, mert matt helyzetbe kerültek.
Gyors beavatkozásra volt szükség, hogy Magyarország gazdasága kártyavárként össze ne omoljon.
2006-tól nem vették észre és nem kezelték az Amerikából kiinduló, késobb világméretuvé váló (2008) gazdasági válságot. Szakemberek figyelmeztetése ellenére is hirdették, hogy Magyarországot a válság nem
fenyegeti. Ezzel megtévesztették a vállalkozókat és a lakosságot is, akik ez idoben devizahitelekért álltak sorba. (ez késobbi fejezet lesz)
Rossz gazdaságpolitikájukból eredoen a csodhelyzetbe juttatták az országot. Elvették a külföldi befekteto kedvét. Az országot morális, gazdasági válságba sodorták.
Tudták a közvélemény kutatók adataiból, hogy csúnyán elvesztik a választásokat. Látszott ez abból is, hogy kormányzásukat 2006-tól diktatórikus karhatalmi formában tartották fent.
Az IMF-tol 15,7 milliárd dollárt, az Európai Uniótól 8,1 milliárd dollárt a Világbanktól pedig 1,3 milliárd dollárt hívtak le. A hitelkeretet 2010 márciusáig...
prime777
@Szeparepa2: Mit akarsz mit bizonyítson?
Te nem nézel híreket nem hallgatsz rádiót?
Ja vagy "velük" vagy?
Az más.
Sárvári Károly
@Sárvári Károly: Folyt: A hitelkeretet 2010 márciusáig használhatta fel Gyurcsányék MSZP-s kormánya.. A készenlétért 0,25%-os kamatot számolnak fel évente, a felvett összeg után a kamat 5-6%.
"A Gyurcsány kormány az IMF kérésére 600 milliárd forintos "bankmento-csomagot" is létrehozotak az OTP, a Magyar Külkereskedelmi Bank, és a CIB Bank vehette igénybe, melyért cserébe állami részesedést ígértek a bankokból". A bankokat, mint tudjuk megsegítettük, a részesedésrol nem tudok.
2008-ban euróban és dollárban felvett összeg visszafizetésének, ütemezését Orbán kormány 4 évére tetették.
Ez a spekulatív megoldás jónak tunt és elore tapsoltak, hogy a Fidesz-KDNP kormány ebbe belebukik. Ha ez után ok újra hatalomra kerülnek, több évtizedre megoldották volna a hatalomszerzést és tovább folytathatták volna az ország kiárusítását.
Tehát, hogy a tényeknél maradjunk: - az IMF-tol 2008-ban felvett hitel visszafizetését, 2012 oszétol negyedévenként 900 milliós eurós törlesztésben, Orbán
Viktor és kormányának kell visszafizetni.
Megjegyzem, hogy az IMF kihasználta a hozzá nem érto politikusok hibáját és az ország gazdasági bedolését hogy tisztességtelenül önmaga javára
fordította a hitelütemezést, és a kamat mértékét is. Mondanom sem kell, hogy elvtársaink mindent aláírtak, csak, hogy a gondok enyhüljenek.
Így kerülhetett sor, hogy az Orbán kormánynak:
2013-ban 3300 milliárd eurót kell fizetnie az IMF-nek és a többi hitelezonek.. Június végéig 1500, majd decemberig még 1800 milliárd euró a törlesztésünk
Összesen ötmilliárd euró devizafinanszírozási követelést kell teljesítenünk idén.
2014-ben is e körüli az összeg, amit a gazdaságunkból kell kivennünk.
Zárszóként:
Lehet Mesterházy Attilának MSZP-s, Bajnai Gordonnak Együtt 2014-es és Gyurcsánynak a DK-s rendezvényeken kiabálni, szavazóit hülyíteni, hogy
az Orbán kormány alatt szegényedett el az ország.
Csupán arról van szó, hogy az o általuk elherdált pénzt, A Fidesz-KDNP kormánynak kell visszafizetni!
Nem kell elhallgatni a...
Sárvári Károly
@Sárvári Károly: Folyt:Nem kell elhallgatni a tényeket. Ki kell beszélnünk magunkból, mi eredményezi, hogy nem érezzük a minoségi változást. Talán jobban megértjük, hogy ha lejár 2014-ben a törlesztés, látni és érezni fogjuk a
színvonalunkon is a gazdasági erosödést.
Képzeljük csak el, ha 5 milliárd eurót országon belül a mi javunkra költhetünk el?
Ezt a korrupt, felelotlen, országunkkal hazardírozó bandát pedig a hatalomba ne engedjük többé! Helyette teremtsük meg felelosségre vonásuk módját!"
Összeállította: Dobai Miklós
szaboria1
@Sárvári Károly: Nem vagy pontos mert nem úgy igaz amit te most írtál. Egy miért tüntette el a fidesz kormány a Bajnai átadás átvételt az internetről. Mert azóta tud etetni minket a hazugságokkal. Ugyanis ŐK is IMF Hitelből kezdtek és az emberek 3000 milliárd befizetett mnyp törlesztettek de azóta sem tudta úgy törleszteni a másfajta hitelt, hogy mostanra már megint több az adósságunk a magasabban felvett kamatokkal mint az IFM hitel. Igaz a máshonnan felvett hitellel nem kell elszámolni mire is költötték el mint az IMF-nél.
Sárvári Károly
@szaboria1: Csak ollóztam :) de nézni fogok más hozzászólásokat is ami lehet más színben mutatja a dolgokat.
karma1
@Fradigege: Aranyos vagy ezzel az "igazi ferfi" allitasoddal,...:) Teccik!...:) Nem nagyon volt a szivem csucske ez a pali, de egyet el kell ismerni: egyetlen musora, otlete mellett sem lehet szo nelkul elmenni, es mindig volt benne ujsagiroi alazat, alapossag, csak hat a flegma stilusa... de nem baj, ha most megkeveri a szoaret, akkor tegye azt, eppen eleg penzt kap erte... Tegye meg, mert ha ma elkezdi, mar az is keso...
simmering73
Én nem kedvelem Friderikuszt, de most meghajlok előtte. Pontosan azt fogalmazta meg, amit, ahogy én is látom. Még a végében is egyetértünk. Sajnos.
zöldszem
@Sárvári Károly: Dollármilliárdokat vettek fel évente 7-8 %-os kamatra!! Ugyanis az évente piacra dobott dollár és euroalapú magyar államkötvény is HITEL, méghozzá a javából, ráadásul egyszerre kell majd az egy időben kibocsátott, eladott hitelt visszafizetni (5-10-15-30 éve futamidejűek a kötvények általában)! Bezzeg az IMF hitel a maga 2-3 %-os kamatával, az csak nyilván a képzetlen közgazdászok szerint kedvezőbb.
Államadósság Kezelő Központ tájékoztatói szerint:
2012. novemberében 2 milliárd dollár értékben 10 éves lejáratú dollárkötvényt,
2013. februárjában 3,25 milliárd dollár névértékű 5 és 10 éves kötvényt adtak el.
2014-re 4,6 milliárd dollár értékben tervezett devizakötvény-kibocsátást az ÁKK (nem tudom végül összesen mennyit adtak el).
2015. március 6-án a központi költségvetés adóssága 24 444 milliárd forint volt, ami 562,9 milliárd forintos növekedés 2014 utolsó napjához mérve - olvasható az Államadósság Kezelő központ (ÁKK) Zrt. eheti közleményéből.
Persze az IMF hitel nem költhető akármire, hiszen a futamidő alatt, félévente ellenőrzik a felhasználást, plusz azért szokás kérni, hogy reformok idején az átmeneti forráshiányt átvészelje egy-egy ország, vagyis semmiképpen sem olyan kiadásokra kell fordítani, ami csak tovább növeli az államháztartási hiányt.

Plusz gond még az orosz hitel, ami 30 évre titkosított.
karma1
@Sárvári Károly: Kedves Karoly, ne tessek magat farasztani ezzel az ollozassal, mert mi ezt itt csipobol tudjuk: minden fizetett hozzaszolo - nem mondok trollt, mert nem ismerem Ont- remelem, nem is fogom, mert nem marad sokaig ezen az oldalon - de talan tessek hagyni a francba a gyurcsany-bajnai akarmizest, mert ezt ezen az oldalon csak nehany elszant troll mantrazza, igaz, mar alig-alig, mert sorban dolnek meg az allitasaik.

Szoval ne tessek farasztani se magat, se a klaviaturajat, se plane bennunket, jo?
KOSZIIIIIII...
Sárvári Károly
@karma1: Bocs hogy mertem írni és pláne elnézést ha fárasztottalak nem tudtam hogy ide csak fidesz ellenesek írhatnak :( ELNÉZÉST MINDENKITŐL HA SÉRTETTEM VAGY FÁRASZTOTTAM VALAKIT!
karma1
@Sárvári Károly: Dehogy farasztottal, csak jobb lenne, ha a sajat velemenyedet mondanad, es nem maset olloznad. Egy csomo idot megsporolhatnal, es meglatnad, hogy nepszeru is tudsz lenni...:o))
(Komolyan mondtam: add sajat MAGADAT, nem kell mas blogokbol, ujsagcikkekbol reszleteket idezni. Tobbet jelent az, ha kimesz a Blahara, karacsony elott, es megnezed az elelemert sorbanallokat... Kezdd el nekik mondogatni, hogy Gyurcsany miatt allnak mar 5,. eve karacsonykor etelert, amit nem a szemforgato magyar katolikus egyhaz osztogat, hanem tobbnyire a magyarorszagi buddhistak. Vagy mondd egy ehezo kisgyermek szemebe, hogy nem is ehes, csak az o csaladjaban ez az eletforma, es a gazdasag kulonben is duborog, es mindenki bennunket utanoz...Remelem, gyorsan tudsz futni a velemenyek elol...:)))))
zöldszem
@Sárvári Károly: Még egy kis statisztika!
kepkezelo.com/images/41wg5c2zc2a5vdone4vr.jpg
És mindezt a növekedést úgy érte el, hogy eltüntette a MANyUP pénzt, valamin bevezetett vagy 40 plusz "adót.
Aki Én
@Sárvári Károly: Ugyan az IMF hitel jó részét éppen orbánék költötték el hatalomra kerülésük után, de ez gondolom mellékes. De nem is ez a lényeg. Mondjuk, hogy ennek az írásnak minden szava igaz. Ebben az esetben kizárt, hogy Friderikusznak igaza legyen? Ha Gyurcsányék a szart is kilopták alólunk, akkor orbánék maga a megtestesült becsület és őszinteség? Mit bizonyít ez az írás? Azt, hogy a többség mindig jól látja ha átbasszák. Ez az oka annak, hogy ma nem Gyurcsányék vannak hatalmon, mert az embereknek elegük lett a hazugságokból. Most azt látja a valódi többség, hogy orbánék teszik ezt, de sokkal gátlástalanabbul, leplezetlenebbül. A mai pártszimpátia felmérésekből az látszik, hogy a többség nem kér egyikből sem. Csak nem kívánatosak és még kevésbé kívánatosak vannak. Friderikusznak tökéletesen igaza van. Ha valakinek kétségei vannak, akkor az nem tudom mit néz? Ha ma Gyurcsányék tennék azt amit a fidesz, a normális többség ugyan ezt mondaná!
szaboria1
@Sárvári Károly: Tévedsz nem csak a fideszt kritizáljuk másokat is de sajnos most jobban Ők vannak porondon.
Sárvári Károly
@karma1: :D értem. A gond az hogy ezelött 5-10-15... évvel sem tudtam jobban élni vagy többet szerezni.Szóval teljesen mindegy ki az úr odafent. én azt látom hogy mindenki csak magának és a körülötte levőknek harácsol. Igazából nem vagyok egyik nagy vezér pártján sem és csak úgy tudok érvelni ha elötte megnézem a fizupapirom végén az összeget és össze hasonlítom a régebbiekkel. Most többet tudok keresni(ugyanazon munkával) mint pár évvel ezelött.(tudom most jön hogy drágább is lett minden) Az igazság az hogy ami jelenleg tálcán kínálkozik pártok azok mind ugyan ezt tudják nyújtani valószínűleg mármint a megnyilvánulásaikból következtetve vagy még ennyit sem. Ígérni még a szegény is tud és azt kapunk eleget.
prime777
@karma1: Kedves Karma!
Az a baj,hogy mi mindig ilyen kedvesek vagyunk ezekkel a trollokkal.:p
De minket megennének egy fideszes fórumon abban biztos vagyok.
Ott szinte vérbe forog mindegyik szeme ha lemered írni hőn szeretett kormányukról az igazat.
Minden lennél te ott,még akasztott ember is.:p
Egy,az országra nagyon kártékony néptömeg tartja ezeket hatalomban.
Szóval ne is csodálkozzunk,hogy ez az állandóan támadó,acsarkodó,gyűlölködő réteg eléri mindig amit akar.
Ezek csak az erőből értenek sajna.
Aki Én
@Sárvári Károly: @Aki Én: ... még annyit, hogy ha ma Gyurcsányék tennék ugyan ezt, akkor nem csak a normális többség, hanem a mai fideszesek is értenék és hangot is adnának nekik. Érdekes módon akkor nem tetszene nekik sem. Megkockáztatom, lángokban állna az ország. Érti ezt valaki???
zöldszem
@Aki Én: Tudod én nem tenném csak a Fideszt, vagyis az nincs, szóval, Orbánt bűnösnek. Bűnös ez a tehetetlen, béna, hiteltelen, szerencsétlen baloldalnak csúfolt ellenzék is, és mindannyian, akik képtelenek vagyunk, egy komcsimentes, viszonylag tisztességes, valóban nemzeti érzelmű "elitet kinevelni."
Az igaz, hogy Orbán úgy szórja a közpénzt a vazallusainak, mint eddig egy kormány sem. Annyi a változás most nemzeti szalaggal átkötött patkányok garázdálkodnak az országban, nyakukban kereszttel!
25 éve fosztják ki nemzetünket ,országunkat ! Minden politikai garnitúra csak a zsebét tömi az egyik megy a másik jön,csak az étvágyuk lesz egyre nagyobb! Nem számít ezeknek semmi sem , sem ember,sem gyerek semmi,se nő sem férfi...csak a pénz és a hatalom!!! De! Az minden áron! Én az elmúlt 25 év minden politikusát börtönbe zárnám... mert az ország ide jutott! Amíg az emberek nem jönnek rá,hogy a megosztottság csak a kiszolgáltatottságot növeli addig itt nem lesz változás!
"Megbocsájthatatlan, hogy az egyre szegényedő társadalom vezetéséért felelős politikusok, egyre gazdagabbak legyenek, a pofánkba röhögnek és tovább próbálják hülyíteni a népet!"
Aki Én
@prime777: Nézd meg a Kocsis vagy Tiffán facebookján a véleményeket Telekom ügyben. Egészen döbbenetes uszítás, gyűlölködés, anyázás és trágárkodás megy ott a más vélemények miatt, amit persze ők kérnek ki maguknak.
Aki Én
@zöldszem: Sosem mondtam, hogy csak ő a bűnös, sőt. Mindig azt mondom (mondják sokan), hogy ő ugyan egy zavarodott elme, de az ostoba tömeg és slepp nélkül nem ténykedhetne. Az igazi bűnös az, aki ezt támogatja, vagy akár csak hagyja.
prime777
@Aki Én: Nem vagyok a facen és a hozzá hasonló helyeken.
Teljesen értelmetlennek és feleslegesnek tartom azt,hogy megosszam azt,hogy éppen mivel játszok vagy kivel voltam előző éjszaka,vagy,hogy milyen volt a székletem színe 1 hete.
De képzelem mi mehet ott.
Azt észre nem veszik ezek a "jóemberek",hogy a gyűlöletet és a megosztást ők kezdték és tartják fent folyamatosan.
Ha valaki nem bólogat nekik és nem osztja a nézeteiket akkor azt azonnal el kell tiporni,meg kell semmisíteni.Ez az ők csodás nemzeti és magyaros értékrendjük.
Nélkülük ez az ország egy élhetőbb hely lehetett volna.De erre 20-30 évig esély sincsen.És nem csak az anyagi oldala miatt,hanem ,hogy az emberekbe úgy elültették már a gyűlölet minden csíráját,hogy ebből az országból már sosem lesz normális társadalom.
Na egy kis facebook érzés.
www.youtube.com/watch?v=KoViCHyvZLk
Itt egy isteni kis zene,inkább hallgassátok meg ezt!
Tegnap hallottam először és hihetetlen ,hogy megtetszett pedig nem hallgatok magyar zenéket főleg nem mostani zenéket.
Tiszta 1987 - 1992-es évek feelingje számomra a klipp meg az egész zene.
Én nagyon szerettem akkor élni.
Az a hang a klip elején meg a végén,és azok betűk ahogy megy a felirat,mint az Angyalbőrben vagy a Sose halunk meg című filmben.:)
Nekem nagyon tetszett az 80-as évek vége és a 90-es évek eleje.
Na jó hosszúra sikeredtem.
Sorry!
nemjoezigy
Kellemesen csalódtam Friderikuszban. (eddig hullámzó volt róla, a világlátásáról a véleményem, de most nagyon egyetértünk)
Pedig ő a társadalom másik végén van (anyagi vonatkozásban), hozzám képest.
Én a leszakadó réteghez tartozok Fridi meg nem!
Tehát ez a vélemény azért jó, mert most érzem, hogy a gazdagok közt is lehet HUMANISTA.
Eddig ezt nem tapasztalom, azt tapasztalom, kormánypropaganda és viselkedés szintjén is, hogy minél több pénze van valakinek, annál többet ér.
Ezek pénzzel mérik az embert. PFUJJ!
Nekem nem lett jobb az un rendszerváltás óta, sőt rosszabb lett: mentálisan nem előre fejlődött hanem visszafelé változott ez az ország.
A fideSSkdnp bagázsnak sikerült rabszolgatartó társadalmat csinálni, miközben a környező országok hasítanak, száguldanak el mellettünk.
Valamikor mi voltunk a legvidámabb barakk és most az utolsók közt vagyunk!
Mi is a szlogenjük? Valami jól teljesít, vagy mi?
Hazugság! Ami igaz belőle az az, hogy a kiválasztottak mészárostól, orbánon át a csányiig, azok jól (nonemteljesítenek), hanem gyarapodnak.
Náluk a pár száznál van az ország összes vagyonának a több mint fele.
Kiegészítem még az áderrel a 'méltóságok' felsorolását és jellemzését:
Szóban környezetvédő, de tettei nem ezt mutatják. Rengeteg olyan energetikai ötlet van, amit hátrányos helyzetű területeken lehetne megvalósítani, ami munkahelyet teremtene, ami fizetést adna, ami csökkentené a szegénységet, növelné az életkorokat, növelné az életminőséget, ami az államnak adó bevételt adna.
És most 1-2 éven belül, nem 20-25 év múlva, amikor a mostani 10 millió + 10 millió + 3% serkentés után lenne munkaerő a "fideSSkdnp" gyerekekből.
(a ratkó gyerekek elnevezés után szabadon)
zöldszem
@Aki Én: "Sosem mondtam, hogy csak ő a bűnös, sőt."
Tisztában vagyok vele, nem is gondoltam másra! Lehet, hogy nem jól fogalmaztam.
Tudod jobb a "beszélőkém" mint az "írókám"...-:)))
A gondolatom is jóval előrébb jár, mint az "írókám"
colibri
@Sárvári Károly: Rám való hivatkozással, illetve véleményemhez szólva, kár volt beollózni a hosszú írományt, mert nem a tárgyról szól! A cikkben Friderikusz nyilatkozik a fidesz kormányzásáról és ehhez semmi köze Gyurcsány, Bajnai, Mesterházi, stb politikusoknak. Az előttem kommentelők saját véleményüket leírva helyre tették, ill. kiegészítették az ön által aggályosnak tartott előző kormányok hitelezési gyakorlatát. Szerintem, nem hátra felé kellene mutogatni, de a múlt hibáiból kellene tanulni.
Ez a kormány soha nem látott mennyiségű úniós pénzzel rendelkezik, aminek a felhasználásáról csak a fideszesek döntenek, másnak nincs beleszólása és ezáltal a korrupció melegágya. Nem véletlenül kapta a frakcióvezetőjük a mr 20% becenevet.
Toby
A társadalom egy jó része - főleg a közszférában - kénytelen meghunyászkodni, csendben maradni, mert azonnal találnak ezer "okot/indokot" az eltávolítására !
A közszféra másik része igen jól meg van fizetve, hogy ehhez tartsa magát !
A többiek le vannak szarva ! Majd választás előtt megsimogatják a buksijukat néhány százassal és elmondják, hogy mindezt a jót, a miniszterelnökúr adja - a sajátjából !
Ennyira marhák vagyunk !
Normális országban egy orbánc, már valamelyik vidéki könyvtárban porosodna, - vállalkozáshoz hülye, a lopáshoz nem annyira - mint a kikölcsönzött könyvek visszavevője, miután kitöltötte jól megérdemelt szabdságvesztés büntijét !
justhpeter
Szerintem is igaza van Friderikusznak és a történet végét is egyformán látjuk. A befejezés idejével van még egy kis gondom, mert szeretném a lehető leghamarabb. Hitem szerint az országnak is kevesebbe kerülne.
patyuka
@Sárvári Károly: Aki itt él, és önállóan gondolkodni, nem "ollóz" össze efféléket...
papa.49
Nézzétek nem vagyok egy Fridi rajongó, DE MOST HALÁLOS PONTOSSÁGGAL ELMONDTA MI VAN MA IDEHAZA, ezért dicséret illeti, már csak valamit tenni kéne hogy véget érjen a szini előadás, mert már nagyon unjuk rengetegen!!!
pbalage
alighanem Friderikusznak rövidesen véget is vet a
Nagymester, a Mindentudó Hatalmas Mágus, másodnéven Mimagyarok (akrobata, maffiózó és gyilkos)
Butautáló
@justhpeter: Szerintem nem véletlenül most foglalt ilyen keményen állást! Lehet valami a levegőben és Fridi képes arra, hogy megérezze!
Mézike
Fridit mindig zsenge szeretetem felhője lengte körül. Nemhiába földim a gyerek! :-)
lampa laz
Nem írok semmit, mert nincs mit hozzátenni. Frideriusz szerény megszólalásával és az előttem íródott azonos véleményekkel mélységesen egyetértek.
dax
Nembaj arra lennék kíváncsi az elmúlt években mindenki csak hőzöng, mindenki tudta milyenek voltak,szinte nem emlékszem egyetlen egy emberre aki ne szidná őket ,lenyúlták a nyugdíj pénztárt,kicsesztek a rokkantakkal,a korengedménnyel előbb nyugdíjt elérő emberekkel.A kórházak romokba,az orvosok elmennek de Felcsúton milliárdokért kell kisvasút,stadion. csak ebből a kettőnek az árából mennyi kórház felújításra telt volna.DE TI RÁJUK SZAVAZTATOK AKKOR CSÖND ÉS IGYÁTOK A LEVÉT. Tisztelet annak a kivételnek.
JAJMÁR
Helyes, vagyis igaza van, és helyes, hogy megszólalt. Kellenek a másfajta, valós vélemények, normális igazodási pontok, sokan keresik ebben a "szürreális" világban, hogy megkapaszkodhassanak.
soljanka
És mindeközben a Fidesznek ma is meglenne a kétharmada...
keresztapa
Aki még tudja, milyen becsületesnek lenni, ma rosszul érzi magát itt. mert a becsületet a média diktálja hírként!
Fradigege
@karma1: Az a furcsa, hogy 6 éve megy a mutyi. Csak most jutott eszébe ezt közölni? Hátra dőlni és nézni a fejleményeket.
karma1
@prime777: A helyzetleirasod felelmetesen pontos - mint rendesen...:o)))))
Lackó50
Sajnos nem látokmegfelelő ellen felet sem, akire lehetne szavazni. Én még azt is feltételezem, hogy a szocik szétrobbantásában is nagyban benne volt a keze, hogy ne legyen ütőképes párt, aki velük szemben indulhatna. (Oszd meg és uralkodj!) Csak azt tudom javasolni, hogy a legközelebbi választáson (mindegy, hogy egyetért vele, vagy sem) bármilyen pártra szavazzon, csak a Fideszre ne. Akkor a nép is megoszthatná őket és majd marhatják egymást a parlamentbe, hogy egyik se tud egy épkézláb törvényt megfogalmazni, mert a többi majd ellene szavaz. Nem baj az se, ha húsz párt jut a parlamentbe. Annál nagyobb lesz a harc odabent.
prime777
@karma1: Megtisztelsz!
Köszönöm az elismerést!
verőce21
"..Friderikusz Sándor szerint folyamatosan nyomás alatt tartja Magyarországot az Orbán vezette Fidesz..." - szükség is van erre, mert jól írja Ságvári, az előző rezsim alatt felvett és felvetetett hiteleket vissza kellene előbb fizetnie az országnak és a lakosságnak, majd utána kezdhet az ország csak növekvő gazdasági pályára állni.
Ez szerény becslések szerint is még tíz év erőfeszítés. Még szerencse, hogy addig a fidesz lesz végig hatalmon, így a rendbehozatal és a kilábalás egy kézben lesz.
MrBez
Nekem felfoghatatlan, hogy hogyan látja a két oldal ennyire különbözően az ország történéseit. Mint, ha két teljesen más film forogna. Van abszolút értelmes barátom, aki vér fideszes és nem bírom megérteni, hogy ez hogyan lehetséges. Miért elfogadható és megbocsátható a lopás és korrupció, ha azt hajtogatják, hogy az mszp is lopott? Miért nem mondják a fideszesek is, mint mi, hogy nem, elég volt, egyik se lopjon? Rendben, aki benne van, persze, hogy falaz nekik/magának, de akinek, semmi haszna nem származik belőle, azt miért nem zavarja, hogy az ő szemét is kilopják? Butus kis kérdések ezek, igazából szerintem nincs is rájuk válasz.
karma1
@Lackó50: Igen, errol van szo, ezert mondja errefele ezen az oldalon is minden baloldali erzelmu hozzaszolo, hogy mindegy, hogy esetleg nincs kire szavaznia az adott pillanatban, CSAK A FIDESZRE NE!... Ekkor az tortenik, hogy a megjelent szavazok szama akkor is sokkal tobb lesz, tehat a fide$$-re aranyaiban sokkal kevesebben fognak szavazni, es akkor mar regen nem beszelhetnek 2/3-os tobbsegrol!
Ez lett volna a megfelelo eljaras mar a tavaly aprilisi valasztasokon is, de minden lusta fotelforradalmar csak ult a gepe elott, vagy a kocsmaban magyarazta el a csaposnak, mennyire utalja ezt a rendszert, es hogy mennyire tenni kene mar valamit.
IGEN, ELMENNI SZAVAZNI, es ha kell. akkor elorehozott valasztasokon,
A DK-nak, MSZP-nek, LMP-nek az lenne most a dolga, hogy egy olyan torvenyt rakjanak bele az Alapkatyvaszba (ami igen nehez, szinte lehetetlen lesz!), hogy senki mas ne szavazhasson, csak aki Magyarorszagon elo magyar allampolgar. Lehet, hogy ezzel kizarjak a nyugaton elo magyarokat, de nem johetne be a romaniai, karpatlajai kettosmagyarok szavazata sem LEVELBEN!!! Es ez volna a lenyeg!!!

Csak az szavazhasson a magyar kormany osszetetelerol, vezeteserol, aki otthon el, szenved, dolgozik, ne pedig mas dontse el a magyarok jovojet!
Talan most majd Gyurcsany elkezd mozgolodni, es a Simicska-orban meccs sincs korantsem lejatszva, barmennyire is erolkodik orban.
bakegya
@verőce21: ERRE AZ EGÉSZEN SZÉLSŐSÉGES MOCSKOS KÉZRE GONDOLSZ AMIHEZ IMMÁR JÓPÁR ÉVTIZEDE KÖZVAGYON ÉS FELZÁRKÓZÁSI PÉNZ TAPAD?-mert akkor meg kell dícsérjelek,ez az első öszinte ,lojális beírásod ide.
JÓ REGGELT MAGYARORSZÁG-lehet sorban állni a Blahán...de mi lesz azzal aki már oda se jut el...
Toby
@papa.49: Ne elégedetlenkedj ! A Lendvaiban úgy tudják, hogy épül az új milliárdosok rétege, annyira megemelték a reálkereseteket !
Lepényleső
...és ezzel mindenki tisztában van,a kiszolgálóik is,ezért védik foggal-körömmel,meg az egyenruhát viselőkkel?
papa.49
@MrBez: Egyetlen szóval lehet válaszolni a ,,HIT,,...Ők hisznek a hazugovicsnak, nem keresik az értelmét annak amit mond, tesz, csak feltétel nélkül isszák a szavait, hát ezért!!!
human
Pont így látom a dolgokat, mint Friderikusz.
"a másik oldal pedig eközben a béke szent szabályai szerint próbál meg játszani"
És a tisztességes emberek nem is várnák el az ellenzéktől, hogy lealacsonyodjon Orbán szintjére, csak így elég reménytelennek tűnik bármin is változtatni.
ujbuda
@verőce21: miért dobáltad el a gyogyszereid??
redneck2
orbán elbaszott beteg világa.,,

Orbánt meg kell ölni, hogy egy kis lélegzethez jussunk.
Orbán egy geci diktátor - CSAK!
sentinel216
Hoppá, hoppá Sanyi! ... és a "Szólj igazat betörik a fejed!" mondást elfelejtetted? Nagyon kihoztak a sodrodból az együttalvós celebek. Amúgy gratulálok, jó kis riport ez!
papa.49
@Horizont: Vagy legalábbis ,,rámásznak,, a gépére)))))))))
szaboria1
@verőce21: Mit gondolsz a Fityesz mennyi hitelt vett fel amiről nem is tudunk. Zöldszem már meg írta több az adósságunk mint volt 2010-ben ráadásul magasabb kamattal vették fel.
sentinel216
@szaboria1: "Fityesz mennyi hitelt vett fel amiről nem is tudunk"
Ez volt a cél! Az IMF utána nézett a felvett célzott hitelek sorsának. Fideszék erőltették a "szabadpiaci" hitelt, mert ha drágább is, de nem lehet ellenőrizni, hogy mire szórják el.
verőce21
@szaboria1: (14:49) Ezt is tartalmazza a beírásom, amiről írsz.
Vissza kell fizetni a felvett hiteleket előbb! Mindegy, hogy ki vette fel, mire, mit váltott ki, stb.
verőce21
@Horizont: (10:47) Jó hétvégét neked is!
Néha éjjel is dolgozom, és ha végzek, kikapcsolódásként beírok egy-két aranyigazságot.

(Hogy pl. a hozzád hasonlók ugorjanak rá.) :)
Mit nem hiszel el, hogy vissza kell fizetni a hiteleket, vagy a Fidesz még 10 évig hatalmon lesz?
prime777
@verőce21: Maradjunk annyiban,hogy te nem itt élsz Magyarországon az biztos.
verőce21
@Horizont: (16:38) Három béna együtt sem nyer meg egy "futóversenyt”!
DogAdventures
A börtönökben mégis több az MSZP tag. Ó a szentek.
JAJMÁR
@Sárvári Károly: Hihetetlen mekkora kárt okoz a korrupció. Az állami szintre emelt, törvényesített korrupció! Ha nem lenne, kifizethetővé válna az ország államadóssága is, rövid időn belül. De van. Ez pedig azt jelenti, hogy tovább fog szegényedni az ország, mert nehogy azt gondold, hogy lesz olyan, amikor majd azt mondják, hogy elég! Most már nincs szükségünk vagyonra, holnaptól más szabályok lesznek!
Ilyen pénzéhes kormánya még soha nem volt az országnak, ezek nem állnak le önmaguktól.

A hatalom és a pénz a legfontosabb őnekik, annak megőrzése pedig úgy lehetséges, ha a nép nem ébred öntudatra, ha szűkül a mozgástere minden téren.Szegényedni fog nép és leköti a napi betevő utáni hajsza, és butulni fog a nép. (Pedig már a béka feneke alatt van, ha ilyet elhisz, neki ez, ami történik, jó :) )
hetöndöe
@DogAdventures: Sztálin börtönei is tele voltak de ugye nem sztalinistákkal.:-)
vukkocska
@DogAdventures: azután, ahogy vége a választásoknak, ki is engedik őket. Ugye, hozott a Fidesz egy törvényt, hogy a bűncselekményeket ott kell vizsgálni és ítélkezni, ahol az meg is történt. Ez a büntetőeljárásnak idáig is egy passzusa volt. Ennek nagyon rossz vége lett, mert a budapesti bírákban még volt puca, s dőltek a vádak. Ezért le kellett vinni a fideszes városokba, Kecskemétre, Debrecenbe. S mi van akkor, ha a Fidesz törvényt sért? Semmi.
mekkelek
Teljesen egyetértek Friderikusszal, de asszem a robbanást máshogy képzelem mint ô. Itt nem a társadalomnak lesz elege mert az annyira le van butítva, meg van vezetve hogy afelôl bármit csinálhat ez a banda - ha nem így lenne már régen durrant volna. A robbanás majd belül lesz, amikor pár év múlva kifut a jelenlegi EU-s pénzözôn, nem lesz annyi lenyúni való és a hiénák elkezdik egymást marni.
kkalman
Fridi nagyon jól látja a mai magyar valóságot. Ehhez nem lehet mit hozzátenni
MrBez
@DogAdventures: Pont erről beszélünk, próbálj meg a birka karámból kicsit kikandikálni és megérteni, hogy itt senki nem nézi el a korrupciót, sem a baloldalnak, sem a jobbnak, sem senkinek. Azzal, hogy a mostani kormány korruptságának tényére válaszul kapásból vissza mutogatsz, azzal áldásod adod arra, ami most folyik, ellened is. Aki lop, az legyen börtönben, de mindkét oldalról, a cimborák is! Olyan nincs, hogy a fidesz csak a szemét baloldaliakat lopja meg, meglop az téged is és az összes fogyatékost, aki nekik csápol. Ennyi.
DogAdventures
@MrBez:Mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
DogAdventures
@hetöndöe: Rossz hasonlat,mivel nem csak a mostani kormány alatt kerültek rács mögé.
hetöndöe
@DogAdventures: Pont ezért jó a hasonlat,mert a szocik lecsukták a korrupt szocikat,vajon a fitymaszosok hányat ítélnek majd el a sajátjaikból?
roby5
Az Mszp ugyanugy szetlopta. Ezen a teren ugyanazon erem 2 oldala. A Fideszben egy jo van: Ellenall az agressziv muszlim megszallasnak es szembeszall ebben az ugyben a lakossagot elarulo EU-val. Az MSZP es a tobbi balos meg nagyobb veszelybe sodorta volna az orszagot. Nemetorszagban is felismerik mar ezt egyre tobben ezert a semmibol jott Alternative fur Deutschland part es a Pegida egyre nagyobb nepszerusegnek orvend. Remelem hamarosan -ha kell eroszakkal-atveszik a hatalmat es Europa nemet aruloi Merkellel az elen akasztofan vegzik.
Eriksson
Friderikusz mire számít ezzel az állásfoglalásával? Kossuth díjra?
Mangu
Kár hogy Friderikusznak 25 év kellett, hogy rájöjjön és kimondja, hogy az országot szétlopják (bocs befejeződik a szétlopás). Igaz, hogy nem a FIDESZ a példamutató ebben, hanem a rendszerváltást levezénylők. Akkor kezdődött minden, de ki emlékszik már arra (pláne, ha bódult részese is volt)? A fürdővízzel a gyereket is kiöntöttük euforikus hangulatunkban.
solidedge
Szerintem Friderikusz még visszafogott is volt.
varirmag
Friderikusz csak most ébredt fel ??? Már RÉGEN SZÉTLOPTÁK az országot ! !!

""a másik oldal pedig eközben a béke szent szabályai szerint próbál meg játszani""

Melyik a "másik oldal" amelyik a ""a béke szent szabályai szerint "" játszik.???
nyanya001
@Horizont: Ezeknél pofátlanabb kormány még nem volt hatalmon !
MrBez
@DogAdventures: Ezzel a mélyenszántó érveddel nehéz vitatkozni. Nekem jó véleményem van róla, sajnálom, hogy neked fogalmad sincs róla, hogy mit jelent.
mariaberta
@roby5: Te milyen alapon mondsz véleményt, hiszen irományodból ítélve nem is vagy magyar!
roby5
@mariaberta: Honnan veszed te idiota szerencse csomag, hogy nem vagyok magyar?:)
verőce21
@prime777: (16:21) Mérget azért ne vegyél rá, mert nem lennél hosszú életű.
kukac50
Friderikusz látja a Magyar valóságot, A Fideszesek mikor ébrednek rá,hogy csődbe mentünk!
prime777
@Eriksson: Fridi semmire nem számít.
Ő tehetséges,pénze is van.
Szerintem az ilyenekre neki semmi szüksége.
Ne keverd már őt a fideszesekkel!
prime777
@mekkelek: Nagyon jól látod.Nem az emberek fognak véget vetni az ámokfutásuknak,hanem belülről lesz a robbanás.
Ha a "támogatóikon" múlik ezek bármit megtehetnek sz idők végezetéig.Semmi sem fog történni.
Lásd itt 5-7 ember beírásait!
Nem érdeklik a tények ezeket az embereket.Az ilyeneknek az életük végéig megfelel a fidesz, mert ők feltehetően királyul élnek még a fidesz "virágzik".
A többiek sorsán és keserűségén meg röhögnek.Meg heccelnek,hogy "ugorj" rá,ahogy Verőce írta.
Ezek azt élvezik,hogy szórakozhatnak itt velünk.
Feltehetően úgy is gondolnak ránk,hogy köcsög banda szívjatok,dögöljetek meg,
szánalmas "annyit is értek banda".
Akkorát szarnak ránk,hogy 3 wc-be nem fér bele.
Mi meg itt "jópofizunk" velük.
Szóval szerintem amikor már nem jönnek az EU-s pénzek akkor lesznek itt nagy bajok.
Na meg amikor már nem lesz amit majd magukévá tegyenek,na akkor fog következni a belháború.
A koncon fognak marakodni,hogy kinek mennyi jár majd a hazánkból.
Na akkor remélem nem csak őket de a támogatóikat is nyakon fogják csípni,és felelősségre lesznek vonva.
Bár a probléma az,hogy ahhoz olyan pártnak kell hatalomra kerülnie aki soha nem volt politika közelében az elmúlt 20 évben,mert hát akkor ők is dőlnének.Tehát a sunyi mszp kilőve.Lmp és az Együtt nokedlik.
Maradna a Jobbik.
Viszont bennük is kételkedek,hogy "komolyabb" felelősségre vonásokat tennének.Az csak duma amit ők nyomnak.
Eriksson
@prime777: Nem keverem senkivel, kár provokálnod. Fridi egy maximalista ember. Ami nem úgy megy mint ami neki elfogadható, az számára megszűnik. Mindegy, hogy barát, munkatárs, vagy éppen regnáló államhatalom.
Csak hát amikor őt mellőzik, azt még nehezebben viseli. Nekem elhiheted.
mekkelek
@prime777: A jobbikot felejtsd el, alkalmatlanok. A jobboldali/nemzeti/nacionalista bagázs a romboláson, uszításon, mutyizáson kívül máshoz nem ért.
prime777
"A jobboldali/nemzeti/nacionalista bagázs a romboláson, uszításon, mutyizáson kívül máshoz nem ért."
Nagy igazság!
Teljesen egyetértek.
Mióta mondjuk fideszék vannak azóta nincsen nap ami gyűlölködés nélkül telne el.
prime777
@Eriksson: Dehogy provokállak én.
Mivel?
Ja elnézést!
Te feltehetően akkor fideszes vagy,ezért érintett szarul az egyik mondatom.
Sajnálom,de tényleg.
Gondolom ezt nevezted provokálásnak - "Ne keverd már őt a fideszesekkel! "
Te azt mondtad nem vagy fideszes.
De most elárultad magadat.
Nem baj ,ezt eddig is tudni véltük egyébként,tehát ezzel semmi baj nincsen.
Eriksson
@prime777: Egy mondattal cáfollak: Ha fideszes volnék, szóba se állnék veled.
prime777
@Eriksson: "Ha fideszes volnék, szóba se állnék veled."
Hát ne aggódj mi sem örömünkben diskurálunk itt az ilyen egyénekkel.
Csak hát taplók nem vagyunk,ezért nem ignorálunk.
Pedig azt kellene az ilyenekkel.
Aki nem fideszes az egy senki,egy nulla,egy rohadék hazaáruló.
Tudom én ezt.
Holott éppen ők állítják ki ezt a szegénységi bizonyítványt magukról nap mint nap azzal,hogy nyalják egy már nagyon messzire ment párt seggét,közben meg még mindig hetet havat mondanak habzó szájjal,meg gyűlölködnek azokra a magyarokra akiknek a gyomra már nem képes befogadni ezt a sok aljadék dolgot.
Mert ez megy itt.
Amúgy pedig én régebben is elítéltem azokat akik foggal körömmel egy rossz szót nem voltak képesek mondani az éppen regnáló hatalmi pártra.
Nem mondom hogyan hívtam az olyan embernek nem nevezhető egyéneket.
Eriksson
@prime777: Miről beszélsz tapló?
Te vagy a taplónál is nagyobb tapló, aki semmiféle egyetértésre nem hajlandó.
mariaberta
@roby5: Az irományodból, hiszen helyesen sem tudsz írni Te szintén kis idióta szerencsecsomag, /bár azt nem tudom milyen csomag, Te biztosan tudod hiszen nyilván a sajátod./
prime777
@Eriksson: Velejéig fideszes vagy te haver.
A hozzászólásaidból látszott amúgy is.
Én egyébként nem taplóztalak le.
Egyetértés?
Miben akarod ,hogy egyetértsek veled meg a kormányoddal?
Mesélj!
Értsek egyet a földmutyival, a trafikokkal a 3000 milliárdos nyugdíj sztorival?
Ingatlanos cumókkal?
Soroljam még?
Mindennap ez megy a rádióban,a még független médiákban.
Ennek a századáért kivégezték a szocikat anno.Én meg értselek meg?
Sosem szégyellted még magad el egyébként,hogy ilyeneket fedezel?
Ez olyan mikor én minden nap jó pofán baszlak de azt kérem ,hogy érts meg hiszen amúgy olyan cuki vagyok meg magyar is.Meg ha kell megvédelek ám csak szóljál!
Beszarás vagy ember, tényleg.
Na hagyjuk egymást szerintem a jövőben!
roby5
@mariaberta: Na , ha nincs erve akkor belekot a helyesirasba az idiota, tudatlan libsi barom:)... Mivel kulfoldon vagyok es nem magyar billentyuzetes a gepem, nincsenek rajta ekezetek sem. A kezdetektol, evek ota ilyen gepem van, igy tanultam meg egyaltalan szamitogepen irni angolul, hollandul es magyarul. Tudom, hogy valahol meg lehet talalni rajta az ekezetes betuket is de szamomra ez a legkisebb problema. Eddig meg mindig eltudta olvasni mindenki amit irok. Valoszinuleg te nem, 50-es IQ-val:) Neha a gyorsasag miatt a szavak is osszefolynak de ez se igazan baj... viszont azt kicsit furcsallom , hogy olyan hozza fel a dolgot aki maga sem tud helyesen irni:) Mas szemeben a szalkat a magadeban a gerendat sem, mi?:)...Gondolom mashoz is ugyanilyen hulye vagy ezert nem tudtal erveket felhozni az ellen amit irtam:)...
Eriksson
@prime777: Sose voltam fideszes, még azt is kerülöm, aki mindenben egyet ért velük.
Viszont az nem lehet igaz, hogy vannak olyan emberek akik minden témára ráröppennek mint tyúk a takonyra, ha az alkalmat ad a legordenárébb megnyilvánulásokra. Az meg különösen érdekes, hogy egyesek képesek összeveszni mindenkivel, aki ellent mer mondani nekik, holott ők hangoztatják leginkább a szólás és véleménynyilvánítás szabadságát.
Ráadásul mindig jobban tudják, hogy a másiknak mit kellene csinálnia vagy gondolnia, ahelyett, hogy körülnéznének maguk körül, hogy odahaza mi a teendő .

Mitől lennék én Orbánnyalonc? Mert nem gyalázom minden hsz-omban? Vagy mert nem neveztem be a célbaköpők versenyébe? Ugyanezzel az erővel kinevezhetnének általános nyaloncnak, mert soha senki sem szoktam szidni, mindenkinek megadom a kellő tiszteletet, kivéve amikor kiprovokálják belőlem a parasztot.
Tudod kedves Barátom, Orbán is csak egy ember akik ilyen vagy olyan, de egy biztos, hogy több van a fejében mint az itteni összes kritikusának. Ha ez nem így volna, akkor nem ő volna a miniszterelnök, hanem innen lett volna kiválasztva valaki, a sok mindenhez értő zseni közül.
Továbbá... Én elhiszem, hogy szar ügy a mostani, de az volt az előző kormányzás is, meg az azelőtti is, meg mindegyik, sőt az lesz a következő is. Úgy nem lehet kelni és feküdni, hogy na, vajon most min kell felhúznom magam. Ha az ember csak azzal foglalkozik ami őt közelről érinti, akkor hatékonyan tudna fellépni ellene. Más problémát oldjon meg más, ami őt foglalkoztatja.
Amelyik kutya minden járókelőre ugat, arra nem lehet házat bízni, mert sose tudni, hogy mikor ugat komolyan.
Köszönöm, hogy végig olvastál.
tobikamama
Á ő nem olyan nem csinál ilyet hogy is gondolják hát ha rá kell nézni akkor már az undor kerget persze van amit jól csinál,sajnos ez az igaz jól kell hazudni.
prime777
@Eriksson: Szia!
Elolvastalak,végig.
Tegnap inkább a "taplózásodon" akadtam ki.
Szóval nekem túlságosan nagy az igazságérzetem,ami nem jó ebben a világban ott,ahol minden a hazugságra épül.Mert valljuk be ez nagyjából így van.Egyszerűen nem lehet már tolerálni,kapaszkodókat keresni az egyetértésben.
Amit a fidesz tett az elmúlt 5 évben az felülmúlja az elmúlt 20 év disznóságait.
De ez még nem érdekelne.A legnagyobb baj amikor azt mondjuk régen is loptak,tehát most is lophatnak.
Ilyenkor elfelejtjük,hogy ma még a képünkbe is röhögnek úgy teszik ezt,tehát nem leplezik, valamint itt nem 50-100 milliókról van szó,hanem mindig milliárdokról.
Számomra ez nagyon nem mindegy.
És ami ténylegesen mindenen túlmegy az az ,hogy ezeket a magyarság,meg valamiféle nemzeti katyvasz mögé bújva teszik.
Ezzel teljesen hülyére veszik a társadalmat.Közük sincsen a nemzetiességhez.Soha nem is volt.Ők azt hiszik ,hogy a saját politikai családjukon belül terjesztett ige és eszmeiség egyenlőségben áll a 10 millió magyar gondolkodásával.Ez egyáltalán nem igaz
Folyton gyűlöletet keltettek és szítottak mikor hatalomba kerültek.A libsibolsi meg a kommunistázás,valamint a hazaárulózgatás nélkülük,ha nem léteztek volna soha,nem lett volna egy ma használatos általános szitokszó.
Elvették az emberektől a földjeiket trafikjaikat,a nyugdíjról nem is beszélve.
3000 milliárd.Tudod mekkora pénz az?
Aki nem bólogat meg nem nyal segget annak sok jövőképe nem lehet,illetve nem olyan könnyedséggel!Nézd meg Simicskát aki ma már egy sikertelen vállalkozó.Semmi megbízása.
Szóval ne haragudj de ezek után még én próbáljak meg egyetérteni meg azt mondani,hogy ok a szocik is loptak?
Teljesen más minőségben,és nagyságrendileg is az egész sztori.
A szocik viszont még mindig maradtak ugyanaz a megélhetési nyavalygó párt.Nem kérek belőlük sem.Igazából akinek van esze,egy kis bátorsága és fiatal,az elmegy innen és megpróbál máshol hazát keresni magának.Itt csak gyorsan és könnyedén a "nyaloncok" boldogulnak.
prime777
@Eriksson: Remélem megértettél és remélem megérted mindazokat akik itt nap mint nap felhúzzák itt magukat!
Nem kellene foglalkozni ezzel az egésszel,de ha leszarja mindenki,előbb utóbb még ágyunk sem lesz ami a sajátunk.
Nagyon csúfos vége lesz egyébként ennek.Hogy mikor azt nem tudom,de olyan 8 éven belülre tippelem.Ott lesznek bajok amikor az Unió nem fogja adni a pénzt.
Akkor lesznek hatalmas problémák,meg derül ki minden,hogy mennyit is érünk mi és a nagy magyar kormányunk.
Na hagyjuk is az egészet!
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok egyébként!
prime777
@Eriksson: Egyébként,hogy mondjak olyat is amivel egyetértek a kormánnyal.
Migráns kérdésben teljesen egyetértek velük.
Tudom ez sokaknál kiveri a biztosítékot de ez nem tud annyira érdekelni.
Mi magunk kell,hogy legyünk a legfontosabbak magunknak.
Aztán ha mi jól élünk és biztonságban akkor jöhet a migrációs kérdés.
De akkor is mértékkel,nem több százezres vagy milliós tételben.
Ez az egyik.
A halálbüntetés visszaállításában is egyetértésben voltam a miniszterelnökkel.
És a mostani "Ákos" dolog sem érintett úgy mint sokakat.
Nagyon fel lett fújva az a sztori,csak,hogy az ellenzék valamibe most hetekre belekapaszkodhasson.
Ákos elmondott egy olyan eszményképet amiben ő hisz.Bizony jó dolog is lenne ha a nők akik szülnek nem kellene dolgozniuk.Tehát csak is a gyermekükkel tudnának otthon lenni és foglalkozni.
Azért ez sem adatik meg mindenkinek.Az,hogy nem dolguk annyi pénzt keresni a nőknek mint a férfiaknak.Ez egy rossz elszólás valóban.Mindenki a saját életének a kovácsa és szuverén jogán eldöntheti mit akar kezdeni vele.
Összességében Ákos interjúja nekem tetszett.Én az egészet megnéztem.Egy teljesen normális intelligens emberről van szó.
Kövér házelnök szavait is szerintem félreértelmezték.Ő nem követelt ott csak megemlítette,hogy jó volna ha minél több magyar születne a közeljövőben.
Az már megint más kérdés ,hogy erre a világra,ide?
Na ennyi voltam.
Befejeztem!:p
Eriksson
@prime777: Köszi, hogy leírtad a gondolataid, tökéletesen egyetértek Veled, szinte mindenben. Úgy a fidesz megítélésében, mint a kritikáiddal.

Sokaknak ez a rendszer a halastó, másoknak meg mocsár, ezért nem lehet egyértelműen behatárolni, hogy jó-e ez a rendszer, vagy nem jó. Mert vannak jó dolgok is, meg vannak rosszak is. Az sem mindegy, hogy az ember az ország melyik részén lakik. Vagy, hogy városi-e, vagy falusi, vagy tanyasi.
De még az is érdekes, hogy aki egzisztenciája nem függ ettől a vezetéstől, az is veszi a fáradtságot és tízezer decibellel ordibál segítségért.

Legtöbb dolog meg olyan, hogy szinte szóra sem érdemes, mégis hajbakapnak a népek, csakhogy azt higgyék, hogy nekik van igazuk.

Kösz, hogy nem haragszol a taplózásért, de akkor már kissé átmentem parasztba. Mondjuk az előzményeket tekintve magam se csodálkozom rajta.
prime777
@Eriksson: Semmi gond.
Engem egy jó,kedves,ám de őszinte szóval a kenyérre lehet kenni.
Örülök,hogy nem harag van köztünk és,hogy nagyjából egyet is értünk.
Kellemes ünnepeket már így előre is!
Eriksson
@prime777: :)))
Én is kívánok kellemes ünnepeket.
mariaberta
@roby5: Örülök, hogy leveled olvastán megállapíthattam, a Te IQ-ud, az eget verdesi.
További sikeres kommentelést.
rugacs
@prime777 14:14-re: "Elvették az emberektől a földjeiket trafikjaikat,a nyugdíjról nem is beszélve." Ezt kifejtenéd bővebben?
Mert amennyire én tudom (de lehet, hogy rosszul tudom), a magyar földek közel 100 %-a magyar kézben van. Ráadásul már az állami földek egy része is.
A trafikok úgyszintén. Emberek, magyar emberek kezében vannak a trafikok.
A nyugdíjban annyi az igazság, hogy a magán nyugdíj pénztárak egy részét szüntette meg. Én is úgy tudom, kb. 3000 milliárdot tett ki. Ennek ellenére még egyetlen olyan hírt sem hallottam, hogy valaki ne kapta volna meg a jogos nyugdíját. Te igen?
Gondolom azt nehezteled, hogy kifizettek belőle ezt-azt és a számláról lefogyott. De ha az emberek ezután is kapják a pénzüket, akkor ezek varázslók, hiszen egy lenullázott számláról én sz@rt sem tudnék kifizetni, nem milliárdokat havonta.
Ami a lopást illeti, már számtalanszor kértem mindenkit, írja már le, mit loptak el és kitől! Mert az engem is igen zavar, hogy egyesek letolvajoznak (tények, bizonyítékok nélkül), lehitványoznak bárkit, csak mert nem egyezik a véleményük az övékkel.
Amúgy meg a szocik után már sok minden ellopni való nem maradt, max. azoktól, akik a szoci zászló alatt vittek el minden mozdíthatót. Rablótól lopni az én szótáramban nem bűn.
A 3 ezer milliárd nem kevés, de ha utána néznél, az mszp még a válság kitörése előtt mennyivel növelte (hányszorosára) a tartozásunkat, akkor meglepődnél. Főleg ha azt is tudnád, a világon a bajbajutott országok a válság okozta károk helyreállítása miatt adósodtak el, mi azonban már a válság kitörése előtt! Ami azért egyáltalán nem mindegy.
Mindentől függetlenül szerintem is sok megy feneketlen zsebekbe, de én már az első kétharmados nyerés után megjósoltam, hogy így fog történni.
Mert törvényszerű.
rugacs
@karma1: Igazság szerint itt ezen az oldalon csak fikázás megy bizonyítás nélkül. A jobb érzésűek meg előbb utóbb megunják, hogy nap mint nap ugyanaz történik. Ha én mondok valamit, kéritek a linkeket, de ha én kérem, írd már le kitől mit lopott el a Fidesz, arra még egyetlen épeszű válasz sem érkezett!
Azonban igaz, mi is tudjuk, hogy jutottunk ide és kinek köszönhetjük valójában, és tőled a Föld másik oldaláról nem is várjuk el, hogy elfogadd ezt, de ugyan magyarázd már meg, ha olyan jól élsz a világ másik felén, mit foglalkozol velünk? Nincs jobb dolgod? Már kiírtottátok az összes vadállatot a környéken, nincs mire vadászni? Gyerekek? Nem kellene velük foglalkozni? Igazából csak sajnálni tudlak, hogy ennyire nincs semmi dolgod, mert pl. az én Párom nem süllyedne oly mélyre nő létére, hogy itt fikázza a jótevőjét! Hiszen neked csak jó, ha nálunk sz@r az élet, nincs honvágyad! Ha meg mint írtad, már több mint 15 éve elhagytad a hazádat, akkor nem a Fidesz miatt mentél el. Viszont okod sincs hogy hazagyere. Örülj, hogy szuper életed van ott, de szerintem foglald le magad valami értelmesebb és nőiesebb dologgal. A politikát meg hagyd azokra, akik konyítanak is hozzá...
rugacs
@prime777: Jót röhögtem! Kedvesek vagytok! Mint a vakbélgyulladás. :-DDD
prime777
@rugacs: Veszélyes vagy nagyon rugacs.
Minden jót neked!
karma1
@rugacs: Nekem - meg me'g kb. 6 es fel millio embernek Ma.o.-n - orban NEM a jotevoje, en meg ezt szeretnem, ha jol felfognad.
Nem kell ahhoz politizalni, hogy az ember lassa, mi tortenik a hazajaban. Tok mindegy, hogy hol elek, ha ketszaz eves leszek, akkor is magyar leszek, ha Teged ettol megut a guta, akkor is.

Nalunk nem szol bele senki a masik szabadidejebe, igy nekem a ferjem nem parancsol, mint ahogy te szeretnel az asszonyodnak. Ha neked akos es kover a mervado, akkor csak sajnalni tudlak teged es az asszonyt is.
A munkam 95 %-at szamitogeppel csinalom, akarmikor kapcsolodom a magyar website-ra, ez az en pihenesem. Kulonben pedig 3-4 ora alvas eleg nekem, tehat NE oszd be az idomet, ehhez (is) eleg nagylany vagyok mar...
Vadaszni sosem vadasztam, az allataink nem igenyelnek nyaron mindennapos tennivalot, es a gyerekem koszoni, jol van, dolgozik egy nemzeti szallodalancban, mint etterem- es bar menedzser, keszulnek a karacsonyra ok is.

Szoval, mielott kioktatnal arra, hogy egy nonek mi a dolga, kerlek, ugord at a bejegyzeseimet, hiszen kesz kin olvasni egy "politizalo no" sorait, es en senkit sem szeretnek szenvedni latni. Viszont kioktatni sem hagyom magam.

Ezert csak kellemes unnepeket kivanok nekedl...
sacer
a lényeg csajok skacok a politikusok régen és mosz is szétlopták és szétlopják ami maradt ebből az országból mi meg örülhetünk ha meg tudunk élni abból amit keresünk és kapunk fizetés és járadék gyanánt.
Feri04
Hát meg mondom őszintén,és végig olvasva a kómentteket nagyon nem jó a kilátásunk,mert attól tartok,ha a baloldal nem fog ősze,és nem lesz egy fedhettetlen de még csak az árnyéka se vetüljön rá akkor bíssztós,hogy ez az Orsós cigány megy tóvább a saját útján amedíg le nem amortizálja az Országot DE vajon nincs eben az Országban Újságírók akik úttána járnának,hogy valójában ki is Ő mert az Ő szülei Vezsenyben laknak Szolnok Megyében,és azok csak fel nevelték,és a Hülye Soros fizette az iskoláját amit még be se fejezze csak hogy be jusson a parlamentben.
ÉS LENNE EGY KÉRDÉSEM MONDJA MÁR MEG VALAKI, HOGY 1920-ÓTA HÁNY .MAGYAR EMBER VEZEtTE ESZT AZ ORSZÁGOT.
Borsodi
Fridi igazat mond,mi is tudjuk,mégis megválasztottuk mert szeretjük a rosszat,mondhatjuk magunkról aki hülye az is marad.A Magyar nép erről híres.
picike1
mert ebben az időszakban nem tudtál másik kastélyt lopni milyen igaza van a Fidinek?! igy elkell adni amid van igy kéne járjatok mind !valóban nevetek már most nem ti vagyok és az nem jó ugye ?
karma1
Valaki mar megint bekevert egy 3 eves cikket.

Nem unod meg?
tulipan
@sacer: Még csak nem járadék hanem, hanem könyöradomány!!!
csipetke
Látom,a cikk 2015-ös,de a helyzet mára semmit sem változott. Sőt...csak rosszabb lett..
Yoda69
Nem fog orokke tartani a fideSSes remalom. A kommunizmus is veget er, ez is veget fog erni.
papa.49
@Yoda69: Talán nem is olyan soká, hogy mondta a ,,keleti bölcs, minél jobban szorítod a markod, annál jobban kifolyik belőle a homok,, ez igaz, ki lehet próbálni !!!
Yoda69
@Shikari: Viszont az senkit nem erdekel hogy te mit beszelsz. Es ez nagy kulonbseg.
Eladott Ország
@Shikari: A 2021-2027 közötti uniós költségvetés javaslatában az szerepel, hogy ha egy tagállam esetében az igazságszolgáltatás nem megfelelő működése miatt veszélyben látják a források megfelelő elosztását, akkor felfüggeszthetik a kifizetést, megy a hiszti a másik oldalon. Most azt találták ki, hogy megmagyarázzák, miért kivitelezhetetlen az, hogy a jogállamisággal kapcsolatos problémákat kezelni hivatott 7. cikk helyett egy másik passzust vessenek be a magyar-lengyel két jóbarát, közösen védi egymás korruptságát című társaság ellen. A költségvetési tervezés alapját meghatározó – kevéssé ismert – 322. cikkről van szó.
Míg a 7. cikk alkalmazása vagy a hétéves költségvetés elfogadása egyhangú döntést kíván meg – vagyis azt akár egyetlen tagország is megvétózhatja –, a 322. cikkre hivatkozva benyújtandó bizottsági jogszabályjavaslat megkadályozásához mindössze minősített többségre van szükség. Ez legalább 15 tagországot, és az unió lakosságának 65 százalékát jelenti. Úgyhogy amint arra számítani lehet, jön az újabb vergődés, a verbális harc, a megvédés, hogy nemhaggyuk, hogy megmutatjuk, hogy ameddig a miniszterelenököt Orbán Viktornak hívják, meg hogy a magyar emberek döntése. Ez meg a nyugati, késsel, villával enni tudók döntése: ami nyolc évig ment, abból most lett elég.
Yoda69
@Shikari: Nezd ocsi, azert Friderikuszt kicsit tobben ismerik mint teged, azt csak elismered. Es tobben kedvelik ot mint teged, mar csak a nagy szamok torvenye alapjan is.
Veleda
Mondhatnám, hogy végre valakinek megvilágosodott az agya, de Friderikusznak van annyi a számláján, hogy ezt is megengedheti magának.
Eladott Ország
@Shikari: Folytatjátok majd az elszámoltatás után a börtönéveket. Hülye seggfej!
KisGenyo2
Nekem erről az a meglátásom, hogy teljesen igaza van Sándornak, még ha nem is tartom sokra. Azt viszont nem látom, hogy a Fidesz helyett, melyik lenne az a párt, vagy erő, amelyik kevésbé adna el minket, ennél, ami most megy.
mariaberta
Teljesen igaza van Friderikusznak! És amíg az egyik oldal tisztességesen játszik, a másik azt, hogy tisztesség, nem ismeri.
Borsodi
Ezt már aki nem agyhalott régen tudja,de sok birkának ez természetes.Lassan tolvajokká válunk a többi ország szemében.
karma1
@KisGenyo2: Veletlen lajk volt , nem olvastalak vegig.
Vannak olyan politikusok meg a magyar politikai eletben, akikre ra lehetne bizni az orszagot. Nem tudom, hogy hogy lehet ennyire loszemuveges valaki, mennyire nem latod azt, hogy mit muvel az orszaggal orban.
Mar regen putyin segget nyalja lihegve, mikozben hazaarulo modon eladta neki az orszagot.
relatív
Az ország többsége hasonlóan látja a regnáló gyakorlatát, viszont igen kicsi azok köre, akik ilyen plasztikusan mondják meg az igazságot erről a nemzetrontó politikáról... IS !
1magyar
Szegény Fridi mennyit dolgozott a szocik idején a milliárdjaiért! Nem volt elég?
egyvandor
@1magyar: Sajnos Magyarországon szinte mindig természetes volt hogy bennfentesként ütősebb üzleteket köthessen (a köz kárára), mint a versenyszférában. Ami viszont most van az politikai hovatartozáshoz kötött korlátlan ellenőrizhetetlen lenyúlások törvényesítése. Kimondottan egy szűk kör hatalmának fenntartásának alárendelve.
Eriksson
Szegény Fridi. Kifogyott a fassságaiból, mára a legutolsó kis csatornának, de még a kutyának se kell. Oszt most ezt sikerült kiötölnie.
kamazuka
Sanyi, Sanyi!
Mit nem adott meg az élet?
Mi az amiről le kellett maradnod?
Elvették a mézesmadzagot?

Örülnöd kellene.
Hiszen ha csak mint ellenzéki,nem veszed észre,hogy vakok,és siketek alkotják ma a hazai ellenzéket.
A kormány mindenben a kezükre játszik.
Már már nem tudja a koalíció,mivel rukkoljon elő,oly nagy a sötétség ellenzéki oldalon.
A maszatolás,mely ma divatját éli,annyira fájdalmas parasztvakítás hullám,hogy csak az idióta nem veszi észre,hogy szörfözni már víz nélkül is lehet.
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló halfarok ügérR
Akkor Te most negroid mag vagy @csak húgy...: ? vagy kula-szar is ? Ploesti bánykecós? aki nem ismeri a gramafont, meg az irógéprt? Viszot a haverja Shikari társaságában,megisszák a maguk napi egy hektós bányalóvizeletpáleszét?
tulipan
@durbincs: Mi a hézeg, Te narancsos sedggnyaló, félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
kapcás a kátrány száját tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 50IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordbna azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploasti bányakecos ? Igaz is,0jól látni a betűvetés-fonás nincs a vérérfe,de a vetőmag meg hullik a szádból, ugyi?Ploesti-bánya tahó vagy ? igaz babacsuka ? mert hát az is Te vagy? S Csak Átlátszó Süvegcukor ...
/S Csak Átlátszó Süvegcukor..ez most a Shakirának / azt nehogy má még az 30IQ-dis ide fagyjon, nrtán fogyatékkal élő is vayg? na @Durbincsról a bezzeg tahóról, meg kár is beszélni ? bérmoly? mág meg döngeted is Shikarit? melegen "mert végre 1 igazi férfi ? " mondja a 1002 éves vigözvegy ? IRIGYLED MI?? de hiszen teged megint lehülyéztek ? s csak éppen szokás szerint, nemvcagy az eszednél ?
@Durbincs: Te most igazából negroid mag vagy gumbo @csak húgy...: vagy kupac @kula.-szar is?ugye, hogy az a 30IQ-s Nyűves herélt, eunuch is te vagy? Tudni mán abból a rettentő szinvonaladból is!@durbincs: Mi a hézeg, Te narancsos sedggnyaló, félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
kapcás a kátrány száját tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 50IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordban azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploasti bányakecos...
tulipan
@durbincs: Mi a hézeg, Te narancsos sedggnyaló, félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
kapcás a kátrány száját tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 50IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordbna azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploasti bányakecos ? Igaz is,0jól látni a betűvetés-fonás nincs a vérérfe,de a vetőmag meg hullik a szádból, ugyi?Ploesti-bánya tahó vagy ? igaz babacsuka ? mert hát az is Te vagy? S Csak Átlátszó Süvegcukor ...
/S Csak Átlátszó Süvegcukor..ez most a Shakirának / azt nehogy má még az 30IQ-dis ide fagyjon, nrtán fogyatékkal élő is vayg? na @Durbincsról a bezzeg tahóról, meg kár is beszélni ? bérmoly? mág meg döngeted is Shikarit? melegen "mert végre 1 igazi férfi ? " mondja a 1002 éves vigözvegy ? IRIGYLED MI?? de hiszen teged megint lehülyéztek ? s csak éppen szokás szerint, nemvcagy az eszednél ?
@Durbincs: Te most igazából negroid mag vagy gumbo @csak húgy...: vagy kupac @kula.-szar is?ugye, hogy az a 30IQ-s Nyűves herélt, eunuch is te vagy? Tudni mán abból a rettentő szinvonaladból is!@durbincs: Mi a hézeg, Te narancsos sedggnyaló, félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
kapcás a kátrány száját tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 50IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordban azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploasti...
tulipan
@durbincs: azt megy a bányalóvizelet vedelés Büdös baki ? Ott a bányakecóben, a meztetelen Shakira társaságában? nagyon lakkosak má a kis mondataid, kis higagyú román ? Menj már innen a jó francba és firkálj inkább a Ploesti Bányahírlapba!
tulipan
Valamivel el kell TERELNI A NÉP FIGYELMÉT A JELEN ESEMÉNYEIRŐL! Erra mindig van és lesz pénz és pénzéhes, szemét jelentkező!!!
kokopelli
@tulipan: ..hagyd a szerencsétlen orbán-diktafont!Ismétel,mert ennyi a humortalan szókincse!
Nem érdemes válaszolni,mert még egy értelmes mondatot nem fűzött a témákhoz! Vannak egy páran,akiknek nem az a feladatuk,hogy érveljenek! A másik fele a csuti-cigányt magasztalják!
Vakon!Ők vannak közelebb az "isteni ánuszhoz"!Egészségükre a nektárhoz,ha ízlik nekik!

vannak közelebb az "isteni ánuszhoz"
Lepényleső
Legalábbis nem ilyen mértékben,de ez senkit sem szabad,hogy felmentsen. Legyen az akár
a kisebbség képviseletében?
Borsodi
Friderikusz mondja aki nem arról híres,hogy elmebeteg,nyugodtan adhatunk a véleményére.Azok is el gondolkozhatnak akik Orbán imádók.Aki fontosnak tartja a jövőt munkából él,gyereket nevel,félti a családját,építi a házát az Fridivel ért egyet.
simmering73
Már nem igazán kedveltem, de most nagyot nőtt a szememben. Minden szavával csak egyet lehet érteni. Aki mást mond az vagy hazudik vagy hülye.
tulipan
@durbincs: : Mi van, te sötét, kretén narancsos seggnyaldosó, szaros pofáju, félfaroknyi Sügér? nyomkodjátok egymást, jó melegen, Shikarival rendületlenül, ott abban a ploesti bánykecódban, kellő menyiségű bányalóvizeletpáleszt vedelve? részeges, ballonkabátos, IQ-bajnok, imposztorok vagytok! Valami rettenet ez a román Ákkcentusotok ? +te egy tök tudatlan-tanulatlan s buta vagy? elég? jah, azért elmehetnél a bányaorvosodhoz ? kérned kéne 1 kéregfestést ,nagyon hirtelen butulsz, végleg..,. a sertéstelepen azuért, mint minivirsist felvettek ? szaladj mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetésük meg a te feladatod ? ennyi eszed mág maradt ? ha feldöntöd a vályukákat bizony kipenderítenek a jó állásodból ? hord el magad innen, sűrgősen, visssza oda, ahová való vagy ? a narancsos disznokáidhoz ? rettenet alacsony színvonalú ?azért moshatnál reggel inkább fogat? orcát is ?mielőtt ide köpködnél? rettenet messziről, a román Ploestiből ? nehéz ez neked, ugye ? Te buta, gyűlölettől fröcsögő, narancsos bértollnok...

Köszi, hogy jelezted, milyen sokan is vagyunk!!! :)
csipetke
Ez a cikk 2015-ös,de az állítás még ma is helytálló,sajnos...
desiro
@durbincs: Mi van te idióta! Mondtam, hogy a kannás bor megárt, ne igyál annyit.
advocat
És a Kádár rendszerről is volt véleménye!
SystemError
@durbincs: 21:16 Szépen buktatod le magad te nyomorék. Két szót nem tudsz megjegyezni.. Innen látszik, hogy féreg bérkommentelő vagy, aki vezeti a "munkáját" Anyádat mennyiért árulod el, ha többszőr elárulod, akkor van kedvezmény patkány féreg? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.