Hozta a formáját a magyar országgyűlés, a házelnök sem volt egy matyóhímzés a hétfői ülésen.

"Nem a kocsmában van a jobbikos haverjaival" – Kövér László bekeményített a parlamenti ülésen
Fotó: Soós Lajos/MTI

A jobbikos Jakab Péter szerint a mérhetetlen korrupció miatt nem jut pénz tisztességes bérekre. Ezzel szemben Mészáros Lőrinc 2024-re pedig a világ leggazdagabb embere lehet, ha így folytatódik a gazdagodása – tette hozzá.

Igazságos az, hogy Mészáros Lőrinc 18 másodperc alatt keresi meg egy borsodi egészségügyi dolgozó egyhavi bérét? Mikor adják vissza az emberektől ellopott pénzt?

- sorolta kérdéseit.

Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára válaszában arra hívta fel a figyelmet, hogy az Állami Számvevőszék a Jobbiknál állapított meg tiltott pártfinanszírozást. Ez a pénz visszajár, a Jobbiknak vissza kell fizetnie azt az államkasszába – jegyezte meg.

Az Országgyűlés – Jakab Péterrel ellentétben – a választ elfogadta 113 igen szavazattal, 39 nem ellenében, 1 tartózkodással.

Az interpelláció egy szóváltással kezdődött a jobbikos politikus és Kövér László házelnök között, Jakab Péter ugyanis azzal indította első képviselői felszólalását, hogy

"ennyi bűnöző előtt" még életében nem beszélt.

Erre Kövér László hangsúlyozta: ez a parlament, tiszteletben kell tartani a választók és a képviselők méltóságát.

"Legyen szíves, válogassa meg a szavait, mert nem a kocsmában van a jobbikos haverjai között"

- szólította fel Jakab Pétert.

156 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Én helyesbítek, a kocsmában,és Kötcsén van a rókázó haverjai között.
Nehogy má a pörköltes kondér adja a másikat!
A nép kérdezi, hogy miért volt üvegbúrával lefedve a kondér Kötcsén?
Hát hogy belé ne köpjenek. Szerintem teli is lett volna!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Én helyesbítek, a kocsmában,és Kötcsén van a rókázó haverjai között.
Nehogy má a pörköltes kondér adja a másikat!
A nép kérdezi, hogy miért volt üvegbúrával lefedve a kondér Kötcsén?
Hát hogy belé ne köpjenek. Szerintem teli is lett volna!
nevemnick
,,Bunkó vagy, Bugsy!"- című filmen jókat tudtam nevetni.
De az ami nyolcadik éve történik a ,,nemzethy nagy kocsmában", (főleg többségi szinten) azon eddig sem volt kedvem.
görbetükör
Csak annyira adják meg a tiszteletet, amennyire Kövér az ellenzéknek. Semmivel sem kevésbé.
Eriksson
Bunkóságra bunkóság. Nem lehet mindent lenyelni, amit a bunkók tálalak.
human
@Eriksson: Miért nem volt a jobbikosnak igaza? Mészáros gazdagodása mi ha nem lopás?
tudode
És akkor ha nem KOCSMA az Ország Háza akkor a rendszerváltás óta miért zárják ki a PLENÁRIS ÜLÉSEK megtekintésétől a PLENÁRIS ÜLÉSEK megtekintését?
.
Netán amiatt, mert ez a HETYEMPITY optikai csalódás, mivel KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL nyomják az ellenzék interpellációi a KOFA SZINTŰ válaszokat, mivel megcsinálták azt, BERUGVA EGY AKKORA ÖNGÖLT, hogy a Magyar nevű állam sem létezik jogilag, csak FÖLDRAJZILAG egy pötty a térképen, egy MAGÁNHADSEREG/szekta markában!!
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
???
simmering73
Jakab Péter: "Ennyi bűnöző előtt még életemben nem beszéltem." Telitalálat!!!
Eriksson
@human: A jobbikos rágalmaz, az elnök kikéri magának.

Érvényes bírósági határozat nélkül minden ilyen és hasonló megjegyzés rágalom. Egyébként sem kötelező bűnözők előtt beszélni, akár haza is mehet.
kereső
@Eriksson: mióta bunkóság igazat mondani?
Nessy
Őszintén szólva kormányzó párti honatyáink és honanyáink stilusa nem igazán "méltóság teljes"! Miután az interpellációk jó részére nem tudnak érvekkel válaszolni, ergo "jópofiznak" ( Kellemes karácsonyt) gorombán beszólnak ( mi van, kisanyám) röhigcsélnek, mint az ovisok a homokozóban. Azt, hogy mit néznek elmerülten a monitorjukon, ha véletlenűl az ülésteremben vannak, jobb ha nem látja a plebs. Nincs is közvetítés! Újságírók közül csak kiválasztottak mehetnek be, előre megírt kérdésekkel. Tiszta Csinn - Bumm cirkusz, élén Bukfenccel, aki "mindent tud!"
Na, tessék mondani mit is kellene tisztelni?
Pálinkafőző Rézüst
@kereső: amióta a fideszes migráncsok garázdálkodnak az országunkban...
qxy
ez a parlament, tiszteletben kell tartani a választók és a képviselők méltóságát.
Erre azt kellett volna válaszolni.-
Igen Parlament? méltóság? A kaszinóban csalnak lopnak hazudnak ennyit mint ti teszitek gyökér. Te tudod hol vagy? Mert szerintem nem. Méltóság? Igen. A méltóság kizsákmányolja az embereket ugye erről van szó?
justhpeter
Ennyit kellett várni az első igaz mondatra a gengszterváltás óta ! Jakab Péter az igazat mondta.
A tahó meg nem bírja elviselni, ha a fejére olvassák a disznóságaikat.
Eriksson
@kereső: Mindent a maga helyén és idejében.
human
@Eriksson: Tehát nincs saját véleményed arról, hogy mészáros gazdagodása bűncselekmény vagy valóban 2010-ben jött rá hogyan kell vállalkozni.
kereső
@Eriksson: és boldog karácsonyt, vagy hálaadást, vagy amit akarsz. Ekkor kövér elvtársnak nem jutott eszébe a képviselőket parlamentbe küldő emberek méltósága,és tisztelete?
Eriksson
@human: Jelentse fel Mészárost tisztességtelen haszonszerzés(vagy mi?) miatt, de ne bűnözőzze le miatta az egész országgyűlést, mivel Mészáros ott sincs.
human
@Eriksson: Bírósági ítélet nélkül nem tudod megítélni, hogy Mészáros tisztességesen vagy csalással lehetett-e az ország második (szerintem elős) leggazdagabb embere Közvetlen Csányi mellett?
Gyakran vannak itt cikkel balesetekről, gyilkosságokról és biztos ott is van határozott véleményed. Gondolom ott sem azt szoktad írni, hogy megvárod a bírósági ítéletet és majd utána alkotsz véleményt.
papa.49
Hová gondoltok a fütyisz kompániát megsérteni, még jó hogy nem vezettette ki, a zsandárjaival !!!
Eriksson
@human: Itt nem az én véleményemről van szó, hanem a jobbikos Jakab Péteréről és az ő előadásmódjáról.
A véleményem vele kapcsolatban pedig az, hogy akinek vaj van a fején, az ne menjen a napra.
Továbbá nemigen szoktam véleményt alkotni balesetekről, gyilkosságokról, lehet, hogy el sem olvasom.
görbetükör
@Eriksson: A jogos kritikát bunkóságnak tekinteni - az ugyan nem bunkóság, de annál sokkal rosszabb!
SystemError
@Eriksson: Mondott ennél sokkal cifrábbak is már Orbán Viktor Mi több 98 óta az ellenzékről vagy idegenlelkűként, Magyarellensként, Sorosistaként, stb jelzőkkel beszél. Ráadásul ezek mögött még felépített összeesküvés elméletek is ki lettek találva.
Szerintem a jobbikos nevén venevezte azokat, akiknek ez inge. Nem volt káromkodás, stb.
Orbán hazug jelzői és karaktergyilkosságai mellett ezt nem tartom aránytalannak, Sőt Juhász Péter, aki ezen kijelentéseit alá is támasztotta rendre a jog visszaigazolta, hogy igen ezek bűnözök! Tetszik vagy nem. Maradt még némi csírája a parlamenti demokráciának. Tudjuk jól, hogy nem sokáig, de addig a bűnöző legyen megnevezve. 1 év múlva lehet már királynak kell szólítani a várban és nyugdíjasok hada fog sorban állni, hogy kezet csókolni a maffiavezérnek, de addig is kutyából nem lesz szalonna. Persze majd erre is lesz törvény, ami "követeljükkel" fog kezdődni!
Nessy
Egy jobb kocsmából valószinűleg kitiltanák az egész parlamenti társaságot! Aztán pár pofonnal elintézhetnék "méltósággal" az interpellációkat és a vitákat a kocsma mögött.
interceptor
@Eriksson: "Érvényes bírósági határozat nélkül minden ..."
Te tényleg elhiszed amit mondasz, vagy csak a kötelező NER-dumát mondod fel fidesz-trollként?!
Eddig hol éltél, akváriumban a szekrény tetején?
Eriksson
@SystemError: Nekem ez túl bonyolult.
Eriksson
@interceptor: Ez a hsz. egy előre megfogalmazott panel, amit bárhol bármikor bedobhatsz, ha más nem jut eszedbe a témával kapcsolatban?
papa.49
Pedig rendkívül egyszerű a dolog, a ,,fütyisznek bármit lehet az rendben van, az ellenzéknek meg kuss van,, legalábbis a nádfedeles elvtárs szerint !!!
kereső
@Eriksson: "Az ellenzéki tábor intellektuálisan üres, morálisan értékelhetetlen, szervezetileg pedig egyszerűen nem létezik."-mondta volt kövér elvtárs,igaz,hogy nem a parlamentben,hanem egy "nagyinterjúban"-úgymond beköszöntőként.Hol van itt az én tiszteletem?Hm?? Pedig ezt az interjút már a ház elnökeként adta- a megválasztása csak formalitás volt.
Gauntlet
Kövér beszél tisztességes beszédről? Pont ő? Olyan bunkó hogy az ősember nem csinált olyat !
kereső
@Eriksson: az előbbihez még annyit: A jobbikos képviselő a képviselőket minősitette,mig a házmester 2millió700 ezer magyar állampolgárt,aki nem a fideszre szavazott.
Egyébként meg úgy tudom van a képviselők között olyan ,akinek birósági papirja van róla,hogy nyugodtan lehhet bűnözőnek nevezni- ha nem emlékeznél,rogánról van szó.

Egyébként is fideszes szájból erkölcsről,tisztességről,a másik ember tiszteletéről hallani,felér egy istenkáromlással.
SystemError
@Eriksson: Szerintem is ez a helyzet,csak adódik a kérdés, hogy mi alapján ítélsz el valakit míg a másiknak elnézel mindent. Ez szerintem baromi egyszerű kérdés, sőt talán költői kérdés.A tematizálás, populizmus olyan kenyér, amit nem szokott a nép túl sokáig enni. Ezt Viktorunk pontosan tudja, ezért a sok képzelt ellenség. Talán ezt még az elmeállapota is indokolja. Ezzel csak arra utalok, ha elfogynak a "leuralt" ellenzékiek, akkor jön a népharag..
Ezért szokták mondani, hogy egy látszat ellenzék az egypárt rendszer érdekeit szolgálja, Szerencsére ehhez nem vagytok elég bölcsek még..
Eriksson
@kereső: Biztos úgy van, ha te mondod.
Eriksson
@SystemError: Azt hiszem ez az elítélsz és elnézel szavak alkalmazása kicsit fura olyanoktól, akik maguk sem tudják, hogy mi az illem. A házszabályba nem illik bele a kettős mérce.
vladimir putin
ó be szép is lenne, ha Kövér Elvtárs egyszer konkrétan agyvérzést is kapna élő adásban...
csipetke
Jakab Péter óriásit nőtt a szememben.Asszem nem vagyok vele egyedül...
tudode
Ahhoz azért gyomor kell, amikor az emútnyocévet megelőző emőtnyocévet emlegetik a BETANÍTOTT, IDOMÍTOTT szürkeállományúak, de azért van aki, csak nem a Parlamentben
.
------------„Az én gyomrom még ennyi pénzért se” – Felcsút volt polgármestere Orbánról, Mészárosról és az LMP-ről
.
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/az-en-gyomrom-meg-ennyi-penzert-se-felcsut-volt-polgarmestere-orbanrol-meszarosrol-es-az-lmp-rol-89480
.
A tisztesség DRÁGA KINCS, aki elvesztette annak becsülete volt, nincs!
.
Így térnek vissza a TAVASZI ÁLNOKSÁGOK!
karma1
@ibn Said: 19.23-ra: Azta!...:o)) Eloszor is hianyoztal, effendi , jo ujra latni, de ez a video nem volt semmi! A tallai malacot most lattam eloszor makogni, hat mit mondjak,.,...
Neked koszi a videot, a Jakab Peternek meg sok sikert.
karma1
@SystemError: Kulonben birosagi hatarozat van arrol, hogy meszi lolot le lehet stromanozni! Tehat kover efftars ezt is rosszul tudta!
nezelodo
Azért lássuk be nem véletlen járt annyi sok évig a mi házmesterünk egyetemre, (igyé vóót), hogy ilyen irodalmi magasságokba emelkedjen!
Nessy
@nezelodo: Ez a régi házmesteri stílus!
human
@Nessy: Szerintem lesznek új elemei még.
namihami
Nem mondhatnám, hogy a Jobbik a szivem csücske, de...
Félő, hogy abba a krimóba, ahová a Jobbikosok betérnek, ott egy Bajszimajszinak már nemigen lehetne nemhogy maradása, de még belépési lehetősége sem. Ő még a Jobbikhoz képest is alvégnek minősül...
dr. prédikátor
Ejnye ejnye köteles kövér etárs! Hát illik egy kuplerájt kocsmának nevezni???
Madácsi Pali
Te pedellusba oltott bolsevista házmester! Jakab Péter a nem rátok szavazó több mint 50% választó véleményét kezdte elmondani az általatok szűkreszabott időben. Ha nem tetszik tisztázzátok magatokat tőletek független ügyészség és bíróság előtt! Csak csatlakozni kel ez Európai Ügyészséghez.
lampa laz
"ennyi bűnöző előtt"...minden ellenzékinek így kellene kezdeni a felszólalását ezentúl...
karma1
@Madácsi Pali: Azert az tetszett, hogy a disznofeju tallai annyira belemelegedett a semminek a taglalasaba, hogy tulszaladt az idejen. Ebben ok mar nagymesterek: nem valaszolni semmire sem es senkinek sem, azt viszont megpupozni egy kis migransozassal - ez az egy, amihez ertenek.
Igen, egyik kommentelotarsunk megjegyezte, hogy akkor miert nem aktivalta magat bajusz elvtars, amikor arrol volt szo, hogy orban kellemes karacsonyt kivant valaszkent, ami szinten a Parlament es a kepviselok szegyene lehetett - ha mar ennyire ragaszkodunk a meltosaghoz.
Eladott Ország
Jakab Péter: "ennyi bűnöző előtt" még életében nem beszélt. Ehhez nincs mit hozzátenni.
Clavigo
Szétröhögtem a fejemet a " Kövér elvtárs " megszólításon...:)))))))))))))))) Gratula Jakab Péternek..
karma1
@Clavigo: Es tudod, hogy mi volt meg erdekes a videon? SENKI nem kapta fel a fejet az elvtarsra, de meg csak el sem rohogte magat,... Mintha egy 60 evvel ezelotti movie-t neztem volna, elvtars-kartars-szaktars-bajtars megszolitasokkal,...:o(((((
balos
"Sajnos"csak a magyar parlamentbe beválasztottakat ismerem,de egytől egyig megfelelnek a nép elárulóinak!Aki nem maffia tag az azért ,mert képes naponta beülni abba a disznóólba,ahol egy ilyem barom,mint a kövérlaca lehet elnők(álnok)!
Jozefina
Kövér pedig azt hiszi, hogy kósa mama disznó telepén van??!!
nezelodo
@Shikari: Marhára igazad vad, végül is ha a régi reflexeit követné elénekeltethette volna az Internacionálét is. Ha meg az egykori szlogenjüket követi, hogy aszongya "Apák és Fiúk", akkor elfutna koszorúzni Veszprémbe a zenetanár sírjához.
nezelodo
@Shikari: Hát így is lehet nevezni őket, ízlésed szerint, végül is az elsöprőék adják a majomcsapat túlnyomó hányadát.
Eladott Ország
@Shikari: A bolsevik nem vész el csak átalakul. Ez a kommunisták megmaradásának törvénye, te illiberális faszkalap!
uploads.disquscdn.com/images/5b3dcc5b687b8ff562c99578755e2afd2f35ed547ed339106b3c39bcc1a65d4c.jpg?w=600&h=632
nezelodo
@Shikari: Hát azért nem ártana az igazi (fideszes) képviselőknek sem egy hosszú kurzusból álló illemtan oktatás, főleg a nőkkel való viselkedés okán, és kevesebb vak komondor tartása is javasolható lenne. Az új emberminiszter intelmei is megszívlelendőek lenének, a tízparancsolat mindegyik passzusát illetően. Persze ha ez történne, Kövérből még a végén Bakonyi Plébános is lehetne, és akkor már meg is pofozhatná a őket, ha nem szépet mondanak ez egykori polgári köröcskés hit-testvéreikről.
magyarbakancs
Komcsi komcsi marad még ha Fidesz genyának is kereszkedet át.
Eladott Ország
@Shikari: Tudod azért a fideszbe a kommunistákból is csak a legalja jutott. Te illiberális tahó!
Eladott Ország
@Shikari: nepszava.com/2013/12/magyarorszag/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc.html
Mégiscsak igaza volt Kövér Lászlónak, amikor azt mondta, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Erre legjobb példa ő maga. Kövér egy civilizált országban nem léphetné át az elmeosztály küszöbét. Bármelyik szakember megmondja, hogy Kövér egy pszichopata szociopata, aki közveszélyes orvosi eset, pszichológiai alkalmassági vizsgán megbukna, egy daru kezelésére is alkalmatlan lenne. Ez az elmebeteg rászabadult az Országgyűlésre, katonaságot alapított a törvény házába, bünteti az ellenzéki megnyilvánulásokat. Ha van gennyes seb ennek az országnak a testén, azt Kövér Lászlónak hívják.
dodóka
@Shikari: akkor magaddal se társalogjál seggfej !
advocat
A képviselőnek nem lehet magánvéleménye? Ő úgy véli. Akit sért perelje be!
csak úgy....
@Shikari: tibi-tibi! amit tegnap és ma itt lejtettél...,-lassan ápolási eset leszel te gyerök...
Clavigo
@Shikari: Adjál hálát mindenkinek itt a Propin,,,,,aki esetleg reagál az agymenéseidre,,Seggarc.
dr. prédikátor
@Shikari: Áruld már el végre hogy mit és mennyit iszol vagy szívsz hogy ilyen hülye lettél???
csak úgy....
@Shikari: " A bolsevik nem vész el csak átalakul. Ez a kommunisták megmaradásának törvénye, te illiberális faszkalap!"
"Anyáddal ugass így otthon, élvezni fogja köcsög" ...ez különösen tetszett tibikém! mindenre van egy értelmes válaszod. ;)
Clavigo
@Shikari: Azért némi elismerés jár tőlem ,,ahogy itt küzdesz a Propin ,az általam nagyra becsült közönsége ellen..Kb. mint egy disznó a jégen,,vagy mint egy megkötözött marha a jászol előtt.. Majd szakítok rá időt,,hogy kinyalhasd seggemet,,bár nem vagyok fitymasz-potentát,,de neked megengedem. Oszt jó napot.
csak úgy....
@Shikari: nyugi tibcsi! neked itt mindenki örül! ;)
Clavigo
@csak úgy...: "nyugi...stb "...:) :))))))))))))) DDD :)))) " Örülünk Vincent " ??DDDDDD :)))))))))) De hogy milyen igazad van... :))))) DDD :))))
csak úgy....
@Shikari: @Shikari: ilyesmit miböl szoktál kikísérletezni zsenicillin ? ;)
csak úgy....
@csak úgy...: lökd az igét tibim, van rád egy órácskám...
Clavigo
@Shikari: :))) Libsi vagyok ?? Igazad van,,,,megtűrlek. Nem zavarlak el ,,mikor szopni akarsz,,Seggarc. Azért néha már unlak.
Clavigo
@Shikari: Nem kéne már innen elhúznod,,te Gyökér ?
Clavigo
@Shikari: Nem akarod feladni Gyökér ??
csak úgy....
@Shikari: csipem a királyi többesedet tibi... szerintem tik nem fogtok senkit sem kisöpört,te meg aztán föleg nem,max. a tikólat...
csak úgy....
@Clavigo: ...elöbb púsztulna éhen! neki vannak elvei ;)
Clavigo
@csak úgy...: A "tikólba" is csak lopni járna...az elvei szerint..
csak úgy....
@Clavigo: Mondjuk adót nem fizet, feketén melózik,...szerinted is ez lopikálásnak számít!? ;)
nezelodo
@Shikari: Kolléga, ki tudnám vívni az elismerésedet, ha ugyanilyen "értelmetlenül" dicsérném a fideszes pszichopatákat. Amúgy ne görcsölj ennyire, még a temetésedre sem mennek el, ha gutaütést kapsz, hálából se, mert a hála nem politikai kategória, mondta a nagy ember. Aztán mégiscsak "jutalmazta" a barátait, Torgyánt, hogy mini. elnököt csinált belőle, a bankár barátját a milliárdokért, azóta se hallani róla. Aztán jöttek sorban. Én egy kávét sem innék meg vele, ha meghívna, mert látni szeretném az unokáimat felnőni.
bencemacska
@Horizont: ma, 06:00
Minden szavaddal egyetértek!
Sok Jakab Péter kellene!!!
nezelodo
@Shikari: Nincs azzal semmi baj, de megér az neked, egy agyárgörcsöt, ha mások meg nem értenek egyet a fidesz módszereivel, és veled? Kétlem, hogy van annyi pénz...
cikicakk55
Milyen méltósága és tisztelete van a parlamentnek? Tökéletesen igaz,hogy bűnözők egész hada ül benn. Attól,hogy Ők nem vállalják ezt fel,még igaz. Az egész bagázs úgy ahogy van,fejenként 100 év amit eddig elkövettek.,és itt még nem is csak a Fideszről beszélek,mert az ál-ellenzékre ez ugyan úgy vonatkozik. Mind megélhetési politikus. Az egy másik dolog,hogy strómanokat tartanak mind,csak,hogy a saját adóbevallásukban ne látszódjon a mérhetetlen gazdagodásuk. Sajnos ezek a fehérgalléros bűnözők csak más bűneit veszik észre, a magukét meg nem tartják bűnnek.
csak úgy....
@Shikari: ...jahhh! mint Gábor Áron réz álgyuja...,haragszó rám tibi,hogy szóra sem méltatsz? :(
nezelodo
@Shikari: Hát ez az, nem veszed észre, hogy a vita nem azért van, hogy megpukkadjon a veled egyet nem értő!? Ez csak a beteg, pszichopatáknál van így, nincs is egy nyugodt percük, mindig a hatalom és a pénz elvesztésétől rettegnek. Hidd el, így van, elég közelről láttam ilyent, szánalmas, még ha azt hiszi is, hogy van hatalma.
Na megyek a dolgomra,értelmes munkát végezni, és nem görcsölök azon, ki ért egyet azzal, hogy dolgozom.
csak úgy....
@cikicakk55: Ha kicsit póriasabban fogalmaznál,hogy tibink a sikari is értse!? ;)
kereső
@Edmond Dantes: 1./ folytatjuk/ alkotmányos ktg., felülárazás...etc./
2./Soros
3./migráncs
4./ soros -hálózat/ellenzék,civilek és mindenki aki nem ért egyet a stop-sorossal
5./gyurcsány-
6./hazudunk az EU-nak, az EPP-nek,Merkeléknek
7./ multi ellenesek vagyunk,amúgy meg soha nem látott
adókedvezményeket kapnak-és stratégiai megállapodást kötünk
velük/többek között arról,hogy nem hirdethetnek "fake news"
ujságban,honlapon/
8./ a biróságok még függetlenek tőlünk-ez ellen tenni kell.
9./ folytatjuk...
10./a goebbelsi propaganda erősitése-...
cikicakk55
@Eriksson: tegnap 19:52
Ugye azt te sem gondoltad komolyan,hogy bár melyik politikus strómanját is fel lehet jelenteni? úgy vissza vágja Polt,mint a sicc,már ha egyáltalán el jut odáig. Nem hiszem el,hogy létezik annyira hülye ember ebben az országban aki elhiszi,hogy Mészáros 2010-ben hirtelen észt kapott,vagy az ufók feltöltötték volna az agysejtjeit tudással. Mindenki tudja,hogy sem Istennek,sem a szerencsének semmi köze Lölő gazdagodásához. Azt is tudjuk,hogy Lölő pénzének a 90% része Orbáné és a többi cimbié. Egyszerűen csak nem ismerik be,de mindenki tudja,hogy Orbán intézi a dolgokat. csak rá kell nézni erre a bamba pofára és egyből látszik,hogy az IQ inkább romlott nála az utolsó 8 évben. Az egész parlamentet,párttól függetlenül fel lehetne jelenteni.Mindegyiknek van vaj a fején rendesen.
kereső
@kereső: ja és" a kormány nem azért van,hogy kormányozzon"-by orbán.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 08:52
A szerelést is a nagypapától örökölte!
De hiányzik a Szoc. Hazáért Érdemérem! Eladta? vagy csak házi páleszra cserélte!
csak úgy....
@Shikari: nagyon szánalmas pöcs vagy tibi! neked nincs véleményed semmiröl,...soha nem is vót! a nyelvedet szereted dugdosni,szerinted erös és megbízható seggekbe! te ilyen vótá is így is maradsz...
cikicakk55
@csak úgy...: ma 13.00
Ha én póriasabban fogalmazok,akkor kitiltanak innen.Annyit meg nem ér meg egyetlen fityisz imádó sem,hogy elveszítsem a propeller 98% jóindulatú ember társaságát. Shikari szerintem direkt csinálja.Engem különösebben nem bosszant. Az a helyzet,hogy itt a Propelleren nem sok értelme van annak amit művel,mert az itt fórumozók nagy része Fidesz ellenes,és attól,hogy Ő fröcsög ránk,még nem fogunk megtérni és keresztet hányva eddigi bűneinkért áttérni a Fidesz vallásra. Vannak olyan oldalak,ahol ők vannak többségben,de szerintem az unalmas neki. Így szereti ha itt alázhatják. Ő azt hiszi,minket bánt,pedig saját magát minősíti. Én csak sajnálni tudom az ennyire elvakult embereket. Lehet,hogy nincs gyereke és unokája,így nem érdekli azok jövője. Mondjuk amit a Fidesz művel,azt már akkor is nehezen viselném,ha nem lenne 2 fiam és 2 unokám.
nemfideszes
Laca, a gazda állatod magasról leszarta a parlament és a választók méltóságát, amikor a nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott arab haverját a parlament karzatára ültette. Amúgy meg "boldog karácsonyt" tajparaszt!
csak úgy....
@Shikari: porig vagyok sújtva... ;) neked a "magyarság" , kis köcsögöm,olyan mint régen az anyád szoknyája lehetett...
Yoda69
Mi van koteles elvtars? Erzekeny erintett az igazsag szava?
Nem kell ugy kiakadni hiszen mindenki tudja hogy loptok, csaltok hazudtok, amihez polt meg fedezeket nyujt. Egyenlore.
De nem lesz ez orokke igy, es a nep nem felejt.
dr. prédikátor
@Shikari: Csikorogjál csak te kis fityfasz kisegér!!! Vállalkozó vagy tudom, a fő profilod a seggnyalás.reggel délbe meg este.De mondtam már, inkább igyál vagy szívjál, az legalább meglátszik rajtad!!!
csipetke
@dr. prédikátor: 14:18 Vállalkozó?!Ne röhögtess...Azt,hogy a fidesznek bértrollkodik itt valaki,azt vállalkozónak hívják?Hogy mik vannak?!
dr. prédikátor
@csipetke: Ezt állította magáról hogy ő vállalkozó!!!
nezelodo
@Shikari: Nem úgy kezdtek veled kötekedni, hogy visszaütöttek? Nem kell sajnáltatni magad, elég könnyen senkiházizol le vitapartnereket, harmadik személyeket, mélyszegény iskolakerülőnek, dologtalannak nevezel másokat. Gondolod, hogy ez a polgári viselkedésmód? Meggyőző érvet még nem olvastam tőled, max. annyi az érved, hogy libsi-bolsi az illető, és nem magyar. Nehogy úgy járj, mint a jobbikos zsidózó, aki maga is az volt. Nem lehet, hogy veled van a baj?
csipetke
@dr. prédikátor: Azt kérem mindenki mondhassa!...:))
csak úgy....
@Shikari: tibike! frankón definiáltad magad!:) figyusz buksi! már töben kérték tölem (privát),hogy áruljam el,hogy hol lakik ez a bunkócskaka és a tibin kívül tudok e többet...
nem vagyok "olyan"...persze lenne pár dolog itt a ház körül...,remélem értesz! ;)
csak úgy....
@dr. prédikátor: egy fantázia dús fiatal ember de semmi esetre sem vállalkozó! ;) ...füvet nem tud nyírni mert dagadt mint egy gyesznó ,de óccsón barkácsol ,persze garancia nélkül!
verőce21
A kínai Alibaba, a világ legnagyobb internetes áruházának portálját megnéztük és ott 1000 euróért találunk lélegeztetőgépet. Jelentjük mélyen humanisztikus alázattal az április 8-i magyarországi választások után még mindig levegő után kapkodó, gyűlölettől hápogó liberálisainak.
dr. prédikátor
@Shikari: Csikari tibike!!! Szóval egy dagadt hájas disznó vagy aki semmihez se ért !!! te lennél az új mekk mester ???
csak úgy....
@dr. prédikátor: Mekk után a mestert töröld.;)...,csak símán mekk...
dr. prédikátor
@csak úgy...: rendben. !!! Akkor csak mekkelek!!!
nezelodo
@Shikari: ma 16:05. Esetleg Recsk, vagy Hortobágyon egy üres birkahodály járna nekik csak úgy átnevelési céllal? (mert akik a földpályázaton legeltetésre megnyerték az EU-s támogatást, (földet) azoknak úgysincs egyetlen számosállata sem). Mi a véleményetek (mert mindig fejedelmi többest használsz)?
dr. prédikátor
@nezelodo: betűzd le neki mert az értelmi szintje szerint nem fogja megérteni és felfogni!!!
Edmond Dantes
@Shikari: Sikerült.Temetői hervadó virágok illata lengi be az országot.A seggnyalók nem érzik,remélem,hogy így maga sem,csak a bódító narancsillatot.Beszélgessen vállalkozókkal,fiatalokkal akik nem tatoznak Orbán barátaihoz és pereputtyához,meg fog döbbenni.Magának meg gratulálok,mindig voltak magához hasonló lelkes lakájok.
papa.49
Az ellenzéknek minden felszólalást úgy kéne kezdeni ,,az elmúlt nyolc év hibái,, a nádfedeles pápai alkanászt megütné a guta !!!
SystemError
Látom ismét sikerült a Habony bértrolloknak temagizálni a témát...:)
Eladott Ország
...és a legszomorúbb az, hogy még mindig szabadlábon vannak. Ez a hortysta jelmezbe csavarodott, rákosi utánzat Nérónak képzeli magát. Egyszer ránk gyújtja még Rómát is, ha hagyjuk…
qxy
@Eriksson: Feljelenteni? De kinek? Orbánnak ? hisz övé a jog a törvény. Feljelenteni? nem lehet. Amíg nincs rendes igaz törvény és jog addig baszhatjuk.
Mert széllel szemben pisílni, igaz lehet, de csak sörös üvegbe.
Eriksson
@qxy: Miért ne lehetne? Legfeljebb ha nincs foganatja, vagy ártatlannak hozzák ki, lehet "sivalkodni", hogy nincs igazság. De addig?
Commenter
@Sámannus: viszont pont a nem tisztelt házelnök tesz úgy mintha a kocsmában lenne vagy a kötcsei összeröffenésen a pörköltöskondér és több üveg pálinka mellett a fidesszel és nem az országházban. Jakab Péter igazat mondott ezért kellett lekocsmatöltelékezni? Csak nálunk lehet egy ilyen mocskosszájú és aljas gondolkodású egyed a parlament elnöke! Neki még a kocsmában sem juthatna hely mert a kocsmatöltelék Kazinczy díjas hozzá képest!
Commenter
@bencemacska: nehezen térek magamhoz attól az undorító stílustól amit Kövér képvisel. Ez a legalja kommunista ivadék a rusnya harcsabajsza alatt hadar és mormog, úgy gondolja hogy csak zsandárokkal képes rendet tartani, vagy a szó megvonásával fenyegetni,holott Jakab Péter nem mondott olyat ami ne lenne igaz. Értem én, hogy magára vette...egy elcsalt választás után van képe a választók méltóságára hivatkozni? Tállainak meg a kampányfinanszírozásra? Arra a gyűlöletkeltésre amit ők kampány címén műveltek? Nincs még egy kormány amelyik kormányprogram nélkül "nyert" volna választást Európában. Ennek a "kormánynak "börtönben kellene ülnie. A Karácsony (ellen)kormány anti-korrupciós ügyészsége odaküldte volna őket. És remélem egyszer meg is teszi, ha összedől a rendszer mert normális politikai váltással ezeket már nem lehet.Tényleges életfogytot, teljes vagyonelkobzást, nekik és a strómanjaiknak is!
qxy
@Eriksson: Lehetne, igaz de akkor minek?
Eriksson
@qxy: Minek, minek? Hát akkor volna ok. Így meg csak találgatás. :)))
qxy
@Eriksson: Tudod az országban ha valaki azt hiszi hogy igaza van, előbb Fideszesnek kell lenni , mert akkor van is igaza. ha meg nem Fideszes, akkor keresnek ellene valamit, vagy csinálnak neki okot hogy ne legyen igaza. Igazam van, ? vagy igazam van? Kurva egy ország ez kérem. Már nincsenek Magyar igazak.
qxy
Amúgy egyszer én is egy gyűlésen ki ugrasztottam a nyulat a bokorból a felszólalásommal. Kezdtek oda figyelni hogy " bakker ennek igaza van. De jött a felmentő .- De ki ez aki hozzá szólt? kinek a kije? miért szólhatott fel? egyáltalán mit keres itt ? Ki is engedte be? A vége az lett hogy " Persona non grata lettem." De rá basztak, mert este jöttek bulizni ahol én voltam az illetékes és én kérdezhettem. Te??? Mit keresel itt? ki engedett be? minek vagy itt gyerek? jól viselkedj mert kibaszlak. egész éjszaka basztattam az ilyen nyálas nyaló gépeket. Gondolhatod hogy nem igazán jött be a számítása a bulival kapcsolatban. A legjobb dolgok azok voltak amikor szó szerint ki is vághattam egy két okos én vagyok a segge vége típusú politikust.
Eriksson
@qxy: Honnan veszed ezt a hülyeséget? Az igazság az igazság, a Fidesz meg Fidesz. A paraszt meg mond amit akar. A hívei úgyis elhiszik, ha kiveri a szemét a gazság, akkor is.
Ezért, vagy éppen ennek ellenére kell hivatalos állásfoglalás. Persze csak azoknak, akiknek létkérdés az ilyesmi.
De úgyis lehet, hogy elengedi a füle mellet, s akkor nincs is min vitatkozni.
bencemacska
@Commenter: ma, 10:54
Hát Kövér egy abszolút tahó.
Én csak azon csodálkozom, hogyan nőhetett fel ilyen bunkón egy olyan híres iskolavárosban, mint Pápa! Bár valószínűbb, hogy Pápa züllött kövér szintjére.
Nagyon szemét embernek írják le, akik ismerik!
Commenter
@bencemacska: nálam már szinte minden mondata kiveri a biztosítékot. Emlékszem, a választások előtt azt mondta a polgármesteretekről hogy az intelligenciája kevesebb mint de Gaulle kutyájáé. Intelligens, szimpatikus embert és okos állatot egy mondatban sértett meg a legalpáribb szinten.Meg még sokakat, tegnap épp Jakab Pétert. Ezen kiakadtam, mert kövér szellemi szintje még a párizsi kóbor kutya piszkának szintjét sem üti meg! Szerintem nem Pápa züllött kövér szintjére, hanem ő ilyen közegben szocializálódott(ahogy orbán is) (partizán és kommunista felmenők, azokból is a legbunkóbbja-na a leszármazott aztán nekik is küldött selyemzsinórt meg ezáltal épp magának is, csak nem vette észre.Be fog még sokaknak ilyen ocsmány módon szólogatni, nem csak Jakab Péternek! Ugyanakkor el tudom képzelni hogy milyen állapotban mentek ezek haza Kötcséről pörkölt, pálinka és magyarnóta ittas hangulatban. Az az adakozás! Milyen üldözött keresztények? Csak nem az egyiptomi koptoknak gyűjtenek ezek akik még a templomi perselyt is lenyúlnák?!
bencemacska
@Commenter: ma, 11:47
Nem tudom ismered-e Dr Kende Péter A Viktor c. könyvét? Ott egy teljes fejezet szól Kövérről!
Nagyon tanulságos!
tudode
Elvonatkoztatva attól, hogy mivel kezdte a JOBBIKOS KÉPVISELŐ első szereplését az Ország Házában, ennél NAGYOBB vétséget követnek el "EZEK" azzal, hogy a
.
R E N D E L E T I .. K O R M Á N Y Z Á S KÖVETKEZTÉBEN, amire nem volt példa,
.
amúgy a LAKOSSÁGNAK semmi köze nincs ahhoz, hogy ŐFŐMÉLTÓSÁGUK, mint ÉLET, HALÁL urai mit kotyvasztanak a boszorkánykonyhájukban, milyen módon alakul át a KÖZPÉNZ magánvagyonná, amelyet ide, oda el lehet dugdosni, arról nem is szólva, hogy
.
-- s ő h i v a t a l l á .. merészeltek enni a PARLAMENTI munkát is a két hetenkénti KOFA SZINTŰ, vitának nem nevezhető PLENÁRIS ÜLÉSEKKEL!
.
Még egy ideig baromkodhatnak, de AMINT LEÁLDOZIK A CSILLAGUK akkora becsapódás lesz, hogy FÖLDÖNFUTÓVÁ VÁLIK az egész ország alattvalóvá silányítottja, mivel AMELYET ÖSSZEBARKÁCSOLTAK akkora kuka szükségeltetik, mint az Ország Háza!
Commenter
@bencemacska: nem olvastam soha Orbánról egyetlen könyvet sem. Láttam már könyvtárak polcán, de hozzá se nyúltam.Itt az a könyv volt sokáig nagy kedvenc a rajongók körében amit egy lengyel szerző írt...
Commenter
@bencemacska: az OPNI egykori és néhai igazgatója mondta azt kövérről hogy orvosi eset, de hát kövér akkor pert nyert az orvossal szemben...
Edmond Dantes
@Shikari: Aha,az Eu pénzéből!!! Képzelje el azt a fellendülést,ami akkor lenne, ha nem lopna ő,meg a családja,meg a zseniális üzletember barátai. Csak az utóbbi három évben 4,5 milliárd osztalékot vett ki Orbán pereputtya az állami és önkormányzati megrendelésekből zsírosodó cégeikből !!!Érdekes,a versenypiacon nem szorgoskodnak,csak a közpénz körül lefetyelnek. Ezt nevezi maga fellendülésnek?Nézze meg a többi országot a keleti blokkban,a Balti országokat,Szlovéniát,Romániát,milyen növekedést értek el? (Igaz,Romániában Orbán a vejével együtt már egy lebetonozott priccsen üldögélne) .De maga csak legyen boldog azzal,ahogy hülyítik.
bencemacska
@Commenter: ma, 12:51
A lengyel író nagyon szervilis könyvet készített, nem kívánom elolvasni! Ugyanúgy nem érdekel a Debreceni által írt könyv sem!
Dr Kende is 2-őt írt, de a második nem érdekes, számomra legalább is.
Azt hiszem az első a 2002-es kampányban jelent meg, de nincs rajta a kiadás dátuma.
Minden esetre nem perelték be érte az írót, tehát én készpénznek veszem az olvasottakat!
Kezdőmondatai:
"O.V. személyisége nem is olyan bonyolult, mint sokan hiszik. Kövér László a tudatalattija, és Simicska Lajos a felettes énje. Bár ez talán így nem is igaz. Lehet, Simicska Lajos a tudatalattija és Kövér László a felettes énje.
Köznapibban fogalmazva: az egyszemélyes focicsapatnak - amelyben O.V. a kapus, a hátvéd, az összekötő és legfőként a középcsatár - K.L. a trénere, S.L. pedig a menedzsere."

Én időnként előveszem, és megnézem, mi is volt erről vagy arról a véleménye anno!
bencemacska
@Shikari: ma, 13:56
És lölö összes részvénye!!!
bencemacska
@Shikari: ma. 14:11
Amilyen a kérdés, olyan a felelet.
Én általában a saját szememnek és logikámnak hiszek!
Mészárosnak nem hiszem el, hogy ő olyan okos, minta mellékelt ábra mutatja!
Te elhiszed, hogy ő tudja, mije van?!
Commenter
@bencemacska: itt egy full fideszes önkormányzat könyvtárában, alapvetően megvan a lengyel szerző könyve dr. Kendéé már nem hiszem. Nos alaposan elszaladt a tudatalattija vele, a felettes vagy felsőbbrendű énje meg egy időre a látszat? ellensége lett. OV alapból pocsék alapanyag mint játékos. Olyan aki a szemedbe mosolyog és utána fölrúg a pályán sőt még le is rugdos onnan szemrebbenés nélkül.Ez a két ember (most már csak KL) nagyjából ilyen alapanyaggal dolgozott és dolgozik. Simicska rájött hogy mivel ő is benne volt a menedzselésben bármennyi szennyet borítana is, ugyanott végezné ahol orbán. A vádlottak padján ez esetben. Nekem senki ne mondja hogy nem volt meg a kormányváltó hangulat, Márki Zay győzelme és a márc. 15-i ellenzéki tüntetés a bizonyíték erre. Észbe kaptak, és tudták hogy muszáj tenniük azért hogy ne nyerjen az ellenzék. Szerintem nem volt B terv az eredeti tervük is ez volt árulkodóak ov mondatai: " a választások után minden értelemben elégtételt fogunk venni." Honnan tudhatta ezt már akkor? Hiszen egy demokráciában nem várt módon az utolsó pillanatig változhatnak a dolgok, ilyen kijelentést tiszta előre nem eldöntött választás esetén nem mondhatott volna. Az első akin elégtételt vett az Lázár volt, az ő nyakába varrta Márki Zay győzelmét. Talán hiba volt, hogy Karácsony Gergely teljesen nyílt kártyákkal játszott, és nemcsak hogy belengette de nagyon keményen meg is ígérte a börtönt.Az egyetlen volt aki kormányprogrammal ÉS ellenkormánnyal előállt. Becsülöm érte. Nincs okom kételkedni a szavában.Nos őt innentől kezdve nem engedhették nyerni, az LMP pedig boldogan asszisztált ehhez, hiszen Szél Bernadettnek rendkívül savanyú volt a szőlő...nemcsak Karácsony Gergelyt lopta meg ezzel, hanem az országot is, hosszú időre...
bencemacska
@Commenter: ma14:39
Szerintem a kormányváltásnak nem volt meg az esélye e mellett a választási törvény mellet, de a kétharmadért egyedül Szél Bernadett - és közvetlen köre - a felelős.
Én részt vettem pár összejövetelükön a megindulásukkor - kíváncsiságból - de Szél megjelenése már akkor sem tetszett.
A pártszakadás után meg már nem is figyeltem rájuk.
Commenter
@bencemacska: én ha külföldi elemzéseket olvasok valamint a független hazai szakértőket akkor azt mondom hogy de igen, szeretném hinni, hogy teljes ellenzéki összefogással(de csakis úgy) ma nem ez a kormány lenne hatalmon. A 2/3-ad hát azért ő és háttérembere Schiffer Grumpycat András is abszolút felelős. Egy kisebbségben kormányzó fidesz eleve sérülékenyebb lett volna,sőt...gondolom elkezdődött volna a belső bomlás. Szerinted normális az hogy kommunista módon még mindig egyben van a pártelnök-miniszterelnök funkció, és hogy egy "demokratikus" pártot 30 éve ugyanaz az ember vezet?! Én véletlenül figyeltem fel Karácsony Gergelyre az akkor még Kálmán Olga által vezetett Egyenes Beszédben, pont be volt kapcsolva a TV. Szimpatikus volt, okos és rendkívül közvetlen.Hiányzott belőle minden gőg vagy nagyképűség. Szél Bernadett ezzel szemben nekem sem volt szimpatikus, látszik ma is, hogy egy őszinte gesztusa sincs.Ha van igazság, akkor az LMP-t elnyeli az a bizonyos süllyesztő.
nemfideszes
@verőce21: Bármelyik magyar drogériában 120 forintért kapható, szaros szájak letörlésére is alkalmas papírzsepi. Jelentjük mély keresztényi alázattal az április 8.-ai elcsalt választásokon örömködő sorosozó, migráncsozó, zsidózó, libsiző, komcsizó, azaz még véletlenül sem gyűlölködő seggnyalóknak.
bencemacska
@Commenter: ma 15:03
Ne felejtsd ki, hogy ő a Fidesz - KDNP FRAKCIÓSZÖVETSÉG frakcióvezetője is! Ő a frakcióvezetők FŐNÖKE!
Tudod: az egyszemélyes futballcsapat!
A Várban lesz vajon különbejáratú, fűtött gyepű futballpályája is???
nemfideszes
@Shikari: A bizonyítékok ott lapulnak Polt Petya fiókja mélyén, a 28 fideszre terhelő OLAF jelentéssel egyetemben. De ezt te is tudod... mi is tudjuk... szóval kár a hülyét adni... ha csak nem az a perverzitásod, hogy szarrá égeted magad itt minden nap...
Commenter
@bencemacska: tudom ő a capo di tutti capi amolyan cosanostrás módon. Még mindig nem fogtam fel ezt a vár dolgot sem erre sem volt még sohasem precedens-ő ezt is meg meri tenni!
Commenter
@bencemacska: Ott a Várban "csak" a Miniszterelnöki Irodát tervezi működtetni, persze nincs kizárva hogy oda is kerül egy kispálya meg némi műgyep hiszen szotyit köpködni csak a pálya mellett lehet igazán!
Commenter
@cikicakk55: pár hete megjelent lölö a nemzet vejével egy ebéden a MOM Parkban. Úgy volt ez a krőzus felöltözve, hogy hozzá képest egy koszos munkaruhát viselő gázszerelő kolléga elegáns: lölö szakadt, kinyúlt, kopott tréningruhában, egy ócska aktatáskával, zsíros, csapzott hajjal Buda egyik legelegánsabb bevásárlóközpontjában. A prosztót kiveheted a gettóból, de a gettót nem tudod kivenni a prosztóból.
nemfideszes
@Shikari: Ha valaki olyan hülye, hogy simán elhiszi, hogy egy iskolázatlan, nyelveket nem beszélő, földbuta gázszerelő nem csak hogy mindenhez ért, de mindenkinél jobban, és ebből kifolyólag egyik napról a másikra az ország leggazdagabb embere lehet, azzal tényleg nincs miről beszélni. "Majd szólj ha komolyan lehet venni!"
Edmond Dantes
@Shikari: Komoly a kérdése,mert ennyire sem naiv, sem seggnyaló nem lehet? Mészáros,Tiborcz és a többi haver mesés meggazdagodása,az Orbán család milliárdos osztalék részesedése...stb.Mit gondol,mi van az OLAF jelentésben,mit gondol miért nem kíván Orbán belépni az európai ügyészségi rendszerbe,mit gondol miért Polt Péter az örökös államügyész,mit gondol,miért nem nyomoznak az Elios ügyben,mit gondol miért Pintér az örökös belügyminiszter,mit gondol az ütődött Kósa köz okiratokba foglalt ügyeiről,mit gondol a letelepedési kötvényekkel százmilliárdot kaszáló,Rogánhoz kötődő offshore cégekről ...egyáltalán gondol ezekről valamit?? Egyébként annál ostobább kérdés nincs a korrupciós pénzlopásokkal kapcsolatban,hogy hol a bizonyíték,hol a papír?? Ezt az ügyészségnek kellene előállítani,csak nem hajlandó nyomozni,még az OLAF feljelentéssel felérő vizsgálati anyaga ellenére sem.Én azért abban bízom,hogy magát is bevették a bulikba,mert nem lehet ennyire ostoba.És nem is az,csak rossz korban él.Magának a Rákosi korszak lett volna az igazi,ott aztán zúgott a vastaps.És még egyszer:jelenleg az Eu-s pénzeket lopják,ezért csak bámuljuk Szlovákia,Románia,Csehország...hátát,futunk utánuk,csak egyre inkább lemaradunk.És maga arra büszke,hogy mi is futunk,tehát minden nagyon rendben van.
Eladott Ország
@Edmond Dantes: Remélem, hogy még megélem, hogy a rohadt fidesz bűnöző bandát egyszer börtönre ítélik. A sok rohadt tróger már a pofánkba is röhög. Gyalázat!
Edmond Dantes
@Shikari: ,,,,mit gondol,miért Polt Péter a főügyész? (Ennyit a feljelentésről)
Edmond Dantes
@Shikari: Ebben viszont egyetértünk.Ilyen aljas szerepet senki nem vállalna,aki ad a szakmai,hivatásrendi tisztességére.Tökéletesen igaza van,ebben ő a legjobb.
csak úgy....
@Shikari: tibi-tibi ! ha te tudsz jósolni,akkor a poltnak kötelezö lenne ;)
Edmond Dantes
@Shikari: Na most olvassa vissza a saját szövegét.Lassan,tagoltan.Pontosan erről van szó.A parlament minden évben elfogadja a beszámolóját,bízik benne a kormány,sőt még Orbán is!!! Hát ekkora marhaságot maga sem gondolhat komolyan.Fusson neki még egyszer,ez kínos öngól.Bár ne szenvedjen...ez már inkább röhejes.
advocat
Időnként a kocsmában jobb közönség van! Szerintem oda Kövért be sem engednék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.