Ágoston László érdekes kísérletbe fogott: kiposztolt egy iszlám világot méltató szöveget a közösségi oldalra, majd az írást meg is hirdette Orbán Viktor követői számára (azaz, hogy biztosan eljusson a poszt a rajongók falára).

A szöveg így szólt:

Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél. Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik. Az iszlám egy nagy lelki és szellemi építmény, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük.

A szép szavak azonban nem valami ballib migránssimogató korteskedése, hanem Orbán Viktor 2015-ben, arab bankárok előtt elmondott beszédének részlete:

Ágoston szerint a "tréfát" követően néhány óra alatt gyakorlatilag elöntötte oldalát a gyűlölet, volt, aki elküldte a picsába és volt, aki azt kérdezte, ki ez a beteg elme? Pedig ő csak arra volt kíváncsi, mennyire fogják Orbán hívei meggyűlölni azért, "amit a miniszterelnöknek szó nélkül elfogadnak".

Totál hülyét csinált Orbán rajongóiból egy facebookozó

A poszthoz érkezett kommentek meg is hozták az eredményt, további tapasztalatait pedig itt írta meg arról, hogyan fogadták a gyalázkodók, amikor kiderült, kitől származik eredetileg a szöveg.

217 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Mennyi olyan idézet van, amit O.V. évekkel ezelőtt mondott, persze, teljesen más értelmezésben. Ezért hívják őt szélkakasnak is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bretagne
Mennyi olyan idézet van, amit O.V. évekkel ezelőtt mondott, persze, teljesen más értelmezésben. Ezért hívják őt szélkakasnak is.
papa.49
Nem volt nehéz a ,,rajongók, már kész alapanyagok,,)))))))))))))))
eugen4402
Halálosan tragikomikus az élet! Ágoston László tökéletesen pontosan idézte a miniszterelnök tavalyi beszédét, ami Orbán szájából elmondva iránytű, Ágoston FB-oldalán leírva: ok a lincselésre...Ez a nép nem normális, slussz, téma be van fejezve!
nezelodo
Jól van nem kell cikizni, a mi drága min. elnökünket, akkor lehet, hogy éppen a vejkója üzletét készítette elő hatalmas nyelvcsapásokkal. Egyébként sincs semmi baja a muszlimokkal, különösen azóta, hogy Kaya Yrahim segített a köztartozásoktól terhes fidesz cégek eltemetésében. Az Orbán imádók meg így szeretik őt, sokszínűen, szélkakas módjára pörögve.
F_Viktor
Nem az első eset mikor orbán segget csinál a szájából, de birkái agyáig csak a gyűlöletet szító mondatai jutnak el (ballib, migráncs, stb.).
amaramaistanna
így járnak azok, akik isszák Orbán szavait, majd később nem emlékeznek arra, hogy mit ittak...
nezelodo
@amaramaistanna: Pedig ugyanúgy megfosatja őket is az itóka, mint akik kényszerből isszák, csak nem veszik észre a következményt.
silber13
Nem volt nehéz hülyét csinálni belőlük!:-))
Pöpec
Münchausen és Háry János sehol sincs orbán viktorhoz. Tehetséges gyerek ez, nem véletlenül küzdötte föl magát a falu végi kurta vályogból a várba. És még nincs vége - sajna.
pbalage
ha arról van szó, én két raklappakolás közben fél óránként kitekerem egy-egy fideszes nyakát, annyi időt csak szakítok erre a nemzetileg fontos kérdésre, mert különben mi döglünk meg, emberek.
Vosztok
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Eriksson
Hogy is van ez?
A beszéd az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlésén hangzott el 2015. június 9.-én.
Mond ez valakinek valamit?
1. Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlése
2. 2015. június 9.-e.
Totál hülyét csinált magából Ágoston László, meg azokból is, akik felültek ennek a nyilvánvaló provokációnak.
F_Viktor
@Vosztok: @Eriksson: Írjátok:
"Orbán ezt a beszédet még a "békeidőben", Merkel invitációja, a Baross-tér megszállása, a MÁV és az autópályák blokkolása, a szutyokáradat megindulása előtt mondta.
(...)
2015. június 9.-e.
Totál hülyét csinált magából Ágoston László, meg azokból is, akik felültek ennek a nyilvánvaló provokációnak."

Többször említettem, hogy nem is orbán a legnagyobb bűnős, hanem ti, akik táptalajt szolgáltattok országromboló munkáinak!
Rasszista állat módjára próbáljátok védeni a védhetetlent, a gyűlölet fröcsög belőletek!

De nézzük meg a tényeket:
1) Gyűlölitek a háborús menekülteket, de a pénzes arab már jó arab?
2) Igen, orbán június 9-én mondta a fentieket,. ami messze nem volt "békeidő", hiába is próbálsz meg HAZUDNI!
Emlékeztetlek, 2015. április 24.-én kezdték postázni 8 millió embernek (1,4 milliárd forint közpénzből!) a levelet, melyben megerősíthetik orbánt abban, hogy a puhapöcsű Brüsszel helyett igenis Európa keménylegényeként lépjen fel az illegális bevándorlók ellen!
Mivel ez a nemzeti konzultáció nem hozta az elvárt sikert, állításuk szerint is csak 200 ezren küldték vissza, újabb sebességi fokozatba kapcsolt a gyűlöletkampány!

2015. május 31.-én vasárnap, kovács zoltán (kormányszóvivő) bejelenti a nemzeti konzultáció témakörével kapcsolatos tájékoztató kampányt, vagyis az óriásplakát-kampányt (amelyben egyebek mellett arra figyelmeztetnek, hogy minden Magyarországra érkezőnek tiszteletben kell tartania az ország és az unió kultúráját, törvényeit, továbbá nem veszélyeztetheti a magyarok munkahelyét...)!

S a kronológia szeriont még mindig június 9.-e előtt járunk, a bizonyos orbán beszéd előtt!

Tehát nem kell HAZUDOZNOTOK, a hülyéket pedig magatokban keressétek!
justhpeter
és a fideSS-majmok füttyszóra ugrottak. Édsz nélkül... A kormánypárt követő "elitje"...
Eriksson
@greenangel: Eddig is hittem. Ám a beszéd arab bankároknak és üzletembereknek szólt, még a migráns áradat megindulása előtt.
S való igaz, a keleti kultúra páratlan a maga nemében. Sőt! A térség a civilizáció bölcsője.
Kovács Gizella
@Eriksson: Csak halkan szeretnélek emlékeztetni az öszödi beszédre, ahol az akkor ellenzékben lévő Fidesz kiragadott egy részletet és azt harsogta és harsogja a mai napig.
Most a saját " fegyverüket " fordították a Fidesz ellen.
Eriksson
Ebből is látszik, hogy a gyűlöletkampány működik. Egy kis ecetbombától prüszkölnek, nyálaznak az arra érzékenyek ahelyett, hogy gondosan előkapnának egy zsebkendőt az orruk elé.
Nehéz ám racionálisan gondolkodni.
Eriksson
@Kovács Gizella: Jó kis játék hülyegyerekeknek. Mikor nő fel már a társadalom arra a szintre, hogy helyén tudja kezelni a dolgok értelmét?
(Egyébként az öszödi beszédet maguk a szocik szivárogtatták ki)
Kovács Gizella
@Eriksson: Lényegtelen. Orrba szájba dícséri az iszlámot.
Azok a bankok mennyivel különbek az európai bankoknál?
Azok sem bagóért adnak kölcsönt.
Kovács Gizella
@Eriksson: A szivárogtató meg a Szili volt aki oda sz@rt ahonnan evett.
megatonna
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
megatonna
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
F_Viktor
@Kovács Gizella: Írod:
"Orrba szájba dícséri az iszlámot."

Az iszlámtól rettegő keresztény magyarok és orbán azt gondolják, hogy létezik egy iszlám bankárok Allahja és egy menekültek Allah ja? :-)
Nehéz elhinni, hogy ennyire primitívek a magyarok :-(
Eriksson
@Kovács Gizella: Nemcsak Szili, voltak ott még más magas rangú politikusok is, s benne volt még nagyon sok érdek.
F_Viktor
@megatonna: Írod:
"Csak annyit: a "békeidőt" nem Szíriára, hanem Magyarországra kell érteni."

Olvasd el mit írtam, a fenti orbán monológ előtt már NEM volt békeidő Magyarországon, a konzultációs levelek régen kézbesítve, bejelentve az óriásplakát kampány!
bakegya
@megatonna: RENDESEN KITETTED MAGAD A KIRAKATBA!-ki vagy tiltva?-te magad zártad ki!-nem fogsz hiányozni.
bencemacska
@F_Viktor: ma, 11:31
Nálad a pont!
Ezt hajtogatom én is mióta ez a beszéd elhangzott, de mintha süket füleknek mondanánk!
Szvsz itt nem arabokon, iszlámon, stb van az ellentét, hanem a gazdag és a szegény között. Ma is seggnyalva fogadja OV és stábja őket, ha államkötvényt vesznek!!!

És a sok - sok hülye magyar birka benyalja az egymásnak ellentmondó dumát!
bencemacska
@Eriksson: ma, 11:34
Írod "a migránsáradat megindulása előtt" mondta. Tehát akkor nem is Merkel hívta őket Európába, hanem OV?
Én csak így tudom értelmezni!
Rózsika Hatházi
@megatonna: Szeretnéd, ha megatonna néven is kitiltatna valamelyikünk? @megatonna: 11:55-re. Akkor mit keresel itt lógó nyelvvel, meg álló cerkával?
Eriksson
@bencemacska: Nyakatekert okoskodás. :-)))
vonotok
@bretagne: Bocs! De én a " kakas " -t meg kérdőjeleznem. Szegény nagyapám az ilyen " kakasnak " előszór vágta volna el a nyakát.
megatonna
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
F_Viktor
@bencemacska: Írod:
"Ma is seggnyalva fogadja OV és stábja őket, ha államkötvényt vesznek!!!"

Sőt, az a jobbikos Toroczkai, aki magánhadseregével védi az ásotthalmi határt, pártutasításra rendszeresen fényezi magát az iráni (és az orosz) televízióban.

Írod:
"És a sok - sok hülye magyar birka benyalja az egymásnak ellentmondó dumát!"

Egy dolog, hogy benyalják (hülye birkák), de ami felháborító, hogy a már nem fityeszes szavazó is HAZUDIK, csak hogy igazolja orbán gyűlöletkampányát!
megatonna
@megatonna: 12:56 folytatás.

a MÁV és az autópályák blokkolása, a szutyokáradat megindulása előtt mondta.
2. Beszédének minden szava igazs.
3. Ha az ételben nincs só, akkor az rossz. Még az édes ételekbe is kell egy pici. Viszont ha sok van benne, akkor attól rossz. Ez az adag pedig már nem sok, nem elrontja az ételt, hanem mérgező. Életveszélyes!!!
Kovács Gizella
Egy szaúdi üzletembernek adta el a József nádor tér sarki épületét, a volt Postabank-székházat az a cég, amely Tiborcz Istvánhoz (Orbán Viktor vejéhez) köthető – írja a Heti Válasz csütörtökön megjelenő számában, amelyben arra is kitérnek, hogy a szóban forgó szaúdi üzletembert korábban az FBI is kereste.

Mint arról korábban beszámoltunk, az AMX Nador House Hungary Kft. vásárolta meg a volt Postabank-székházat, a cég egyik tulajdonosa pedig az a BDPST Zrt., amelynek bejegyzéséhez az illetéket Tiborcz István tette le. A vállalkozás még március végén egy jordániai üzletember, Ammar M. A. Abu Namous kezébe került és átnevezték Pharaon-Kappa Kft-re. A Heti Válasz még korábban arról írt, hogy ez a cég az arab milliárdoshoz, Ghaith Pharaonhoz köthető, az ő nevében járt el a jordániai férfi is.

propeller.hu/itthon/3235962-total-hulyet-csinalt-orban-rajongokbol-egy-facebookozo?all#c1669145

Belőlünk meg az Orbán akar totál hülyét csinálni ?
solidedge
Kedves Budapestet és a TV székházat szétverők. Mennyit kell még Orbánnak hazudni, hogy megint elinduljatok?
F_Viktor
@Kovács Gizella: Írod:
"Belőlünk meg az Orbán akar totál hülyét csinálni ?"

Már megtette, pedig egyszerű a képlet:
2014 januárjától 2015 februárig 760 ezer - zömében koszovói iszlám vallású - balkáni menekült lépte át a magyar határt. Magyarország tette a az EU chartában, a a különböző humanitárius szerződésekben lefektetett dolgát, s 3-4 nap alatt ezek a menekültek elhagyták Magyarország nyugati határát.

De ekkor, a magyar közvéleménykutatások alapján 2014 decemberében a fityesz:
900 ezer szavazót veszített egyetlen hónap alatt:
www.168ora.hu/itthon/900-ezer-szavazot-veszitett-fidesz-egyetlen-honap-alatt-132599.html

Összeült a válságstáb, s a Habony művek (szerintem putyinka keze sem patyolat tiszta ebben, hiszen éppen ekkor dübögött a Paks II. mutyi is) megalkották a migráncsos gyűlöletkampányt.
Majd jött a nagy terv, hogy a megfélemlített magyarok lássanak is migráncst, jött a durva bánásmód, az éheztetés, a Budapestre utaztatás, majd a Keletiben való magukra (önkéntesekre) hagyása, aminek egyenes következménye volt, hogy megindultak gyalog Bécs felé.
Ez a hisztériakeltés olyan jól működött, hogy visszaszipkázták a jobbikhoz barangolt birkáikat, sőt, még azok is reszketnek a mai napig, akik soha nem voltak fityeszes szavazók.
bencemacska
@Eriksson: Azt a jogászok követik el!
Én csak józan paraszti ésszel tudok gondolkodni!!!-:))))
Eriksson
@bencemacska: Akkor légyszi gondolkodj a magad józan eszével és ne magyarázz a dologba mást, mint ami benne van. :-)))
Az a jogászok dolga.
Kovács Gizella
@Eriksson: Hallgasd figyelmesen lgyszíves ... " ezért számunkra az iszlám vilégból érkezett
emberek nem fenyegetést jelentenek ... "

hvg.hu/itthon/20150605_Orban_Sok_helyen_felnek_az_iszlamtol_de_M

Akkor minek is a milliárdokért megépített kerítés ?
Ja, tudom, jönnek az afgánok is...
bencemacska
@F_Viktor: ma, 13:59
A "migráncsok" Keletinél való összegyűlését elősegítette, OV bejelentése, hogy egy hónap alatt kész lesz az átjárhatatlan, pengés kerítés. Azonnali intézkedéssel lezárták a nyugat felé való utazást, leszedték a vonatról a jeggyel rendelkező utasokat, stb.!!!
Ezért torlódtak fel Bp-en a menekülők, akiket aztán - Bp mentesítése érdekében - sürgősen átvettek az osztrákok és németek!!
bencemacska
@Eriksson: Az is elég, ami nyilvánvalóan benne van!
Itt lemásolták a filmet...-:))))
Yoda69
Nos az ilyenek miatt irta Brody a Birka orszag c. uj dalat.
Remekul illik a fideSSfanokra.
Eriksson
@Kovács Gizella: Valójában nem az iszlámtól, mint kultúrától kell félni, hanem azoktól akik az iszlám nevében hordják szét a békétlenséget és rettenetet. S ami most fenyeget bennünket az nem az iszlám kultúra terjedése, hanem az ellenőrizhetetlen milliók áradata, a szélsőségesek terrorizmusa. Némi európai rásegítéssel.
Kovács Gizella
@Eriksson: Na ugye, mégis megy az uszítás, milliárdok a plakátokra, népszavazásra.

A félreértések elkerülése végett, én sem tapsolok a menekültáradtnak !!
Viszont a kettős beszédnek előbb utóbb nagy ára lesz !
Eriksson
@Kovács Gizella: Hol a kettősség?
Az idézett beszéd a bankár befektetőknek szólt, üzleti tárgyalás részeként, nem neked, nem nekem, és nem is az itteni háborgóknak.
Egyébként ha figyelted, egészen jól elkülöníthető ez a célcsoport, a migráncsok sok-százezres, milliós, megállíthatatlan agresszív tömegétől.
Kovács Gizella
@Eriksson: Reménytelen vagy :-) mármint értelmezésben.
Részemről befejeztem :-) Szép napot :-)
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Valójában nem az iszlámtól, mint kultúrától kell félni..."

Helyesbítek:
"Valójában nem az iszlámtól, mint kultúrától FÉLEK..."

Mert az az igazság, hogy nem KELL félni! Legalábbis nem úgy, ahogyan te/ti...
Eriksson
@Kovács Gizella: Nekem meg az az érzésem, hogy nem egyformán értelmezzük a magyar nyelvet. Már azt sem igen értem, hogy mi a problémád ezzel a tavalyi beszéddel? Hogy is tudtál eddig aludni, amíg nem volt tudomásod erről a "kettősségről"?
Eriksson
@F_Viktor: Te csak ne írd át az én szövegemet témaadóul, még akkor se, ha magadból egy eredeti ötletet nem tudsz kisajtolni.
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Az idézett beszéd a bankár befektetőknek szólt, üzleti tárgyalás részeként, nem neked, nem nekem, és nem is az itteni háborgóknak."

Akkor idézek orbántól, a gyűlöletkeltőtől:
"Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik."

A "_mindenkit_" azt jelenti, hogy az író kiemelte a szót, vagyis lásd így: MINDENKIT!
Tehát nem bankárokat, nem befektetési kötvényeket vásárlókat, hanem MINDENKIT - mondta orbán, miután már kinyomtatták az iszlám menekültek elleni, gyűlöletkeltő óriásplakátokat!

Ha a fejedre állsz, akkor sem tudod megvédeni a ge@it!
Azért, mert egy hazug, csak a saját érdekeit előtérbe helyező, bárkin-, milliókon átgázoló gátlástalan ge@i!
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Te csak ne írd át az én szövegemet témaadóul, még akkor se, ha magadból egy eredeti ötletet nem tudsz kisajtolni."

Kijavítottam, mert mondatodban a KELL azt feltételezheti bármelyik NEM csokis gatyásban, hogy te is egy gyűlöletkeltő ge@i vagy. Pedig tudom, hogy nem...

Ha már "eredeti ötletet" említesz: Hány muszlimmal beszélgettél életed folyamán, vagy mennyit láttál 3 méternél közelebbről?
Rózsika Hatházi
@megatonna: A 11:54-es hsz-ban találom a kivetnivalót. Tudod, lehet libsizni, gyurcsányozni, meg fityiszelni is, de ha megfigyelted volna az itt kommentelő "libsik" közül egy sem kurvázott le senkit, aki nem egy véleményen van velük. Egyébként, még Vosztok korodban, nem is oly régen, hány emberrel akartad tisztára nyalatni a hátsó feledet?
Eriksson
@F_Viktor: Idefigyelj Öcsi. Nem akarom érteni, hogy miről beszélsz itt a nagy agitálásban, és több okom van rá.
Gondolkodjunk józan paraszti ésszel. Ugye azt szoktuk tenni kerékpárunkkal, autónkkal, lakásunkkal, öltözőszekrényünkkel, hogy lezárjuk, bezárjuk, hogy illetétktelenek ne tegyenek a tulajdonunkban kárt. Komoly biztonságtechnikai ipar épült a tulajdonjogok megvédésére. Namármost. Ha Neked, nektek igazatok van, hogy nem kell félni senkitől, akkor ez miért van így? Miért pont akkor jön a biztatás, hogy nem kell félni senkitől, amikor ismeretlen emberek millióinak vagyunk kitéve mint lehetséges áldozati céltábla. Olyanoknak, akiknek nem ismerjük a szokásaikat, nem értjük a nyelvüket, az akaratukat viszont érvényesíteni akarják a mi kárunkra is. Mindenáron. Hogy lehet ellenük védekezni? Úgy, hogy mantrázzuk: Ezek jó emberek, ezektől nem kell félni, hiszen megmondta az Európa unió, hogy akik itt nyomulnak azok mind csak a mi szórakoztatásunkra jönnek ide.
És neeeem! Nem őtőlük kell félni. Neeem! Csak saját magunktól, mert a hiba a mi rossz emésztésünkben van.
varrólány
@Eriksson: Csodálom a türelmed, meg a bölcsességed!
Pöpec
@Eriksson: Hát ez elég gyengécskére sikeredett. Már-már olyan gyatra méreten aluli, szinte szellemi selejt gondolat/komment, hogy láthatóan retúrjegye van.
Pl.: " ismeretlen emberek millióinak vagyunk kitéve mint lehetséges áldozati céltábla" Szóval mégsem igaz orbánka érvelése, hogy tiszteljük a kultúrájukat (ismeretlen emberek! akkor mit is tisztelünk?), időnként tanulunk tőlük, nagyra tartjuk stb. és hogy vallásilag jó emberek...Ráadásul vetíted, hogy céltáblák leszünk. Csak szólok, 500 milliós az Unió. És Magyarországon hány menekült is van? És ha egy sincs, akkor a millióknak hogy is vagyunk kitéve, hogy jött ki, vagy hogy leszünk céltábla ha egy sincs itt? Na ugye!
Aztán meséld már el, hogyan érvényesítik az 500 millióval szemben az akaratukat! Átveszik a jogalkotást? Ez olyan masszív hazugság, hogy nem is értem, miért állok le veled egy mondatra is. Eddig az volt a birka aki orbán után ment, ők tudtak meghasonlani, lehetett őket szopatni. De aki meghasonlani sem tud mert orbánnak szerinte mindig igaza van, és akit így szopatni sem lehet mert mindig az igaz amit orbánka mond, az vajon ki? Keressek rá magyar szót vagy fantáziádra bízzam? Nem, nem vagy birka, azok képesek meghasonlani...
Egy köcsög aludttej jutott eszembe...
Nil
Érdemes szembesíteni a népet ov szövegeivel.
Köszönöm annak aki ezt megteszi nem sajnálva az idejét a nép oktatására
Pöpec
@Eriksson: Az Unió kezdi lelakatolni a magyarok (orbán) elől a felzárkóztatási pénzeket. Miért is? Nem is értik a nyelvünket... Ja, mert tolvajok orbánék.
Csak szólok, hogy orbánék többe vannak már az Uniónak, mint ha még 10 évig jönnek a migránsok. És belülről sokkal könnyebb bomlasztani is, mert a külsős bomlasztás ellen össze fognak zárni. De orbán már partnerekre talált a V4-ek közösségben és Putyin személyében. (Erdogan épp most válik páriává - íme megint egy illiberális blöff, blöff, blöff).
Pöpec
@varrólány: Nicket váltottál, romániai? :-)
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Ugye azt szoktuk tenni kerékpárunkkal, autónkkal, lakásunkkal, öltözőszekrényünkkel, hogy lezárjuk, bezárjuk, hogy illetétktelenek ne tegyenek a tulajdonunkban kárt."

Tegnap este miért zártad be lakásodat, autódat, védeted meg tulajdonodat? Menekült nincs az országban, akkor saját honfitársaid elől véded?
Ergo rettegsz tőlük is? Miért nem kampányolsz, hogy tiltsanak ki az országból minden magyart, mert csokizol?

Igen, helyes a válaszod! Honfitársaidtól a kormánynak, az államnak kell megvédenie! Ahogyan azoktól a menekültektől is akik - ha szeretnének - Magyarországon képzelik el életük további részét.

Addig is nem zárjuk be lakattal a buszok ajtaját, nem zárjuk be a szállodákat, stb...
S egy normális országban nem zárják le a határokat a menekültek előtt, főleg olyan országban nem, ahol nemzetközi szerződések tucatjaiban vállalták, hogy gondoskodnak a rászorultakon!

Ha ez nektek nem tetszik, akkor fel kell mondani az összes humanitárius szerződést ami Magyarországot bármire is kötelezi, s meg kell fogadni a svéd migrációs ügyek miniszterét, aki 3 napja ezt üzente (hogy ti is megértsétek):

"Minden országnak be kell tartania a közös szabályokat, különben nem lehetnek tagok."

Ennyi, o'szt lehet húzni vissza a középkorba, gyáva népség!
F_Viktor
@Pöpec: Írod:
"De orbán már partnerekre talált a V4-ek közösségben..."

Azért nem vagyok benne biztos, ha szakításra kerülne a sor, akkor a lengyelek, a szlovákok, vagy a csehek az orbáni NER eszmét választanák a német gazdasággal szemben.
Éppen ők akik az életszínvonal minőségének javítására tudták hasznosítani az EU tagságukat.
Pöpec
@megatonna: Bizony, a kitiltás megnehezíti a trollos bérelszámolást... Aki nem bérkommentel, annak vesztesége sincs. :-)
varrólány
@Pöpec: Jót nevettem !:))) Nektek màr mindenki romàniai ez màr paranoia nem is kicsit.
Pöpec
@F_Viktor: A lengyelek élesben az Uniót választanák. Azért, mert az unió és nato nélkül hirtelen orosz övezetté válnának. A lengyeleket ez roppantul zavarná, orbánt nem. Főleg ha Putyin megígérné, tovább engedi itthon garázdálkodni a G.-t.
Pöpec
@varrólány: Jórészt azok az agyatlan vérseggnyalók. :-)
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Honnan kapod a kiképzést?"

Kérdezed te, aki csak az orbáni kommunikációt mantrázod, próbálsz félelmet, gyűlöletet kelteni, csak azért, mert tele az alsóneműd, mert nem tudsz felnőtt módjára gondolkodni?

De megmondtam a megoldást, fel kell mondani a hatályos szerződéseket, ki kell lépni az EU-ból, körbe kell zárni magatokat, s fel kell falni a kerítésen belül maradtaknak egymást.
Tuti, hogy egyetlen "idegen" nem kívánkozik közétek, bár most sem kívánkozik senki közétek, magyarok 100 ezrei menekülnek el az országból!
F_Viktor
@Pöpec: Írod:
"A lengyelek élesben az Uniót választanák. "

Igen, a lengyeleknél jobban kevesen utálják az oroszokat, de ahogyan a cseh, szlovák, úgy a lengyel gazdaság és társadalmi jólét is a németektől függ.

Fogadni mernék, hogy a csehek, szlovákok csak arra játszanak, hogy Magyarországot kivezessék az EU-ból... Ezért bólogatnak orbánnak.
Eriksson
@F_Viktor: Ezt a tenyeremből olvastad ki, vagy valaki diktált?
F_Viktor
Most tűnt fel orbán első idézett mondata:

"Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél."

A gyűlöletpolitikája alapján arra következtetek, hogy Magyarországon NEM lehet minőségi, szeretetteljes és boldog életet élni, köszönhetően orbánnak és bégető nyájának!
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Ezt a tenyeremből olvastad ki, vagy valaki diktált?"

Hallgatlak B+, s csak a fityeszes mantrát hányod minden felé! Európába nem sikerült integrálódni az országnak, Európai cigányaivá tettétek az országot, akit mindenki kritizál, akitől mindenki eltávolodik.
Pöpec
@F_Viktor: Közösen zsarolgatják az uniót. orbán nem a gazdasági teljesítményre helyezi a hangsúlyt, hanem a Rózsa Sándor effektre. Ugyanez elsősorban már nem mondható el a csehekre, szlovákokra, ők fejlesztenek (csányiék meg a zállami támogatást favorizálják).

Bocsi, mennem kell...holnap visszanézek. :-)
Eriksson
@F_Viktor: Mindig csak az a panelszöveg. Mindenki fideszes seggnyaló, aki ellent mer mondani az uniós seggnyalóknak.
Engedtessék meg nekem, hogy el tudjam dönteni magam, mit szeretnék én.
F_Viktor
@Eriksson: Az orbáni "panelszöveg" rád jellemző, aki pedig ezt mantrázza, az ne csodálkozzon ha fityeszes "seggnyaló" jelzővel illetik!

Írod:
"Engedtessék meg nekem, hogy el tudjam dönteni magam, mit szeretnék én."

Döntsd el magad, hogy mit szeretnél, de ne várd el, hogy egy nyilvános fórumon elhangzott HAZUGSÁGAIDAT komment nélkül hagyjam!
Eriksson
@F_Viktor: Nálad korlátoltabb szolgalelkűbb bértollnok aligha létezik ezen a fórumon.
----------Egy kaptafára megy minden beírásod.
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Nálad korlátoltabb szolgalelkűbb bértollnok aligha létezik ezen a fórumon."

Én is megkérdezem, kinek vagyok a bértollnoka?

Írod:
"Egy kaptafára megy minden beírásod."

Hidd el, én is unom, hogy nektek, a bégetőknek mindent tízszer le kell írni, de még akkor is néztek, mint borjú, az új kapura.
Eriksson
@Horizont: Szerinted Gyurcsányé? Látod erre nem is gondoltam, de most, hogy mondod, lehet benne valami.
Akkor olvasgasd, ha annyira nagyra tartod. Butától is lehet tanulni.
Eriksson
@Horizont: Vannak még jó néhányan akiknek káosz az érdekük, mint pl. Gyurcsány instruktorainak.
szmeagol
@megatonna ma, 11:54
H ne halj meg tudatlanul és ne vádaskodj igaztalanul - nem "horizont" volt!
Mindkét nickeden! ("Vosztok" és "megatonna")
szmeagol
@Eriksson: Elmagyaráznád, h miért is?
@Eriksson: ... "Butától is lehet tanulni."
Eriksson
@Horizont: Tudom, hogy szőke nő vagy. Nincs is mit vitatkoznom Veled mert abból csak sértődés lesz. Sokadszorra.
Eriksson
@szmeagol: Tényleg magyaráznom kellene?
bakegya
@eugen4402: akkor éppen a pompa kellett a dakotának...iránytú volt és van is a zsebében a tiborcpityu bankszámlájára-némi kerülővel,de már alizka élvezheti a hozadékát,MERT UGYE A SEJKEK JÓLFIZETŐ-MUZULMÁNOK -a rohadt patkányok Lőrinc barát bekönyvelte már az intéztető bizottságával-a földárverésen ügy kezelve a reformjaik kiváló haszonnal működtetve az ER-DÖG-ÁM MINTÁJÁRA,hitelre-hotelba,de minden másra is jut belőle TURBÓ-TURÁRA.
Rockxy
Hibás a cím.
Tudnillik totál hülyékből nem kell és nem is lehet totál hülyéket csinálni, mert már eleve azok. :)
Felesleges szócséplés.
nemfideszes
@Eriksson: Ne erőlködj "barátom" mert csak tovább égeted magad. Ezt a "vitát" magasan F_Viktor nyerte, minek után betűnként cáfolta meg minden egyes hozzászólásotokat. Egyébiránt nem igazán értem, hogy mért is lesz az "unió seggnyalója” az, aki egy olyan gazdasági, politikai és szellemi közösség tagjaként képzeli el a saját és országa jövőjét, ahova 45 éven át szerettünk volna tartozni. Mért lesz az „unió seggnyalója” az, aki nem híve a kettős beszédnek, a pávatáncnak, a képmutatásnak, viszont tiszteletben kívánja tartani annak a közösségnek a törvényeit és szabályait, amelynek tagjai vagyunk. Mért lesz az „unió seggnyalója” az, aki a „félázsiai”, álszent, álnemzeti, gyűlölet politikával szemben, az európai, és valóban keresztényi szellemiséget tekinti mérvadónk.
szmeagol
@Eriksson: Mivel szóból ért az ember!
Én / mi nem tudjuk a Fideszes logiká(da)t követni!
Eriksson
@nemfideszes: Legyen övé a babér, az én véleményemnek úgy sincs tétje, mivel nincs megbízóm. Csupán saját kis véleményem próbáltam elmondani hogy miért nem örülnék a bevándorlóknak.
Eriksson
@szmeagol: Nem is kell, kövesd a sajátodét, és maradj magadnak.
Eriksson
@nemfideszes: Szerinted Viktor Magyarországon él? És te?
szmeagol
@Eriksson: Ez egy jó végszó!
Grat! :-)
simmering73
Orbán rajongó alapjáraton hülyék. Ez a bónusz volt.
Eriksson
@Horizont: Kedves Horizont. Nem tudom, te miket olvasol ki a szösszeneteimből, de ha figyelemmel kísértél, tudhatod, hogy az első perctől kezdve bevándorlás ellenes vagyok. Ennek a véleménynek semmi köze a nemzetiségemhez, pártállásomhoz, azt hiszem ezt sokszor világosan leírtam, többek között ennél a cikknél is ma, 15:26-kor F_Viktor-nak.
Eriksson
@Horizont: Elmész most már akárhová, amíg finom vagyok.
F_Viktor
@Eriksson: Tettem egy próbát, s a 8 éves fiamnak megmutattam az orbáni gyűlöletkampány óriásplakátjait, majd elbeszélgettem vele, hogy félnünk kell e a muszlimoktól.
Kicsit hülyének éreztem magam, ahogyan fogadta kérdésemet, de határozottan állította, hogy semmi félelmet nem érez.
Igaz, hogy még otthon a szomszéd két gyerekével, akik 2 és 4 évvel idősebbek nála, s Kuvaitból érkeztek, állandó játszópajtásokra talált bennük, de itt is 11 hónapja iskola mellett a nyelviskolában 6 muszlimmal tanul együtt.
Tehát ő, aki nem fél a muszlim menekültektől, neki vannak személyes tapasztalatai velük, ellenben neked, akinek csokis az alsója, milyen tapasztalatai vannak?
Csak orbán szócsövei által "ismered" őket?
nemfideszes
@Eriksson: Igen, én itt élek, O.Viktor viszont tündérországban.
Perwool
@nemfideszes: ma, 18:06
"viszont tiszteletben kívánja tartani annak a közösségnek a törvényeit és szabályait,"
Mert nem ehhez van szokva! Itthon az általuk hozott törvények alól ők kivételek!
Eriksson
@Horizont: Nem védelmeztem Orbát, csak próbáltam racionálisan elmagyarázni, hogy mi a különbség az üzleti partnerekkel kialakított diplomatikus tárgyalás és a között a vélemény között, hogy nem kellenek milliószám jött-ment koszos, beteg, megszálló, köztük rengeteg megbúvó potenciális agresszív terrorista. Van éppen elég már így is, miért kellene teljesen lenullázni amit a kultúránk, életszínvonalunk terén eddig megteremtettünk.
Én magam részéről bezárom a lakásom, bárki, bármit is mond itt, s aki simogatni akarja őket, csak menjen és majd ők meghálálják.
Eriksson
@F_Viktor: Szóval nem Magyarországon élsz. Akkor meg mi a F_Viktor-t ugatsz bele, hogy mi itt hogy éljünk? Van neked ehhez egyáltalán valami közöd? Elmentél, élj ott boldogan és félelem nélkül ahol vagy, s ha lehetséges a jövőben kímélj meg az ocsmány mocskolódásaidtól, mert nem őriztünk együtt libát.
Eriksson
@nemfideszes: No, akkor semmi probléma mert nem valószínű, hogy összetalálkoztok az utcán. Sőt egyikünk se.
F_Viktor
@Eriksson: +

Apropó "unió seggnyalója"...
Nem tagadom, EU párti vagyok. Mert tapasztalatból tudom mit nyújt az EU állampolgárainak!
@nemfideszes: szépen összefoglalta (köszönet érte!) mit várok el egy olyan demokratikus országtól ahol az állam emberszámba veszi állampolgárait.
Igazságtalannak tartom azt az életszínvonal különbséget amiért ekkora hátrányban van Magyarország.
DE! Ezért nem az EU-t okolom, hanem a 2010 utáni kormányokat! Lehet Gyurcsányozni, de az ő érájában érezte milliónyi magyar utoljára igazán szabadnak, s hihette azt, hogy életszínvonalban közeledünk az EU-hoz. Sajnálatos módon jött a pénzügyi világválság...

Fikázzátok az EU tagállamainak kormányait. Beszéljünk most csak a menekültügyről.
Komolyan gondolod, hogy ott nem védik meg a Zembereket saját kormányuk??? De bizony megvédik, ellenben ott a Zemberek képtelenek lennének elviselni, hogy szabadságukban korlátozzák őket.
Nézd meg ezt a Szigeten készült videót, nézd meg, hogyan gondolkodnak ott a távoli EU-ban a gyűlöletkampányról:
hvg.hu/itthon/20160814_Milyen_part_van_itt_hatalmon_A_Szigetrol_uzentek_Brusszelnek__es_a_kormanynak
Eriksson
@F_Viktor: Egyszer régen Vona dicsekedett azzal, hogy a kisfiának egyéves korában az volt az első szava, hogy gyurcsánytakaroggy. Aztán Gy eltakarodott, de nem azért mert a gyerek azt mondta, mert a gyerek még nem tudta felfogni a dolgok értelmét, csak azt mondta amit a felnőttektől hallott.
Szóval ott ahol élsz, már megszokhattátok a sokszínűséget, de egy magyar gyerek akkor is megriad, hat két purgyéval találkozik. Még ez sincs feldolgozva társadalmi szinten, miért kellene sűríteni a problémákat. Mert az Unió azt mondta?
Csodálkozó
Magukból csinálnak hülyét orbánc rajongói.
Tőlem ugyan vérhólyagosra csókolgathatják a valagát!
Perwool
@Eriksson: "Szóval nem Magyarországon élsz. Akkor meg mi a F_Viktor-t ugatsz bele, hogy mi itt hogy éljünk?"
Ezt jó lenne, ha mondanád Orbánnak is! Tudod, szavazáskor az új magyarok se ugassanak bele a belügyeinkbe! Ne szavazzák meg, hogy ki legyen a miniszterelnökünk! Meg úgy, anblokk semmibe ne ugassanak bele!!
nemfideszes
@Eriksson: "Szóval nem Magyarországon élsz. Akkor meg mi a F_Viktor-t ugatsz bele, hogy mi itt hogy éljünk? Van neked ehhez egyáltalán valami közöd?"
...és akkor mi van a levélben szavazható határon túli magyarokkal?! Tudom nem ide tartozik de az általad feltett kérdésről ez ugrott be...
Csodálkozó
@Perwool: De hiszen őket pont azért tartja orbánc, hogy vele csaholjanak.
Perwool
@nemfideszes: Még a végén gyanúsak leszünk... Te vagy én vagyok gondolat olvasó???-:))))
mea-culpa "megen"?
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Szóval nem Magyarországon élsz. Akkor meg mi a F_Viktor-t ugatsz bele, hogy mi itt hogy éljünk?"

A román honosítottaknak miért nem vauzol hasonlókat?
Pedig fogadni mernék, hogy a kinti egy év alatt többet voltam otthon, mint egy átlagos román honosított!
De megnyugtatlak, nem a férgek miatt érdekel ma is a magyar politika, hanem a becsületes magyar emberek féltem tőletek! Nektek azt kívánom, egyétek is meg amit főztetek!
Perwool
@nemfideszes: ismét egy perc...ott a válaszom!
Eriksson
@Horizont: Ha gyűlöletkeltő beszédet akarsz hallani, olvasd fel hangosan amit írtál. Tőlem soha nem olvastál még hasonló hangvételűt se, soha senkit nem szidtam, nem aláztam, nem akartam megmondani, hogy hogy hogy éljen, hogy gondolkodjon. Ezt igazán respektálhatnád, mielőtt rám húzol egy egyenruhát.
De azt meg kell értened, hogy nem akarok csaló kontinenseken át nyomuló agresszív kalandorokat. Mert az igazi menekültek nem így viselkednek, hanem örülnek ha menedéket kapnak.
Eriksson
@Perwool: @nemfideszes: Akkor helyettem is szavaznak, mert én nem tettem és nem is fogok.
Eriksson
@F_Viktor: Éntőlem aztán ne féltsd őket, hatvanvalahány évem alatt nem volt konfliktusom honfitársaimmal.
Azért érdekes, hogy a románok, ukránok mennyire zavarnak titeket, viszont a világ másik feléről importáltak azok milyen kedvesek lettek hirtelen.
nemfideszes
@Perwool: Semmi gond, én vagyok a lassú. Hiába no, öregszem...:)
JAJMÁR
Ebből az esetből jól látszódik a "birkanyáj" valódi természete. Teljes elánnal hajlandók gyűlölni amit éppen és akkor, majd annak az ellenkezőjét is, ha a vezér úgy fordul. Így könnyedén csinálhat totál hülyét a birkanyájból a "főkolompos", és ezek még észre sem veszik. Na de, emberek, meddig lesztek megvezethetők még... ?
Az meg külön vicces, hogy némelyeknek mindig éppen az a "saját kis véleménye", amit a drágán bedobott ő pénzén terjesztett hatalmi érdeket szolgáló propaganda sugall.
"Ez ám a kabaré..."

Birkanyáj! Magyarázd meg, mi értelme van a kvótanépszavazásnak azon kívül, hogy sokba kerül, és talán páran gazdagodnak belőle? Megáll a migráns a határon és visszafordul? Abbamarad a háború? Nem lesz több terrortámadás? Mi a jóbánatos hatása lesz? Nem jön ide migráns? Honnan tudod? Csak a mai napon találkoztam 6 arab - magyarul nem tudó - emberrel ebben az országban.
moareka
@Eriksson: Ne legyen különbség,- ez lenne a helyes!... de sajnos van, illetve vannak akik ember és ember között különbséget tesznek, mást mondunk a bankárnak és mást a földönfutóknak... Tudod ez pont olyan, mint a közember bemegy egy kórházba meghalni, az arra többnyire érdemtelenek meg ápoltatják magukat luxus klinikákon...
...és zárd be a lakásod, nyugodt lehetsz, senki nem akarja simogatni őket, csak nem gyűlölködik...
...miért kellene lenullázni a kulturánkat, és életszínvonalunkat-mondod! Milyen kulturáról és életszínvonalról beszélsz? ...a Való Világon nevelkedett, Izaura felszabadításáért pénzt gyűjtő honpolgárainkról, vagy a farhát levesen élő öregek életszínvonaláról, netán az Orbánnak kezet csókoló öregasszonyról?
Perwool
@nemfideszes: Ugyan már, megöregedni nem bűn, sokaknak sajnos még ez sem sikerül...
Nem is az a baj, hogy megöregedtünk, hanem, hogy a rosszak fele van még hátra! -:))))
Perwool
@moareka: a futball kultúrát kihagytad!
szmeagol
@Perwool: Micsodaaaa?
Most van itt az aranykor!
nemfideszes
@Eriksson: Az általad románoknak és ukránoknak nevezett határon túli magyarokkal szemben:
A menekültek nem szavazhatnak. Ellátásuk nagy részét az unió és a civil szervezetek fizetik. ( A mi adónkból csak a kerítés épült). Nem kapnak nyugdíjat, sem orvosi ellátást a mi általunk fizetett járulékokból. A befogadott menekültek száma meg sem közelíti azon határon túli magyarok számát akik Magyarországi nyugdíjban, támogatásban stb részesülnek az általunk fizetett adókból és járulékokból.
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnvn001.html
Perwool
@szmeagol: aranykor...most egész más jutott erről az eszembe de nem írom le...-:)))))
kepkezelo.com/images/sk7h2xe2kzddqkmualf0.gif
Eriksson
@nemfideszes: Te! Ez engem nem érdekel. Nem akarok több barna szomszédot, aki elveszi a megtermelt javamat, kilopja a a szememet, agyonüti a macskámat, és reggeltől estig hadonászva óbégat, hogy neki itten jogai vannak.
szmeagol
@Perwool: Honnan szecc Te ilyeneket? :-))
Perwool
@szmeagol: Próbáltam már többször is normális lenni, de 5 perc után unatkoztam...-:))))
Eriksson
@moareka: Különbségek mindig voltak, mióta világ a világ. Viszont a világ összes nyomorát miért kellene magunkra venni? Miértünk ki hegedül?
Európa kultúrája és átlagos életszínvonala igenis élvonalban van, még ha nem is úgy érzed.
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Szóval ott ahol élsz, már megszokhattátok a sokszínűséget, de egy magyar gyerek akkor is megriad, hat két purgyéval találkozik."

Írtam, hogy otthon 2 kuvaiti gyerek volt a szomszédja! Játszottak, s akkor sem láttam rajta félelmet :-)
Ahogyan írtad, nevelés kérdése, hogyan viszonyul embertársaihoz a gyerek.

Írod:
"Még ez sincs feldolgozva társadalmi szinten, miért kellene sűríteni a problémákat. Mert az Unió azt mondta?"

A menekültek befogadása, a velük való emberséges bánásmód, a humanitárius segítség nem újkeletű dolgok, s nem az EU-tól ered!
Magyarország, mint a fentiek élharcosa, minden humanitárius szerződést aláírt, magára kötelezően elfogadott, amire most nagy ívben tesztek!

Írod:
"Azért érdekes, hogy a románok, ukránok mennyire zavarnak titeket, viszont a világ másik feléről importáltak azok milyen kedvesek lettek hirtelen."

Román honosítottal volt már rossz tapasztalatom, aki nekem esett, hogy a két fiának akik Magyarországon tanultak egyetemen, albérletet kell fizetnie, s én, magyar szavazó voltam az oka, hogy gyerekei nem kapnak ingyenes kollégiumot. Hozzá teszem, előtte 5 perccel büszkén dicsekedett, hogy mindkét gyerek az államvizsga után húz Franciaországba!
Tehát eddigi tapasztalatom alapján az erdélyiek követelőznek, több jogot várnak el, mint egy Magyarországon adózó születésének okán magyar állampolgárnál!

A háborús menekülteket mi emberszámba vesszük, emberhez méltó bánásmódot várunk el a magyar kormánytól, mert ez alapján ítéli meg a világ a magyar embereket!
panellproli
Honnan vették elő ezt a képet OV-ről? Itt még emberi formája volt, nem csoda hogy emberi módon is tudott beszélni. Sajna ez már a régmult.
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Viszont a világ összes nyomorát miért kellene magunkra venni? Miértünk ki hegedül?"

Délelőtt írtam, hogy a határvédelmi szervek és a bevándorlási hivatal az albán menekülteket tudták regisztrálni, s 3 nap alatt át tudták adni az osztrákoknak. Mindezt csak azért, mert akarták, mert akkor még orbánnak nem volt érdeke, hogy menekültkérdést csináljon! Ennyit a "világ összes nyomoráról"!
Miértünk 56-57-ben a fél világ "hegedült", nem állítottak kerítést a 200 ezer magyar útjába sem az olaszok, jugoszlávok, de még az osztrákok sem!
DE! Szólt a hegedű 1988-ban is, mikor a világútlevél birtokában elleptük Ausztriát (erre még én is emlékszek)!
F_Viktor
@Eriksson: Az ilyen videókat nézegetők esetében csak megerősíted bennem, hogy ész annyi, mint egy marék lepkének, mert aki nem tudja elválasztani a radikális iszlámot Mohamed tanításától... az semmit sem tud, az hogyan is érthetné meg miért menekülnek az IÁ (Thalibok) által megszállt területekről az emberek!
Bezzeg te kikéred magadnak, ha nácinak neveznek!
Kamcsatka
@F_Viktor: A késői ébredés is ébredés. Sokaknál ez elő sem fordulhat.
F_Viktor
@Kamcsatka: Sajnálatos, hogy 1,7 millió birkánál ez belátható időn belül nem elképzelhető, de nincs az az ország ami ezt ki tudná heverni 30-40 év alatt.
Ezzel egy nemzet tűnik el Európa térképéről...
Eriksson
@F_Viktor: Miért érzem úgy, hogy ha elbizonytalanodsz, rögtön sértegetésbe fordul a vita menete? Vagy nincs kéznél az instruktor? :-)))))
F_Viktor
@Eriksson: Többször elmondtam, hogy veletek nem fogok cizelláltan beszélni, inkább görbe tükröt tartok elétek! DE! Manapság inkább úgy fogalmazok, hogy azért üzenek igy nektek, hogy ti is megértsétek! :-)
Eriksson
@F_Viktor: Ha nem vagy képes kulturált társalgásra, akkor nekünk nincs is több témánk. Egy öntelt, racionális gondolkodásra képtelen kivagyi tahóból pláne elég volt. Nemcsak mára.
F_Viktor
@Eriksson: Soros, Gyurcsányt és Bajnait kifelejtetted! :-DD
És a lényeget elárulom, hogy az emberi butaságot még megbocsájtom, de a tudatos HAZUDOZÁSKOR kinyílik a bicska a zsebembe!
kakaósbögre
totál hülyét?ugyanmár,azért lássuk be,nem volt olyan nagyon nehéz dolga...
moareka
@Erikssonkérdezd meg a BAZ vagy Szabolcs, vagy Békés megyei leszegényedett falvakban élőket a nyomorukról -és nem csak a cigányokról van szó...majd beszámolnak neked a piszkos nagy életszínvonalukról...de mondok mást.-.miközben rahedli pénzzel támogatjuk a határon túliakat, a mi gyerekeink tornaterem helyett a folyosón tornáznak, és sorolhatnám tovább...
Perwool
@Kamcsatka:Szia! De jó, hogy látlak! "Megint Miami" vagy gyógyszer-gyógyszer-:(((
eugen4402
@bakegya: 18:04 Jól van. Te is látod, én is azt látom, meg itt rengeteg társunk beírásai tanúskodnak arról, hogy nagyon sokan ÍGY LÁTJUK. Kérlek, magyarázd meg nekem, honnan kell nézni a valóságot, hogy pont az ellenkezőjét lássuk a tényeknek..? Mert hát - mi tagadás - láthatjuk, hogy vannak szép számmal "bűnpártoló" hazaffyak is sorainkban, akik meggyőződéssel hisznek ennek a maffiának...
xcu
Pafffff!

G. orbán folyamatosan segget csinál a szájából.
Tényleg nem érzékeli g. orbán, a hungarian idiot, hogy mekkora egy seggfej?
A hungarian idiot követői, a fideszes kutyák pedig csak téglák a falban.

Másfél millió téglából milyen hosszú, milyen vastag, milyen magas fal építhető?
Szerintem nem elég hosszú, nem elég széles, nem elég magas, ami ne lehetne lerombolható egyetlen egy, de bazi nagy vasgolyóval; vagy ha úgy adódik, ne lehetne megkerülhető; vagy ne lehetne megmászható.
vitriol
Persze lehet azt mondani, hogy Ágoston László hülyét csinált orbán s...nyalóiból, de a szigorúan vett igazság az, hogy ezek a nyaloncok Ágoston nélkül is eleve hülyék voltak
kkalman
Ágoston László megpróbált a hülyéből még hülyébbet csinálni, de kiderült, hagy a hülyék már annyira hülyék, hogy hülyébbek nem lehetnek.
Desischado
@F_Viktor: Nálad a pont Viktor! Ha hiszed, ha nem, ez nekem is megjárta az agyamat! Mert szerintem is az Uniót választanák helyettünk mind a lengyelek, vagy a csehek!
Ez a példa meg ékesen megmutatta milyen egy bítes birkák orbán dádé követői! Mindent elhisznek, ha azt hiszik, orbántól van, de ha más meri ugyanezt mondani, akkor gyalázkodás érte a jutalma. Nagyon sötét jövő elé nézünk, attól félek, ha nem sikerül legyőzni őket!

@Eriksson: Mit vettél be? Nagyon ütős cucc lehet! Még hogy F Viktor bértollnok?! Viktor nagyon okos, művelt, széles látókörrel és pragmatikus gondolkodással rendelkezik. Amit rólad nem lehet elmondani. Röhög a májam, kuncog a vesém. Te sem leszel már hülyébb!
vadnarancs
Nekem ebből is az jött le, mint az eddigiekben, ha Orsós lekurvaanyázza a nyáját, ezek akkor is tátott szájjal hozsannáznak neki... A nyáj pedig boldogat béget tovább... :)
Pöpec
Átfutva a fenti termést azt látom, hogy kb. 1 (egy) fideszes baromfi lelkesedik itt orbánért. Na jó, van még egy, de az ennek dicsérgető alteregója. Hol a többi? Szégyellhetik magukat, hagyták egyedül vergődni a [60 fölötti] bérmagyart...
Az emberiség rég kihalt volna, ha a szolidaritás nem létezne.

Ez így hazudozik a vagyonbevallásában is.
Csodálkozó
@Horizont: 17:44
Angyal szóljon belőled!
(...kilőve)
emerencia
@F_Viktor: tegnap 18:57
"Lehet Gyurcsányozni, de az ő érájában érezte milliónyi magyar utoljára igazán szabadnak, s hihette azt, hogy életszínvonalban közeledünk az EU-hoz."

Csak a történelmi hűség kedvéért jegyezném meg, hogy akkor is nagyon sokan éreztük, hogy életszínvonalban egyáltalán nem közelítünk az EU-hoz. Nagyon sok embernek volt alacsony a bére és sokan nem felejtjük még a lelketlenül végrehajtott áremelkedéseket és a munkanélküliek ostorozását. Ezek ágyaztak meg többek között az Orbáni diktatúrának. Én személy szerint mindezek ellenére elítélem a karaktergyilkosságot, hiszen GyF azóta számtalanszor bebizonyította, hogy képes a hibái kijavítására és következetes abban, hogy nincs más út számunkra mint a valós demokrácia és a szabadság. Ellenlábasa Orbán viszont nemcsak hibázik, hanem folyamatosan olyan súlyos bűnöket követ el a született magyarországiak ellen mely megbocsájthatatlan.
amaramaistanna
@amaramaistanna: Ha valakinek nincs Facebook hozzáférése, akkor itt a poszt:
Ágoston László- 15 órája -
..
KEDVES BARÁTAIM! VOLNA EGY KÉRÉSEM.

Sikerült a kísérlet, a "tréfa", a kettészakadt ország egyik felének most egy percre el kellett gondolkodnia. Sok médium tálalta ezt úgy, hogy "hülyét csináltam Orbán követőiből" és a kommentekben is elkezdődött az "agymosottazás". Pedig nem ez az út.

Nem azt akartam bebizonyítani, hogy egyes emberek hülyék - hanem azt, hogy hülyére vesznek minket. Nem az volt a célom, hogy pontot szerezzek a baloldalnak a kviddics-meccsen, hanem az, hogy szemeket próbáljak meg felnyitni. A mai magyar baloldallal amúgy se tudok könnyen közösséget vállalni...

Bármilyen nehéz elhinned, de a Fideszes és az ellenzéki - akármennyire gyűlölettel kommentel egymásnak - egyazon test két tagja, a magyarságé. Nem támadhat a kéz a lábra és nem haraphatja saját testét a száj. Az őrület jele lenne ez - azé az őrületé, amely már így is évtizede borítja hazánkat.

Sokan vannak, akik félnek - ti tanítottátok ezt meg nekem. És aki fél, a nyájjal akar tartani, az erős pásztor szavára vágyik. És nem fogja meggondolni, elvitatni a vezérürü szavát. Ne bántsd, nem a szándéka rossz. Csak 80 ezerből él havonta, nincs kilátása jobbra és mindenhonnan feliratok, bejátszások ijesztik. Légy belátással iránta.

Szitokból nem épül oltár és védekezésbe szorult embert még nem győztek meg. Ez a jól sikerült kísérlet nem diadal - eszköz, amit használhatsz, amikor síkra szállsz a humanizmus értékei mellett. Hogy emlékeztetni tudd: elsősorban emberek és azon belül testvérek vagyunk. És nem igaz ember, nem igaz eszme, ami ezzel szembeszáll.

Tudom, nem erre számítottál. De amíg az egyik oldal diadalt akar ülni a másik felett és amíg korábbi sérelmeket akarunk megtorolni jövőbeni vitákban, addig nem lesz béke a Kárpát-medencében.

Mondhatod - és igazad is lesz! -, hogy én se tudom ezt mindig betartani. De attól még a megbékélés az út. Legalább törekedjünk rá...
Lepényleső
Ez az a tükör,amibe ők még soha bele nem néztek,aminek a neve;valóság?
baviki69
agustonlacika a ballibeket vezette félre, mert aljas módon nem teljes Orbán-szöveget posztolt! A legfontosabb részt kihagyta belőle! Valahol már olvastam, hogy éppen azt a részt, amiben egyértelmű, hogy kikről beszélt Orbán! Nem árt megnézni a teljes posztolt videót... Aki értelmesen tud figyelni, annak egyértelmű... Az is, hogy a lacika volt aljas!

Lacikára meg a hajócsavar is ráharapott! De a sok hívője miatt nem törik bele a foga...
Bocs: lamellája!
nemfideszes
@baviki69: Mielőtt az erőlködéstől vonalkódos lenne a gatyád, olvasd már el figyelmesen a korábbi kommenteket, különösen F_Viktor írásait. A spicli KISZ titkárból lett „térdre csuhásokat” kántáló liberális, majd konzervatív pávatáncos, mint mindig, aszerint beszél, hogy éppen ki a hallgatósága. Egészen más az iszlám vallású emberek megítélése, ha pénzes arabokról, vagy ha menekültekről van szó. A lényeg, hogy csuti mondhat bárhol, bármikor, bármit idióta hívei tőle akkor is elfogadják, ha előző nap pont az ellenkezőjét állította, vagy ha azért mást megköpködnének.
Amúgy annak idején a fidesz sem hozta nyilvánosságra sem a teljes öszödi beszédet, sem az „ el lehet menni” beszéd többi részét! Úgyhogy coki van öreg. De azért további jó erőlködést!
bakegya
@baviki69: ha nagyon szédülsz -akkor szólj...mert van segítség-még van- onnan ahonnan nem is gondolod.
bakegya
@eugen4402: nézd a dolgok számtalan oldalról megközelíthetőségét-aztán ráhössz,az a legszebb amit a saját szemünkkel láthatunk.(még)
RONGYEMBEREK MINDÍG VOLTAK- ÉS LESZNEK IS-(ezek megjegyzem mindenkin túltesznek.A korrupt mocsok amit erőszakkal kiterjesztenek.SPORTBÓL LOPNAK...A HÜLYE IS LÁTJA...de lassan már saját kardjukba dőlnek bele))
eugen4402
@bakegya: Bár igazad lenne minél hamarabb... Csak azért hiszek az ön-felnyársalásukban, mert a korlátokat nem ismerő gátlástalan habzsolásuk törvényszerűen egy alapos félrenyeléssel ér véget, mert abban biztos vagyok, hogy az utolsó falat cigányútra megy...A lényeget tekintve kardba dőlés, vagy légcső-elzáródás egyre megy, ganz egal...
kopacsijanos
Az ilyen faszopót el kell kapni és kibaszni Szíriába ha annyira szereti őket menjen hozzájuk!!
JAJMÁR
@amaramaistanna: Jó fej az Ágoston László, öröm olvasni az oldalát és hála Istennek, hogy ilyen ember - normális - is él az országban, aki nem riad meg közzé tenni okos gondolatait :)
nemfideszes
@kopacsijanos: Hogy beszélsz te a szeretett miniszterelnöködről, a magyar nép nagy vezéréről?
kkalman
@kopacsijanos: tegnap, 20:53 Szidod a szeretett miniszterelnök uradat? Nooooooooooorrmális?
prime777
@Eriksson: "Mindig csak az a panelszöveg. Mindenki fideszes seggnyaló, aki ellent mer mondani az uniós seggnyalóknak.
Engedtessék meg nekem, hogy el tudjam dönteni magam, mit szeretnék én."

Egy értelmes és érző ember már szarik erre a geci rabló pártra amit ti még mindig védtek,és úgymond "ellent mertek mondani".
Már nem sokat kommentelek itt, mert a bicska kinyílik a zsebemben ,hogy hogy a faszba van még olyan ember aki a fidesz mellett van?
Minél nagyobb szarságok,ordító hazugságok derülnek ki róluk, jelzem hetente, naponta ti annál jobban pajzsoljátok őket.
Normális nép már a második év után eltakarította volna őket,de legkésőbb a magánnyugdíjak elsíbolása után.
De én már szarok bele.
Látom azt,hogy tök mindegy mi derül ki róluk,tök mindegy mekkora szarháziság.
Nem lényeges.
Sosem lesz olyan ügy amit ne lehetne kimagyarázni.
Szégyen ez az ország komolyan.
Hogy 2 millió barom fanatikus ,és aljas ember hova tudja vinni ezt a szebb napokat látott országot.
prime777
Jah és uniós seggnyalók.
Majd meglátjuk mi lesz ezzel az országgal az unió nélkül.
Amikor már nem jön az a 6000-7000 milliárd ide.
Majd ti feleltek ezért akkor.És remélem tényleg felelni fogtok!!!
Nem az hogy innen eltűnök és csókolom.
Rohadt szar geci az mszp-s banda én tudom.
Megélhetési szarháziak.
De ebből a fideszből nekem nagyon elegem van.
A sok hazugság ,a lopás,csalás ,rablás.
De amitől igazán kész vagyok azok a mindig őket védő fanok.
Nem akarok csúnyát mondani rájuk éppen ezért itt befejezem...
Eriksson
@prime777: Hol írtam azt, hogy szimpatizálok a fidesszel? Másold be légyszi.
prime777
@Eriksson: " Hol írtam azt, hogy szimpatizálok a fidesszel? Másold be légyszi."
Nem is rád gondoltam az írásomban.
Viszont te is még mindig jórészt a baloldalt ekézed.
Már 6 éve nem ők vannak.
És ennyi gyalázat után még felhozni a szocikat bármilyen vérlázító fideszes témában.
Szavakat nem találok rá.
De a magyar nem tanul semmiből.
Ha itt még Orbán marad 8 évig nézelődhetünk.
Mert az unió elhagyása után itt lesz olyan diktatúra,hogy megemlegeti a magyar.
Tegnap hallottam,hogy "levadásszák" a kockás ingeseket akik részt vettek bizonyos tüntetésen,rendezvényen.
Milyen ország ez most mond meg?
Egy fideszest azért nem zavar semmi a fidesszel kapcsolatban mert annyira gyűlöli a baloldali érzelmű,szerinte egyébként komcsi-libsi-bolsi magyar embertársait,hogy soha őket a hatalomba nem akarja látni.
Ezért a fidesz bármit megtehet nem fogja zavarni őket.
Sőt!
Nem is tudom kire lehetne itt szavazni tényleg, mert itt mindenki a "múlt maradványa".
És még az ,addig nem fog elszámoltatni senki sem senkit, mert mindenkinél nyakig ér a szar.
A mostani fideszesek meg már a Mariana-árok mélységében vannak a szar alatt.
Eriksson
@prime777: Nemigen ekézek én senkit, csak be kell látni azt is, hogyha a baloldal olyan tip-top becsületes banda lett volna uralma teljében, idejében, a jobboldal nem nyert volna tért. Nem minden dolog születik eleve jónak vagy rossznak, csupán nézőpont és idő kérdése.
Most éppen ezt dobta a gép, de minden elmúlik egyszer. A világ dicsősége is.
S, hogy ki kit gyűlöl, az meglátszik ezen az oldalon is, mert itt nem éppen a "komcsi-libsi-bolsi magyar embertársak" vannak gyalázva, hanem inkább azok, akik esetleg más véleményen vannak mint ők. Egyszerűen csak racionálisan kellene gondolkodni s nem mindjárt csípőből támadni, sokkal békésebb lenne a világ.
prime777
@Eriksson: Azt írod ,ha olyan becsületes banda lett volna a baloldal akkor a jobboldal nem nyert volna.
Elhiszed nekem ,hogy egy olyan banda mint a fidesz bárkit képes besározni és végül kicsinálni?
Juhász Péter például a példa rá.
Kicsinálják,ellehetetlenítik.
Mert van rá apparátusuk.
A fidesz anno mindent elkövetett a baloldal ellen.
Tüntetések,sztrájkok.Komcsi bolsi,zsidókkal paktáló oldalnak elhordta őket.
Persze ők ugyanúgy az egykori pártállamból jöttek.
Amit a szocik anno megakartak csinálni mindennek nekiment a fidesz, öntötte rájuk a szart.
Hozzáteszem amiért anno ágált a fidesz azt most persze megcsinálják.
Szóval nagyon könnyen el lehet valakiket tiporna ,hogy ha piszkosul aljas és hatalom éhes emberek vannak a másik oldalon.
Egy fideszestől minden a világon kitelik.
BÁRMI!
A szocik is szarháziak voltak.
De hol vannak ők ehhez a mai dolgokhoz képest.
Sehol sem.
Amit pedig megint írsz a gyűlölettől.
Igen!
Gyűlölöm és megvetem azt a rohadék hazaárulót aki a fidesz mellett még kiáll bármiben is.
Ugyanis ilyen mocskos párt az elmúlt 25 évben nem volt.
Magyarság és nemzet mögé bújva szétszakították a magyar nemzetet.
Soha meg nem bocsájtható ez nekik.
Van 4-5 rohadék ezen az oldalon akik bármit kimagyaráznak.
De azokról is kiderül,hogy románok és nem magyarok.
Csípőből támadok azok ellen a gecik ellen akik támogatják a bűnt a csalást ,a hazugságot a lopást,akik támogatják az emberek megfélemlítését ,az emberek kicsinálását.
Tehát teljesen normális magatartás ez a részemről.
Mert miért?
Az lenne a normális ha pont annak tapsolnák,hogy hurrá kicsinálták azokat a tanárokat akik elmertek menni tüntetni a jogaikért.
Ugye nem kell ezt tovább magyaráznom.
satan
október 2.-án meg sem kell közelíteni a szavazó helységet. Orbán és társai már rég döntöttek pénzért jöhetnek.
Eriksson
@prime777: Felhívom a figyelmed a következő kisfilmre, különösen 1:51-től szóló témára. Ez folyik napjainkban is, akkor meg miről beszélünk?
soljanka
Van valami édes báj abban, amikor fidesz-hívők racionalitásról, meg békés világról beszélnek.:)
prime777
@Eriksson: Megnéztem a videót.
Nos,én ugyanezt a véleményemet egyszer itt már elmondtam mint azok az úriemberek akik a kerekasztal körül ülnek.
Legyen az mszp, legyen az dk ,vagy mondjuk a legjobb példa az lmp.
Mind megélhetési párt.
Egytől egyig.
Nem akarnak közösködni senkivel mert akkor egyes embereknek menni kell.
És hát ahogy hallottuk a videóban akkor nem lesz állás.
És hol fog az az ember majd dolgozni az eszével?
Sehol.
Szóval semmi mást nem akarnak ők mint bent melegedni a parlamentben annyi havi pénzért, mint amennyit más ember egész évben kemény munkával keres.
Jah és jár a nyári szünetecske is.
Szóval beszarás.Mi meg ezt tűrjük.
De hát mindenhol a világon ez van.
A fidesz az teljesen más tészta.
Ők ezzel a nemzeti-magyar ,magyar-nemzeti hazugsággal maguk mögé állítottak annyi magyart,amennyivel a hátuk mögött azt csinálnak ezzel az országgal amit akarnak.
Ráadásnak még ott van,hogy kineveltek egy olyan réteget akik csípőből komcsiznak meg libsiznek.Akik a demokrácia ellen vannak,akik megvetik a gyengébbeket.
Értem,hogy nem kell mindenkit pátyolgatni.Például a romákat.
De,hogy mindenkit eltiporni akinek kevesebb jut,vagy éppen kicsit rosszabbul megy.
Nem is akarom hosszasan ezt tárgyalni,de ahogyan mondtam.
A fidesz nem a nemzetért ,hanem abból él,élősködik mint egy parazita Magyarország "testén".
Akiket kell megfélemlít ,fenyeget.
Mikor csináltak ilyet a szocialisták?
Ugyan már.
Szar itt mindenki,de még mindig a baloldali pártok a legkisebb szarok.
Aki ezt tagadja az vagy jól meg van fizetve,vagy nagyon jó állása van a kormánypárt révén,vagy jól menő vállalkozása van a kormánypárt révén.
Vagy imád gyűlölködni,mert élvezi ezt.

De akinek ez jó mert ő fideszes,tehát a segge védve van az ebből nem érzékel ám semmit.
Eriksson
Teljesen egyetértek veled, csak az a "mi tűrjük" kifejezés nem egészen világos. Tudsz valamit tenni ellene? Legfeljebb úgy lehetne, hogy nem megy senki szavazni választáskor, polgári engedetlenségből. Senki. Semmilyen pártra.
prime777
@Eriksson: Hát az a "tűrjük" azt jelenti,hogy a nép leszarja ,és elvisel mindent.
Igazából nem nagyon lehet mit tenni.
Mondjuk 4 évente el lehet menni szavazni.
De hát az a szavazás is olyan amilyen.
Amúgy igen,a videóban elhangzottak nagyon jól fedik a valóságot.
Sajnos.:/
Eriksson
@prime777: Sajnos, nincs mit tenni. Berzenkedni azt lehet, de attól még nem változik a helyzet. Szóval kénytelenek az emberek tűrni.
Éppen arra akarok rámutatni, hogy nem kell elmenni szavazni, mert addig úgy sem változik semmi amíg mindig ugyanazok a megélhetési politikusok vannak a a választhatók listáján.
Perwool
@Eriksson: Ma olyan egy szavazás mint egy nyilvános wc. Benyitsz és próbálod eldönteni, melyik a kevésbé szaros.Képtelenek vagyunk egy, viszonylag tisztességes, szakértői, valóban egészségesen nemzeti érzelmű elitet kinevelni.
Eriksson
@Perwool: Azt az elitet nem tudjuk kinevelni, nekünk kiválasztani kellene. Minden pártszimpátiát, mellébeszélő, hazudozó politikust figyelmen kívül hagyva.
De ilyen kormány a világon sehol sincs és nem is lesz, mert mindenütt a gazdasági elit dönt mindenről, életről, halálról.
Perwool
@Eriksson: „Nálunk a nemzetet gyilkolják meg. Pár százezer ember kisajátítva tartja a országot. A nép milliói jogtalan rabszolgák. Az ország koldus és leigázott. A parlament urai pedig liferálják a népet, a nép jogait, a hazát. Ilyen nemzetveszejtő ocsmányságot nem mutat föl a világhistória. Orgiája ez az összegyülemlett bűnöknek. Beteljesülése a kérlelhetlen fátumnak. Fölfakadt seb vagyunk most Európa testén. Lesz-e balzsam erre a sebre, vagy egyszerűen ki fogják égetni?... Rettenetes, rettenetes történet ez...”
/Nagyváradi Napló 1903. július 30."

"Magyar történelem, magyar kérdés, magyar fátum ennyi: néhány száz, erőszakos család uralkodott, álnokoskodott, kegyetlenkedett, barbárkodott egész Magyarországon. Ezek kinevezték magukat Magyarországnak s a szent magyarság nevében kötötték az üzleteket, és zsebüknek egy kis sérelméért fölborítottak mindent."
/Ady Endre, 1910. december 25./
Perwool
@Eriksson:Lemeradt! Az első idézettet is Ady Endre í
(több mint 100 év)
Eriksson
@Perwool: @Perwool: Igen, Ady megmondta. Az ő idejében is pont ez volt a helyzet. Nem is volt népszerű "úri körökben".
Perwool
@Eriksson: Nem olvasok vissza lehet, hogy Te, de lehet, hogy más írta...Orbánt le kell váltani.
Orbán soha nem engedi át a hatalmat békésen. Csak véresen. Tudjuk mi volt eddig, a szabadságharcaink kimenetele, halottak, megtorlás, disszidálás...
Soha nem fogja megkockáztatni az elszámolást! Annyi a bűne amit az ország ellen tett, hogy Ráhel gyereke is ülne miatta.Természetesen ehhez segít a tehetetlen ellenzék is! De hova fordulhatna, rendőrség ügyészség, bíróság a kezében. A média szintúgy!Kialakult az egypártrendszer, az ellenzéket azért tartja, hogy az EU felé tudja mutatni itt demokrácia van.
Lehet ez nézni jobbról, balról, középről... szar van a palacsintába!
Eriksson
@Perwool: A palacsinta esete az biztos. Ha a hatalom többi résztvevőjének (itt az ellenzékre is gondolok) nem felelne meg ez a politikai felállás, akkor már régen törtét volna valami. De minden jel arra mutat, hogy szájtépés az egész, mert jól megélnek a kis parlamenti fizetésükből. Ha nem így volna, egy emberként állna fel minden képviselő pártállástól függetlenül és jelezné lemondási szándékát, hogy ezzel az Orbáni rendszerrel nem ért egyet, ehhez nem adja a nevét.
Te hallottál már ilyenről?
Perwool
@Eriksson: Az az ország tragédiája, hogy a dilettáns tolvajbandát egy másik velejéig korrupt társaság váltotta...
Napnál is világosabb, hogy ezek évtizedek óta egymás mocskát takarítják..néha persze eljönnek ezzel-azzal eljátszani a kutyakomédiát, hogy mekkora ellenfelek...de a konc körül nagy az egyetértés.Amíg az emberek nem jönnek rá, hogy a megosztottság csak a kiszolgáltatottságot növeli addig itt nem lesz változás!Sajnos itt az ország egyik fele az egyik zsebmetsző bandának tapsol, a másik meg a másiknak, miközben nem látják a lényeget. Az összes politikusunk úszik a pénzben, miközben nekünk a seggünk kilóg a gatyából, és 25 éve hallgatjuk, hogy rövidesen nekünk is jobb lesz!
Eriksson
@Perwool: Mindig erről papolok én is. Addig nem lesz itt változás, amíg mi, a nép, egymást marjuk nagyjaink érdekében. Mindegy mekkora disznóság forog fenn bármelyik oldalon, mindig vannak akik készek életükkel, vérükkel, vagy legalábbis lojalitásukkal támogatni a leggyalázatosabb politikusokat is.
tulipan
@Eriksson: Ez a nép, mint qzt, már Ady is megírta, eszi, sőt zabállj a ködös álnemzeti suk-sükölést!! Amig nem nevelünk ki értelmes nemzedéket, akik tovább látnak az orruknál,, addig ezt a ronda pókhasút kell elviselnünk!!!
Jozefina
Kíváló megpróbáltatás az elvetemülteknek, akik csak vakon követik a vezért!!! Sok-sok hasonlót kellene csinálni. Egyszer majdcsak a maradék eszükhöz kapnak!!!
Eriksson
@tulipan: Ki fog kinevelni kit, vagy mit?
A mai politikai erő konkrétan ki lett nevelve. Gondolj csak a Bibó kollégiumra. Akik ott sertepertéltek, azok szinte mind fellelhetők az elit soraiban, és erősen összetartanak. Mindegy, hogy jobb vagy bal oldali politikusok lettek.
Eriksson
@tulipan: Bizony, egyik kutya a másik eb.
sokanvagyunk
Az átpolitizált agyakba már keményen beszivárgott: "Ne azt nézd, mit mond, hanem hogy ki mondja!"
Nessy
Irányított memória! A hívek csak arra emlékeznek, amire a vezérük emlékeztetni akarja őket! Bigott szervilizmus, önálló gondolatok és vélemény nélkül. Ez van!
szaboria1
Össze kellene már szedni 1989-től az összes Orbán beszédét megszólalásait, hogy lássák mekkora köpönyeg forgató lett.
sokanvagyunk
@szaboria1: Mao-könyvecskére gondolsz? :D
Yoda69
Mi mast vart volna a sok 1 bites birkatol? Ezeknek a barmoknak a tenyek nem szamitanak.
namihami
Be fogja valamelyik szófosó bizonyítani, hogy ezeket csak egy dublőr mondta. Vagy kiragadták a szövegkörnyezetből (ami persze a Gyurcsány esetén már nem igaz). Netán félrefordította a magyar-magyar tolmács az elhangzottakat.
Mert ugyebár, ilyet a Mi Bölcs Vezérünk nem mondhatott az ő (bocs Ő) népének.
namihami
És még annyi:: Hülyét csinált belőlük? Nem volt túl nagy feladat. Kb. egy második osztályos gyerek könnyedén abszolválna egy ilyet.
tulipan
Ez egészen bámulatos! Csak gratulálni lehet Ágoston Lászlónak!!! Jól lelepezte az agyatlan fidesznyik nyaloncokat!!!
Nessy
Ilyen az, amikor lelkesen hallgatják Orbánt, de 10 perc múlva pár agyon ismételt panel mondaton kívűl másra nem emlékeznek. Legfeljebb az akol melegére.
tulipan
@solidedge: Sajna tévedsz, mert a AZ a 2006-os, O1G-Csőcsékhadtest, nem indul O1G ellen!!! MINDEN HAZUGSÁGÁRA SZELLEKTIV SÜKETEK!!!
tudode
Lehet, hogy nem is Mo AKÁRKIJE, 2015-ben 8%-os növekedéssel DICSEKEDVE:
.
---- 2015 06 09 Orbán Viktor beszéde az Arab bankok Szövetségének éves közgyűlésén
www.youtube.com/watch?v=nLlXC9hfvDs&t=160s
.
Lehet, hogy ez az, amely KIVERTE a biztosítékot:
.
--- ORBÁN VÉLEMÉNYE AZ ISZLÁMRÓL
www.youtube.com/watch?v=7mLtNI13J5U
.
---- 2015 06 09 Orbán Viktor beszéde az Arab bankok Szövetségének éves közgyűlésén
www.youtube.com/watch?v=nLlXC9hfvDs&t=160s
..
Nyali ida, oda, ha türk, ha iszlám, ha turul stb.!
.
www.youtube.com/results?search_query=orb%C3%A1n+az+arabokr%C3%B3l
.
Változatlanul BUKIK a forsite sagára!
Sámannus
Nem a jogállam mellé állt . Jött a saller Erdogántól is nem rég, mert a venezuelai ellenzéket támogatjuk.
Nocsak egy muszlim is kritizálja ezt a hatalmas keresztyény embert.embert?
Sámannus
@Nessy: Mindig annak hazudik akihez éppen beszél.
JAJMÁR
Nem volt ez olyan régen - 2015 ? - , de hát nem mindegy, hogy hol és kinek beszél, kik és mit higgyenek! De mi is az a politikai korrektség?
Amit ugye a mi vezérünk nagyon el akart utasítani.
Hát, ez se jött be :-D
Hiteltelen volt, és most is az, és marad is számomra, így hát,mindegy mit mond...
Eladott Ország
Aki nem ismer azt hiszi, hogy hülye vagyok...
uploads.disquscdn.com/images/2c58b7768ebec1f73ee4a751ab05ae2f5d1f75bcb4eb7d2431c74685f63d3f30.jpg?w=800&h=338
Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke elmondja véleményét az iszlámról:
youtu.be/7mLtNI13J5U

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.