Nagy lehet a baj a kormánypárt köreiben, legalábbis ez derül ki az MTI vasárnap reggeli jelentéséből.

Nagy lehet a baj: a Fidesz már most ledobta a politikai atombombát – petíciót indítanak Karácsony és Gyurcsány ellen

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Szeptember elsejétől petíciót indít a Fidesz Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel, ezzel arra kívánják emlékeztetni az embereket, hogy akik hatalomra akarnak kerülni, ugyanazok, mint

"akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot"

- közölte a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, amelyet az MTI ismertet.

Kocsis Máté azt mondta: 2002 és 2010 között, amikor a baloldal kormányzott – a legtöbb ideig Gyurcsány Ferenc vezetésével –, elvettek egy havi nyugdíjat, elvettek egy havi bért a közigazgatásban dolgozóktól és a tanároktól, megszüntették az otthonteremtési programot, devizahitelek felvételére kényszerítették a magyar családokat, megszüntették a családi adókedvezményt, kórházakat zártak be, 600 milliárd forintot vontak el az egészségügyből, 16 ezer aktív kórházi ágyat számoltak fel, hatezer egészségügyi dolgozót elbocsátottak, háromszorosára emelték a gáz és kétszeresére az áram árát, valamint 16 százalékról 19-re emelték a társasági adót.

Az elmúlt években a baloldalon a teljes kontrollt Gyurcsány Ferenc szerezte meg, ezért mindegy, hogy Jakab Péter, Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára indul miniszterelnök-jelöltként, Gyurcsány Ferenccel állunk szemben – jelentette ki.

Hozzátette: Gyurcsány Ferenc "szereplők mögé bújva újra hatalomra akar kerülni", ezért a Fidesz azokat, akik nem akarják, hogy "újra hazudjanak reggel, éjjel és este, akik nem akarják, hogy Gyurcsány újra lovasrohamot vezényeljen a saját honfitársai ellen, vagy szemeket lövessenek ki, akik nem akarják, hogy fizetőssé tegyék az egészségügyet", arra biztatja, hogy támogassák a petíciót.

"Nem hagyhatjuk, nem fogjuk engedni", hogy "ugyanazok az emberek, akik 2002-2010-ben tönkretették az országot", hatalomra kerüljenek

- emelte ki.

A frakcióvezető szerint Karácsony Gergely főpolgármester fővárosi teljesítménye nem értékelhető. Budapest romokban van, mindenhol kosz, szemét és dugó van, és eszkalálódott a hajléktalanhelyzet is – fogalmazott, hozzáfűzve: számos fővárosi döntés Gyurcsány Ferencéknél születik meg, mivel tele van a városháza is az ő embereivel.

Kocsis Máté arra számít, hogy az uniós viták folyamatosan lesznek, és elítélő nyilatkozatokat tesz majd az európai mainstream, mert a brüsszeli elit a baloldalt szeretné hatalomra segíteni.

Magyarország és a brüsszeli vezetők között vita van például a migrációs kérdések miatt, és a gyermekvédelem területén is "összeakadtunk" – mondta a frakcióvezető, aki szerint meglepő uniós álláspontok voltak ezzel kapcsolatban. Hozzátette: "azt hittem, a gyermekvédelem közös európai érték, de kiderült, hogy ezt már beelőzte az LMBTQ-propaganda feltétel nélküli támogatása".

A frakcióvezető közölte: a migrációs kérdésekben Magyarország továbbra sem hajlandó elfogadni a kvótajavaslatokat, amelyek az afganisztáni helyzet miatt újra felerősödtek.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

185 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Gyurcsány, Gyurcsány és Gyurcsány.
Fosnak, fosnak és fosnak.
Ennyi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sgl
Tsak annyit kérdezek, fel fog az ellenzék és Gyurcsány- Karácsony addig arra készülni, hogy a velük szembeni fidesz aljasságot leverjék, sőt visszájára fordítsák?

Fogadásom van: NEM készülnek fel.
csipetke
Ez olyan,mint Vágó István valamikori műsora,a "Fele se igaz!" Ezt a rizsát leginkább azok fogják benyalni,akik az orbán tv-t rádiót nézik-hallgatják. Lehetne cáfolni tételesen,amiket málégyerek felsorolt. Pl a devizahitel,amit a fidesz vezetett be 2001-ben, miért varrnák más nyakába?Stb,stb
Horizont
Gyurcsány, Gyurcsány és Gyurcsány.
Fosnak, fosnak és fosnak.
Ennyi.
Béla333
"Az elmúlt években a baloldalon a teljes kontrollt Gyurcsány Ferenc szerezte meg, ezért mindegy, hogy Jakab Péter, Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára indul miniszterelnök-jelöltként, Gyurcsány Ferenccel állunk szemben – jelentette ki."

Ki kell szúrni velük: Márki-Zay-t kell megválasztani közös miniszterelnök jelöltnek!
Béla333
@Horizont: 08.58
Ne csapd be magad: nem fosnak, hanem riogatnak. A maffia híveit riogatják Gyurcsánnyal.
A maffia főnökök nem fosnak tőle, nyilván Gyurcsány is azon politikusok körébe tartozik, akik tudnak egymásról mindenféle dolgot és azt bizonyítani is tudják, csak ezekkel zsarolják egymást.
Tehát Orbánéknak éppen azért kell az egyébként rájuk veszélytelen Gyurcsány, hogy a saját híveiket riogassák vele.
dr. prédikátor
máté kislány te kis buzi!!! jobban féltek a GYURCSÁNYTÓL mint magától az ÖRDÖGTŐL!!! DE VAN IS MIÉRT FOSNOTOK!!!
Horizont
@Béla333: Nekem nem ez a véleményem. Igen riogatnak!! Ezerrel. De miért ? Mert fosnak igenis.
Nem érzik veszélytelennek Gyurcsányt. Ahogy anno Vonát se azért is csinálták ki. Csakhogy Gyurcsányt keményebb fából faragták képtelenek elsöpörni. A riogatás csak és kizárólag a híveknek szól, egyben kell tartani őket. Egy a zászló egy tábor.
Nagyon örülnék ha Dobrev lenne a ME. Egyrészt mert alkalmas másrészt mert tuti megütné a guta orbánt meg jó néhány barmot és megoldódna hazám sorsa egyből.
(első lépésben Márkinak drukkolok persze)
kereső
És mit szól mindehhez molnár zsolt az mszp pártigazgatója, aki "közéleti vitán" vitatkozott??? kocsissal(Emellett számos vitát is tartanak kormánypárti és baloldali politikusok részvételével: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Molnár Zsolttal, az MSZP pártigazgatójával, )
Azt elhiszem, hogy a Gyurcsány elleni! peticiót maximálisan támogatják, na de Karácsony, aki az mszp miniszterelnök jelöltje? Az is rendben van?
justhpeter
Kissé elmérik az ellenséget, vagyis már a veszélyérzet is megcsalja őket. Már régen nem Gyurcsánytól kellene félniük, hanem a nyomorba döntött tömegtől. Nem a baloldal fogja a bukásukat okozni, hanem a gazdasági ellehetetlenülés. Vagyis amikor már csak egymástól tudnak majd lopni. Ám ezen nem fognak segíteni az ígérgetések sem hiszen a tapasztalat az, hogy semmit sem tartanak be. Meg fog nőni a hitelállomány és fokozatosan haladnak majd a kleptokrata-nemzeti-keresztény kurzus csődje felé. Lassan, de biztosan haladna arra felé amikor már nem fog hatni a teljes vezérkar lecserélése sem, mert az újnak sem lesz hitele. A környező országok gazdaságai elhúznak mellettük és egyszer csak egy megoldást látnak majd a menekülést.
ómió
Pedig Böszméék igen készülnek már egy új zsebelőkurzusra! Csoda, hogy hataloméhség-menetük még nem volt!
balos
@ómió: Mi van nedveske!Az asszony eldobta a kulcsot?Próbáld a gumipuncit izgatni,mert itt legfeljebb sírva röhögünk a sötét fejeden!
sgl
@kereső: Molnár egy jobbikosból lett megélhetési fideszcsicska szaralak.
Beépült a szocikhoz, de vidáman üzletel ingatlan bizniszel a fideszmaffiával.
Ha meghallom és meglátom köphetnékem van.
Hangja kibaszott irritáló.
Peller Anikó
Nagyon nagy a baj, látják, hogy inog a hazug, lopásraépülő harácsoló rendszer, ahogy egyre fogy az eus pénzfolyam egymásnak esnek a potentáltak, repedezik a hűbéres csicskahálózat.

Látják, hogy csak egyre bagyobb csalásokkal lehet lemaszatolni a választásokat, egyre több embert kellene félreállítani és egyre hülyébbek kerülnek a helyükre. A vágén összedől ez a szemét rendszer.
Gyurka80
@csipetke: Ez a devizahitek fidesz bevezetés nevetséges, ja utána jött a 8 év nem csináltunk semmit és csődbevittük az országot!
Gyurka80
@ómió: A megnövelt aranytartalékot is megint el lehet lopni gyurcsányiéknak!
Gyurka80
@Peller Anikó: Azért választási csalásban a szocik a profik, lásd láncszavazás!
Gyurka80
@csipetke: Mi nem igaz okoska? A lovasroham, szemek kilövetése, devizahitel nem megszüntetése, 13. havi nyugdíj és fizetés elvétele, trükkök százai stb és az ország csődbevitele? Ez mind sajnos IGAZ!
Emmersson71
Az elmúlt 30 évben a jobb oldalon a teljes kontrollt Orbán Viktor szerezte meg. Húzzon a pitsába!
Sziszifusz
@Gyurka80: 09:37
Ne hagyjátok Gyurcsányinak hogy ellopja az aranyat, mert az Orbán Viktor Nemzetvezető Testvért illeti.
tudode
Kár azokért a fiatalemberekért, akik előtt az élet, talán tudtukon kívül rossz társaságba keveredtek!
.
Ugyanezzel a mantrával trollkodta szét a Tranzitban Hollik István "karénekes" a Márki-Zay Péter vitát
.
---- A lefújás előtt - Ciklusvégi értékelés balról és jobbról Márki - Hollik
www.facebook.com/tranzitkozosseg/videos/537235914222946/
-------------------
.
Ami az egy havi bér, és nyugdíj elvételét illeti, őfélesége talán 2012-ben az OECD közgyűlésen, letörölve a videóról a magyar fordítást, szintén elvett, vagy felajánlották az érintettek
.
--- Orbán Viktor a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
www.youtube.com/watch?v=8EpkC_TPYj8
.
Durva fordításban, miről is szólt a kedves vezető megnyilvánulása?
.
""""Amit Magyarországon teszünk, és amit megpróbálunk meggyőzni az emberekről, kérjük, vegyenek részt és támogassák, hogy nem a reformok, vagy bizonyos döntések és eszközök, hanem az, hogy át kell szerveznünk az egész országot. Ezért bevezettünk egy átalányadó-rendszert. Egy teljesen új nyugdíjrendszert hoztunk létre. Ezután bevezettük a tíz százalékos kis- és középvállalkozások adószintjét. ... Aztán meggyőztük az embereket, hogy évente egy havi fizetést kell hagyniuk. Egy havi fizetése kiesik. Egy havi nyugdíj jár!!!"""
----------------------------------
.
.Különben jól jön úgy Karácsony Gergely, mint Gyurcsány Ferenc számára az ingyen reklám a 11 évi acsarkodás, cuccolás, óberkodás után, miután már nem a pártok, a tisztesség, és a tisztességtelenség összehasonlítása van soron akikre "csak" azok tudnak felnézni, akik átmennek kutyába!
.
Nem tartozik kevesebbel a regnáló galeri, mint 30 évvel!
.
----- Most kezdődik a tánc
www.youtube.com/watch?v=HIie5izbxDs
------------------
.
Egyre többen érzékelik saját bőrükön az átverőshow károSS hatását!.
ibn Said
@Béla333: (8:59) Ha Márki-Zay-t választanák meg min.elnöknek, akkor úgy járna mint Gyurcsán!
A frakciók nem támogatnák, vagy a saját programjukat erőltetnék a kormányra. A fityisz azért erős (a 2/3-on túl), mert a kormány (Orbán) minden javaslatát megszavazzák, sőt, ha kell ők maguk nyújtanak be javaslatot Orbán érdekei szerint!
Olyat kell megválasztani, akit valóban minden ellenzéki támogat! Akkor sikerülhat legyőzni a fityiszt, és talán sikerülhet olyan kormányt alakítani, anit minden ellenzéki támogat a szavazataival a parlametben (is)!
Yoda69
kocsis szovege tele van hazugságokkal es csúsztatással.
A deviza hitelezest például a fideSS vezette be es erőltette az emberekre.
verőce21
@Yoda69: (10:00) Te hülye vagy! Ennél hihetőbbet hazudjál!
Sziszifusz
@Gyurka80: 09:42
Lovas roham, szem kilövetés (szem KILÖVÉS ?) nem egyenlő a világelső, több mint 30.000 Covid halottal .

13. havi nyugdíj elvétele ? Az indokolt volt. Ők adták, ők függesztették fel a folyósítását. Egyébként az elmúlt 11 év alatt már régen sor kerülhetett volna a visszaadására. Nem történt meg, pedig ígéret volt a 14. havira is.

Az ország csődbevitele ? Akkor világgazdasági válság volt, ezért sor került az IMF kölcsön felvételére, azt Orbán ésszerűtlen módon el is költötte.
A jelenlegi államadósság duplája a 2010-es évinek. Ezt miért nem hangsúlyozod ?

Isten óvja Magyarországot attól, hogy ez a banda 2020-ban hatalomban maradjon. Ha Orbán marad akkor Magyarországnak pestiesen szólva annyi .
Emmersson71
@Gyurka80: Nem igaz..és ezt te is, ők is pontosan tudod/tudjátok!
A 13. havi nyugdíjat kizárólag a balos kormány alatt kapták a nyugdíjasok! Azt a válság miatt vezették ki.
A Fidesz meg sem szavazta - O1G pl sunyi módon be sem ment szavazni! - a 13. havi nyugdíjat!!! Volt pofájuk 10 évig hisztizni a kivezezését politikai hangulatkeltésre használva, de vissza nem vezették!!! Most is csak 53. mad 54. het(!) nyugdíjat adnak. A nyugdíjprémiumot is csak 2017-ben tudták először fizetni a nyugdíjasoknak, pedig 2009-ben Bajnaiék hozták a törvényt!

A szmkilövETés pedig igen unalmas hazugság. Egy 1(!) csürhetag szem bánta azt, hogy nem takarodott haza a zavargások közepette a sokadszori rendőri felszólításra! Egy megpattant gumilövedék verte ki egy (1) garázda senkiházi pislogóját!!! Nem kell szemeteseket borogatni, kirakatokat bezúzni és autókat felgyújtani! Amíg nem dobálták kockakövekkel a rendőröket, addig a zsaruk is csak készenlétben álltak!
Eddig minden balhé (szél)jobberekhez köthető - ahogy a Kossuth tér összeszarása, cigánytáborrá változtatása!
Ne hazudd már rá a saját mocskotokat a baloldalra!
Béla333
@ibn Said: 09.57
Akkor szerinted felesleges az előválasztás is? Hiszen mindegy, hogy a nép kit akar, a döntő szerinted úgyis az, amit a pártok akarnak?!
A többi ellenzéki párt azt nyilatkozta, hogy bárki is lesz az előválasztók által kiválasztva, azt mindenki támogatni fogja! Akár Márki-Zay-t is! Vagy szerinted hazudnak?
Toller Béla
Mi az, hogy petíciót indítanak ? Toporzékolni is fognak ? Kocsisnak érik egy feljelentés mindenféle becsületbegázolás címén, mert amiket itt állít, annak a tizede sem igaz, a maradék meg nem úgy volt. Ha van itt még bíróság, meg valamiféle alapjogok, akkor ez a szemét alak nem úszhatja meg. Hazudik, csúsztat, mocskolódik. Nem beszélve arról, hogy mi az, hogy nem hagyja az ellenzéket győzni ? Tán erővel szegül majd ellen ? Bár megtenné !
csipetke
@Gyurka80: 09:35 Hát ja. Orbánnak ehhez 11 év kellett,hogy Európa utolsó előtti országa legyünk,a legszegényebb országok egyike. Marhajól hangzik,mikor a fidesz tolja,hogy "dübörög a gazdaság",és hasonló szlogeneket,de azt még nem magyarázta meg egyik fidesznyák se,hogy akkor miért vagyunk a béka segge alatti gödörben?A volt szoci országok elhúztak mellettünk ezerrel,vajon miért?Mert ott nem rabolták le az országot,és nem lopták el az eu-s,és közpénzeket. Ennyike.(by dajcstompi)
Emmersson71
Vajon mit jelent ez a petíció..mire irányul, mit lehet elérni vele?! Megtiltják, hogy Gyurcsány és Karácsony induljon a választáson?

Ezek veszélyesen hülyék!
csipetke
@Gyurka80:10:12 Ja,és a devizahitelt orbán írta alá Járay Zsigmonddal,aki akkor az MNB elnöke volt.2001.jún.15.-én
ibn Said
@Béla333: Nem állítom, hogy hazudnak, csak a politika nem mindig (sőt!) fekete-fehér! Nem felesleges az előválasztás, hiszen így lesz lehetőség a leginkább támogatott mögé be állni, DE ismerve a történelmet, nem mindig az nyer, aki az élen végez! Nem a nép választja meg a jelölteket, csak abból válogathat, akiket a pártok eléjük tesznek... abból kell főzni ami van!
Ne akarjunk, szarvas bélszínt erdei gombával, ha csak krumpil, és hagyma van a kamrában, ergo abból "csak" paprikás krumpli lesz. Az is lehet jó, de azt is ellehet rontani!
Gyurka80
@Emmersson71: Sok hülyeséget írsz, kár, hogy nem a te szemedet lőtték ki. A demenciád miatt nem emlékszel szocik is évente +1 hét nyugdíjat adtak! Mindent a válságra fogtak, a szlovákokat miért nem érintette annyira mint minket csődbevitt országot? Azért mert ott nem hazudtunk... ilyen böszmeséget ...mint mi mondta gyurcsányi.
csipetke
@Gyurka80: 09:42 A válságról hallottál már?Ami miatt Bajnai megszüntette a 13. havi nyugdíjat?
Gyurka80
@csipetke: Nem értelmezted amit írtam. Utána volt 8 év szoci kormány, miért nem szüntették meg?Mert "száguldott" a pannon puma!
Emmersson71
@Yoda69: plusz akkoriban Járai Zsiga (Fidesz) volt az MNB góré. Direkt erősen tartotta a forintot pedig a szocik nem egyszer felszólaltak ellene - , ezzel terelve a devizahitel felé a lakosságot!
Pálinkás Pál
@Béla333: Márki-Zaynak nincs támogatottsága...
Gyurka80
@csipetke: Jól jött az a válság, volt mire fogni,de nálunk már 2006-ban az volt lásd öszödi böszme beszéde!
Gyurka80
@csipetke: Elhúztak mert ott nem vitte csődbe az országot! Orbánnak a csődből kellet felhozni az országot!
NKF
Gyurcsányt soha senki nem választotta meg!Megtorpedózta a Megyót!Leszerepelt!
Karácsony az 1%-os pártocskájával mi a [email protected] akar?Kormányozni?Röhej!
Gyurka80
@csipetke: Ezt a devizahitel aláírást jól beléd sulykolták a DK irodába! Miért nem kérdezted tőlük, utána mit csináltak 8 évig?
Gyurka80
@Sziszifusz: Az az országot illeti idióta, de libsik mindig ellopják eladják!
Béla333
@Pálinkás Pál: 10.22
Többen támogatják, mint gondolnád! Néz be a Facebook oldalára...
Emmersson71
@Gyurka80: A szocik 3 évig teljes havit adtak! Úgy vezették be, ahogy akarták, mert az akkor egy pluszpénz volt!
Most 40%-kal kevesebbet ér a nyugdíj, az az egyheti foltozgatás pedig nem plusz, hanem visszavezetett.
A demens te vagy..és még hazudsz is! A szemét szemét pedig senki sem lőtte ki, mert az akaratlagosságot feltételez! Baleset volt, ahol a garázda baromnak nem kellett volna ott lennie!
Inkább beszélj a több mint 200 megsérült rendőrről! Na..őket akarattal, célzottan dobálták meg!
Béla333
@Béla333: 10.28
Meg egyébként is az sokkal fontosabb szerintem, hogy kinek a mondandójával tudsz egyetérteni...!!!
Nessy
@Gyurka80: Akkor mit is köszönt meg Orbán, mikor 2010-ben átvette az ország "irányítását" a Bajnai kormánytól?Ugyanis akkor megköszönte, hogy stabil helyzetben veszi át a kormányzást! Igaz, pár év múlva már letagadta! Igaz, ez Orbánnak veleszületett természete.
Pálinkás Pál
@Béla333: nem tudok ,nincs fészem...párezer ember az kevés..
Sziszifusz
@Gyurka80: 10:28

Te mindig ilyen voltál, vagy mostanában lettél ilyen ?
csipetke
@Gyurka80: 10:27 Semmit nem kell sulykolni,csak beírod a gugliba,oszt már meg is van,hogy orbán és Járay írták alá a devizahitelt. Tudod,aki tájékozódik többfelé,és nemcsak az orbán tv-t-és rádiót nézi-hallgatja orbán hazugságaival,az egy kicsit előbbrevan. Aki folyton ezt a propaganda-rizsát eszi,beleég az agyába
csak úgy....
fideszék rettegnek a hatalomvesztéstöl! talán már aludni sem tudnak..
Eladott Ország
Orbán: Bevezetnénk a 14.havi nyugdíjat 2006-os választási kampánya.
Akkor nem, de azóta már 3-szor nyert választást. Mikorra tervezi a 14. havi nyugdíjat? Tervezi egyáltalán, vagy csak egy választási kampányban elhangzott demagógiának szánta? A kérdés természetesen költői. A 13. havit is cseppenként adja csak vissza, a 14. haviról pedig évek óta egy szót sem szólt. Pedig a jó emlékezőtehetséggel rendelkezők számos ígérgetésére emlékeznek. Például 2010-ben azt ígérte hogy jóval súlyosabb büntetést kapnak azok, akik a közösség bizalmával visszaélnek, bűncselekményeket követnek el. Kapásból jutnak eszünkbe a nevek; Kósa, Botkai, Szíjjártó, Szájer és a többiek... Azt is ígérte, hogy egyetlenegy kormányzati döntés sem maradhat titokban, ezért minden adatot, információt, szerződést nyilvánosságra kell hozni. A Bp-Belgrádi vasút szerződése csak egy, az Orbán-kormányt övező titkok közül, kapásból sorolhatnánk a botrányos példákat.
A fidesz alapcéljaként említette 2010-ben hogy felére csökkentse a kórházi várólisták hosszát és javítsa az ellátás minőségét. Ehhez nincs is mit hozzáfűzni...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/140667792_443062717058454_8742522750406428049_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=w6jXP8xPZ8gAX-B4Xw6&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=4b3634d3bd671b320e6968e796cfa09e&oe=61514C0A
Áder 2006-ban: A fidesz elkészítette a 14.havi nyugdíj bevezetésére vonatkozó törvényjavaslatát. Közben felébredtünk és azóta bilibe lóg a kezünk! Régen volt, igaz se volt.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/87998350_821464561650362_1382772619392057344_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=-ZLDYlYBqt8AX91a_95&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=5809cb38099f00384f201071fde94abc&oe=6152C2BE
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:23 ◘ Írod: "készülnek már egy új zsebelőkurzusra!" Nos lássuk a tényeket te eszetlen fidesz barom!
Európában lényegében példátlan amit Orbán művelt. Soha más országban nem történt meg, hogy egy család hatalomra kerülve lényegében nevére íratta az ország javainak jó részét!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/145176700_257578012540543_609355853282010485_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=gjnyVXYmdpAAX8b7Mwj&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=9c239cf443e429884c881b463103dbe5&oe=6151D921
Diktátorok titkos vagyona: Ceausescu 4 milliárd $, Kim Dzsong ill 5 milliárd $, Orbán 7 milliárd $ dollár. A bűnöző román cigány visz mindent ! Mi meg dögöljünk meg !Nagyon várom már az igazság óráját !
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/49132485_324556838394011_8084270113508818944_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=RELyIAttLTsAX81CErs&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=cf7360b6d5c2f402d7105d215cdb1ed2&oe=615030F3
creativehun
@Gyurka80: Azt a megnövelt aranytartalékot valójában a magyar nép fizette ki...persze a híveknek ezt hiába is magyaráznám.
Peller Anikó
@Gyurka80: 9:38, bruhaha, itt van a szocik láncszavazása gyagyás, 5-10 ezer forint egy szavazatért, a szavazókat autókkal és kisbuszokkal szállították láncszavazásra, ja nem, ez a fidesz volt:

www.youtube.com/watch?v=OWbP4AG8KX0
sgl
@creativehun: Már csak az idióták tartanak aranytartalékban nemzeti vagyont.
nem termel, csak pénzbe kerül. Ráadásul amivel bővítették az kevesebb mint a manyup amit elloptak.

Ezek a húgyagyuak minden bezamálnak amit a fidesz szart ki.
lusta
@verőce21: 10:02 Szemenszedett hazugság.
Ki vezette be a devizahitelt? A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk.
A bukásuk után mennyire is szaladt fel az MNB alapkamat? 12,5%.
Ki volt az MNB elnöke? Járai.
Yoda69
@verőce21: Szegény anyád, nem tudhatta hogy egy ilyen idiótát szar a világra a személyedben.
Peller Anikó
@creativehun: Ennyire sötét hülye bunkókkal van teli a fidesztábor.

Hé te @hurkapöcs:, rossz helyen kopogtatsz.
sgl
@Peller Anikó: eddig csak fideszes szavazási csalásról van bírósági ítélet.
Nem is egy.

A húgyagyu fideszvakhitüek az összes saját gazemberségüket át akarják tolni az ellenzékre, - régi szokásuk,- 98 óta teszik,- de nem megy.
A húgyagyu nem nyugszik 2 nap múlva újra jön a hülye hazugságával.
2 nap múlva újra pofán kell csapni a valós ténnyel.
Peller Anikó
@creativehun: A megnövelt aranytartalékot előzőleg lenullázták. Az még úgylehet arany volt.

Ma már csak wolframot lehet kapni aranyköpennyel, úgylehet a növelés is ilyen (akciós áru).

www.viewzone.com/fakegold.html
sgl
@Peller Anikó: Antall utasítására adták el az első nagy adagot.
szaboria1
@Gyurka80: Megint egy tévedés. Igenis a Fidesznek köszönhető a deviza hitel. De ha nem hiszed kérdez meg egy ismerős bank vezetőt az majd elmondja neked. Nekem volt egy hitelem 2003-tól forintos volt amikor lehetett módistani az ismerős bankvezető azt mondta ne svájci frankra módosítsam hanem euróra. Így nem estem bele a svájci csapdába. 2010-ben vége is lett a törlesztésemnek. Van olyan ismerősöm aki sajnos még a mai napig is küszködik mert rábeszélték, hogy módosítsa a 10 éves futamidőt 20 évre.
Nessy
Megkérdezném a Kocsis mögött üldögélő Selmeczi Gabriellát, hogy is vannak az egyéni nyugdíj számlák, rajtuk a MANYUP pénz! Azt talán ne tessen már Gyurcsányra fogni!
sgl
egész jó , ütős riposztja lett Karácsonynak!

Addig, hadd javasoljak némi kiegészítést ehhez a stop-kampányhoz, hátha eszükbe jut, hogy ők vannak kormányon éppen, még egy kis ideig:
Stop áremelkedések!
Stop érzéketlen járványkezelés!
Stop a haverokat gazdagító gazdasági válságkezelés!
Stop ellopott nyugdíjvagyon!
Stop intézményes korrupció!
Stop lezüllesztett egészségügy!
Stop szétzilált közoktatás!
Stop Európa legmagasabb áfája!
Stop megalázóan alacsony minimálbér!
Stop Európa legszűkmarkúbb álláskeresési támogatása!
Stop autópályák kiárusítása!
Stop Tiborcz, stop Mészáros, stop fideszes oligarchák!
Stop Magyarország szuverenitásának kiárusítása Kínának és Oroszországnak!
Stop Magyarország kivezetése Európából!
Stop Orbán!” – sorolja Karácsony.
Peller Anikó
@sgl: 11:30, a maradékot meg a vikrorbán, nullára. Csak ennek nem volt más oka, csak az aranyat nem lehet utalni. Hawaiiba ha kérhetem. Vagy Singapurgba.
kereső
@sgl: Egyszóval: (két szóban):STOP NER!
Gyurka80
@Nessy: Azt a pénzt senki nem lopta el, meg fogod kapni, ha nyugdíjas leszel, nyugodj meg.Én kaptam nyugdíjmegállapítást és ott volt, ne terjeszd ezt a hülyeséget!
Gyurka80
@sgl: És stop európa legalacsonyabb adója.
Gyurka80
@Peller Anikó: Az nem láncszavazás volt idióta! A bajai videóra már nem emlékszel, demencia.
Gyurka80
@csipetke: Nekedt beakadt ez, senki nem tagadta! Addig már nem jutott el a tudatod , hogy a 8 év alatt miért nem csináltak jobbat.Amúgy a böszmét 2006-ban figyelmeztették a svájciak, de neki jó volt folyt be a sok áfa a vásárlásokból, száguldott a pannon puma hahaha.
Gyurka80
@creativehun: Azt is amit az idióta surján eladott! De azért ne legyen már kevesebb aranytartalék min egy afrikai országé!
Gyurka80
@Sziszifusz: Te már idiótának születtél!
Gyurka80
@Nessy:Azt köszönte meg, hogy működöképes maradt az ország. Annak ellenére, hogy az államadósságot 50-ről 80%-ra növelve még IMF segítség kellett mert a böszme elqrta nem kicsit!
kissé felnőttem
mátéka kicsi nyuszika, azt embereket nem nézd ostobának, hazudtatok loptatok és ma is loptok mindegy mit majd az elszámolást létni fogod bár nem valószinű ,hogy szabadlábon. na lám uj troll van a piacon ? telitve értelemmel?
Gyurka80
@Emmersson71: Csak nem rendőr vagy? Nem rendszeresített gumilövedék, azonosító szám nélküli rendőr ez neked demokrácia, akkor menj észak koreába ott a helyed!
Nessy
@Gyurka80: És most mennyi az államadósság? Önkormányzatok megsarcolva, kínai, orosz, meg még ki tudja milyen hitelek titkosítva, MANYUP milliárdok eltüntetve, uniós milliárdokkal együtt, ma már csak Bulgária van mögöttünk, olyan szépen mentünk visszafelé. Igaz kialakult a jó barátokból egy milliárdos réteg. Szociális hálónak már a nyomai sincsenek meg.
Emmersson71
@Gyurka80: Már kérdezted..nem vagyok kollégád! A kommunistákkal pedig bratyizz te és a vezéred..nektek jön be mostanság Kína és USSR.
Gyurka80
@Nessy: Hány éves vagy?Sok hülyeséget mondtak neked a degenerált dk-sok. Önkormányzat megsarcolva-> ki sarcolta meg 2010-ig és ki fizette ki az adósságukat.Az államadósság-> koronavírus járvány eu minden országában megnövekedett. A manyupop senki nem lopta el már írtam a nyugdíjkimutatásomon rajta van. Ez a bulgária gondolom a dobrevtől jött városi legenda, menj oda, a főnököd azt mondta el lehet menni!
Gyurka80
@Emmersson71: Én nem vagyok rendőr idióta!
Gyurka80
@Emmersson71: Csak nem értem miért véded a rendőröket, mikor törvénytelenséget követtek el!
Gyurka80
@Emmersson71: Ezt a feladatot kaptad a dk-tól, mehetsz a juttatásért!
Emmersson71
@Gyurka80: Azért, mert aljas módon provokálták őket, amit a megszerveztek! Én is odabasznék, ha megdobálnak kockakővel. Ha pedig elugatja 3x a zsaru, hogy takarodj a utcáról, mert a tüntetés zavargássá alakult, akkor vagy elhúz mindenki, vagy el lesz kenve a szájuk!
És igen..ahol fűrészelnek, ott hullik a forgács...
Csak az volt az utcán a felszólítások után (ellenére), aki ott akart maradni! Nagyon rossz duma, hogy "békésen vacsoráztunk, és ránktörtek a rendőrök"! Ló[email protected]! Megafonnal harsogták, hogy OSZOLJ! A TV MUTATTA.

Aztán az is undorító volt, ahogyan Szívós vezetésével az összes ítéletet megsemmisítették, ahol nem volt videós bizonyíték! A zsarukat pedig a levett vagy ki sem tett azonosítók miatt cseszegették, miközben legalább annyian megsérültek közülük is.

Sajnos és szerencse is egyben, hogy a rendőrök nem voltak elég felkészültek, a vezetőik pedig bátrabbak! Mert gyorsan le lehetett volna törni a lázongást..csak az később eszkalálódott volna, aztán ki tudja, meddig fajul.

És még valami...
A legundorítóbb az egészben az, ahogy a májusi kiszivárgott őszödi beszédet október 23.-a előtt IDŐZÍTVE tették közzé!!!
Emmersson71
@Gyurka80: Dehogynem...még hozzá önkéntes :P
simmering73
Szeptember 1.-től jöhet az ellenzéki petíció "Akik 2010 és 2021 között tönkretették az országot" címmel. Ennek több a valóság tartalma.
verőce21
@lusta: (11:20) Nem az a kérdés, hogy ki tette konvertibilissé a forintot, (EU csatlakozási feltétel volt), hanem ki alkalmazta tömegesen a devizahitelt?
teuton57
@Gyurka80: Feljelentest tettel? Itelet született Gyurcsany ellen? Ja, 15 ev utan sem...
csak úgy....
@Gyurka80: neked hány pedagógus diplomád van,mert shikarinak több?! :)
teuton57
@verőce21: Egyreszt senkit sem lehet KENYSZERITENI egy hitel felvetelere, plane nem devizaban. Masreszt nezz utana, ki vezette be a devizahitelt! Nem a Gyurcsany-kormany, hanem O1G alatt, 2001ben volt! Harmadreszt pedig miert epp a legtudatlanabbakat lehetett ezzel atvagni? Miert nem volt mas orszagokban ilyen meretü botrany? Mert ott nem Orban-kormany volt...
Persze aki nem tud/akar olvasni, az tud ettöl függetlenül mindenfele baromsagot firkalni.
verőce21
@teuton57: Röviden szólva, te egy zavarosfejű hülye vagy!
Gyurka80
@csak úgy...: Te csak úgy vagy hülye, vagy trenírozod magadat?
Gyurka80
@teuton57: A vörös bíróknak feljelentést, elment az ÖSZÖD !
Gyurka80
@Emmersson71: Már értem miért vagy ilyen hülye!
Gyurka80
@Emmersson71: Vannak még olyan hülyék akik elhiszik az összes azonosító leesett, igen TE!
verőce21
Ahelyett, hogy a cikkben lévő tényeket próbálnák lipsikék cáfolni, ostoba rágalomhadjáratba kezdtek! Nem lesz jó vége ennek számukra.

Ez is bejött eddig Fineszéknek...!
Emmersson71
@Gyurka80: Mert Szájerné Handó Tünde nem NER katona?! Milyen "vörös bírákról" brekegsz..hiszen az OBH és az ügyészség, valamint a tákolmánybíróság is Fideszes kézben van!!!
Te hol a faszban élsz?! Csak nézed az m1-et és butulsz?!
Gyurka80
@teuton57: Te csak a saját hozzászólásaidat olvasod? Kétszer írtam utána a 8 év alatt miért nem csináltak a svájci hitel miatt mást? A válasz, nem csináltak semmit csak hazudtak reggel... és csődbe vitték az oprszágot!
Gyurka80
@Emmersson71: Akkor a csaló czeglédi már rég börtönben lenne, de a bírói függetlenség ugye...
Gyurka80
@Emmersson71: De. Te is tudsz, csak az agyadig nem jut el!
csak úgy....
@verőce21: tény,hogy reszket a fidesz ,mit kell ezen cáfolni!?
namihami
"Nem hagyhatjuk, nem fogjuk engedni", hogy "ugyanazok az emberek, akik 2002-2010-ben tönkretették az országot", hatalomra kerüljenek""
Polgárháború? Tv székház ostrommmal kombinálva? Esetleg egy megismételt Parlament körüli [email protected]ással kombinált gulyáságyús sátorozás? Vagy csak a körútakat zúzzák ismét romosra? (csak slágvortokban a fideszes megmozdulások)
Mert ez egy tiszta bejelentésnek is érthető.
lusta
@verőce21: Csak azér, mert az igazságot írja?Még egyyszer, mert úgy látom, hogy nekifutásból sem megy ez Önnek. A Soroos-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk vezette be a devizahitelt 2001-ben, aminek semmi köze nem volt mert ilyen feltétel nem létezett, a forint konvertibilissé tételekor. A másik apróság, amíg a devizahite kb. 5% volt, addig a forint hitel, hála Járai 12,5 %-os MNB alapkamatjának, 25%.
Gyurka80
@namihami: A fele sem igaz amit írtál.Amúgy nem kellett volna elqrni a böszmének, akkor nem lett volna semmi, de ő így ágyazott meg a megszorításoknak.
verőce21
@lusta: (15:53) De ott volt a kamattámogatott hitel, amiről "nagyvonalúan" hallgat, Drága Sztrovacsek!

Tele van csúsztatásokkal és hamis állításokkal a mondókája!
kereső
Hány aláirásnál fogja azt mondani az állampárt, hogy betiltja az ellenzéket? Mert a peticiónak, minden peticiónak van valamiféle elérendő célja. Kocsis kisnyilasmáté ezt nem részletezte-hogy mi lesz a "petició" sorsa.
Gyurka80
@lusta: A simorról NE feledkezz meg aki felvette a ha 8 millát és ofshorozott!
Gyurka80
@kereső: Te bolond vagy! Ezt a moslékkoalíciót senki nem akarja betiltani, úgyse tudnának kormányozni megennék egymást, maga a böszmeferi mondta!
lusta
@Gyurka80: Semmit nem tudtak a mai napig ráábizonyítani, elenben nagyyon jó téma, mikor máár az érvek elfogytak. A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk és birkái ezerrel nyomatják a hazugságot.
kereső
@Gyurka80: Bolond vagyok, mert gondolkodom? Mi egy petició célja, úgy általában, Te a properrel legokosobbjika?
amúgy olvastad a petició szövegét, amit majd alá kell irni? Nem. Én sem, csak erről a tróger társaságtól bármi kitelik.
Gyurka80
@lusta: Böszmére nem kell semmit bizonyítani, bevallotta elqrta, ilyen böszmeséget ...és persze csődbevitte az országot!
csipetke
@kereső: 17:00 Ne strapáld magad,menthetetlen..
Gyurka80
@kereső: Nem olvastad, de van véleményed! Na ez a BAJ veletek libbantakkal!
Gauntlet
Ugyan, ti meg 2010 és 21 között tettek tönkre mindent és nyultatok le.
Azér1 az se semmi :(
kereső
@Gyurka80: Te sem olvastad, sőt az egész fideSS-sem olvasta, hogy mit gondol!!! Gyurcsány, Karácsony, Jakab- sőt az egész "baloldal", mégis tudja! Én nem tudom, hogy mi lesz a petició szövege, (Te sem, mert nem ismert még), viszont abból amit kocsiskisnyilas előadott következtetni lehet, hogy a fideSS készen áll a nyilt dikatatúrára, ottan szoktak az ellenzékkel szemben úgy fellépni, hogy betiltás lesz a vége.Mond, hogy nincs benne logika.
kereső
@Gyurka80: 17:07."és persze csődbevitte az országot!"- mondjuk ez nem a "Böszme" idején történt, hanem 2010 augusztusában, amikor a kósa- varga- szijjártó bedöntötte a forintot(shortoltak a fiúk, bennfentes információk alapján), amikor is a görög csődhöz hasonlitották a magyar gazdaság állapotát. Na akkor és ott volt csődhelyzetben az ország. És, ha nincs az MNB trezorjában az a 34 ezer milliárd valuta tartalék, ( az IMF hitelből- hála Gyurcsánynak, és Bajnainak), akkor az ország fejre áll.
Gyurka80
@kereső: Ezt a hülyeséget a dk- irodában mondták neked? Akkor volt csőd te demens, amikor elvették a 13.havi nyugdíjat és a 13. havi fizetést!
egyember
@Gyurka80: Miből tudni, hogy egy politikus hazudik? Mozog a szája.
Tehát: Gyurcsány hazudott, amikor azt mondta, hogy hazudtunk?
Vagy az a (ritka) kivétel volt, aki ki merte mondani az igazságot. Orbán viszont mindig és csak az igazat mondta. Ezt ki is jelentette. Biztosan így volt (igaz volt), hiszen ő -elsősorban- nem politikus, hanem rablóvezér.
egyember
@Gyurka80: A láncszavazást a fide$$ék vezették be. Több mint tíz éven keresztül voltam szavazóbizottságban (többnyire elnökként). Akkor mondtam vissza a felkérést, amikor nyilvánvaló volt, de nem lehetett bizonyítani ezt, meg amikor a körzetünkben 37 szavazó jelent meg ugyanarról a lakáscímről (másfél szobás panel). "Törvényesen."
lusta
@Gyurka80: Szedjen más gyógyszert, mert a cavinton úgy látszik már nem hat. Csődöt Szíjj Ártó Panama Pubi és Kupak Lala vizionáltak, amire egyből bedőlt a forint.
teuton57
@verőce21: Olvass utana, a devizahitelek 2001ben lettek bevezetve! Ki is volt akkor a minielnök???
privatbankar.hu/cikkek/penzugyi_szektor/111-kinos-tenyezo-a-devizahitelekkel-kapcsolatban-260735.html
Egy fideszbirkanak persze nem kell olvasni tudnia...
teuton57
@egyember: 37 ember 1 lakasbol, az semmi! Szabolcsban voltak 200an is bejelentve egy 2 szobas maganhazba, ahol egy 3 fös csalad lakott! Mert a polgi azzal fenyegette öket, ha nem engedik, akkor nem kapnak közmunkat... De ugyananzok szavazhattak otthonrol (Ukrajnabol) levelben is, tehat duplan! Romos, tetö nelküli hazakba voltak több tucatnyian bejelentve, a polginak es jegyzönek ez nem volt problema. Nezdd meg a videokat erröl: Rablopartok.
kereső
@Gyurka80: Egyezzünk meg, igy nem volt csőd. Pénzügyi világválság volt. (persze azt is Gyurcsány okozta). És gazdasági szükségszerúség volt a 13.havi nyugdij felfüggesztése!!!, amit Bajnai lépett meg- irbán meg véglegesen elvett.Azaz, elfelejtette visszaállitani, amikor konszolidálódott a helyzet.Azitán meg nemes egyszerúséggel módositotta a 133 igazán bátorral a TBj. Tv-t, amiből már kimaradt a 13. havi nyugdij- mindezt csak a történelmi húség kedvéért jegyzem meg.
Ami a 13. havi fizetéseket illeti- azt mondja a magyar kormány 2021 augusztusában, hogy a gazdaság állapota nem engedi meg a pedagógusok fizetésének emelését, a szociális ágazatban dolgozókét- de különben meg 17,6% -os a gdp növekedés. Most tehát, úgy áll a helyzet, hogy 14 évvel a gyurcsánykorszak után nem hogy 13. havi fizetés nincs a közszférában, hanem bérrendezés sem. Sőt, nincs munkaruha pénz, meg könyvvásárlási pénz, ...etc. Sőt nincs cafetéria sem. Ez utóbbiakat mind orbán vette el. És orbán nem adta vissza a 13. havi közszféra fizetést. Lehet itt hátrafelé mutogatni 15 év távlatából...de minek. A közelmult történéséei érdekesebbbek, különös rekintettel az urizálásokra, és a járványkezelésre-és az ahhoz kapcsolódó hútlen kezelésekre.
Gyurka80
@kereső: Egyezzünk meg csőd volt! És nem úgy volt ahogy írtad, nézz utána, keressél!
Gyurka80
@egyember: Nem az a láncszavazás nézz utána!
Gyurka80
@egyember: Elég nyakatekert ez a hazudunk, de akkor hazudunk, idióta!
kereső
@Gyurka80: Nem nézek Cáfold TE, amit irtam.Csak ne hanlatyolj, mert azt unom. Te olyan okos vagy, kitanultad az összes fideSS-es szlogent, hazugságot, csúsztatást- akkor most cáfolj, tényekkel! Qrvára unom, hogy rogánszijjártóhabony bűnözők által összeállitott csúszatásokkal , hazugságokkal jössz 15 év után, és emutt 122 év után emutt 8 évezel./áveztek.
lusta
@Gyurka80: Hát ez az. Az agymosott egybites 300 forintos budiforradalmárokkal felesleges a vita, mert a tények őket, ahogy Önt sem, egyááltalán nem izgatják.
ibn Said
@Gyurka80: Hát olvasva a válaszokat, valós cáfolat, vagy érv egy sincs, de személyeskedni azt nagyon tud!
Miért kell a tények ellenére a hülyeséget fröcsögni!? Ja, tudom, mert a fidesz és hívei nem a valóságban élnek, hanem az általuk megteremtett álom világban, ahol csak az az igaz amit ők mondanak!
Gyurka80
@kereső: Ha nem nézel utána, hülyén fogsz meghalni! Nem érdekel a libbant dumátok, nekem elegem volt a libbant 100 napos programokból, megszorításokból, böszmeferi szomorú pofájából amint bejelenti az áremeléseket! Pl kevesebbe kerül most az áram és a gáz mint 11 évvel ezelőtt amikor eu-hoz viszonyítva többet fizettünk, most fordítva van!
kereső
@Gyurka80: Gyakorló háziasszonyként egyetlen dolgot tudok javasolni, vedd elő a 2009-es energia számláidat, meg a mostaniakat. Számolj- azután szórj hamut a fejedre. Még németh sziszi rezsicsökké-vel sincs igazad.
terlasz
Reszketnek a liberálisból lett illiberális korcsok. Navracsics és a fővadász 2010 körül büszkén hirdették, hogy sikerült nekik Gyurcsányt jól lekaraktergyilkolni. Meddig gyilkolásznak még ezek a maffiózók?
szaboria1
@Gyurka80: Meg etetettek téged mert mennyit is mutattak neked ki a nyugdíj kimutatásnál? A kormány maga bevallotta a 3000 milliárdból hiteleket fizetett ki. De helyette olyan hiteleket vett fel amiről mi már nem is tudunk.
Tudod a kimutatást úgy szerkesztik meg, hogy te azt hid el van számolva. Pedig csak azt kapod meg ami 1988-óta az adózott jövedelmed volt.
ómió
@balos: Már egy egyszerű mondatot se értesz ott az elmeosztályon, bolsiék fajkreténje!? Agydonorod meg sehol?
ómió
@Eladott Ország: Üdítőbb hazugságokat még mindig nem találtál az Athina Híradó "archívumában", bolsiék idiótája!? Hát, húzzál bele! Ne hagyd má' "ellaposodni" a bolsevik aljasságodat!
bence
@Gyurka80: ! Gyurka ! te nagyon böszme vagy !
Gyurka80
@szaboria1: "Pedig csak azt kapod meg ami 1988-óta az adózott jövedelmed volt. " Tehát amit a magánpénztárba 1997-től befizettél és visszaléptél megkapod! Saját magadnak mondasz ellen, ez pedig hülyeség!
szaboria1
@Gyurka80: TB ügyíntéző voltam tudom; hogy mit beszélek.
Gyurka80
@kereső: Én elővettem, de te csak a hülyeségedet vetted elő. Én az 2010-es éves számlát elosztottam a KWh-val illetve km-el és az egységnyi ár kevesebb volt! A hamuszórás neked van, számolni nem tudsz, remélem azért főzni tudsz a párodnak!
szaboria1
@Gyurka80: Mert te aztán biztos tudsz. Név nélkül linkeld már be a határozatodat, hogy lássuk neked milyent adtak.
kereső
@Gyurka80: A 2010-évi volt kevesebb? Ja, elfelejtettem mondani, hogy nézd meg 2009, és 2020 év nyersolaj hordónkénti árait- a Brentit. Azután kezdjél el számolni, majd vond le a következtetéseidet. Mire számoltál km osztást?
Nessy
Úgy mellékesen 2010 előtt még a gázbojler használattal is kevesebb gázszámlát kellet fizetnem. Ugyanis évi 1200 m3 kedvezményes árú volt, és a fogyasztásom 1300-1350 m3 volt. Azóta már villanybojler van, de a gázszámlám még mindig több. Amikor a világpiacon a bányabéka alatt volt a gáz ára, akkor mélyen hallgattak. Sőt, van egy rossz hírem. Miután csak a lakossági árat fagyasztották be, a közületi meg növekszik, ami beleépül az árakba, és mindannyian fizetjük.Ugyanez a helyzet az elektromos energia számlával is.
sgl
Az azé megnyugtató, a kommentek ellenzéki és fideszhívők számának alakulásából arra lehet következtetni: az ellenzék kb 50%-al többen vannak.
Itt a propin van kb 10 fideszhívő, van pár semleges és jóval több ellenzéki.

Mandíner a fideszes szennycsatornája, ott kb fordítva olyan az arány mint itt, a stílus ellenben egészen undorító.
szaboria1
@Nessy: Nekem meg vannak a költözés óta 2003-tól a számláim és bizony hiába van rezsicsökkentés a fogyasztásunk több mert nincs megfelelő hőértéke a gáznak.
Nessy
@szaboria1:Nálunk csak a nagyon hidegben forr fel lassabban a teavíz, és sütök egy fokozattal magasabban.
Shikari
A köztudatban kell tartani, kik ezek és mit tettek! A moslékellenzék vezetői hazaárulók, terroristák, kalandorok és balfaszok!
szaboria1
@Nessy: Többször nagyon sárgán éget a gáz mikor telefonáltam akkor mindig azt mondták ellenőriztessem a készüléket. Válaszom az volt ezt megtettem de ha minden készülék így üzemel akkor nem nálam van a hiba. Kijött egy ember nem mondott semmit elment és láss csodát egy óra múlva újból kéken éget.
Gyurka80
@kereső: Hogy lett volna a 2010 kevesebb? 2011 évi gáz 163FT/kbm 2019 évi 112/4FT/kbm áram 2012évi 48.49FT/KWh 2020 évi 37,28Ft/KWh . Ezek konkrét számok nem süketelés akkor volt bojler most nincs ,összes számla osztva kbm ill KWh. A statisztikát nézzétek: ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Natural_gas_price_statistics/hu&oldid=367333
Nessy
@Gyurka80: Már föntebb leírtam. Évi 1200 m3 kedvezményes áron volt elszámolva. Miután az évi fogyasztásom 1300 m3 körül mozgott, ennél fogva zömében az olcsóbb tarifával számolták az éves fogyasztásomat.
Viszont az egyre emelkedő közületi gáz és villanyszámla beépül a termelési költségekbe, ergo azt mi fizetjük! A világpiaci árak alacsony értéke nálunk nem jelent meg, az orosz gázszerződés okán. Ami meg megjelent, az a MET több milliárdos nyeresége lett.
kereső
@Gyurka80: Most mit hasonlitottál össze, mivel. 2011-ben,2012-ben már orbán kormány volt, sőt 2020-ban is még orbán kormány!
Én 2009/2010 árakat kértem összehasonlitani a mostaniakkal, kiegészitve a világpiaci árváltozásokkal. Csak súgásképpen: a lakossági gáz fogyasztói átlagára 2002-2010 közötti időszakban: 66.-Ft/m3.
2011-ben meg (Te irtad) 163.- Ft. Erre jött a 25%-os rezsicsökkentés:40.75 Ft- azaz 122.25 Ft/m3 lett az ár.
Mondjuk a 2%-os Áfa növekedés is lökött rajta még egy kicsit.
Miközben a természetes gáz világpiaci ára 60%-al csökkent 2008-hoz képest.
Na, folytatjuk?
Aki Én
@Gyurka80: @verőce21: @ómió: Egészen elképesztően buta és tájékozatlan emberek vagytok. Az egysíkúság az, ami jellemző rátok, a mérhetetlen butaságotok mellett.
Még szerencse, hogy ahogyan itt is, az életben is kisebbségben van a buta fajtátok. Persze a pofátok az óriási, nem úgy, mint a szókincsetek és a képességeitek.
Gyurka80
@kereső: @Aki Én: Kisebbségben, már 3-szor 2/3-al, te ennyire hülye vagy?
Gyurka80
@kereső: Egy egszerű összehasonlítást nem értesz akkor mit folytassunk.Olvasd el mégegyszer amit írtam talán megérted. 2010-ben még nem volt rezsicsökkentés jan-ban még a libajnai határozta meg az árakat. Én pontos egységnyi árat írtam, ha nem érted a te bajod!
Gyurka80
@Nessy: A statisztikát nézzétek: ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Natural_gas_price_statistics/hu&oldid=367333
Gyurka80
@kereső: Az előzőt csak az én-nek írtam . Sikerült megértened a gázárat?
kereső
@Gyurka80: Onnan indultuk ki, hogy mikor fizetett a paraszt/polgár többet a gázért - 2010 előtt, vagy 2010 után a rezsicsökkentéssel együtt. Ehhez képest hoztál nekem adatokat 2012-ból, meg 2020-ból. Hogy miért ? A fene sem tudja.Ezért nem is reagáltam arra, hogy nem értek egy egyszerú összehasonlitást.Nem erre voltam kiváncsi.
Gyurka80
@kereső: Jó hogy nem már 25 évvel ezelőttivel hasonlítod, meg a támogatottal (ami csak keveseknek járt).Attól számítottam, ahogy a böszme libbantak átadták.
kereső
@Gyurka80: De pont ez volt a lényef- hiszen te jöttél elő a "gázáremeléssel". Egyébként megérdemelsz egy buksi simogatást a zéma tereléésért. Én meg a mai napig nem tudom, hogy mit takar kocsiskisnyilasmáté azon kijelentése, hogy "meg fogjuk akadályozni az ellenzék hatalomra kerülését"!
Ha, emlékeim nem csalnak Ti mutogattok mindig hátrafelé- ha kell, ha nem.
Gyurka80
@kereső: Nem volt gázáremelés, nem úgy mint amikor lendva lassan mondta, hogy te is megértsed. A terelést meg te csinálod mert 11
Gyurka80
@kereső: folyt, év alatt nem volt emelés! Sőt libajnaiéhoz képest csökkenés volt! Mit nem lehet ezen érteni?
szaboria1
@Gyurka80: Érdekes az én kérésemre miért is nem válaszoltál? Egy linket kértem a nyugdíj számitásodról. A gáz ára nekem a rezsicsökkentéssel most is többe kerül, mint amit 2009-ig kaptuk hozzájárulásként. Ráadásul akiknek meg vannak a számlái észre veszi, hogy több m3 kell fizetni, mert a gáz hőértéke rosszabb lett így ha meleget akarunk jobban felkell tekerni a konvektort.
Gyurka80
@szaboria1: Nyugdíjszámításomról linket, normális vagy? Az nem linken van, hanem személyesen a befizetett évek során KIMUTATÁS!Ezt írtam"2011 évi gáz 163FT/kbm 2019 évi 112,4FT/kbm áram 2012évi 48.49FT/KWh 2020 évi 37,28Ft/KWh . Ha te kevesebbet fizettél a gázért 112,4 FT-nál böszme alatt az HAZUGSÁG! Ez évi össz FT/kbm-el jött ki itt nincs duma hőérték meg egyéb.Mit nem lehet ezen megérteni?
human
Tegnap néztem Hollik és Márki-Zay közt egy vitát. Folyamatos Gyurcsányozás volt. Nincs kétségem,hogy azért tolják ilyen látványosan buta módon, mert a tábornál ez tényleg hat.
Itt a teljes vita:
youtu.be/t48VcNa0vEg
szaboria1
@saGyurka80: Aki nyugdíjba megy az kap egy teljes elszámolást azaz kimutatást adnak. Mert nekem van abba le van vezetve a ledolgozott évek és a 1988 évtől a kereset is és annak a szorzója is.
A gáz ára 2011-ben 124.-ft/m3 2010 dec 121.-ft/m3 volt.2012-ben már 145,33ft/m3 volt a gáz ára. De ha nem tudtad ezekben az időkben több gáz szolgáltató volt. Ezért vannak eltérések. Pl Tigáznak is más volt az ár rése. 2008 ban a szoci kedvezmény miatt csak 73.-ft/m3 volt 1m3 ára.
sgl
Tegnap este bekeveredtem a Hírtv híradójához és utána Szopós Szefu 10 perceig sorolta a 02-10 közötti kormány hogyan tette tönkre az országot. Semmi más nem volt mint egy hazugság cunami, - ellenzék hibája mai napig nem nyomta vissza határozottan a Parlamentben ezeket az ocsmányságokat,- és feltette a végére a koronát mondván szeinte Gyurcsány egy pszihopata gazember.
A röhej a hazugsága nagy része pont a fideszre illik, Gyurcsányt meg keveri a geczivel.
sgl
@sgl: Az egészen elkeserítő, hogy olyan szakmai kéoetlenségeket szajkóznak amit az ellenzéknek 100x helyre kellett volna tenni, de valahogy nem hallom sehol.
Csak egy: Gyurcsányék csődbe vitték az országot. Jól lehet így Gyurcsányozni.
Hazugság, mert semmilyen csődhelyzet nem volt, IMF hitel deviza tartalék feltöltése miatt kellett. - ÁH hiány és a nominális adósság most jóval magssabb mint akkor.
2010 nyarán a geczi világbajnok válságkezelést mondott a FAZ interjúban és ami a röhej:30 év alatt 1x voltunk csődhelyzetben a fidesz alatt 2011-ben amit a sperma elismert, a gugli kidobja.
Ellenzék meg kussol a Parlamentben amikor ezek a rohadékok csődöznek mindenfélét hazudoznak az ellenzék kormányzásánál.
Ennyire hülyék? JOBBAN! Balfaszok!
Ezért tud a fidesz absz hazugságokkal agymosni, mert az ellenzék képtelen helyre rakni a tényeket.
Nem a fidesz jó az ellenzék gyenge.
sgl
Kocsisról még csak annyit, a köcsögről minig ez ugrik be:

"Amikor több éve, a Lendvai utcában a fidesz székháznál tíltakozott az ellenzék, felmásztak az erkélyre aztán
be is mentek egy hátsó bejáratnál, akor volt egy kis zúzódás: betört egy ajtó üvege.
A szopósszájú Kocsis mÁTÉ ÚGY KOMMUNIKÁLTA, HOGY AZ évszázad legnagyobb rombolását
vitte végbe az ellenzék sok milliós károkozással.
Bírósági tárgyalás, -> kiderült egy ablak tört pár 10 ezer ft kárral és azt is a fideszcsürhe tette,
semmi kárt nem okozott az ellenzék.
Na ennyit a pinaszájú igazságáról."

Na kb ilyen igazság alapú a pinaszájú ámokfutása az ellenzék ellen.
sgl
@human: És nem kellene az ellenzék ütős riposztokkal felkészülni a fidesz aljas hazudozásaira???
kereső
@human: T21:15 És Márki-Zay az össz ellenzék miniszterelnök jelöltje kiván lenni- benne Gyurcsánnyal és a DK-val. És ez a Márki-Zay "kék szalagot" adott holliknak- a megbékélés jegyében ( a kék szalag Márki mozgalmának jelképe). Na erről ennyit- ez felér tarlós kitüntetésével.
kereső
Engem még mindig az érdekel, hogyan fogja a fideSS megakadályozni a "baloldal" hatalomra kerülését? Mire készül a fideSS/orbán?
sgl
@kereső: www.youtube.com/watch?v=t48VcNa0vEg

Hollik: önöknek egyetlen egy célja van: leváltsák a kormányt.
Márki-Zay: tolvajokat.
Hollik: Így van.
!!! 11.10 - 11.16
Dr. Proktor
Borzasztó! Hát mindenki szembe jön a politikai autópályán?
Vagy csak vakon követik a kolompot...
Nyírfa
@sgl: aug.31. 7.36

Minden változás a beismeréssel - belátással - kezdődik!
Vagy csak freudi elszólás? :))
evacica
Máté gyerek nagyon megakar felelni Orbánnak! A Gyurcsány fóbi Orbánnál örök életű, Nem tud megbocsájtani hogy Gyurcsány felmosta vele a padlót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok