Magyarország stabil sziget a forrongó nyugati világban – jelentette ki a miniszterelnök a Mediaworks regionális lapcsaládjának adott, szombaton megjelent interjújában. Orbán Viktor hozzátette:

Az a célunk, hogy győztes országgá tegyük Magyarországot.

Orbán Viktor úgy látja, ez az ünnep más lesz, mert arra még nem volt példa, hogy "Európa szívében keresztényeket gyilkoljanak karácsonykor", hozzátéve: "minden részvétünk és együttérzésünk a németeké".

Orbán: Az a célunk, hogy győztes országgá tegyük Magyarországot

Jól látható, hogy semmi sem maradhat úgy migránsügyben, ahogy eddig volt, Brüsszelnek változtatnia kell. Azokat, akik illegálisan jöttek be Európába, vissza kell szállítani, a határokat meg kell védeni, a beáramlást meg kell szüntetni – mondta.

Egy éve senki sem hitte volna, hogy az Egyesült Királyság kilép az Európai Unióból és Amerikában a "Clinton-klán, a hagyományos amerikai baloldali értelmiség pártja" kiesik a hatalomból – fogalmazott.

A világ két mintademokráciájában valójában lázadás megy végbe, ami folytatódni fog, 2017 sok európai demokráciában "a lázadás éve" lesz. Magyarország azért "stabil sziget" a forrongó nyugati világban, mert "mi kikértük az emberek véleményét, és az illegális bevándorlással szemben 2015-ben és 2016-ban is megvédtük az országot" – hangoztatta.

Orbán Viktor egyetértett a felvetéssel, amely szerint a lázadások egyik oka, hogy "lassan vége lesz az amerikai álom alapgondolatának", annak, hogy mindenki képes a saját erejéből jobbá tenni az életét.

"Vége az európai álomnak is" – tette hozzá. Jelezte: Nyugat-Európában korábban arról kellett dönteni, hogy a többletpénzeket miként osszák szét jóléti intézkedésekre, ma már a megszorítás "életérzése" a természetes.

Kitért arra is, hogy Nyugat-Európa évtizedek óta fogad bevándorlókat, de a beilleszkedésük "nyilvánvalóan kudarc". Azt mondta: több nyugat-európai városban már nincs biztonságérzetük az embereknek, elszaporodtak a bűncselekmények, nő a terrorveszély, ami megrázza a nyugati világ önbizalmát, önbecsülését. Összegzése szerint a gazdasági lassulás, a bűnözés, a terror, a migráció, a döntésképtelenség és az őszintétlen beszéd összeadódik a nyugati világban, és erre nem találtak választ a vezetők.

Úgy fogalmazott:

keleti származású nép vagyunk, de a nyugati világhoz tartozunk. Ezért az ország érdekelt a Nyugat és egy olyan Európa sikerében, amely nem akar minket átalakítani, tudomásul veszi, sőt tiszteli, hogy magyarok vagyunk és azok is maradunk. Nem kell mindent átvenni Nyugat-Európától, határozottan nemet kell mondani mindarra, ami rossz. Nemet fogunk mondani akkor is, amikor Brüsszel vissza akarja vonatni a magyar rezsicsökkentést

– jelentette ki.

Hangsúlyozta: 2017-ben az a legfontosabb cél, hogy mindenkinek megérje dolgozni Magyarországon.

Amíg az ember csak azért küzd, hogy legyen munkája, el tudja tartani a családját, nem érezheti magát győztesnek. Amikor elkezd jobban keresni, és látja, hogy megéri dolgozni, akkor ráébred, hogy győztes ország polgára – mondta a miniszterelnök. Hozzáfűzte: a kormány azért csökkenti a munkáltatókat terhelő adókat, hogy emelkedhessenek a bérek.

Úgy fogalmazott:

óvatos duhaj vagyok, konzervatív módon tervezek, mert ez pénzügyi és gazdasági biztonságot jelent az országnak, ezért csak annyit ígérhet biztosan, hogy az ország jövőre töretlenül fejlődni fog.

Hozzátette ugyanakkor: a dolgok könnyen alakulhatnak úgy, hogy az ország jobban teljesít a vártnál, nagyobbat léphet mindenki előre 2017-ben, mint az a mostani mértéktartó becslésekből következik.

Hosszú évtizedekig arra neveltek bennünket, hogy a magyarok vereségre ítélt nép.

Sokan gondolják ma is, hogy ha valami történik a világban, az Magyarországnak rossz lesz, és ha valami jó történik az országgal, azt inkább a szerencsének köszönhetjük. Ennek a megváltoztatása a legnagyobb feladat – mondta.

Nem akarunk vesztes országban és vesztes nép fiaiként élni. Az a célunk, hogy győztes országgá tegyük Magyarországot.

Arra a kérdésre, nem akadtak-e el a reformok az egészségügyben és az oktatásban, Orbán Viktor azt válaszolta, hogy "éppen ellenkezőleg". Hetvenegy kórházat felújítottak, fejlesztettek, 23 új rendelőintézet épült, az orvosok és az ápolónők bérét 2017-ben és 2018-ban is folyamatosan emelik – hozott példákat. Ötven százalékkal emelkedett a pedagógusok bére, és nem bezárnak iskolákat, hanem újakat nyitnak. Mindezt jelentős előrelépés ahhoz képest, hogy 2006 és 2009 között iskolákat és kórházakat zártak be, és az utolsó szocialista kormány "búcsúzóul" egyhavi bért vett el a pedagógusoktól és az egészségügyi dolgozóktól is – mondta.

Arra, hogy ellenfelei folyamatosan korrupcióval vádolják, Orbán Viktor úgy reagált: a korrupciós vád politikai lejárató eszközként teljesen megszokottá vált. Ha az ember azt bizonygatja, hogy nem korrupt, "már önmagában ettől hihetőbbnek tűnik, hogy mégis az". Világossá kell tenni – hangsúlyozta –, hogy "mi nem tűrjük a visszaéléseket". Kormánypártiaknak és ellenzékieknek is azt tanácsolta, "tartsák be a törvényeket, és akkor nem lesz baj". Amikor fejlődik az ország, a korrupció visszaszorul. Azért is jut pénz nyugdíjemelésre, családtámogatásra, a gyerekek ingyenes tankönyvére, mert

nem tűröm, hogy ellopják a pénzt

– emelte ki.

Az államfőjelölésről szólva Orbán Viktor azt mondta: Áder Jánost nagy tisztelet övezi a Fideszben, ha vállalja, ismét őt jelölik a posztra. A magyar és a nemzetközi politikában is szükség van az államfő higgadtságára, nyugodt és kiegyensúlyozott magatartására – tette hozzá. Kitért arra is, hogy nem tervez kormányátalakítást ebben a ciklusban.

A miniszterelnök szerint a kereszténység erejét mutatja, hogy a karácsony a vallási gyökerektől elszakadt embereket is megérinti.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Méd egy országot kell ,,legyőznünk,, Bulgáriát aztán tök utolsók leszünk az Unióban!!!
Valahogy nálam nem a dicshimnuszok jutnak eszemben erről te tetves hazug geci!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Méd egy országot kell ,,legyőznünk,, Bulgáriát aztán tök utolsók leszünk az Unióban!!!
Valahogy nálam nem a dicshimnuszok jutnak eszemben erről te tetves hazug geci!!!
bakegya
A MÉSZÁROS BIRODALOM GYŐZŐJE-igen-az már te vagy-elmondhatod,berluszkóni rosszabbik változata!!!ÉlŐSKÖDIK és virul az al-és felcsutkai FOCIALIZMUS MAGYAR ÁLLAMPÉNZBŐL,EU POLGÁRI ADAKOZÁSBÓL ÉS MÉG NEM ROHANTÁK LE A ROSSZ ARABOK SEM,de már fegyverkezünk.saját magunk ellen ,szarbán.
Sziszifusz
Ettől a pofátlan süketeléstől, még a kutya is megveszne, ha beadnák neki.
Szókrakész
"Magyarország stabil sziget a forrongó nyugati világban "

Mi vagyunk az Új Atlantisz?
Szókrakész
"keleti származású nép vagyunk, de a nyugati világhoz tartozunk."

Melyik nem keleti származású, te idióta?!?!?!

Akkor Vatikánba mi a lópénisznek jársz állami pénzen?!?!?!
Sajátlábastól!!!
Szókrakész
"keleti származású nép vagyunk, de a nyugati világhoz tartozunk."

Akkor ez helyesen úgy van, hogy mi vagyunk középen és mindenki hozzánk kapcsolódik.
nevemnick
Milyen jó, hogy nap mint nap van egy olyan hír, amitől nagyot koppan az állam a klaviaturán.
Ez is olyan.
De már kezdem unni...
szép új világ
Ez a barom soha nem fogy ki az ellenségképekből?
telegdilaci
Győztesek lehetnénk ha nem lopnátok ki alólunk az Országot! és az adófizetők pénzét amibe a TAO-is beletartozik nem a hülye stadion építésbe szórnánk! hanem valóságos fejlesztésekbe,munkahely teremtésre! meg kellene nézni a körülöttünk lévő Országokat,mindegyik jobban teljesít mint mi csak azok cselekszenek nem pofázzák a hazugság propagandát!
Szókrakész
@papa.49: Miért?
Eltolcsy is megmondta.
A negatív növekedés is növekedés!
lampa laz
"Magyarország stabil sziget a forrongó nyugati világban " - na akkor most hol vagyunk te idióta, keleten vagy nyugaton? Én viszont azt mondom, h a fasorban sem.
mormota
Minden szava mesébe illő az ország kertitörpéjének, csak sajnos az alibaba meg a negyven rablója jut eszembe róla.:)
Nessy
Drága miniszterelnök úr! Hiányzott történelem órán? A keresztények ugyanolyan lelkesen gyilkoltak másokat és a saját ellenzéküket, mint bármelyik diktátor! Csak ők a Kereszt égisze alatt!
Lehet kórházat építeni, felújítani, de ha nincs pénz felszerelésre, személyzetre, akkor szabhatják! Lehet, hogy felépül, de nincs pénz a működtetésre. A egyházi iskolák támogatását ne keverje az oktatás eredményességével.
Ha mi vagyunk a "stabil sziget" akkor felfedezték a magyar örökmozgót!
volvós
Szerencsétlen focibuzi !! Muszály mindenki ellen csatázni békeidöben ?
Egy másik cikkben 4000 ember a szabad ég alatt éjszakázik, többen
megfagynak, a virágzó országodban emberek ezrei futnak versenyt a
kóbormacskákkal, ki ér elöbb a kukához, ki tud kivenni egy darab kenyeret...
Jó lenne már a pszihiátered felkeresni, és elmondahi ezeket neki...
karma1
B@szd meg, ne harcoljal mar a remeiddel, te agyament, fogadd el, hogy minden szarra valik a kezedben, vagy ha nem, akkor eltunik a stromanjaidon keresztul a zsebedbe.
Nem szoktam vulgaris lenni, de az utobbi 2 nap hirei, a 3.2 MILLIARDOS irodad, na meg a flori kisegitese 1.3 MILLIARDDAL, mikozben a 3-as metro eletveszelyes, oktatas, egeszsegugy romokban, 4 millio ember ehezik, akkor te huzzal mar el a tarka f@szba, es ne rontsd a levegot itt!
Allandoan harcol a demonjaival, a targyalasrol kirohan a WC-be SIRNI es uvoltozni EGYMAGABAN, (oktober 3.-an tortent), eppen ideje lenne, hogy elhuzzon vegre a buntarsaival egyutt. 100 ev sem lesz eleg rendbehozni azt, amit ellopott es tonkretett...
Eladott Ország
A győzes ország.
Ők elhiszik, mi eltűrjük, hogy bele lehet születni a tutiba, hogy az egyetemről kikerült takony
üzleti zseni lett hirtelen, amint benyalta magát az istenkirály családjába. Félanalfabéta senkik
élnek főúri életet és nem a tudás, a szorgalom, a tehetség visz előbbre, hanem a helyezkedés, a szervilis lihegés. Ameddig a közösség kirablóinak kölykei külföldön tanulhatnak, ameddig már óvodás korukban százmilliós villák kerülnek a nevükre, addig a többieknek, a többiek gyerekeinek esélyük sincs arra, hogy kitörjenek a nyomorból. Mert semmi nem úgy van, ahogy kellene lennie. Nincsenek egyenlő feltételek. Nem adjuk meg a gyermekeinknek a lehetőséget a tanulásra és az esélyt, hogy rajtuk múljon. A legtöbb, amit megtehetünk értük, hogy átlökjük őket a határon. Menj, menekülj innen oda, ahol elég a szorgalom, a becsületes munka, a tudás. Menj el innen, mert itt neked nincs jövőd!
Miféle ország lett ez? Kegyelmesék kivágják a szemétre azt, amit ők már nem tudnak
megzabálni, a mi gyerekeink meg körülállják a kidobott ételt és kerek szemekkel nézik és
elhiszik, elfogadják, hogy nekik az nem jár. Mert nem jussuk
magyarbakancs
Orbán úr egy lengő ideológiai teke.
Mindenkit ki és leüt amennyiben nem ért egyet vele.
Mért frusztrálja magát állandóan ez a győzelmi kényszer?
Én és sok millió magyar ember nem egy győztes országban akar élni, hanem boldog, békés és normális országban.
Ahol nem kell naponta harcolni miden kivel és mindennel.
Mert tele van a cipőm az ilyen hülye ideológiai dumával, mint amit ön elenged.
Edmond Dantes
Keresztényeket Európában nem csak kamionnal meg fegyverekkel lehet gyilkolni,hanem lassú kifosztással, kiéheztetéssel meg reménytelenséggel,ráadásul képmutató, neofita keresztények által is.
Ahhoz meg külön arc kell,hogy ez az ember azt meri állítani,hogy ő nem tűri a korrupciót meg a közpénzek ellopását.Feltételezem,hogy karácsonykor találkozik a barátjával Mészárossal meg a vejével Tiborczal(Hogy a többi fideszes zsenit és saját meggazdagodását most ne is említsem).Jól nézze meg őket és ha akkor is úgy gondolja,hogy ez a korábban két névtelen szürke alak a munkájával,szorgalmával lett hirtelen milliárdos,akkor legalább az éjféli misén gondolkodjon el azon,hogy Magyarország az ilyen kiváló tehetségek mellett vajon miért nem emelkedett,hanem esett az országok versenyképességi listáján,valamint rontott minden nemzetközi felmérésen az ő miniszterelnöksége alatt.Az,hogy a felmérések szerint a szegénységi mutatóban is zuhantunk még a környező országokhoz képest is,karácsonykor ez különösen szomorú adat,annak ellenére,hogy ő aztán szigorúan védelmezte a közpénzt!!!Javaslom szaporán vessen magára kereszteket,aztán menjen haza és legyen nagyon csendes karácsonya.Csak könyörgöm, ne dolgozzon,mert ellenkező esetben jövőre még hosszabb sorok fognak kígyózni a Blaha Lujza téren,igaz a családja is gazdagabb lesz. .
bakegya
orsos GYŐZŐ VICCTOR már megint fingott egy rohadt nagyot -a sok birka magyarnak szagolnia kell-és kell ...boldogan vásárolnak be a BÖSKE -utalványaival.
HAJ RÁ ORBÁN MINISZTERELNŐK FOCIALIZMUSA 2016 KARÁCSONYÁN!!!
feleselek
Én úgy érzem a me. beszédében némi fogalomzavar lépett fel... Speciel én a következőket vélem kihallani a beszédből:"Az a célunk, hogy győztessé tegyük magunkat az ország pénze és gazdasága fölött! Mindenáron...!"
quadrocopter
Igeeeeeen, kedves bégetők, de elsősorban a familiáris gazdagodást kell piszkosul elősegíteni, ezt megmondhatja a Tiborcz-egyed is!
cs.n.
Nyugoggyá le Viktorka. Vedd le a hadvezérjelmezt, nem farsang van, karácsony. Bujkálj egy kicsit a fenyőágak közt, aztán posztold ki a fészbukra, hadd lájkolják.
kissé felnőttem
ki a fene mer kiállni ellenünk? sikert siketre halmozunk Csak termelni ne kéne
Clavigo
Legalább karácsonykor kussolnál,,,Csúzliszájú...
Clavigo
Menjél ki a Blahára,,,,,,oszt,, ott vakerjél a sorban állóknak...
desiro
Ki a faszomat akar ez a beteg megint legyőzni?
human
A nagy győzelem közben rendszerszintűvé vált a korrupció és sem a betegek, sem a szegények nem számíthatnak a kormányra.
human
Nagyon sokba kerül nekünk ez a győzedelmes hadjárat.
desiro
"nem tűröm, hogy ellopják a pénzt"
de azer-t nem türtőzteti magát a rühes cigány.
Edmond Dantes
"Nem tűröm,hogy ellopják a pénzt" Vagyis nem tűri a konkurenciát.
tutajos
"Orbán: Az a célunk, hogy győztes országgá tegyük Magyarországot."
Mi,az országépítő nép is az erre hajazunk, de NÉLKÜLED dakota!
qxy
Na várjunk csak mire céloz ez a barom?
Győztes? A Fidesz nem Magyarország. nem egy a kettő.
sentinel216
Sehol se' vagy köpcös, a győztes országoddal! Putyin bátyád is nyilatkozott:
"Putyin: Oroszország mindenkinél erősebb!"
Grafix69
köpönyegforgató , álszent .hazug semmirekellő szélhámos. Amikor keresztényeket gyilkolnak akkor azokat szereted , amikor másokat akkor azokat , téged ki szeret ?
eugen4402
Nem akarok dicsekedni, de én továbbléptem az elméleti távlatok terén:
- Vége szakad az amerikai álomnak,
- véget ér az európai álom is. Sőt, képzelje Kormány úr
- az afrikai álom már régen véget ért, és Ázsiában még csak most készülnek...
- Hallom, hogy lassan Ausztráliában is hajnalodik,
- és az Antarktiszon egyre több pingvin fordul pszichiáterhez alvási zavarokkal.
justhpeter
@Horizont: Demagóg vagyok, ha azt mondom, hogy ezért be kellene verni a pofáját ? Az emberminiszterrel együtt !
justhpeter
Most egy pillanatra tekintsünk el attól, hogy sok agyhalottnak köszönhetően egy szégyentelen, tolvaj, gazembert ültettek a miniszterelnöki székbe.

Ma este a lehető legboldogabb, Békés Karácsonyt kívánok valamennyi kommentelő felebarátomnak !
kissé felnőttem
Álom álom édes álom... Olvasóknak, hozzászólóknak Békés Boldog Karácsonyt
surdilloFUJT
@justhpeter: Nem vagy demagóg,viszont nagyon igazad van!
rdos
Csak szólok, ahhoz előbb hadat kellene üzennünk valakinek. Amúgy ezt - a hadüzenetet nem javallanám. :-(

Amúgy valóban vannak a mai kishazánkban is akik keletről jöttek (Kazáriából több lépcsőben, Indiából, vagy a mai Oroszországból). A többség azonban nem jött sehonnan sem. Árpád magyarjai húszezer "lovasból álltak". Genetikailag rég eltűntek, nyelvükről csak annyit tudunk hogy az ittlakó adózó köznéppel nem volt nyelvi problémájuk.

A köznépről meg tudjuk hogy a neolitikum óta lakta a Kárpát-medencét. Magyar tudomány 2008. októberi szám.
Equus
@justhpeter: Nyílt színi előadás lesz? Mennyi egy hely az első sorba?
yazo64
Ideje elismételni amit Gyurcsány mondott, némi kiegészítéssel...
Úgy csináltunk mintha kormányoztunk volna, közben nem csináltunk semmit... de ez idő alatt gennyese kerestük magukat...
Desischado
Ez már megint milyen szeren van?! Én élhető országot akarok, de nélkületek, te mocsok parazita!

Minden kedves kommentelő társamnak, barátaimnak Békés, Boldog Karácsonyt kívánok!
aremy
@Nessy: felfedeztük az örökmozgót nem volt nehéz az ovi az nézd meg hogy izeg mozog amikor a híveihez beszél .
aremy
@Desischado: azért a nemzeteseket ugye nem élteted?
staro2
Viktor,viktor!
Még Karácsonykor is hazudozol?
kiscsillag66
Nyilván máshol is nagy a gyűlöletkeltés, épp úgy, mint nálunk.
not me
Mégis kit akarsz te legyőzni, buta orbán?
Magyarországon béke van, baszd meg!
tutajos
Tudta?
Bő egy év múlva "győztes ország" göröngyös útjára indulunk !
De az már nélküled, Viktor!
Reszkethetsz az elszámoltatástól!
Nem?
De!
"Na, ugye!"
quadrocopter
Igen, közben jől megtömni a közösből a családi maffiapénztárat is az idióta birkák könnyezzék meg a szép szavakat!
not me
"Az a célunk, hogy győztes országgá tegyük Magyarországot."

Európában az utolsók között vagyunk a V4-ek között meg az utolsók.
Miről beszél ez az embernek látszó tárgy?
not me
Oktatás. Butítanak.
Egészségügy. Megölnek.
Szociális: Fáznak, éhen hallnak az emberek (köztük gyerekek is) a saját lakásukban.

Orbán Viktor a magyar nép ellensége!!!
Orbán Viktor, ha tehetné (Magyarországon nincs fék és ellensúly, de európai részről van), egy ki-bebaszott Észak-Koreát hozna itt létre.

Akinek ettől nem nyílik ki a bicska a zsebében, az nem normális!
Macskaszem
"Az a célunk, hogy győztes országgá tegyük Magyarországot"
Akkor húzz el Geci a rákba, mert baromira lefelé húzod az országot.
bence
Még hogy Magyarország stabil sziget . Hát persze ! NEKI !!! Mert úgy lophatja ki a szemünket ahogyan csak akarja , és amilyen marhák vagyunk , még hagyjuk is ! Meddig is ?!
bence
@szép új világ: ! Ilyen beteg agyúnak csak ellenségei szaporodnak !
Desischado
@aremy: A trollokra gondolsz? Most az egyszer kivételesen nekik is boldog karácsonyt, de a bandatagoknak 1000 évet a kénköves pokolban! Ez a kívánságom nekik!
nyanya001
Rekord: karácsonyig 1415 milliárd forint uniós támogatást fizettek ki.
a 2014-2020-as uniós ciklus itthoni támogatás-kifizetési számlálója. A lap szerint várhatóan az év utolsó hetében is jelentősen emelkedni fognak a kifizetett milliárdok, hiszen

csak november vége óta négyszázmilliárddal nőtt az összeg, ami havi rekord, és még van pár nap.

A 2014-2020-as ciklusban

összesen 12000 milliárd forint érkezik a mocskos Brüsszeltől.
444.hu/2016/12/25/rekord-karacsonyig-1415-milliard-forint-unios-tamogatast-fizettek-ki
Hari
@Sziszifusz: a kutya igen, de a bugyuta magyarok mindent elfogadnak. Orbán meg gondosan vigyáz arra, lehetőleg semmitmondó, de hangzatos, és főleg (köznép számára) ellenőrizhetetlen "tényeket" harsogjon . Professzionális demagóg .
Lepényleső
Kit akar legyőzni,ha mi magyarok már legyőzettünk,egyéb nemzetnek meg a nyomába sem
léphetünk,ez ellen nem fog megvédeni híres szolga lelkünk?
bence
@tutajos: ! Úgy legyen ! De ne tovább !!!
moareka
Állandóan harcolni kell? Még a karácsonyi hangulatot is el kell rontani? Inkább arról beszélnél b+, hogy miért állnak hajnaltól kígyózó sorok a Blahán ételért! Erről nem mersz nyilatkozni, te várba vágyó atyaúristen!!!
kukac50
Nem sokára győztesek leszünk az éhezők és fűtetlen lakásban élők tekintetében!
Manhattan
Hirek: tudtad, hogy a 4-es Metrót Orbánék számlázták túl 100 milliárddal 2012-2014 között, amit visszakövetel Brüsszel? Mi lenne ha az egész listát tételesen ellenőriznék, fel nem épült létesitményekre. Elszámolt milliárdok? Bicske?
papa.49
Hülye idióta hazugovics menjél ki a Blahára oszt. megláthatod (ha ki nem ütik a szemed) hány éhező, fázó ember él az országban!!!
Te mikor fogsz valamit tenni az érdekében annak a kb. 2 milliónak akinek se rendes lakása, se rendes ruhája, se kajája nincs, miközben ti a ,,hideg kaját,, a szemétbe dobjátok!!!
Hamarosan ti lesztek a kukába!!!
vitriol
@papa.49: erre várunk, már nagyon időszerű
papa.49
@vitriol: Sőt mondhatni már ,,túlhordott,, a dolog!!!
nezelodo
Háború van? Alighanem élhetetlen vagyok, mert szüleink, nagyszüleink olyankor szaladtak sót meg lisztet felvásárolni, én meg nem tudtam a naaagy háborúról, és hogy hol zajlik!? Csak nem virtuális háború zajlik valakinek a fejében?
Hellcat
Akkor mondjatok le vigyétek a haverokat is az ellopott pénzeket pedig tessék visszaadni aztán a közügyektől távol maradni...mert miattatok csak a "legyőzendő" országok szám anőtt...Szégyen és gyalázat hogy itt viccelődünk szlovákián hogy Idősebb vagyok mint" stbstb aztán most kibaszhatjuk az ablakon az 1000 éves múltunkat, mert már lehagytak minket.
kamazuka
,,óvatos duhaj vagyok, konzervatív módon tervezek,"
Ez igaz!
A népnek csak annyit, mint az 50-es években
Barátikörnek meg mindent, mi kézzel fogható!
not me
Eddig mindenki úgy hitte, hogy lentről felfelé vezet az út, de ez a gyökér orbán erre is rácáfolt.
Magyarországon mindig van lejjebb.
Amikor már azt hisszük, hogy nincs lejjebb, orbánék rácáfolnak erre: Mindig van lejjebb!
Már a legutolsók vagyunk szinte mindenben, de orbán szerint győztünk.

Akkor most beszéljünk a birkákról...
bakegya
Meggyőztél vicctor-rendesen és látványosan GYŐZTED összelopni magad!
vonotok
@papa.49: Papa ! Na végre. Ez szép volt. Gratulálok.
vonotok
Ez az elmebajos vajon kit akar már megint " LEGYŐZNI "??? Itt valami bűzlik Dániában.
Ez már megint képzelet ellenséget kreált és 17-ben harcba is indul ellenük.
Jó. Csak minket hagyjon ki a küzdelméből.
feleselek
Ennek az agyament balfasznak tényleg elgurult a gyógyszere! Az ország, az egészségügy, az oktatás, a nyugdij az ipar, a mezőgazdaság, minden a béka segge alatt és ez, meg győztes országról álmodik...!? Inkább úgy mondanám, hogy a győztes fidesz országa...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.