Törvénnyel kötelezhetik vagyonbevallásra a civil szervezetek vezetőit – írja a hvg. Ezzel kapcsolatban kérdezték ma Németh Szilárdot, a Fidesz frakcióvezető-helyettesét egy sajtótájékoztatón.

A rezsibiztos nem fogta vissza magát, úgy fogalmazott:

 A „Soros-birodalom álciviljeit” azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani.

Ennek pedig most szerinte a nemzetközi lehetősége is eljött Donald Trump amerikai elnökké választásával – vélte Németh, aki októberben a Népszabadság bezárása miatt is örömködött.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerekkocka
Gyökér hájfej. pont jól mutatnál Kukori udvarán, a megérdemelt helyeden!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kerekkocka
Gyökér hájfej. pont jól mutatnál Kukori udvarán, a megérdemelt helyeden!
telegdilaci
Benneteket kellene már eltakarítani az Ország éléről! mocskos tolvaj banda!
cs.n.
És milyen alapon? Mert ezt mondja a segghülye rezsilovag?
Aki Én
Én már akkor is meghatódom látva az igyekezetet, mikor végigmond egy összefüggő mondatot. Hát ha valaki, akkor ez az ember nincs a helyén. Kritikán aluli ez az alak.
Szókrakész
"A „Soros-birodalom álciviljeit” azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani."

Minden betűje igaz.
Hellcat
A jó anyádat te köcsög...pofáztok ti a közpénzzel teletömött CÖF el...
Eladott Ország
"Az ördög a részletekben rejlik, ezt minden magyar megtanulja előbb, vagy utóbb. Németh Szilárd egyáltalán sehol nem rejlik, hanem büszkén nyilatkozik akár kell, akár nem. A rezsiportás és birkózófenomé. Ha most nem kezd el minden érintett teljes erőből ordítani, ha nem fordulnak haladéktalanul nemzetközi szervezetekhez, bírósághoz, akkor holnap már késő lesz. Napi szinten hírt fog adni a lakájmédia rajtaütésekről, házkutatásokról, letartóztatásokról. A választásokig ez fog menni. Utána pedig senki nem fog emlékezni arra, hogy akit rabszíjon vittek, az végül ártatlan volt, ahová kiszállt a rendőrség és kutatott, ott semmit nem találtak és az sem fog már senkit érdekelni, ha minden hazugság volt. Ahogy senkit nem érdekelt az sem, ami az Ökotárssal történt és ma már senki nem tudja, hogy a nyomozás semmit nem talált, ahogy a bíróság sem. Lázár János azóta is éli világát és veszi a gyerekeinek a nagy értékű ingatlanokat. Rohadtul nagy baj van és ha nem teszünk semmit, még ennél is sokkal nagyobb baj lesz. Nem a távoli jövőben, hanem már holnap. A teljes, totális diktatúrába rohanunk maximális sebességgel."
RonaGyuri
@Szókrakész: tudod mindig gyanús volt, hogy ti ennyire egyformák vagytok! =))
CsipkeRózsa
A kormány civiljeit kellene eltakarítaniuk, ők a mi pénzünkből élősködnek.
Fölösleges a CÖF-ögés.

Mire eljön a választás ideje, már minden jogot eltörölnek. Naponta újabb témával jönnek elő.
justhpeter
Nem tudok olyan szert, ami ezen a primitív rezsibiztoson segítene.
A fideSS-hívek elgondolkodhatnának azon, hogy ha a nép azt látja, hogy ez a szellemi nímand ebben a pártban elnökhelyettes lehet egy garantáltan bolond elnök mellett, akkor mit gondolhat az ország azokról a párttagokról, akik még sarzsihoz sem tudtak jutni ebben a kompániában ?
glorianna
No lám, nem csak nekem tűnt fel, hogy rizsaszili hülyeségeket beszél.
nevemnick
Azt már régóta tudjuk, hogy a civil szervezetek régóta böki a csőrét ennek a suttyó bandának. Az ,,emútt" hat évben a megnyert európai uniós pályázati pénzeket csak a ,,közeli civil" szervezeteknek fizették ki, a többi szervezet már felélte a működési költségeiket, és ha nem szűntek meg akkor csak vegetálnak. Érdekes módon, ezek a civilek Magyarország fejlődésben elmaradt országrészein találhatók, azaz így is előkészítik a terepet a leendő nagybirtokosok kétkezi munkásainak. 2004 és 2010 között a városunkban működő egyesület a környéken összesen 19 pedagógusnak (tanító, nyelvtanár, informatikai képzés stb) és ugyanennyi szakoktatónak adott plusz kereseti lehetőséget, 2011-2016 között ez a szám nulla volt.Viszont mint látjuk, a kormány minden szociális területen kiköveteli a civil szféra közreműködését.
Igen rizsa szilárd, el kell takarítani a civileket... de egyszer fordul a kocka b+!
RonaGyuri
@Szókrakész: ja főleg a tisztesség, a becsület és a józan ész ellen! =))
RonaGyuri
@Szókrakész: a sajátotokéval nem kell! =))
namihami
Tudjuk be ""szilárdista munkásságának"". Mert épeszű és kulturált viselkedésnek, megnyilatkozásnak, pláne tőle, nem is lehet.
Mást, többet, értelmesebbet várni tőle? Ugyan kérem, fejétől büdösödik a hal.
Nessy
Mondja Németh úr, a fejét gondolkodásra is használja, vagy csak azért van a nyakán, hogy ne csússzon le a nyakkendője meg a sálja?
ha bármi probléma van, ahol nem lehet politikai vagy pénzbeli haszonra szert tenni, a feladat megoldását a civil szervezeteknek delegálták. Az rendben van, hogy minden pénzt lenyúltak tőlük, de a feladatot nem! Mondja, van fogalma a civilek tevékenységéről??
Hátrányos helyzetű gyerekek oktatása, sérült gyermekek fejlesztése és felnőttek rehabilitációja, idősek segítése, hospice szolgáltatás etc.
Önök ezeket költséges, és felesleges tevékenységnek tekintik, bár remek előadásokat tudnak róla tartani, és pénzt ígérni, mely sosem érkezik meg. Nem vagyok gonosz, nem kivánom, hogy ilyen jellegű problémája legyen, már csak azért sem, mert önöknek renedlekzésre fog állni minden segítség, a másokon megtakarított összegből.
Egy kérésem van, ne papoljanak kereszténységről, segítségről, mert hazudni főben járó bűn!
PJProby
Kezdódjön, de mielőbb, az az álliberális féregirtás!
Cicamama55
Kilépünk onnan ahol elszámoltatnak minket, megszüntetnek minden olyan szervet, csoportot, akik számon kérnek bármit tőlük...Nesze neked demokrácia!
Nessy
@Cicamama55: Ez az Orbán féle nép - nemzethy állam!
Pénzt ide, a többibe nem bele vau!
glorianna
Khm... még egy illusztráció rezsiszili értelmi képességeiről: propeller.hu/itthon/3260241-fidesz-2010-elottinel-25-30-szazalekkal-olcsobban-futenek

Nem értem, hogy nem szégyellik az ilyen pártalelnököt :O
Rózsika Hatházi
@Horizont: Azt azért lássuk be, hogy a görény nagyon aranyos állatka. Ellentétben ezzel, az őstulok fejűvel. Ha meglátom, menten boázhatnékom támad.
cs.n.
Másik nagy mai okosság Rezsi Szilárdtól: a rezsicsökkentés meghozta az eredményét, hiszen mindenki tudja fűteni a lakását.
Aha, nagyeszű. Kivéve, aki nem.
Sziszifusz
Ezek a harácsoló potentátok, a vagyonbevallás bevezetésérő csak akkor beszéljenek, ha majd a sajátjukat vagyonukkal tisztességes módon elszámolnak.
Miután tisztázták vagyongyarapodásuk mikéntjét, esetleg akkor lehet erkölcsi alapjuk másokat vagyonbevallásra kötelezni. Erkölcsi alap ezeknél ? Nincs !
Gátlástalan, unintelligens, bunkó banda.
Qqberci
El kell takarítani RezsiSzilárdot!...
kissé felnőttem
ÉS akkor mi azért maradhatunk vagy ??? csak szilárd marad,???meglepetés : KB 5 millióan vagyunk, meglátjuk?
Nessy
Ha jől értem, az "álcivileket" kell eltakarítani. Gondolom ez a CÖF nevű álcivil társaságra is vonatkozik!!! Arról nem is beszélve, még a költségvetés is spórolna a "takarításon".
simmering73
Benneteket kell eltakarítani, de úgy, hogy írmagotok se maradjon.
vladimir putin
Привет из Советского Союза! (новая Россия)
Zeta
Sajnos meg is teszik, mind ezt az eu segítségével!
A 18- as választások után a gőzhenger fog végig söpörni a henger!
PJProby
@Peller Anikó: Az embert a világmegváltástól egy fogfájás is eltérítheti.
volvós
Te üres viztorony fejü szilárdka ! Közelgö szülinapodra veszek
egy hatalmas rézüstöt bukósisak helyett, hogy a berván tudj
közlekedi Csepelen, remélem nem fog szoritani...
Nos téged kellene mát eltakarítani, és dobni a kukába,
mert oda való vagy a párttársaiddal együtt...boáááá
Cicamama55
Azt azért remélem, hogy e nyilatkozata miatt még a Fidesz is nyakon csípi őt, mert ez azért még az ő presztízsükön is ront...
bencemacska
@PJProby: ma, 16:58
Igazad van!
Az első számú illiberális féreggel kell kezdeni, aki - családjával együtt - leghosszabb ideig tartózkodott és hízott meg S.Gy seggében és legrégebben bújt elő!!!
A seggnyalói utána maguktól is eltakarodnak!
karma1
@Horizont: Haha, a goreny csak akkor budos, ha megtamadjak, es felelmeben spriccel... Nnna, ezen az alapon rezsizsilit megtamadtak, es most mindenfele spriccel. (A goreny rendkivul intelligens, es lehet domesztikalni is.Ezt a barmot nem, de en meg a disznokhoz se raknam be, mert azok rendkivul intelligens allatok, meg a vegen elhulyulnenek.)

Na bencsik, bayer, szorul a hurok!
Villon
@PJProby: Az "álliberálist" valóban irtani kéne. Kezdeném talán azzal az liberálissal, aki a liberális internacionálé elnöke volt, ma pedig illiberális államot épít.
Mert ugyebár ennél nagyobb bizonyíték aligha kell, hogy ki számít "álliberálisnak".
Villon
A civil szervezetek vezetőinek egyszerű dolguk van, ha szabálytalanul jártak el valamiben.
- Tanulmányozniuk kell Rogán és a többi FIDESZ képviselő vagyonnyilatkozatát. Az övékben ugyanis eddig nem talált a fennálló hatalom kivetni valót.
Amennyiben Rezsó Szilárd szabálytalanságról tud, tegyen feljelentést, különben bűnpártoló. Ha jól emlékszem, a kedves vezető szokott hasonlóképp megnyilatkozni, ha korrupciójukra hívja fel valaki a figyelmet.
Gyuri Géderről
@bencemacska: Túlságosan mélyen van Szilárdka feje a főnöke seggébe, ahhoz, hogy ezt megérthetné.
bencemacska
@Gyuri Géderről: Nem is neki szántam, hanem az értelmesebbjének.
Rezsi sziliről osztom Parti-Nagy Lajos véleményét: "Fékezhetetlen agyvelejű rezsibiztos"
Cefi
„A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége.”

Ezt böfögte fel magából ez a szervilis álpolitikus. Ebben minden benne van és ez a kijelentés az egyik legsúlyosabb, mióta az Orbán nevű felépítette a bűnszervezetét. Ha nem ébredünk fel kurvagyorsan, olyan mélyre zuhan ez az egyébként is mélyen lévő ország, ahonnan száz év alatt sem tudunk kikapaszkodni. Ez a kormánynak nevezett képződmény háborút hirdetett a saját polgárai ellen. Nyíltan, röhögve. Téged is el fognak taposni, engem is, a sajtót, a médiát, csoportosan és egyenként. Mindaddig, ameddig nem marad semmi más, mint írni-olvasni alig tudó, megtört gerincű alattvalók hada és a röhögve dáridózó rablóbanda
Clavigo
@Mirabilis: Ez a zsírfejű politikus ?? Ki hitte volna...:) :)
quadrocopter
Ugye, hogy a koszos rühes rezsimtől fügetlen civilek szabad szájától mennyire fosik a piszkos horda?
quadrocopter
Ja és hol van a csepeli horda pártpénze - kis lopós?
Miért nem indult ellened eljárás - kis lopós?
not me
Németh "IQ, EQ, SQ fapados" Szilárd,
Azért nézel ki szarul testileg (meg arcra) , mert sokat iszol, sokat eszel, sokat iszol, keveset mozogsz, sokat iszol.
A szemed - ami még neked is a lélek tükre, te lelkevesztett, Sátánnal megalkuvó -, az meg bornírt. Nem kicsit. Nagyon.
Te mész a levesbe, kis... nagy... óriás köcsög!!!
Desischado
Szerintem sokan egyetértenek velem, ha azt mondom, hogy benneteket kell eltakarítani, de végleg, hogy eltűnjetek ahová valók vagytok: a kénköves pokolba!
kiscsillag66
@kerekkocka: Ne sértegesd Kukoriékat ezzel a szörnnyel!
kiscsillag66
@quadrocopter: Ez az "ember" tanító??? Jól nézünk ki!
kiscsillag66
Reménykedik Trump elnökben? Remélem, az elnöknek több esze van, mint veletek szövetkezzen. Remélem, a min.elnök nem lesz ott a beiktatáson.
glorianna
@quadrocopter: Ebből cak az látszik, hogy az utóbbi csaknem néy év alatt az állapota tovább romlott.
Köb Jani
Gondoljátok, hogy bármely civil szerveződés, támogatás nélkül labdába tud rúgni a hatalom mellett? Mi a cél?, a cél mely feltörekvő hataloméhes szerveződés céljával hasonul, az anyagi támogatás mértéke, mire, mennyire elég, a bázis kiszélesítésére mely az elégedetlenkedő tömegek támogatását finanszírozni képes, belső, v külső gazdasági segítséggel. Anyagi támogatás nélkül csak vágy marad.
kisrigó
@Cicamama55: Olyan nagy a fideszben a kézivezérlés, hogy önálló gondolata nem nagyon lehet a csicskáknak. Inkább az lehet kérdés, hogy miről akarják elterelni a figyelmet egy ilyen ütős baromsággal?! Van bőven ügy, amiről jobb nekik, ha nem beszélnek az emberek.
Yeromos
Ezt úgy hívják a FIDESZ-nél, hogy demokrácia.
Hellcat
Putyin is így csinálja...amúgy meg ha már álcivil szervezeteket akarnak eltakarítani amelyeknek a finanszírozása "kétes" akkor kezdhetik a CÖF el...
Köb Jani
A hatalom ellen harcolni mindég menőbb a libsiknek, mint kávézni járni hozzá!
Pergető
Miért annyira fájdalmas, hogy vagyonnyilatkozatot kell leadni a civil szervezetek vezetőinek?
Csak nem direktbe kapnak pénzt személyes kiadásokra, hogy tiltakozzanak hangosan? Mert ez, ha így van, akkor az nem civil szervezet vezető, hanem ügynök.
Nekem ez a logikai sor jön ki a Németh féle kinyilatkoztatás és a civil tiltakozás alapján!
Pergető
Még annyi, mit szólna Európa és Merkel, ha Csányi Sándor direktbe támogatná a Pegidásokat, vagy valamilyen illiberális csoportot és folyamatosan róluk cikkeznének az újságjainkba?
papa.49
@quadrocopter: Kösz, hogy feltetted, de én kötve hiszem hogy a kampón valamit is változtatott az iskola, ez akkora paraszt a szó rossz értelmében, ha kinyitja a lepcses szaros pofáját egy egész kombájn hullik ki belőle!!!Ennek a gyíknak ,még annyi szókincse sincs mint egy gyermeknek!!!
A taplóság alap követelmény a fütyiszben!!!
quadrocopter
@Pergető: Ezek a civilek nem az államtól kapják a lét, hogy el kéne számolni vele, nem állami alkalmazottak, ellentétben a Rogán.-Tróger félékkel!

Hogy lehet az, hogy Orbán egy félíves átiratban kérte a valódi civilek b***ogatását és minden támadásuk lefulladt, nem találtak fogást rajtuk?

A törvényességi ellenőrzést a civil szervezetek felett az ügyészség végzi. A törvényességi ellenőrzés lényege a Ptk.-ban, az ügyészségről szóló törvényben és a civil tv.-ben van lefektetve.
A törvényességi ellenőrzést gyakorló ügyész ellenőrzése kiterjed a szabályokra és a működésre. A meghozott belső szabályok törvényessége azt jelenti, hogy elsődlegesen nem lehetnek ellentétesek egy jogszabállyal sem, másrészt az ügyészség vizsgálja és értékeli a szervezet belső rendjét, és létesítő okiratát, amivel a további belső szabályok, meghozott határozatok nem lehetnek ellentétesek. A működés vizsgálata azt jelenti, hogy azok a döntések, illetve akár „nem döntések” (az aktivitás hiánya is), amiket a szervezet bármelyik egysége, szerve, működésében bármilyen jelentőségű résztvevő hozott (vagy nem hozott meg), összhangban van-e a létesítő okirattal (más belső szabályokkal) és a jogszabályokkal.

Jó, ha tudod!
Pergető
@quadrocopter: Köszi, ezt nem tudtam! Az tűnt logikusnak, hogy Németh megnyilvánulása a vagyonbevallásra koncentrált. Valamit tudhatnak, vagy sejthetnek. Ha a szervezet céljaira fordítják a támogatást, abban nincs kivetni való, de ha ez személy szerint a vezetőt gyarapítja, az nekem aggályos!
quadrocopter
@Pergető: Amennyiben támogatásból működne a vezetők anyagi gyarapodása, már régen kiderült volna és az Orbán által elrendelt vizsgálat-sorozat sem zárult volna le csont nélkül, azonban e szervezetek működésében nem találtak semmi fogást, amire nylván Orbán és bandája számított.
Amin nincs fogás, azt nem érdemes újból sem tapogatni!
Pergető
@quadrocopter: Akkor viszont a logikával van bajom. Miért kell az a vagyonbevallás, ha nem a vezetőket gyarapítja a támogatás? Kitöltik, öt perc, hibátlan és nem történik semmi!
quadrocopter
@Pergető:
Mert vajon miért nem elég, ha a civil szervezetet a kormányfüggő kormánybarát vastagon részrehajló ügyészség ellenőrzni?

A civil szervezetnek nincs elszámolni valója az állam felé, nem tőle kapja a lét, nem állami alkalmazottak! Orbánt két dolog molesztálja ebben a tárgyban, a civil szervezetek felügyelete a sunytások szemmel tartásával és hogy nem ő rendelkezik a lé fölött!
Pergető
@quadrocopter: Másképp látom. A civil szervezetek vastagon szembe mennek a kormánnyal. Nos, ők pedig okoznak egy csomó kellemetlenséget nekik.
quadrocopter
@Pergető: A civil szervezetek civil ellenőrzést alkalmaznak a rezsim fölött, ami marhára nem tetszik a sunyi rezsimnek! Amennyiben törvénytelen módon állnának szembe a rezsimmel, akkor más jogi eszközökkel is rájiuk lehetne koppintani, azinban semmintörvnyteélen módszert nem alkalmaznak, mindössze szemmel tartják a rühes rezsim törvénysértő húzásait és nyilvánossá teszik, a kjülföld előtt is(!) ami egy civil szervezetnek nem tiltott! Mivel ezen az úton nem tudják befogni őket, jönnek a piti, óvodás módszerű "csak azért is" orbánista vegzálások, ami a rezsimtől nem szokatlan! A rezsim azokat a híveit számoltassa el ( Simonkák és bűntársaik!) akik milliókat tettek el az uniós léből, ez viszont kellemetlen lenne a rezsimnek, hisz egyértelműsítené, hogy a hatalom hatóságai szemet hunynak a törvénytelenség, a tisztességtelenség fölöt! Az orbánista hatőságok így is csak a leghülyébb piti lótolvajok elélen indítanak eljárásokat, akiket semmilyen más módon nem tudnak tisztára mosni!
Mert micsoda pofátlanság egy közpénzt herdáló cigányszervezetnek ismét újabb közpénz milliáárdot odatolni úgy, hogy közben az előző herdálásért semmiféle büntetőjogi felelősségre vonás kilátásban sincs?
Ennyi a bűnük a civileknek! No és miből dőzsöl a Cöf? Miért hazudta, hogy 400 szervezet támogatja, melyből csak valamivel több, mint 200 található, 17 abszolút nem található sehol és 14 visszautasította, hogy valaha is együttműködött volna a Cöffel?
eszegfu
@quadrocopter: 14:05 Csak annyit teszek még hozzá: a civil szervezetek azért pályázhatnak költségvetési pénzekre (bevételük másik része az 1 % SZJA, mellyel a Nav felé kell elszámolni + magánszemélyek támogatása), de ezeknek a közpénzeknek az elszámolása nagyon szigoru keretek között zajlik. Aki már pályázott akár 100 eFt-ra + el is számolt vele, az tudja igazán milyen óriási adminisztráció! Egyébként roppant egyszerü a dolog: a civil szervezetek éves beszámolója u.ugy nyilvános, mint egy cégbiróságon bejegyzett vállalkozásé... lehet látni a bevételeit, ráforditásait, melyek, ha esetleg "gyanusak" lennének, lehet ellenőrizni. Szerintem egy felesleges "adminisztráció", ami csak az emberek további vegzálására alkalmas.
quadrocopter
Nos a "gránit szlárdságú " rezsoimet ennyi pénbzből meg lehetne dönteni, ettől fosik a maffiafőnök?

"Mennyi az annyi?
A Transparency International 2015-ben 35 millió forintot kapott a Soros György által fémjelzett Open Society Institue-tól, ami a szervezet teljes bevételének 27 százalékát jelentette, de 2016-ban már csak a bevételek 7 százaléka érkezett Sorostól. Az OSI az utóbbi három évben már egyáltalán nem járult hozzá a működési költségeikhez, kizárólag projekt-alapú támogatást nyújtott, amiért a TI nyíltan pályázott. Működési költségük 20 százalékát az anyaszervezetük biztosítja, de a forrásaik nagy része az EU-tól jön.
A Magyar Helsinki Bizottság támogatásainak egynegyede-egyharmada közötti összeget kap Soros alapítványaitól (2015-ben 243 millió forintot), és emellett támogatást kap az Európai Bizottságtól, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának hivatalától, és a brit Oak Alapítványtól is.
A Társaság a Szabadságjogokért bevételének 90 százalékát külföldről kapja, ennek mintegy fele a Soros-alapítványoktól érkezik (2015-ben 236 millió forint).
A Political Capital 2015-ben 59 millió forintot kapott, az Energiaklub 29,5-öt, az Autonómia Alapítvány pedig 51-et.

(Forrás: Vasárnapi Hírek)"
kissé felnőttem
@Cicamama55: csak azon ront, de nem biztos hogy olvasni is tudnak, a szót nem hallják nem is értik? ez neken magas
papa.49
,,Nekünk minden pénz kell,, (rizsaszilárd)!!!
Cicamama55
@kissé felnőttem: Igen, ez a csendes hallgatás teszi őket számunkra leginkább megkérdőjelezhetővé. E nyilatkozatoknak még szem és fültanúi vagyunk, ezeknek a vaktában "ellövődözött" szavaknak, támadásoknak, de a párt reakciója se meg nem erősíti, se nem mond ellent neki. Mifelénk hazug rágalmazásnak, vádaskodásnak nevezzük az ehhez hasonló kirohanásokat. Erősen hibádzik a szövegértésük nekik is! Na de az embernek van saját szeme és füle, ami nem csal!
kissé felnőttem
@quadrocopter: és a fő dinnés mennyit ?
azt is ide lehetne, nincs köszönő viszony sem.amit tartalékoltak az 50 évre elég, pénz nélkül a zenész se huzza
bencemacska
@Pergető: ma, 13:16
Mindig érvényes : "Ki mint él, úgy ítél!"
Senki nem tud kibújni a bőréből. Mindenki a saját reakcióit vetíti ki másokra!
Magyarul: aki lop, az feltételezi, hogy a másik is lop!!!
Ennél érthetőbben nem tudom elmondani! Én mindig a régi, jó, paraszti közmondásokkal próbálok mindent értelmezni! Sok bölcsesség van bennük!!!
quadrocopter
@kissé felnőttem: A bemásolt kimutatás, kizárólag a valódi civil szervezetekről szól, a simonka-.féle koszos bűnbandáról nem!
A szemünk előtt verik el az uniós lét és ostoba, debil módjára hagyjuk és végignézzük hogy mit vesznek ki a zsebeinkből!
kissé felnőttem
@Cicamama55: akinek vaj van a fején lapitva jön ki jobban mert vitába hamarabb belekeverednek, de legalább ez a fiatal korosztály mást fog épiteni is és imádni is majd alakul de politikából megélni nem nyerő válalkozás. bár a munkást és a munkát vetik meg.Nem marad ez örökké igy tudják e? nem e? majd az idő lerendezi.
kukac50
TUDTA?
Szegény Orbán már nem talál magának szabadságharchoz ellenséget,most a n Népe ellen fordult azokkal akar harcolni,hogy elterelje a figyelmet a mindennapos gondokról!

TUDTA? Hogy másfél kétmillió háztartást kizárt Orbán a rezsicsökkentésből akik fával fűtenek,és 50 - 70 ezer forintos nyugdíjból vagy közmunkabérből vagy minimálbérből élők!
Jozefina
Csak előtte németet kell eltakarítani!!!
evacica
Ez az ember biztos nem az esze miatt a fidesz alelnöke! Ennyi hülyeséget nem létezik, hogy van ember abban a gittegyletben na persze Kosán kívül amit ez összehord! Evvel a fönök minden hülyeséget elmondat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.