Elsőre hihetetlennek tűnő információ birtokába jutott a Blikk: a miniszterelnök, Orbán Viktor legidősebb lánya és családja elköltözött Magyarországról és egy európai tengerparti városban, a spanyolországi Marbellán telepedett le.

Orbán legidősebb lánya családostul Spanyolországba költözött

Fotó: MTI Fotó: Burger Barna

Orbán Ráhel, a férje, Tiborcz István és három gyermekük, Alíz, Adél és Bertalan a hangulatos dél-spanyol településen élnek, ahol családias apartmanok és andalúz stílusban épített házak sorakoznak.

A Blikk úgy tudja, a kormányfő legidősebb unokáját, Alízt – aki a nyáron múlt 5 esztendős – egy ottani nemzetközi magániskolába iratták be.

Az intézmény honlapja szerint 3 éves kortól fogadják itt a gyerekeket és két nyelven (angolul és spanyolul) zajlik a magas szintű oktatás. A bilvárlap szerette volna a miniszterelnök környezetéből is információkhoz jutni, ám ott nem jártak sikerrel.

De hogy mindez igaz, azt bizonyítja Orbán Ráhel Instagram-bejegyzése:

Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Burger Barna

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
SZÖKNEK A RÜHELKÉÉK???MENTIK A LOPOTT VAGYONT!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Spanyolország az Unió része és van kiadatás.
lampa laz
Migráncsok lettek... a hülye apja meg itthon a demográfiáról vartyog. A többiek is elbatyuztak?
RonaGyuri
szerintem félreértitek; csupán arról van szó, hogy férjeura a napelem üzletben is terjeszkedik és ott több a napsütés! =))
dr. prédikátor
SZÖKNEK A RÜHELKÉÉK???MENTIK A LOPOTT VAGYONT!!!
dr. prédikátor
@Shikari: @Shikari: klozetlakő!!! jobb lesz ha te is húúúúúúzol vissza a románokhoz!!!mert itt nem sok jó vár rád!!!
dr. prédikátor
@Shikari: @Shikari: szarosszájú KOCSMANÁCI!!!már zsidózol is ??? te féreg!!! mi a repedtsarkú cigány kurva anyádat keresel még mindíg itt mé nem húúúúzol már el a HALÁL FASZÁRA TE MOCSKOS ROMÁN BOZGOR!!!
Yoda69
Miután szetloptak az országot most elhúzzak a csíkot.
nezelodo
Na akkor mit szólnak azok akik azt mondják, csak Orbán üldözöttjei emigrálnak?! Vagy ilyen erős hatása van annak, hogy az após egy péntek reggeli a "közszolgálati rádióban" elhangzott igehirdetéséében üzent a nemzeti vejkójának a vélt hűtlensége okán? Vagy csak simán mentik a bőrüket és a kétes eredetű vagyont?
szaboria1
Apuka már előre küldi a gyerekeit, hogy térképezzék fel hol lesz érdemes neki is menekülni.
Béla333
Biztos Marbellán is szar a közvilágítás és a nemzet vejkója ott is ki fogja cserélni pislákoló fényűre...
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari!!! tegnap láttam egy szarkupacot, ráirva :sikari ÖNARCKÉP!!!
ágimami
Ennyi pénzzel már érdemes tovább állni, nem akarják megvárni a jövő évet!! Addig is apuka még segít, hogy jobban saját lábra tudjon álln!!!:DDD
Pálinkás Pál
oda elég egy sima nemzetközi elfogatóparancs..nem kell " hazahozó " kommandó..
nezelodo
Nem új dolog a térségbe való kitelepülés, vagy a vihar elmúltáig, (büntethetőség lejárta), való kinti munkavállalás. Emlékszem a megyei főispán cimbijét ÁFA csalásért körözte a hatóság, Portugáliából hozta haza az Interpol tíz év múlva. Nem jött össze a "senkit nem hagyunk az árok szélén". A drogos politikus havert, vagy a botrányosan piás képviselőt, Brüsszelbe száműzik okoskodni, hogy ne legyen szem előtt, vagy kinevezik nagykövetnek valahová. A kishalakat, akik kényelmetlenné válnak a köz szolgálatában, megválasztatják falusi polginak, (vasárnap kiprédikája a pap, hogy általa üdvözül a falu), aztán a felesége dolga, hogyan tiltsa ki a piás dalárdából. A simlis vállalkozóknál is divatba jött, hogy oda menekítik ki a már leamortizálódott "ügyvezető igazgatóikat" míg el nem ül a zaj. Aztán csak keresse szerencsétlen NAV alkalmazott őket. Még akkor is könnyebb dolguk volt, amikor a városban kereste a híd alatt a hajléktalan cégvezetőket, igaz azoktól is úgy tudták a súlyos köztartozást behajtani, mint a fidesz Simlicskájának a Kaya Ybrahimjától, vagy a Josip Toth-tól, a MAHIR köztartozásait.
Eladott Ország
Apád nem tud követni Récsöl divat királynő, mert neki itthon bérelt helye van börtönben, vagyonelkobzás mellett. Az általatok munka nélkül ellopott milliárdokat meg zárolni fogják, majd elkobozni. Gondolok a kastélyokra, szállodákra és az ÉLIOS által elsíbolt milliárdokra és egyéb tolvajlásokra! Apád lopott szajréját is viszitek?! Nem ússzátok meg! Lesz mit elkobozni! Az ingatlanokat legalább nem viheti ki az országból ! Miből vette , hát a tietekből , sőt abból is újíttatta fel , hogy jól mutasson ! De előbb az állam pénzén renováltatta! A gazda 2010-ben még „fát tulajdonított el” és mára már, hiába no a dolgos kezek. Tiborcz- kastély Tura
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/131931024_1019745511838689_833453333186127791_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=47CwN-tPFQkAX_S2_hO&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=74b8ff6a6d12fd19dd2ba2f00aa9bf5b&oe=6174B500
Tiborcz a fidesz bezárja a fóti gyermekvárost apuka tetszik a fóti gyermekváros oké megszerezzük
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/138639445_113891277269990_4210092185637575858_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=va_Td0i4i1UAX9M8rhA&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=b044b58b774a208da6a4b08f3a6031f6&oe=617223CB
nezelodo
Most jut eszembe, mennyibe fog kerülni az egyetemnek, ha onnan jár haza a Rasi az óráit leadni, mert ugye neki megvan minden szükséges tudományos fokozata ehhez, a nyelvvizsgákkal együtt, nem úgy mint annak a szerencsétlen "Kamugerinek"! A Tiborc meg addig, amíg szabadjára lesz eresztve a zasszony, Ledvilágos, hogy bébiszitter lesz!
csipetke
@dr. prédikátor: 06:04 Bakker! Pont ez jutott eszembe nekem is,hogy nem várják meg a választást,eltakarodnak időben.
csipetke
A miliárdokból,amit a nemzeti töklámpás vejkó fáradságos,kemény munkával hazatalicskázott,valameddig biztos ellesznek. Aztán meg,ó,jajjj,lehet,hogy dolgozni kell nekik?Micsoda sanyarú sors..:) A sz@rospelenkát ott nem biztos,hogy csak úgy elhajigálhatja rühelke,talán még rendre is tanítják.Egy biztos,itt igen kevés embernek fognak hiányozni
csipetke
@sgl: 08:02 Honnan tudod,hogy onnan nem húznak-e el még messzebbre?Sőt,nekem van egy olyan érzésem,hogy ez nem a végső cél
rokker33
Ezt úgy hívják hogy menekülnek a patkányok a süllyedő hajóról!A fő patkány és a féreg apja 22 után megyen!
Aki Én
@sgl: Miért ne? Millió vállalkozásuk van már most is. Ahhoz nem kell naponta bejárni.
Aki Én
,, Hello új kihívás! "
,,Új kultúrát, új nyelvet,"

Ezek a legszebb gondolatok. Mi a fasz kihívás van abban, hogy csorognak a milliók?
Milyen új kultúra? Nem az volt a jelszó, hogy a migráns más kultúra?

Kimennek a fertőzött, LMBTQ propagandától hangos, hanyatló nyugatra???
Úgy, hogy dübörög az irigyelt és csodált magyar gazdaság? Most jön a 13. nyugdíj...
Meg különben is hazaáruló, aki elhagyja a hazát...

Nem tudom, ez nagyon fura.
csak úgy....
"Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor."
ezek szerint nincsenek rossz tapasztalatai a "hanyatló nyugatról", pedíg a kedves papa és bandája teljesen mást mond! :)
nem félnek a migráncsoktól,pedig arra sok van?I -érdekes...
human
Szerintem Spanyolországgal van kiadatási egyezményünk. Ezért tovább fog menekülni a tolvaj Orbán család. Mint a náci bűnösök elbújnak egy országban aminek a korrupt vezetése biztosítja a diszkréciót.
human
És hogyhogy nyugaton látják a boldogulást???
Hisz a papa mindig oriszországban, kínában vagy kazahsztánban érezte otthon magát és nyugat-európában szerintük félelemben élnek az emberek.
Eladott Ország
Ott tartunk ugye, hogy újabban Orbán Európa esze, akkor a lánya Európa eszének az alesze. Őt nem hatja meg a stadion, a Nemzet Divatdiktátora lett. Mindketten a magyar emberek szolgálatában gályáznak, mert ha az apuka segít, akkor a lánya is. Öröklés da. Ráhel nem Soros, hanem a mi pénzünkön tanult Svájcban. A fater bőven dobálja hetente nászajándékkal a Tiborcz- Orbán házaspárt. Szélhámosságuk nem marad a családban. A nej például a saját maga kis eszével oktatott a Corvinus Egyetemen. Ezzel a tudásával bírta eldobni a szaros pelenkát Horvátországban. Úti dizájn.
tudode
Remélhetőleg kézcsókra járultak a faterhoz aki digánytábort fabrikázott a hazájából, nem kímélve még a népes családját sem!
csak úgy....
ráhel és a párja,jövöre már spanyolországból szavaz a papira? :)
Aki Én
@ómió: ...ez buzinesz, te buta suttyó!
obela
Az ellopott pénzt azért itthon hagyhatták volna. Az OLAF vizsgálat vajon mire kötelezné Poltot Helios, ill. Tiborcz ügyben? Valóban, menekülés a felelősségre vonás elől, itthon meg túlélő bunker építés.
colibri
@szaboria1: Akkor Hatvanpuszta kinek épül? Csak nem a 81 éves kőbányásznak?
colibri
@Horizont: Mindenki másnak ciki lenne, se a cickányokról minden lepereg.
Peller Anikó
@Horizont: Úgy néz ki igen.

bekezdes.co/novak-katalin-verlazito-bejelentese-azok-a-fiatalok-akik-ennyi-segitseg-utan-elhagyjak-az-orszagot-111324

'Azok a fiatalok, akik ennyi segítség után mégis elhagyják Magyarországot, meg is érdemlik sorsukat, hisz elárulják Hazájukat, Kormányukat, amely mindent megtett értük.
Fogalmazhatnék úgy is, hogy szüleik nem nevelték őket magyar identitásra, ez pedig nem más, mint hazaárulás.
Ennyi segítséget sehol nem kapnak a világon, tehát pusztán kalandozásra vágynak egy jobb élet reményében!'
lusta
@sgl: Vagyont úgy a legjobb és a legbiztonságosabb kimenteni, ha odakint van egy szintln családon belüli intéző.
ómió
@Aki Én: A buzinesz, suttyóságodat másrahazudni igyekvő bolsi elmebeteg, az, amit a prájdotokon te szoktál "kibocsátani"!
vacsi
És mi lesz a butikkal, amit most nyitott?
Peller Anikó
@Horizont: 10:28, Lopj. Hazudj. Csalj. Becsüld fel apádat. Ne parázz, nálkoggy. Ne imággy mást rajtam kívül. Tanúskodj bármit. Ha szaros a pelenka dobki, gondolom.
Macskaszem
Hello Spanyolország, hello Röfik!
Rühellke Novák Katalin szerint hazaáruló lett. Meg migráncs.
Hát mire nevelte a kedves jó apukája, hogy a bőr hülne már rá.
gina
@Shikari: Te egy akkor proli vagy, a te pénzeden élösködnek, de ez neked magas sötét bocskoros
Aki Én
@ómidióta: Suttogsz, faszkalap? Akkor ez a buzinesz?
Hogy a faszba vagy te ennyire ijesztően sötét buta faszfej???
Te tényleg nem látod, hogy mindenki kinevet a butaságod miatt? Hova erőlködsz, te szánalmas buta idióta?
szaboria1
@colibri: Az apját ismerve amig él addig a fiai semmit sem élvezhetnek.
Yeromos
Akkor most ők migránsnak számítanak Spanyol honban? Mondjuk vihetnék a népes familia többi tagját is.
Málna
@Peller Anikó: Már megint a hülyeséget terjeszted. Soha nem mondott ilyet Novák. Nem szoktál gondolkodni?
Yoda69
Nem kell aggódni, majd az utolsó távozó orban-suttyo lekapcsolja a villanyt, de viszi a villanykörtét.
csak úgy....
nagy szar lehet a palacsintában,ha már a miniszterelnök efftárs csemetéi is lelépnek magyarországról és külföldön kezdenek új életet!
Aki Én
@Málna: Ha nem is szó szerint, de fideszesek sokszor kifejtettek hasonló ostoba véleményt.
És tudod mi a legdurvább, hogy mindegy, hogy mondta vagy nem, elég gáz már az is, hogy ezt tömegek tudják elképzelni róluk az elmúlt 11 év tapasztalatai alapján. És joggal.
Értsd már meg végre, hogy nem a te szellemi képességed, és elfogult, vak seggnyalásod a mérvadó.
Aki nem látja mit tesz a gazdád, az olyan buta, mint a föld.
Pedig ennél leplezetlenebbül már nem lehet lopni, csalni, hazudni.
CsipkeRózsa
A nagy magyarnak mondottak és a gazdag magyarnak tartottak, mind kint boldogulnak? Milyen magyarok az ilyenek?!
csak úgy....
a dologban az a leg visszataszítóbb,hogy a papi és társai találták ki a "gyere haza fiatalt" !
www.youtube.com/watch?v=Gf1csquQuL0
Málna
@Aki Én: Komolyan te magyarázol, amikor minden hülyeséget elhisztek? Pont nekem, amikor én nyitom fel a szemeteket, hogy ne hagyjátok magatokat hülyére venni? Ne ne már...
kissé felnőttem
hát " áll a kishajó befűtve utra készen még egy percig nézzük egymást kéz a kézben, menj isten hírével kedves" beindult lám a vagyonmentés ? akkor mi lesz a turisztika biznisssszel szeletelitek ?
lusta
@Málna: 2019 áprilisában mondta. Nem volt az olyan nagyon régen.
kereső
Mindenesetre tovább színesíti a hírt, hogy a brit Guardian csupán pár hónapja, május 20-án cikket közölt az alábbi címmel: A united nations of crime: how Marbella became a magnet for gangsters. A cikkből kiderül, hogy Marbella a szervezett bűnözés nemzetközi központja, ahol a legtöbb bűnügyi csoport jelen van. A terrorizmus és a szervezett bűnözés elleni küzdelem spanyol hírszerző központja szerint Marbellában 59 ország mintegy 113 bűnöző csoportja tevékenykedik.
Ez megnyugtató, Ráhel és István hazaérkezett.
Nessy
@kissé felnőttem: És az exkluzív Bababolt?
Málna
@lusta: Dehogy mondta.
És nektek is szavazati jogotok van, basszus...
Peller Anikó
@Málna: És honnan tudod, hogy nem mondott ilyet okoska?

Talán tudsz olyan cikket, forrást ami bizonytja, alátámasztja az okosságodat?
gina
Mi az nem tetszik neki Apuka csodaországa?? ez nagyon kellemetlen a sötét putrisra nézve...
Peller Anikó
'A magyar kormány fölfogása szerint a migráció úgy, ahogy van, eleve filozófiailag rossz dolog, nincs jó migráció, csak rossz migráció van.

A migráció mindig arról szól, hogy az ember megszületik valahova a Jóisten rendelése szerint, és azon a helyen, ahova született, nem tud boldogulni. És úgy dönt, hogy miután ott nem tud elérni egy olyan életet, amit magának szeretne, ezért felkerekedik, és onnan elmegy. Esetleg el kell menekülnie, vagy gazdasági okokból egész egyszerűen egy másik helyet keres az élete számára. Ez nem jó dolog. A jó dolog az, hogyha mindenki ott boldogulhat, ahova megszületett.' Orv Iktor, 2021 jún 11, Kosu trádió

miniszterelnok.hu/orban-viktor-a-kossuth-radio-jo-reggelt-magyarorszag-cimu-musoraban-50/

De majd ezt is letagadják.
Málna
@Peller Anikó: Neked kellene bizonyítani, hogy ez megtörtént. Bár akinek van egy minimális agya, az tudja, hogy ilyen nem hangozhatott el.
Istenakinincsen
Ki tudja hány ingatlanuk van már a nagyvilágban...Nekik már nem kell soha életükben"dolgozni".Annyi pénzt összeloptak már,hogy az unokáik sem tudják elkölteni.
Bababolt mint vállalkozás?Kamu.
Járhatják a világot,itt is ott is éldegélnek egy kicsit.
vitriol
Elsőként a patkányok menekülnek a sűllyedő hajóról!
gina
@KisTehen: hahahhaha igaz mert jövöre jön a nagy bunkós, a fidesz és sötét vezetője el lesz számoltatva,,,de jobb is mert a mocskos pelusát nem itt dobálja az a bunkó
human
Figyelitek!
Shikari 25 kedvelést kapott. Úgy néz ki a fidesz riadóztatta az összes aktivistáját.
csak úgy....
fog még a rasi spanyol csehóban mosogatni! :)
division
@human: Szerintem meg csak szimplán igaza volt most. Senkinek semmi köze a másik ember magánéletéhez. Ha én elköltöznék Dubai - ba családostól, az csak rám tartozna, ha meg te, az csak rád tartozna. Mindenki ott taníttatja a gyerekeit is ahol akarja, én is fontolgatom a sok hülye gyerek miatt a magánsulit a két legkisebbnek. Szerinted van ehhez köze bárkinek is?
Nincs. Ja, és ez most független a Fidesz nem Fidesz dologtól.
karma1
@sgl: Nagyon nehez lesz am beleszokni majd abba a szerepbe, hogy Marbellan ok lesznek a kis senkik! Amikor majd elmegy villogni a casinoba Marbellan, es melle ul az ukran maffiozo, aki kilora megveszi tiborczot is meg a kis recsolket is, ott am nincsen melle duma! Olyan kicsik lesznek ok, hogy csak na! Es har Columbia! Naponta 10 -15 embert lonek le a nyilt utcan fenyes nappal, mert az elhalalozottak rossz fat tettek a tuzre, nem adtak oda idoben a penzt a fonoknek, stb Columbiaban meg kisebb ember lesz, mint otthon volt, vagy mint Marbellan lesz most. Columbia vagy barmelyik del-amerikai banankoztarsasag ezeknek nem megoldas, mert lehet, hogy nincs kiadatas kozottuk, de azert emlekezzen mindenki Trockijra es a jegcsakanyra: o tokeletes biztonsagban hitte magat Mexicoban, testorgardaja volt, akik vigyaztak ra, es sztalin megiscsak megtalalta ot - pedig akkor meg a szazada sem letezett azoknak az informatikai rendszereknek, amikkel ma barkit megtalalhatnak meg a legmelyebb dzsungelben is. Szoval szerintem pedig az a hazaarulas, amiben az osszes orban reszes - talan csak a ket legfiatalabb orban lany nem - az shasem fog elevulni, es az azzal kapcsolatos birosagi eljarast es iteletet az illetok tavolleteben is le lehet folytatni - miutan a hazaarulo elobb-utobb elhagyni kenyszerul az elarult hazat - tehat lehet kombinalni, lehet gondolkodni - legkesobb a valasztas napjan es az utana kovetkezon megtudjuk, hogy miert is leptek meg ezt a migranssagot, kivandorlast
karma1
@division: Most az egyszer nagyon nem ertunk egyet! Valoban Te igen, meg en, meg a Kis Jozsi bacsi targoncavezeto elkoltozhet Spanyolba, Nemetbe, akarhova - az maganugy! De amig recsolke meg az edesapukaja a magyar nep butyken allva munka nelkul lopta ossze a vagyonat, es egesz Magyarorszagot egy maganvallalkozassa tette, azert ezeknek az embereknek a lelepese nem mas, mint Sargentini, Junker, meg a Tavares igazat bizonyitja: vagyis menekulnek a felelossegrevonas elol. Te nem menekulnel, csak a megfelelo iskolaztatasert, kiszamithato jovoert mennel - mint ahogy en is tettem. (Marmint a kiszamithato jovoert es a tisztes munkalehetosegert). De en egy fillert nem vettem ki az allamkasszabol, csak az adom meg a nyugdij, meg TB jarulekom ment oda, amivel az allam tartozik nekem, 28 ev otthoni munkaviszony utan, amit eppen masfel eve szamolgat az otthoni nyufig. Eddig mindenfajta eredmeny nelkul. Hmmmm
simmering73
"Orbán Ráhel Spanyolországot választotta, nem Kazahsztánt vagy Azerbajdzsánt, de még nem is Budapestet, pedig az már majdnem ugyanaz, hamarosan utoléri minden szempontból ezeket a fejlett keleti országokat. Orbán Ráhelt elhagyta a nemzeti érzés, hogy Magyarországot építse, Magyarországon éljen, a gyerekeit Magyarországon nevelje fel, azok magyar iskolába járjanak. Hol van a haza szeretete, a nemzeti keresztény kultúrához és önállósághoz való ragaszkodás, ha Orbán Ráhel és Tiborcz István is feloldódik a multikulturális mocsokban és uniós erkölcsi fertőben?"
nepszava.us/orban-rahel-a-romlott-es-bukott-nyugatot-valasztotta-a-kereszteny-magyarorszag-helyett/
teuton57
A spanyolok befogadnak MIGRANSOKAT, mert a gyerekeket azokkal akarjak helyettesiteni??? Nesze neked elvandorlas, ki fog most 3 uj purdet bevallalni, talan kancsalmarcsa, hogy az egyenleg MO-on megmaradjon???
evacica
Mint ha tisztább lenne a levegő! Kettővel kevesebben vannak! Egyet azért elfelejtettek Spanyolország az EU tagja! Elbukni nem lehet a felelősség elől!
division
@karma1: @Horizont: Éjjel kettőkor már nem mindig van észen az ember:-))) Egyébként meg én annyira látom ezt a nagy irigykedést, gyűlöletet ebben az országban, hogy önkéntelenül is ezek jutnak ilyenkor eszembe. Ettől függetlenül valóban figyelembe vehettem volna jobban kikről is van szó, viszont azt szerintem ti is tudjátok, hogy minden országban a politikusok az adófizetők pénzéből élnek, ezért nyilván abból is gazdálkodnak, vásárolnak, utaznak, stb. Az már egy más kérdés, hogy egymilliós fizetés esetén honnan lesz valakinek 13 milliárdja...
csak úgy....
@division: miböl gondolod,hogy ezek a reakciók irígykedések lennének?
felölem oda mennek ahova akarnak de ne a ti pénzeteken! valami fogalmad kell,hogy legyen a meggazdagodás hosszú és keserves folyamatáról..., szerintem a 11 év népmesébe illö .
division
@csak úgy...: Abban az esetben népmesébe illő, amikor valakiről tudja az ember, hogy egy sima gázszerelő plusz nem is mai gyerek már, akinek jóformán egy fillérje sem volt soha, majd 2010 - től milliárdossá vált egy csapásra. Más esetekben viszont nem biztos hogy népmesébe illő, lehet egy olyan ötlete valakinek, amiből pár év alatt meggazdagszik.
division
@csak úgy...: Tudom hogy most nem Lölő a téma, csak ő jutott eszembe.
Peller Anikó
@division: 13:59, 13 ezer hónap alatt simán.
division
@Horizont: A felnőtt gyerekeik normális esetben a saját lábukon állnak, vagy a szülők finanszírozzák őket, amennyiben van miből. A bevallott jövedelem alapján láthatóan nincs erre fedezet...
division
@Horizont: Mondom, ha van miből, akkor miért ne? Aki a munkájával keres sok pénzt nem ütközik bűncselekménybe, kivéve ha a bevallott jövedelem jóval kevesebb mint amennyit költ. Nálam egyből utánanéznének ha vennék egy ilyen jachtot:
www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/horvatorszag-jacht-luxus-orosz-milliardos.735880.html
Vannak akiknél meg nem.
human
@CsipkeRózsa: Ki van adva ezek szerint, hogy meg kell védeni Orbán lányát minden fronton.
division
@Horizont: Ésszel kell mindent csinálni, és akkor nem lesz baj. Tudod te is szerintem ezt jól:-)
Eladott Ország
@Shikari: tegnap, 05:41 ♦ Azt írod, te fideszes agyatlan degenerált/idióta, seggnyaló geci: "Kinek mi köze egy magánember életvezetéséhez?" Valóban ahhoz semmi, de ahhoz már igen, aki közpénzmilliárdokat lop! Azért bíróság előtt felelni kell egy jogállamban, kivéve a román bűnöző cigány és bandája banánköztársaságában, illetve diktatúrájában. Ezért a te pofádból a fenyegetés nem releváns!
Diktátorok titkos vagyona: Nicolea Ceausescu 4 milliárd $, Kim Dzsong Ill 5 milliárd $, Orbán Viktor 7 milliárd $ dollár!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/49132485_324556838394011_8084270113508818944_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=rCHjf08aDWEAX-3TI-2&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=0427e9fb63fd3c5d9aa8d958399fd82a&oe=6173C973
Európában lényegében példátlan amit Orbán művelt. Soha más országban nem történt meg, hogy egy család hatalomra kerülve lényegében nevére íratta az ország javainak jó részét!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/145176700_257578012540543_609355853282010485_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=ToF1myPuc7UAX9sSIb7&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=89f83dfd6b5ca3e41e277c242eb237e6&oe=617571A1
division
@Eladott Ország: Hagyjál már a hülye mémjeiddel! Értelmes hozzászólásokat írjál, amiket nem máshonnan ollózol ki, kár hogy az nem megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.