Július elsejétől nem csak a miniszterelnököt és a legfőbb ügyészt, hanem hozzátartozóikat is védheti a Terrorelhárítási Központ (TEK). Az erről szóló rendeletet Orbán Viktor jegyzi.

Védelmet kap Orbán és Polt Péter családja

A TEK biztosítja a miniszterelnökkel és a legfőbb ügyésszel közös háztartásban élő házas- vagy élettárs és gyermek személyvédelmét, ha erre alapos ok van. Arról, hogy a kormányfő és a legfőbb ügyész védelmekor milyen intézkedés indokolt a TEK, hozzátartozóknál pedig a belügyminiszter dönt.

A jövőben – alapos indok esetén – a Készenléti Rendőrség is kiterjesztheti a védett személyek védelmét a velük közös háztartásban élő házas- vagy élettársra és gyermekeire. Ez érvényes az államfőre is.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Mi vqan geci viktor szopkin! telefostátok a gatyát??Be vagytok szarva mi???Utol fog érni a végzetetek!Titeket is meg a polpot petyát is!!!Szemét mocskok!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dodóka
@Hellcat: nem cigánypáva az , hanem a geci...
dr. prédikátor
Mi vqan geci viktor szopkin! telefostátok a gatyát??Be vagytok szarva mi???Utol fog érni a végzetetek!Titeket is meg a polpot petyát is!!!Szemét mocskok!!!
Béla333
A maffia filmekben is védik a család többi tagját is, nem csak a Capo di tutti Capi-t!
justhpeter
Azt értem, hogy Orbánt védik, hiszen egy ekkora egyben lévő "testnedv" bizony a Magyar Örökség része, tehát védeni kell. De milyen értéket képvisel Polt Pot ?
Klubtag
'A TEK biztosítja a miniszterelnökkel és a legfőbb ügyésszel közös háztartásban élő házas- vagy élettárs és gyermek személyvédelmét, ha erre alapos ok van. "

És hogy mennyire alapos, sőt egyre alaposabb okuk van, ezt aztán igazán ez a két ember tudhatja...ezek után egyre kíváncsibb vagyok a GYF által megvásárlásra váró dokumentumok tartalmára is...
nemkati
Mi a fenétől tojhatott be így a g..i? Valaki megfenyegette? Ki a fenét érdekli a földbirtokosasszony Anikó, vagy Rózácska, Flórácska, Sárika? Esetleg a lábunkon álló Ráhelke nagyon a bögyében lehet valakinek, na de az meg nem él a g..ivel egy háztartásban. Ez a tudathasadásos parazita lény nagyon retteghet!

Vagy Polt Peti, vagy Áder Jani hozzátartozóját fenyegeti valaki vagy valami, de az mégse lehet, hogy csak az ő családjukat kell védeni, de a miniszterelnökét nem?
CsipkeRózsa
Felmérték, hogy ki a leginkább utált és a korrupcióért fő-felelős személy. Ők vannak kitéve az emberek haragjának.
Peller Anikó
Mióta élnek ezek közös háztartásban? Azt hittem az ügyes külön lakik.
F_Viktor
A Cinege utca TEK-es védelem is ideiglenesen, indokolt esetben kezdődött, s 1 hónap múlva már állandó volt a jelenlét.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/orban-2.jpg
A kis pasas retteg. Más esélyed már nem maradt. A rendszer recseg-ropog. Sikerült felpiszkálnia a társadalomnak azt a részét, amelynek eddig eszében sem volt politizálni. Orbán azt hitte, hogy elég lesz a saját híveit tovább fanatizálni, mert velük megint behúzhatja a választást. De ehhez az kell, hogy az ellenzéki oldal széttagolt legyen (amilyen most), az apolitikus réteg pedig továbbra is kussoljon. Orbánra eddig sem az ellenzéki parlamenti pártok jelentettek veszélyt, hanem maga a gondolkodni képes társadalom. Ez ébredt most fel és ezzel nem tud mit kezdeni a kormánypárt. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy egy bukás után számotokra nem a kényelmes ellenzéki tengés-lengés következik, hanem kőkemény vizsgálatok és ítéletek. Az életedért futsz, kicsi focista, ha nem is fizikai értelemben. Te is tudod, mi is tudjuk. A hazugságok ideje lassan lejár. Nem kell ahhoz Soros, sem idegen hatalmak, sem pirézek, sem gyíkemberek, hogy megbuktassanak. Az ország polgárai fogják ezt megtenni. Pá, kis huncut. Szarházi mocskos banda!
karma1
Azert a polpoltpetya minden jobberzesu embernek benne van a bogyeben, ugyhogy jogos a felelmuk... Ha valaki beleolvas a fougyesz jogaiba, hogy kinek tartozik felelosseggel, hat az dob egy hatast.

Gyakorlatilag meg a mini-ducenak se tartozik elszamolassal, ha nem akar, nem lehet levaltani (mert ehhez valakinek folotte kellene allnia a hivatalban, de az csak a Joisten), szoval, tudta orban nagyon jol, hogy mekkora gerinctelen tetvet neveztet ki az ugyeszseg elere...
Nocsak, nocsak,... Hatha olyan nagyon szaguld a csillagok fele a nepszerusege, akkor miert nem megy ki joggingolni egy picit mondjuk a Romai partra, csak ugy, mint Justin Trudeau szokott,... Itt egy szelfi, ott egy lekvaros kenyer, amott egy pohar sor...
Hat nem olyan mindent elsopro az a siker?
Béla333
Állítólag még sz@rni is golyóállóban mennek!
kokopelli
@Béla333: (14:45)
természetesen,mivel a családtagokon keresztül zsarol-
hatják a magyar Don Orbán Corleonét is! Pl. a neje aki az
első lakás "kiharcolásánál" cca. 13 hónapig volt terhes!
(az okmányok szerint) :=)
Béla333
A maffia filmekben is gyakran a testőrség egyik embere lövi le a főnököt! Ellenőrzik vajon ezek a TEK-es legények egymást is?
karma1
@kokopelli: Istenkem, hat mertek nagyot almodni, es feltalalni a 13 havi terhesseget...:o)))
Pálinkás Pál
Félted a segged csúti majom...? Ajánlanám figyelmedbe Csauseszkut!!! Kicsit nagyobb diktátor volt,azt hogy végezte...pedig ott is volt secu!!!
karma1
@Béla333: Igazad van, eleg csak egyetlen idegbeteg, akinek a kezeben veletlenul (?) elsulhet a puska. Szerintem piszok nagy nyomas lehet rajtuk, kepzelheted, ha egy total paranoias, skizofren idiotanak kell megfelelniuk...
Nessy
Nem becsülik kicsit sokra magukat hazánk nagyjai?
Egyébként is a közvélemény kutatások szerint őket mindenki úgy imádja!
Akkor kitől kell ennyire rettegni? Vagy már az általuk rendelt kutatásokat sem hiszik?
Berosálás ellen szedjenek Lopediumot, olcsóbb, mint a TEK!
nezelodo
Nem is értem, hogy van ez! A Nemzet rajong Orbán Viktorért és családjáért! Különösen az igen szerény százlábú Récsöl lett igen elfogadott, meg a Nemzet Vejkója! Na most ha levegőt sem kapnak a nagyszerű fiúktól, hogyan kóricál el a Liszt Ferihez a first lady?
kokopelli
@Béla333: (15:07
..a klotyó is golyóálló,vagy csak a detonációt tompítja a disznótoros után? :=)
szaboria1
Csak figyelni kell mikor Brüsszelbe megy Ő az egyedüli aki páncélozott mikró busszal megy. Már több mint 10 éve félelelmbe él.
papa.49
@szaboria1: Kérek egy BUK.ot erre az alkalomra)))))))))))
Eladott Ország
Kit akartok megfélemlíteni? A POLGÁROKAT? Menjetek ti a francba, ahányan csak vagytok!
kurvára koncentrálj! – MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK vannak. Nem az ellenzék, nem is ellenség hanem ennek az országnak a polgárai, akik élnek azzal a jogukkal, hogy tiltakozzanak a faszságaitok ellen. Tudod, hülyegyerek? Magyar állampolgárok. Olyanok, akiknek az adójából ti dőzsöltök, akik a seggetek alá tolják a luxusautót, akik fizetik a luxuskurváitokat és akik annyi fizetést biztosítanak nektek, pártkatonáknak, amiből úri módon meg tudnátok élni. De nektek az sem elég, hanem folyamatosan loptok, kiraboljátok a munkaadóitokat és akkora arcotok van, hogy azt már csak egy baromira nagy szívlapáttal lehet betakarni. Ez meg is fog történni előbb, vagy utóbb.
simmering73
A közvélemény kutatások szerint minden kóser, dübörög a gazdaság, a népek nagy többséggel ov-t akarják látni a me székben és az őt kiszolgáló regnáló katyvaszt. Akkor mire ez a híg fosás, more?
quadrocopter
Érdekes, hogy a mocskos patkány Poltot is! Ez felér egy beismeréssel!

Ha itt kitör a balhé, az összes TEK és a rokonság is kevés lesz au akasztófa elkerüléséhez!
egyvandor
Ha poltitsztító bukik, Gorbán is bukik így logikus a lépés.
egyvandor
A pénztároslőrincet, a fidesz elért eredményét ki védi? Az a bizonyos osztrák nyugdíjas személyesen, vagy csak elég ha csak a nevét adja hozzá?
Ekkora, a világon egyedülálló gazdasági sikert nem lehet csak úgy védtelen hagyni. egy kis közpénzt erre is áldozhatnának.
egyvandor
Akkor most Gorbán és polttisztító családját az állami pénzek lenyúlásában pályázati elbírálásokban, stb. különálló személyekként kell értelmezni, de a védettség szerint meg nem? Nagyon rafkósak ezek a politika élére tévedt jogészvégzettsgéű fijjuk.
human
Nagyon rossz érzésem van.
1. Matolcsy felfegyverezte az MNB-t
2. bejelentették hogy kemény kampány lesz
3. valamiért előre látják, hogy zavargások lesznek

Szerintem Orbánék a korábbiaknál is mocskosabb dologra készülnek ami miatt joggal félthetik a rokonaik életét is.
grincss
@human: Még az "írmagjukért" sem kár!
a helység kalapácsa
Övék a hatalom, a pénz, és mégis félnek...
Így mi értelme?

Ezeknek már semmi sem elég - még többet akarnak.
De ezeknek a még több sem elég...
Két pofára zabálnak, de nem laknak jól..
Nyakló nélkül isznak, de szomjasak maradnak.
Így mi értelme?

Ebből (is) látszik, hogy mennyire primitív, és alapvetően buta (hiába a diploma) ez a bagázs.
Ők nem azért tudták ezt megcsinálni egy országgal, mert okosak, hanem azért, mert olyan mocskosul aljasan undorító förmedvény lelkiismeretlen gazemberek, akik nem ismernek sem embert, sem Istent.

A sokak által megvetett Romániában, a román (és nem csak a román) jogrendszer szerint már lecsukták volna orbánt.
Ebből is látszik, hogy Magyarországon nincs demokrácia, és csak földrajzilag európai ország.
orbán a legnagyobb bűnt követi el, mait egy ember elkövethet.
A jövőjüktől fosztja meg az embereket: - és ezzel eleszi tőlük a legfontosabbakat: a jövőbe vetett hitet, a jobb iránt való reménységet, és a sok gyűlöletkeltés által a szeretetet.
orbán a jövőgyilkos

24.hu/kulfold/2017/06/29/eu-biztos-romaniaban-lecsuknak-orbant/
a helység kalapácsa
Máshogy újra: Hit, Remény, Szeretet (1Korinthus 13)
Ez az ember MINDENT, AMI JÓ, el akar venni az emberektől.
Érted, most már, hogy mekkora a bűne valójában, ennek az embernek látszó trágyának?

Ez az ember NEM keresztény!!!
Akárhogy is próbálja magyarázni (üres szép szavakkal csiklandozva a füled), ne higgy neki, mert képmutató, és a hazugság a vérében van - A LÉTELEME!
Desischado
@human: Én is ettől félek. Inog a szék alattuk, érzik, hogy már sok embernek kinyílt a szeme. Remélem, tévedünk, de őket ismerve sajnos nem.
Tényleg be tele lehet a gatyája a dádénak, ha ennyire védeti magát!

@a helység kalapácsa: se nem keresztény, se nem ember! Én legalábbis kikérem magamnak, hogy ezt a férget egy sorban említsék velem, aki ember vagyok!
bakegya
MIUTÁN HAZATOLATTA EGÉSZ MAGYARORSZÁGOT a felcsutkay fociológusnak nincs más választása,be kell védeni az oligarháit,pénzmosóit,disznó-farmereit,földtúró ganyézóit,de a fatolvaj fényetető nemzet vőjét ,a kocsmatúráztató pereputtyát is.
A FÉLELMEIK A KUDARCTÓL TARTJA ŐKET ÉBEREN!-de meddig?D
Eladott Ország
A fotón látható cinikus mosoly ökölbe vágó. Nap mint nap a pofánkba röhög ez a szarházi. Egyszer vége lesz b*zdmeg!
kokopelli
@Eladott Ország: ..nekem kínos "feltett" mosolygásnak vagy inkább vigyornak tűnik,olyan
tükör előtti,"én vagyok a lezser (?) csávó". minden a kis ujjamban van,de
nem tudom átteni a búrámban,mert a ß@r mellett nincs már hely!
A görény sírva menti a kölykeit,ha meglátja ...hiszen mellette a görény is
csak egy ember!
A kép láttán nem tudok annyit enni,amennyit hányni szeretnék!... :=(
terlasz
Talán maffiaharc van a háttérben? Magyar birka nem fog rájuk támadni, az biztos.
bence
Bennünket ki véd meg tőlük ?! Ezeket nem védeni , hanem irtani kéne !!!
quadrocopter
Figyeld, erre való hivatkozással újabb 600 embert vesz majd fel a TEK, a több mint 1000 mellé, persze új luxusjárgányok is kellenek, hogy lehessen menőzni, a költségvetése meg 15 milliárd lesz! Fel kell újítani a homokózókat is!
kukac50
A maffia vezéreket védeni szokták máshol is! Becsületes emberek nem szorulnak védelemre csak a bűnözők!
qxy
De most tényleg Tisztelt Miniszter úr.
Ha valaki jól csinálja a munkáját, azt ugye nem kell meg védeni, mert " Jól csinálja" Tudja mit jelent az hogy Jól csinálja?? Vigyázzanak is magukra mert ha eccer elkapom a nyakát,baszhatja a tek is
evacica
Érdekes az elődeik nem igényelték ezt a fene nagy védelmet! Csak az fél aki tudja, hogy nem becsületes és tisztességes amit csinál! Tudják, hogy van miért félniük, de a népharag ha eljön nincs semmiféle védelem!!
Jozefina
FÖLTÁMADOTT A TENGER...
Föltámadott a tenger,
A népek tengere;
Ijesztve eget-földet,
Szilaj hullámokat vet
Rémítő ereje.
Látjátok ezt a táncot?
Halljátok e zenét?
Akik még nem tudtátok,
Most megtanulhatjátok,
Hogyan mulat a nép.

Reng és üvölt a tenger,
Hánykódnak a hajók,
Sűlyednek a pokolra,
Az árboc és vitorla
Megtörve, tépve lóg.

Tombold ki, te özönvíz,
Tombold ki magadat,
Mutasd mélységes medred,
S dobáld a fellegekre
Bőszült tajtékodat;

Jegyezd vele az égre
Örök tanúságúl:
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!
SystemError
Ez az intézkedés szépen meg is mutatja ennek a rendszernek a két lebödösebb pontját, nem is véletlen..:)
A konkrét okot nem látom, az igazságtól meg a TEK sem védi meg őket... Legalább egyből ott lesznek, ha kijön a bírósági elfogató parancs a két bűnöző ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.