Elsősorban az iszlamizációtól félti Európát.

Orbán: "a Jóisten kezébe kell tennem magamat"
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A legborzalmasabb rémálmainkban sem gondoltuk volna, hogy huszonkilenc évvel azután, hogy a láncra vert nemzetek felszabadultak és a kontinens újra egyesült,

Európa újra birodalomépítő célkitűzéseknek lesz kitéve, amelyek már nem kívülről, hanem saját belsejéből fakadnak

- mondta Orbán Viktor miniszterelnök abban a beszélgetésben, amelyet Philippe de Villiers francia politikus és esszéista a minap megjelent könyvében ismertetett.

Philippe de Villiers, aki a nyolcvanas években a Chirac-kormány kulturális államtitkára volt, majd európai parlamenti képviselő, később pedig a szuverenista Mozgalom Franciaországért párt alapítója és köztársasági elnökjelöltje, a héten publikálta "Meghúztam a hazugság szálát, és minden jött vele" című kötetét, melynek egyik fejezetében tavaly decemberi budapesti látogatásáról, és a magyar kormányfővel készített interjújáról ír.

A Magyarország ellen indított brüsszeli eljárásokról és a személyét ért politikai támadásokról Orbán Viktor azt mondta:

"a brüsszeli perektől nem félek, (.) nagyanyám arra tanított, hogy a megpróbáltatásban legyek alázatos. Mindezt el kell viselnem. Nincs más, mint hogy a Jóisten kezébe kell tennem magamat."

Úgy folytatta: "ami ellenfeleinket leginkább lesújtja, az, hogy alkotmányunkba beírtuk: Magyarországnak keresztény gyökerei vannak; a multikulturalizmusnak nincs helye nálunk; egy gyermeknek joga van, hogy apával és anyával rendelkezzen, továbbá, hogy népünknek joga van megvédeni határait, melyek egyébként az Európai Unió határai is".

A magyar népnek régi hagyományai vannak a "korlátozott szuverenitással" szembeni ellenállásban – folytatta –, először ott voltak a Német-Római Birodalom uralkodói, aztán a hatalmas mongol birodalom kánjai, utánuk az Oszmán Birodalom szultánjai, aztán pedig a szovjet elvtársak és harckocsijaik. Mind Magyarország végét kívánták. A magyarok viszont megmaradtak ebben a vég nélküli germán és szláv tengerben. Ez egy rejtély – mondta a miniszterelnök.

A kérdésre, hogy nem tart-e napjainkban a feloldódás veszélyétől, Orbán Viktor úgy válaszolt: inkább az Unió széttagolódásának a veszélyét látja.

Jelen van egy Európát két részre osztó vonal veszélye, ahol az egyik rész iszlamizálódik, a másik pedig nem akar iszlamizálódni.

"Ha békén hagynak bennünket, és nem kényszerítenek ránk iszlamizációt, akkor Európa tovább tudna élni, mint a szabad nemzetek klubja. De ha arra kényszerítenek, hogy elfogadjuk az ENSZ migrációs paktumát vagy az Európai Bizottság döntéseit, hogy így hozzáillesszenek bennünket a maguk nyugati megengedő politikájához, úgy a felbomlás nem kizárt"

- magyarázta.

"Az a vád, hogy nem vagyunk teljesen európaiak, számunkra egy durva vicc. Egy fél évszázad szovjet megszállás és kommunista elnyomás után, amikor visszaszereztük szabadságunkat, amikor a Nyugat kitárta felénk a karjait, mi azt hittük, hogy visszatértünk saját magunkhoz. Hiszen Magyarország Európához tartozik ezer éve.

Mi Európa vagyunk. Mi mindig európaiak maradtunk, akkor is, amikor Jaltában eladtak, vagy amikor 1956-ban cserbenhagytak bennünket. A szovjetek távozása után azt hittük, visszaszerezhetjük helyünket Európában, a szabad nemzeteknek ebben a családjában, ami a keresztény kultúrán, a nemzeti öntudaton és az emberi méltóság alappillérein nyugszik. Még a legborzalmasabb rémálmainkban sem gondoltuk volna, hogy huszonkilenc évvel azután, hogy a láncra vert nemzetek felszabadultak és az európai kontinens újra egyesült, Európa újra birodalomépítő célkitűzéseknek lesz kitéve, amelyek már nem kívülről, hanem saját belsejéből fakadnak"

- hangsúlyozta a miniszterelnök, hozzátéve: Európa nem egy olvasztótégely, hanem a nemzetek hazája.

133 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@papa.49: szerintem bármelyik legyen is az a "jó Isten" ha valóban jó akkor úgy dobja el a pokol irányába mint a forró krumplit...már a választások óta ezzel a "jóistenezéssel" jön, ez az Isten kezébe adom magamat már a mártírdumát készíti elő. Ő meg az alázat...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Melyik ,,jó Isten kezébe teszed,, magad ???
AMELYIK TÖBBET FIZET ??
Tavryni őrnagy
Minek hösködni, kis mitugrász, maradj a seggeden. Egy fecske úgyse csinál nyarat.
Commenter
@papa.49: szerintem bármelyik legyen is az a "jó Isten" ha valóban jó akkor úgy dobja el a pokol irányába mint a forró krumplit...már a választások óta ezzel a "jóistenezéssel" jön, ez az Isten kezébe adom magamat már a mártírdumát készíti elő. Ő meg az alázat...
Foxley
Ez a hülye a végén még pápa akar lenni, valaki segitsen!
papa.49
@Foxley: Ha már Amerikában nem lehet elnök )))))))))))))))
Commenter
@papa.49: jaj, Trump megválasztása után bármi lehet :(
papa.49
@Commenter: Ott erre törvény van, nem tákolmány hanem az ,,alapító atyák,, által lefektetett törvény pár száz éve !!!
RonaGyuri
azért nagyon meglepődnél, ha a jó-isten komolyan venné az ajánlatodat, mert az biztos hogy hatalmasat rúgna szaros büdös paraszt-suttyó méretes potrohodba! =))
3dwhite
@Commenter: Egy lapon még hány közveszélyes elmebeteg bolondot kell emlegetni? A végén még valaki agyvérzést kap.
papa.49
@RonaGyuri: Szeretném már látni, hogy repül mint a ,,győzelmi zászló,, ))))))))))))))))))))))))
Qqberci
Mész is a pokolra, gonosz potrohos törp!...
görbetükör
Akár akarod, akár nem, Isten kezében vagy.
És láthatóan ver, és láthatóan veri az országot a sok bűne miatt!
Tisztességes, istenfélő ember ha lennél, nem lenne mitől félned!
verőce21
"...a brüsszeli perektől nem félek, (.) nagyanyám arra tanított, hogy a megpróbáltatásban legyek alázatos. Mindezt el kell viselnem. Nincs más, mint hogy a Jóisten kezébe kell tennem magamat."

De ami ellenfeleinket leginkább lesújtja, hogy alkotmányunkba beírtuk:
"1. Magyarországnak keresztény gyökerei vannak; a multikulturalizmusnak nincs helye nálunk.
2. Népünknek joga van megvédeni határait, melyek egyébként az Európai Unió határai is".
csak úgy....
A komcsi jó istened kezébe ,vagy abba mit a fiad szervez ? Ha van Isten, akkor gondoskodik rólatok...,ha nincs ,akkor is mert ha egy volt KISZtitkár az Isten kezébe "teszi magát" ,akkor az biztos benne,hogy nincs...,mert ha lenne, péppé facsarná a hazúg szarházit!
Eladott Ország
Neked már régen kötél járna nem a Jóisten, te szarházi bűnöző cigány! Remélem börtönben rohadsz meg te, mocskos tróger!
RonaGyuri
@verőce21: a magyar nem-köztársaságnak nincs alkotmánya, ha te is közreműködtél (pontosan mit is írtál???) a szétverésében, akkor ezt minimum illene tudnod! =))
dodóka
Ennek a morénak nagyanyja is volt ? Büdös putriban nőtt fel a komcsi apja által verve űzve hajtva. Nagy ember lett belőle az biztos a Soros által pénzelve. És mi a hála ? Jótevőjét szaros plakátokon ördögnek bemutatva harcol ez az idióta mindenki ellen. Az országot tönkre fogja tenni öt éven belül. Vagy kibasznak bennünket az unióból, vagy polgárháború lesz ebben az országban, mint anno Jugoszláviában ez az állat cigány miatt...
Nessy
Ezt az ájtatos szöveget! Mindenesetre a nagymama tanítását nem igazán szívelte meg O.V. Még a látszata sincs meg nála az alázatnak!
Commenter
@papa.49: tudom, de ha már úgyis Amerikára vágyik akkor majd oda viszi az "egérút" ha épp azt adja a Jóisten. Ha ő már nem majd a gazsi és utódai...
Gauntlet
Nem viszket a tenyered Istenként? Hmm? Nehogy ellopja a tenyér vonalakat !
Gauntlet
@Gauntlet: istenként helyett Isten - simán :/
polar450
Aha, ez a meggyalogolás kezdeti felvezetése!
Meghátrál a konok, túl jók volktak a sallerek és a kokik!

@verőce21: De ami ellenfeleinket leginkább lesújtja, hogy alkotmányunkba beírtuk:
"1. Magyarországnak keresztény gyökerei vannak; a multikulturalizmusnak nincs helye nálunk.
2. Népünknek joga van megvédeni határait, melyek egyébként az Európai Unió határai is".

Zavarodban félreugatsz?
Hány darab mecset, vagy annak használt építmény van a fővárosban?
Hány muszlim szervezet működik az országban?

Mi van a határokkal?
Ez van a brüsszeli válaszban:
"Az EU határ- és partvédelmi ügynökségével (Frontex) kapcsolatban hangsúlyozták, hogy a szervezet megerősítésére a külső határok védelme, az illegális migráció megállítása érdekében van szükség, a bevetések során a személyzet irányítása és felügyelete a fogadó országok alatt lenne, nem vennének el jogköröket a tagállamoktól. Az európai menekültügyi ügynökség felállítására vonatkozó javaslat értelmében a szervezet a tagállamok felkérése alapján segítene gyorsabbá és hatékonyabbá tenni a menedékkérelmek elbírálását és az elutasított kérelmezők visszaszállítását, a döntés viszont minden esetben az adott ország hatásköre maradna – írták."

A migránskártyás mesébe is belebuktatok, ahogyan kell, mert hazudoztok hülyegyerek módjára!
A "migránskártyákról" szóló részben azt írták, hogy az EU-n belül egyedül Görögországban működik olyan program, melynek keretében "a már regisztrált menedékkérők készpénz helyett előre meghatározott összeggel feltöltött, s mindenki számára sokkal biztonságosabb és ellenőrizhetőbb készpénzkártyán kapják az alapvető szükségleteik fedezésére szolgáló juttatásokat". Megjegyezték, hogy a kártyatulajdonos személyazonosságát, jogosultságát havonta ellenőrzik, a kártyát bármilyen visszaélés esetén letiltják.

Szóval csak alázatosan, ahogyan a gazdád kezdi a meggyalogolását felvezetni!
Nessy
"Isten nevét hiába ne vedd!" ( II. parancsolat) Ezt illenék tudni aki ekkora keresztény!
csak úgy....
@verőce21: Te ritka nagy és lankadt pöcs! Az elsö "multi-kulti" békességben Magyarországon müködött,persze orbán elött...
Pécsen pld., magyar,sváb,szerb, olasz,orosz, zsidó,horvát, török,bolgár,görög,arab ...stb. éltek békességben !!
Kíváncsiságból csináltatnák neked ,egy genetikai tesztet, lehet úgy járnál,mint a Szegedi Csanád ?
csak úgy....
azért az beszarás,ha egy grál lovag fölött ,mögött a veje ,szir-szar megvilágítása lebeg...
mackoka46
Imádkozom, hogy azonnal szólítson magához, ne szomoríts bennünk többet.
Foxley
@Gauntlet: Nem birom. Megölöm magam.
tudode
Nem tehet arról az EU, hogy az egyik tagállamnak "csak" arra tellett, hogy egy ÁLSZENT politikai szélhámosra tellett!
.
Amit ELKÖVETETT az országa ellen az IGAZSÁGÜGYI bünti lenne, ha NEM CSAPTA VOLNA a szárnyai alá.
.
Hogy érthetnék az átlagállampolgárok mi a HÁZIREND az EU-ban, ha ŐFEJESSÉGE is úgy csinál, mintha KISZÚRTAK volna vele amiatt, mert lenyúlta a FÉLREVEZETETT TAGORSZÁG jogait, és az EU-s adófizetők lóvéját sem kímélte/TI!
.
Nem teljesűlt titkárnője óhaja, hogy MENTSE MEG TŐLÜK MAGYARORSZÁGOT az Isten, vagy ki!
.
---- Orbán Viktor első titkárnője nyilatkozott
.
civilhetes.net/velemeny/orban-viktor-elso-titkarnoje-nyilatkozott
.
""" Az Isten óvja meg tőlük Magyarországot! """
.
Ha van Isten valahol a VILÁGEGYETEMBEN, nem mentette meg ettől a FÁBA SZORULT FÉREGTŐL, és cinkostársaitól azt az országot, ahol FELNŐTT EGY GENERÁCIÓ, és fél ország rágja az ajtófélfát, miközben áttételesen bekerült a VILÁG LEGGAZDAGABBJAI közé!
simmering73
Te az iszlamizációtól félted Európát, mi meg tőled Magyarországot. Érzed a különbséget, more?
Nessy
@csak úgy...: Jó magam is Pécsi vagyok, méghozzá egy ritka, csak Pécs környékén található családnévvel. Eleddig az első voltam, akit a válás után még kis gyermekként Budára hozott édesanyám. A húgom, a rokonaim mind Pécsett élnek. Azt hiszem az eltelt évszázadok alatti keveredésből eléggé összetett lehet a genetikai állományom.
De ezidáig számomra evidens volt, hogy magyar vagyok! Voltam, vagyok, maradok! Orbánék kétségbe vonhatják, szívük joga, a tény akkor is tény. És ezen törvénnyel sem tudnak változtatni!
Macskaszem
Remélem a jóisten elküld a halál f@szára. Ő tudja, mennyit vétkeztél geci.
kereső
Tedd azt "kerál"- hagyni fogja,hogy végig menj a magad választotta úton.Azért gondold meg, mert mig Ő ismeri az út végét, te nem.És neki nem elég_ha szép szavakkal szónokolsz, neki a tetteid számitanak. Gondold meg kerál!Amúgy meg amit eddig tettél,és most is teszel, az nem azt mutatja, hogy Isten útmutatásai szerint élsz-és cselekszel. Ha hivő vagy, amit nem hiszek, akkor ezt ugyanúgy tudnod kéne , mint nekem,aki nem vallásos- hazudsz kerál! Te soha ebben az életben nem voltál még alázatos,és már nem is leszel.Az emberi méltóságról mersz papolni?Te aki könyörtelen vagy a saját néped elesettjeivel, a gyengébbekkel, a betegekkel szemben-éés nem ismersz irgalmat azzal szemben sem, aki az életéért futott?Te mersz beszélni Isteni könyörületről?,aki meglopja saját népét ,országát?, akinek a tiz parancsolat csak szóllam, hiszen a 30 év alatt talán egy sem volt amit meg nem szegtél,már többszörösen? Isten nevét hiába veszed a szádra, már csak azért is mert lételemed a hazugság, a gyűlölködés, az embernek-ember való uszitása- mert nem tudod, hogy Isten maga a szeretet.
Hányok tőled kerál. Te mered a szádra venni 56 hőseit-azután,hogy száműzted Nagy Imrét a parlament közeléből? Te mersz itt kommunista diktatúráról beszélni Isten nevében, amikor te meg egy antiszemita,kirekesztő fasiszta diktatúrát épitesz? Hányok tőled kerál. Égj a pokolban-és ha majd tényleg az itélőszék elé kerülsz, akkor megtanulod az alázatot, és megtanulod tisztelni a másik ember méltóságát.
tudode
Aztán az óta elolvasta a SARIÁT, amikor hajbókolt az arab üzlet embereknek, már ami az ISZLAMIZÁCIÓS rögESZMÉJÉT illeti:
.
--- 2015 06 09 Orbán Viktor beszéde az Arab bankok Szövetségének éves közgyűlésén
.
www.youtube.com/watch?v=nLlXC9hfvDs&t=628s
.
www.youtube.com/watch?v=thI7GhctOeE
.
Előfordulhat, hogy NEM RENDELKEZIK belátási képességgel, amely MENTŐ KÖRÜLMÉNY lehet, ha papírt is kap róla!
kereső
Mindig minden zászlót vinni, mindig mindegyikben hinni,
S mindig félni hogy itt a vége, mert még számon kérnek érte.

"Kis ember mi lett belőled, most hogy elszálltak az évek?
Nem kérdezték hogy elég-e, ahogy éltél úgy lett vége.
Mégis mosolyogsz, mintha bíznál, mintha várnának a hídnál,
És én egyre inkább félek, ahogy szép arcodba nézek."
arcmás
Én nem, akarok utálni senkit, de ez az Orbán mindig elcseszi nekem.
Én ilyen undorító aljas gazembert még az életemben nem láttam.
Hitler-Sztálin, ez a két név villog felváltva pirosan egyfolytában Orbánnal kapcsolatban.
Mire lenne képes ez az ember, ha nem Európába született volna, ahol még vannak fékek és ellensúlyok?
Nem is akarok rágondolni.

A megvetést, az undort, amit érzek ez iránt a hányinger mocsok gazember iránt, szavakkal nem lehet kifejezni.

Te keresztény?
Armageddonkor találkozunk - ha még élsz akkor, de szerintem nem fogsz.
Majd utána...
Senki nem ússza meg a bűnt büntetlenül. A halálba sem tudsz elmenekülni a felelősségre vonás elől.
Elő leszel rángatva a fülednél, a fehér gallérodnál fogva.
És erre mérget vehetsz !!!

Nem a pokol a legrosszabb, ami történhet veled.
Van a pokolnál is rosszabb.
kissé felnőttem
mit meg nem éltünk AKKOR most letellett végre.BY- by szása ...Gyorsan huzz el gyónni és vissza se nézz
Borsodi
Ha van Isten már biztos segíteni fogja ezt az eltévedt megvezetett Magyar népet és a kezét nyújtja a jóakarónk felé és elragadja tőlünk,minden bajunk okozóját.
csak úgy....
@Nessy: Te és én magyarok vagyunk! Mi nem szarjuk le a hazánkat,mint a Tibi barátunk meg a Muki a durbincs,pénzért,javakért! Nekis is köne egy genetikai teszt, ...
csak úgy....
@csak úgy...: nekik is ! :) ...nagyon köllene nekik az a genetikai teszt!
kokopelli
@RonaGyuri:(16:57) Már annyi eszük sem volt,hogy az alkotmány helyett ne a német
sok évtizedes "Grundgesetz"-t fordítassák le,hanem valami mást találjanak! IQ=lábméret!?
menekült
Ezt meg miért kellett idehazudnia a g..inek?

"alkotmányunkba beírtuk: ...egy gyermeknek joga van, hogy apával és anyával rendelkezzen..."

Nincs is alkotmányunk, amíg volt, abban ilyen baromság nem volt, az alapkatyvaszba meg még nem tettétek bele.
kokopelli
"Még mindíg veszélytelenebb,mint a halál rettenetes marka!"
...hogy melyiket érdemli meg,azt döntse el az istenadta nép!
advocat
És akkor most nem lesz "térdre,imához?" Vagy most ők? Érdekes!
moareka
Amire nagyanyja tanította, nem igazán fogadta meg, mert egyrészt eddig még nem volt a számára megpróbáltatás, így nem volt alázat sem, ennek a szónak a jelentését nem is ismeri... reméljük jön már a megpróbáltatások sora, de ahogy ismerjük, alázat most sem lesz...
tudode
Megtaláltam a BBC-nek topisként adott interjút!
.
És megcsinálta azt, amivel az ÁTKOST kárhoztatta (minden volt)

Közzététel: 2016. nov. 5. (Vajon miért tették fel?)
.
----- Orbán Viktor a Fidesz jövőjéről (1989-03-01)
.
www.youtube.com/watch?v=6yFNn4cwuJY&t=745s
.
És NYER, az országot pedig ZSÁKUTCÁNAK a gödrébe löktél EZEK!
.
A GAZDASÁGOT úgy megrehaBILItálta, hogy ÖVÉ lett az ország, MAGUKNAK ÉPÍTIK, ill. rombolják.)
arcmás
Kásler majd megvigasztal.
Annyira ronda a szája Orbánnak.
Ahogy nyílik, ahogy csukódik...
Undorító ez a nagyokat mondó démoni száj.
Le kell vágni Orbán száját.
arcmás
És a kurva anyád mit tanított neked Orbán?
Fogsz sírni végül, hogy sajnáltasd magad?

Én mindenkit tisztelek - végül, valamiért.
De téged nem tudlak tisztelni.
Túl rossz vagy.

Mi a gond azzal, akit én nem tudok tisztelni?
Mi a gond velem, emikor végkép nem tudok tisztelni valakit?
Gondok sokasága leledzik itten...

Természetesen megteszem a szükséges intézkedéseket.
Jogomban áll... Mindent megtenni. Aztán hallgatni róla.
arcmás
Én annyira szeretek... szeretnék pozitív lenni, de a negatívok nem hagyják.
A túl sok negatív miatt én is negatív lettem - pedig a pozitívot szerem.
Milyen vagyok, amikor negatív vagyok?
Olyankor csúnya vagyok - kívül-belül.
De ezt Iszak Esztinek ne áruljátok el, mert nem bírnám ki, ha csalódna bennem.

Én, hogy gyúrok a végső küzdelemre a gonoszokkal, akik a láthatatlan világban élnek, és akiket egyelőre csak egyedül Kossa fideszes polgármester lát egy szemétdombon ülnökölve?

Megnézem ezt sokszor: videa.hu/videok/film-animacio/constantine-a-demonvadasz-.a-demonvadasz.demonvadasz.demon.-1736RGwmzatg4zJs

Lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem nem.
Ezt a filmet nem tudatosan, de nagyon eltalálták a zsidók.
Ez a szartenger vár rájuk is.
Bocs fijjug, de már hiába vágjátok rövidebbre a barkótokat - ezt beszoptátok!
arcmás
Szeretve gyűlölni?
Gyűlölve szeretni?

Nem érdekelnek a hagyományok, főleg a ti bullshit hagyományaitok (kurvára nem tartjátok be a Tízparancsolatot, innentől kezdve semmi értelme a létezéseteknek. de köthetünk egyességet...
Az a szerencsétek, hogy tetszenek nekem a zsidó nők.
De ezzel ne élj vissza, Tivadar!
Courteney Cox-ot akarom. Most!
És nincs alku !!!
arcmás
Bakker, lehet, hogy én is zsidó vagyok?
És azért vigyáz rám, ment meg annyiszor mindig isten?
Ne baszd!

Nagyon titkolózott a családom a származásomról, az eredetükről.
De az tény, hogy Isten qrvára vigyáz rám mindig.
Emlékszem, először karácsonykor haltam meg.
Aztán kitalálták, hogy még sem haltam, meg - mert aztán éltem.
Az emberek olyan egyszerűek.
Azért mert élek, az még nem jelenti azt, hogy sosem haltam meg. Twice.
Ezt azért nehéz feldolgozni - valahol.
arcmás
Szerintem most jutottam arra a pontra, hogy bármit kérdezhetsz tőlem.
Ha nem tudsz kérdezni, az a te sarad, tesó!
Be akarod bizonyítani a világnak?
Gyre, bizonyítsuk be együtt..
Mi ketten mindent tudunk.
Én mindent tudok, amit te nem tudsz, és te mindent tudsz, amit én nem tudok.
Hát így.

(Te a múltban élsz - ami már nincs, ami már nem létezik, ami nem úgy volt, ahogy próbálják neked eladni -, én meg a jövőben élek . ezért "picit" előrébb vagyok.
Mi a mondandóm ezen a felületen?:
Még nem tudom, de ha tudni fogom, te leszel az első, aki megtudja.

Amikor világok harcáról beszéltem, akkor világok harcára is gondoltam.
Ez lesz!
Vagyok, aki mindig is voltam nyolc éves korom óta.
arcmás
Úristen, hogy gyűlelem ezt az embert!
Sargentini megtette, amit az egész magyar ellenzék nem tudott.
Egy holland nő, akit elvileg qrvára nem kéne érdekelnie a magyarok sorsa,
Ez a Sargentini meg elkezdett érdeklődni irántunk. A holland nők már csak ilyenek,

Tisztellek, Sargentini holland woman!
Elindítottál valamit. Egyedül. Hollandként.
Igazából szégyenlem kéne magam, de nem szégyellem, mert nem én törekedek Magyarország romlására, és nem én lopom az Uniós pénzt.

Magyarországon lesz végre polgárhabőrű, hogy vérrel mossuk el múltat - a fideszes mszmp-és kommunista újnácikat?
Nem tudom.
Lesz, ahogy lesz.
SystemError
A jóisten nem emeli fel a tolvajokat, hazugokat és az elesetteket érdekből megtapósó mocskos tetveket!
csak úgy....
@durbincs: jó neked muki? te a tenger ész?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
tudode
Bocsánat, bocsánat, akkor mi is van a társadalom KOPÁSÁVAL?
.
Azzal együtt, hogy az a rendszer, azaz ÁTKOS élhetőbb volt, mint ez a LIK, LIK, LÁTEK ITEK LÁTEK, amit össehányt:
.
Közzététel: 2018. ápr. 25.
.
--- Orbán harminc éve a KISZ -ben
.
www.youtube.com/watch?v=v6I4bRJyqxY
.
Magára ismerhetne, még azt is MEGVALÓSÍTOTTA, amellyel az átlag emberek számára .. é l h e t ő b b .. ÁTKOST kárhoztatta!
.
Monnnyon le, mert ez a PÁLYA u.a pályatévesztés, mint a foci EGOISTA ÖNIMÁDÓKÉNT!
arcmás
Valójában ez a szöveg idegesít fel: "A Jóisten kezébe kell tennem magam."
A Jóisten utálja a boaszúállást, de engem, ez nem érdekel.
Én azért születtem, hogy megöljelek téged, és felszabadítsak egy egész nemzetet.

Meg foglak ölni, Orbán - vagy mindenkistül, vagy csak egyedül téged.
Ennyi választásod van.
Majd a TEK közbelép?
Leszarom!
Mándig is vonzott, hogy előrántok egy papír zsebkendőt a zsebemből, a terrorelhárítók meg szitává lőnek.
Ebben valami színpadias.

A remény hal meg utoljára. Tudtad ezt, te NÁCI békében megöregedő 90 éves?
Nem akarok kilencvet élni náciként!
arcmás
A nácik sosem voltak a Jóisten kezében - ezt tudtad, TE NÁCI ORBÁN VIKTOR?
arcmás
VAGY, HA TE NEM IS TUDTAD, A NAGYANYÁD TUDTA - aki megtanított annyi mindenre, te buta geci Orbán?

Neked már annyi!
Elindult az amortizáció, és ezt nem tudod leállítani.
Neked annyi Orbán.
Eddig tartott a pünkösdi királyságod.

EBBŐL MÁR SOSEM JÖSSZ KI JÓL !!!

Ha senki más nem nyír ki, majd én foglak. Ingyért. Az ország érdekében.
arcmás
@Tavryni őrnagy: Igen. Mindig viccelek. Még amikor nem, akkor is.
arcmás
Szarkazmusnak hívják azt a szart - ami szerint mindig viccelek, viccesnek tűnök.
arcmás
@Tavryni őrnagy: Megmenteted a napot :)
arcmás
(Elárulok neked egy titkot, de csak neked:, kérlek, ne add tovább "Sosem viccelek")
arcmás
Ez azt jeleneti, hogy kemény vagyok mint a vídia?
Elképzelhető, de természetesen nem vallok magam ellen.
Bocs!
arcmás
Miről beszélsz már megint, te geci!?
Simán kinyírlak, ha úgy alakul.
Eddig csak azért nem nyírtalak ki, mert nem tudtam a közeledbe jutni.
A szétesés folyamatában a közeledbe fogok tudni jutni, és ott lesz minden.
arcmás
Bezony.
Ez a világ, amit teremtettél, már csak ilyen.
Gyilkos.

Gondolom megpróbálod megakadályozni a megakadályozókat, de az van. az lesz köcsög, hogy én tegy geci vagyok, és megállítom a megakadályozókat - kibaszottul csúnyán.
166-os az IQ-m?
Nem, csak 125-ös, és mindenkit kinyírok, aki rám támad.
Lesz, ahogy lesz.
arcmás
Ha 166-os lenne az IQ-m, nem nyírnék ki mindenkit, de mivel csak 125-ös az IQ-m, ezért mindenkit kinyírok.
Egy bocsánat kérés segít ezen?
Én nem tudom, ha 166-os lenne az IQ-m talán tudnám.
arcmás
A Jóisten áldjon már meg téged, te buta beteg bolond Orbán. Vagy nem.
Ezt buktad, köcsög. Ha úgy hozza a sors, a lányaid előtt váglak darabokra.
Engem nem érdekel.
Téged mi érdekel, csuti geci,

Ez csúnya volt?
És még mindig nem érted a lényeget...
Nincs az a fegyvererő, ami megvédhetne a következményektől.

Bezony, engem csak érted küldtek, hogy megértsd végre.
De nem fogod.
Akik érted küldtek, ők szeretnék, ha megértenénk egymást, de én nem akarom.
Én el akarlak pusztítani végleg, örökre kitörölve a történelemből.
Szerintem én nyerek.
Egy Pusztítót irányítani?
Az nem egészséges.

Ugye ezt te is látod, Kossa - mint aki látja a láthatatlant?
arcmás
Valami megváltozott.
Minden megváltozott.
csipetke
Csak a címre:- Bár már ott tartanánk..
Sámannus
Te putyin kezében vagy g@nyé, az pedig nem a lyóisten.
verőce21
@RonaGyuri: (16:57) Van azzal megegyezően Alaptörvénye.
"Alaptörvényünk jogrendünk alapja, szövetség a múlt, a jelen és a jövő magyarjai között."
arcmás
El akarom engedni, de ahányszor meglátom ezt a gecit, rám tör, hogy ölni tudnék.
Ezt az emberhez hasonlító tárgyat el kell tüntetni örökre, levadászni és elásni mélyre.

Most akkor rossz vagyok?
Mert egy mindenkinél rosszabbat akarok megsemmisíteni - most akkor rossz vagyok?
Orbán Viktornak el kell tűnnie örökre.

Kiteljesedett a rosszaságában. Most már el kell tűnnie örökre. Ennél már csak rosszabb lesz.

Én kivonom a forgalomból, és úgy eltüntetem, hogy Isten sem találja meg.
Akarod?
verőce21
@polar450: (17:10) Írod: "Hány darab mecset, vagy annak használt építmény van a fővárosban?
Hány muszlim szervezet működik az országban?"
- Ebben a kérdésben te vagy az illetékes. Meghagyom neked, hogy meg is válaszold, hiszen azért vetetted fel a kérdést nyilván.
arcmás
Csak egy szavadba kerül, tesó.
Félős kis pöcs vagy?
Nem?
Akkor legalább érzékeled, húgy miért tart ez az ország, ott ahol - félős kis pöcs?
verőce21
@csak húgy...: (17:21) Te ritka nagy és kókadt Barom! "Az elsö "multi-kulti" békességben Magyarországon"? - frissítsd fel a tudományodat, mert egyáltalán nem volt békés az az együttélés. Országrészek néptelenedtek el, és az akkori ország lakossága egyharmadára csökkent a 150 év alatt.
Csak nem a bevándorlást népszerűsíted? Rettentően buta vagy!
arcmás
Menjetek a picsába semmirevaló rinyagépek!
Veletek forradalmat csinálni?
Veszett fejsze nyele !!!

Te nézel le engem?
Nem!
Én nézlek le téged, te semmirevaló puha pöcs!

A rinyagépek...
Nem vagy bátor. sosem voltál az, rinyagép.

Mentek a picsába mind !
arcmás
A végén úgy pofánbasz isten egy levágott cápauszonnyal, hogy eltörik az arcodban minden csont.
Ha ezt nem teszi meg Isten, akkor megteszem én. Bpcs!
Mi nem vagyunk barátok, és sosem voltunk, és sosem leszünk - csak, hogy értsd a iszonyunkat.
arcmás
Gondolom most megsértettelek. jó vagyok ebben !!!
Gondolom, most megsértődtél.
Jó. Ez természetes reakció.
Éld ki a dühöd.
arcmás
Ezt a geci Orbánt...
A belem kifordul ettől a ganétól.
A Jóisten kezébe?
Most ütlek agyon egy kalapáccsal, te geci nemzetgyilkos !!!
Nincsenek rá szavak, hogy mennyire undorodom tőled.
Gyűlöllek, te hazámat tönkretevő geci náci !!!
Te tényleg azt hiszed, hogy békében megöregedsz ezek után, és szép halálod lesz?
Nem, ezt felejtsd el !!!
arcmás
Kísérletezel rajtunk, Orbán Mengele Hitler Sztálin?

isten lehet, hogy megbüntet ezért, de én akkor is levadászlak, mint a disznót.
Hogy mered... hogy mersz, te budos cigány?
Levágom a kibaszott fejed, te geci cigány!
Ha börtönbe kerülök, megölöm az összes cigányt.
Hogy?
Csak szúrok, csak vágok, (az acélos körmömmel, te béna fasz!) addig szúrok és vágok,, amíg vériszamos nem lesz minden.
A leölt cigányok vérében fog csúszkálni mindenki.
Miért?
Mert egy geci vagyok.
így jártál, köcsög bűnöző cigány.!
arcmás
A Jóisten kezébe tetted magad?
Nem fogsz szépen megöregedni, és meghalni, DIKTÁTOR.
Amikor már nem vigyáz rád senki, akkor jön el a vég érted Álmodban.
arcmás
Bizony, vannak emberek, akik csak arra várnak, hogy elimináljanak téged.
Előbb-utóbb eljön ez az idő.
A vérdíj a fejeden van.
És sosem kerül le róla.
Félsz?
Jó!
Grafix69
blablablaolnablablabla , mondotta a miniszterelnök . Valójában ezt kellett volna mondania : Magyarországot én irányítom , egyedül én döntök mindenről és mindenben , Európában is ezt szeretném , azért is mert egy önimádó elmebeteg fasz vagyok , meg azért is mert az oroszok annyira szorongatják a tökömet , hogy nem is tehetek mást . A népemet hülyének nézem és a nemlétező kereszténység leple mögé bújva lopom szét az egész országot és egész Európát . Pedig nem is vagyok cigány .
verőce21
A rabszolgák dolgoznak, nélkülöznek és fizetik az adót. Így lehet "törődni a jövővel".
Minden úgy van, ahogy van, és minden úgy lesz, ahogy lesz. Ez a teknősbéka filozófia az egyetlen lehetséges, amikor az ember személyes sorsa felett már nem diszponál.
Eladott Ország
@verőce21: A rabszolgák dolgoznak, hogy a parazita fidesz élni tudjon. Ló@szt mama! "S mégis, amikor jön a reggel. S pernyét fújnak a szelek, A grófi szérűn ott zokog. Egy egész koldus-sereg. Siratják a semmit, a másét, - A gróf tán épp agarász" ...scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16142885_1344091095611601_8556411210469597815_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=4de8ef7fc886fda268749114b45d55f6&oe=5C993830
m.blog.hu/pr/progressziv/image/t%C3%A1bor.jpg
arcmás
@Grafix69: Ez kész! Most elmegyek pihenni egy kicsit, mert úgy érzem rám fér.
Aki Én
@verőce21: Tudom, én vagyok a hülye, de megint belefutottam a baromságaidba.
,,"1. Magyarországnak keresztény gyökerei vannak;"
Egész pontosan mire gondolsz?
,,térdre csuhások"
,,svájci sapkás bohóc"
,,Tapsot kérünk a KDNP-nek"
???
Erről az jutott eszembe, hogy a te családfádon te lehetsz a gyökér.
Meg az, hogy egy olyan keresztényi dolgot mondj, amit a fidesz betart. Előre is köszi.
Egészen elképesztő, hogy mennyi badarságot vagy képes összehordani. Tényleg szomorú :(
verőce21
@Aki Én: Csak addig olvastam, írod magadról: " Tudom, én vagyok a hülye..." - Egyetértek Gyökér!

Hogy ne maradj olvasni való nélkül: A keresztény értékek
A kereszténység háromféle értéknek a hordozója:
1/ Megtaláljuk benne azokat az egyetemes normákat melyek minden nagy civilizációban föltűnnek. Ezek az egyetemes normák minden társadalom alapját képezik. Így van ez Mózes tízparancsolatával. Az ebben fölsorolt értékek nélkül a közösségi élet ellehetetlenülne: az élet védelme (ne ölj), a tulajdon fontossága (ne lopj), a család és a más élettársának tisztelete, a nemi ösztön szabályozása... Ezeket az általános érvényű elveket példázza a híres aranyszabály is: „Ne tedd másokkal azt, amit nem szeretnél, hogy veled tegyenek.”
2/ A tipikusan keresztény és csak az evangéliumokban található értékek. Amikor Jézus arra hívja tanítványait, hogy legyenek tökéletesek, mint ahogy mennyei Atyánk tökéletes, mély hívőnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ehhez az ideálhoz közeledjék. Amikor a kapott ütés után a másik orcát kell nyújtani, csak a hit adhat bátorságot ahhoz, hogy az ember így cselekedjék. Szeresd ellenségeidet – íme egy magatartás, mely meghaladja az átlag egyén erejét. A hegyi beszéd által ajánlott erények ellentétesek a közvélemény által elfogadott szokásokkal: a szegénység, a szelídség, a könnyek, az igazságra vágyás, az irgalom, a jószívűség, a béke...
3/ Végül létezik szépszámú keresztény eredetű érték is, mely túlterjedt a hívők közösségén. Olyan általános európai értékekké lettek, melyeket mindenki elfogad, legyen az hívő, hitetlen, agnosztikus, közömbös vagy akár a vallás ellensége. Még egy európai ateista is európai módon tagadja Istent.
Részletezve
1/ Az emberi méltóság
A szentírást olvasván az emberi méltóságnak nem találjuk nyomát sem ünnepélyes nyilatkozat, sem filozófiai fejtegetés formájában. Elegendőmegfigyelni hogyan viselkedik Jézus azon személyekkel, akikkel találkozik. Tiszteli a legnyomorúságosabb embereket. Visszaadja egészségüket. Fogadja a...
Aki Én
@verőce21: Na, újra.

egy olyan keresztényi értéket mondj, amit a fidesz betart.
verőce21
@Aki Én: Itt van mindjárt "Az emberi méltóság"

De unalmas vagy, és tömény buta. Kopj le rólam!
Aki Én
@verőce21: Jól kiválasztottad. Ennél már csak a ,,ne lopj" lett volna találóbb.
Te totál leamortizáltad magad ember. Iszol, vagy mi a baj? Mindig szomorúsággal tölt el, mikor ilyen befolyásolható, önálló gondolatoktól mentes emberrel találkozom.
Őszintén, felebaráti szeretetből mondom, kívánom, hogy észhez térj. Elsősorban neked lenne jobb.
verőce21
@Aki Én: Mindig meg tudsz röhögtetni, te Kretén! Súlytalan vagy, mint az űrhajósok.
qxy
Na akkor gyere kis geci. Mert az asszony is azt mondta az este hogy " Istenem. De jó volt" Vagyis tedd csak ide a mocskos pofád a kezembe.Adok én neked fel oldozást olyat hogy ott is ugrasz ahol nincs árok. Igaz kilógó béllel kurva nehéz ugrálni de majd rugdoslak hogy menjen.
Amúgy ne legyen igazam, de ez a kis getta, hogy aláírta hogy jöhetnek a ruszkik és politikai mentességet kapnak, ez azt jelenti hogy szabad a rablás. Ha valami meg tetszik nekik, el is veheti legyen az bármid. Ha meg neked nem tetszik, ki is nyírhat. Ne legyen igazam de ha így lesz kitaposom a belét ennek a kis rohadéknak az biztos.
JAJMÁR
Előbb v. utóbb mind oda kerülünk - a Jóisten kezébe - én nem siettetném, de egy jó me. előre megy.
verőce21
@tulipan: Egy karikaturista azt rajzol amit mocskos fantáziája elbír, ha a hazájában engedik neki, lipsi Kreténkém.
JAJMÁR
Hm, innen nehéz lesz okosan kimászni. Úgy értem nekünk, a magyar népnek.
Már megint csúnyácska a bizonyítvány...
kokopelli
@Aki Én: A haver mondta mindíg a "zárthelyik" előtt,hogy "mindenki isten kezében van"!
"Lehet,hogyha készültél volna,akkor nem kellene így fohászkodnod? Próbáld végre ki!" (;-))
dr. prédikátor
O1G te mocsok!!! Isten lehet megbocsájt de mi SOSE!!!
evacica
Istenem nem akarod elvinni, ha már a kezedbe adta magát! De jót tennél a Magyar néppel!
kokopelli
@durbincs: azt nyomtad be anyádba? Azért tudod?..mármint a kaktuszt?
advocat
Gémesi György: emlékszem, amikor bizonyos pártvezetők még cápalátogatásról beszéltek meg csuhásokról. Mert azért néhányan még emlékezünk.
polar450
@verőce21: O1G a Nagy Iszlamizációs RElleni Harczban ezt írta alá az araboknál tartott dzsemborin:

"Erőfeszítéseket teszünk a közös célok megvalósításáért., beleértve a migráció jelenségét is, és a Vallettában rögzített alapelvek szerint a nemzetközi jog szellemében védelmet nyújtunk a menekülteknek és támogatjuk őket. Érvényt szerzünk a emberi jogokat, elítéljük a gyűlöletkeltés, a xenofóbia és az intolerancia minden formáját. Felvesszük a harcot az illegális migráció ellen, és fejlesztjük az együttműködésünket az embercsempészet elleni küzdelemben."

Nos, erről szól a fővárosi mecset-kérdés és az iszlám dícsérete, amiről skizofrén, beteg vezélred megfeledkezett,
Tudod, a net nem felejt, csak vissza kell keresni!
Lepényleső
Jobban jár vele bizonyára,mintha magát az "1/3" kezében találja?
Sámannus
A putyin bankjának a kezében van a te tököd, azt morzsolja neked, a kedvenc oligarchád.
cikicakk55
Amennyiben tényleg van Jóisten,akkor nagyon téved ha azt hiszi,Ő majd megmenti. Egész biztos emlékszik rá a Jóisten,mikor a küldötteit, a papokat azzal zsarolta,hogy térdre csuhások.Azokat emlegeti a valamikori megszállóinknak,akikhez most Ő dörgölődzik a legjobban. Gondolok itt a Törökökre, az Oroszokra, és a Németekre. Amennyiben Európa tényleg feltagozódik,abban leginkább az Ő akna munkája lesz a fő kolompos. Elárulja a hatalomért egész Európát,földig hajol Putyinnak, Magyarországot olyan adósság spirálba kergette,amit még ükunokáink is fizetni fognak. Paks II az Oroszoknak, a hatalmas vonat beruházás meg a Kínaiaknak lesz jó,de mi fizetünk érte rengeteget. Még egy ásónyom nincs Paks II.ből de már kérik a törlesztést Putyinék.Ki fogja fizetni ezeket az adósságokat? A nyugdíjasok már biztos nem, a fiatal szakképzett vagy diplomás fiatalok menekülnek ebből az országból és a majdani hazájukban fognak gyereket szülni. Még vannak kb 2 millióan akik már nem tudnak elmenni,mert gyerekekkel nehéz egy új életet kialakítani,de ezek az 197-1985 közt született ma még aktív dolgozók kb 20 év múlva már nyugdíjasok lesznek.Az Ő gyerekeik meg nem hinném,hogy a nyomort választják a leendő gyermeküknek. Már pedig ha ez a kormány marad,akkor semmi jóra nem számíthatunk.Mennek a milliárdok a Románoknak, a Szerbeknek,Ukránoknak és persze a stadionokra és a botlábú focistákra. A többi meg a holdudvar kasszájába.
verőce21
@polar450: (19:45) Beleőrülsz már a migránssimogatásodba és a bevándorlás menedzselésébe!
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te szaros pofájú, narancsos seggnyaló, félfaroknyi Sügér, ott abban a Ploestiben levő, denevérszaros, bűzös bányakcódban, de ugye, hogy nagy hülye vagy? na meg egy szerencsétlen ?Lúarcmás vagy? egyáltalán voltát már a felszínen ? mert amit összehordassz itt rettenet Ákcentussal ? azon még a maguk Denevéreid is hátukra fordulva ,könny-hullatva kacagnak ? annyira gagyi ?De fel a fejjel: itt legalább sose fogy ki a tinta ? Neked, meg a Shikarinak...? na Te bányatudor,akinek a Pilis-Hegységben van Ócsai is ? Föciből csak karó ? Te osztanád megint az észt ? bányás-tárnás Picsogoként kb 1000km -ről ? Plusz 1 moslék Ajakú ? azt fürödjél márt le !! de fogat is mossál, mert bedes, gyomorszagú leheleted ?mégtán a levegőd is ? Igaz,ott a Ploesti bányák mélyén, az ilyesmi fel sem tűnik...Te szarkupac! Már megint leszészegedtél, a rengeteg bányalóvizeletpálasz iszogatásától???
tulipan
@verőce21: Te meg szép lassan, a valóságos tények tagadásába fogsz, TÖK BELEŐRÜLNI, te szerencsétlen !!
tudode
Emberére találhatna már ez a KÖZSZOLGÁK szégyene, mert akkora a francisKA, amellyet/AKIT, AMIT a honfoglalás óta nem hordozott az anyaföld:
.
Lássuk csak ki'Ű, mivé nőtte ki magát a GYŐZŐ nevelhetetlen porontya:
.
---HA A FIDESZ EGY PÁRT LENNE, LE KELLENE VÁLTANIA ORBÁNT
.
nepszava.us/ha-a-fidesz-egy-part-lenne-le-kellene-valtania-orbant/
.
A BE NEM ÁLLÓJA, és a félelem a fegyvere egyenlőre, és az Istent hívja SEGÍTSÉGÜL az inposztor!
kokopelli
O.Ficktor! Ne késlekedj! Tedd az életedet gyorsan az öreg mindenható Devla rettenetes markába,
és az ország "fényre derül"!...a te döntésed,mivel már az éveid száma után nagykorú vagy!! Siess!
szaboria1
Na a nagy ateista aki csak a saját törvényét akarja elismerni. Kár neki kiejteni az isten szót a száján.
Eladott Ország
Neked már régen a kötél járna nem a Jóisten, te bűnöző cigány!
Lepényleső
E küzdelmében számíthat 2/3 - s támogatásra. Aztán verziójára a jó Isten mit reagálna,
legyen az ő dolga.
tulipan
Ez a narancsos gazember, hogy is meri egyáltalán, a szájára venni a Jóisent?
tulipan
@durbincs: Te narancsos, szaros pofájú seggnyaldosó, féfaroknyi Sügér, ott a Ploesti bánya mélyén levő bedes, na Te hirös bányatudor,akinek a Pilis-Hegységben van Ócsai is ? Föciből csak karó ? csak nem Te akarnád megint osztani az észt ? a szokott bányás-tárnás Picsogoként kb 1000km -ről ? Plusz 1 moslék Ajakú ? azt fürödjél már le, de ,mielőbb!! de fogat is mossál ám, mert bedes, gyomorszagú leheleted ?mégtán a levegőd ? bányakecódban : gyökér vagy mondhatni ? nem valami éles-eszű ?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
Yoda69
"hogy így hozzáillesszenek bennünket a maguk nyugati megengedő politikájához, úgy a felbomlás nem kizárt"

Ez egyertelmuen igazolja hogy ki akar lepni az Uniobol.
Eladott Ország
@Yoda69: Unió nélkül a csútinak és bűnöző bandájának könnyebb megvédeni a lopott zsákmányt, továbbá a lopást és a diktatúrát tovább tudja kiépíteni.
Yoda69
@Eladott Ország: Pontosan ezert kesziti elo a kilepest. Egyenlore meg nyiltan nem mondja ki, mert eleg nagy az Unios tamogatottsag nalunk, de minden vektor ebbe az iranyba mutat. Es amilyen birka nep vagyunk meg ezt is le fogja tolni a torkunkon
Ülübül
Hát jobban is teszi, hogy az Isten kezébe teszi magát, mert az Én kezemből élve nem szednék ki élve, az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.